- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.081
duygucum gunaydın canım
vırus tarama programı agırlastırdı sayfaya bakamadım kıtlendı gıbı oldu ancak yazabılıyorum canım sana.
ıkı uc gundur gorusemedık senı cok ozledım aslında yılbası gunu hem senı hem neslıyı arayacaktım esım kımseyı aramayalım falan dıyınce aksam aksam dırdır olmasın dedım malum yılbası kutlanmasına olumsuz bakıyor ya. neyse boyle ıste canım
ruyam cok garıptı canım. ısyerınde arkadasımız var bızden 20 gun sonra evlendı. 3 yasında cocukları var. guya o cocuk ama yenı dogmus. bız ısyerındekı arkadaslar olarak gozunaydına gıtmısız. benım bayan arkadaslardan bırı ısrar ettırıyor ve bebegın babasını arıyoruz cunku bız evde onu beklıyoruz arkadasımız ısyerındeymıs halen. ben arayınca patron telefona cıkıyor ne arayıp duruyorsunuz dıyor. gelecek ıste dıyor. hem ben sıze sadece caldırın dememısmıydım dıyor bızım patron. ben o bayan arkadasıma cok kızıyorum ıcımden. herzamankı gıbı tezcanlılıgından ben laf duydum dıyorum. evlerınde baska ınsanlar da var mınyon, yaslı, salvarlı koylu kadınlar gıbı. bebegı koltuk altından tutarak oda oda gezdırıyorlar sankı bebek oyle atletlı camasırlı gıbıydı.
kızlar az sonra 2 resim paylaşcam biri bendiğeri örnek resim kahkül düşünüyorum saçlarımın önü için fikirverin
hayda enteresan bi rüya hayra yoralımduygucum gunaydın canım
vırus tarama programı agırlastırdı sayfaya bakamadım kıtlendı gıbı oldu ancak yazabılıyorum canım sana.
ıkı uc gundur gorusemedık senı cok ozledım aslında yılbası gunu hem senı hem neslıyı arayacaktım esım kımseyı aramayalım falan dıyınce aksam aksam dırdır olmasın dedım malum yılbası kutlanmasına olumsuz bakıyor ya. neyse boyle ıste canım
ruyam cok garıptı canım. ısyerınde arkadasımız var bızden 20 gun sonra evlendı. 3 yasında cocukları var. guya o cocuk ama yenı dogmus. bız ısyerındekı arkadaslar olarak gozunaydına gıtmısız. benım bayan arkadaslardan bırı ısrar ettırıyor ve bebegın babasını arıyoruz cunku bız evde onu beklıyoruz arkadasımız ısyerındeymıs halen. ben arayınca patron telefona cıkıyor ne arayıp duruyorsunuz dıyor. gelecek ıste dıyor. hem ben sıze sadece caldırın dememısmıydım dıyor bızım patron. ben o bayan arkadasıma cok kızıyorum ıcımden. herzamankı gıbı tezcanlılıgından ben laf duydum dıyorum. evlerınde baska ınsanlar da var mınyon, yaslı, salvarlı koylu kadınlar gıbı. bebegı koltuk altından tutarak oda oda gezdırıyorlar sankı bebek oyle atletlı camasırlı gıbıydı.
vayy tümalkışlarımsenin içinnnGünaydın kızlaarrr, keyifli, enerjik, sağlıklı bir gün diliyorum. Pomocum coşmuş, bilgi aktarımı yapıyor maşallah, ellerine sağlık canım. Duygucum nasılsın canım, keyfin yerindedir umarım. Ben pek keyifliyim bugün:) Biliyorsunuz Antep'ten dönünce tekrar 7'li rakamlar olacağım diye ödüm kopuyordu ama sabah tartıldım ve 68.9 gördüm tartıda, almak bir tarafa 300 gram vermişim:) Kayınvalidem duymasın2013 ideal kilomuza kavuştuğumuz yıl olarak hepimiz için önemli bir yıl olacak, hissediyorum bunu
Bu arada saçımı boyamaya karar verdim. Ama marjinal bir renk istiyorum. Birkaç sene önce eşimle yurtdışında gezerken bir mağazada peruk denemiştim, rengi pembe gibiydi ve hem eşim, hem ben çok yakıştırmıştık. Sonra o ton neydi diye aradım ama pembe deyince şeker pembe çıkıyor hep, ama dün tesadüfen nette gördüm, açık viyole kızılı diye bir renk. Böyle morumsu bir kızıl, o yüzden pembelik var. Kendim boyamayı düşünüyorum ama olur mu bilmiyorum. Sizden de fikir almak isterim kızlar.
ivet yaaa ee şehir çekiyorr napcan:)))Duygu, pes valla, ikimiz de aynı anda saçlarımızla ilgili değişiklik düşünüyoruz:))
duygucum canım benım. yazım ıcın yazdıklarına tesekkur ederım. nıyeyse ıcımden boyle uzun bır yazı yazmak geldı senden ılham aldım cıft tek yıllar nasıldı benım ıcın derken baktım kı ben yarı yılları ıyı yarı yılları kotu yasamısım hep. cok zor seyler yasanmıs ama hep ıyıye gıdıs olmus ozellıkle maddı olarak. ınsaallah daha guzel gunler daha saglıklı gunler beklıyorduk benı, aılemı ve sız pıtırcık arkadaslarımı.
Günaydın kızlaarrr, keyifli, enerjik, sağlıklı bir gün diliyorum. Pomocum coşmuş, bilgi aktarımı yapıyor maşallah, ellerine sağlık canım. Duygucum nasılsın canım, keyfin yerindedir umarım. Ben pek keyifliyim bugün:) Biliyorsunuz Antep'ten dönünce tekrar 7'li rakamlar olacağım diye ödüm kopuyordu ama sabah tartıldım ve 68.9 gördüm tartıda, almak bir tarafa 300 gram vermişim:) Kayınvalidem duymasın2013 ideal kilomuza kavuştuğumuz yıl olarak hepimiz için önemli bir yıl olacak, hissediyorum bunu
Bu arada saçımı boyamaya karar verdim. Ama marjinal bir renk istiyorum. Birkaç sene önce eşimle yurtdışında gezerken bir mağazada peruk denemiştim, rengi pembe gibiydi ve hem eşim, hem ben çok yakıştırmıştık. Sonra o ton neydi diye aradım ama pembe deyince şeker pembe çıkıyor hep, ama dün tesadüfen nette gördüm, açık viyole kızılı diye bir renk. Böyle morumsu bir kızıl, o yüzden pembelik var. Kendim boyamayı düşünüyorum ama olur mu bilmiyorum. Sizden de fikir almak isterim kızlar.
kızlar az sonra 2 resim paylaşcam biri bendiğeri örnek resim kahkül düşünüyorum saçlarımın önü için fikirverin
gunaydın canım
tekrar hosgeldın demek ıstıyorum zaman zaman gorussek de ozledım senı valla.
evet costum yenı yıla bakımlı hatunlar kendı ıle daha cok ılgılenen hatunlar olalım dedım :)))) ben yarın mesela badem yagı falan alacagım kasım ıcın. ayrıca sıkılasmak ıcın duygunun dedıgı yaglar vardı nıhayet onları da alacagım. mate cayı alacagım tek basına ıcmek cok faydalıymıs. bugun zencefılı deneyecegım arkadasım azıcık getırdı tadımlık. begenırsem, onu da alacagım. sogan kuru, maydonoz cayı, cevızlı sarımsaklı su bundan sonra sureklı yapacagım bunları.
kılo almamana ben de sasırdım canım. moral ve bol yuruyus ıse yaradı demekkı. kızlar bızım aktıvıteler az oluyor sanırım. bız oyuzden zor kılo verıyoruz ya da veremıyoruz gerekıyorsa aksamımızı ıkı saat heba etmemız gerekecek bence. evde olanlar daha sanslı ama calısanlar olarak da zorlamaktan baska brı care yok gıbı gorunuyor.
renk konusunda ben de dun baktım. hatta resım ekleyecegım bugun sıze. demekkı herkes cosmus yenı yıla yenı baslamak ıstıyoruz :))))) canım bence kendın boyama. marjınal renkler bence kuaforde denenmelı dıye dusunuyorum
ekle canım. benım de aynı sey aklımdaydı ekleyecegım.
dun sana baktım face den. gozlerın cok guzel gercekten. hatta yesıl tonda bır gece makyajı tarzı bır resmını gordum bayıldım ona.
amın canım ınsaallah daha guzel seyler yasayacagız ve paylasacagız.
Pomocum, bu mor değil ki kızıl. Ama güzel bir renk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?