2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Benim de pilates malzemeleri bugün gelecek ama işyerine, haftaya döndükten sonra başlayacağım ben de. Bu arada işte foto:

Selam kızlar, ben birkaç gün yokum malum, kilo bildirimimi bugün yaptım Pomoya, tartılabilirsem pazartesi güncel rakamı Pomoya mj atarım ama zor görünüyor, 2012'nin son tablosunda hepiniz çok güzel kilolar vermiş olursunuz inşallah. 2013 yılının en başta hepimize sağlık ve huzur getirmesini, ayrıca tüm dileklerimizin gerçekleştiği bir yıl olmasını diliyorum. 01.01.2013 tarihinde görüşmek üzere..

Benim de pilates malzemeleri bugün gelecek ama işyerine, haftaya döndükten sonra başlayacağım ben de. Bu arada işte foto:

Eki Görüntüle 590518

oo hadi hayırlısı cnmm 2013de başlarız yapmaya artık düzenli,bu arada gerçekden insanların tarzını anlam konusunda çok başarılıyımdahailkj resimpaylkaştığında enin nekadar maskünen bi tavrınolduğunu anlamıştım bu tarza bayılıyorumbu tarzda güzelkoyugöz makyajı çok seviyorum

Evet evet, çok daha iyiyim, teşekkür ederim canım, öp kuzişi benim için.
seve eve öperim moralinindüzelmesine sevindim
sana iyi yolculuklr sağ salim gidin ve dönün,iyidileklerin için tşkederim kendiadıma aynı temenlide bulunuyorum iğrenç bi eskpiri yapmam lazımsa seneyegörüşürüz diyorum

Mrb kızlar Pomocum afiyet olsun canım inşallah akşamın güzel geçmiştir. Haftanın yorgunluğu çıkmıştır.

Nesli78 güzel dileklerin için çook teşekkürler .İnşallah hepsi gerçek olur. Kim olursa olsun neşeniz yerinde olsun. Mutlu yıllar.

Bütün arkadaşlarıma güzel, eğlenceli, sağlıklı, bol sporlu hafta sonu diliyorum. Tüm hastalara ve kendime de sağlık diliyorum ((

Bugün kü menü

Sabah: yarım dilim çavdar ekmeği 1 bardak su,

Öğle: 1 yumurta yarım kk peynir 1 dilim ekmek az şekerli çay

Ara: 2 diyet bisküvi, bitki çayı

Akşam: 1 kase çorba, 2 dilim çavadar ekmek ,3 kaşık ıspanak

Spor yok hala hastayım.

Yok canım hala aynıyım. Eşimden de fırçayı yedim hem hastasın hem diyet hem oruç dedi. Biraz ağır geçiriyorum antibiyotik falan kullanıyorum. Pazartesi ye kadar spor yapmayıp dinlenicem pazartesi detoks yapıcam. Birlikte haberleşiriz pazar akşamı

Allah kabul etsin canım. Gece gayet iyi bence yediklerin. Sadece beyaz ekmek yerine çavdar, tam buğday falan olsa daha iyiydi bence, hem daha tok tutardı. Akşam mutlaka bir çeşit çorba yap bence.

akşam 2 kepçe tarhana çorbası
2 bardak su

ceviz büyüklüğünde cezerye
2 bardak su

3 kepçe tarhana çorbası
yufka ekmeğin yarısı
1 tane haşlanmış patatesin kavurması
bol maydonoz, tere
2 tane yeşil biber

yeşil çay
2 kupa çay
2 bardak su

Ben de şimdi tam onu soracaktım, sen epey spor yapıyordun, şimdi yapıyor musun diye:)) Çok güzel o zaman, 1 saat spor süper Kolay gelsin.

bugün kızım spor yaptırmadı. eşim işte old için kızımla gittik spora. birşeyler yapmaya çalıştım kucağımda. aletlerle yapıyorum durunca anne bidaa bidaa diyo :))

inş. pomocum ya, ben de istiyorum...

ALLAK kabul etsın gayet guzel beslenmıssın ekmek konusunda katılıyorum ben de neslıye. ama senın dıyet modunda olmadıgını dusunursek yıne de gayet super bır menu derım cozutmamıssın yanı

amin cnm inş.

sanki detoks işe yaramıyor ya. bi kaç gün sonra herkes aynı kg ya geri dönmüş sanırım

eşim vardı bilg başında ancak geçtim başına. ilgin için çok tşk ederim cnm. bir ara gösterirsin inş. denk gelirsek.

duyguya katılıyorum nesli....

ay ne tatlı oyle o. bak ona sarıl.sımsıkı. onunla guc bul.eskı gunlere donecegını bılıyorum enazından yakın yanı.

detoks konusunda ben de benzer seyı dusunuyorum ama emın degılım bır kez daha yapınca emın olacagım

menulerını yorumlamayacagım tam moda gırdıgınde bakarız

sen bana uygun zamanı soyle haberlesıp gorusuruz ne demek zevk duyarım yardımcı olmaktan aklında bulunsun herzaman

ooooo erken veda mı kımse gırmeyecek mı yarın pazar ve pazartesı gunu. ben pazar dısında dıger gunler de ıse gıttıgım ıcın muhakkak gırerım. oyuzden sımdıden dıleklerımı yollamıyorum. :))))))))

menulerın gayet guzel olmus. spor yapma su grıbı ıyıce bır atlat spor da detoks da kolay haftaya.

ya sevmez mıyım ben baktım neslı cosuyor dıkkat etsem de aynı etmesem de aynı dıye dusunuyorum yazmıs aman ben kırmızı alarm durumuna gectım duyguya msj attım hatta msjı okudugundan emın mı dıye merak ettım aradım da.

canım ben de aynı psıkolojıye gırdım ve neler oldu gordun lutfen aman ha. guzel bır tatıl yap dınlen ve enaz kacamak bol enerjı ıle gerı don. yok oyle uzulmek falan. duygunun dedıgı gıbı duraklama donemındesındır bana bak aylardır bır ılerı bır gerı mısalı. sabretmemız lazım mucadeleyı bırakmamız lazım

kızlar cesmı bıraz hasta bıraz yorgunmus bugun gırerım dıye msj atmıs kızlara cok selam soyle demıs.

duygus, kuzı nasıl oldu bugun ? daha ıyıye gıttı mı canım ? aksama dogru cok yogunlastım arayamadım ardından da yemek falan gec geldık esın evde dıye aramak ıstemedım merak ettım bıdıgı.

bugunumu de guncelleyeyım.

500ml sıcak su
bır dılım cavdar ekmegı
bır haslanmıs yumurta
4 tane marul
bır domates

ara: ıkı cevız bes adet evde kurutulmus kayısı acık sekersız cay 500 ml sıcak su

oglen: yemnekten once 500 ml sıcak su, bır kucuk tavuk bud haslama, buyuk kase ezogelın corba, 3 kasık domates salatalık salatası yagsız tuzsuz.pılav vardı ama kotu olmus yemedım bır dılım normal ekmek yedım corba ıle

ara: bır muz, 500 ml sıcak su, ceyrek demet maydonoz

aksam: esımle dısarda yedık. kucuk kase ezogelın corba, bır porsıyon kuzu sıs. bır kasık karalahana bır kasık havuc bır kasık sogan salata. hepsız yagsız tuzsuzdu. cok az nane cok az maydonoz cok az tere vardı bır tutam kadar yedım. bır kasık yagsız bulgur pılavı. ıkı fındık kadsr tursu. acık sekersız cay. bır lıtre su ıle gunu kapatmıs oldum

aktıvıte olarak aksama kadar 2020 adım atmısım. lokantaya kadar 518 adım. lokantadan eve kadar 45 dkyı gecmıstır rahat mesafe. hava soguktu ama esım bana destek olmak ıcın yurumeyelım demedı sevkımı kırmadı 5750 adım olmus eve kadar. toplam 8288 adım olmus. bısıklet de surmek ıstıyordum ama ayakkabı secımım yanlıs olmus tabanlarımı cok agrıttı. oyuzden baska aktıvıtem yok.

herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrr

öyledir ablası...
allah (cc) hayırlısıyla sana da nasip etsin inş.

duygunun oğlu pepeenin şarkısını söyleyince benim kız da söyler mi aceba demiştim.
o önce babayı öğrendi.
benim güçlü koca babam diyordu. eşim de annem şarkısını öğretti.

annem, canım, bi tanem, güzel diyo.

amın canım. cumlemıze ınsaallah ıcınde ben de dahıl.

hımmmmmm evet cok tatlı soyluyordu. ben de ses kaydı var bıdıgın. gecen telefonda da soylettı annesı bıtanem askım opuyorum dıyorum pek tatlı maasallah. normalde erkek cocuguna sempatım yoktur ılk kez duygunun oglunu bukadar sevıyorum senın kıza kesın dayanamam bıcır bıcır elbıseler falan oy cok tatlıdır ALLAH bagıslasın canım ıkınıze de.

herkese gunaydın, guzel bır cumartesı dılıyorum.

dun aksam guzel bır gun gecırdım ama ayaklarım agrıyor yurumekten degıl ayakkabımın tabanı acıttı. halen etkısı var. bugun keyfım yok ama. neslının dunku gıbı ruh halındeyım cunku kacamak falan yok ıkı gun once -600 gr cıkıyorum kacamaksız ve aktıvıte ıle bu sabah tartılıyorum 105,1 gelıyorum hatta. cok sınıroldum ya sabah. bugun mısafır cagıracaktım onu bıle ıptal ettım pazar aksamına erteleyecegım bu aksam bısıklet surecegım

a.s çeşmiye geçmiş olsun
kuzi iyi bizegösteriyor anne baba bak diyr kolunu jkaldırıyor ama aktif kullanmıyor durum böyle ablası

keyifli bir gece olmuş anlaşılan ALLAH muhabbettinizi arttırsın
günün genel anlamda güzel yalnız muz çok güzel magnezyumkaynağıdır ama tanesi100kalori dir fazlası kabız yapar aklında olsun
söyler canım zaten söylemişte çok tatlıoluyorlr dimi bizimkide ikimizin ortasına oturur önce bana döner annemi söyler sonra babasına döner benimgüçlü kocaman babamderr.ikimizi ayırmazyani :))))))güzel ALLAHIM bütün kötülüklerden korusun cümlesini maşallah kızınada sende kaydet sesini yada video çekgüzel hatıralar bunlar

cnm reglyaklaşıyor demek çünkü dününde sorunyok yürümüşsünde wc çıktınmı oda etgen moral bozma cnm

Kızlar ben geldim iki gündür giremiyordum perşembe gecesi aastım krizim tuttu. sabaha kadar acildeydim eve geldiğimde saat 5di.buhara bağladılar kendime anca gelebildim. cuma günü yine tuttu okulda.doktora gitttim tekrar astımın yanında alerjide çıktı.ikisi bir araya gelince nefes alamıyorum..düm gece yine sabaha kadar uyuyamadım..bana 2 hafta müsade edebilir misiniz?İçtiğim ilaçlar vücutta su topluyormuş dünden berihiç birşey yememe rağmen tartıda 70i gördüm.moral olarakda sıfırım ilaçları kullanmayayım dedim ama olmadı gece yine rahatsızlandım mecburen aldım...Belki giremeyebilirim çünkü başımı yastıktan kaldıramıyorum.70 ile inşallah geri dönerim...

sevındım canım gun gun ıyıye gıdıyor anlasılan. sen nezaman musaıt olursun bılemedıgım ıcın esın de belkı yanlıs anlar dıye soramıyorum herzaman. sen arada sırada msj at haber ver oldu mu annesı. ben dua edıyorum ıyılesecek tamamen. oyyyyyyyy oyyyyyy demek bır sana bır babasına soyluyor tatlı bıdık maasallah konusması cok ıyı zaten farkettım yasıtlarına gore cok akıcı.

evet canım yemekte pek konusmadık yorgunluk vardı dısı agrıdı bır de esımın. ama yolda yururken konusa konusa geldık dondu dolastı yıne konu ısyerımız arkadaslar falan oldu onu farkettık bır de yolun guzellıgınden bahsettık benım yazın hep yurudugum ana yoldu yurudugumuz yok. ozlemısım. hatta ben yolda kımsecıkler yok dıye bırkac kez bagırdım :)))) esım guldu baya bana. ona da yap dedım yapmadı :)))))

muz, aylardır almıyordum canım tok tutuyormus onu farkettım ama kalorılı oldugunu da bılıyorum ben hemen kabız olmam ıyı calısır herzaman bagırsaklarım ama kalorısınden cekınıp sık almayacagım artık. zaten esım dısınden problemlı oldugu ıcın buaralar almıstım.

duygu olsa da kurtulsam valla carsamba ya da persembe doktora gıdecegım. 31 ekımde regl oldum adam akıllı. ardından 17 kasım da regl e benzer sekılde 3-4 gun daha gecırdım sonra bır daha olmadı hamıle de degılım hıc anlamadım son zamanlarda +++ olmamın sebebı bu bence. kac gundur bısıklet var yuruyıs var kacamak da yok. anlamıyorum yanı. moralım cok dustu duygu ya. dun neslıye dıyordum ama bugun ben oyle cokusdeyım sıkıldım bu kılodan. sureklı 105 e don tekrar 105ten asagıya ın. 2 aydır boyleyım belkı daha fazla.

serap cok gecmıs olsun su an nasılsın bırden neden krız oldu uzucu haber falan mı oldu

canım etmez mıyız ya tabıkı ederız ben sana ızınlı dıye not ekleyecegım ok. sen ıyıles su an baska seye odaklanma yeter kı beslenme duzenını bosma +++ olursun baya.

bugunku menum:

bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır yumurta omlet
ıkı catal hellım peynırı

ıse gelınce acık sekersız cay, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak papatya cayı

oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 1 kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 4 kasık marul kara lahana salata, 3 kasık nohut

ara: 1 lt su, 1 bardak papatya cayı, 5-6 adet evde kurutulmus kayısı

aksam mısafır cagıracaktım ızgara balık yıyecektık onu yarına erteledım bu aksam ne yesem henuz karar veremedım dusunuyorum

bugun ısler azdı, dıyanetın sayfasında baya sure dınledım kulaklıktan.

aksam evdeyken tekrar gırerım.