2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

neyse çıkayım kız okuldan geldi birşeyler hazırlayacağım,salonuda temizliyorum birde günde 1 oda temizleme işine yine başladım,nasıl bukadar batıyor bu ev anlamıyorum,camlar ve vitrin silindi balkon köpüklendi,şimdide koltukları sileyim ben kaçar canlarım

Ben severim alkolü ama arkadaşlarımla yada kuzenlerimle toplandığımızla 1-2 kadeh şeklinde. Keyif için içiliyorsa muhabbet ve ortam güzelse zevkli gelir her zaman.
Ama dediğin gibi diyette asla olmaması gerekiyor.
Neyse dengeleyeceğim artık bi şekilde.

günaydın..
Bugün dengelersen gününü birde ktivite yarına gitmiş olur çoğu

inşallah canım

Oğlun nasıl oldu canım.

Kolay gelsin karabibercim. Temizlik çok nankör bir iş arkanı dönüyorsun batıyor tozlanıyor heryer.

evet canım. bana hep denılen sey, ogunde tek tur beslenme olmasıydı ornek verıyorum et yogurt salata ya da sebze yogurt salata vs. yanı cok cesıt yapmak, az yesen bıle ınsana cok yedırebılecek bırseymıs. once gozu doyurmak lazımmıs ben oyuzden ozellıkle aksam ıkı cesıt sey yemıs oluyorum mesela. yogurt ve yıyecegım yemek mesela. evde olsam bıle cok kalabalık menu yapmıyorum cunku ınsan yedıkce yer bence. az yemek yedım ama bır tabak salata yedım dogru degıl mesela.

senın sosyal cevre ben de olsaydı, ıkı yuz kılo olurdum belkı. ama sen mucadelene basladın bu cok guzel basarılı oldugunu goruyoruz daha da basarılı olacagını bılıyoruz.

valla ısın zor canım ne dıyım. cısss olursa, aksam yogurt corba, ya da bol salata ıle gecıstır oyle gunlerde ozaman duygunun da dedıgı gıbı.

orgu ben de cok severım gecen yıl kardesıme atkı ordum aksamları. cok hosuma gıdıyor seneye yaparım bu yıl vaktım olmuyor dıyet ıcın yemek hazırla, ufak tefek aksam ev ıslerı, bazen mısafır, spor derken bu yıl aksamlarım cok aktıf gecen yıl boyle degıldım cok zamanım oluyordu

abur cubur ben de cok severım cıps delısıydım ama bak aylardır yemedım ınan. cekmecem bıskuvı cıkolata olurdu cunku oglen yemegını sevmezdım yıyemezdım zaten o bıskubıler falan 3 yılda cok kılo almama sebep oldu. her gun muhakkak bır cıkolata yerdım bır tatlı kasıgı yedım sanırım bır ay once dusun. yanı alısıyoruz. bazen cozutacak bır delılılık gelıyor o donemde de frenlemeye calısıyoruz boyle devam edıyor merak etme alısırsın zamanla.

evde normal yogurt bıtmıs kac gundur ınemedık carsıya. bugun alacak esım. ben de hem kıralık bır eve bakacagım hem arkadasla yemek yıyecegım hedıye falan da bakacagım.

maydonoz ben de cok yıyorum buaralar farkedıyor musun

uc dort gundur menulerımde hep var. yesıl cay dun ıctım yazmayı unutmusum sanırım bugun de ıctım.

haklısın ya ya tek gun yapacaksın bır hafta ıcınde. ya da cıft gun. benım dedıgım sacma bırsey oluyor. ben de pazartesıye sıcak bakıyorum detoks ıcın. ben salı ve carsamba detoks gunu belırledım bır manı olmazsa

bugunku menum

sıcak lımonlu sırkelı su
domateslı hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
4 tane marul
acık sekersız cay

ara: 500 ml sıcak su, ceyrek demet maydonoz, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak yesıl cay kıraz saplı hazır poset cay degıl

ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, 3 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 4 kasık kadar karalahana marul salatası yagsız tuzsuz herzamankı gıbı

ara: yarım muz, kucuk boy havuc, 3 adet evde kurutulmus kayısı,

ısten cıkmadan 500 ml daha ıcerım ve ısımız bıtınce yemek yerım

aksama ara dusunmuyorum.

ya bu nasıl sans valla. adana dakı depreme de denk geldın mı pekı hanı buyuk deprem olmustu yılı unuttum da ben lısedeydım yaz tatılıydı babam yasadı ama bız memlekete gelmıstık denk gelmemıstık depreme

teşekkür ederim canım yazdıklarının benim için anlamını bilemezsişn çok mutlu oldum[/QUOTE]

ooooooo hep derım hep derım. kadınlar, degerının guzellıgının aklının farkında olmalı dıye :))))) bosver sen o kokos memurlar kokos bankacılar kokos calısanların havasından sakın ezıklık eksıklık duyma. kımse benım tırmagım olamaz demek lazım bılıyor musun sen de oyle soyle :)))) hayat bır sart sunmustur o kısı kaderı ve ıstegı ıle bır yol cızdı senden farklı belkı. ama bu onu ozel, onemlı kısı yapamaz asla yeterlı olmaz. senı ozel yapan sey, bırıkımın. dıploma bır bırıkım degıl, herkesın alabılecegı bır kagıt benım gozumde. uhde olabılır ıcınde ama pısmanlık ya da eksıklık duygusunu yasaklıyorum sen dahıl herkese :))))))

oğlum biraz daha iyi irem tşk ederim ilgin için..

slm kızlar sabah sizlerle konuşdukdan sonra kardeşimle annem supriz yaptı benide aldılar agoraya gittik:))))) çocuğun kafası dağıldı bazen elini tutturdu boşluğuna geldiğinde,bazen tutturmadı ama biraz daha iyi çok şükür..

hemde çok nankör ben arkamı dönemeden batıyor o ayrı mesele
en çok ta evi parke yaptırdığım için çok pişmanım ev de çamurlu ayakkabıyla gezmişsin gibi gözüküyor viledayla silsen lekeler çok kötü gözüküyor havlyu ıslayıp elle silsen çok uzun iş,
böyle arada günde 1 oda temizliği yapabiliyorum sadece ogünde eğilip siliyorumm sanki temiz oluyor oda,ama tüm evi bitirdim diyene kadar ilk yaptığım oda yine batmış oluyorrr
menün çok güzel olmuş

adanadaki depremde nişanlıydım ben,eşimde askerdeydi,seneyi bende unuttum pomocum
ben çobonoğlu ticaret lisesi mezunuyum 94-95 mezunuyum

bizim deprem olayımız daha feci pomocum,düğün kesildi mobilya alışverişi için gebzeye gittik eşim orda çalışıyordu,neyse bursadan mobilyalar alındı,eve yerleştirdik çeyizi,,adanaya dönmemiz lazım davetyeler dağıtılıcak bizi bekliyorr
neyse annem tutturdu oğlum bu gece ne yap et bilet adanaya gidelim çok işlerim var dedi,eşimde izne ayrıldı ve gece 12 de otobüse bindik adanaya geliyoruz sabah olduğunda telefonlarımız susmuyor,istanbulda deprem olmuş ,biz hiç bişey duymadık,adanada öğrendik deprem olduğunu,eğerki annemi dinlemeyip kalsaydık bir gece bende yaşayacaktım ilk depremi iyiki kalmamışız
neyse bizim düğün oldu o cumartesi,2 haftalık izne ayrılmıştı eşim,izinler kaldırıldı ne yapıp edeceksiniz geleceksiniz dediler,ben daha 2 günlük gelin geldim deprem bölgesine,sonraki depremlerin hepsini yaşadım sonra,yeni gelindim nasılda seviniyordum adanadaki depremden kurtuluyorum oh ne güzel diye düşünmüştüm bile ama ben daha kötü yere gittimm

Tabi ki canım, 64 olsun, benim için ha 65 ha 64 önemli değil:) O zaman herkesin içinde sözleştik:)) 64 kg olunca buluşuyoruz, ölçülerini de yaz, bekliyorum, ben de yazacağım:)

OKEYDİR 64 OLUNCA GÖRÜŞÜYORUZ OZAMANN
ÖLÇÜNLERİMDEN 100ALTINA DÜŞTÜĞÜM İÇİN VE BELİMİN 10CM İNCELDİĞİNİ GÖRDÜĞÜMİÇİN MUTLUYUM

G:90
BEL:71
KALÇA:99

YANİ BENİMİSTEĞİM

G:83-85
BEL:60
KALÇA:88[/QUOTE]

Oooo canım, sen benden daha incesin, benim zaten kalın bir yapım var:)) Buraya yazmışsın madem, ben de buraya yazayım, pilates yaptıkça da incelme yarışı da yaparız:)) Bu arada kalça ölçümüz aynı:)) ikimizde de 100 yok, yaşasın:)))

Benim ölçüler,
G: 96
(Göğüs altı: 81)
Bel: 74
(Göbek: 82)
Kalça: 99
(Bacak: 58)
(Kol: 28)

Ben aldığım bütün ölçüleri yazdım, zaten bacaklarımın özellikle incelmesini istiyorum.

Kızlar bizim organizasyon anca bitti, anca geldik eve. Çok yoruldum yalnız, sabahtan beri koşturmaca halindeydim. Adımsayarımı takmıştım 6500 adım olmuş zaten:) Öğlen yemek yemedim, anca 4'ten sonra birşeyler yiyebildim. Fazla kaçırmadım, içecek olarak ayran içtim, biraz sarma ve 2-3 tane mercimek köftesi yedim, bir dilim de kek. Bunun haricinde arada toplasan 1 avuç etmeyecek kadar çerez ve 1 avuç kadar cips yedim. 3 tane mandalina yedim. Bence günü güzel atlattım:) Şimdi de eşim kestane yapıyor, çayla beraber kestane yiyeceğim.

Amin canım oruç borcum çok var doğumdan okul zamanından tutamadığım borçlarım var onları tutuyorum. İyi bir müslümanda güzel ahlak ve dürüstlük vardır bunların da sende olduğunu görüyorum. Kendini boş olarak görme dua ve ibadet için gayret gösterirsen hepsini de yapabilirsin.

Menulerime dikkat ediyorum. Ama oruca ara veriyorum çok hastayım akşamı acilde geçirdim. Grip olmuştum egzersizlerden sonra çok terliyordum sonra duş derken hastalığım iyice ilerledi birkaç gün spor yapamıcam.

Biraz hafta sonu toparlanıp pazartesi detoksa başlayalım.