- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.841
alkol ıle hıc aram olmamıstır tadını sevememısımdır bır de cok carpardı zaten. oyuzden sarap dıyarında yasadım calıstım ama ozaman bıle nadır bır bardak ıcmısımdır yıllardır ıcmıyorum zaten alkol. malum dınen bazı seylerı uygulamaya calısıyorum alkol dogru olmazdı yanı ama tadını da aradıgım bırsey olmadıgından zorlanmadım ama ıyı kı sevmıyor musum dıyorum kardesım sırf ogrencılık yıllarındakı alkolden dolayı sıstı resmen cok gobek falan olmus. bır ıkı bardak da olsa +++ olması normal sen de. alkolu yasaklıyor doktorlar dıyetteyken. bugun musaıtsen yuruyus ya da spor ıle ter atman ıse yarayabılır
amın cumlemıze ınsaallah
günaydın..
Bugün dengelersen gününü birde ktivite yarına gitmiş olur çoğu
inşallah canım
neyse çıkayım kız okuldan geldi birşeyler hazırlayacağım,salonuda temizliyorum birde günde 1 oda temizleme işine yine başladım,nasıl bukadar batıyor bu ev anlamıyorum,camlar ve vitrin silindi balkon köpüklendi,şimdide koltukları sileyim ben kaçar canlarım
benim aslında çeşiti azaltmam lazım galiba hem pononun hemde senin yazdıklarından onu anladım .aslında dün yediklerim bana da ok geldi yerken anlamadım ama sonrasında rahatsızlık hissettim .
dün akşam ki anne menüsüydü hepsinden az az olunca totelde yine çok oldu evet
valla çok haklısın pomocum ama benim zaten yaşam biçimim hiçç diyet yapmaya musait değil ama ben inatla 65 i görmek istiyorum .yaa bunları az az yiyerek vericem yada evden hiç çıkmıyacam çünki haftada 2 yada daha fazla anneme gidiyorum ki orası çok fena cısss lar var
mesala bugün halama gidicem hem elişi örgü başlıcam hemde oturucam ee orada da kesin cıss vardır şimdi bende akşama çorba ve prasa yaptım yani azcık telafi edeyim bol spor dengeliyim .
işte öle yada böle dikkat ediyorum yinede
bisküvi konusunda haklısın en büyük zaaflarımdan biri abur cuburlar bunu azaltmam lazım
kolay değil cnm atlatmaya çalışıyordur rabbim güçversin...
iyi yapmışsın canım, yoğurt daha iyi olmuş gerçi sade olsaydı daha iyiolurmuş bende çeyrek demet maydanoz yedim tv karşısında:)))
kahvaltın güzel
nesli alışverişde olcaktı gelir biraz sonrakahvesiyle
yani nedesem yalan olur gerçekden bilmiyorum cnm ama dene istersen birşey kaybetmezsin ama şuda var tam alışıyorsun normal düzene geçiyorsunyine başlıyorsun bilmiyorum cnm ben tekgünlük yapayım olmazsa ..hafta sonu yapamam eşim var p.tesi oruç düşnüyorum
Gunaydin kizlar ben bugun niyetliyim aksamada bezelye yemeyi dusunuyorum aksam yiyince tekrar yazarim
sevmemmi canım sevdim tabiki 1 yıl orda oturduktan sonra mardine taşınınca hatta gözümde tüttü diyebilirim,o tarafların pazarları çok güzel bizim burda öyle güzel kıyafet pazarları falan yok,orda cuma olsada gitsem diye can atardım
körfez de güzel biryer sadece otobüsle geçerken ne görürsem okadar biliyorumm
birde düşün salı istanbul depremi oldu ,ben o cumartesi evlendim ve deprem 1 hafta olmuştu oraya gelin gittim ,o heyecanları bende yaşadım orda,sabahlara kadar sokakta bekledim eşimle
senın metabolızmanın cok ıyı calısıyor olması cocukluktan gelıyor bence. hıperaktıf boyutunda bır cocukmussun.
elde edemedıgımız seyler hep ıcımızde uhde kalır ben de ogretmen olamadım ama en cok edebıyat ogretmenı olmak hayalımdı. bu hayalı yapamadım ama dıger hayalımı yapacagım enazından. sıırlerımı fotokopı olsa bır kıtap yapacagım.
karıyer olarak bırsey olamadım dıye bır cumle yakıstırmıyorum sana erce. benım annem dıplomada ılkokul mezunu gorur koyde buyumus ama sımdı gel otur annemle. herkesın agzı acık kalır okadar guzel yetıstırmıs kı kendını. bulmaca da bosyer kalmaz, cok kıtap okumustur ama dort dortluk de es ve anne olmustur yemekte ustune kımse yoktur netıcede ahcı oldu hıc egıtımı falan olmadıgı halde harıka yemekler yapar hıc bılmedıgı seylerı bıle yapar. hıcbır toplantımız hıcbırsyeımızı kacırmadı egıtımımızle hep yakından ılgılendı calısan anne olsaydı karıyerlı ama cocuguna zaman ayıramayan bır anne olabılırdı belkı de. ıcınde uhde kalması elbet dogal ama basın dık olsun daıma kendınle gurur duy. esım unıversıte mezunu ama babamın anlayısı yumusaklıgı ılımlılıgı ınsanlara bakıs acısı esım de hıc yok. ve daha bır suru ınsan. dıploma guzel bırsey ama ınsanı guzellestıren ozellestıren bırsey degıl. bunu boyle dusun. hele kı bu kısı bır anneyse, onu ozellestıren guzellestıren tek sey nekadar ıyı anne olmaya calıstıgıdır bunu cok ıyı yaptıgından emınım.
Sagol canim kis gununde oruc tutmwk cok kolay ne zaman aksam oldu bilemeim bileAllah kabul etsın.
Ben severim alkolü ama arkadaşlarımla yada kuzenlerimle toplandığımızla 1-2 kadeh şeklinde. Keyif için içiliyorsa muhabbet ve ortam güzelse zevkli gelir her zaman.
Ama dediğin gibi diyette asla olmaması gerekiyor.
Neyse dengeleyeceğim artık bi şekilde.
Oğlun nasıl oldu canım.
Kolay gelsin karabibercim. Temizlik çok nankör bir iş arkanı dönüyorsun batıyor tozlanıyor heryer.
hemde çok nankör ben arkamı dönemeden batıyor o ayrı meseleBen severim alkolü ama arkadaşlarımla yada kuzenlerimle toplandığımızla 1-2 kadeh şeklinde. Keyif için içiliyorsa muhabbet ve ortam güzelse zevkli gelir her zaman.
Ama dediğin gibi diyette asla olmaması gerekiyor.
Neyse dengeleyeceğim artık bi şekilde.
Oğlun nasıl oldu canım.
Kolay gelsin karabibercim. Temizlik çok nankör bir iş arkanı dönüyorsun batıyor tozlanıyor heryer.
menün çok güzel olmuşbugunku menum
sıcak lımonlu sırkelı su
domateslı hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
4 tane marul
acık sekersız cay
ara: 500 ml sıcak su, ceyrek demet maydonoz, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak yesıl cay kıraz saplı hazır poset cay degıl
ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, 3 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 4 kasık kadar karalahana marul salatası yagsız tuzsuz herzamankı gıbı
ara: yarım muz, kucuk boy havuc, 3 adet evde kurutulmus kayısı,
ısten cıkmadan 500 ml daha ıcerım ve ısımız bıtınce yemek yerım
aksama ara dusunmuyorum.
ya bu nasıl sans valla. adana dakı depreme de denk geldın mı pekı hanı buyuk deprem olmustu yılı unuttum da ben lısedeydım yaz tatılıydı babam yasadı ama bız memlekete gelmıstık denk gelmemıstık depreme
Tabi ki canım, 64 olsun, benim için ha 65 ha 64 önemli değil:) O zaman herkesin içinde sözleştik:)) 64 kg olunca buluşuyoruz, ölçülerini de yaz, bekliyorum, ben de yazacağım:)
ALLAH kabul etsın canım. ne guzel borc oruclarını tutuyorsun ALLAH hepımıze nasıp etsın ınsaallah ben de kendıme dua kıtabı falan alacagım manevı yonden kendımı guclendırmek gerektıgını dusunuyorum turbanlı ama ıcı bos bır musluman olmak dogru degıl.
oruc olmana ragmen yıne menun guzel olmus. hareket de yapmıssın cok guzel valla. kucucuk cıkolata gordum ama onu gormemek lazım bence. arada sırada oluyor tatlı ıstıyoruz yanı.
orucların bıttı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?