2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım sana da guzel bır tatıl olmasını dılıyorum. yenı yıl kutlamasını sımdıden yapmak ıstemıyorum ben. toplu sekılde aksam yazacagım

evet aramıza bomba gıbı don ve kacamak yapma :))))))

herkese merhabaaa
ben bu haftadan hiç memnun değilim çizelge açıklanınca yazıcam tekrar moralim bozuk
umarım diğer kızlar istedikleri rakamları görür baskülde

gunaydın canım

nasılsın dıye sormayacagım senın de modun dusuk anlasılan benım de dusuk ama bugunumu berbat gecırmek ıstemıyorum ve moralımı dusurmeyecegım ne olursa olsun.

Günaydın kızlar. Yoğun bir haftasonundan sonra yarın ki tatili iple çekiyorum. Yarın giremem bugünde yoğun olabilirim.
Kilom 78,1 maalesef. Bu hafta çok düzenli gidemedim. Artık yılbaşından sonra kendime iyi bir program oturtmam lazım.

canımmmm ya cok gecmıs olsun nasıl ust uste gelmıs boyle. aman dıkkat et kendıne ıyıce toparlan. arada sırada kendınden haber ver bıze.

ınsaallah bu geceyı guzel gecırırsın yenı yıla guzel gırersın canım. cok cok gecmıs olsun tekrar

gunaydın

benım yarın tatılım yok hepımızden once acılısı yaparım burda oyuzden :))))))

bu hafta herkes kotu gıdıyor sanırım duygu sanırım 1. olur sımdıye kadar pek parlak sey duymadım cogumuzdan.

yenı yıla kadar hedefler vardı cogumuzun tutmadı hatalarımız bazen cok bazen hıc yoktu ama yenı yılda hepımız gercekten ıyı bır baslangıc yapalım

canım ya sen nıye boyle coktun. eve gıtmek, hava degısıklıgı sana yaramadı bence. ınsaallah hemen toparlanırsın projeler varmıs stres oldum valla senın adına. hem hastasın hem cok calısman lazım ALLAH yardımcın olsun.

mrb dogum kılosunu verme konusunda basarılı olan kısı duygudur. ondan fıkır almanı onu ornek almanı tavsıye ederım. gunluk menulerını yazarsan, sen de aramızda olabılırsın elbet.

merhaba kızlar

herkese guzel bır hafta guzel bır pazartesı dılıyorum. yılın son gunu, ınsaallah guzel bır yılbası gecırır herkes. sanırım en sıkıcı benım olacak ben kalabalık olmaya alısmısım oyuzden esımle ıkı kısı gecırmeye halen alısamadım

yogun bır haftasonu gecırdım bu sebeple bır ıkı gundur gıremedım.

cumartesı aksam nette sorun vardır gıremedım gece. oyuzden oncelıkle cumartesi menumu guncelleyeyım

bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır yumurta omlet
ıkı catal hellım peynırı

ıse gelınce acık sekersız cay, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı, bır bardak papatya cayı

oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 1 kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 4 kasık marul kara lahana salata, 3 kasık nohut

ara: 1 lt su, 1 bardak papatya cayı, 5-6 adet evde kurutulmus kayısı, 10 adet beyaz leblebı

aksam erken yemege alıstıgım ıcın su an cok acım cunku normalde bu saatte yemek yıyordum ısten cıkmadan.

sımdı ıkı cevız yedım, 500 ml sıcak su.

aksam eve gıdınce, kıymalı makarna, yogurt ve ıkı tane nohut buyuklugunde tursu yedım. makarna olcum bır porsıyondu, 3 kasık da yogurt.

cumartesı gecesı cok gec yattık once fılm ızledım baya ardından esımın dısı cok agrıdı onunla ugrastık pazar sabah 11 de uyandım normalde 9-9:30 kalkardım ama ıkımız de artık daha yorgun oluyoruz sanırım daha gec kalkıyoruz 2-3 haftadır.

ıkı dılım tam bugday ekmegı
acık sekersız cay
domates,salatalık
5-6 adet roka
3 zeytın
bır bucuk haslanmıs yumurta uzerı baharatlı ve az yaglı
1,5 kk karısık poeynır ( beyaz peynır, tulum peynırı, hellım peynırı )

dun toplamda 1,5 lt ancak su ıctım ev ıslerım coktu mısafır de oldu aksam ıse guce dalıp unuttum suyu.

ara hıc yapmadım. bır suru ısım vardı ıse daldım unuttum.

2 tatlı kasıgı cıkolaya yedım.

aksam: hazır mercımek corbası bır kase, bır ızgara levrek, yarım kase salata, 2 tane yaprak sarma, bır meyvelı soda

mısafırlerle cay ıctım, meyve yedım. meyve olarak da yarım portakal yedım sadece.

dunu de boyle kapatmıs oldum.

hatice, duygu ve cesmı bıldırım yapmadı. baldamlasını da ekleyecegım cızelgeye. eger bıldırım yaparsa, yazarım eger yetısemezse haftaya cızeglede olur

mrb kac kılosun

dıyete nezaman basladın

merhabaa. tam olarak bilmiyorum ama 3-4 aydır diyetteyim canım. 68.2 ile başladım şuan 59.2 kg gözüküyorum. 3 gün önce tartıldığımda 58.7 idim. çok dikkat ediyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum. 3 hafta önce belim 74 tü bugün ölçtüm 70, kalçam da 104 ten 101 e inmiiiş kilo vermem acayip yavaşladı. çareler arıyorum ben de işte.

bugun:

sırke lımonlu ılık su
bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost, hellım peynırlı domateslı
7-8 adet roka

su an acık sekersız cay ıcıyorum ısteyım. ardından da 500 ml sıcak su hemen ıcerım.

ara olarak havuc, kuru kayısı ve su dusunuyorum.

yenı gordum senın yazını. araya kaynamıs demekkı :))))

ben dedım ya tultan yenıden deneyecegım detoks olayını merak edıyorum kılo aldırıyor mu tekrar cozmek ıstıyorum bu tezı :))))detokstan sonra ben verdıgımın aynısını gerı aldım tamamen. herkes aldı sanırım ama cogumuz hastalandık onun da etkısı olabılır almamızın.

ben yarın yapıyorum detoks. sen ne dersın ?????

dunku menulerın guzelmıs. mısafırın de gelecekmıs. detoks yarın yapalım ne dersın ? hem ıkımızde aynı kılodayız bakalım ıkımız de 2 kılo verecekmıyız bunu da gormus oluruz denemıs oluruz ıste yaaaaaaa hersey bır kenara :))))

hımmmmmm sure olarak aynıyız dıyebılırım ben enfazla 7,200 verdım eylul ortasından berı. zaman zaman vucut duraklama donemıne gırıyormus oyuzden olabılır hepımız yasıyoruz bır ılerı bır gerı gıbı olabılıyor ama onemlı olan pes etmemek aynı sekılde devam etmek. olculerın de 3 hafta ıcınde ınmıs bu guzel haber buna sevın eger tartı oynamazsa olculerındekı degısıklıgı gorup motıve ol enazından. calısıyor musun ? nasıl bır dıyet uyguluyorsun ? sıkılasma olduguna gore spor yapıyorsundur sanırım ?

hatıce, sorunlar oldugunda tam tersı burda daha aktıf olmaya calıs. ısyerı ve esımle cok sorunlarım oluyor bılıyorsun okuyorsun zaman zaman. ama burda yazmak konusmak terapı gıbı oluyor hepımızın turlu turlu sıkıntıları oluyor esımle sorun yasadım uzgunum moralım bozuk demekten utanma. kımsenın hayatı da esı de oyle tozpembe bır cerceve ıcerısındekı gulen resımdekı gıbı degıl.konusursun rahatlarsın sorun gecmez belkı ama enazından rahatlamıs olursun. ayrıca uzulmek uzuntu dırekt kılo yapıyormus ben bunu ıyıce anladım cısslar olmasa da herzamankı gıbı dıkkat etsek de moral bozuksa ınsan +++ cıkıyor. oyuzden kendı motıvasyonun dusmesın dıye burda konus bızımle kafan dagılsın.

evet sanırım dediğin gibi duraklamadaydım bu hafta. çünkü 200 ileri 500 geri 300 ileri. yani çok düzensiz gidiyorum. :44:ben yürüyüş, koşu falan yapamıyorum. hiçbir zamanda yapamadım. evde kendi kendime karın, kol, bacak hareketleri yapıyorum her sabah. mesela sabah 40-50 mekik, 30 sağ bacak-30 sol bacak hareketi, 15 sağ kol-15 sol kol hareketi. bu şekilde iştee. yalnız mekiklerin inanılmaz faydasını gördüm. neredeyse karnım dümdüz olacak bir süre sonra. çok fark etti. tavsiye ederim. hayır çalışmıyorum. bir diyet listem yok benim. sadece yediklerime dikkat ediyorum, su içiyorum elimden geldiğince. ve günde iki kez yeşil çay içiyorum. yağlı yemeklerden kaçınıyorum. ekmeği de genelde yalnızca sabah 2 dilim tam buğday ekmeği şeklinde tüketiyorum.

sen neler yapıyorsun canım?

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar bikac gundru aranizda yoktum moralim bozuktu nete girmek istemedi csnim((
Neyse artik bugunden baslayayim
Sabah 1 bardak ilik su
1 yumurta sahanda
1kk kasar peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
2-3 catal tereyagi ( bunu bogazim agridigi icin yedim yumusatsin diye)
Sekersiz cay
Bu arada leslienin cd si geldi artik sporumada tam gaz baslarim

yok yok muzu yrım yiyebilirsin ama kabızolursan sebebi odur
hayatım regl şişkinliği sen bol bol madanoz veyeşil çaya yüklen pek hazır şey tüketme tuza ekmeğevecıslara her zamankinsden fazla dikkat et ve spruı ihmal etme reglolunca birden düşcek kg bakgörsabretbeynine olumsuz sinyalde yollama

çokçok geçmiş olsun cnmm rabbim şifa versin
hellimpeynirindeki tuzoranınasıl???arada minikkaçanmaklar turşularda olmuş,hazırçprba neden yapıyorsun mercimek çorbası yapmAKÇOK BASİT ?*SIRD BU UFAK TEFEKLERİNDEN DOLAYI VE ÇORBANDAN DOLAYI GÜNÜNÜAFFETMİYORUM

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]