- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.901
çok şükür neslicim yaa. ben de dikkat etmeye başlasam iyi olacak 60 ları görüyorum arada. niyetiyim geceyi yazayım
3 dilim beyaz ekmek
2 tane üçgen peynir
2 bardak su
2 tane ceviz büyüklüğünde ev yapımı cezerye
akşama ne yaparım bilmiyorum
ben bu dikkat etmemekle çok kg alırdım ama.
günde 1 saat spor salonuna gitmeye çalışıyorum, birazdan da gideceğim inş.
ben bu dikkat etmemekle çok kg alırdım ama.
günde 1 saat spor salonuna gitmeye çalışıyorum, birazdan da gideceğim inş.
çok şükür neslicim yaa. ben de dikkat etmeye başlasam iyi olacak 60 ları görüyorum arada. niyetiyim geceyi yazayım
3 dilim beyaz ekmek
2 tane üçgen peynir
2 bardak su
2 tane ceviz büyüklüğünde ev yapımı cezerye
akşama ne yaparım bilmiyorum
pomocum çizelgeni gördüm, çok üzüldüm yaaa. nooldu böyle???
kamerada sorun var cnm, çok net değil. ablam sinir oluyor. bir ara gösterirsin inş. müsait olunca.
ben de iki gündür oruç tutuyorum allah (cc) kabul etsin inş. benim iki aydır reglim 12-13 gün sürüyor. geçen ay annemden dolayı strestendir dedik ama, sanırım doğum kontrol hapından.
benim annem o kadar anlayışlı bir insandı ki...(pomocum bir yerde annenden bahsetmişsin aklıma geldi.) sabahları onun üstümü örtmesiyle ya da öpmesiyle uyanırdım. sonra azcık nazlanarak uykuma devam ederdim... ben annemi çok severdim ama sevgimi eşim ve kızım haricinde sevgimi gösteremiyorum. ablam öper, göbeğiyle uğraşır... bazı zamanlar nasıl olur bilmem annemin kucağına otururdum öyle sarılırdık, bi fotomuz bile var. 20 yaşındaki kız anasının kucağında.
eşim liseden sınıf arkadaşım. aramızda birşey yokken çağırdım evde oturduk ailemle tanıştı. üniversiteyi kazanana kadar öyle bir düşüncen olmasın (erkek arkadaş) dedi annem. kazanınca da eşimi söyledim, ailesiyle tanışmaya gittim. sonra o çalışıyordu istanbul da annemden izin aldım gezmeye gittim yanına. ailesine söylemedik. ateşle barut yan yana durmaz ya onlara göre. ama annem bana o kadar güveniyordu ki. sonradan nikah old. halde annemin güvenini bşa çıkarmamak için düğünü bekledik. daha bi sürü şey.
canım annem benim, mekanın cennet olsun inş.....
Pomocum hoşgeldin canım:))
Canım, üstümden silindir geçmiş gibi hissediyorum. Bugün işe gitmeyeceğim zaten, biraz kendime geleyim. Tartı da canımı sıkıyor benim, her gün bambaşka bir rakam çıkıyor, çözemedim valla. Bırakacağım dikkat etmeyi falan, yani kaçamak yapmasam da bir şey farketmiyor, her kiloda uzun süre kalıyorum. 68.6'yı gördüm tartıda ama sürekli 69'lu rakamlara geri çıkıyorum. Şu ana kadar da hep böyle oldu. En az 2 hafta o kiloda kalıyorum, bu da biraz moralimi bozuyor. Neyse kabulleneceğim bunu, yapacak bir şey yok.
Bugün forumda olurum canım, uçak akşam 8:30'da. Kaç gündür çok koşturdum ama spor yapamamak ta beni olumsuz etkiledi, bugün öğleden sonra spor yapayım barı. Antep'te de yapamayacağım. Orada adımsayarımı takmayı düşünüyorum, en azından bolca adım atmaya çalışırım.
Pomocum sizin işyerinin yol üstünde olduğunu söylemişsin, bu sefer arabayla gelmiyoruz, süre kısa çünkü ama arabayla da gittiğimiz oluyor, hatta eylül ayında düşünüyoruz, fıstık ve salça zamanı gidelim diye:)) Belki baskın yaparız sana:))
Bu arada 45 dk spor yapmana bayıldım:)) Bir kova burcu olarak hemen ukalalık yapayım "ben demiştim" diyeyim:)) E ama demiştim:)) Terlemek senin için çok gerekli, Duygu da demişti kardiyo yapman lazım diye, bak hemen de sonucunu görmüşsün. Ben çok çabuk terlerim, şanslıyım o konuda ama nabzın yükselmesi gerekiyor kesinlikle. Yağ yakmak için şart. Sen de zaten bundan sonra bu şekilde yapacağını söylemişsin, faydasını da göreceksin kesinlikle.
yaaaaaa sen cok fena yorulmussun uzuldum bak. bugun dınlen de yola yorgun cıkma barı.
tartı konusunda benım de sureklı sıkıntılarım var bılıyorsun ne kacamak yapıyorum da sankı bukadar zor oluyor dıye cok kızdım bılıyorsun ama artık kızmayalım canım. kızarken kendımızı bırakacagız bılıyorum ve kılo vermeyı bırak alacagız bunu yapma sen de kendıne lutfen canım. bu konuda uzun uzun konusmak ısterdım ama cıkmam lazım duyguya sımdı msj atıyorum ve senı sılkelemesı ıcın ona devredıyorum :)))))
gel canım gel valla. nasıl sevınırım yol ustundeyım ben evet herzaman beklerım.
adımsayar dıyınce aklıma geldı sabah esıme baktırdım daha beter bozuyordu resmen. ama ALLAHTAN eskı halıne getırdı kıpırdadıgı an 5-10 adım sayıyordu ayarını bozmus :)))) duzelttı sukur ama zaten bozuk degılmıs benımkı kablo falan cıkık degılmıs yanı canım.
sana sımdıden ıyı yolculuklar dılıyorum kendıne dıkkat et guzel bır tatıl yap ve hep gulumse :)))))
oo incelme yarışı süpermiş bende kol ve bacağımıda ölçeyim hatta dur ölçünyazayım
ya varya şuan şokdayım kol ve bacakölçümüz aynıbenimkol27,5 çıktı bacak tam 58
amagöbek çevrem senden kalın zaten sorun olarak gördüğüm birinci yer malum böbek çevrem yanisimitlerim 88(
cnm kimseyi göremeyince alış veriş sitelerine baktım sonra eşim geçtiöyle yani
daha iyi şükür ya çantadaydı tel. üstünde ceketler avm'de müzik çalıyordu birde duymadım,kuzi her geçengündaha iyi hamdolsun
ooooo harikasın maşallah
ben herşeyi beğendim özellikle 45 dk bisiklet sürmenbeni çok mutlu etti düzenlisürersen hızlıkg verirsin senin terlemen lazım yani yağ yapmışsın dün bunu canıgönülden söylüyorumtebrikler kuşumm
Sağol canım, toparlanırım ben merak etme, yola çıkmadan bir de Leslie yapıp ter attım mı birşeyim kalmaz. Sana da kolay gelsin, iyi çalışmalar.
yani aslında iyiyim ama çok yorgunum uykum var halsizim ,yok cnm pomo msj atmadı ben yemek sip.vercektim ondan açtım neti açmışken bi bakayım dedim.Merhaba Duygu, nasılsın canım? Pomo mesaj attı galiba:) Sen de bugün iyi değildin sanırım, toparlandın mı biraz? Ben de iyi hissetmiyorum, hem yorgunum, hem tartı canımı sıkıyor. Hem Antep'te yalnız olacağımızı düşünüyorduk, şimdi eşimin abisi ve eltim de orada olacak
Hakikaten yaa, kol ve bacak ölçülerimiz de aynı:)) Ama sen üst bedenim geniş diyordun, ölçülere bakınca hiç öyle görünmüyor. 90 gayet düşük bir ölçü bence, ben zayıfken bile 90'dı. Senin göğüs altı ölçün kaç? Onu da ölç istersen. Anlamadım çünkü, hiç te kalın değil idealsin hattaBende çok simit yok, arada göbeğimde şişlik oluyor ama göbek te çok sıkıntılı değil. Benim belimin incelmesi lazım, bir de bacaklarım bana kalın geliyor. Spor yapınca sırt bölgemde ciddi incelme oldu zaten. Ben ilk ölçü aldığımda 72.5 kg idim. Şimdi 69 diyelim, 3.5 kg vermişim ve göğüsaltı ölçüm 6 cm, göbek 10 cm, göğüs, bel ve kalça ölçüm 4'er cm inceldi. Kol ve bacak ta 2 cm inceldi:) Ben kendime tablo yaptım, haftalık tartım gününde ölçü de alıp yazıyorum, böylece hafta hafta incelmeyi takip ediyorum.
sevildiğini bil pomo şimdi msj çekti neslinin canı sıkkın kg konusunda moral veryoksa kg alır dedi
haYATIM sen bu aralar iyi verdin öyle düşünme haftada 1 kg vercez diye birşey yok bazen durcak bazen 100gr vercez bence duraklamadasın buçokda normal bu hafta ayağından dolayı birkaç aktivite yapamdın buda etgendir zntebe gidip geldiğinde + çıksan bile sıkmacanını arada bir gidiyoruz valla ben gitsem kasmam kendimisonuçdakg veriyonya önemli olan bu ALLAHINizniyle gitgel pilatesede başlabakn asıl gidiyorkilolarr
:)) Pomo iyi tahlil yapmış:)) Canımı sıkan şu, her kiloda uzun süre sürünüyorum, yani 69 olalı 2 hafta oldu ama 68.6 ya kadar düşüp, tekrar 69.5'lere çıkıyor, yani sanki her gramı vermemek için savaşıyor vücudum, bu ara öyle hissediyorum ve yordu bu beni. Yoksa biliyorum, iyi kötü veriliyor kilo da, böyle takılıp kalmak canımı sıkıyor. Ben 67'li birşey görebilirdim tartıda şimdiye kadar ama... Böyle olunca da motivasyonum bozuluyor, kaçamak yapsam da yapmasam da birşey farketmiyor. E Antep'te de şimdi biraz kaçamak yapınca hooopp yine 70'li rakamlara çıkacağımHatta sırf bunun için 67 veya 68'li bir şey olmak istiyordum, Antep'te kilo alsam bile tekrar 70 olmayayım diye
hayatımmenülerine baktığımızda bi sorun yok amadediğim gibi vucud belli zamalarda kendini tutuyor işte o zamandasın yada nebilim regl günümmü yaklaştı ,değişik bi ilaçmı kullandın,yemeğinde tuzumu kaçırdın sebebidüşün eğer yoksa ilk tespitimduraklamadasın
öncelikle kendini şartlandırma gidersem alcam70 beynini ister istemez yönlendiriyrsun git düşünme kararında ye yani ne saldır nede yememezlik yap geldiğinde sonucu gör ben eminimsenden ya beni görmüyonmu 64 görüp 68,9oldum varmıböylesi ben napayım ama moral bozmadım bismillah diyip başladım yoksa belki şuan 62kg dum beynini şartlandırma okey
Tamam canım, haklısın. Şartlandırma yapmamam lazım, hatta 68'li bir rakamla dönebilirim, neden olmasın. Yok 70 falan. Doğru senin de benzeri bir durum, galiba kabul etmekten başka çaremiz yok, bizim vücutlar böyle. Bu arada dün çekilen bir fotoğrafta üst bedenim acayip geniş görünüyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?