2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canımmmmmm ne guzel haber vermıssın oyle. ayyyyy cok sevındım. psıkolojık mıydı acaba canım yıne ????

hımmm demek gezmeye gıdeceksınız oh oh ne guzel. bugun benım de gezesım var hedıye ısıne de bakamadım esım surat sallar dıye o yokken almayı dusunuyordum yapamadım da planımı.

canım arabanız hayırlı olsun gule gule kullanın ALLAH kazadan beladan korusun ınsaallah.

ehlıyetın var mı ? varsa bence sen de kullan esın bıraksın bazı gunler sana. kuzı ıle alıosverıse cıktıgında kolay olur canım.

2012 ye daır em guzel sey bence su ankı verdıgın rakam. ıyıce bır bak ıstersen basarına. ve ozaman 2012nın senın ıcın kotu olmadıgını goreceksın ben kendımle ılgılı seylerı aksamı kapatırken yazacagım. :))))))))

duaların dıleklerın resmen bal dılınden damlamıs canım ALLAH razı olsun ınsaallah kabul olsun hepsı.

evet dogru dıyorsun cok acayıp bır vucudum var. Ben ıkı aydır regl olmadım o cok buyuk etken oldu bence. Carsamba ya da persembe doktora gıdecegım bır ıkı gunum doktora gecer baska kontrollerım de var boyun kırenclenmesı kemık taraması vs.

Aksam gırerım canım. Sen nezaman donersın bana msj at gelınce. Konusalım azıcık :)))))

hımmm anladım canım bazı seyler sonradan ogrenılınce oyle olur yenıden eskı ınsana donusmek daha kolaydır. Bu konuyu konusmayı cok ısterdım uzun uzun ama cıkmam lazım patron gelmıs.

Duygucugum sen bana msj at tekrar gırdıgınde.

Ben kactım

hatıce sen de bugunu moralı yuksek sekılde gecır guzel bır baslangıc olacak 2013 ıcın.

çok teşekkürler tatlım. tavsiye uyup izliyorum şuan. gerçekten çok güzeel
öyleyse ben de menümü yazarak başlayayım.

sabah iki dilim tam buğday ekmeği arasına bir kibrit kutusu kadar izmir tulumuyla hazırlanmış yağsız tost
1 zeytin

ara öğün iki yemek kaşığı dolusu yoğurt.

şimdilik bu kadar.

haytatım bilmediğim için yorum yapamıcam ama kendin yap mesela köfte için en güzel baharat köri,kimyon,karabiber,acı seviyorsan pul biber,tuz kekikbana göre bunlar ben 1yumurta maydanoz ve kıvamı tutturmak için ise galete ununabularım
tavuk içinse baharatlıu birşey istiyorsam ynie bubaharatlara bularım yada yumurta sarısınıniçine bu baharatları bularım öncetavuğu baharatlıyumurtaya bular sonragaleteununabanar kızgın yağaatarımeğeractif fry pişirceksem kitapçıkdaki gibi pişiririm hazır almamaya özen gösteririm
bırak 55 kg olmayı 65-70 olsan şimdiki 105den bin katiyidir..

psikolojik olduğu kesin elbetbirazda acımıştır ama cidid birşey yok muş
amin cnm kazasız belasızinşallah hayatım eşim bana yasaklıyor arabayı çünkü ben biraz hızı seviyorum elimde değil yani hani herkezin kendini kaybettiği nokta varya benmide hızdır merakım ee ralliyemeraklı olduğumu daha önce yazmıştım,oyüzden eşim binmemiistemiyor bu konudakendimi aşmam için doktora gitcem resmenhastalıkbenimkisi..
öyle 2012sağlıkdışında artık 38bedenim iyi haber ama ben evimde olmak isterdim 2013 karşılarken neyse geçolsun güçolmasın

inşallahcnm allah herkezin gönlündeki hayırlısıysa versin inşallah

temem

duygu kaçarr kızlar bi alsancak yapayım şu hediye işini halledemedim birtürlü son umutbugün bugündebulamazsam yuff artık bana

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

pomocum geç kaldım ya kusura bakmayın. sabah sahur ve namaz işi olunca daha sonra da yatağa yattım, uyuyamadım. uyandığımda da 10:30du. kızım da uyandırmadı bugün. kendi kendine oynamış (maşallah). uyutmazdı normalde.

bildirimi de burdan yapayım artık, çizelge açıklanmış.
başlangıç 66,8
geçen hafta 59,5
sabah 59,2

yılbaşına 58 kg ile girmekti hedefim. akşam yemeğe başlamadan bi tartılayım bakalım. 58,9 kg bile olsam kendimi şanslı sayıcaam :))

merhaba canım. akşam tartılmanı tavsiye etmem. daha da kilolu çıkarsın. moralin bozulur. en doğrusu sabah aç karnına wc den sonra tartıldığında çıkan sonuçtur.

niyetliyim ya, akşama kadar birşey yemiceem belki 58,9 görürüm :))

ay canııım kusuruma bakma :26:öyleyse tartıl tabi. zaten hedefine ulaştın say kendini, azimle bu kadar yol gelmişsin. tebrikler. :13:

yalnız şimdi fark ettim aynı kilodayız. ben de 3 gün önce 58.7 idim. ama almışım çok şaşırdım. dikkat etmeme rağmen bi artı bi eksi gösteriyorum bu ara. :/

Son düzenleme:

arada oluyor ya öyle, azimle devam...ben kaçar benim kız beni uyuttu ama harbiden uyuttu yani her yeri dağıtmış...gidip toparlayayım

ne diyim bilemedim umarım eşin en kısa zamanda hatasını farkedip tekrar içkiyi bırakır .üzüldüm .benimde eşim içkiyi bıraktı o süreci iyi bilşiyorum bende .Allah yardımcın olsun çok üzülme kendine dikkat et arkadaşım inşallah tekrardan bırakır

pomocum eline sağlık çizelgemizi yayınlamışsın .kilo veren herkesi tebrik ediyorum tabiki nesli yi ayrıca kutlarım
bana gelince ,bu hafta çok garip bi haftaydı pazartesi 69 dan sonra 68 800 oldum sonra tam hızla kilo almaya başladım hatta bir gün 72 bile oldum .regl günlerim değil kaçamaklarım oldu tabili pastalar ekmek arasılar ama zaten ben bunları herzaman yiyorum ayrıca çok spor yaptım sadece 2 gün yapamadım .şu minik acı turşulardan yedim sık sık belkide ondan bilemedi,m .

duygucum yeni arabanızı kazasız belasız kullanın

2012 kendi adıma güzel bi yıl değildi Allah ım bugünümüzü artmasın .en önemlisi sağlıkla huzurla mutlulukla geçirecağimiz bi 2013 olmasını diliyorum .bütün kötülükleri 2012 ile geçmişte bırakmayı hiçç hatırlamamayı istiyorum

Gelmiş geçmiş olsun canım. Benim annemde astım hastasıydı iyi bilirim kriz anlarını. Dikkat kendine, kendinin doktoru ol dokunan şeylerden uzak dur.
sağol canım benim evet insan kendi kendinin doktoru olamsı gerekiyor ama çocuklardan da hastalık bulaşınca benim durumum iyice ağırlaştı.çok şükür bugün daha iyiyim ama ilaçlar sayesinde...

sağol canım benim gece normal geçtibu gece nasıl geçer bakacağız artık

çokçok geçmiş olsun cnmm rabbim şifa versin
amin canım benim çok sağol dileklerin için

moral olarak dagıldım yine canım, grip de tam iyileşmedi, babamın da çok sevdigi bi arkadaşı vefat etmiş, karşılıklı telefonda ağladık o kadar kötü oldum ki şimdi moralimi yeniden toparlamaya çalışıyorum, 2012 çok kötü bitti benim için ama 2013 ü umutlu karşılamak istiyorum.

serap umarım en kısa zaa,manda ıyılesırsın yavas yavas toparlanacagına ınanıyorum