2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duygucum kuziye çok geçmiş olsun
sağ ol karabiberimmm...

Oooo canım, sen benden daha incesin, benim zaten kalın bir yapım var:)) Buraya yazmışsın madem, ben de buraya yazayım, pilates yaptıkça da incelme yarışı da yaparız:)) Bu arada kalça ölçümüz aynı:)) ikimizde de 100 yok, yaşasın:)))

Benim ölçüler,
G: 96
(Göğüs altı: 81)
Bel: 74
(Göbek: 82)
Kalça: 99
(Bacak: 58)
(Kol: 28)

Ben aldığım bütün ölçüleri yazdım, zaten bacaklarımın özellikle incelmesini istiyorum.[/QUOTE]

oo incelme yarışı süpermiş bende kol ve bacağımıda ölçeyim hatta dur ölçünyazayım
ya varya şuan şokdayım kol ve bacakölçümüz aynıbenimkol27,5 çıktı bacak tam 58
amagöbek çevrem senden kalın zaten sorun olarak gördüğüm birinci yer malum böbek çevrem yanisimitlerim 88 (
Duygu seni görmüştüm ama kayboldun
cnm kimseyi göremeyince alış veriş sitelerine baktım sonra eşim geçtiöyle yani
ooooooooo cok guzel olmus canım cok sevındım sana msj attım ogleden sonra ama gormedın demekkı gezmede oldugun ıcın. ınsaallah bugun kuzıs daha ıyıdır eger gelmezsen ararım zaten senı.
daha iyi şükür ya çantadaydı tel. üstünde ceketler avm'de müzik çalıyordu birde duymadım,kuzi her geçengündaha iyi hamdolsun
ooooo harikasın maşallah
ben herşeyi beğendim özellikle 45 dk bisiklet sürmenbeni çok mutlu etti düzenlisürersen hızlıkg verirsin senin terlemen lazım yani yağ yapmışsın dün bunu canıgönülden söylüyorumtebrikler kuşumm

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar,

güzelim reglimin kıymetini bilmedim ilaç kullanmayada başladım tekrar,oğlanın buolayı tüm enerjimi aldı hergün keyifsiz kalkıyorumm spor desen yapmıyorum yediklerime dikkat etmiyorum.amakg da almıyorum çok şükür neysebugün bi afyonumpatlamadı yatsam uyucam yeşil çayım bitsin bi kahve içeyim benden durumlarböyle..

oo incelme yarışı süpermiş bende kol ve bacağımıda ölçeyim hatta dur ölçünyazayım
amagöbek çevrem senden kalın zaten sorun olarak gördüğüm birinci yer malum böbek çevrem yanisimitlerim 88 (

daha iyi şükür ya çantadaydı tel. üstünde ceketler avm'de müzik çalıyordu birde duymadım,kuzi her geçengündaha iyi hamdolsun

ooooo harikasın maşallah
ben herşeyi beğendim özellikle 45 dk bisiklet sürmenbeni çok mutlu etti düzenlisürersen hızlıkg verirsin senin terlemen lazım yani yağ yapmışsın dün bunu canıgönülden söylüyorumtebrikler kuşumm[/QUOTE]

gunaydın canım

aman ıyı haberlere sevındım elıne dokunduruyor mu acıyor dıyor mu canım sanırım doktora gıtmeye gerek kalmadı degıl mı

dun hem kuzısı ıyı gormek hem aılenle dısarda vakıt gecırmek ıyı gelmıstır sana sevındım buna canım cok ıyı olmus

evet canım ılk kez 45dk oldu ılk kez elıptık cok uzun sure kullandım yarım saat yapıyordum bısıklet ve agırlık olarak normal surebılıyordum dun cok ıyıydım cok dayanıklıydım cok mutlu oldum oyuzden. ınsaallah canım dun elıptıge agırlık verdıgım ıcın mı bılıyorum dırekt 600 gr vermısım anlamadım. bakalım bugun de yapacagım nasıl olacak. aksam yemekten sonra rahat 45dk yurumus oluruz eve gıderken. bır de elıptık yaparım eve gırınce. pazar gunu de bol bol uzun yuruyus dusunuyorum dısarda.

ben cok zor terlıyorum canım zaten. esım 5dk cıkıyor sapur supur ter ben de azıcık kafa ıcı ıslanması az koltuk altı ve kırmızı bır yuz oluyor :)))))

canım kolay mı ya, cocuga bırsey oldun dıye sureklı panık halındeydın sureklı uzgun. halen de tam gecmedı bu ruh halın cunku nezaman onu eskı halındekı gıbı gorursen ozaman rahat edeceksın sen bılıyorum. oyuzden kendıne odaklanamamıs olman normal. bır de bunu dusunup kendını daha fazla sıkma. uzuntu sıkıntı halı ınsana daha kılo aldırır sısır dıyen sen degıl mıydın ben de gorduk bunu. kahvenı de ıc guzel bır muzık ac ya da fılm ızle kafan dagılsın bırazcık. kılo almamıssın bu cok buyuk avantaj hadı gul bakem azıcık. sabah sabah buraya nıye yazıyorum sanıyorsun enerjım sen ve herkese gecsın ıstedım bu sabah. hadı sana guzel bır enerjı yolluyorum yakala bakayım

cnmbenspor yapmadan önce tartılırım spordan sonra farkolur ya onu geç terlemişsin ya yağ yakmışın budahaönemli bacaklarınıçalıştırmışsın buda iyi ters pedalda çevirdin sanırım harika baldırlarını çalıştırmışsın buda güzel yani çok verimli olmuş

o oooelbiseler giyilmiş iltifatlar alınmışnazar boncuğumuzu konduralımo zaman

EŞİNLEDE ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTTIRSIN ohh tadını çıkar cnm yapınböyle planlarr renk gelsin taze aşıklarsizi

demek sabahgircen kaçdan kaça sıkıntı yapma bizde sabahsohbetederizzz olur biterr

gunaydın canım

aman ıyı haberlere sevındım elıne dokunduruyor mu acıyor dıyor mu canım sanırım doktora gıtmeye gerek kalmadı degıl mı

dun hem kuzısı ıyı gormek hem aılenle dısarda vakıt gecırmek ıyı gelmıstır sana sevındım buna canım cok ıyı olmus

evet canım ılk kez 45dk oldu ılk kez elıptık cok uzun sure kullandım yarım saat yapıyordum bısıklet ve agırlık olarak normal surebılıyordum dun cok ıyıydım cok dayanıklıydım cok mutlu oldum oyuzden. ınsaallah canım dun elıptıge agırlık verdıgım ıcın mı bılıyorum dırekt 600 gr vermısım anlamadım. bakalım bugun de yapacagım nasıl olacak. aksam yemekten sonra rahat 45dk yurumus oluruz eve gıderken. bır de elıptık yaparım eve gırınce. pazar gunu de bol bol uzun yuruyus dusunuyorum dısarda.

ben cok zor terlıyorum canım zaten. esım 5dk cıkıyor sapur supur ter ben de azıcık kafa ıcı ıslanması az koltuk altı ve kırmızı bır yuz oluyor :)))))[/QUOTE]
cnm aklında olsun kardio yaparken ilk 20dksonra yağ yakımı başlar senindurumunda 30 dk sonra demek başlamış terlemezsen demek yeterli değildir o yüzden 45 sana uygun şimdilik kg gittikçe bu süreyi 5 dk uzatşimdilik 45 dkgüzel hele birde güzel bi film varsa karışında anlamazsın bile yada kulakığınla müzikdinleben hep öyle yapardımm,bakbi alış eliptiğe bağımlılık yapıyor..

bingoo işte bu okadarkastımkiinan dayak yemişgibiyim pomo yani içimdenbirşeygelmiyor ne zaman tam olarak düzelcek o zaman tam anlamıyla keyiflencem galiba

mantıklı aslında. spora baslamadan once de tartılayım spordan sonra da. ya bısıklet surdum bu hafta ama bısıkletten sonra hıc tartılmadım mesela. eskıden tartılırdım 200 gr oynardı ya hıc oynamazdı uc dort gun sonra bellı ederdı kendını. dun daha yogun olmasından dolayı ıyı gram eksıldı bence. evet elıptık de ters az yaptım duz elıptık cok yaptım 45dknın toplam yarım saatı elıptıktır 15dksı hızlı pedal cevırme. kollarım cok ıyı oldu baldırlar da. bır de elıptıkde sunu farkettım muzıge gore sankı kalcam falan dans edıyormusum gıbı bıraz daha saga sola yan hareketler ıle suruyorum muzıge kaptırıp oyuzden dans edıyormusum gıbı de hıssettım cok keyıflı oldu bu acıdan.

evet gıydım elbısemı yıne :))))

amın canım. doktora gıttıgınden berı nerdeyse hıc tartısmadık ıste bıle. ılac mı ıse yarıyor daha sık kuran okuyor o mu ıse yarıyor bılmıyorum ama daha sakın bırı oldu. ben hep yemeklerı hazırladıgım ıcın bır de dısarda yemekten bıraz kacındıgım ıcın basbasa yemek daha az yıyoruz dıyet surecınden berı. evde bırsuru yemegımız varken, dısarı ozel gıtmek cok aklıma gelmıyor artık. ancak bır alısverısım ısım falan varsa, arkadasımla cıkıyorum hem ısı halledıyorum hem yemek yıyoruz esımle bayadır cıkmadık yemege degısıklık ıyı olur dıye dusunduk bu hafta. suraya gelelım mı yazın dedı yazın cok planlamıstık ama yapamamıstık dedım kı ıstersen yıne gelırız yuruyerek gıderız eve cok soguk degıl arac yok otobus burdan gecmıyor dıye dert etmeye gerek yok 45dk ancak surer eve dedım mantıklı geldı gıdelım dedı ama bugun ben gaza getırdım hadı bugun olsun dedım tamam dedı :)))

agzından bal damlamıs canım sagolasın cumlemızın ınsaallah evınden huzuru eksık olmasın esıyle muhabbetı bol olsun herkesın canım

canım ben 7 bucukta ıste oluyorum 8-10arası onlıne olabılırım.

DUYFER_2006;28002603]
cnm aklında olsun kardio yaparken ilk 20dksonra yağ yakımı başlar senindurumunda 30 dk sonra demek başlamış terlemezsen demek yeterli değildir o yüzden 45 sana uygun şimdilik kg gittikçe bu süreyi 5 dk uzatşimdilik 45 dkgüzel hele birde güzel bi film varsa karışında anlamazsın bile yada kulakığınla müzikdinleben hep öyle yapardımm,bakbi alış eliptiğe bağımlılık yapıyor..

bingoo işte bu okadarkastımkiinan dayak yemişgibiyim pomo yani içimdenbirşeygelmiyor ne zaman tam olarak düzelcek o zaman tam anlamıyla keyiflencem galiba[/QUOTE]

hımmmm anladım canım. benım 30dk yeterlı olmuyordu belkı. canım 30dk da cok yoruluyordum ama hata yaptıgımı anladım dun. cunku ben elıptık 5dkdan fazla duramıyordum hemen normal pedala gecıyordum hızlandıkca hızlanıyorum sonra duruyorum ama bacaklarım cok agrıyordu 30dk da bıtırıyordum pedal cevırmenın cok yordugunu dusunerek, eger cok zorlanmazsam elıptık agırlıklı yapayım dıye dusundum bısıklete bınınce. ıyıkı de bunu kesfetmısım cunku cok daha az yoruldum ama daha aktıf ve daha ter durumunda oldu. bundan sonra bu taktıgı yapacagım. fılm ızlemek zor olur, korıdorda suruyorum laptopu koymak ıcın karsıma masa ya da sehpa getırmem gerekır sımdılık muzık ıyı gelıyor canım dans eder gıbı oldu dun cok keyıf aldım elıptık kısmını yapabılmek hem keyıf verdı hem ozguven hem de eglencelı oldu.

bu sabah gec uyandım eger uyanmasaydım sabah da yapacaktım okadar keyıf aldım enerjı geldı dusun.

hadı benım enerjım sana gecsınnnnn

canım bılıyorum ben onu. bende de olurdu oyle. her yerın agrıyor kendını sıkmaktan. guzel bır kahve ıc hatta ılık bır dus. bıraz rahatlat kendını sana bırsey olmasın canım ya.ç dıkkat et lutfen

kuzum benım cıkmam lazım senı kocaman opuyorum msjlasırız konusuruz oldu mu. ona yasak yok :))))))

evet müziğegöre hızlanıyorsun gaza geliyor insan ben hep yabancıdinlerdim o yüzdenn

aman maşalalh de bende diyimm hep böyle olursunuz inşallahh

size afiyet olsun iyi eğlencelerr diliyorum tadınıçıkarın sohbet edinn bol bol
tamam cnm saatlerinide öğrendik gelen gelir sohbetee amamuarım geçici bir durumdurr

hımmmm anladım canım. benım 30dk yeterlı olmuyordu belkı. canım 30dk da cok yoruluyordum ama hata yaptıgımı anladım dun. cunku ben elıptık 5dkdan fazla duramıyordum hemen normal pedala gecıyordum hızlandıkca hızlanıyorum sonra duruyorum ama bacaklarım cok agrıyordu 30dk da bıtırıyordum pedal cevırmenın cok yordugunu dusunerek, eger cok zorlanmazsam elıptık agırlıklı yapayım dıye dusundum bısıklete bınınce. ıyıkı de bunu kesfetmısım cunku cok daha az yoruldum ama daha aktıf ve daha ter durumunda oldu. bundan sonra bu taktıgı yapacagım. fılm ızlemek zor olur, korıdorda suruyorum laptopu koymak ıcın karsıma masa ya da sehpa getırmem gerekır sımdılık muzık ıyı gelıyor canım dans eder gıbı oldu dun cok keyıf aldım elıptık kısmını yapabılmek hem keyıf verdı hem ozguven hem de eglencelı oldu.

bu sabah gec uyandım eger uyanmasaydım sabah da yapacaktım okadar keyıf aldım enerjı geldı dusun.

hadı benım enerjım sana gecsınnnnn

canım bılıyorum ben onu. bende de olurdu oyle. her yerın agrıyor kendını sıkmaktan. guzel bır kahve ıc hatta ılık bır dus. bıraz rahatlat kendını sana bırsey olmasın canım ya.ç dıkkat et lutfen

kuzum benım cıkmam lazım senı kocaman opuyorum msjlasırız konusuruz oldu mu. ona yasak yok :))))))[/QUOTE]
eliptik senin için daha iyi bende eliptikden yorulduğumda oturur halde sadece pedel çevirirdim birazda ters çevirirdim sonra yine ayağa kalkardım inşallah faydasını görcenn
olurmu senin enerjin sanada lazım %25 ver gerisi seninolsun:))) neyse olmazsa biraz kestireyim sonra bi duş sonrakahve elki kendime gelirim:)))
tamamcnm kolay gelsinn mesajlaşırız...

cevabını gormek ıcın gecıcı gırdım canım ıkı dk sımdı.

sagol canım guzel dıleklerın ıcın.

ben de sureklı yabancı dınlıyorum mp3 aldım sırf bu surecte. ındırdım tum sarkıları. yazdan berı oyleyım.

pek gecıcı gorunmuyor canım ama esım yurtdısındayken gunduz de gırerım kacamak. esım aslında sorun cıkartıyor laf fuymadan laf duyarsan hadı dıye sıkıntı yapıyor bana. neyse bakalım.

eliptik senin için daha iyi bende eliptikden yorulduğumda oturur halde sadece pedel çevirirdim birazda ters çevirirdim sonra yine ayağa kalkardım inşallah faydasını görcenn
olurmu senin enerjin sanada lazım %25 ver gerisi seninolsun:))) neyse olmazsa biraz kestireyim sonra bi duş sonrakahve elki kendime gelirim:)))
tamamcnm kolay gelsinn mesajlaşırız...[/QUOTE]

ben senden terkar enerjı alırım benımkı bıterse :))))) sen bugun al hepsını benden sorun degıl :))))))

aynen canım ben de senın gıbı yapıyorum artık. kullandıkca farkedıyorsun eksık+ artı ne yapmalıyım dıye. ınsaallah faydası olacak ınanıyorum yazın ek yuruyusler de yapacagım aynı bu yazkı gıbı.

guzelce uyu ardından dus ardından kahve ohhhhh mıs gıbı

ok canım msjlasırız opuyorum uyanınca ırtıbata gec sen :))))))

kamerada sorun var cnm, çok net değil. ablam sinir oluyor. bir ara gösterirsin inş. müsait olunca.

ben de iki gündür oruç tutuyorum allah (cc) kabul etsin inş. benim iki aydır reglim 12-13 gün sürüyor. geçen ay annemden dolayı strestendir dedik ama, sanırım doğum kontrol hapından.

benim annem o kadar anlayışlı bir insandı ki...(pomocum bir yerde annenden bahsetmişsin aklıma geldi.) sabahları onun üstümü örtmesiyle ya da öpmesiyle uyanırdım. sonra azcık nazlanarak uykuma devam ederdim... ben annemi çok severdim ama sevgimi eşim ve kızım haricinde sevgimi gösteremiyorum. ablam öper, göbeğiyle uğraşır... bazı zamanlar nasıl olur bilmem annemin kucağına otururdum öyle sarılırdık, bi fotomuz bile var. 20 yaşındaki kız anasının kucağında.

eşim liseden sınıf arkadaşım. aramızda birşey yokken çağırdım evde oturduk ailemle tanıştı. üniversiteyi kazanana kadar öyle bir düşüncen olmasın (erkek arkadaş) dedi annem. kazanınca da eşimi söyledim, ailesiyle tanışmaya gittim. sonra o çalışıyordu istanbul da annemden izin aldım gezmeye gittim yanına. ailesine söylemedik. ateşle barut yan yana durmaz ya onlara göre. ama annem bana o kadar güveniyordu ki. sonradan nikah old. halde annemin güvenini bşa çıkarmamak için düğünü bekledik. daha bi sürü şey.

canım annem benim, mekanın cennet olsun inş.....

Canım, üstümden silindir geçmiş gibi hissediyorum. Bugün işe gitmeyeceğim zaten, biraz kendime geleyim. Tartı da canımı sıkıyor benim, her gün bambaşka bir rakam çıkıyor, çözemedim valla. Bırakacağım dikkat etmeyi falan, yani kaçamak yapmasam da bir şey farketmiyor, her kiloda uzun süre kalıyorum. 68.6'yı gördüm tartıda ama sürekli 69'lu rakamlara geri çıkıyorum. Şu ana kadar da hep böyle oldu. En az 2 hafta o kiloda kalıyorum, bu da biraz moralimi bozuyor. Neyse kabulleneceğim bunu, yapacak bir şey yok.

Bugün forumda olurum canım, uçak akşam 8:30'da. Kaç gündür çok koşturdum ama spor yapamamak ta beni olumsuz etkiledi, bugün öğleden sonra spor yapayım barı. Antep'te de yapamayacağım. Orada adımsayarımı takmayı düşünüyorum, en azından bolca adım atmaya çalışırım.

Pomocum sizin işyerinin yol üstünde olduğunu söylemişsin, bu sefer arabayla gelmiyoruz, süre kısa çünkü ama arabayla da gittiğimiz oluyor, hatta eylül ayında düşünüyoruz, fıstık ve salça zamanı gidelim diye:)) Belki baskın yaparız sana:))
Bu arada 45 dk spor yapmana bayıldım:)) Bir kova burcu olarak hemen ukalalık yapayım "ben demiştim" diyeyim:)) E ama demiştim:)) Terlemek senin için çok gerekli, Duygu da demişti kardiyo yapman lazım diye, bak hemen de sonucunu görmüşsün. Ben çok çabuk terlerim, şanslıyım o konuda ama nabzın yükselmesi gerekiyor kesinlikle. Yağ yakmak için şart. Sen de zaten bundan sonra bu şekilde yapacağını söylemişsin, faydasını da göreceksin kesinlikle.

çok şükür neslicim yaa. ben de dikkat etmeye başlasam iyi olacak 60 ları görüyorum arada. niyetiyim geceyi yazayım

3 dilim beyaz ekmek
2 tane üçgen peynir
2 bardak su
2 tane ceviz büyüklüğünde ev yapımı cezerye

akşama ne yaparım bilmiyorum

ooooo harikasın maşallah
ben herşeyi beğendim özellikle 45 dk bisiklet sürmenbeni çok mutlu etti düzenlisürersen hızlıkg verirsin senin terlemen lazım yani yağ yapmışsın dün bunu canıgönülden söylüyorumtebrikler kuşumm[/QUOTE]

Hakikaten yaa, kol ve bacak ölçülerimiz de aynı:)) Ama sen üst bedenim geniş diyordun, ölçülere bakınca hiç öyle görünmüyor. 90 gayet düşük bir ölçü bence, ben zayıfken bile 90'dı. Senin göğüs altı ölçün kaç? Onu da ölç istersen. Anlamadım çünkü, hiç te kalın değil idealsin hatta Bende çok simit yok, arada göbeğimde şişlik oluyor ama göbek te çok sıkıntılı değil. Benim belimin incelmesi lazım, bir de bacaklarım bana kalın geliyor. Spor yapınca sırt bölgemde ciddi incelme oldu zaten. Ben ilk ölçü aldığımda 72.5 kg idim. Şimdi 69 diyelim, 3.5 kg vermişim ve göğüsaltı ölçüm 6 cm, göbek 10 cm, göğüs, bel ve kalça ölçüm 4'er cm inceldi. Kol ve bacak ta 2 cm inceldi:) Ben kendime tablo yaptım, haftalık tartım gününde ölçü de alıp yazıyorum, böylece hafta hafta incelmeyi takip ediyorum.

ben bu dikkat etmemekle çok kg alırdım ama.
günde 1 saat spor salonuna gitmeye çalışıyorum, birazdan da gideceğim inş.