- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.021
moral olarak dagıldım yine canım, grip de tam iyileşmedi, babamın da çok sevdigi bi arkadaşı vefat etmiş, karşılıklı telefonda ağladık o kadar kötü oldum kişimdi moralimi yeniden toparlamaya çalışıyorum, 2012 çok kötü bitti benim için ama 2013 ü umutlu karşılamak istiyorum.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar. bu hafta hem moral bozuklugum hem regl yuzunden 300 gr almışım, ama yine gece çalışmalar başlayacak bakalım şu yoğun 2 haftanın bana ne eksisi artısı olacak
çevremde 2012 nin iyi geçtiği kimse yok valla, senin için de öyle olmuş duygucum ama buna şükür diyorum ben artk napayım. son 1 ay özellkle o kadar kötü haberler aldım ki, ama 2013 ü umutla karşılamak istiyorum, ne güzel ki o umut da sen de varumarım akşama kadar bana da gelir o umut
2013 te tüm dileklerimiz gerçek olsun inşalah kızlar, seneye bugun yeni,den burda hep birlikte oluruz ama bu sefer sadece sohbet etmek için ( yani hedeflerimize çoktan ulaşmış oluruz inşalahhh) gün içerisinde yeniden girerim sanırım ama şimdi kafamı toplamalı ve çalışmalıyım
şimdiden herkese mutlu yıllaarrr....
canım senın ıcın cok zor oldu son donemde hep uzucu haberler aldın hasta da oldun serap da cok hasta ınsaallah 2013 daha ıyı olur. toparlanırsınız ıkınız de.
2012 konusunda henız bırsey yazmıyorum aksama yazacagım ben :)))
pomocum eline sağlık çizelgemizi yayınlamışsın .kilo veren herkesi tebrik ediyorum tabiki nesli yi ayrıca kutlarım
bana gelince ,bu hafta çok garip bi haftaydı pazartesi 69 dan sonra 68 800 oldum sonra tam hızla kilo almaya başladım hatta bir gün 72 bile oldum .regl günlerim değil kaçamaklarım oldu tabili pastalar ekmek arasılar ama zaten ben bunları herzaman yiyorum ayrıca çok spor yaptım sadece 2 gün yapamadım .şu minik acı turşulardan yedim sık sık belkide ondan bilemedi,m .
pomocum geç kaldım ya kusura bakmayın. sabah sahur ve namaz işi olunca daha sonra da yatağa yattım, uyuyamadım. uyandığımda da 10:30du. kızım da uyandırmadı bugün. kendi kendine oynamış (maşallah). uyutmazdı normalde.
bildirimi de burdan yapayım artık, çizelge açıklanmış.
başlangıç 66,8
geçen hafta 59,5
sabah 59,2
yılbaşına 58 kg ile girmekti hedefim. akşam yemeğe başlamadan bi tartılayım bakalım. 58,9 kg bile olsam kendimi şanslı sayıcaam :))
inşallah canım çok teşekkür ederimm.. umut istiyorum 2013 için, bu gece hepimizin güzel geçsin ve hep öle devam etsin inşallah..
merakla bekliyorum söyleyeceklerini
amin cnm inşallah..duygucum yeni arabanızı kazasız belasız kullanın
2012 kendi adıma güzel bi yıl değildi Allah ım bugünümüzü artmasın .en önemlisi sağlıkla huzurla mutlulukla geçirecağimiz bi 2013 olmasını diliyorum .bütün kötülükleri 2012 ile geçmişte bırakmayı hiçç hatırlamamayı istiyorum
moral olarak dagıldım yine canım, grip de tam iyileşmedi, babamın da çok sevdigi bi arkadaşı vefat etmiş, karşılıklı telefonda ağladık o kadar kötü oldum kişimdi moralimi yeniden toparlamaya çalışıyorum, 2012 çok kötü bitti benim için ama 2013 ü umutlu karşılamak istiyorum.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar. bu hafta hem moral bozuklugum hem regl yuzunden 300 gr almışım, ama yine gece çalışmalar başlayacak bakalım şu yoğun 2 haftanın bana ne eksisi artısı olacak
çevremde 2012 nin iyi geçtiği kimse yok valla, senin için de öyle olmuş duygucum ama buna şükür diyorum ben artk napayım. son 1 ay özellkle o kadar kötü haberler aldım ki, ama 2013 ü umutla karşılamak istiyorum, ne güzel ki o umut da sen de varumarım akşama kadar bana da gelir o umut
2013 te tüm dileklerimiz gerçek olsun inşalah kızlar, seneye bugun yeni,den burda hep birlikte oluruz ama bu sefer sadece sohbet etmek için ( yani hedeflerimize çoktan ulaşmış oluruz inşalahhh) gün içerisinde yeniden girerim sanırım ama şimdi kafamı toplamalı ve çalışmalıyım
şimdiden herkese mutlu yıllaarrr....
ee iyi düşünelim iyi olsun dimi,SENİNDE DEDİĞİNGİBİ UMARIM ZAYIFLAMIŞ OLURUZ SADECE SOHBTAMAÇLI BURDA OLURUZ .
SANADA MUTLUMUTLU YILLAR..
inşallah canım çok teşekkür ederimm.. umut istiyorum 2013 için, bu gece hepimizin güzel geçsin ve hep öle devam etsin inşallah..
merakla bekliyorum söyleyeceklerini
çok teşekkürler tatlım. tavsiye uyup izliyorum şuan. gerçekten çok güzeel
öyleyse ben de menümü yazarak başlayayım.
sabah iki dilim tam buğday ekmeği arasına bir kibrit kutusu kadar izmir tulumuyla hazırlanmış yağsız tost
1 zeytin
ara öğün iki yemek kaşığı dolusu yoğurt.
şimdilik bu kadar.
haytatım bilmediğim için yorum yapamıcam ama kendin yap mesela köfte için en güzel baharat köri,kimyon,karabiber,acı seviyorsan pul biber,tuz kekikbana göre bunlar ben 1yumurta maydanoz ve kıvamı tutturmak için ise galete ununabularım
tavuk içinse baharatlıu birşey istiyorsam ynie bubaharatlara bularım yada yumurta sarısınıniçine bu baharatları bularım öncetavuğu baharatlıyumurtaya bular sonragaleteununabanar kızgın yağaatarımeğeractif fry pişirceksem kitapçıkdaki gibi pişiririm hazır almamaya özen gösteririm
bırak 55 kg olmayı 65-70 olsan şimdiki 105den bin katiyidir..
psikolojik olduğu kesin elbetbirazda acımıştır ama cidid birşey yok muş
amin cnm kazasız belasızinşallah hayatım eşim bana yasaklıyor arabayı çünkü ben biraz hızı seviyorum elimde değil yani hani herkezin kendini kaybettiği nokta varya benmide hızdır merakım ee ralliyemeraklı olduğumu daha önce yazmıştım,oyüzden eşim binmemiistemiyor bu konudakendimi aşmam için doktora gitcem resmenhastalıkbenimkisi..
öyle 2012sağlıkdışında artık 38bedenim iyi haber ama ben evimde olmak isterdim 2013 karşılarken neyse geçolsun güçolmasın
inşallahcnm allah herkezin gönlündeki hayırlısıysa versin inşallah
temem
duygu kaçarr kızlar bi alsancak yapayım şu hediye işini halledemedim birtürlü son umutbugün bugündebulamazsam yuff artık bana
pomocum geç kaldım ya kusura bakmayın. sabah sahur ve namaz işi olunca daha sonra da yatağa yattım, uyuyamadım. uyandığımda da 10:30du. kızım da uyandırmadı bugün. kendi kendine oynamış (maşallah). uyutmazdı normalde.
bildirimi de burdan yapayım artık, çizelge açıklanmış.
başlangıç 66,8
geçen hafta 59,5
sabah 59,2
yılbaşına 58 kg ile girmekti hedefim. akşam yemeğe başlamadan bi tartılayım bakalım. 58,9 kg bile olsam kendimi şanslı sayıcaam :))
canım ben senı lısteye ekledım ama adın gorunmemıs bılgılerıne gore aksam senı de ekleyıp sana bır torpıl yapacagım bır keze mahsus :))))
su da olsa, kas da olsa akşama kadar giden sevimdim. 58,6 yı gördüm maşallah bana. yeni yıl hedefim tuttu. 54 kg yu da mart değil, mayısa kadar vereyim hayırlısıyla. doğum günüme....
tşk ederim pomocum
yavaş yavaş toparlanıyorum canım ama ses kalmamış bitmiş bende...serap umarım en kısa zaa,manda ıyılesırsın yavas yavas toparlanacagına ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?