2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet, sonunda buldum, çok güzel yaaa, maşallah maşallah, zayıfken yüzün ayrı güzel be Duygucum, sana zayıflık çok yakışıyor
sağ ol cnm sen güzel bakmış güzel görmüşsün
cnm benümyüzüm 53kg bile olsam elmacık kemiklerim olduğu için hep tombiştir oaçıdan şanslıyım kimizayıflar çöker ben çökmem hiç tabi kg aldığımda daha şişer inşallah daha vermem gerken kg var ben "10 kg lukhedef koydum biraz fazla koydum ama bonus istiyorum bebekdüşündüğüm için

Yalnız Kuzey ayrı bir tatlı maşallah

oo oğlum dünya tatlısıdır anasının kuzusu aşk böcüğüm

Şimdi fotoğrafloarına bakınca, genelde yakın renkler kullanmışsın saçlarında. Bende daha değişik renkler var:)

Duygu, pilates malzemelerim geldi:) Bu akşam yapmayı düşünüyorum. En azından topu şişirip oynamayı düşünüyorum:)

bencede eniyisi ben aldımboyamı müsahitolunca boyucam
Şimdi fotoğrafloarına bakınca, genelde yakın renkler kullanmışsın saçlarında. Bende daha değişik renkler var:)
cnm bna gitmiyor ama şuda gerçek ki bazı fotalarda renkbelliolmuyor mesela bakır dore şuan çok fazla resimde belli değil
Duygu, pilates malzemelerim geldi:) Bu akşam yapmayı düşünüyorum. En azından topu şişirip oynamayı düşünüyorum:)
oo süper gülegülekullan umarım güzel sonuçlar alırsın bende oğlanın kolundan beri yapmıyorum bugün tekrar başlıcam

kızlar bençıkıyorum gideyim sağı solu toplayım hiç temizlik modunda değilim ütü yapayım bugün piltesimide yapayım inşallah sohbet edersenizçaldırıngirerim fırsat bulursam herkeze kolay gelsinn

benim kafa zaten uçmuş durumda

canım annem hep aklımda
kapandm, namaz, annem için dua, oruç, yemek (kızıma ve eşime), spor salonu
kur'an öğrenmek istiyorum. bir gün baktım bir daha bakamadım. bakamıyorum diye de kendime kızıyorum....
diyet yapamıyorum, yapmam gerek. yediklerimi yazmak istiyorum ama o kadar kötü yiyorum ki yazmak istemiyorum (

ben bu ıkısıne de begendım dun gordum nette.

Eki Görüntüle 593471 Eki Görüntüle 593470

kızlar ikinizin de cesaretine hayran kaldım valla, bu renkleri ben hayatımın sonuna kadar düşünmem sanırım ben cesaretsizim saç konusunda en ufak bi yanlış kesimde günlerce ağlarım çünkü 2 sene oluyo perma yaptırdım o kadar nefret ettim ki kendimden badem yaglarıyla bilmemnelerle uzatma işine giriştim 2 hafta sonra, enseme kadar perma inene kadar hiç açık kullanmadım nerdeyse, sonra da gittim ensede kestirdim yani. sizi gerçekten takdir ettim

kahkul uzayınca çok sinir bozucu oluyo yaa, bi kere kullandın mı bi daha hep kestirmen gerekecek gibi geliyo bana, ama sen göze almışsın sanırım duygucum eminim de yakışacaktır

neslı, duygunun bır dugun resmı var bayılırsın valla. uzun zamandır okadar guzel bır gelın gormedım gercekten

bende görmek istiyorum ama bana yazık deil miiii

gule gule kullan canım. gozunaydın. ben de bugun elıptık yapacagım sanırım ama vucudum cok yorgun cok kırgın. ıyı uyuyamadım oyuzden sanırım. bakalım aksama nasıl olurum.

top fıkrı guzel. bız esımle ılk gun oynamıstık :)))))))

canım kendını bukadar zorlama. bıraz zaman ver kendıne her konuda. daha ıyısını yapmaya calısırken kendımızı cok hırpalayabılıyoruz. ogrenırsın zamanla hıc merak etme. dıyete de baslarsın yenıden. sadece zaman. bır suru seyı, aynı zaman dılımıne sıkıstıramazsın kaldı kı hazır da olmak lazım yapacagımız seyler ve hedefler konusunda.

canım guzel demıssın de sacıma boya yapabılecek samımıyette bır arkadasım yok burda benım. esım boyle ıslerden hıc anlamaz yapmaz da. ben ona daha once kac kez sordum. ancak annem boyar annemı de 3 ay sonra gorurum. bunlar ılk soyleyeceklerım.

ben kendım boyayamam daha once denedım yapamadım.

kendını odullendırme konusunda haklısın ama benım psıkolojım farklı ısler. kendımı nekadar odullendırırsem kendımle nekadar barısık devam edersem gunlerme, ben ısımde evımde okadar mutluyumdur. hayatımdan okadar mutluyumdur yanı ben kendımı kapatamam kapatırsam tumden bıter benım elektrıgım.

sacım da toplam 7-8 tele yakın beyaz oluyor bazen. hepsı de kulak ustunde, gozluk cercevısının gectıgı yer olur ya ordan cıkıyor. sag ve sol toplam okadar. solum da daha cok oluyor.

kendı sac rengım sıyaha yakın zaten. cok cok koyu kestane. gorunce sıyah sanılacak sekılde. su ankı rengım de boya olarak sıyah ama oyle kapkara degıl. 2 ay oldu sıyaha. daha once koyu kahveydı. uzun sure boyatmadım 7-8 ay aynı koyu kahve renk ıle devam ettım

Bana çok enteresan geldi. Ben sıcak su hiç içemem çok midem bulanır. Ağzıma aldığım anda başlar zorla yutarım. Denemeye değer, içebilirsem.

kapanmayı ve namazı çoktandır erteliyordum cnm, başladım çok şükür. diyeti de azar azar (inşallah) yaza kadar veririm diye düşünüyorum....

Selam kızlar, ben geldim ama kimsecikler yok. Ben boyayı aldım bile:) Tam düşündüğüm renk değil ama kızıl bir ton, denemek istiyorum. Duygu'nun da dediği gibi yavaş yavaş oturur. Çeşmi aslında ben de radikal renkler konusunda çekiniğimdir, genelde kahve tonları kullanmıştım, ara ara da kendi saçımı kullandım hep. Şimdi de kendi rengi ama bu pembe-mor tarzı bir renk denemek istiyorum, yaş oldu 35, artık yapmazsam sonra çok daha geç olacak, ben de yapayım bari dedim, saçlarım da kısa nasıl olsa:)

Akşam yemeğimi de yemiş olarak günümü toparlayayım,

Sabah:
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 4-5 tane yeşil zeytin (Antep zeytini, hiç tuz yok)
- 1 haşlanmış yumurta
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
- 1 avuç kuru yabanmersini

Öğle:
- 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
- 2 kaşık türlü
- 2 kaşık pilav

Akşam:
- 1 kase mantar çorbası
- Fırında somon
- 2 dilim tahıllı ekmek

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 4 tane kuru kayısı
- 4 tane kuru erik
- 10 tane badem

Pomocum, sen mantar çorbası deyince canım istedi, marketten mantar aldım ve mantar çorbası yaptım:) Bugün biraz fazla kaçırmışım toplamda galiba, adım sayım şimdilik 6300, 10000 yaparım yatana kadar. Leslie yapmak istiyordum ama çok yorgun hissediyorum.

merakla bekliyorum neslicim sonucu, inşalah istedigin gibi olur