2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

slm kızlarr

dünkü menümü yazayım

Sabah: 1kk peynir domates salatalık 3 dilim sucuklu yumurta 2 dilim tam bugday ekmeği

Öğle: 1 kase nesfit

Akşam: 4 kaşık közlenmiş patlıcan domates az zeytinyağlı salata, 1 kepçe yoğurt çorbası, 2 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurt

Daha sonra sekersiz çay, 1 avuç antep fıstığı, 1 kurabiye yedim

Pomocum detoksa başladınmı??? Eltim rahatsız onun yanına gideceğim kimsesi yok. O da gurbette benim gibi. Ne yapsam bilemedim çorba da hazır.

canım sana da guzel bır tatıl olmasını dılıyorum. yenı yıl kutlamasını sımdıden yapmak ıstemıyorum ben. toplu sekılde aksam yazacagım

evet aramıza bomba gıbı don ve kacamak yapma :))))))

pomocumm herkezin yeni yılını kutluyorum bir tanem
bu sabah 7 buçukta yola çıktık ve geldik,dün gelmeyi düşünüyorduk ama eşlim köydeki arkadaşlarıyla dışarı çıkınca bizzde kalmak zorunda kaldık hava çok soğuktu sobanın başından ayrılmakta istemedim
bugünde kaldığımız yerden devam diyete,fazla bozmadım diyeti ama kaçamak olmadı dersem yalan olur,çerezler kola yendi hemen baskülde artıyı gösterdi bana

pomocum, annen şu an kaç kg? gerçekten o kadar zayıfladı mı ya.neler yaşamışsın. ben hiç o kadar düşünmedim. en mutlu yılım 2007, en kötü yılım da 2012 diyebilirim.

çok geçmiş olsun, bir an önce hayırlısıyla sağlığına kavuşur inş.

Selam kızlar, ben geldiiimmm:)) Evim evim güzel evim:)) Önce geçmişi okudum, yeni yıl için güzel dileklerinize aynen katılıyorum. Sanırım biraz durgunluk olmuş bu son hafta. 2013'ün ilk haftasında hepimiz iyi kilo veririz inşallah. Ben Antep'teydim malum, kaçamaklar çok fenaydı. Hergün mutlaka tatlı yedim en azından. Ama bu sefer adımsayarımı sabah kalkınca taktım, akşam yatmadan önce çıkardım ve her gün en az 10000 adım attım. Orada tartılma imkanım olmadı. Gelir gelmez tartıldım, tabi pek dikkate almamak lazım, asıl yarın sabah belli olacak ama kilo almamışım:)) Bu da beni çok mutlu etti.
Haftanın 1.si olmuşum, Duygu ve Pomo haber vermişti, tekrar buradan da teşekkür ediyorum onlara. Yalnız gitmeden önce canım sıkkındı, dönüp duruyorum aynı kilolarda diye ama bu gerçeği kabullenmek lazım. Hele bu hafta tabloya bakınca yalnız olmadığımı anladım, hepimize olabiliyor zaman zaman. Bir de ben bir önceki hafta 69.5 kg idim, sonra kilo almıştım, yani verdiğim çok gibi görünüyor ama aslında değil.
Detoks konusu konuşulmuş, ben de yorum yapayım, bence herkes detoksla verdiğini alıyor, ya da kilo vermesi yavaşlıyor ve aynı şey oluyor. Yani benim için, sporumu yapıp fazla kaçamak yapmazsam ortalama haftada 500 gram verebilirim, detoksla bunu 1 günde yaptım ama haftalık sonuç değişmedi aslında. O yüzden ben bir daha detoks yapmamaya karar verdim. Benim bağırsak düzenimi de bozdu ve düzelmesi epey sürdü. Bu Antep gezisinde de iyice anladım ki, en önemli şey hareket.
Duygucum, Kuzeyin kolunun düzelmesine çok sevindim canım, geçmiş olsun. Yeni arabanız hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. Hız tutkuna kocaman bir cııısssssss diyorum. Bunu aşmalısın ve normal hızda araba kullanmanın keyfini sürmelisin, hele sende çocuk var, çok rahat edersin inan bana.
Pomocum Duygu sana hazır soslar ve çorbalarla ilgili yorum yapmış, ben de altına imzamı atıyorum. Aman uzak dur diyorum. Hem katkı maddesi, hem de tuz içeriyorlar, hiç gerek yok vücuduna bu maddeleri sokmana. Çorba yapmak zor değil inan, elin alışır ve çok çabuk olur, hem de sağlıklı. Bu arada menülerinde süt yok gördüğüm kadarıyla, daha önce de uyardım seni, yine uyarıyorum, senin durumun özel, sütü hayatına sokacaksın, başka çare yok. Sıcak mı olur, soğuk mu, sabah mı içersin, akşam mı bilmem ama kemik erimesi olmamak için bunu yapman gerekiyor. Biraz fırça gibi oldu ama sen küsmezsin biliyorum, senin iyiliğin ve sağlığın için hatırlatıyorum sadece.
Benim bugün de yolculuk nedeniyle yediklerim karıştı, yarından itibaren düzenli menü paylaşımına döneceğim.

detoks konusunda sana katılıyorum nesli.

ya ben okuduğumu anlamıyorum sanırım. duygu araba almışsınız (hayırlı olsun) yine sonradan farkettim :))

ama bu aralar herşeyi unutuyorum... geçen gün eşime çay içelim mi dedim, olur dedi. çayın altını yaktım, gittim hazırlandım. eşime geldim hadi çıkalım diyorum. çay içmiyor muyuz dedi. aaaa, altı da açık, iyi ki hatırladın dedim :)) ben ben de değilim yaaa....

kızlar 3 ay önce doğum yaptım yediğime içtiğime az dikkat ettim ve de birazcık egzerrsizle destekledim
yeşil çay falan derken bugün baskülde 68 kilodan 64 kiloya düştüğümü gördüm toplamda 12 gündür
dikkat ediyorum hedefim 55 kilo:)

Gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum.

Pomocum kalbi guzel arkadasim aci tatli gunler geride kalsin herseyin en iyisini en guzeli senle olsun.

Neslicim hosgeldin kacamaklara ragmen kilo almaman super olmus.

canım yazdıklarını tek tek okudum, umuyorum ki 2013 senin için yılın tamamını güzel geçirdigin bir yıl olarak geçer, ve seneye konuşurken de bunları hatırlar kaşrılıklı tebessüm ederiz

asıl ben sana çok teşekkür ederim canım, hepinize teşekür ederim daha doorusu, burda bu kadar güzel muhabbet olmasa, bu kadar güzel enerjimiz olmasa çoktan bırakırdım bende, her ne kadar çok kilo verememiş olsam da başladıgımdan beri vucudum daha farklı fark ediyorum ve bu sizler sayesinde çok çok teşekkür ederim..

2012 özellkle son zamanlarda çok kötülük yapmış olsa da bana ben dün gece itibarıyla kötü şeyleri sildim kafamdan. bilmiyorum belki bencilce gelir sizlere ama üzülmek istemiyorum artık, o yuzden de kötü anıları rafa kaldırdım, gece tam 12 de dilek balonu saldım gökyüzüne güzellik getirsin yeni yıl hepimize diye. umuyorum ki hepimizin tüm dilekleri gerçek olur

canımm çok geçmiş olsunn.. bir an kötü bir haber gelecek diye korktum neyse ki durumu düzelmiş, Allah çok uzun ömürler versin inşalah babannene. tez zamanda da tüm saglıgı yerine gelsin inşalah

pomocum canım benimyazını birrsolukta okudum ,annen ve baban için çok geçmiş olsun,bende iyiki sizlerle tanışmışım sizleri çok seviyorum

yavaş yavaş toparlanıyorum canım ama ses kalmamış bitmiş bende...
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Ben korkumdan tartıyı bile kaldırdım.

serapcıgım cok sevındım ınsaallah bır hafta ıcınde tamamen toparlanırsın.

ses benım de oyle tamamen gıtmıstı bır ay once. on gunde ancak duzelmıstı merak etme canım azıcık sabır hem ıyıleseceksın hem kılo vereceksın moral once moral anlastık mı

canım o bende de oluyor bu yıl. su sısemı doldurmayı unutuyorum nereye gıdersem mesela damacanın ustunde falan. sonra farkedıyorum. gozlugumu de aynı sekılde unutuyorum gecen hatta wc nın kapısını kılıtledıgımı unutarak acmaya calıstım kapı bozuldu sımdı sesımı nasıl duyaracagım dıye paıkledım halbukı ısyerımde herzaman kılıtlerım zaten neden kılıtledıgımı dusunemedım bılmıyorum kafa cok mesgulken oyle oluyormus. ben zayıflama, kendıme hazırlayacagım yemekler, spor saatı, ev ıslerını bolecegım zaman dılımını dusunme, sorunlar, ıs derken hıc dınlenmıyor sanırım beynım.

Pomocum kalbi guzel arkadasim aci tatli gunler geride kalsin herseyin en iyisini en guzeli senle olsun.

sagol canım cumlemız ıcın aynı seyı dılıyorum ben. huzursuzluk ve saglıgı kaybettıgımız gunler en ızdıraplı gunler oluyor ALLAH kımsenın basına vermesın

canım orda bır yanlıslık olmus. erkek kardesımdı bunları yasayan. kusura bakma.

ben de ılk kez dusundum. duygudan esınlendım ama ıyı oldu aslında analız yapmıs oldum

Iyi geceler kizlar

Sabah: 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta az peynir domates sekersiz cay
Ara: az sutlu neskafe
Daha sonrasi detoks corba 2 kase ictim. Kendime cok kizdim ama 4 catal patates ve 1 tane but yedim sonra cok pisman oldum (((

Hirs yaptim sporla acisini cikardim.

Neyse başladım detoksa hadi hayırlısı kilom yine aynı bakalım ne kadar gidecek görüşürüz kızlarr

canım basarıla ve kolaylıklar dılıyorum kusura bakma gıremedım gunduz. bundan sonra da gırebılecegımı pek sanmıyorum sorun olmaya basladı bugun cok yogunluk oldu ogleden sonra. yıllık toplantımız falan oldu oyuzden gıremedım

benım detoks bugun de yattı cunku dedıgım gıbı salatalık yokmus. bugun aldırdım ama bu kez de ısyerınde unuttuk paketı. yarın yapsam persembe bırakmam gerekecek cunku persembe doktora gıdecegım detoks yapamam o gun. ben sımdılık cuma cumartesı olarak dusunuyorum ama net degıl bılmıyorum bu hafta cok yogunluk var hastane ıslerım belkı ıkı gun surer. persembe mısafırım olacak cuma gunu ben arkadasa davetlıyım falan ıyıce karıstı plan.

canım menulerın guzel cok sukur sen de yılbası aksamında buyuk kacamak yapmamıssın.

bu yazına yetısemedım ve baslamıssın sen beraber yapacaktık kusura bakma yetısemedım sana.