- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.921
hadi yaa sana öyle gelmiştir dicem ama ölçünlerimze bakarsak evett üst bedenimiz alt bedenimiz aman off yaa var işte fazlalığımız bizimbölgesel egzersiz yapmamız lazım işte bu hafta p.tesi hariç pilates yapamadım oğlanın durumundan haftaya inşallah bölgesel hareketlere ağırlık vermemiz lazım pilaes bunun için iyi olcak ben yeni yıl haftasında hemen hemen herkezin kg alacağını düşünüyorum kimse kasmasın kendini öneml,olan motivasyon yola devammkızlarr
neslicim müsadenle sıpayı uyutayım morallerin düzelmiştir umarım
Benim de pilates malzemeleri bugün gelecek ama işyerine, haftaya döndükten sonra başlayacağım ben de. Bu arada işte foto:
Eki Görüntüle 590518
seve eve öperim moralinindüzelmesine sevindimEvet evet, çok daha iyiyim, teşekkür ederim canım, öp kuzişi benim için.
sana iyi yolculuklr sağ salim gidin ve dönün,iyidileklerin için tşkederim kendiadıma aynı temenlide bulunuyorum iğrenç bi eskpiri yapmam lazımsa seneyegörüşürüz diyorumSelam kızlar, ben birkaç gün yokum malum, kilo bildirimimi bugün yaptım Pomoya, tartılabilirsem pazartesi güncel rakamı Pomoya mj atarım ama zor görünüyor, 2012'nin son tablosunda hepiniz çok güzel kilolar vermiş olursunuz inşallah. 2013 yılının en başta hepimize sağlık ve huzur getirmesini, ayrıca tüm dileklerimizin gerçekleştiği bir yıl olmasını diliyorum. 01.01.2013 tarihinde görüşmek üzere..
benım de cok borc yoktur aslında cunku ben hep bır ayda regl olurdum genelde. oyuzden cogunlukta tam tutmusumdur ama tabıkı son yıllarda hastalık vs olan zamanlarım oldu ek olarak. oyuzden vardır borcum. canım benım ıcın de ıbadetten ve ınan kapalı ınsan olmaktan daha onemlı sey ıyı kalp ıyı nıyet temız kalp guzel ahlaktır karsımdakınde. hatta bunları goremedıgım ama dındar olan okadar cok ınsan goruyorum kı ve bu yuzden kendı kapalılıgımdan bıle soguyorum bazen. ama bazen de cok dındar hanımlar goruyorsun dıyorsun nekadar bılgılı. ben de kapalı bır ınsanım ama hanı namaz ( bır donem sureklı kılmıstım yenı kapandıgımda ), hanı ıbadetler hanı bılgıler dıyorum oyuzden ıcı bos olarak goruyorum bazen kendımı.
tuh ya cok uzuldum canım.
cok cok gecmıs olsunnn bugun nasılsın
sen ıyılesırsen haftaya pazartesı detoks yaparız beraber.
Allah kabul etsin canım. Gece gayet iyi bence yediklerin. Sadece beyaz ekmek yerine çavdar, tam buğday falan olsa daha iyiydi bence, hem daha tok tutardı. Akşam mutlaka bir çeşit çorba yap bence.
Ben de şimdi tam onu soracaktım, sen epey spor yapıyordun, şimdi yapıyor musun diye:)) Çok güzel o zaman, 1 saat spor süperKolay gelsin.
evet sen guzel spor yapardın yıne devam etmene sevındım. kendını moral olarak daha ıyı hıssedınce dıyet moduna da gırersın sen canım. ıstıkrarlı bırıydın yufka ekmeklerını hatırlıyorum senın sabahları :)))
aramızda olmanı yarıs yapar gıbı azımlı olmanı enerjını ozledık ınsaallah daha ıyı olacaksın zamanla.
ALLAK kabul etsın gayet guzel beslenmıssın ekmek konusunda katılıyorum ben de neslıye. ama senın dıyet modunda olmadıgını dusunursek yıne de gayet super bır menu derım cozutmamıssın yanı
canım ben detoks ıle guzel kılo verdım ama detokstan sonra fena grıp oldum pogaca falan azıcık bırkac kez kacamagım oldu spor da yapmayınca ve bır de son bır hafta resmen ben depresyondaydım hepsı bırlesınce ben sıstım 105 cıktım tekrar. hem spora asılıyorum hem yenıden detoks yaparım belkı. yılbası hedefıme ulasamadım ama enazından eskı kıloma donmek ıstıyorum yanı 103-102 gorsem de ıyı olacak.
sen bu aksam gırebılır mısın dokuzdan sonra ? ben sana msn de yazarak anlatayım madem kı gosteremıyorum tam. olur mu ne dersın ? guzel gorunmek senı cok daha motve edecektır eger turbanın duzgun olursa. oyuzden yardım etmek ıstıyorum sana.
ALLAH kabul etsın oruclarını.
regl konusunda ben de sapıtıgım. bana sormussun ya cızelkgen nıye ıoyle dıye. ben unututm yazmayı regl ın de etkısı var. 31 ekım regl tarıhımın baslangıcı ama 17 gun sonra tekrar regl benzer bır donem gecırdım ve bır daha da regl olmadım hamıle de degılım cok sapıttı anlamadım. oyuzden senınkı su donemde gayet normal. zamanla duzene gırecektır emınım.
bak ne sanslıymıssın sen. ben herseyı saklarım annemden uzuntuyu bıle cunku cok fevrıdır kavga etsem evlılıgımı bıtırecek kadar cırkınlesebılır karsıdakı ıle. erkek fatma gıbı derler ya annem oyledır. sevgısını asla gostermez bayramdab bayrama hafıf bır sarılma uzak bır opme olur bızım. annemle en son aynı yatakta nezaman uyudugumu hatırlamıyorum cocukken bıle uyumadım. bebekken sanırım. benım annem cok guvenırdı her konuda ama sevgısını gosterme asırı otorıter sınır dayaga megıl falan oyuzden annem benım ıcımde bır yaradır aslında. bak sen cok sanslıymıssın annen sevgısını cok yakından gosterebılmıs. ben annemın hazırladıgı kahvaltıları bıle unuttum ılkokuldayken bıle gormedım. ben lısedeyken dogru durust aksam yemek de yapmazdı bır donem. lısenın ılk ıkı yılı. sonra duzeldı hatta sımdı evlıyım oraya gıdınce herseyı annem yapıyor mısafırmısım gıbı dolanıyor sasırıyorum su an ev ıle cok asırı ılgılenıyor ama benım zamanımda herseyı ben yapardım. 4 te okuldan cıkardım eve gelıp bırsey yerdım dersaneye gıderım 45dk gıdıs 45 dk gelıs zaten. eve gelırdım 10 gıbı ve annem ıftar sofrasının bulasıgını yıkamamıs olurdu ben yıkardım falan. oooooo cok ben de hıkaye anlatmayayım da uzuntum de ıcımdekı ofkeye benzer duygu da kalkmasın en ıyısı. ne guzel kı annenı doyaya doyaya sevmıssın anne sevgısıne sevfkatıne doymussun ben bunları yasamadım hıc. oyuzden ne mutlu sana.
mekanı cennet olsun ınsaallah
sevildiğini bil pomo şimdi msj çekti neslinin canı sıkkın kg konusunda moral veryoksa kg alır dedi
haYATIM sen bu aralar iyi verdin öyle düşünme haftada 1 kg vercez diye birşey yok bazen durcak bazen 100gr vercez bence duraklamadasın buçokda normal bu hafta ayağından dolayı birkaç aktivite yapamdın buda etgendir zntebe gidip geldiğinde + çıksan bile sıkmacanını arada bir gidiyoruz valla ben gitsem kasmam kendimisonuçdakg veriyonya önemli olan bu ALLAHINizniyle gitgel pilatesede başlabakn asıl gidiyorkilolarr
akşam 2 kepçe tarhana çorbası
2 bardak su
ceviz büyüklüğünde cezerye
2 bardak su
3 kepçe tarhana çorbası
yufka ekmeğin yarısı
1 tane haşlanmış patatesin kavurması
bol maydonoz, tere
2 tane yeşil biber
yeşil çay
2 kupa çay
2 bardak su
bugün kızım spor yaptırmadı. eşim işte old için kızımla gittik spora. birşeyler yapmaya çalıştım kucağımda. aletlerle yapıyorum durunca anne bidaa bidaa diyo :))
inş. pomocum ya, ben de istiyorum...
amin cnm inş.
sanki detoks işe yaramıyor ya. bi kaç gün sonra herkes aynı kg ya geri dönmüş sanırım
eşim vardı bilg başında ancak geçtim başına. ilgin için çok tşk ederim cnm. bir ara gösterirsin inş. denk gelirsek.
duyguya katılıyorum nesli....
Mrb kızlar Pomocum afiyet olsun canım inşallah akşamın güzel geçmiştir. Haftanın yorgunluğu çıkmıştır.
Nesli78 güzel dileklerin için çook teşekkürler .İnşallah hepsi gerçek olur. Kim olursa olsun neşeniz yerinde olsun. Mutlu yıllar.
Bütün arkadaşlarıma güzel, eğlenceli, sağlıklı, bol sporlu hafta sonu diliyorum. Tüm hastalara ve kendime de sağlık diliyorum((
Bugün kü menü
Sabah: yarım dilim çavdar ekmeği 1 bardak su,
Öğle: 1 yumurta yarım kk peynir 1 dilim ekmek az şekerli çay
Ara: 2 diyet bisküvi, bitki çayı
Akşam: 1 kase çorba, 2 dilim çavadar ekmek ,3 kaşık ıspanak
Spor yok hala hastayım.
ay ne tatlı oyle o. bak ona sarıl.sımsıkı. onunla guc bul.eskı gunlere donecegını bılıyorum enazından yakın yanı.
detoks konusunda ben de benzer seyı dusunuyorum ama emın degılım bır kez daha yapınca emın olacagım
menulerını yorumlamayacagım tam moda gırdıgınde bakarız
sen bana uygun zamanı soyle haberlesıp gorusuruz ne demek zevk duyarım yardımcı olmaktan aklında bulunsun herzaman
öyledir ablası...
allah (cc) hayırlısıyla sana da nasip etsin inş.
duygunun oğlu pepeenin şarkısını söyleyince benim kız da söyler mi aceba demiştim.
o önce babayı öğrendi.
benim güçlü koca babam diyordu. eşim de annem şarkısını öğretti.
annem, canım, bi tanem, güzel diyo.
a.s çeşmiye geçmiş olsunya sevmez mıyım ben baktım neslı cosuyor dıkkat etsem de aynı etmesem de aynı dıye dusunuyorum yazmıs aman ben kırmızı alarm durumuna gectım duyguya msj attım hatta msjı okudugundan emın mı dıye merak ettım aradım da.
canım ben de aynı psıkolojıye gırdım ve neler oldu gordun lutfen aman ha. guzel bır tatıl yap dınlen ve enaz kacamak bol enerjı ıle gerı don. yok oyle uzulmek falan. duygunun dedıgı gıbı duraklama donemındesındır bana bak aylardır bır ılerı bır gerı mısalı. sabretmemız lazım mucadeleyı bırakmamız lazım
kızlar cesmı bıraz hasta bıraz yorgunmus bugun gırerım dıye msj atmıs kızlara cok selam soyle demıs.
duygus, kuzı nasıl oldu bugun ? daha ıyıye gıttı mı canım ? aksama dogru cok yogunlastım arayamadım ardından da yemek falan gec geldık esın evde dıye aramak ıstemedım merak ettım bıdıgı.
keyifli bir gece olmuş anlaşılan ALLAH muhabbettinizi arttırsınbugunumu de guncelleyeyım.
500ml sıcak su
bır dılım cavdar ekmegı
bır haslanmıs yumurta
4 tane marul
bır domates
ara: ıkı cevız bes adet evde kurutulmus kayısı acık sekersız cay 500 ml sıcak su
oglen: yemnekten once 500 ml sıcak su, bır kucuk tavuk bud haslama, buyuk kase ezogelın corba, 3 kasık domates salatalık salatası yagsız tuzsuz.pılav vardı ama kotu olmus yemedım bır dılım normal ekmek yedım corba ıle
ara: bır muz, 500 ml sıcak su, ceyrek demet maydonoz
aksam: esımle dısarda yedık. kucuk kase ezogelın corba, bır porsıyon kuzu sıs. bır kasık karalahana bır kasık havuc bır kasık sogan salata. hepsız yagsız tuzsuzdu. cok az nane cok az maydonoz cok az tere vardı bır tutam kadar yedım. bır kasık yagsız bulgur pılavı. ıkı fındık kadsr tursu. acık sekersız cay. bır lıtre su ıle gunu kapatmıs oldum
aktıvıte olarak aksama kadar 2020 adım atmısım. lokantaya kadar 518 adım. lokantadan eve kadar 45 dkyı gecmıstır rahat mesafe. hava soguktu ama esım bana destek olmak ıcın yurumeyelım demedı sevkımı kırmadı 5750 adım olmus eve kadar. toplam 8288 adım olmus. bısıklet de surmek ıstıyordum ama ayakkabı secımım yanlıs olmus tabanlarımı cok agrıttı. oyuzden baska aktıvıtem yok.
herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrr
söyler canım zaten söylemişte çok tatlıoluyorlr dimi bizimkide ikimizin ortasına oturur önce bana döner annemi söyler sonra babasına döner benimgüçlü kocaman babamderr.ikimizi ayırmazyani :))))))güzel ALLAHIM bütün kötülüklerden korusun cümlesini maşallah kızınada sende kaydet sesini yada video çekgüzel hatıralar bunlaröyledir ablası...
allah (cc) hayırlısıyla sana da nasip etsin inş.
duygunun oğlu pepeenin şarkısını söyleyince benim kız da söyler mi aceba demiştim.
o önce babayı öğrendi.
benim güçlü koca babam diyordu. eşim de annem şarkısını öğretti.
annem, canım, bi tanem, güzel diyo.
herkese gunaydın, guzel bır cumartesı dılıyorum.
dun aksam guzel bır gun gecırdım ama ayaklarım agrıyor yurumekten degıl ayakkabımın tabanı acıttı. halen etkısı var. bugun keyfım yok ama. neslının dunku gıbı ruh halındeyım cunku kacamak falan yok ıkı gun once -600 gr cıkıyorum kacamaksız ve aktıvıte ıle bu sabah tartılıyorum 105,1 gelıyorum hatta. cok sınıroldum ya sabah. bugun mısafır cagıracaktım onu bıle ıptal ettım pazar aksamına erteleyecegım bu aksam bısıklet surecegım
a.s çeşmiye geçmiş olsun
kuzi iyi bizegösteriyor anne baba bak diyr kolunu jkaldırıyor ama aktif kullanmıyor durum böyle ablası
keyifli bir gece olmuş anlaşılan ALLAH muhabbettinizi arttırsın
günün genel anlamda güzel yalnız muz çok güzel magnezyumkaynağıdır ama tanesi100kalori dir fazlası kabız yapar aklında olsun
söyler canım zaten söylemişte çok tatlıoluyorlr dimi bizimkide ikimizin ortasına oturur önce bana döner annemi söyler sonra babasına döner benimgüçlü kocaman babamderr.ikimizi ayırmazyani :))))))güzel ALLAHIM bütün kötülüklerden korusun cümlesini maşallah kızınada sende kaydet sesini yada video çekgüzel hatıralar bunlar
cnm reglyaklaşıyor demek çünkü dününde sorunyok yürümüşsünde wc çıktınmı oda etgen moral bozma cnm
Kızlar ben geldim iki gündür giremiyordum perşembe gecesi aastım krizim tuttu. sabaha kadar acildeydim eve geldiğimde saat 5di.buhara bağladılar kendime anca gelebildim. cuma günü yine tuttu okulda.doktora gitttim tekrar astımın yanında alerjide çıktı.ikisi bir araya gelince nefes alamıyorum..düm gece yine sabaha kadar uyuyamadım..bana 2 hafta müsade edebilir misiniz?İçtiğim ilaçlar vücutta su topluyormuş dünden berihiç birşey yememe rağmen tartıda 70i gördüm.moral olarakda sıfırım ilaçları kullanmayayım dedim ama olmadı gece yine rahatsızlandım mecburen aldım...Belki giremeyebilirim çünkü başımı yastıktan kaldıramıyorum.70 ile inşallah geri dönerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?