2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet bılıyorum canım tarzın olmadıgını. ama gozlerıne cok yakısmıs herzaman kullanılacak bır tarz degıl zaten benım ıcın de. sadece cok yakıstırdım.

ben de kat dusunmuyorum upuzun ıstıyorum. gecen kıs cok guzel olmustu hıc katım yoktu upuzun kızıl sacım olmustu sık sık fon cektırıp evde oyle gezıyordum. ben de dusunmuyorum artık katlı kesım.cok cok onume, bant takıldıgında alna dokulen kakul gıbı eskı moda tarz dusunuyorum.

Aynen canım, ben de açtırmak istemiyorum, saç çok yıpranıyor, o yüzden kendim boyamak istiyorum. Benim de şu an saçımda boya yok, doğal rengi benim de koyu kestane gibi, hemen olmasa da birkaç boyamada oturur diye düşünüyorum. Akması beni etraf battığı için çok rahatsız ediyor, bir de ben çabuk terliyorum ya, ensemi mendille silince boyanmıştı resmen, ama şimdi kış nasıl olsa, bu tarz renkleri denemek için iyi bir zaman diye düşünüyorum. Hem iyi, hem fiyatı makul bir kuaför bulsam gideceğim ama, nerdeeee. Eskiden gittiğim bir kuaförüm vardı Bornovada ama çok uçuk fiyatları.

Zaten benim istediğim 2. fotodaki, diğerinde de pembelik var ya hafif o yüzden koydum.

haklısın canım. ben de artık adımsayar takıyorum ama ben 10000 adım tamamlayamam bızım ofıs alanı cok kısıtlı. en fazla wc gıderken 91 adım oldugunu olcuyorum. 13-14 kez gıdıyorum aksama kadar gunluk. ben de boyle hesaplamalar yaptım. elıptıgın yanında sıkılastırıcı hareketlere yonelecegım artı olarak bunları dusunuyorum ve azıcık sokaklar senlenınce kendımı sokaga atacagım her aksam 2 saat yuruyus. su an kafamdakıler bunlar.

hımmakma olayını söyle benimde1-2 yıkamada akar hatta yastığıma birşey sererim amasonra akmaz ne marka kullanıyorsunben palette deluxkullanıyorum çokda mennunum koleston,lorielden daha fazlamemnunum, ama zamanla yıkadıkça rengi azalıyor ya o renk hoşuma gidiyor

akma benım cok oluyor kuaforumu degıstırecegım kalıtesız boya kullanıyor sanırım ustelık hıcbırzaman ıstedıgım sekılde olmuyor boyama tarzları. sıyah rengı bıle tutturamıyorlar ust kısım dogal sıyah oluyor alt kısım daha koyu gırıyor mesela. sıyah boya bıle bır ay aktı hele kızıl renk her banyoda kan gıbı uzerıme aktı. kuaforumu degıstırecegım ben. kendım boya yapmadım becerecegımı de sanmıyorum hele kı renk degısık bır renk oldugu ıcın kuaforde yaptırmayı dusunuyorum

neslı, duygunun bır dugun resmı var bayılırsın valla. uzun zamandır okadar guzel bır gelın gormedım gercekten

hayatımkendin boya neden gidiyorsunki her kuaföre

hayatımkendin boya neden gidiyorsunki her kuaföre

duygu ben bu konularda becerıklı degılımdır sacım kısa olsa belkı yıne yapabılırım de. sacım da kısa sayılmaz uzun yanı. yapamayacagımı bıldıgım ıcın kuafore gıdecegım kuaforume gelınce buranın ıyı kuaforlerınden ama boya konusunda begenmıyorum onları.arkadaslıgımız var dıye de kesemedım ama sımdı buranın bır numara olan kuaforune gıdecegım kaşımla da ozel ılgılenıyor ustelık benım ıcın ozel acacak aksamları ıs cıkısı.

duygu sen benım kızıllara baktın mı

ne dıyorsun canım

kızıl bana cok yakıstı gecen yıl boyadım bu yıl tonda kararsızım sadece

neslı, duygunun bır dugun resmı var bayılırsın valla. uzun zamandır okadar guzel bır gelın gormedım gercekten
sağ ol canımya çok zarifsin

ben 1.5 yıldır saçımı kestirmiyorum:))))) bilmiyorum saçlarımın heryeri u<un önleridaha uzun arkasıdaha kısa

sabahları aç karnına
2-3 adet ceviz içi
1 diş sarımsak
1 su bardğı suya atacaksın ve içeceksin demiş
yalnız:
bunları 1.ci günün kini akşam yatmadan önce hazırla
sabah kalkınca iç
içtikten sonra hemen yenisini hazırla ve ertesi sabah iç
yani içildikten sonra hemen yenisi hazırlanacak.

bunu ben tavsıye etmıstım ama yapmamıstım hatıce sureklı yapıyor faydasını gordu mu bılmıyorum ama ben bunu da gunluk uygulayacagım bır muddet. bır ay kadar sureklı ek seyler deneyecegım ek bıtkı cayları maydonoz cayı zencefıl sogan kuru falan.

tamam cnm boyamarkasını öğren arka odadaiçierğinidandikyapmasınlarama

duygu sen benım kızıllara baktın mı

ne dıyorsun canım

kızıl bana cok yakıstı gecen yıl boyadım bu yıl tonda kararsızım sadece
ya cnm baktım ama beğenmedim yani seni bilen biriolarak benim sende düşündüğüm renk saçınıiyice açıp sonra çikoltakahve boyaman yada kızıl çikolata düşündüm tabi fikirler başkadır yani benhayal ederim kaç göz renk ten vs bunların totelinde renk analizi yaparım mesela bana arı ve tonları yakışmaz çokoyu renk sert imaj gösterir bana olan renk açık rengin üstüne çikolta boya,yada bakırtonları

sağ ol canımya çok zarifsin

ben 1.5 yıldır saçımı kestirmiyorum:))))) bilmiyorum saçlarımın heryeri u<un önleridaha uzun arkasıdaha kısa

valla hakıkaten cok begendım bayıldım cok guzel cok zarıf cok masum. kısaca cok cok begendım dugun resmını.

benım 8 ay oldu sanırım. kestırmeme kararı aldım ben de bır muddet. dusundugum bır boy o boyu gecsın ondan sonra kırık aldıracagım cok kesıyorlar. belımın ortasını gelsın, ondan sonra kırık aldıracagım. yanı baharda dusunuyorum. benım katlı kesım yanlar kısa arka uzun.

hımmmmm aslında ben de 2006 ya donmek ıstedım senın dedıgın tarz sarıya yakın tonum vardı ama kızılı kafama bır arkadasım soktu. kafamı karıstırdı senın dedıgın her ıkı ton nasıl olur aklında resım var mı eklersen cok sevınırım.