- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.821
sabahı pogaca ve kek ıle yapmısız hımmmmmmm cısssssss olmus valla degıl mı duygu :)))))
aralar da bıskuvı tarzı seyler sık goruyorum sen de. onun yerıne baska bır cozum bulsan ıyı olur canım.
aksam menun once goz yorucu cok gıbı gelıyor ama herseyden cok az yedıgını dusunursek cok olmamıs. cesıt olarak fazla sadece. yanı proteın agırlık mı beslendın sebze agırlıklık mı o daha net olursa daha ıyı oluyormus dıye bılıyorum ben.
aktıvıteler yıne cok ıyı valla.
merhabalarr gününüz aydın oldun kızlar
dün çok kaçamaklı bi gün geöirdim hatta gece menümden hariç gofret falan yedim ve tabii sabah +++ olmuşum .dün inanılmaz bi sigara isteğim oldu tuhaf aylar geçti üstünden ama ben psikolojik olarak dün çok aradım ve yemek yediğim halde hep içimde bişey eksik hissi vardı garip bi gündü dün ve gece çok fena rüyalar gördüm .
Ama bugün iyiyim çok şükür kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorum
ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yineamin çok sağ ol cnm ben desteksiz çocukbüyütüyorum kimseden yardımalmadan kmisedengörmeden okuyarak birazda iç güdü annelik duyguların içgüdülerin evladıniçin hepdoğru şeyi söylüyor annekalbi yanılmazneyse tekrar tşk ederim özellikle wceğitiminde yardımisticem senden ama bahara düşünüyorum
menün güzelpatlamışmısır yağsıztuzsuzda olsa inşallahsınırlıyemişsindir
buarada dünkaynadısorunkısırı sormuşsunçakmadememdeki şeyde bu bulguru az yeşilliği çok mesela şöyle diyimdetoksdan kalan kalın bulgurumuz yanipilavlık bulgurumuzdan (3-4 kaşık aldım hatırlamıyorum yaa dün iptaldim) bi kaşıkzeytin yağ döktüm biraz biber salçası biraz domtes salçasıylakarıştırdım sonra doğrdığım bol yeşilliğiekledimbirde ekşi ekmeksiz yedim sen inci bulgurdada yaparsan bu oranı 4-5 kaşık yaparsın zeytin yağınıyine az tuza gerek yok salçanın var bol yeşillik al işte çakma ama doyurucu kısırorjinalgibi olmasada nefis körertiyor ben ekmeksiz yerim senistersen1 dilim ye bir gün önceden yapıpertesigünede getirebilirsintabi domates doğramazsan domates ertesi güne çirkinleştiriyor çünkü yanında 1bardak ayranla enfes olur..
cnm sen sınırlı yap ALLAH korusun beliniinciltirsin ,bendoğumdan sonra yapmayakalktımdaçok zorlandım incilttim belimi şuan bile bazı hareketler beni zorluyor .sen bi bak incele videoyukolay olanları yap başlangıç olarak sen bol bol kardioyap ssanaçokyardımcıolcak
SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q
Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.
cnm dün malum moralisizlikden hiçkimsenni menüsüne dikkat edemedim bi seninkine baktım,şimdi erce 69 kg o bunları yiyerek zayıflama derdinde çünkü yaşam şekli mesela sen benarada yaparız yeriz amonun evinde hergün pişiyr çevresinde akrabağsı çokkomşulukilişkisi çokama birde söz kpnusu kahvaltıı olunca ercenin kg ve durumuna göre normalgörüyorum birde hatunun metabolizması deli gib çalışıyor aman maşallah diyim ama akşamda menüsünde haklısınaz azda yese çok karışık totelde çokfazla olmuşBu karışıklığı öğlen yapsa ynie geçecektim ama akşam olmasını sevmedim
ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine
ee diyorum az kaldı 4günsonra 2013 ocak düşün gerisini karabiberim şöyle 10 kg versen bence tamam dır istersen yaparsında hala dahao moda giremediğini düşnüyorum
cnm eşim geldi kalktım net başından
bak benne diyorum ikimizde aynı boyda ortalama aynı kg dayız bu arada ölçülerimi aldım azönce belimde harika incelmebe var çok hoşuma gitti neyse ben şöyle bi öneride bulunmak istiyorum ikimizde bi kg belirliyelim ama aynı kg olsun o kg geldiğimizde kutlama yapalı ne biliyim sağlıklı bi salata kahve vss yani kutluyalım hemde görüşmüşoluruz zaten bi başlangıçyapalım gersi gelir elbett nediyorsun fikrimi
günaydın cnm aman ha sakınnn böyle istekolduğunda soğukbile olsagit dışrda yürüyüş yap neyseki bugüniyisin
benim aslında çeşiti azaltmam lazım galiba hem pononun hemde senin yazdıklarından onu anladım .aslında dün yediklerim bana da ok geldi yerken anlamadım ama sonrasında rahatsızlık hissettim .
Dün akşam ki anne menüsüydü hepsinden az az olunca totelde yine çok oldu evet
günaydın canım .okudum kuziş daha iyiymiş sevindim
yok yok sigara işi bitmiştir ama vucüdum istedi beynim reddetti ben kazandım evde paketler var allaha şükür içmedim hiç
evet yürüyüş iyi geliyo dün arabasız çıktım anneme bayağı yürüdüm pazar gezdim rahatladım
günaydın canım .okudum kuziş daha iyiymiş sevindim
yok yok sigara işi bitmiştir ama vucüdum istedi beynim reddetti ben kazandım evde paketler var allaha şükür içmedim hiç
evet yürüyüş iyi geliyo dün arabasız çıktım anneme bayağı yürüdüm pazar gezdim rahatladım
EĞER SENİN İÇİN Bİ MAHSURU YOKSA 64 YAPALIMMI BİLMİYORUM 64 BEN DÖNÜM NOKTAM 64 KG HAMİLEKALDIM YAA BANABÖYLE JEST YAPARSAN ÇOK SEVİNRİM BU ARA ÖLÇÜLERİMİ YAZAYIMMI??[/QUOTE]Çok güzel bir fikir, bayıldım:)) Hem o kiloya ulaşmak için daha da motive olmuş oluruz böylece:)) 65 kg diyelim mi, ne dersin? Ben bu ara 68.6 - 69.2 arasında gidip geliyorum. Sanırım sen 68'sin, 65 kg'da buluşuruz:))
hayatım eşine evladına yap çeşitini ama kendineözel bitabak yap ben hep öyle yapıyorum mesela eşimeoğluma tereyağlı pilav yapıyorum kendimehaşlama yapıyorum yoğurtla yiyorum böyle iştee ama kekmiş börekmi tek seferde ye ve gün ortasındayada sabah ye ama dediğimgib tek seferde aralarada ekstra bisküvi ekleme diğeröğündede dengele yani benmi sana tavsiyem budurarkadaşımm
YADA BGÜN ORTASINDA YAPTIYSAN CISS AKŞAMISALATAYLA ÇORBAYLA DENGELE
EĞER SENİN İÇİN Bİ MAHSURU YOKSA 64 YAPALIMMI BİLMİYORUM 64 BEN DÖNÜM NOKTAM 64 KG HAMİLEKALDIM YAA BANABÖYLE JEST YAPARSAN ÇOK SEVİNRİM BU ARA ÖLÇÜLERİMİ YAZAYIMMI??
günaydın kızlar, daha alışverişe çıkamadım, kahvaltımı yaptım (yağsız, maydanozlu tost), kahvemi içerken foruma bakayım dedim ama sayfalar epey ilerlemiş, önce onları okuyayım dedim, birazdan çıkacağım, öğleden sonra giremem ama akşam girerim:) görüşmek üzere, size iyi sohbetler..
sağ ol canımallah razı olsuntavsiyelerine dikkat edicem canım .hele ki atıştırmalar çok kilo yapıyo
kuzişe okuyorum annesi allaha emanet olsun yavrum
başından bi paket tuz ve ekmek çevirsen birine versen duygu kazaya belaya karşı biz çok yaparız buralarda
kolay gelsin ercemben çıkıyorum kızlar
yemek yapıyım evi toparlayayım gece gelirim yine
keyifli sohbetler size
allah kabul etsinngunaydin kizlar ben bugun niyetliyim aksamada bezelye yemeyi dusunuyorum aksam yiyince tekrar yazarim
gebze bana çok yakın ben körfezdeyim
sevdin mi buraları
ALLAH kabul etsin tultancımslm kızlar bugünde oruçtum dün akşam şekersiz çayla 1 dilim kek yemiştim saat 22.30 gibi
akşam: 2 bardak su 1 tabak sebzeli ciğer, 1kepçe domates çorbası, 2 dilim çavdar ekmeği, yağsız salata, 3 kaşık yoğurt
akşam yemeği 16.30 daydı. 21.00 gibi 100 ip atladım, leslie 2 mil, 10 dk da pilates yaptım.
1 tane küçük bitter çikolata yedim.
toplam 6 bardak su oldu 2 bardak daha içerim yatıncaya kadar.
İyi geceler !!!
pomo korkma korkutmak için yazmadım çok güzel duygu yaşayınca göreceksin evlat,bazen zor yanları olmuyor değil ama olsun herşeye değer onlaryaaaa var ya gozum ıyıce korkuyor sız anlattıkca. aman ne zor valla bu ısler.
menülerime çok dikkat etmeye çalışıyorum detokstan sonra lahmacun yemek yaramadı bana,ve fazla veremedim neyseki kısa yoldan geri toparlandım hemen pomocumcanım emın ol sen bızden yogunsundur buna ınan. masa basında otururak bır ıslerı halletmek, aksam bırazcık ev ısı yemek ıle senın 3 cocuk ve komple bır ev sorumlulugu asla kıyaslanamaz yaaaa. ALLAH kolaylıklar versın
menulerın de gayet guzel olmus canım. dugune cok guzel olacaksın ben ınanıyorum. uc cocuklu fıstık bır anne olacaksın o dugunde.
benım annem cok sınırlı bırıdır sıddete de cok megıllıydı cok. cok korkarım halen etkısı vardır uzerımde. ama benım ıcıne kapanık olmamı ozguven eksıklıgıne sebep olmadı bu tavrı. ben hep yıllarca uvey cocuk olduguma gercekten ınandım bır de anneme karsı hem ıcımde ofke ve kırgınlıkla buyudum sevgısını gostermedıgı ıcın. ama onu oyle kabullendım sayılır cunku alyansını satıp harclık gonderen bır kadındı erkek gıbı aılemızı hep cekıp cevıren. babam sessız yumusak pısırık tıplı dedıgımız erkeklerdendır evde de ıs hayatında da. annem olmasaydı bızım hayatımız cok da zor olurdu annem olmasaydı ben bukadar kendıne guvenen ve guclu brı olmazdım ben hıc tanımadıgım ınsanların yanında yasadım, calıstım ooooooo anlatsam roman olur benım. hepsı annem osmanlı kadını oldugu ıcın. onu ornek aldım hep bu konuda. annem cok korurdu cocukken dısarı cıkartmazdı ama evde hep bırakırdı mesela. sonra her gorevı verırdı yapmam ıcın. sorumluluk cok vererek buyudum. sonra bızım evın kızı degıl abısı oldum resmen her konuda. halen de oyledır. ben zararını gormedım ısyerlerınde farklı sehırlerde ayakta durabıldıysem bayan olarak hepsı annemın verdıgı bu guvendır. annem dunyanın en ıyı yemek yapanı en akıllı kadını vs vs kendını gorecek kadar artık kıbır boyutundadır bu yonu. etkılenmemen ımkansızdı oyuzden sısman bırı olsam da kendıme hep guvendım ben.
bır de anne sevgısının eksıklıgını kendımı daha cok severek ınsanları daha cok sevmeye calısarak yaptım.
arkadaslar konusunda aynıymısız ama ben hıc bır arkadasımda kalmadım dogru durust mesela ya da evlerıne oynamaya gonderılmedım falan. belırlı yasa geldıgımdeyse, esımı gormeden bıle onay verıp dırekt aılesıyle gelmesıne ızın verdıler tanısma geregı bıle duymadılar benım dogru secımıme guvendıler, yuzyuze tanısmadan.
benım annem cok ılgınc bır annedır benım yasadıklarım da onun yasadıkları da ıkımızın ılıskısı de tam romanlıktır. oyuzden anne kısmına gırınce cok saglıklı yorumlar yapamayablırım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?