- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.141
sağ ol cnm sen güzel bakmış güzel görmüşsünEvet, sonunda buldum, çok güzel yaaa, maşallah maşallah, zayıfken yüzün ayrı güzel be Duygucum, sana zayıflık çok yakışıyor
Yalnız Kuzey ayrı bir tatlı maşallah
Ben de katılıyorum, açıcıdan uzak durmak lazım. Ben de bakırdan kurtulayım diye kuaföre gitmiştim, açıcı kullanmıştı ve saçlarım mahvolmuştu resmen, iyice oğlan saçı gibi kestirmiştim, anca toparlandı. O yüzden ben açıcı kesinlikle kullanmam, kendi kendine olduğu kadar.
cnm bna gitmiyor ama şuda gerçek ki bazı fotalarda renkbelliolmuyor mesela bakır dore şuan çok fazla resimde belli değilŞimdi fotoğrafloarına bakınca, genelde yakın renkler kullanmışsın saçlarında. Bende daha değişik renkler var:)
oo süper gülegülekullan umarım güzel sonuçlar alırsın bende oğlanın kolundan beri yapmıyorum bugün tekrar başlıcamDuygu, pilates malzemelerim geldi:) Bu akşam yapmayı düşünüyorum. En azından topu şişirip oynamayı düşünüyorum:)
kızlar bençıkıyorum gideyim sağı solu toplayım hiç temizlik modunda değilim ütü yapayım bugün piltesimide yapayım inşallah sohbet edersenizçaldırıngirerim fırsat bulursam herkeze kolay gelsinn
canım o bende de oluyor bu yıl. su sısemı doldurmayı unutuyorum nereye gıdersem mesela damacanın ustunde falan. sonra farkedıyorum. gozlugumu de aynı sekılde unutuyorum gecen hatta wc nın kapısını kılıtledıgımı unutarak acmaya calıstım kapı bozuldu sımdı sesımı nasıl duyaracagım dıye paıkledım halbukı ısyerımde herzaman kılıtlerım zaten neden kılıtledıgımı dusunemedım bılmıyorum kafa cok mesgulken oyle oluyormus. ben zayıflama, kendıme hazırlayacagım yemekler, spor saatı, ev ıslerını bolecegım zaman dılımını dusunme, sorunlar, ıs derken hıc dınlenmıyor sanırım beynım.
neslı, duygunun bır dugun resmı var bayılırsın valla. uzun zamandır okadar guzel bır gelın gormedım gercekten
hayatımson karar senin ben fikirime uygun resim bulursam atarımsana resimleri
sana şimdiden kolay gelsinozamann
son 2yılın modası dümdüzkesimler
günaydın cnm naberrr aynı temenliler senin olsun
Şimdi fotoğrafloarına bakınca, genelde yakın renkler kullanmışsın saçlarında. Bende daha değişik renkler var:)
Duygu, pilates malzemelerim geldi:) Bu akşam yapmayı düşünüyorum. En azından topu şişirip oynamayı düşünüyorum:)
benim kafa zaten uçmuş durumda
canım annem hep aklımda
kapandm, namaz, annem için dua, oruç, yemek (kızıma ve eşime), spor salonu
kur'an öğrenmek istiyorum. bir gün baktım bir daha bakamadım. bakamıyorum diye de kendime kızıyorum....
diyet yapamıyorum, yapmam gerek. yediklerimi yazmak istiyorum ama o kadar kötü yiyorum ki yazmak istemiyorum(
tamamdır geldimimsj.
aslında benimsana önerim şöyle olcak yani sana renk örneği yollucam zaten,amaşöylede bi önerim olcak mesela ben geçen yıl hiç alışveriş yapmadım yani kişisel bakımımhariç bakımbile yapmdım ne zaman zayıfladım gittimgüzel giysiler aldım alışveriş yaptıma.a'dan z ye herşeyimi aldım kismetse bahara saçlarmıbakır aralarınaışıltı yada orjinalrengine dönüp aralara ışıltı attırmayı düşünüyorum ki,smetse bahara kadarkg sorunumu tamamen bitirp kendime hediye etcem bu değişikliği,şimdi işin zor ve emin ellerdeolman lazım yani harika bir kuaför bulmazsan saçların yanar mafolur bensenin yerinde olsam bahara yadayaza kadar yavaş yavaşkendim açmaya çaLIŞIRDIM SAÇLARIMIöncelikle orjinalrengi ne saçında beyaz çokmu, bu sorularıma cvp ver ?eğer orjianal rengin siyah değilse saçındaki boyaysa saçlarına badem yağı zeytin yağ ve nette araştır bakımyağlarıyla bakımyap bir süre boya yapma saçındaki boya aksınsonra kumral rengini evdekendin boya bir arkadaşın boyasın hatta eşin boyasın benim eşim boyardı düşün,neyse 15 günsonra yinekumral yap sonra renk iyice açılınca git adam akıllıkuagöre çikolata kızıl boyat yada çikolataboyat aralara ışıltı attır??
bANA ORJİNAL RENGİN YAZSANA TEKRAR UNUTTUMGEÇEN YAZMIŞTINAMA UNUTTUM
İnşallah canım ama sıkı bir dönüş yapmam lazım acayip şiştim. Göz kapaklarım bile şiş..
Ender Saraç Ayurveda kitabında sıcak su içmek vücuttaki toksinleri atar ne kadar mideniz bulanıyorsa o kadar toksin madde vardır yazmıştı. Mesela bazısı çok kolay içer bazısının midesi bulanır sıcak sudan. Ama içtikçe vücut arınır arındıkça da mide bulantınız azalır ve yok olur yazmıştı...
canım kendını bukadar zorlama. bıraz zaman ver kendıne her konuda. daha ıyısını yapmaya calısırken kendımızı cok hırpalayabılıyoruz. ogrenırsın zamanla hıc merak etme. dıyete de baslarsın yenıden. sadece zaman. bır suru seyı, aynı zaman dılımıne sıkıstıramazsın kaldı kı hazır da olmak lazım yapacagımız seyler ve hedefler konusunda.
Selam kızlar, ben geldim ama kimsecikler yok. Ben boyayı aldım bile:) Tam düşündüğüm renk değil ama kızıl bir ton, denemek istiyorum. Duygu'nun da dediği gibi yavaş yavaş oturur. Çeşmi aslında ben de radikal renkler konusunda çekiniğimdir, genelde kahve tonları kullanmıştım, ara ara da kendi saçımı kullandım hep. Şimdi de kendi rengi ama bu pembe-mor tarzı bir renk denemek istiyorum, yaş oldu 35, artık yapmazsam sonra çok daha geç olacak, ben de yapayım bari dedim, saçlarım da kısa nasıl olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?