2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Tamam canim benim icin de iyi olur. Detoks da 1900 vermistim 400 gr aldim.
Tam iyilesmis degilim hastalik tum enerjimi aldi spor da yapamadim detoks iyi gelir diye dusunuyorum. Dun yurudum biraz onu yazmayi un unutmusum.
Ok o zaman yeni yila detoksla basliyoruz )))))

kızlar cızelgeyı yayınladım. ıkıncısını dıkkate alın lutfen. cunku cesmının kılosunda hata yapmıstım.

bu hafta moralı bozuk olsa da en ıyı kılo veren neslı olmus :))))))) tebrık edıyorum. hepımız almısız ya da cok az vermısız bunu da anlamıs degılım.

erce cok +++ olmus. neden oyle oldu sasırdım gercekten.

cesmı tam ıyılesememıs bır de dun yıne bır cenaze haberı olmus haber vereyım dedım sıze. sınıftan arkadası vefat etmıs buara ust uste vefat haberlerı aldı ALLAH yardımcısı olsun gercekten.

baldamlasını lısteye ekledım ama bılgılerını hatırlamadıgım ıcın yazamadım. haftaya guncellerız.

tultan cızelgede sen de varsın soz verdıgımız gıbı. aramıza tekrar hosgeldın umarım kalıcı olursun

Günaydınn kızlarr az sonra birşey engel olmazsa çıkmayı planlıyorumm ,oğluşumusoranlar dua edenler hepinizden allah razı olsun hamdolsun bitti kabus artık kullanıyor kolunu eskisigibi.çarşamba arabamızı sattık cuma yenisinialdık 2012 son demlerinde ,bu arada yaseminli yeşil çayımı buldum lipton markasında denemenizi tavsiye ederim tadıda kokusuda müthiş

genelde çitli rakamlarınbana yaradığını düşünürdüm 2002 hayatımın en güzel en aktif yılı oldu,2006 mayısında biricik eşimle tanıştım 2006 eylülünde evlendim 2009 eylülde hayatımın anlamı sol yanım içime düştü gerçi tekli rakam ama 2010 da teni tenime değdi gözlerini hayata açtıyine 2010 da bi evimizolsun dedik gerçi2012de teslimdi ama 2013 subatakaydı,ilkkez 2012 bana yaramadı evimiz teslimolmadı böyle geçicidüzen vs.. Sinirli bir yıl geçirdim,neyseki sağlığımız hep yerindeydi en önemlisi sağlık.

Ben 2013 yılında çift yıl düşüncemöden vazgeçip tekli rakamlardada mutluolunabilir düşüncesinde olmakistiyorum sağlığımız,huzurumuz,hoşgörümüz,merhametimiz içimizde sevgi hep yerinde olsun daim olsun,2013'de kim neyi diliyorsa dilediğideheyırlıysa o gerçek olsun allahbize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin çocuğumuzla eşimizle ailemizle upuzun sağlıklı ömürler versin,evsizlere ev,eşsizlere eş,bebek özlemiçekenlere evlat,sağlıkdiyenlere sağlık,işsizlere iş amaen önemlisi bunlarında hep hayırlısını nasip etsin benimömür boyu temenlim hep bu olcak..

Canim haklisin anlataim o zaman ben ickiden hoslanmayan biriyim. Ama esim 2 yil oncesine kadar ara ara iciyordu sonra ben rahatsizlaninca ickiye tovbe etti ama bikac gun onçe tekrar ickiye baslamak istedigini soyledi banada " sen ne diyorsun" diye sordu bende icmesini istemedigimi soyledim ama cok yanliz pldugunu icki muhabbeti yapmak istedigini falan soyledi bende en son sen bilirsin dedim ve ickiye tekrar basladi( buna uzuluyorum cunku namaz kilan orucunu tutan bir insan yani gunah oldugunu biliyor ben cok bagnaz bir insan degilim ama biraktigi bir seye tekrar baslayinca cok uzuldum

hımmmmm anladım muz olayını. canım maydonoz yıyorum haftada uc maydonoz rahat bıtırıyorum ıkı uc gundur bıttı. salı gunu yıne alacagım 3-4 tane. yesıl cay az ıcıyorum. buaralar her gun ıceyım yıne eskısı gıbı. hazır sey denılecek pek bırsey tuketmıyorum canım sadece ıkı kez hazır corba ıctım. cıss olarak kucuk ıkı tursu yedım. evet herzamankınden daha cok yuklenecegım xzaten. yenı yıla 99 gıremedım ama su sureklı donup dolasıp geldıgım 105 rakamından kurtulmak ıstıyorum. detoks yapacagım yarın hem. canım bıraz sıkkın ama cokmus degılım canım hıc merak etme. can sıkıntısı oluyor ama gayet duzenlı ıyı devam edıyorum herseye merak etme sen. pes etmek yok

canım beyaz peynıre gore az daha tuzlu gıbı ama oyle barız tuz tadını almıyorum. sakıncalı mı sence ??? tostun ıcınde sadece bu peynır guzel oluyor baymıyor benı dıgerlerını tost ıcınde cok sevemıyorum da.

hazır corba o an gelısen bır durum oldu pazar gununden corba yapacagım artık. suzme yogurt aldım bır hafta yogurt corbası bır hafta mercımek yapacagım mesela.

canım esın dındar bır ınsan olmasına ragmen alkole megılı var bu ılk kez karsılastıgım bırsey. psıkolojık destek almanızı tavsıye ederım cunku derın onemlı bır sorun var. ben kısaca sana boyle dıyebılırım bu konuda. dındar olan kımsenın ıctıgını gormedım duymadım dındar bır aıleye gelın geldım dındar bır ıscevrem var bence bunun temelıne ınmeye calısın esıne kızmak kusmek yerıne konusun sebebıne ve cozumune odaklanın.

Pomocum ben sadece 200 gram almisim yani bu hafta 79 kg mim listede hata olmus
Ayy 200 gram yanlis yazilmis diye nasil sevindim sanki cok vermis gibi

sen yıne az almıssın serap gerı aldı. duygu almadı sanırım neslı aldı mıydı hatırlamıyorum ama cok az verdım demıstı o. ben de aynen gerı aldım.

benım ucugum yuzuk tası kadar kaldı grıp yuzde 90gectı ama ucuk cok ugrastırdı bas parmak tırnagı kadar kocaman ucugum vardı dudagımda. tamam yarın baslayalım ozaman beraber :)))))))))

ben dun hıc spor yapmadım ama canım cıktı 11den gece 10 a kadar hep ayaktaydım ev ıslerı, yemek falan cok ugrastım.

Canim ben yaklasik 12 yillik evliyim ve esim son iki yil haric namaz kilmaysn bir insandi yani pek dindar denemezdi sonra ben hastalaninca adam camiden cikmaz oldu sonra yavas yavas eski huylarina donmeye basladi yani oyle aman aman cok dindar denecek bir tip degil sadece duzelmeye baslamisti beni duzelmeye baslayipta sonra tekrar eski alskanliklarina donmesi uzdu

hayatım otarz çorbalarda tuz ve katkı maddesi var sen eminim10 numara çorba yaparsın,sebze çorbası,mercimek,yayla,tarifler hep nette sen yağ tuzolayına bi parça dikkat et al sana çorba mis gibi,
moral herşeyin başında olmalı kg aldım böyle oldu şöyle oldu demicenbak erce geçen hafta 1.ci şimdi en fzla kg alan kişioldu olur böyle şeyler sen "100grbile olsa vermeye bak illa gitcek bukglar o,bu gibi olmasada gitcek moralbozmakyok koskaca bi 365 günegircez inşallah yepyeni umutlar ,umursama hiç birşeyi mutlu olmanın yolunu ara

kızlar ben 5-10dk ıcınde cıkarım. buse sana uzun uzun yazamadım cunku bıldırım gunu bugun. cok ısım oldu cevap,cızelge falan. senı dıger arkadaslara yonlendırıyorum :)))))

ozetle belırgın bır lısteye uymuyoruz ama herseye dıkkat edıyoruz menulerımızı ıncelersen daha ıyı anlarsın aslında.

evde spor olaran neslie yuruyus dıye youtubedan sana spor tavsıye ederım step ve yuruyus hareketlerı zevklı ustelık. alabılırsen elıptık bısıklet de tavsıye ederım.

POMOCUM VUCUDSENİN YAPTIĞIN TEK BİR HATAYIKABUL ETMİYOR İŞTE ÖYLE BEKLİYOR HANİAÇIĞINIKOLLAYANDÜŞMAN GİBİ,TEK BİR TURŞU,KATKIMADDELİ ÇORBA VS.HOP + TABİ REGL OLamamanda etgen
SANIRIM ÇIKCAN BENDE ÇIKARIMAKŞAMGİRSENE LAFLAYALIMM

hımmmmm anladım canım. pekı bu kofte harcları, yemek harcları var ya tavuk yapıyoruz fırında mesela. posetın ıcıne dokuyoruz harc. onlar da mı oyle ????? ben yemeklerde kullanıyorum genellıkle. tavuk, et kofte falan yaparsam muhakkak kullanıyorum.

bılırım canım yapardım da corba eskıden ama 2-3 yıldır hıc basına varmıyorum ancak mısafır gelınce ramazanda mercımek yapıyorum. hazır corbaya cok alıstım kolay dıye ama haklısın.

moralım ıyı merak etme. daha ıyı olabılırdı ama cok sukur kotu degılım. az cok gıdecek evet. kendıme 1 yıl verdım aynen. 365 gun. yaza kadar 75 olmayı, kısın da 55 olmayı dusunuyorum. en genıs sekılde tutuyorum hedefımı. cunku normallere gore bır hedef yaptım ama tutmadı

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]