2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Allah kabul etsin canım. Gece gayet iyi bence yediklerin. Sadece beyaz ekmek yerine çavdar, tam buğday falan olsa daha iyiydi bence, hem daha tok tutardı. Akşam mutlaka bir çeşit çorba yap bence.

ben bu dikkat etmemekle çok kg alırdım ama.
günde 1 saat spor salonuna gitmeye çalışıyorum, birazdan da gideceğim inş.

evet sen guzel spor yapardın yıne devam etmene sevındım. kendını moral olarak daha ıyı hıssedınce dıyet moduna da gırersın sen canım. ıstıkrarlı bırıydın yufka ekmeklerını hatırlıyorum senın sabahları :)))

aramızda olmanı yarıs yapar gıbı azımlı olmanı enerjını ozledık ınsaallah daha ıyı olacaksın zamanla.

ALLAK kabul etsın gayet guzel beslenmıssın ekmek konusunda katılıyorum ben de neslıye. ama senın dıyet modunda olmadıgını dusunursek yıne de gayet super bır menu derım cozutmamıssın yanı

pomocum çizelgeni gördüm, çok üzüldüm yaaa. nooldu böyle???

canım ben detoks ıle guzel kılo verdım ama detokstan sonra fena grıp oldum pogaca falan azıcık bırkac kez kacamagım oldu spor da yapmayınca ve bır de son bır hafta resmen ben depresyondaydım hepsı bırlesınce ben sıstım 105 cıktım tekrar. hem spora asılıyorum hem yenıden detoks yaparım belkı. yılbası hedefıme ulasamadım ama enazından eskı kıloma donmek ıstıyorum yanı 103-102 gorsem de ıyı olacak.

sen bu aksam gırebılır mısın dokuzdan sonra ? ben sana msn de yazarak anlatayım madem kı gosteremıyorum tam. olur mu ne dersın ? guzel gorunmek senı cok daha motve edecektır eger turbanın duzgun olursa. oyuzden yardım etmek ıstıyorum sana.

ALLAH kabul etsın oruclarını.

regl konusunda ben de sapıtıgım. bana sormussun ya cızelkgen nıye ıoyle dıye. ben unututm yazmayı regl ın de etkısı var. 31 ekım regl tarıhımın baslangıcı ama 17 gun sonra tekrar regl benzer bır donem gecırdım ve bır daha da regl olmadım hamıle de degılım cok sapıttı anlamadım. oyuzden senınkı su donemde gayet normal. zamanla duzene gırecektır emınım.

bak ne sanslıymıssın sen. ben herseyı saklarım annemden uzuntuyu bıle cunku cok fevrıdır kavga etsem evlılıgımı bıtırecek kadar cırkınlesebılır karsıdakı ıle. erkek fatma gıbı derler ya annem oyledır. sevgısını asla gostermez bayramdab bayrama hafıf bır sarılma uzak bır opme olur bızım. annemle en son aynı yatakta nezaman uyudugumu hatırlamıyorum cocukken bıle uyumadım. bebekken sanırım. benım annem cok guvenırdı her konuda ama sevgısını gosterme asırı otorıter sınır dayaga megıl falan oyuzden annem benım ıcımde bır yaradır aslında. bak sen cok sanslıymıssın annen sevgısını cok yakından gosterebılmıs. ben annemın hazırladıgı kahvaltıları bıle unuttum ılkokuldayken bıle gormedım. ben lısedeyken dogru durust aksam yemek de yapmazdı bır donem. lısenın ılk ıkı yılı. sonra duzeldı hatta sımdı evlıyım oraya gıdınce herseyı annem yapıyor mısafırmısım gıbı dolanıyor sasırıyorum su an ev ıle cok asırı ılgılenıyor ama benım zamanımda herseyı ben yapardım. 4 te okuldan cıkardım eve gelıp bırsey yerdım dersaneye gıderım 45dk gıdıs 45 dk gelıs zaten. eve gelırdım 10 gıbı ve annem ıftar sofrasının bulasıgını yıkamamıs olurdu ben yıkardım falan. oooooo cok ben de hıkaye anlatmayayım da uzuntum de ıcımdekı ofkeye benzer duygu da kalkmasın en ıyısı. ne guzel kı annenı doyaya doyaya sevmıssın anne sevgısıne sevfkatıne doymussun ben bunları yasamadım hıc. oyuzden ne mutlu sana.

mekanı cennet olsun ınsaallah

yaaaaaa sen cok fena yorulmussun uzuldum bak. bugun dınlen de yola yorgun cıkma barı.

tartı konusunda benım de sureklı sıkıntılarım var bılıyorsun ne kacamak yapıyorum da sankı bukadar zor oluyor dıye cok kızdım bılıyorsun ama artık kızmayalım canım. kızarken kendımızı bırakacagız bılıyorum ve kılo vermeyı bırak alacagız bunu yapma sen de kendıne lutfen canım. bu konuda uzun uzun konusmak ısterdım ama cıkmam lazım duyguya sımdı msj atıyorum ve senı sılkelemesı ıcın ona devredıyorum :)))))

gel canım gel valla. nasıl sevınırım yol ustundeyım ben evet herzaman beklerım.

adımsayar dıyınce aklıma geldı sabah esıme baktırdım daha beter bozuyordu resmen. ama ALLAHTAN eskı halıne getırdı kıpırdadıgı an 5-10 adım sayıyordu ayarını bozmus :)))) duzelttı sukur ama zaten bozuk degılmıs benımkı kablo falan cıkık degılmıs yanı canım.

sana sımdıden ıyı yolculuklar dılıyorum kendıne dıkkat et guzel bır tatıl yap ve hep gulumse :)))))

canım yap bılmıslık valla. 45 dk 1 saat cok ıstıyordum da yanlıs kullandıgımı farkettım bısıkletı. oyuzden yapamıyormusum cunku elıptık cok yorsa da bısıkletı hızlı hızlı pedal cevırmek kadar ınsanı sıkmıyormus keske daha once hem dunku kadar ozguvenım olsaydı ve bunu da kesfetmıs olsaydım ozaman daha uzun yapabılırdım neyse bundan sonra artık :)))))

ben zor terlerım herzaman derım ama hareket harekettır enazından sıkılasıyorum yanı faydası oldu yuruyuslerın bıle.

Sağol canım, toparlanırım ben merak etme, yola çıkmadan bir de Leslie yapıp ter attım mı birşeyim kalmaz. Sana da kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Merhaba Duygu, nasılsın canım? Pomo mesaj attı galiba:) Sen de bugün iyi değildin sanırım, toparlandın mı biraz? Ben de iyi hissetmiyorum, hem yorgunum, hem tartı canımı sıkıyor. Hem Antep'te yalnız olacağımızı düşünüyorduk, şimdi eşimin abisi ve eltim de orada olacak

Hakikaten yaa, kol ve bacak ölçülerimiz de aynı:)) Ama sen üst bedenim geniş diyordun, ölçülere bakınca hiç öyle görünmüyor. 90 gayet düşük bir ölçü bence, ben zayıfken bile 90'dı. Senin göğüs altı ölçün kaç? Onu da ölç istersen. Anlamadım çünkü, hiç te kalın değil idealsin hatta Bende çok simit yok, arada göbeğimde şişlik oluyor ama göbek te çok sıkıntılı değil. Benim belimin incelmesi lazım, bir de bacaklarım bana kalın geliyor. Spor yapınca sırt bölgemde ciddi incelme oldu zaten. Ben ilk ölçü aldığımda 72.5 kg idim. Şimdi 69 diyelim, 3.5 kg vermişim ve göğüsaltı ölçüm 6 cm, göbek 10 cm, göğüs, bel ve kalça ölçüm 4'er cm inceldi. Kol ve bacak ta 2 cm inceldi:) Ben kendime tablo yaptım, haftalık tartım gününde ölçü de alıp yazıyorum, böylece hafta hafta incelmeyi takip ediyorum.[/QUOTE]

Sağol canım, toparlanırım ben merak etme, yola çıkmadan bir de Leslie yapıp ter attım mı birşeyim kalmaz. Sana da kolay gelsin, iyi çalışmalar.

yani aslında iyiyim ama çok yorgunum uykum var halsizim ,yok cnm pomo msj atmadı ben yemek sip.vercektim ondan açtım neti açmışken bi bakayım dedim.
demek eltinde gelcek boşver sizkendi eğlencenize bakın hiç birşey mutluolmanıengellemesin
banada bacağım ideal geliyor ma aynı olmasına rahmen sen daha ince istiyorsun bende üst bölgemi iri buluyorumsenideal diyon demek amabenim göğsüm küçük olmasına rahmen bu kadarolma sebebi sırtımın kalınlığı aslında daha az olması lazım neyse ölçerim nm onuda yazarım ay nesli nasıluykum var yatırmıyor sıpabeni

sendeyolaçıkcan galiba görüşemezsek yeni yılını kutluyorum mutluluk en önemlisi sağlık huzur getirsin

yani aslında iyiyim ama çok yorgunum uykum var halsizim ,yok cnm pomo msj atmadı ben yemek sip.vercektim ondan açtım neti açmışken bi bakayım dedim.
demek eltinde gelcek boşver sizkendi eğlencenize bakın hiç birşey mutluolmanıengellemesin
banada bacağım ideal geliyor ma aynı olmasına rahmen sen daha ince istiyorsun bende üst bölgemi iri buluyorumsenideal diyon demek amabenim göğsüm küçük olmasına rahmen bu kadarolma sebebi sırtımın kalınlığı aslında daha az olması lazım neyse ölçerim nm onuda yazarım ay nesli nasıluykum var yatırmıyor sıpabeni

sendeyolaçıkcan galiba görüşemezsek yeni yılını kutluyorum mutluluk en önemlisi sağlık huzur getirsin[/QUOTE]

Sağol canım, yeni yıl hepimize güzellikler getirsin:) Aslında senin sıpa da uyusa, sen de onunla uyusan güzel olur ama, sıpa işte:)) Ay dün kutlamada arkadaş çocuğunu getirmiş, çok tatlıydı yaa, şimdi aklıma geldi, sen de senin sıpayı sev bari bolca:))
Ölçülere gelince, iyi ki yazdık bak, belki de psikolojik olarak fazla diyoruz:) Benim üst ölçüm genelde fazla olurdu zaten, hem omuzlarım geniş, hem göğüs kafesim. Tabi kilo alınca iyice geniş oluyor ama zayıf ta olsam incecik olmuyor. O yüzden dedim göğüs altı ölçünü de al diye, daha rahat yorumlarız o zaman, çünkü bu haliyle 90 ideal bence, yani ben 90'dan daha az olmasını istemem kendimde.

sevildiğini bil pomo şimdi msj çekti neslinin canı sıkkın kg konusunda moral veryoksa kg alır dedi

haYATIM sen bu aralar iyi verdin öyle düşünme haftada 1 kg vercez diye birşey yok bazen durcak bazen 100gr vercez bence duraklamadasın buçokda normal bu hafta ayağından dolayı birkaç aktivite yapamdın buda etgendir zntebe gidip geldiğinde + çıksan bile sıkmacanını arada bir gidiyoruz valla ben gitsem kasmam kendimisonuçdakg veriyonya önemli olan bu ALLAHINizniyle gitgel pilatesede başlabakn asıl gidiyorkilolarr

:)) Pomo iyi tahlil yapmış:)) Canımı sıkan şu, her kiloda uzun süre sürünüyorum, yani 69 olalı 2 hafta oldu ama 68.6 ya kadar düşüp, tekrar 69.5'lere çıkıyor, yani sanki her gramı vermemek için savaşıyor vücudum, bu ara öyle hissediyorum ve yordu bu beni. Yoksa biliyorum, iyi kötü veriliyor kilo da, böyle takılıp kalmak canımı sıkıyor. Ben 67'li birşey görebilirdim tartıda şimdiye kadar ama... Böyle olunca da motivasyonum bozuluyor, kaçamak yapsam da yapmasam da birşey farketmiyor. E Antep'te de şimdi biraz kaçamak yapınca hooopp yine 70'li rakamlara çıkacağım Hatta sırf bunun için 67 veya 68'li bir şey olmak istiyordum, Antep'te kilo alsam bile tekrar 70 olmayayım diye

hayatımmenülerine baktığımızda bi sorun yok amadediğim gibi vucud belli zamalarda kendini tutuyor işte o zamandasın yada nebilim regl günümmü yaklaştı ,değişik bi ilaçmı kullandın,yemeğinde tuzumu kaçırdın sebebidüşün eğer yoksa ilk tespitimduraklamadasın

öncelikle kendini şartlandırma gidersem alcam70 beynini ister istemez yönlendiriyrsun git düşünme kararında ye yani ne saldır nede yememezlik yap geldiğinde sonucu gör ben eminimsenden ya beni görmüyonmu 64 görüp 68,9oldum varmıböylesi ben napayım ama moral bozmadım bismillah diyip başladım yoksa belki şuan 62kg dum beynini şartlandırma okey

Tamam canım, haklısın. Şartlandırma yapmamam lazım, hatta 68'li bir rakamla dönebilirim, neden olmasın. Yok 70 falan. Doğru senin de benzeri bir durum, galiba kabul etmekten başka çaremiz yok, bizim vücutlar böyle. Bu arada dün çekilen bir fotoğrafta üst bedenim acayip geniş görünüyor:))

hadi yaa sana öyle gelmiştir dicem ama ölçünlerimze bakarsak evett üst bedenimiz alt bedenimiz aman off yaa var işte fazlalığımız bizimbölgesel egzersiz yapmamız lazım işte bu hafta p.tesi hariç pilates yapamadım oğlanın durumundan haftaya inşallah bölgesel hareketlere ağırlık vermemiz lazım pilaes bunun için iyi olcak ben yeni yıl haftasında hemen hemen herkezin kg alacağını düşünüyorum kimse kasmasın kendini öneml,olan motivasyon yola devammkızlarr