2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tekrar tşk.ederim..senin varmı bende bkayım???

ben iyice uzasın öyle kestircem yada arka saçlarımınucundan kestircem 3 yıl aradan sonra artık uzatcam. benim saçlarımdalgalı ve gür o yüzden kaç artıkkestirmiyidüşünmüyorum neyse

senin çıkma vaktin geldi galiba 10 oldu saat

Duygu saçların dalgalıysa kakül o resimdeki gibi durmaz, yani durur da fönlemen gerekir. Benim saçlar zaten kısa, ben de biraz uzasın istiyorum ama bakalım.

cnm gün içinde bakcam sana düşündüğüm rengi paylaşcam,hayatım banada neler diyorlar yok böyle yap yakışır herkezin zevki başkadır önemli olan gözten kemik yapısı nokta atışı atmak

Ben de görmek istiyorum yaaaa..

fac.de resimler:)))

günaydın arkadaşlar yeni yıl size yeni umutlar yeni mutluluklar getirsin

pomocum bir yerde okudum birisi soğan kürü yapmış ve böbrekleri iflas etmiş bitkilerin yararları yanında zararlarını da unutma canım

benım de bır ıkı tane var sanırım canım. yoksa eger ben sana maıl atarım aksam. hatta neslı ye de sozum vardı benım acık halde resım yollayacaktım. sımdı hatırladım.

aynen ben de ıyıce uzatmak ıstıyorum ben kat sevıyorum saclarım dalgalı benım de gur ama dalgalarımı daha guzel yapıyor ama kat yapmam bır muddet. kezban gıbı uzun duz dusunuyorum buaralar :)))))

evet vaktım geldı canım. 5-10dk ıcınde cıkarım. sen bana tam bır fıkır ver oldu mu sac konusunda yenılıge ıhtıyacım var acayıp.ama kafam da baya karıstı.

Duygu saçların dalgalıysa kakül o resimdeki gibi durmaz, yani durur da fönlemen gerekir. Benim saçlar zaten kısa, ben de biraz uzasın istiyorum ama bakalım.

tsbi cnm önler devamlı fönlencek onu göze aldım düşüncem iyice doğru karar vermemlazım

cok dogru dıyorsun benı epeydır gormuyor yakından bu arkadaslarım. onların yorumu yanlıs olabılır ben senın zevkıne de analız yapma ozellıgıne de guvenerek secımı sana bırakıyorum.

bır de kızıl su acıdan kafamı karıstırıyor acayıp akıyor. tamam ben kapalıyım sık sık boyatmaya gerek yok dıyebılırım ama sık sık dıbı gelmıs ve boyanmamıs sac da tarzım degıl yanı. bır kez guzellesıp sonra bakımsız bakımsız da gezecek degılım. ama her ay 100 tl de harcayamam yanı boyaya. oyuzden renk konusunu ıyı dusunmem lazım her acıdan. ve su an saclarım bıldıgın baya sıyah. onu da dusunerek plan yapmak lazım.

gunaydın canımmmmm nasılsın cok uzun zaman oldu

sana da cok guzel bır yıl dılıyorum

uzun uzun konusmayı cok ısterdım ama patron geldı cıkmam lazım

sagol canım tavsıyelerın ıcın.

hayatımson karar senin ben fikirime uygun resim bulursam atarımsana resimleri
sana şimdiden kolay gelsinozamann
son 2yılın modası dümdüzkesimler

günaydın cnm naberrr aynı temenliler senin olsun

İnşallah canım ama sıkı bir dönüş yapmam lazım acayip şiştim. Göz kapaklarım bile şiş..

iyiyim duygucum ya
kendime sayfa açtım yediklerimi yazacam şubatın 16sına kadar 60 olacam inşallah

senin diyet nasıl gidiyor 17 aralıkta başlayacaktın

O zaman face adresini ver, ben de görmek istiyorum..
tamamdır geldimimsj.

aslında benimsana önerim şöyle olcak yani sana renk örneği yollucam zaten,amaşöylede bi önerim olcak mesela ben geçen yıl hiç alışveriş yapmadım yani kişisel bakımımhariç bakımbile yapmdım ne zaman zayıfladım gittimgüzel giysiler aldım alışveriş yaptıma.a'dan z ye herşeyimi aldım kismetse bahara saçlarmıbakır aralarınaışıltı yada orjinalrengine dönüp aralara ışıltı attırmayı düşünüyorum ki,smetse bahara kadarkg sorunumu tamamen bitirp kendime hediye etcem bu değişikliği,şimdi işin zor ve emin ellerdeolman lazım yani harika bir kuaför bulmazsan saçların yanar mafolur bensenin yerinde olsam bahara yadayaza kadar yavaş yavaşkendim açmaya çaLIŞIRDIM SAÇLARIMIöncelikle orjinalrengi ne saçında beyaz çokmu, bu sorularıma cvp ver ?eğer orjianal rengin siyah değilse saçındaki boyaysa saçlarına badem yağı zeytin yağ ve nette araştır bakımyağlarıyla bakımyap bir süre boya yapma saçındaki boya aksınsonra kumral rengini evdekendin boya bir arkadaşın boyasın hatta eşin boyasın benim eşim boyardı düşün,neyse 15 günsonra yinekumral yap sonra renk iyice açılınca git adam akıllıkuagöre çikolata kızıl boyat yada çikolataboyat aralara ışıltı attır??
bANA ORJİNAL RENGİN YAZSANA TEKRAR UNUTTUMGEÇEN YAZMIŞTINAMA UNUTTUM

Son düzenleme:
kısaca POMO orieliyibirşey değilsaçlara çokzarar veriyor saç kadının en büyük silahı o yüzden kendin aç saçının rengini bu taktiğimi deniyerek hem yaza kadar kgda vermiş olursun tam değişiklik olur..

Evet, sonunda buldum, çok güzel yaaa, maşallah maşallah, zayıfken yüzün ayrı güzel be Duygucum, sana zayıflık çok yakışıyor

iyiyim duygucum ya
kendime sayfa açtım yediklerimi yazacam şubatın 16sına kadar 60 olacam inşallah

senin diyet nasıl gidiyor 17 aralıkta başlayacaktın

oo hayırlı olsun sayfan umarım hep kg verdiğin güzel bi sayfa olur,uğrarım sayfana mutlaka benimde iyigdiyor şimdilik yolumazaldı inşallah baharda bitmiş olur

Ben de katılıyorum, açıcıdan uzak durmak lazım. Ben de bakırdan kurtulayım diye kuaföre gitmiştim, açıcı kullanmıştı ve saçlarım mahvolmuştu resmen, iyice oğlan saçı gibi kestirmiştim, anca toparlandı. O yüzden ben açıcı kesinlikle kullanmam, kendi kendine olduğu kadar.