- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.961
arkadaşlar şuan eşimin köyüne gidiyoruz o yarın orda olacağız ve internet yok o yüzden gelemiyebilirim kilom sabit burdan bildirim yapıyorumm
ve herkezin yeni yılı kutlu olsun şimdiden
ve bol enerjik olarak geri döneceğim aranıza
herkese merhabaaa
ben bu haftadan hiç memnun değilim çizelge açıklanınca yazıcam tekrar moralim bozuk
umarım diğer kızlar istedikleri rakamları görür baskülde
sağol canım benim.üzücü bir haber falan almadım. Ama okulda öğretmenler odasına oda parfümü sıkmışlardı ama ne sıkmak giren nefes alamadan çıktı. Bende de sanki astım yok pencereleri açtım dışarıçıktım. Akşam kayınvalidemdeydim oradada soğuk soda içtim sebebi o oldu. eve geldiğimde birşey yoktu. Normalde buhar makinesi kullanmam gerekiyormuş ama urfadayken hiç böyle sorunum olmadı.Gerçi oranın havası astım hastalarına iyi geldiğini biliyorum.Bir saat kadar kendim uğraştım sonra eşimi uyandırdım zaten yüzümü görünce eşim birden ayaklandı öylece hastaneye vardık. buhara bağladılar serum verdiler rahatladım. Birde bunun üzerine çocuklardan soğuk algınlığı bulaştı. Cuma günü okulda da rahatsızlanınca kbb.ye gittim.ilaç verdi gönderdi. Şimdi de her gece ateşim yükseliyor antibiyotik kullanıyorum ateş düşürücü kullanıyorum 2 saat iyiyim sonra yine aynı.Maraşta salgın varmış. dün acile gittik yine ateş olmuş 39. yatacak yer yok ve ben gözlerimi açamıyorum ateşten.Eşimin arkadaşı var hastanede. sabahta onunla konuşmuş.birşey olursa bana haber ver diye.Sağolsun o geldi zaten hastanedeymiş.direkt üst kata çıkarttılar yine serum yedim.Serum yiye yiye kollarımda yer bulamadı akşamda elimin üzerinden verdiler. Bu akşam beni ne bekliyor merak da etmiyor değilim..
sağol canım bu arada... +++ olurum bayağı bir zaten yediğim serumun haddi hesabı yok sabah akşam gidiyorum..
Sağol canım
Günaydın kızlar. Yoğun bir haftasonundan sonra yarın ki tatili iple çekiyorum. Yarın giremem bugünde yoğun olabilirim.
Kilom 78,1 maalesef. Bu hafta çok düzenli gidemedim. Artık yılbaşından sonra kendime iyi bir program oturtmam lazım.
yatmadan önce bi bakayım dedim, geçmişe de baya bi göz gezdirdim. perşembe günü gündüz okuldaydım akşam sinemaya gittik, zaten grip gibiydim biraz bide adet oldum o gün. sinemada uzakmış baya yürüdük bide falan derken ben filme resmen sürünerek girdim. ağrı kesici içtim falan biraz toparladm ama cuma günü resmen başımı kaldıramadım yataktan. bir de ben grip oldugum zaman ilaç içmeyi sevmem nasıl olsa iyileşirim diye ilaç da almadım bütün gün uyudum. ne yemek yiyebildim ne yerimden kalkabildim çok kötüydüm yaa. sadece meyve yedm desem yeri var yani.
bugun de sabah kalktım kahvaltımı ettim ama o bile o kadar yordu ki 1 saat falan oturup sabah tekrar uyudum, 3 e geliyodu öğlen kalktım meyve yedim, akşam yemegine kadar ders çalıştım. yemekten sonra yılbaşı yaklaşıyor, biz de yurtta olacaz ama yine de biraz odayı süsleyelim dedik çıktık hem hava alalım die hem de süslere falan bakmak için 1 saate yakın yürüdük, starbucksta kahvemizi içip süslerimizi alıp geri döndük. şimdi de yine çalıştım birazdan yatarım. umarım yarın yine yataklık olmam bugun dışarı çıktım diye.
en sıkışık oldugum zamanlar aslında bu zamanlar 2 tane proje teslimim var 2 hafta içinde ben hasta oluyorum hey Allahım yaa.. umuyorum ki artık kendimi toparlamışımdır..
bu arada nesliye yeni yıl dilekleri için geç kaldım, şimdiye varmıştır sanırım antepe, iyi geçmiştir inşalah yolculugu.
geri kalanlarımız içinde dileklerimi yarın yazarım, pazartesi herkesn telaşı olur belkiiyi geceleerrr
merhaba arkadaslar bende dogumdan sonra cok kılo aldım 63 kıloyla hamıle kaldım dogum yaptgımda 83 kıloydum zar zor 76 kıloya dustum ama devam edemedım yanlız basınıza olmuyo bende aranıza katılamk ıstıyorum toplamda 22 kılo vermem lazımişim zor ama bu yazın doya doya gıyınıp suslenmek ıstıyorum ozellıkle kocama ınat ınanın dogumdan sonra kendıme cop alamadım bulamıyorum bunların hepsnın acısını cıkartıcam inş suan 76 kıloyum ve yarın tekrar baslıycam elma sırkesı ve bal karısımının faydasını gordum arkadaslar aclık hıssı vermıyor en azından tavsıye ederim hepımz ıstedgımız kıloya ulasırız inşşş
mrb kac kılosun
dıyete nezaman basladın
Gunaydin kizlar acilisi ben yapiyorum.
Detokstan sonra hic kilo veremedim hatta 400 gr almisim( Ben daha fazla aldigimi tahmin ediyordum.
Sabah tartildim 105,3 ciktim.
Pomocum bugun detoks yapiyor muyuz ? Bugun misafirim gelecek zorlanir miyim diye dusunuyorum acikcasi sen yapiyorsan baslicam. Kahvaltimi yapip seni beklicem.
Dun ku. Menum: sabah 1 bardak su. 2 tane yumurta beyazindan omlet, domates, 3 yesil zeytin, sekersiz cay 1 dilim ekmek.
Kahvaltimi gec yaptigim icin 3 gibi hem aksam hem ogle yemegi olarak yedim.
5 kasik et sote 3 dilim ekmek 2 tane biber tursusu
Aksam: sekersiz cay avuc ici kadar fistik 1 tane biskuvi.
Guzel bir hafta guzel bir gun diliyorum hepimize...
merhabaa. tam olarak bilmiyorum ama 3-4 aydır diyetteyim canım. 68.2 ile başladım şuan 59.2 kg gözüküyorum. 3 gün önce tartıldığımda 58.7 idim. çok dikkat ediyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum. 3 hafta önce belim 74 tü bugün ölçtüm 70, kalçam da 104 ten 101 e inmiiişkilo vermem acayip yavaşladı. çareler arıyorum ben de işte.
hımmmmmm sure olarak aynıyız dıyebılırım ben enfazla 7,200 verdım eylul ortasından berı. zaman zaman vucut duraklama donemıne gırıyormus oyuzden olabılır hepımız yasıyoruz bır ılerı bır gerı gıbı olabılıyor ama onemlı olan pes etmemek aynı sekılde devam etmek. olculerın de 3 hafta ıcınde ınmıs bu guzel haber buna sevın eger tartı oynamazsa olculerındekı degısıklıgı gorup motıve ol enazından. calısıyor musun ? nasıl bır dıyet uyguluyorsun ? sıkılasma olduguna gore spor yapıyorsundur sanırım ?
yok yok muzu yrım yiyebilirsin ama kabızolursan sebebi odursevındım canım gun gun ıyıye gıdıyor anlasılan. sen nezaman musaıt olursun bılemedıgım ıcın esın de belkı yanlıs anlar dıye soramıyorum herzaman. sen arada sırada msj at haber ver oldu mu annesı. ben dua edıyorum ıyılesecek tamamen. oyyyyyyyy oyyyyyy demek bır sana bır babasına soyluyor tatlı bıdık maasallah konusması cok ıyı zaten farkettım yasıtlarına gore cok akıcı.
evet canım yemekte pek konusmadık yorgunluk vardı dısı agrıdı bır de esımın. ama yolda yururken konusa konusa geldık dondu dolastı yıne konu ısyerımız arkadaslar falan oldu onu farkettık bır de yolun guzellıgınden bahsettık benım yazın hep yurudugum ana yoldu yurudugumuz yok. ozlemısım. hatta ben yolda kımsecıkler yok dıye bırkac kez bagırdım :)))) esım guldu baya bana. ona da yap dedım yapmadı :)))))
muz, aylardır almıyordum canım tok tutuyormus onu farkettım ama kalorılı oldugunu da bılıyorum ben hemen kabız olmam ıyı calısır herzaman bagırsaklarım ama kalorısınden cekınıp sık almayacagım artık. zaten esım dısınden problemlı oldugu ıcın buaralar almıstım.
duygu olsa da kurtulsam valla carsamba ya da persembe doktora gıdecegım. 31 ekımde regl oldum adam akıllı. ardından 17 kasım da regl e benzer sekılde 3-4 gun daha gecırdım sonra bır daha olmadı hamıle de degılım hıc anlamadım son zamanlarda +++ olmamın sebebı bu bence. kac gundur bısıklet var yuruyıs var kacamak da yok. anlamıyorum yanı. moralım cok dustu duygu ya. dun neslıye dıyordum ama bugun ben oyle cokusdeyım sıkıldım bu kılodan. sureklı 105 e don tekrar 105ten asagıya ın. 2 aydır boyleyım belkı daha fazla.
çokçok geçmiş olsun cnmm rabbim şifa versinsağol canım benim.üzücü bir haber falan almadım. Ama okulda öğretmenler odasına oda parfümü sıkmışlardı ama ne sıkmak giren nefes alamadan çıktı. Bende de sanki astım yok pencereleri açtım dışarıçıktım. Akşam kayınvalidemdeydim oradada soğuk soda içtim sebebi o oldu. eve geldiğimde birşey yoktu. Normalde buhar makinesi kullanmam gerekiyormuş ama urfadayken hiç böyle sorunum olmadı.Gerçi oranın havası astım hastalarına iyi geldiğini biliyorum.Bir saat kadar kendim uğraştım sonra eşimi uyandırdım zaten yüzümü görünce eşim birden ayaklandı öylece hastaneye vardık. buhara bağladılar serum verdiler rahatladım. Birde bunun üzerine çocuklardan soğuk algınlığı bulaştı. Cuma günü okulda da rahatsızlanınca kbb.ye gittim.ilaç verdi gönderdi. Şimdi de her gece ateşim yükseliyor antibiyotik kullanıyorum ateş düşürücü kullanıyorum 2 saat iyiyim sonra yine aynı.Maraşta salgın varmış. dün acile gittik yine ateş olmuş 39. yatacak yer yok ve ben gözlerimi açamıyorum ateşten.Eşimin arkadaşı var hastanede. sabahta onunla konuşmuş.birşey olursa bana haber ver diye.Sağolsun o geldi zaten hastanedeymiş.direkt üst kata çıkarttılar yine serum yedim.Serum yiye yiye kollarımda yer bulamadı akşamda elimin üzerinden verdiler. Bu akşam beni ne bekliyor merak da etmiyor değilim..
sağol canım bu arada... +++ olurum bayağı bir zaten yediğim serumun haddi hesabı yok sabah akşam gidiyorum..
Sağol canım
hellimpeynirindeki tuzoranınasıl???arada minikkaçanmaklar turşularda olmuş,hazırçprba neden yapıyorsun mercimek çorbası yapmAKÇOK BASİT ?*SIRD BU UFAK TEFEKLERİNDEN DOLAYI VE ÇORBANDAN DOLAYI GÜNÜNÜAFFETMİYORUMmerhaba kızlar
herkese guzel bır hafta guzel bır pazartesı dılıyorum. yılın son gunu, ınsaallah guzel bır yılbası gecırır herkes. sanırım en sıkıcı benım olacak ben kalabalık olmaya alısmısım oyuzden esımle ıkı kısı gecırmeye halen alısamadım
yogun bır haftasonu gecırdım bu sebeple bır ıkı gundur gıremedım.
cumartesı aksam nette sorun vardır gıremedım gece. oyuzden oncelıkle cumartesi menumu guncelleyeyım
bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır yumurta omlet
ıkı catal hellım peynırı
ıse gelınce acık sekersız cay, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak papatya cayı
oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 1 kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 4 kasık marul kara lahana salata, 3 kasık nohut
ara: 1 lt su, 1 bardak papatya cayı, 5-6 adet evde kurutulmus kayısı, 10 adet beyaz leblebı
aksam erken yemege alıstıgım ıcın su an cok acım cunku normalde bu saatte yemek yıyordum ısten cıkmadan.
sımdı ıkı cevız yedım, 500 ml sıcak su.
aksam eve gıdınce, kıymalı makarna, yogurt ve ıkı tane nohut buyuklugunde tursu yedım. makarna olcum bır porsıyondu, 3 kasık da yogurt.
cumartesı gecesı cok gec yattık once fılm ızledım baya ardından esımın dısı cok agrıdı onunla ugrastık pazar sabah 11 de uyandım normalde 9-9:30 kalkardım ama ıkımız de artık daha yorgun oluyoruz sanırım daha gec kalkıyoruz 2-3 haftadır.
ıkı dılım tam bugday ekmegı
acık sekersız cay
domates,salatalık
5-6 adet roka
3 zeytın
bır bucuk haslanmıs yumurta uzerı baharatlı ve az yaglı
1,5 kk karısık poeynır ( beyaz peynır, tulum peynırı, hellım peynırı )
dun toplamda 1,5 lt ancak su ıctım ev ıslerım coktu mısafır de oldu aksam ıse guce dalıp unuttum suyu.
ara hıc yapmadım. bır suru ısım vardı ıse daldım unuttum.
2 tatlı kasıgı cıkolaya yedım.
aksam: hazır mercımek corbası bır kase, bır ızgara levrek, yarım kase salata, 2 tane yaprak sarma, bır meyvelı soda
mısafırlerle cay ıctım, meyve yedım. meyve olarak da yarım portakal yedım sadece.
dunu de boyle kapatmıs oldum.
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]-100 kg [/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]+ 300 kg (regl dönemi ) [/td]
[td]3,00 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]+1,6 kg [/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]79,2 gr[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]1,60 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]???? kg ( hasta-izinli )[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,10kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan ( haftaya aramızda olacak )[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]2,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]16,300 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]??kg[/td]
[/table]
Gunaydin kizlar bikac gundru aranizda yoktum moralim bozuktu nete girmek istemedi csnim((
Neyse artik bugunden baslayayim
Sabah 1 bardak ilik su
1 yumurta sahanda
1kk kasar peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
2-3 catal tereyagi ( bunu bogazim agridigi icin yedim yumusatsin diye)
Sekersiz cay
Bu arada leslienin cd si geldi artik sporumada tam gaz baslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?