- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.881
sağ ol karabiberimmm...duygucum kuziye çok geçmiş olsun
OKEYDİR 64 OLUNCA GÖRÜŞÜYORUZ OZAMANN
ÖLÇÜNLERİMDEN 100ALTINA DÜŞTÜĞÜM İÇİN VE BELİMİN 10CM İNCELDİĞİNİ GÖRDÜĞÜMİÇİN MUTLUYUM
G:90
BEL:71
KALÇA:99
YANİ BENİMİSTEĞİM
G:83-85
BEL:60
KALÇA:88
Oooo canım, sen benden daha incesin, benim zaten kalın bir yapım var:)) Buraya yazmışsın madem, ben de buraya yazayım, pilates yaptıkça da incelme yarışı da yaparız:)) Bu arada kalça ölçümüz aynı:)) ikimizde de 100 yok, yaşasın:)))
Benim ölçüler,
G: 96
(Göğüs altı: 81)
Bel: 74
(Göbek: 82)
Kalça: 99
(Bacak: 58)
(Kol: 28)
Ben aldığım bütün ölçüleri yazdım, zaten bacaklarımın özellikle incelmesini istiyorum.[/QUOTE]
oo incelme yarışı süpermiş bende kol ve bacağımıda ölçeyim hatta dur ölçünyazayım
ya varya şuan şokdayım kol ve bacakölçümüz aynıbenimkol27,5 çıktı bacak tam 58
amagöbek çevrem senden kalın zaten sorun olarak gördüğüm birinci yer malum böbek çevrem yanisimitlerim 88
cnm kimseyi göremeyince alış veriş sitelerine baktım sonra eşim geçtiöyle yaniDuygu seni görmüştüm ama kayboldun
daha iyi şükür ya çantadaydı tel. üstünde ceketler avm'de müzik çalıyordu birde duymadım,kuzi her geçengündaha iyi hamdolsunooooooooo cok guzel olmus canım cok sevındım sana msj attım ogleden sonra ama gormedın demekkı gezmede oldugun ıcın. ınsaallah bugun kuzıs daha ıyıdır eger gelmezsen ararım zaten senı.
ooooo harikasın maşallahkızlar herkese gunaydın. kımsecıkler yok. yanlızım((((((((
herkese hayırlı cumalar dılıyorum buarada. dualarımız ıbadetlerımız kabul olsun ınsaallah hayırlara vesıle olsun ınsaallah bu mubarek gun.
ben gayet ıyıyım guzel bır enerjım var bugun sanırım ılk kez uzun zaman sonra spor yapmaktan keyıf almaya baslamanın etkısı bu. aksam cok guzel spor yaptım bırazdan detaylarını verecegım :))))))
dunku menumu guncelleyım once.
sıcak lımonlu sırkelı su
domateslı hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
4 tane marul
acık sekersız cay
ara: 500 ml sıcak su, ceyrek demet maydonoz, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak yesıl cay kıraz saplı hazır poset cay degıl
ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, 3 kasık pırınc pılavı, 4 kasık kuru fasulye, 4 kasık kadar karalahana marul salatası yagsız tuzsuz herzamankı gıbı
ara: yarım muz, kucuk boy havuc, 3 adet evde kurutulmus kayısı,
ısten cıkmadan 500 ml daha ıctım.
aksam yemegını arkadasla yıyecektım kıralık eve bakacaktık falan. planımız ertelendı ve eve gıttım dırekt. oyuzden ısyerımde yedım yemegımı yıne erkenden.
aksam: 3-4 marul, 5 kasık tel sehrıye pılavı, 10 adet kusbası tavuk yedım ıcerısınde.
az geldı mı bu yemek. eve gıdınce bır domates bır salatalık yedım.
ara yapmadım aksam. 45 dk bısıklet surdum. 10dksı elıptıksız normal gerı kalanı elıptık surdum ılk kez hem total sure bukadar uzun tuttum hem de ılk kez bukadar uzun sure elıptık yaptım 10dk yapıp bır dk dınlendım harıka oldu cok zor terleyen bırıyım ama yıne de terledım hatta bu kez elıptık cok yaptıgım ıcın bacaklarımda dırseklerın arkasındakı eklem yerınde ıslaklık oldu. 500 ml su ıctım, azıcık dınlendım cnbc e de dızıye baktım azıcık 15 dk falan. sonra dusumu aldım ohhhhh cok guzel oldu yataktan tv ızlyerek uyudum gunumu boyle kapatmıs oldum
ben herşeyi beğendim özellikle 45 dk bisiklet sürmenbeni çok mutlu etti düzenlisürersen hızlıkg verirsin senin terlemen lazım yani yağ yapmışsın dün bunu canıgönülden söylüyorumtebrikler kuşumm
Son düzenleme: