2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

valla çok haklısın pomocum ama benim zaten yaşam biçimim hiçç diyet yapmaya musait değil ama ben inatla 65 i görmek istiyorum .yaa bunları az az yiyerek vericem yada evden hiç çıkmıyacam çünki haftada 2 yada daha fazla anneme gidiyorum ki orası çok fena cısss lar var
mesala bugün halama gidicem hem elişi örgü başlıcam hemde oturucam ee orada da kesin cıss vardır şimdi bende akşama çorba ve prasa yaptım yani azcık telafi edeyim bol spor dengeliyim .
işte öle yada böle dikkat ediyorum yinede

bisküvi konusunda haklısın en büyük zaaflarımdan biri abur cuburlar bunu azaltmam lazım

günaydın cnm aman ha sakınnn böyle istekolduğunda soğukbile olsagit dışrda yürüyüş yap neyseki bugüniyisin

ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine

ee diyorum az kaldı 4günsonra 2013 ocak düşün gerisini karabiberim şöyle 10 kg versen bence tamam dır istersen yaparsında hala dahao moda giremediğini düşnüyorum

cnm eşim geldi kalktım net başından

bak benne diyorum ikimizde aynı boyda ortalama aynı kg dayız bu arada ölçülerimi aldım azönce belimde harika incelmebe var çok hoşuma gitti neyse ben şöyle bi öneride bulunmak istiyorum ikimizde bi kg belirliyelim ama aynı kg olsun o kg geldiğimizde kutlama yapalı ne biliyim sağlıklı bi salata kahve vss yani kutluyalım hemde görüşmüşoluruz zaten bi başlangıçyapalım gersi gelir elbett nediyorsun fikrimi[/QUOTE]

Çok güzel bir fikir, bayıldım:)) Hem o kiloya ulaşmak için daha da motive olmuş oluruz böylece:)) 65 kg diyelim mi, ne dersin? Ben bu ara 68.6 - 69.2 arasında gidip geliyorum. Sanırım sen 68'sin, 65 kg'da buluşuruz:))

benim aslında çeşiti azaltmam lazım galiba hem pononun hemde senin yazdıklarından onu anladım .aslında dün yediklerim bana da ok geldi yerken anlamadım ama sonrasında rahatsızlık hissettim .
dün akşam ki anne menüsüydü hepsinden az az olunca totelde yine çok oldu evet

Çok güzel bir fikir, bayıldım:)) Hem o kiloya ulaşmak için daha da motive olmuş oluruz böylece:)) 65 kg diyelim mi, ne dersin? Ben bu ara 68.6 - 69.2 arasında gidip geliyorum. Sanırım sen 68'sin, 65 kg'da buluşuruz:))[/QUOTE]
EĞER SENİN İÇİN Bİ MAHSURU YOKSA 64 YAPALIMMI BİLMİYORUM 64 BEN DÖNÜM NOKTAM 64 KG HAMİLEKALDIM YAA BANABÖYLE JEST YAPARSAN ÇOK SEVİNRİM BU ARA ÖLÇÜLERİMİ YAZAYIMMI??

günaydın cnm aman ha sakınnn böyle istekolduğunda soğukbile olsagit dışrda yürüyüş yap neyseki bugüniyisin

günaydın canım .okudum kuziş daha iyiymiş sevindim

yok yok sigara işi bitmiştir ama vucüdum istedi beynim reddetti ben kazandım evde paketler var Allaha şükür içmedim hiç
evet yürüyüş iyi geliyo dün arabasız çıktım anneme bayağı yürüdüm pazar gezdim rahatladım

hayatım eşine evladına yap çeşitini ama kendineözel bitabak yap ben hep öyle yapıyorum mesela eşimeoğluma tereyağlı pilav yapıyorum kendimehaşlama yapıyorum yoğurtla yiyorum böyle iştee ama kekmiş börekmi tek seferde ye ve gün ortasındayada sabah ye ama dediğimgib tek seferde aralarada ekstra bisküvi ekleme diğeröğündede dengele yani benmi sana tavsiyem budurarkadaşımm
YADA BGÜN ORTASINDA YAPTIYSAN CISS AKŞAMISALATAYLA ÇORBAYLA DENGELE

Son düzenleme:

aman ha sen zoru başardın yazık etmezsin kendine biliyorum,ohh sefan olsunnn iyi yapmışsınn,

çok şükür daha iyi teyzesi sen yine dua et bacım bu arada kontes napıyorya özledim onuu

senın metabolızmanın cok ıyı calısıyor olması cocukluktan gelıyor bence. hıperaktıf boyutunda bır cocukmussun.

elde edemedıgımız seyler hep ıcımızde uhde kalır ben de ogretmen olamadım ama en cok edebıyat ogretmenı olmak hayalımdı. bu hayalı yapamadım ama dıger hayalımı yapacagım enazından. sıırlerımı fotokopı olsa bır kıtap yapacagım.

karıyer olarak bırsey olamadım dıye bır cumle yakıstırmıyorum sana erce. benım annem dıplomada ılkokul mezunu gorur koyde buyumus ama sımdı gel otur annemle. herkesın agzı acık kalır okadar guzel yetıstırmıs kı kendını. bulmaca da bosyer kalmaz, cok kıtap okumustur ama dort dortluk de es ve anne olmustur yemekte ustune kımse yoktur netıcede ahcı oldu hıc egıtımı falan olmadıgı halde harıka yemekler yapar hıc bılmedıgı seylerı bıle yapar. hıcbır toplantımız hıcbırsyeımızı kacırmadı egıtımımızle hep yakından ılgılendı calısan anne olsaydı karıyerlı ama cocuguna zaman ayıramayan bır anne olabılırdı belkı de. ıcınde uhde kalması elbet dogal ama basın dık olsun daıma kendınle gurur duy. esım unıversıte mezunu ama babamın anlayısı yumusaklıgı ılımlılıgı ınsanlara bakıs acısı esım de hıc yok. ve daha bır suru ınsan. dıploma guzel bırsey ama ınsanı guzellestıren ozellestıren bırsey degıl. bunu boyle dusun. hele kı bu kısı bır anneyse, onu ozellestıren guzellestıren tek sey nekadar ıyı anne olmaya calıstıgıdır bunu cok ıyı yaptıgından emınım.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım yazdıklarının benim için anlamını bilemezsişn çok mutlu oldum

EĞER SENİN İÇİN Bİ MAHSURU YOKSA 64 YAPALIMMI BİLMİYORUM 64 BEN DÖNÜM NOKTAM 64 KG HAMİLEKALDIM YAA BANABÖYLE JEST YAPARSAN ÇOK SEVİNRİM BU ARA ÖLÇÜLERİMİ YAZAYIMMI??[/QUOTE]

Tabi ki canım, 64 olsun, benim için ha 65 ha 64 önemli değil:) O zaman herkesin içinde sözleştik:)) 64 kg olunca buluşuyoruz, ölçülerini de yaz, bekliyorum, ben de yazacağım:)

Günaydın kızlar, daha alışverişe çıkamadım, kahvaltımı yaptım (yağsız, maydanozlu tost), kahvemi içerken foruma bakayım dedim ama sayfalar epey ilerlemiş, önce onları okuyayım dedim, birazdan çıkacağım, öğleden sonra giremem ama akşam girerim:) Görüşmek üzere, size iyi sohbetler..

tavsiyelerine dikkat edicem canım .hele ki atıştırmalar çok kilo yapıyo
kuzişe okuyorum annesi ALLAHa emanet olsun yavrum

başından bi paket tuz ve ekmek çevirsen birine versen duygu kazaya belaya karşı biz çok yaparız buralarda

EĞER SENİN İÇİN Bİ MAHSURU YOKSA 64 YAPALIMMI BİLMİYORUM 64 BEN DÖNÜM NOKTAM 64 KG HAMİLEKALDIM YAA BANABÖYLE JEST YAPARSAN ÇOK SEVİNRİM BU ARA ÖLÇÜLERİMİ YAZAYIMMI??

Tabi ki canım, 64 olsun, benim için ha 65 ha 64 önemli değil:) O zaman herkesin içinde sözleştik:)) 64 kg olunca buluşuyoruz, ölçülerini de yaz, bekliyorum, ben de yazacağım:)[/QUOTE]

OKEYDİR 64 OLUNCA GÖRÜŞÜYORUZ OZAMANN
ÖLÇÜNLERİMDEN 100ALTINA DÜŞTÜĞÜM İÇİN VE BELİMİN 10CM İNCELDİĞİNİ GÖRDÜĞÜMİÇİN MUTLUYUM

G:90
BEL:71
KALÇA:99

YANİ BENİMİSTEĞİM

G:83-85
BEL:60
KALÇA:88

sana kolay gelsinn canım, hava açıkolsa bende bi alsancak yapayım dedim bilmiyorum belkiçıkarım akşama görüşürüz yorma kendini

sağ ol canımallah razı olsun
yaparım cnm annemde yapardı bende yapayımsağ ol hatırlattığın için..

ben çıkıyorum kızlar
yemek yapıyım evi toparlayayım gece gelirim yine
keyifli sohbetler size
kolay gelsin ercem
gunaydin kizlar ben bugun niyetliyim aksamada bezelye yemeyi dusunuyorum aksam yiyince tekrar yazarim
allah kabul etsinn

gebze bana çok yakın ben körfezdeyim
sevdin mi buraları

sevmemmi canım sevdim tabiki 1 yıl orda oturduktan sonra mardine taşınınca hatta gözümde tüttü diyebilirim,o tarafların pazarları çok güzel bizim burda öyle güzel kıyafet pazarları falan yok,orda cuma olsada gitsem diye can atardım
körfez de güzel biryer sadece otobüsle geçerken ne görürsem okadar biliyorumm

birde düşün salı istanbul depremi oldu ,ben o cumartesi evlendim ve deprem 1 hafta olmuştu oraya gelin gittim ,o heyecanları bende yaşadım orda,sabahlara kadar sokakta bekledim eşimle

ALLAH kabul etsin tultancım
yaaaa var ya gozum ıyıce korkuyor sız anlattıkca. aman ne zor valla bu ısler.
pomo korkma korkutmak için yazmadım çok güzel duygu yaşayınca göreceksin evlat,bazen zor yanları olmuyor değil ama olsun herşeye değer onlar
menülerime çok dikkat etmeye çalışıyorum detokstan sonra lahmacun yemek yaramadı bana,ve fazla veremedim neyseki kısa yoldan geri toparlandım hemen pomocum

Annem beni zamanında sıktı belki ama yaşımın verdiği heyecanla ozamanlar sevmezdim annemi herşeyime karışıyor diye aslında korumacı yaklaştıklarını düşünüyorumm şimdi aşığım resmen anneme hatta eşim hep der annen seni beni için sıkmış diye çünkü kendiside çok kıskanç biridir
bende eşime görücü usulü evlendimm bir nakış kursundan geldimm annem bana sormadan düğürcüleri eve kabul etmiş bilenasıl ağlıyorum neden kabul ettin diye neyseki görünce hoşlandımda evlendik