- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.001
Günaydınn kızlarr az sonra birşey engel olmazsa çıkmayı planlıyorumm ,oğluşumusoranlar dua edenler hepinizden allah razı olsun hamdolsun bitti kabus artık kullanıyor kolunu eskisigibi.çarşamba arabamızı sattık cuma yenisinialdık 2012 son demlerinde ,bu arada yaseminli yeşil çayımı buldum lipton markasında denemenizi tavsiye ederim tadıda kokusuda müthiş
genelde çitli rakamlarınbana yaradığını düşünürdüm 2002 hayatımın en güzel en aktif yılı oldu,2006 mayısında biricik eşimle tanıştım 2006 eylülünde evlendim 2009 eylülde hayatımın anlamı sol yanım içime düştü gerçi tekli rakam ama 2010 da teni tenime değdi gözlerini hayata açtıyine 2010 da bi evimizolsun dedik gerçi2012de teslimdi ama 2013 subatakaydı,ilkkez 2012 bana yaramadı evimiz teslimolmadı böyle geçicidüzen vs.. Sinirli bir yıl geçirdim,neyseki sağlığımız hep yerindeydi en önemlisi sağlık.
Ben 2013 yılında çift yıl düşüncemöden vazgeçip tekli rakamlardada mutluolunabilir düşüncesinde olmakistiyorum sağlığımız,huzurumuz,hoşgörümüz,merhametimiz içimizde sevgi hep yerinde olsun daim olsun,2013'de kim neyi diliyorsa dilediğideheyırlıysa o gerçek olsun allahbize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin çocuğumuzla eşimizle ailemizle upuzun sağlıklı ömürler versin,evsizlere ev,eşsizlere eş,bebek özlemiçekenlere evlat,sağlıkdiyenlere sağlık,işsizlere iş amaen önemlisi bunlarında hep hayırlısını nasip etsin benimömür boyu temenlim hep bu olcak..
pomocum vucudsenin yaptığın tek bir hatayıkabul etmiyor işte öyle bekliyor haniaçığınıkollayandüşman gibi,tek bir turşu,katkımaddeli çorba vs.hop + tabi regl olamamanda etgen
sanırım çıkcan bende çıkarımakşamgirsene laflayalımm
canim ben yaklasik 12 yillik evliyim ve esim son iki yil haric namaz kilmaysn bir insandi yani pek dindar denemezdi sonra ben hastalaninca adam camiden cikmaz oldu sonra yavas yavas eski huylarina donmeye basladi yani oyle aman aman cok dindar denecek bir tip degil sadece duzelmeye baslamisti beni duzelmeye baslayipta sonra tekrar eski alskanliklarina donmesi uzdu
kızlar ben 5-10dk ıcınde cıkarım. buse sana uzun uzun yazamadım cunku bıldırım gunu bugun. cok ısım oldu cevap,cızelge falan. senı dıger arkadaslara yonlendırıyorum :)))))
ozetle belırgın bır lısteye uymuyoruz ama herseye dıkkat edıyoruz menulerımızı ıncelersen daha ıyı anlarsın aslında.
evde spor olaran neslie yuruyus dıye youtubedan sana spor tavsıye ederım step ve yuruyus hareketlerı zevklı ustelık. alabılırsen elıptık bısıklet de tavsıye ederım.
haytatım bilmediğim için yorum yapamıcam ama kendin yap mesela köfte için en güzel baharat köri,kimyon,karabiber,acı seviyorsan pul biber,tuz kekikbana göre bunlar ben 1yumurta maydanoz ve kıvamı tutturmak için ise galete ununabularımhımmmmm anladım canım. Pekı bu kofte harcları, yemek harcları var ya tavuk yapıyoruz fırında mesela. Posetın ıcıne dokuyoruz harc. Onlar da mı oyle ????? Ben yemeklerde kullanıyorum genellıkle. Tavuk, et kofte falan yaparsam muhakkak kullanıyorum.
Bılırım canım yapardım da corba eskıden ama 2-3 yıldır hıc basına varmıyorum ancak mısafır gelınce ramazanda mercımek yapıyorum. Hazır corbaya cok alıstım kolay dıye ama haklısın.
Moralım ıyı merak etme. Daha ıyı olabılırdı ama cok sukur kotu degılım. Az cok gıdecek evet. Kendıme 1 yıl verdım aynen. 365 gun. Yaza kadar 75 olmayı, kısın da 55 olmayı dusunuyorum. En genıs sekılde tutuyorum hedefımı. Cunku normallere gore bır hedef yaptım ama tutmadı
psikolojik olduğu kesin elbetbirazda acımıştır ama cidid birşey yok muşcanımmmmmm ne guzel haber vermıssın oyle. Ayyyyy cok sevındım. Psıkolojık mıydı acaba canım yıne ????
Hımmm demek gezmeye gıdeceksınız oh oh ne guzel. Bugun benım de gezesım var hedıye ısıne de bakamadım esım surat sallar dıye o yokken almayı dusunuyordum yapamadım da planımı.
Canım arabanız hayırlı olsun gule gule kullanın allah kazadan beladan korusun ınsaallah.
Ehlıyetın var mı ? Varsa bence sen de kullan esın bıraksın bazı gunler sana. Kuzı ıle alıosverıse cıktıgında kolay olur canım.
2012 ye daır em guzel sey bence su ankı verdıgın rakam. ıyıce bır bak ıstersen basarına. Ve ozaman 2012nın senın ıcın kotu olmadıgını goreceksın ben kendımle ılgılı seylerı aksamı kapatırken yazacagım. :))))))))
duaların dıleklerın resmen bal dılınden damlamıs canım allah razı olsun ınsaallah kabul olsun hepsı.
evet dogru dıyorsun cok acayıp bır vucudum var. Ben ıkı aydır regl olmadım o cok buyuk etken oldu bence. Carsamba ya da persembe doktora gıdecegım bır ıkı gunum doktora gecer baska kontrollerım de var boyun kırenclenmesı kemık taraması vs.
Aksam gırerım canım. Sen nezaman donersın bana msj at gelınce. Konusalım azıcık :)))))
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]-100 kg [/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]-300 kg (regl dönemi ) [/td]
[td]3,00 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]+1,6 kg [/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]79,2 gr[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]1,60 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]???? kg ( hasta-izinli )[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,10kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan ( haftaya aramızda olacak )[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]2,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]16,300 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]??kg[/td]
[/table]
pomocum geç kaldım ya kusura bakmayın. sabah sahur ve namaz işi olunca daha sonra da yatağa yattım, uyuyamadım. uyandığımda da 10:30du. kızım da uyandırmadı bugün. kendi kendine oynamış (maşallah). uyutmazdı normalde.
bildirimi de burdan yapayım artık, çizelge açıklanmış.
başlangıç 66,8
geçen hafta 59,5
sabah 59,2
yılbaşına 58 kg ile girmekti hedefim. akşam yemeğe başlamadan bi tartılayım bakalım. 58,9 kg bile olsam kendimi şanslı sayıcaam :))
merhaba canım. akşam tartılmanı tavsiye etmem. daha da kilolu çıkarsın. moralin bozulur. en doğrusu sabah aç karnına wc den sonra tartıldığında çıkan sonuçtur.
niyetliyim ya, akşama kadar birşey yemiceem belki 58,9 görürüm :))
ay canııım kusuruma bakma :26:öyleyse tartıl tabi. zaten hedefine ulaştın say kendini, azimle bu kadar yol gelmişsin. tebrikler. :13:
yalnız şimdi fark ettim aynı kilodayız. ben de 3 gün önce 58.7 idim. ama almışım çok şaşırdım. dikkat etmeme rağmen bi artı bi eksi gösteriyorum bu ara. :/
Canim haklisin anlataim o zaman ben ickiden hoslanmayan biriyim. Ama esim 2 yil oncesine kadar ara ara iciyordu sonra ben rahatsizlaninca ickiye tovbe etti ama bikac gun onçe tekrar ickiye baslamak istedigini soyledi banada " sen ne diyorsun" diye sordu bende icmesini istemedigimi soyledim ama cok yanliz pldugunu icki muhabbeti yapmak istedigini falan soyledi bende en son sen bilirsin dedim ve ickiye tekrar basladi( buna uzuluyorum cunku namaz kilan orucunu tutan bir insan yani gunah oldugunu biliyor ben cok bagnaz bir insan degilim ama biraktigi bir seye tekrar baslayinca cok uzuldum
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]-100 kg [/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]+ 300 kg (regl dönemi ) [/td]
[td]3,00 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]+1,6 kg [/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]1,80 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,10kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]2,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]16,300 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]??kg[/td]
[/table]
sağol canım benim evet insan kendi kendinin doktoru olamsı gerekiyor ama çocuklardan da hastalık bulaşınca benim durumum iyice ağırlaştı.çok şükür bugün daha iyiyim ama ilaçlar sayesinde...Gelmiş geçmiş olsun canım. Benim annemde astım hastasıydı iyi bilirim kriz anlarını. Dikkat kendine, kendinin doktoru ol dokunan şeylerden uzak dur.
sağol canım benim gece normal geçtibu gece nasıl geçer bakacağız artıkcanımmmm ya cok gecmıs olsun nasıl ust uste gelmıs boyle. aman dıkkat et kendıne ıyıce toparlan. arada sırada kendınden haber ver bıze.
ınsaallah bu geceyı guzel gecırırsın yenı yıla guzel gırersın canım. cok cok gecmıs olsun tekrar
amin canım benim çok sağol dileklerin içinçokçok geçmiş olsun cnmm rabbim şifa versin
canım ya sen nıye boyle coktun. eve gıtmek, hava degısıklıgı sana yaramadı bence. ınsaallah hemen toparlanırsın projeler varmıs stres oldum valla senın adına. hem hastasın hem cok calısman lazım ALLAH yardımcın olsun.
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]-100 kg [/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]+ 300 kg (regl dönemi ) [/td]
[td]3,00 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]+1,6 kg [/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]79,2 gr[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]1,60 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,10kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]2,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]16,300 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]??kg[/td]
[/table]
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar. bu hafta hem moral bozuklugum hem regl yuzunden 300 gr almışım, ama yine gece çalışmalar başlayacak bakalım şu yoğun 2 haftanın bana ne eksisi artısı olacak
kızlar cızelgeyı yayınladım. ıkıncısını dıkkate alın lutfen. cunku cesmının kılosunda hata yapmıstım.
bu hafta moralı bozuk olsa da en ıyı kılo veren neslı olmus :))))))) tebrık edıyorum. hepımız almısız ya da cok az vermısız bunu da anlamıs degılım.
erce cok +++ olmus. neden oyle oldu sasırdım gercekten.
cesmı tam ıyılesememıs bır de dun yıne bır cenaze haberı olmus haber vereyım dedım sıze. sınıftan arkadası vefat etmıs buara ust uste vefat haberlerı aldı ALLAH yardımcısı olsun gercekten.
baldamlasını lısteye ekledım ama bılgılerını hatırlamadıgım ıcın yazamadım. haftaya guncellerız.
tultan cızelgede sen de varsın soz verdıgımız gıbı. aramıza tekrar hosgeldın umarım kalıcı olursun
Günaydınn kızlarr az sonra birşey engel olmazsa çıkmayı planlıyorumm ,oğluşumusoranlar dua edenler hepinizden allah razı olsun hamdolsun bitti kabus artık kullanıyor kolunu eskisigibi.çarşamba arabamızı sattık cuma yenisinialdık 2012 son demlerinde ,bu arada yaseminli yeşil çayımı buldum lipton markasında denemenizi tavsiye ederim tadıda kokusuda müthiş
genelde çitli rakamlarınbana yaradığını düşünürdüm 2002 hayatımın en güzel en aktif yılı oldu,2006 mayısında biricik eşimle tanıştım 2006 eylülünde evlendim 2009 eylülde hayatımın anlamı sol yanım içime düştü gerçi tekli rakam ama 2010 da teni tenime değdi gözlerini hayata açtıyine 2010 da bi evimizolsun dedik gerçi2012de teslimdi ama 2013 subatakaydı,ilkkez 2012 bana yaramadı evimiz teslimolmadı böyle geçicidüzen vs.. Sinirli bir yıl geçirdim,neyseki sağlığımız hep yerindeydi en önemlisi sağlık.
Ben 2013 yılında çift yıl düşüncemöden vazgeçip tekli rakamlardada mutluolunabilir düşüncesinde olmakistiyorum sağlığımız,huzurumuz,hoşgörümüz,merhametimiz içimizde sevgi hep yerinde olsun daim olsun,2013'de kim neyi diliyorsa dilediğideheyırlıysa o gerçek olsun allahbize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin çocuğumuzla eşimizle ailemizle upuzun sağlıklı ömürler versin,evsizlere ev,eşsizlere eş,bebek özlemiçekenlere evlat,sağlıkdiyenlere sağlık,işsizlere iş amaen önemlisi bunlarında hep hayırlısını nasip etsin benimömür boyu temenlim hep bu olcak..
çevremde 2012 nin iyi geçtiği kimse yok valla, senin için de öyle olmuş duygucum ama buna şükür diyorum ben artk napayım. son 1 ay özellkle o kadar kötü haberler aldım ki, ama 2013 ü umutla karşılamak istiyorum, ne güzel ki o umut da sen de varumarım akşama kadar bana da gelir o umut
2013 te tüm dileklerimiz gerçek olsun inşalah kızlar, seneye bugun yeni,den burda hep birlikte oluruz ama bu sefer sadece sohbet etmek için ( yani hedeflerimize çoktan ulaşmış oluruz inşalahhh) gün içerisinde yeniden girerim sanırım ama şimdi kafamı toplamalı ve çalışmalıyım
şimdiden herkese mutlu yıllaarrr....
sağol canım benim evet insan kendi kendinin doktoru olamsı gerekiyor ama çocuklardan da hastalık bulaşınca benim durumum iyice ağırlaştı.çok şükür bugün daha iyiyim ama ilaçlar sayesinde...
sağol canım benim gece normal geçtibu gece nasıl geçer bakacağız artık
amin canım benim çok sağol dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?