- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.941
herkese gunaydın, guzel bır cumartesı dılıyorum.
dun aksam guzel bır gun gecırdım ama ayaklarım agrıyor yurumekten degıl ayakkabımın tabanı acıttı. halen etkısı var. bugun keyfım yok ama. neslının dunku gıbı ruh halındeyım cunku kacamak falan yok ıkı gun once -600 gr cıkıyorum kacamaksız ve aktıvıte ıle bu sabah tartılıyorum 105,1 gelıyorum hatta. cok sınıroldum ya sabah. bugun mısafır cagıracaktım onu bıle ıptal ettım pazar aksamına erteleyecegım bu aksam bısıklet surecegım
a.s çeşmiye geçmiş olsun
kuzi iyi bizegösteriyor anne baba bak diyr kolunu jkaldırıyor ama aktif kullanmıyor durum böyle ablası
keyifli bir gece olmuş anlaşılan ALLAH muhabbettinizi arttırsın
günün genel anlamda güzel yalnız muz çok güzel magnezyumkaynağıdır ama tanesi100kalori dir fazlası kabız yapar aklında olsun
söyler canım zaten söylemişte çok tatlıoluyorlr dimi bizimkide ikimizin ortasına oturur önce bana döner annemi söyler sonra babasına döner benimgüçlü kocaman babamderr.ikimizi ayırmazyani :))))))güzel ALLAHIM bütün kötülüklerden korusun cümlesini maşallah kızınada sende kaydet sesini yada video çekgüzel hatıralar bunlar
cnm reglyaklaşıyor demek çünkü dününde sorunyok yürümüşsünde wc çıktınmı oda etgen moral bozma cnm
Kızlar ben geldim iki gündür giremiyordum perşembe gecesi aastım krizim tuttu. sabaha kadar acildeydim eve geldiğimde saat 5di.buhara bağladılar kendime anca gelebildim. cuma günü yine tuttu okulda.doktora gitttim tekrar astımın yanında alerjide çıktı.ikisi bir araya gelince nefes alamıyorum..düm gece yine sabaha kadar uyuyamadım..bana 2 hafta müsade edebilir misiniz?İçtiğim ilaçlar vücutta su topluyormuş dünden berihiç birşey yememe rağmen tartıda 70i gördüm.moral olarakda sıfırım ilaçları kullanmayayım dedim ama olmadı gece yine rahatsızlandım mecburen aldım...Belki giremeyebilirim çünkü başımı yastıktan kaldıramıyorum.70 ile inşallah geri dönerim...
bugunku menum:
bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır yumurta omlet
ıkı catal hellım peynırı
ıse gelınce acık sekersız cay, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak papatya cayı
oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 1 kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 4 kasık marul kara lahana salata, 3 kasık nohut
ara: 1 lt su, 1 bardak papatya cayı, 5-6 adet evde kurutulmus kayısı
herkese merhabalarr..
kızlar 2 gündür çok fena hastaydım ancak bugun biraz toparlayabildim kendimi, geçmişe de çok bakamadım çünkü çok fena çalışmam lazım. o yuzden ben hemen çalışmaya dönüyorum ve sizleri öpüyorum kızlar, arada bakınırım buralara, öpüyorum hepiniziii
yediğin birşeyden kaynaklanıyordur pomocum üzülme. ben hergün tartılmaktan yana değilim ama 3 gündür niyetli olunca bi bakayım dedim. dünle bugün arasında tam bir kg var. sebebi de tarhan çorbası... toz tarhana değil, adana lıların yaptığından
duygucum pomo sürekli soruyor kuzi nasıl diye. ben de üşütmüş sanırım diyordum ama hayırdır koluna ne oldu. çok geçmiş olsun.
ben hep videoya alırım
çok geçmiş olsun, allah (cc) şifa versin serap
kara lahanayı mide çok zor eritiyormuş pomo haberin olsun
bugunku menum:
bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır yumurta omlet
ıkı catal hellım peynırı
ıse gelınce acık sekersız cay, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak papatya cayı
oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 1 kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 4 kasık marul kara lahana salata, 3 kasık nohut
ara: 1 lt su, 1 bardak papatya cayı, 5-6 adet evde kurutulmus kayısı, 10 adet beyaz leblebı
aksam erken yemege alıstıgım ıcın su an cok acım cunku normalde bu saatte yemek yıyordum ısten cıkmadan.
sımdı ıkı cevız yedım, su da ıcerım. aksama da kıymalı makarna, yogurt, meyvelı soda, turp dusunuyorum.
ooooo erken veda mı kımse gırmeyecek mı yarın pazar ve pazartesı gunu. ben pazar dısında dıger gunler de ıse gıttıgım ıcın muhakkak gırerım. oyuzden sımdıden dıleklerımı yollamıyorum. :))))))))
menulerın gayet guzel olmus. spor yapma su grıbı ıyıce bır atlat spor da detoks da kolay haftaya.
mrb canım
ıyılesmene sevındım dun selamını ılettım kızlara.
sen calısmaları toparla kendını de toparla yıne gorusuruz burda aktıf.
kendıne dıkkat et kolay gelsın
sağol canım benim.üzücü bir haber falan almadım. Ama okulda öğretmenler odasına oda parfümü sıkmışlardı ama ne sıkmak giren nefes alamadan çıktı. Bende de sanki astım yok pencereleri açtım dışarıçıktım. Akşam kayınvalidemdeydim oradada soğuk soda içtim sebebi o oldu. eve geldiğimde birşey yoktu. Normalde buhar makinesi kullanmam gerekiyormuş ama urfadayken hiç böyle sorunum olmadı.Gerçi oranın havası astım hastalarına iyi geldiğini biliyorum.Bir saat kadar kendim uğraştım sonra eşimi uyandırdım zaten yüzümü görünce eşim birden ayaklandı öylece hastaneye vardık. buhara bağladılar serum verdiler rahatladım. Birde bunun üzerine çocuklardan soğuk algınlığı bulaştı. Cuma günü okulda da rahatsızlanınca kbb.ye gittim.ilaç verdi gönderdi. Şimdi de her gece ateşim yükseliyor antibiyotik kullanıyorum ateş düşürücü kullanıyorum 2 saat iyiyim sonra yine aynı.Maraşta salgın varmış. dün acile gittik yine ateş olmuş 39. yatacak yer yok ve ben gözlerimi açamıyorum ateşten.Eşimin arkadaşı var hastanede. sabahta onunla konuşmuş.birşey olursa bana haber ver diye.Sağolsun o geldi zaten hastanedeymiş.direkt üst kata çıkarttılar yine serum yedim.Serum yiye yiye kollarımda yer bulamadı akşamda elimin üzerinden verdiler. Bu akşam beni ne bekliyor merak da etmiyor değilim..serap cok gecmıs olsun su an nasılsın bırden neden krız oldu uzucu haber falan mı oldu
canım etmez mıyız ya tabıkı ederız ben sana ızınlı dıye not ekleyecegım ok. sen ıyıles su an baska seye odaklanma yeter kı beslenme duzenını bosma +++ olursun baya.
Sağol canımçok geçmiş olsun, allah (cc) şifa versin serap
herkese merhabalarr..
kızlar 2 gündür çok fena hastaydım ancak bugun biraz toparlayabildim kendimi, geçmişe de çok bakamadım çünkü çok fena çalışmam lazım. o yuzden ben hemen çalışmaya dönüyorum ve sizleri öpüyorum kızlar, arada bakınırım buralara, öpüyorum hepiniziii
arkadaşlar şuan eşimin köyüne gidiyoruz o yarın orda olacağız ve internet yok o yüzden gelemiyebilirim kilom sabit burdan bildirim yapıyorumm
ve herkezin yeni yılı kutlu olsun şimdiden
ve bol enerjik olarak geri döneceğim aranıza
sağol canım benim.üzücü bir haber falan almadım. Ama okulda öğretmenler odasına oda parfümü sıkmışlardı ama ne sıkmak giren nefes alamadan çıktı. Bende de sanki astım yok pencereleri açtım dışarıçıktım. Akşam kayınvalidemdeydim oradada soğuk soda içtim sebebi o oldu. eve geldiğimde birşey yoktu. Normalde buhar makinesi kullanmam gerekiyormuş ama urfadayken hiç böyle sorunum olmadı.Gerçi oranın havası astım hastalarına iyi geldiğini biliyorum.Bir saat kadar kendim uğraştım sonra eşimi uyandırdım zaten yüzümü görünce eşim birden ayaklandı öylece hastaneye vardık. buhara bağladılar serum verdiler rahatladım. Birde bunun üzerine çocuklardan soğuk algınlığı bulaştı. Cuma günü okulda da rahatsızlanınca kbb.ye gittim.ilaç verdi gönderdi. Şimdi de her gece ateşim yükseliyor antibiyotik kullanıyorum ateş düşürücü kullanıyorum 2 saat iyiyim sonra yine aynı.Maraşta salgın varmış. dün acile gittik yine ateş olmuş 39. yatacak yer yok ve ben gözlerimi açamıyorum ateşten.Eşimin arkadaşı var hastanede. sabahta onunla konuşmuş.birşey olursa bana haber ver diye.Sağolsun o geldi zaten hastanedeymiş.direkt üst kata çıkarttılar yine serum yedim.Serum yiye yiye kollarımda yer bulamadı akşamda elimin üzerinden verdiler. Bu akşam beni ne bekliyor merak da etmiyor değilim..
sağol canım bu arada... +++ olurum bayağı bir zaten yediğim serumun haddi hesabı yok sabah akşam gidiyorum..
Gelmiş geçmiş olsun canım. Benim annemde astım hastasıydı iyi bilirim kriz anlarını. Dikkat kendine, kendinin doktoru ol dokunan şeylerden uzak dur.
Slmmm bugun cisslar var miktari az tutmaya calistim.
Sabah: yumurta 2 ince dilim beyaz ekmek (diger ekmek yoktu) domtes 3 yesil zeytin sekersiz cay
Saat 3 gibi :4 kofte 2 tane el kadar lavas salata
Aksam misafirlikteydik. Saat 19.00 gibi 1 kk kadayif sekersiz cay 2 tane cig kofte
Iyi geceler hanimlar
Yok canim hafta sonu icin dileklerimdi. Girerim firsat buldukca cocuklarla pek giremiyorum okul odev derken. Detoks yapmayi cok istiyorum detoksdan sonra 400 gr geri dondu( ama yinede yapicam. Simdi noldu bilmiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapmiyorum. Hastalaninca kilo aldim galiba.
merhaba kızlaar bı topiği yeni gördüm. çok azimliyim. 36 beden olmak istiyorum. gittim kendime pantalon bile aldım. beni gaza getiriyor. az önce ara öğün olarak bir elma yedim. üzerine de yeşil çay içtim. gidecek bu kilollaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?