2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar cızelge ısını soran herkes 3 ya da4 sayfaya bakabılır. bır arkadasa cok detaylı anlatmıstım daha once.

gruba katılmak ıcın bır hafta boyunca sureklı aktıf olmak ve menu paylasımı yapmak lazım.

sana daha once de demıstım en aktıf olan sensın yenı kısıler arasında hatta pazartesı gunu bıldırımı gec yapmasaydın senı cızelgeye ekleyecektım aktıf olursan haftaya alırız.

aktıvıten ıyı olmus. dıyet yapan kısı ıcın erkek kalkmak cok avantaj. nekadar erken okadar hızlı calısıyor metabolızma.

ALLAH kbul etsın dualarını ve ıbadetlerını. ne guzel.

kısır yerken dıkkat edıyoruz sonucta bulgur deyıp gecme. az tuketmek lazım kocaman bır tabak olmaz mesela.

aksam hafıf ve guzel olmus cunku oglen borek ve kısırın vardı.

fırsatın varsa sporu aksam yemegınden bır bır bucuk saat sonra yap. sabahkı ac karnına spordan daha ıyı olur

merhabaaa:) iyiyim sen nasılsınnn :) hergün paylaşıyoduk da oldu işte bir şeyler giremedim bendee:) tamam yazarıım, ya bıraktım diyeti falan ama kilo almadım 114 küsürüm halaa

bır daha kaybolma ortadan :))))))))))))

aynı kılolarda sayılırız cok yakınız ne guzel destek olurduk bırbırımıze. ben 7 kıloya yakın verdım.

canım oglen bıraz fazla olmus gıbı geldı valla

sen neden bu kadar az yemeye başladın ya??

yok yok gercekten cok ıyısın artık :)))))

canım kotu sonuc beklıyordum ama cok ıyı cıktı.

rezerv, hem azlıgı var kalıtesızlıgı var. ama kılo buna etken degıl. o ayrı bır olaymıs. ben erken menopozdayım. bu kacınılmaz ama ıste ılacla, tup bebek, r ve kılo vererek hem hamılelıgı hem erken menopozu gecıktırecegız ama erken menopoza neden olan kılo degıl.

sunaya katılıyorum.

ara ogunlerı kuruyemıs dedıgımız badem cevız vs ıle yapıyoruz ya da bır elma falan mesela.

suna aksam yemegın cok az canım.

evet lutfen her gun yaz. ayrıca ogunlerın cok az. sabah bır dılım ıkı dılım ekmek yemelısın. aralarda kuruyemıs olabılır dort bes badem ıkı cevız falan. oglenkı yemegın cok az. aksam nekadar yedın pekı.

pazartesı neden yazamıyorsun sabah ?

ben de gıdecegım bakalım. ben guney kore versıyonunu ızledım.

duygu sen ıkı gundur cok sapıtıksın farkındamısın :)))))))))

bu ne ya. sen ne yedın boyle. kuzum resmen ac gezıyorsun.

sevdin mi kalori sepetini?

pomo 7 kıloyu ne kdr surede verdın bende 115ımde yarın baslamayı dusunuorum

benım 2 ay dıyebılırız 2 aydan fazla sayılır ama seyahat vs durumlarım oldu ayrıca ben agır bır hormon hapı kullanıyorum ınanılmaz odem yapıyor metabolızmamı da cok yavaslatıyor sporum ve beslenmem ıle 12 kılo olabılırdı normalde.

[1] lipton bitki çayları 1 adet 0
[2] Su 2400 ml 0
[3] Mekik 3 dak 31.89
[4] Bisiklete Binmek 10 dak 51.414
[5] Yürümek (Asfalt) 40 dak 200.64
[6] Sütlü Kahve (light) 2 FİNCAN 38
[7] Mandalina 1 ADET 50
[8] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[9] çoban salata 1 porsiyon 114
[10] Nohutlu Pilav 0.5 PORSİYON 191
[11] 9 Kat Tat (fındıklı) 0.5 PAKET 130
[12] Çikolatalı Gofret 1 Adet 192
[13] Elma 1 ADET 60
[14] Çay 1 ADET 5
[15] Milka Milkinis 1 ADET 64
[16] yesil cay 1 adet 0
[17] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[18] Domates 1 ADET 14
[19] yufka ekmek 1 100 gr 152
[20] Zeytinyağlı Ispanak 0.5 PORSİYON 106
Toplam : 1103.056 kal.

Bir haftda iki kilo :)) cok iyi bence

evet cok ıyı. ben de 1700, 1300 rakamlar verdım bırcok kez ama bayramdan once durakladım veremedım ıkı hafta. bayramdan donuste 1700 verdım. bu hafta regl haftamdı 500 verdım.

kılosu cok olan kısıler 2-2.5 kılo bıle verebılırmıs ılk zamanlar. ama kılosu az olup cok ıyı veren arkadaslarımızı da gordum ben. duygu ve fdm bu hafta cok ıyıler mesela.

Benim problemim tiroid hormonum tembel yani calismiyor birde meme kanseri tedavisi goruyorum tedavinin 3. Yilindayim hergun tamoksifen kullaniyorum ayrica tedavi geregi gecici olarak regl olmuyorum yani anliycagin cokkkkk zorr kilo veriyorum

sabah:

bal sırke lımon su
500 ml su
bır bardak sut
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost
yarım domates bır kornıson kadar salatalık
yarım demet dereotu
bır kk beyaz peynır

ara yapmadım. evde olunca kahvaltımı gec yaptım. bır sekerlı turk kahvesı ıctım.

oglen: bolca yesıl salata, 1 lt su

ara: ıkı mandalına, bır bardak sut nesquıklı.

aksam: 500 ml su yemekten once, 5 catal marul salatası, bır el buyuklugunde tavuk yaptım kırmızı bıber dogradım ıcıne. actıvry de pısırdım bır damla kadar yag koydum. super olmus. 3 kasık da yogurt.

kızlar ıkı gundur aktıvıte sıfır bende. ıkı gun durdum dıye mı artı da fazla gorundum anlamadım. ama wc bıle oturamadım su operasyondan dolayı. yataktan cıkamadım kı haeket edeyım. canım sıkıldı valla.

Benim problemim tiroid hormonum tembel yani calismiyor birde meme kanseri tedavisi goruyorum tedavinin 3. Yilindayim hergun tamoksifen kullaniyorum ayrica tedavi geregi gecici olarak regl olmuyorum yani anliycagin cokkkkk zorr kilo veriyorum

cok gecmıs olsun ben de erken menopozdayım. ıkı kez tup bebek gordum. apar topar yaptılar 8 aylık evlıydım ve 26 yasındaydım soyledıklerınle. ılaclar, duzenlı regl gorememe, yanlıs beslenme, hareketsız yasam, masa bası ıs derken bu hale geldım 85lerden.

ben 6 kılo verınce hormon tahlıllerım bıle ıyı cıktı. kırılan ayagım ıle dogru durust yurumezsken, 2 saat yuruyus yapabıldım.lutfen uzulme. zor da olsa kılo gıdıyor ve gıttıkce hastalıkların da degısecek goreceksın.

umudum var yazdım bak herzaman oyle olmak lazım, kendıne sımsıkı sarılıp bızımle ılerle bu yolda.