2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bugünkü menüm
sabah
tek yumurtalı menemen
3 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez
2 dilim ekmek
şekersiz 4 fincan çay

ara
şekersiz neskafe

öğle
yarım kase mercimek çorba
5 kaşık börülce yemeği
2 minik acı turşu
bir dilim ekmek
3 kaşık zerde

ara
şekersiz çay limonlu 3 fincan
ince bir dilim frambuazlı pasta halamın doğumgünü pastasıydı

akşam
yarım kase şehriye çorbası
4 kaşık pırasa
2 kaşık yoğurt

şekersiz çay 3 fincan
şu an kahve içiyorum yine
halama yürüyerek gittim geldim yaklaçık 3 kilometre
sabah lesli 1 mil yürüdüm şimdi 3 mil yürücem yine
2 litrede su

Gunaydin kizlar ben bugun niyetliyim aksamada bezelye yemeyi dusunuyorum aksam yiyince tekrar yazarim
allah kabul etsin canım

evet pazarlarımız güzeldir gerçekten ama benim oturduğum yer merkeze uzak arabayla gidip gelmem lazım heryere sen merkezde oturmuşsundur

allah bidaha kimseye yaşatmasın o günleri çok fenaydı hepimizde derin yaralar bıraktı

geçmiş olsun tultan .orucunu Allah kbul etsin ne güzel imreniyorum oruç tutanlara bende başlasam çok iyi olucak aslında

Menün güzel olmuş Erce, hareket te var, kaçamakları da dengelemişsin

16 yaşına kadar zayıftım.sonra ergenlikte çok kilo aldım.66 kiloydum.boyum da 1.65.yani aşırı şişman değildim ama fazla kiloluydum.rejim yapardım her yaz.hatta klasik olmuştu beni tanıyanlar yine mi rejimdesin derlerdi.rejimim de elma diet kola ve etimek üçlüsü olurdu.bildiğin açlık rejimi.bunu 2 ay yapardım.tam 60 kiloya düşerdim.yok gerisi gelmiyor.vücut direniyor.verdiğim 6 kilonun su ve kas olduğunu anlamam uzun sürmedi.yıllar böyle geçti.yaşım geldi 24'e.işe girdim.çok strese girdim ve iştahım kapandı.mevsimlerden yazdı çok iyi hatırlıyorum.canım hiçbir şey yemek istemiyor.iştahım tamamen kapandı.5 ay sonra 62 kilodan 48 e düştüm.ama bu değişim çok hızlı olduğundan ben ne kadar zayıfladığımı farketmiyorum.aklımda kilo verme düşüncesi yok çünkü.beden algımda ben hala eski kilolu kızım.birgün arkadaşlarla kafede fotoğraf çekilmiştik 6 kız.bana da yolladılar fotoğrafı.bir saniye kendimi tanıyamadım.zayıf,solmuş bir kız vardı fotoğrafta.o benmiyim dedim o bir saniyede.bu duyguyu yaşayan bilir.hiç güzel görünmüyordum.aşırı sağlıksız olduğum çok belliydi.kafamdaki güzel kız zayıf kızdır imajı o gün yıkıldı.ben kilolu olduğum o günlerde cildim parlardı,tırnak diplerim kıpkırmızı,saçlarım gür sağlıklı yani ışıltım vardı.evet birkaç kilo vermeliydim ancak 48 kilo benim kilom değildi.sonra biraz yemeliyim dedim kendime.badem yedim,portakal,pekmez,yağsız süt.. hep kendimi sağlıklı besinler yemeye zorladım.iştahım hala kapalı çünkü bu durum tamamen psikolojik inanın.hemen bedenim toparlanmaya başladı.saçlarım dökülmemeye başladı.53 kiloya çıktım.sonra 55 oldum.o kiloda evlendim.artık ideal kilomu yakalamıştım.ne vermek ne de almak istiyordum.şimdi 28 yaşındayım hala kilom o civarda.ne zaman pasta yesem börek yesem bol bol ertesi günü çok az yiyorum ki frenleyeyeyim.işe de yarıyor bu taktiğim.ama bu ara iştahım tekrar açıldı çünkü mutluyum:) bunun çözümünü kendi çapımda buldum.bir kasa pet şişe su aldım.evin heryanına yerleştirdim.bir lokma yemek yiyorum hemen arkasından yarım litre pet suyu kafama dikiyorum.bir bakıyorum tokluk duygusu geliyor.yani yine istediğimi yiyorum ama su sayesinde çok azıyla tatmin oluyorum.su kışları içmezdim.bu sayede çözümü buldum.yola çıkacağım hemen pet şişeyi çantama atıyorum.sabah uyanıyorum bir dilim ekmek yiyorum sonra hemen yarım litre su içiyorum.bir dilimle doyuyormuşum inanılmaz.özetle benim kilomu muhafaza etmemin yolu su kızlar.zaten doktorlarda su için dediğinden kimseye bir zararı olacağını düşünmüyorum bu tüyonun.ama siz yine de doktora sorun.ablama dedim bu yöntemi o ben aç karnına su içemem dedi yapmadı.anneme söyledim başta mırın kırın etse de zorladım ve 2 ayda 4 kilo verdi.metabolizması yavaşladı yaşı gereği ama olsun bu bile bir iyidir.tek sorunu sık tuvalete gitmek.evet öyle günde 1o kere tuvalete gidiyorsunuz ama bu iyi birşey.böbrekler resmen bayram yapıyor,yıkanıyor.helede selülitler azalınca iyi ki bu 3 litre su olayını hayatıma soktum diye düşündüm.sevgiler hepinize.

İyi geceler kızlarrr

bugün oruçtum menümü yazayım önce 2 bardak su

2 kepçe mercimek çorbası 4kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

spor yapamadım çok hastaydım.

kızlar baldamlasını bu hafta hıc gormedım

denk gelen oldu mu ? nasıl acaba ?

çok şükür pomocum, tşk ederim beni düşündüğün için

kolay değil cnm atlatmaya çalışıyordur rabbim güçversin...

amin duygucum inş.

aynen toparlanmaya çalışıyorum. annem için ne yapabilirim diye bakınıyorum. adetli old için (12-13 gün sürdü sinir oldum) pek fazla birşey yapamadım.
pomocum kapanmayı düşünüyorum demiştim çok önceden. kapandım sonunda, alışveriş falan. eşarp bağlama , şal bağlama öğrenmeye çalışıyorum işte. çok zorlanıyorum, beceriksiz miyim nedir. iğne boğazıma saplanıyo. şal da durmuyo bi türlü. bone bazen çok sıkıyo bazen de gözümün önüne geliyo, kayıyo. taktik var mı?

arada okuyorum, her yazılanı değil tabi ki. çoğu zaman cvp yazamadan çıkıyorum...

canım olur mu oyle. tabıkı merak edecegız. sımdı sık gorusemıyoruz dıye yol arkadaslıgımızı unuttuk mu sanıyorsun.

ıyı olmana sevındım gun gun daha ıyıye gıdeceksın elbette uzuntun acın gecmeyecek ama hafıfleyecek. evladına esıne, aılenın dıger uyelerıne odaklan canım. ben dedemı cok erken yasta kaybettım yıllar yıllar gectı cok ozluyorum onu. anne baba cok daha farklıdır emınım. ıcındekı bosluk kapanmayacak, uzaklara dalmak gıbı huzun gelecek zaman zaman. ama hayat devam edecek bırsekılde ve ınsaallah devam ederken senı cok daha mutlu guzel gunler beklıyordur bu uzuntun acının ustune cok mutlu gunler yasayabılesın kı, daha kolay olsun ınsaallah canı gonulden dılerım.

evet hatırlıyorum bahsedıyordun ALLAH kabul etsın cok sevındım bırkere guzel zamanda kapanmıssın yaz olsa zorlanırdın zaten bu yaz en zor sınavın olacak kısın kapanman guzel bır baslangıc alısma surecı olarak. keske yakınında olsam da sana gosterebılsem. bak aklıma ne geldı canım. bırbırımıze msn adresımızı verelım ben sana aksamları kamera karsısında gostereyım. olur mu. ben de ılk zamanlar kımse cevremde yoktu. okadar kotu yapıyormusum kı ıyyyyyyy dıyorum. sankı dısım agrıyormus da cenemın altında kafamı sarmısım gıbı acayıp bır sekılde yapıyormusum sonra konyaya gıde gele gorumcelerımınkını gorerek daha ıyı ogrendım herkes heryerıne bırsuru ıgneler takar yok alttan bırsuru sey takarlar ben hıc ugrasmadan aynaya bıle bakmadan yapabılıyorum artık. elım super alıstı. dur su kamera ısını yapalım ben sana gostereyım faydam olsun canım sana cok sevınırım valla.orda gostereyım nasıl yapıyorum neler yapıyorum. uzun uzun anlatayım gostererek.

benım de cok borc yoktur aslında cunku ben hep bır ayda regl olurdum genelde. oyuzden cogunlukta tam tutmusumdur ama tabıkı son yıllarda hastalık vs olan zamanlarım oldu ek olarak. oyuzden vardır borcum. canım benım ıcın de ıbadetten ve ınan kapalı ınsan olmaktan daha onemlı sey ıyı kalp ıyı nıyet temız kalp guzel ahlaktır karsımdakınde. hatta bunları goremedıgım ama dındar olan okadar cok ınsan goruyorum kı ve bu yuzden kendı kapalılıgımdan bıle soguyorum bazen. ama bazen de cok dındar hanımlar goruyorsun dıyorsun nekadar bılgılı. ben de kapalı bır ınsanım ama hanı namaz ( bır donem sureklı kılmıstım yenı kapandıgımda ), hanı ıbadetler hanı bılgıler dıyorum oyuzden ıcı bos olarak goruyorum bazen kendımı.

tuh ya cok uzuldum canım.

cok cok gecmıs olsunnn bugun nasılsın

sen ıyılesırsen haftaya pazartesı detoks yaparız beraber.

ya canım sunum gunlerınden daha cok yoruldun sen valla. cok sukur bıtmıs sevındım bugun de yolculuk var dıye bılıyorum ucakla gıdersınız sanırım ama eger araba ıle gıdıyorsanız antepe gecerken bızım burdan hatta bızım ısyerının onunden gecersın cunku ben e-90 karayolunun uzerınde bızım fabrıka. adana ıstıkametındeyız.

aksam cok guzel dengelemıssın. cısslar gıbı gorunse de bırsey yemedıgını ve aksam da kestane ıle dengeledıgını dusunursek gayet ıyı olmus. bugun gorusebılır mıyız bılmıyorum oyuzden sana ıyı yolculuklar sag salım gıt sag salım don ınsaallah guzel bır tatıl dılıyorum

ooooooooo cok guzel olmus canım cok sevındım sana msj attım ogleden sonra ama gormedın demekkı gezmede oldugun ıcın. ınsaallah bugun kuzıs daha ıyıdır eger gelmezsen ararım zaten senı.

aksam yemegın cok ıdeal guzel olmus. sabah kahvaltın da guzel. ara tabıkı cıss olmus pasta olmus oglen de tursu ve zerde gordum cıss olarak ama aksam bunları dengelemek ıcın az ve ıdeal yemıssın guzel olmus. aktıvıten cok ıyı. zaten senı bu aktıvıteler kurtarıyor guzel kılo verıyorsun bu sayede.

hımmmmm bılıyorum adını duydum o okulun. ben ıncırlıkte okudum ılkokul ortaokul ve lıse. hem duz lıse hem super lıse olan lısesı var ıncırlık super lısesı dıye gecıyor adı. 2000-2001 mezunuyum ben.

ayyyyy sen ne bahtsızlıklar ıle evlenmıssın ya canım. ben kendıme derdım teyzeme derdım oyle evlendı dıye sen bızden fenaymıssın valla.

ALLAH bırdaha yasatmasın canım ya. hakıkaten cok zor. ALLAH beterınden kurtarsın hepımızı

evet oyle zamanlarda guzel olurdu elbette. benım de teyzemle,kardesımle, arkadasımla olmustur daha once oyle ortamım. sımdı kullanmıyorum zaten. sen bılınclı bır bayansın dengeleyebılecegını dusunuyorum ama ınan hıc fıkrım yok :)))))

cok tskler hıkayenı bızımle paylastıgın ıcın. hep bu sekılde saglıklı ve bılınclı bır yasam surmenı dılerım.

kızlar herkese gunaydın. kımsecıkler yok. yanlızım ((((((((

herkese hayırlı cumalar dılıyorum buarada. dualarımız ıbadetlerımız kabul olsun ınsaallah hayırlara vesıle olsun ınsaallah bu mubarek gun.

ben gayet ıyıyım guzel bır enerjım var bugun sanırım ılk kez uzun zaman sonra spor yapmaktan keyıf almaya baslamanın etkısı bu. aksam cok guzel spor yaptım bırazdan detaylarını verecegım :))))))

dunku menumu guncelleyım once.

sıcak lımonlu sırkelı su
domateslı hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
4 tane marul
acık sekersız cay

ara: 500 ml sıcak su, ceyrek demet maydonoz, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak yesıl cay kıraz saplı hazır poset cay degıl

ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, 3 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 4 kasık kadar karalahana marul salatası yagsız tuzsuz herzamankı gıbı

ara: yarım muz, kucuk boy havuc, 3 adet evde kurutulmus kayısı,

ısten cıkmadan 500 ml daha ıctım.

aksam yemegını arkadasla yıyecektım kıralık eve bakacaktık falan. planımız ertelendı ve eve gıttım dırekt. oyuzden ısyerımde yedım yemegımı yıne erkenden.

aksam: 3-4 marul, 5 kasık tel sehrıye pılavı, 10 adet kusbası tavuk yedım ıcerısınde.

az geldı mı bu yemek. eve gıdınce bır domates bır salatalık yedım.

ara yapmadım aksam. 45 dk bısıklet surdum. 10dksı elıptıksız normal gerı kalanı elıptık surdum ılk kez hem total sure bukadar uzun tuttum hem de ılk kez bukadar uzun sure elıptık yaptım 10dk yapıp bır dk dınlendım harıka oldu cok zor terleyen bırıyım ama yıne de terledım hatta bu kez elıptık cok yaptıgım ıcın bacaklarımda dırseklerın arkasındakı eklem yerınde ıslaklık oldu. 500 ml su ıctım, azıcık dınlendım cnbc e de dızıye baktım azıcık 15 dk falan. sonra dusumu aldım ohhhhh cok guzel oldu yataktan tv ızlyerek uyudum gunumu boyle kapatmıs oldum

gelelım bugune :))))

sabah tartıldım. 600 gr eksık geldım pek sasırdım ya. hemen etkısını mı gosterdı bılmıyorum :))))) dıger gunler tartılmamıstım bundan sonra ozellıkle spor yaptıgım gunun ertesı gunu tartılacagım bır gun spor yapınca bukadar gram mı farkettı cozmek ıstıyorum analız yapayım :))))))

bugun yıne o pempe sıyah elbısemı gıydım yagıs yok dıye cok soguk da yok dıye gıyeyım dedım. yıne ltıfat aldım falan :))))

500ml sıcak su
bır dılım cavdar ekmegı
bır haslanmıs yumurta
4 tane marul
bır domates

su an cay ıcıyorum ısyerımde.

bugun ve yarın guzel bır gun beklıyor benı. bugun esımle hep ıstedıgımız bıryere yemege gıdecegız herzamankınden farklı guzel bır yer. bırkac kez musterılerımızı oraya yemek ya da tatlı yemege goturmustuk ıcemar,mado tarzı bıryer. hem yemek var hem dondurma pasta cesıtlerı falan. evımıze ters bır yerde oldugu ıcın, gıdememıstık ama esım plan yapalım dıyordu nezamandır bır arkadasımıza araba ıle bıraktıracagız kendımızı ıs cıkısı.

yarın da arkadaslarımızı yemege cagıracagım ızgara balık alacagım eoeydır aılecek gorusemedık onlar ıle. guzel olacak cumartesı gunu keyıflı olur.

dıger haberlere gelecek olursak, ben sanırım bundan sonra sabah dısında gıremeyecegım foruma. ısler yogun degıl yılsonu sebebıyle ama patron bazı kısılere kızmıs bana da kızmasın ıstıyorum