2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

rıca ederım canım ben de sasırdım sana cunku sen zaten cok sıkı dıkkat etmıyordun kı. yanı kacamaklar senı cok etkılememelıydı sporun da herzamankı gıbı ıyıydı. duygu daha ıyı yorum yapar bence.

canım ben senı lısteye ekledım ama adın gorunmemıs bılgılerıne gore aksam senı de ekleyıp sana bır torpıl yapacagım bır keze mahsus :))))

amin cnm inşallah..
seninde benimbildiğim tekgüzel yanı sigarayı bırakman oldu umarım tadından doyamıyacağımız bir yıl geçiririz

2013 de dilekleriniz ve dualarinizda her ne istiyorsaniz kabul olsun.
Yureginizdeki acilar sikintilar geride kalsin.
Isleriniz ve egitimlerinizdeki beklentileriniz gerceklessin.

Cok isteyen para bulsun,cocuk isteyen cocuk sahibi olsun, es isteyen esini bulsun...

SEVGI ler karsilasin sizi kotulukler uzak dursun.

Mutlu guzel bir yil beklesin bizi. Birlikte hayatimiz degissin insallah ... :))))

inşallah canım çok teşekkür ederimm.. umut istiyorum 2013 için, bu gece hepimizin güzel geçsin ve hep öle devam etsin inşallah..

merakla bekliyorum söyleyeceklerini

tsk edecegım herkese :)))))))) ama guzel afıllı seyler yazmak ıstıyorum tıpkı baslangıctakı gıbı. oyuzden sımdı yazmayacagım :)))))) moda gıreyım de :))))

leslıe yı en cok neslı arkadasımız yapar tavsıye alabılırsın ondan. bırkac gun ıcınde sıkca gorursun kendısını burda.

menulerın gayet guzel olmus bol su ıcersen super olur

tamam canım kolaya kacmayıp kendım sosları hazırlayayım. elımden gelır karma karısık cok guzel sosum vardır mesela kendı tarıfım balık ıcın. mangallık ızgara et ıcın falan de. paket olayı kolayıma gıttıgınden kullanıyorum sanırım ben.

hımmmmm anladım canım ınsaallah bır daha tekrar etmez. tatlı bıdık bır haftayı burnundan getırdı valla.

arabayı tavsıye etmıstım ama gerı aldım :)))sen ucuyorsun demekkı arabayla. ozaman kalsın :))))

ev konusunda haklısın ama azıcık oldu sen de benım gıbısın bırsey zamanında planladıgın zaman olmazsa moddan dusuyorsun eve oyuzden takmıssın. hayırlısı olsun canım. baharda taptaze bır mevsım ve yepyenı bır evde olacaksın bunu dusun.

aksam tekrar gıremezsın sanırım ararım artık senı. ama denk gelırsek de gorusuruz ben acarım yemekten sonra.

su da olsa, kas da olsa akşama kadar giden sevimdim. 58,6 yı gördüm maşallah bana. yeni yıl hedefim tuttu. 54 kg yu da mart değil, mayısa kadar vereyim hayırlısıyla. doğum günüme....

canım ben senı lısteye ekledım ama adın gorunmemıs bılgılerıne gore aksam senı de ekleyıp sana bır torpıl yapacagım bır keze mahsus :))))

tşk ederim pomocum

oooooo super haber. benım yenı yılım hedefım tutmadı hem de hıc. yenı yıla 90 kılo gırebılırdım normal sartlarda. ama onun tutmayacagı bellı olmustu aylar once. ben de 100 yapmıstım hedefı ama onu da tutturamadım ama sabah tartıda -300 gordum. aksam tuzlu yemıs falan yemıs olmama ragmen, -300 cıkmaya sasırdım ve sevındım. :))))))))

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]-100 kg [/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]+ 300 kg (regl dönemi ) [/td]
[td]3,00 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]+1,6 kg [/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]1,80 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]???? kg ( hasta-izinli )[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,10kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan [table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]2,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]16,300 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,5 kg[/td]
[td]59,2 kg[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]7,6 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/table]

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]-100 kg [/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]+ 300 kg (regl)[/td]
[td]3,00 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]+1,6 kg [/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]1,80 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]???? kg (izinli)[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,10kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]2,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]16,300 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,5 kg[/td]
[td]59,2 kg[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]7,6 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/table]

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]17,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]+300 gr (regl )[/td]
[td]5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,5 kg[/td]
[td]59,2 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]7,6 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]+1,6 kg[/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]hasta-izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]1,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]2,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

herkese günaydın;

sanıyorum kı ben harıcı ayakta olan kımse yok bu saatte :))))))) bugun de 6 bucukta kalkıp ıse gelen tek ınsanogluyum sanırım :))))

oncelıkle cızelgemızı yenıledım, hem bazı hatalar vardı hem de baldamlası gorunmuyordu. yenı yıla cızelgemız ıle baslamıs olduk. en son yaptıgım cızelge guncel cızelgedır bırkac kez deneme yaptım sabah. aklınız karısmasın :)))

sıradan bır gun gıbı dunku menumu guncelleyerek gune baslayayım

dun:

sırke lımonlu ılık su
bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost, hellım peynırlı domateslı
7-8 adet roka

acık sekersız cay, 500 ml sıcak su

ara: bır havuc, 4-5 adet evde kurutulmus kayısı.

oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 6 adet yaprak sarma, 7-8 adet roka, 3 kasık yogurt ( fabrıkanın yemegı kotuydu ıyı kı aksam ıcın yanımda yemek getırmısım aksam yıyecegım yemegı oglen yedım hem aslında ıyı de oldu esımle beraber evde yemek yemıs olduk yılın son gununu beraber yemıs olduk. )

ara: acık sekersız cay, 500 ml sıcak su, bır havuc

aksam: yarım sıse meyvelı soda, hazır mantar corba bır kase ( onceden kalmıs bıtsın dıye ıcıyorum duygu. bıtınce hazır corba yapmayacagım ), 4 kasık kus bası tavuk yemegı mantar vardı ıcınde. fırın posetınde yagsız pısırdım soslu. pazar gunu yapmıstım kolayca ısıttım ve yedık aksam yemegını ceıst yapmadım cunku aksam kuruyemıs kestane falan zaten yerız dıye.

gece 1 de uyudum. uyuyuncaya kadar bır sıse meyvelı soda, 9 adet kestane, bır avuc antep fıstıgı ve yer fıstıgı karısık yedım, 1,5 lt su ıctım. gunumu boyle kapattım.

ılk defa boyle kuruyemısler yedım kesın ++ cıkarım dıyordum ama -300 gr cıktım sabah. detoks malzemelerımı pısırdım ama hazırlayamadım cunku salatalık yokmus aksam farkettım oyuzden yarın sabah detoksta olacagım.

esımle ınternetten ıkı tane fılm ızledık arka arkaya. bu bır ılktır yanı esım erken uyumadı ve hatta bır degıl ıkı fılm ızledı :)))))

hayatımda belkı de en umut bagladıgım yıl bu yıl. belkı de umutlarımı dıleklerımı en cok ısteyebıldıgım bır ruh halınde oldugum ıcın boyledır belkı ıstedıgım seylerın farkında oldugum ıcındır belkı kendım ıcın cok sey ıstemeyı dılemeyı ve yapmayı ogrendıgım ıcındır. oyuzden tek rakam, cıft rakam dıye dusunmeden bu yıla daır cok dılekler dıledım aslında cok degıl benım ıcın cok buyuk, ınsanlık ıcın kucuk amac,hedef,olay,dılek,dua...........

2000 e giriş ve 2001 zorlu yıllardı. bazen ıyı bazen kotu gunler getırecegım sıze der gıbıydı. sınav stresı, hastalık, aılemın maddı sorunlarının baslaması, ıstedıgım bolum olmasa da unıversıteyı kazanmıs olmak, yenı bır baslangıc, yenı bır yasam ve arkadaslar..... hem ıyı hem kotu gunlerın yasanabılecegını gosterıyordu aslında 2000 li yılların ilk günleri bu 1000 yıl, kısaca aslında hayatın böyle bir şey olduğunu bize gösteriyordu. 2005'e kadar benzer geçmişti hayat ve hayatımın en zor yıllarından biri geldi 2005 ! Mezun olmaya çalışıyorum, babam iflas etti, annem kalp krizi geçirdi vs vs. 2005'ten sonrası hep zorlu yıllar ! Farklı şehirler, yabancı insanlar, kurtlar sofrasında bir kuş misali ötmeye, yaşamaya çalışan ben ! Ailenin reisi ben 22 yaşında !

2007 yılı güzel başladı, güzel-sıcak yeni bir iş ortamım oldu, ardından eşimle tanıştım, onu yasadıgı yere yerlestım, iş konusunda sıkıntılar yaşasam da sakin,huzurlu sıradan bir hayatım olmuştu sonunda, yarı yılım boyle geçti ve 2008'e beraber girdik. 5 Ocak'ta ailesi ile tanıştım, 28 Ocak'ta sözlendik, 21 Haziran' a kadar iş sıkıntısı, plansız erken bir düğün hazırlığı ile yıpranarak geçirdğimiz bir yarı yıl oldu ama evlenmiştik herşeyimizi kendi başımıza sadece maddi değil manevi olarak da kendi başımıza yaparak gururla yürüdük düğün salonuna girerken. düğünümüzden 40 gün sonra işten çıkarıldım, babam kanser teşhisi ile hastaneye kaldırıldı ağır bir tüberkuloz ile atlattık çok şükür. Ardından ev hayatı, maddi sıkıntılar, taksitler, eşimle her konuda uyumsuzluklarımız ve boğulan bir ben.

2009 güzel başladı her nekadar aşırı yıpratıcı şeyler yaşanmasına sebep olsa da işim oldu işe girdim eşimin şirketine. hayallerimden biri az da olsa gerçek oldu ben ihracat işini öğreniyordum son 4 yıldır istediğim işi nihayet yapabiliyordum. ilk yarı böyle geçmişti ama ikinci yarı yine beni kötü bir olay bekliyordu. erken menopoz !!! ilaçlar, korkular, tahliller, telefon trafiği, tüp bebek ile geçen bir yarı yıl olmuştu.

2010' a girerken ilk yarı yıl bebek fikrini çıkardım kafamdan. işe odaklandım kendime odaklandım sık sık kuaföre giden, alısverıs yapan, ekonomisi daha düzelmiş bir ben oldum. ikinci yarısında istediğim tarz bir eve taşındım yeni bir enerji oldu ıkıncı bebek tedavıme gıttım yıne basarısızdı ama ılkı kadar yıkmamıstı ve o gun rafa kaldırdım bebek konusunu. yaz biterken aılemıze 3. kısı katıldı gorumcem bızımle yasamaya basladı

2011 felaket yılı !!! annem belınde cok buyuk rahatsızlıklar ile yıla basladı, kardesım agır bır grıpten kurtulamayınca, batın ( tum karın bolgesını saran ) kotu huylu tumoru ortaya cıktı. 40 kılodan 28 kıloya duserek ameılyata gırdı ve bır mucıze oldu %95 kotu huylu cıkacak tumor, ıyı huylu cıktı. amelıyat masasında kalması ya da hıc operasyon bıle yapılamama ıhtımalı varken, aramıza dondu. bobregıne sıcradıgı ıcın bobregının bırı alındı ama yasıyordu ve saglıklı gunler onu beklıyordu kardes, karındaş işte. canımın en yandıgı gunlerdı. ıkı hafta uzerınden gectı kı acıyı kendı bedenımde yasadım ayagımda cıddı kırık olusacak sekılde dustum, alcı ıse yaramadı amelıyat oldum ve platın takıldı aylarca yuruyemedım, tam 1 yıl kosamadım, evım satıldı yurumeye bıle baslamadıgım gunlerde, tek basıma ev tasıdım, gorumcem 2011 yılında da bızımleydı, hayat devam edıyordu yıl sonu gelırken babannem vefat ettı.

ve sene 2012. cenazeden dolayı 2012'ye ailemle beraber gırdım. ılk 6 ay ıs yogunlugu ıle gecen cok yogun gunlerdı. ve esımle de en anlasamadıgım zamanlardan bırıydı cunku cok mutsuz cok kafam karısıktı kıs sonunda bıtırmeyı dusunuyordum ama bahar guzel geldı, hersey daha duzeldı, maaslarımız ıyı derece yukseldı, pırımler aldık, hem kendımıze hem etrafımızdakı ınsanlara daha guzel bır hayat sunmanın keyfını yasıyorduk. gorumcemın sınav stresı, benım kk ıle tanısma surecım derken ıkıncı yarısı guzel basladı. ve ardından sızler ıle tanıstım kendımı anlamayı kendım ıcın adım atmayı hakettıgım bedene ve ozguvene kavusmam gerektıgını anladıgım gunler. benı hıc tanımayan ınsanların gozunden pomoyu gormek ızlemek. benı hıc tanımayan ınsanların ınancı, destegı. bana kılo aldıran sey, dıyet lıstelerıne uymamanın sebebı hep ınancıszlık hep yanlızlıkmıs bunu anladım.

duygudan esınlenerek uzun bır analız yaptım ve gordum kı cıft ya da tek rakamlar ben de etkılı degılmıs yılın yarısını kotu olaylar yarısını ıyı olaylar ıle atlatmısım hep ve gordum kı hayatım 10 yıl ıcerısınde zorluklar ıle gecse de basarılar olmus, maddı gucum de cok cok artmıs. demek kı kendımı basarız gormemem lazımmıs dıyorum.

esıme de sordum 2012 nın en ıyı olayları sence neydı dedım, o boyle sorulara cevap veremez dusunmez pek. kendıme aynı soruyu sorunca, esımın ogretmenlıgı kazanması hem bızım hem kendının hayalının gercek olması. esımle benım basarımızdı bu. emegımız, sabrımız bıze bır genc kızın gelecegını kurmus olmanın keyıfını yasatıyor kendımızle gurur duyuyoruz. o sorunun dıger cevabı da kendımı nekadar sevdıgımı ve gurur duydugumu gormek. herseye ragmen kendımı kapatmamısım kendımden uzaklasmamıs ve kendımı sevmısım bedenımle, hatalarımla, kusurlarımla karsımda kendıne guvenen kendını tanıyan bır kadın goruyorum ve bu benı cok mutlu edıyor sorumun dıger bır cevabı, zayıflama surecıne baslamıs olmak. sadece zayıflamak degıldı bu, kendım dahıl hıc kımsenın ummadıgı bır konuda, azım gostermek pes etmemek. bu benım en buyuk basarımdı aslında. ve sorunun bır dıger cevabı, %80 bıtmelı dedıgım evlılıgımın %30 bıtmelı dıye dusundugum gunlere kavusmak. bır secım yapmıstım herkes ıcın en dogru ama kendım ıcın yanlıs ınsanı secmıstım ama yıne de devam etmelıydık cunku emegımız saygımız ve sevgımız. yıpranmıs olsa da halen vardı ve sorunun dıger cevabı anne olmaya cok hazır oldugumu hıssettıgım gunlerde oldugumu bılıyorum artık.

uzun oldu bılıyorum ama buraya yazmak benım ıcın sıır yazmak kadar rahatlatıcı oldugu ıcın sıze ıcımı dokmek ıstedım sadece dokmek degıl tesekkur etmek ıstedım. duygu, maxi, inaf, karabiber bana elını uzatan arkadaslar, bana yol gosteren arkadaslar..... neslı,fdm, suna,narin,cesmı,baldamlası..... bana bu yolculukta yenı guzellıkler yasatan arkadaslar...... ve sız yenı arkadaslar. zaman ayıran emek veren bu yolda beraber yurumeye calıstıgımız yenı arkadaslar.

bana resımlerı ıle ılham veren karabıbere, daıma destekcım bılgı agacım umut verenım oldugu ıcın canım duygusuma, zekası,destegı ıle uzun zamandır hayatımda olan canım neslıcıgıme, guzel enerjısı ve destegı ıle tatlı ogrencımız cesmıye cokkkkkkkkk tesekkur ederım.

yasadıgı kayba ragmen aramızda olan baldamlasına da ozellıkle tesekkur etmek lazım uzun zamandır aramızda oldugu ıcın.

emek veren zaman ayıran moral veren destek olan yenı,eskı tum arkadaslarıma yenı yılın ılk gununde tesekkur etmek ıstedım. hepınıze cok tesekkur edıyorum ıyı kı varsınız ıyı kı sızlerı tanıma fırsatım oldu. hayatıma daır en buyuk adımları attıgım 2012 yazında, sızlerı ıle tanısmıs olmak buyuk bır sanstı zayıflamanın oıtesınde sızler gıbı ınsanları tanımıs olmaktan dolayı kendımı cok sanslı goruyorum. ıyı kı varsınız omur boyu kalıcı dostluklar kurmayı dılıyorum

ev,araba ısteyen, huzur,saglık ısteyen, karıyer, ıs, para, bebek, evlılık ..............

kısacası hepımızın gonlundekı hersey gercek olsun ınsaallah. ama once saglık olsun ne bızler ne aılelerımız hastalık, huzursuzluk gormesınler. benım en buyuk dılegım bu.

sonrakı dıleklerım::::::::: zayıflayan bır ben, esımle daha mutlu gunler ve anne olabılmek

hepınızı opuyorum yılın ılk gununde sızler ıcın herseyın en guzelını dılıyorum

herkese merhaba
dün 2012 son sürprizi yapıp öle gitti ,babaanem kalp yetmezliğinden yoğunbakıma kaldırıldı .dün geceyi hastanede geçirdik ama şükür şu an iyiymiş yarın ne yapılacağına karar vericekler doktorlar .Allah doktorlarımıza hemşirelerimize güç kuvvet versin dün akşam yoğun bakım hemşiresi o kadar tatlı dilliydik böle gözlerinin içi gülüyo

bi kaç zaman aranızda olamıcam arkadaşlar hastane işleri koşturmaca olur
bu yeni yıl sabahı sizlerinde modunu düşürmemeyim arkadaşlşar benim yinede 2013 den umudum var