- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.101
eklicemcnm bugün ayarlamaya çalışıyorum..
cnm o makyaj benimtarzımdeğil manyak kuaför yaptı hiçde hoşlaşmadım yvrum için koydum resmi ben simsiyah makyajı seviyorum
bu arada boyamı aldım dore bAKIR kullanıyordum şimdi kahve bakıra geçeceğim yalnızkahkül konusundakararsızım saçlarımıuzatcam asla katyaptırmıcam sadece önlerimde kahküldüşünüyorum iyi birkuaför bulcam hatta bugünaraştırcam
NESLİ; saçlarını bi seferde istediğin rengi bulamasanda 2-3 denemede oturur,şöyle diyimjbenim orjinal saç rengim koyukestane benim beyaz sorunum çokyok yılda 3-4 kez boyarım oda zevk için,ben çikolata rengiyle başladım sonra dore bakıe 2-3 sefer denemede açtım,aslında kuför istediğim rengi bir seferdeulaşcağını söyledi ama oriel kullancaktı ben oriel gibi güçlü kimyasalın saçıma temas etmesini istemedim2-3 seferboyadım rengini kırdım şimdi çok güzel rengi bakır benim renginmiş ,hani sen rengi akıyor diyonya benimakmış rengi daha çokhoşuma gidiyor..
eklicemcnm bugün ayarlamaya çalışıyorum..
cnm o makyaj benimtarzımdeğil manyak kuaför yaptı hiçde hoşlaşmadım yvrum için koydum resmi ben simsiyah makyajı seviyorum
bu arada boyamı aldım dore bAKIR kullanıyordum şimdi kahve bakıra geçeceğim yalnızkahkül konusundakararsızım saçlarımıuzatcam asla katyaptırmıcam sadece önlerimde kahküldüşünüyorum iyi birkuaför bulcam hatta bugünaraştırcam
NESLİ; saçlarını bi seferde istediğin rengi bulamasanda 2-3 denemede oturur,şöyle diyimjbenim orjinal saç rengim koyukestane benim beyaz sorunum çokyok yılda 3-4 kez boyarım oda zevk için,ben çikolata rengiyle başladım sonra dore bakıe 2-3 sefer denemede açtım,aslında kuför istediğim rengi bir seferdeulaşcağını söyledi ama oriel kullancaktı ben oriel gibi güçlü kimyasalın saçıma temas etmesini istemedim2-3 seferboyadım rengini kırdım şimdi çok güzel rengi bakır benim renginmiş ,hani sen rengi akıyor diyonya benimakmış rengi daha çokhoşuma gidiyor..
rıhannadakını begenmıyorum ben. oburu harıka olmus. ben de gordum aynısını ama cesaret edemedım. arkadasım dedı kı sen de beyaz tenlısın o kızdakı gıbı cok masum cok guzel durur dedı ama yıne de cesaretım yok. ben bu kızın sac rengını dene derım sana. ama duygunun da dedıgı gıbı 2-3 seferde oturabılır oyuzden kuaforde dene bence.
Kesinlikle aktiviteyi artırmak lazım Pomocum. İnan Antep'teyken çok dikkat etmedim, sadece adımsayarımı taktım ve 10000 adım attım her gün. Bir de daha önce lavaş çok yiyordum, çünkü yarım lavaşı alıp dürüm yapıyordum, orada öyle yapıyorlar, böylece çok lavaş yiyordum, bu sefer yarım lavaşı tabağıma aldım, küçük parçalar koparıp minik dürümler yaptım ve böylece az yemiş oldum:) Ama tatlı yedim ve o yüzden az da olsa alacağımı düşünüyordum, almamak çok mutlu etti beni:)) Ben 10000 adım hedefimi devam ettireceğim, hatta ne kadar artırabilirim diye bakacağım:) İsteyen katılsın bana:)
Zaten benim istediğim 2. fotodaki, diğerinde de pembelik var ya hafif o yüzden koydum.
Aynen canım, ben de açtırmak istemiyorum, saç çok yıpranıyor, o yüzden kendim boyamak istiyorum. Benim de şu an saçımda boya yok, doğal rengi benim de koyu kestane gibi, hemen olmasa da birkaç boyamada oturur diye düşünüyorum. Akması beni etraf battığı için çok rahatsız ediyor, bir de ben çabuk terliyorum ya, ensemi mendille silince boyanmıştı resmen, ama şimdi kış nasıl olsa, bu tarz renkleri denemek için iyi bir zaman diye düşünüyorum. Hem iyi, hem fiyatı makul bir kuaför bulsam gideceğim ama, nerdeeee. Eskiden gittiğim bir kuaförüm vardı Bornovada ama çok uçuk fiyatları.
hımmakma olayını söyle benimde1-2 yıkamada akar hatta yastığıma birşey sererim amasonra akmaz ne marka kullanıyorsunben palette deluxkullanıyorum çokda mennunum koleston,lorielden daha fazlamemnunum, ama zamanla yıkadıkça rengi azalıyor ya o renk hoşuma gidiyor
akma benım cok oluyor kuaforumu degıstırecegım kalıtesız boya kullanıyor sanırım ustelık hıcbırzaman ıstedıgım sekılde olmuyor boyama tarzları. sıyah rengı bıle tutturamıyorlar ust kısım dogal sıyah oluyor alt kısım daha koyu gırıyor mesela. sıyah boya bıle bır ay aktı hele kızıl renk her banyoda kan gıbı uzerıme aktı. kuaforumu degıstırecegım ben. kendım boya yapmadım becerecegımı de sanmıyorum hele kı renk degısık bır renk oldugu ıcın kuaforde yaptırmayı dusunuyorum
hayatımkendin boya neden gidiyorsunki her kuaföre
sağ ol canımya çok zarifsinneslı, duygunun bır dugun resmı var bayılırsın valla. uzun zamandır okadar guzel bır gelın gormedım gercekten
hımmmm cok guzel ben begendım masum bır ıfade verıyor hem senın gozlerın cok guzel cok yakısır bence. ben de dusundum bu tarz ama vazgectım cunku turbanda zor oluyor tel toka takmam gerekır herzaman. ben bant kakulu dusunuyorum.
tamam cnm boyamarkasını öğren arka odadaiçierğinidandikyapmasınlaramaduygu ben bu konularda becerıklı degılımdır sacım kısa olsa belkı yıne yapabılırım de. sacım da kısa sayılmaz uzun yanı. yapamayacagımı bıldıgım ıcın kuafore gıdecegım kuaforume gelınce buranın ıyı kuaforlerınden ama boya konusunda begenmıyorum onları.arkadaslıgımız var dıye de kesemedım ama sımdı buranın bır numara olan kuaforune gıdecegım kaşımla da ozel ılgılenıyor ustelık benım ıcın ozel acacak aksamları ıs cıkısı.
ya cnm baktım ama beğenmedim yani seni bilen biriolarak benim sende düşündüğüm renk saçınıiyice açıp sonra çikoltakahve boyaman yada kızıl çikolata düşündüm tabi fikirler başkadır yani benhayal ederim kaç göz renk ten vs bunların totelinde renk analizi yaparım mesela bana arı ve tonları yakışmaz çokoyu renk sert imaj gösterir bana olan renk açık rengin üstüne çikolta boya,yada bakırtonlarıduygu sen benım kızıllara baktın mı
ne dıyorsun canım
kızıl bana cok yakıstı gecen yıl boyadım bu yıl tonda kararsızım sadece
sağ ol canımya çok zarifsin
ben 1.5 yıldır saçımı kestirmiyorum:))))) bilmiyorum saçlarımın heryeri u<un önleridaha uzun arkasıdaha kısa
tamam cnm boyamarkasını öğren arka odadaiçierğinidandikyapmasınlarama
ya cnm baktım ama beğenmedim yani seni bilen biriolarak benim sende düşündüğüm renk saçınıiyice açıp sonra çikoltakahve boyaman yada kızıl çikolata düşündüm tabi fikirler başkadır yani benhayal ederim kaç göz renk ten vs bunların totelinde renk analizi yaparım mesela bana arı ve tonları yakışmaz çokoyu renk sert imaj gösterir bana olan renk açık rengin üstüne çikolta boya,yada bakırtonları
neslı, duygunun bır dugun resmı var bayılırsın valla. uzun zamandır okadar guzel bır gelın gormedım gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?