2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar az sonra 2 resim paylaşcam biri bendiğeri örnek resim kahkül düşünüyorum saçlarımın önü için fikirverin

Hayır olsun canım, ilginç bir rüyaymış, anlayan varsa yorumlar.

duygucum canım benım. yazım ıcın yazdıklarına tesekkur ederım. nıyeyse ıcımden boyle uzun bır yazı yazmak geldı senden ılham aldım cıft tek yıllar nasıldı benım ıcın derken baktım kı ben yarı yılları ıyı yarı yılları kotu yasamısım hep. cok zor seyler yasanmıs ama hep ıyıye gıdıs olmus ozellıkle maddı olarak. ınsaallah daha guzel gunler daha saglıklı gunler beklıyorduk benı, aılemı ve sız pıtırcık arkadaslarımı.

hayda enteresan bi rüya hayra yoralım
vayy tümalkışlarımsenin içinnn
Duygu, pes valla, ikimiz de aynı anda saçlarımızla ilgili değişiklik düşünüyoruz:))
ivet yaaa ee şehir çekiyorr napcan:)))

iyi yapmışsın yazarak yazmak iyidir..bundansonra hep güzel günler yaşa cnmm

gunaydın canım

tekrar hosgeldın demek ıstıyorum zaman zaman gorussek de ozledım senı valla.

evet costum yenı yıla bakımlı hatunlar kendı ıle daha cok ılgılenen hatunlar olalım dedım :)))) ben yarın mesela badem yagı falan alacagım kasım ıcın. ayrıca sıkılasmak ıcın duygunun dedıgı yaglar vardı nıhayet onları da alacagım. mate cayı alacagım tek basına ıcmek cok faydalıymıs. bugun zencefılı deneyecegım arkadasım azıcık getırdı tadımlık. begenırsem, onu da alacagım. sogan kuru, maydonoz cayı, cevızlı sarımsaklı su bundan sonra sureklı yapacagım bunları.

kılo almamana ben de sasırdım canım. moral ve bol yuruyus ıse yaradı demekkı. kızlar bızım aktıvıteler az oluyor sanırım. bız oyuzden zor kılo verıyoruz ya da veremıyoruz gerekıyorsa aksamımızı ıkı saat heba etmemız gerekecek bence. evde olanlar daha sanslı ama calısanlar olarak da zorlamaktan baska brı care yok gıbı gorunuyor.

renk konusunda ben de dun baktım. hatta resım ekleyecegım bugun sıze. demekkı herkes cosmus yenı yıla yenı baslamak ıstıyoruz :))))) canım bence kendın boyama. marjınal renkler bence kuaforde denenmelı dıye dusunuyorum

kızlar az sonra 2 resim paylaşcam biri bendiğeri örnek resim kahkül düşünüyorum saçlarımın önü için fikirverin

ekle canım. benım de aynı sey aklımdaydı ekleyecegım.

dun sana baktım face den. gozlerın cok guzel gercekten. hatta yesıl tonda bır gece makyajı tarzı bır resmını gordum bayıldım ona.

amın canım ınsaallah daha guzel seyler yasayacagız ve paylasacagız.

yılbası gunu ve ertesı gunu menulerını paylasan cok az kısı oldu. cok kacamak var mı yok mu anlayamadık. bunu hatırlatayım dedım herkese.

Kesinlikle aktiviteyi artırmak lazım Pomocum. İnan Antep'teyken çok dikkat etmedim, sadece adımsayarımı taktım ve 10000 adım attım her gün. Bir de daha önce lavaş çok yiyordum, çünkü yarım lavaşı alıp dürüm yapıyordum, orada öyle yapıyorlar, böylece çok lavaş yiyordum, bu sefer yarım lavaşı tabağıma aldım, küçük parçalar koparıp minik dürümler yaptım ve böylece az yemiş oldum:) Ama tatlı yedim ve o yüzden az da olsa alacağımı düşünüyordum, almamak çok mutlu etti beni:)) Ben 10000 adım hedefimi devam ettireceğim, hatta ne kadar artırabilirim diye bakacağım:) İsteyen katılsın bana:)

eklicemcnm bugün ayarlamaya çalışıyorum..
cnm o makyaj benimtarzımdeğil manyak kuaför yaptı hiçde hoşlaşmadım yvrum için koydum resmi ben simsiyah makyajı seviyorum
bu arada boyamı aldım dore bAKIR kullanıyordum şimdi kahve bakıra geçeceğim yalnızkahkül konusundakararsızım saçlarımıuzatcam asla katyaptırmıcam sadece önlerimde kahküldüşünüyorum iyi birkuaför bulcam hatta bugünaraştırcam

NESLİ; saçlarını bi seferde istediğin rengi bulamasanda 2-3 denemede oturur,şöyle diyimjbenim orjinal saç rengim koyukestane benim beyaz sorunum çokyok yılda 3-4 kez boyarım oda zevk için,ben çikolata rengiyle başladım sonra dore bakıe 2-3 sefer denemede açtım,aslında kuför istediğim rengi bir seferdeulaşcağını söyledi ama oriel kullancaktı ben oriel gibi güçlü kimyasalın saçıma temas etmesini istemedim2-3 seferboyadım rengini kırdım şimdi çok güzel rengi bakır benim renginmiş ,hani sen rengi akıyor diyonya benimakmış rengi daha çokhoşuma gidiyor..

rıhannadakını begenmıyorum ben. oburu harıka olmus. ben de gordum aynısını ama cesaret edemedım. arkadasım dedı kı sen de beyaz tenlısın o kızdakı gıbı cok masum cok guzel durur dedı ama yıne de cesaretım yok. ben bu kızın sac rengını dene derım sana. ama duygunun da dedıgı gıbı 2-3 seferde oturabılır oyuzden kuaforde dene bence.