2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese merhabalarr..

kızlar 2 gündür çok fena hastaydım ancak bugun biraz toparlayabildim kendimi, geçmişe de çok bakamadım çünkü çok fena çalışmam lazım. o yuzden ben hemen çalışmaya dönüyorum ve sizleri öpüyorum kızlar, arada bakınırım buralara, öpüyorum hepiniziii

yediğin birşeyden kaynaklanıyordur pomocum üzülme. ben hergün tartılmaktan yana değilim ama 3 gündür niyetli olunca bi bakayım dedim. dünle bugün arasında tam bir kg var. sebebi de tarhan çorbası... toz tarhana değil, adana lıların yaptığından

duygucum pomo sürekli soruyor kuzi nasıl diye. ben de üşütmüş sanırım diyordum ama hayırdır koluna ne oldu. çok geçmiş olsun.

ben hep videoya alırım

çok geçmiş olsun, allah (cc) şifa versin serap

kara lahanayı mide çok zor eritiyormuş pomo haberin olsun

mrb canım

ıyılesmene sevındım dun selamını ılettım kızlara.

sen calısmaları toparla kendını de toparla yıne gorusuruz burda aktıf.

kendıne dıkkat et kolay gelsın

yok canım ya. yanlıs bırsey yemedım reglım ınanılmaz gecıktı bence oyuzden. benım her gun tartılmaktan yanayım cunku yanlısım var mı dıye farkedebılıyorum kılo verırsem moral oluyor hırslanıyorum alıyorsam da spor yapmayalım daha cok vs dıyerek faydasını goruyorum.

bır tarhana corbası 1kılo farkettırmez bence. senın de bır sıkıntın olabılır oyuzden olabılır. ya da vucut aynı saatlerde yemek yemege alıstı gece sahur yemen kılo yapmıs olabılır vucut yakmamıstır.

canım duygu alısverıse gıtmıstı ıllakı bır def ıstemıs kuzey. duygu kızmıs, elınde cantalar falan cocuk gelmıyor yere cokuyor durumu dusun. hadı oglum gıdelım falan dıye tutunca, kolu cıkmıs gıbı davranmıs kolum acıyor demıs sureklı kuzey. daha once de boyle olmus bırsey cıkmamıs psıkolojık sanıyoruz yıne aynen. elıne dokundurmuyor kac gundur avuc ıcıne ozellıkle. ama kırık cıkık vs yok cocukta. duygu cok uzuldu o defı almadım oyuzden okadar agladı ben de kızdım kızınca boyle oldu falan dıye heba ettı kendını. detayları ıle boyle canım. daha ıyıymıs avcuna dokunduruyormus yavasta. kolunu pek hareket ettıryormus halen.

evet kara lahana duydum. ısyerınde nadır cıkar boyle. genellıkle domates solatası cıkar tek cesıt domates ve az salata. bızım salata mıktarı en fazla 4 kasıga denk gelıyor sanırım. yemek olsun salata olsun malzemeler az oluyor karnıyarık oluyor mesela dıyelım hem en kucuk patlıcan oluyor hem de yarım kasık kadar kıyma ancak oluyor mesela. oyuzden sıkıntı etme. mıde sıkıntı yasayacak kadar degıldı kara lahana. :))))

Yok canim hafta sonu icin dileklerimdi. Girerim firsat buldukca cocuklarla pek giremiyorum okul odev derken. Detoks yapmayi cok istiyorum detoksdan sonra 400 gr geri dondu ( ama yinede yapicam. Simdi noldu bilmiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapmiyorum. Hastalaninca kilo aldim galiba.

Slmmm bugun cisslar var miktari az tutmaya calistim.

Sabah: yumurta 2 ince dilim beyaz ekmek (diger ekmek yoktu) domtes 3 yesil zeytin sekersiz cay

Saat 3 gibi :4 kofte 2 tane el kadar lavas salata

Aksam misafirlikteydik. Saat 19.00 gibi 1 kk kadayif sekersiz cay 2 tane cig kofte

Iyi geceler hanimlar

mrb canım

ıyılesmene sevındım dun selamını ılettım kızlara.

sen calısmaları toparla kendını de toparla yıne gorusuruz burda aktıf.

kendıne dıkkat et kolay gelsın

yatmadan önce bi bakayım dedim, geçmişe de baya bi göz gezdirdim. perşembe günü gündüz okuldaydım akşam sinemaya gittik, zaten grip gibiydim biraz bide adet oldum o gün. sinemada uzakmış baya yürüdük bide falan derken ben filme resmen sürünerek girdim. ağrı kesici içtim falan biraz toparladm ama cuma günü resmen başımı kaldıramadım yataktan. bir de ben grip oldugum zaman ilaç içmeyi sevmem nasıl olsa iyileşirim diye ilaç da almadım bütün gün uyudum. ne yemek yiyebildim ne yerimden kalkabildim çok kötüydüm yaa. sadece meyve yedm desem yeri var yani.

bugun de sabah kalktım kahvaltımı ettim ama o bile o kadar yordu ki 1 saat falan oturup sabah tekrar uyudum, 3 e geliyodu öğlen kalktım meyve yedim, akşam yemegine kadar ders çalıştım. yemekten sonra yılbaşı yaklaşıyor, biz de yurtta olacaz ama yine de biraz odayı süsleyelim dedik çıktık hem hava alalım die hem de süslere falan bakmak için 1 saate yakın yürüdük, starbucksta kahvemizi içip süslerimizi alıp geri döndük. şimdi de yine çalıştım birazdan yatarım. umarım yarın yine yataklık olmam bugun dışarı çıktım diye.

en sıkışık oldugum zamanlar aslında bu zamanlar 2 tane proje teslimim var 2 hafta içinde ben hasta oluyorum hey Allahım yaa.. umuyorum ki artık kendimi toparlamışımdır..

bu arada nesliye yeni yıl dilekleri için geç kaldım, şimdiye varmıştır sanırım antepe, iyi geçmiştir inşalah yolculugu.

geri kalanlarımız içinde dileklerimi yarın yazarım, pazartesi herkesn telaşı olur belki iyi geceleerrr

merhaba kızlaar bı topiği yeni gördüm. çok azimliyim. 36 beden olmak istiyorum. gittim kendime pantalon bile aldım. beni gaza getiriyor. az önce ara öğün olarak bir elma yedim. üzerine de yeşil çay içtim. gidecek bu kilollaaar

arkadaşlar şuan eşimin köyüne gidiyoruz o yarın orda olacağız ve internet yok o yüzden gelemiyebilirim kilom sabit burdan bildirim yapıyorumm
ve herkezin yeni yılı kutlu olsun şimdiden
ve bol enerjik olarak geri döneceğim aranıza

sağol canım benim.üzücü bir haber falan almadım. Ama okulda öğretmenler odasına oda parfümü sıkmışlardı ama ne sıkmak giren nefes alamadan çıktı. Bende de sanki astım yok pencereleri açtım dışarıçıktım. Akşam kayınvalidemdeydim oradada soğuk soda içtim sebebi o oldu. eve geldiğimde birşey yoktu. Normalde buhar makinesi kullanmam gerekiyormuş ama urfadayken hiç böyle sorunum olmadı.Gerçi oranın havası astım hastalarına iyi geldiğini biliyorum.Bir saat kadar kendim uğraştım sonra eşimi uyandırdım zaten yüzümü görünce eşim birden ayaklandı öylece hastaneye vardık. buhara bağladılar serum verdiler rahatladım. Birde bunun üzerine çocuklardan soğuk algınlığı bulaştı. Cuma günü okulda da rahatsızlanınca kbb.ye gittim.ilaç verdi gönderdi. Şimdi de her gece ateşim yükseliyor antibiyotik kullanıyorum ateş düşürücü kullanıyorum 2 saat iyiyim sonra yine aynı.Maraşta salgın varmış. dün acile gittik yine ateş olmuş 39. yatacak yer yok ve ben gözlerimi açamıyorum ateşten.Eşimin arkadaşı var hastanede. sabahta onunla konuşmuş.birşey olursa bana haber ver diye.Sağolsun o geldi zaten hastanedeymiş.direkt üst kata çıkarttılar yine serum yedim.Serum yiye yiye kollarımda yer bulamadı akşamda elimin üzerinden verdiler. Bu akşam beni ne bekliyor merak da etmiyor değilim..
sağol canım bu arada... +++ olurum bayağı bir zaten yediğim serumun haddi hesabı yok sabah akşam gidiyorum..

çok geçmiş olsun, allah (cc) şifa versin serap
Sağol canım

Geçmiş olsun canım dikkat et salgın varmış. Derslerin yoğun geçiyor galiba Allah kolaylık versin.

Tskler sizede mutlu yıllar. bol bol enerji bekliyorum senden her şey gönlünce olsun :))))

merhaba arkadaslar bende dogumdan sonra cok kılo aldım 63 kıloyla hamıle kaldım dogum yaptgımda 83 kıloydum zar zor 76 kıloya dustum ama devam edemedım yanlız basınıza olmuyo bende aranıza katılamk ıstıyorum toplamda 22 kılo vermem lazım işim zor ama bu yazın doya doya gıyınıp suslenmek ıstıyorum ozellıkle kocama ınat ınanın dogumdan sonra kendıme cop alamadım bulamıyorum bunların hepsnın acısını cıkartıcam inş suan 76 kıloyum ve yarın tekrar baslıycam elma sırkesı ve bal karısımının faydasını gordum arkadaslar aclık hıssı vermıyor en azından tavsıye ederim hepımz ıstedgımız kıloya ulasırız inşşş

herkese merhabaaa
ben bu haftadan hiç memnun değilim çizelge açıklanınca yazıcam tekrar moralim bozuk
umarım diğer kızlar istedikleri rakamları görür baskülde

cıg kofte ben de yedım cok buyuk cıs olmuyor tabıkı sayısı ve sıklıgı onemlı ama kadayıf tabıkı cıss olmus. umarım aktıvıte yapabılmıssındır enazından telafı etmenı saglardı

hımmmm anladım. haklısın cocuklar olunca.

detoks ben de ıstıyorum ama basına varamadım bıraz korktum hastalanmaktan, bıraz tadından dolayı ıcımden gelmedı ama dun nohutumu ısladım bugun hazırlayacagım. ben gerı aynı kıloyu tamamen aldım ama detoksun ozellıgımıydı yoksa hastalandıgım ıcın mı gerı aldım bılmıyorum denemek ıstıyorum bu hafta. enazından bu tez dogru mu degıl mı onu gorurum hem de kılo vermek moral verır

mrb kac kılosun

dıyete nezaman basladın

Gunaydin kizlar acilisi ben yapiyorum.

Detokstan sonra hic kilo veremedim hatta 400 gr almisim ( Ben daha fazla aldigimi tahmin ediyordum.
Sabah tartildim 105,3 ciktim.

Pomocum bugun detoks yapiyor muyuz ? Bugun misafirim gelecek zorlanir miyim diye dusunuyorum acikcasi sen yapiyorsan baslicam. Kahvaltimi yapip seni beklicem.

Dun ku. Menum: sabah 1 bardak su. 2 tane yumurta beyazindan omlet, domates, 3 yesil zeytin, sekersiz cay 1 dilim ekmek.

Kahvaltimi gec yaptigim icin 3 gibi hem aksam hem ogle yemegi olarak yedim.

5 kasik et sote 3 dilim ekmek 2 tane biber tursusu

Aksam: sekersiz cay avuc ici kadar fistik 1 tane biskuvi.

Guzel bir hafta guzel bir gun diliyorum hepimize...