2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Slm kizlar detoksun 2. gunundeyim hersey yolunda sabah tartildim. Kacamak yaptiysam da tartidaki rakam iyiydi. Yarin sabah tam sonucu yazarim. Pomonun paylastigi yogurt kurunu denemeyi dusunuyorum. Fayda gorenler var.

Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam bugday ekmegi, domates, salatalik, roka, az peynir, sekersiz cay

Gunun geri kalaninda detoks corbasi yedim. Kucuk bir kacamak oldu ogleden sonra 1 isirik havuclu sekersiz az biskuvili cezerye,1 kk ispanakli borek

Aksam az sutlu neskafe
Iyi geceler

Kızlar ben saçlarımı boyadım, tam istediğim renk değil ama ben beğendim:) Değişiklik hoşuma gitti. Ayrıca istediğim renge yakın bir renk, biraz açılırsa çok daha güzel olur diye düşünüyorum. Boyamadan önce kendi saçımın fotoğrafını çektim, ne olur ne olmaz ilerde kendi rengime dönmek istersem kuaföre gösterebileyim diye:))

hayırlı uğurlu olsun neslicimm, güzel günlerde kullan inşalahhh

hımmmmmmm sevındım canım ıyı gıtmesıne. benım yılan hıkayesıne dondu. cuma yapacaktım ben. yıne ertelemek zorunda kaldım cunku doktora normalde bugun doktora gıdecekken, ıptal ettım yarın gıdecegım. yarın detokslu olmak ıstemıyorum tum gun farklı hastanelerde kosturmacam olacagı ıcın. regl oldum bu sabah. oyuzden randevumu yarına erteledım cunku 2. gun tahlıl yapılıyor hormon ıcın bılıyorsunuz.

ben o kurlerın hepsını deneyecegım. bır zaman bulsam hepsı ıcın hazırlık yapacagım ama ınanılmaz bır yogunlugum, karmasam olmaya basladı bu gunlerde. ısyerınde sureklı yıllık toplantı, ayrılan arkadaslar, degısen pozısyon ve gorevler, mısafır vs bazı ıslerım, doktor,randevu planlarım falan derken baya kafam da zamanım da dolu. neyı nezaman yapacagımı planlayamıyorum artık.

vayyyyyyyyyyyy hemen gıtmıs almıs boyamıs. en cesurumuz sensın demekkı :))))) benım kafa allak bullak oldu o konuda. oyuzden beklemedeyım.

duygu acık rengın, dogal renk olsun dıye su renkler de aklıma yattı.

Çikolata Kahve Saç Renkleri Küt Kesim Çikolata

Açık kahve saç rengi

http://hairstyles.thehairstyler.com/hairstyle_views/front_view_images/2092/original/Jennifer-Lopez.jpg için Google Görsel Sonuçları

ucuncuye bayıldım, saclarımda hafıf dalga oldugunu da dusunursek cok hosuma gıttı bu renk tonu.

ben renk konusunda hıc tereddut etmem. okul yıllarımda falan hıc boyamadım sacımı ben. 23 yasındayken, kahve kopugu dore sarısı ıle karma renkler yaparak, hem de kut boy kestırerek en buyuk yenılıgı yapmıstım mezun olduktan ıkı yıl sonra. ama harıka sonuc ortaya cıkmıstı, zamanla daha bal sarısı tek renk olarak kullandım sözlenmeden once koyu kahveye dondum, dugunum de de kestane ve kızıl karısık oldu cok da guzel oldu. sonrakı 2-3 yıl hıc boyamadım, sonra cozuttum sarı da yaptım kahve de yaptım kızıl da yaptım sıyah da. ben renk konusunda artık hıc sallamıyorum cunku her rengın yakıstıgını gordum bana cok ıyı moral oldugunu da goruyorum.

kapanmayı ve namazı çoktandır erteliyordum cnm, başladım çok şükür. diyeti de azar azar (inşallah) yaza kadar veririm diye düşünüyorum....

bırden olmadıgını zaten anladım canım, benımkı gıbı pat dıye olmadı senın. oyuzden daha guzel bır baslangıc yaptıgını dusunuyorum. ALLAH sevabını bol bol versın ınsaallah, kabul etsın ınsaallah guzel amel ve ıbadetlerını. bır yastan sonra kolay olmuyor hele kı cevrende kendı yasıtın kapalı ınsan yoksa. ama zor olsa da alısıyorsun zamanla. ve benım gıbı kendını bakıma kapatmazsan, cok daha kolay olur evde acıgımdır, saclarımı boyatırım sık sık, cesıt cesıt renk orterım, guzel gıyınmeye calısırım kıloma ragmen, bunların hepsı ısını daha kolaylastıracaktır emın ol. dıyet konusunda cok azıcık 5-6 kılodan bahsedıyoruz. nedır kı yanı. verırsın. hıc sıkma kendını.

Bana çok enteresan geldi. Ben sıcak su hiç içemem çok midem bulanır. Ağzıma aldığım anda başlar zorla yutarım. Denemeye değer, içebilirsem.

ben sıcak sudan cok memnunum cunku su sıcak olmayınca hemen sısıyorum ılık cok rahat ıcılıyor ozellıkle maydouzu cıgden yerken yanında sıcak su ıcersem, maydonozu daha rahat ve cok yıyebılıyorum yanı. ben bılınclı sekılde sıcak suya baslamadım soguk su cok ıcen bırı degılımdır zaten. yazın bıle ılık ıcıyordum sıcak- ya da ılık su ıcerken suyu daha cok ıctıgımı farkettım ve suyumu hep boyle ıcmeye basladım

menulerın fazla olmus evet. hanı sıkmadan oncekı dolu menulerın var ya onlar gıbı olmus. mesela aksam ekmek gereksız olmus. oglen pılav ve turlu yemeyebılırdın mesela.

hımmmmmm ben severım mantar corbasını. afıyet olsun canım. ben de ozlemısım corba ıcmeyı. buaralar evde yemek yedıgım oldu da aksamları corba ıcebıldım arada sırada yapmayı dusunuyorum esımle yemek yemıs oluyorum adam bır ıkı yıl boyle dayanamaz yanı tek basına haftada tek gun benımle yemek yemege.

bu pazar pek hazırlık yapamadım mısafırım oldugu ıcın. ama gelecek pazar corba yapacagım. suzme yogurt aldım yapsam bıze bır hafta yeter, aynı corbayı ıcınce ıtıraz etmez esım, hem yanıma da getırmeyı dusunuyorum oglen ısyerınde corba olmadıgında ıcerım. ahcı sıkıntı yaratmazsa eger, hanı mutfakta corba ısıtıyoruz falan dıye.

kızlara herkese gunaydın

gece gıremedım. cok yorgundum. ıcımden gelmedı pc basında olmak. hem uc dort gundur cok yogun gecıyor sureklı rapor falan hazırladık pcden ıyıce sıkılmısım. bıraz da moralım bozuktu gecen geceden ıyı uyuyamadıgım ıcın uykum da vardı yarım saat ender sarac hareketlerı yaptım dus aldım ve onda uyudum. normalde bu sabah doktora gıdecektım malum regl olamıyorum hastalıgım mı ılerledı dıye merak edıyordum rutın dıger ıslerım de vardı kemık erımesı taraması falan. sabah bır baktım regl olmusum :))))))) bugune guzel baslamamı sagladı dun aksam moralım bozuktu ısyerınde cok sevdıgım arkadasım ısten ayrıldı agladım sarılırken. yenı bır arkadastı ama cok guzel uyum vardı ofıs ortamında resmen tek bayan kaldım. 5 bayandık ama sadece bu bayanla aynı odadaydık, sureklı yanyanaydık. cok da ıyı bırı. guzel sohbetımız oluyordu ayrıca herkese cok moral veren sabah şakalasarak herkese moral vererek ıse baslayan cok sıcak kanlı bırıydı hepımız gercekten uzulduk baskası ayrılsa bukadar uzulmezdık. o bayanın takıp ettıgı ısler esıme devredıldı bu da can sıkıcı. cunku asıl ana ısıne az zamanı kalacak esımın. bızım tum programımızı calısma sıstemımızı bozacak bırsey yanı o bayanın ıslerının devredılmesı. bu acıdan da cok canımız sıkıldı. dedıgım gıbı gunun en guzel olayı, benım 31 ekımden sonra regl olabılıyor olusum :)))) ama onun dısında kafamız karısık canımız cok sıkkın. bızı cok derınden etkıleyecek bır olay oldu bu bayanın ayrılması hem dostluk hem ıs paylasımı olarak.

menulerımı de guncelleyeyım. dunku menuler de ayrı bır can sıkıcı oldu anlatayım da anlayın

sabah

ac karnına lımonlu su ( bır tum lımon yarısını doldurdu ustune sıcak su koydum )
bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı arasına omlet
omlet mıktarı 1,5 yumurta, 3-4 catal domates vardı ıcınde.gec kaldıgım ıcın ekmek arası yapıp ısyerımde yedım.

ısyerınde 500 ml sıcak su, acık sekersız cay

ara: yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum, 5 tane kestane, yarım muz.

oglen ıspanak ve makarna vardı sadece. makarna aldım ama ıgrenc olmus hıc yemedım. ben de bır kepce ıspanak aldım, ustunde yarı sulu bır kepce kadar yogurt ıle yedım.

aradan once. acık sekersız cay, bır portakal. ( ac oldugum ıcın )

ara: yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne, yarım demet maydonoz, 500 ml sıcak su

mesaı bıtımıne kadar her an toplantı olacak olayı ıle gectı, arkadasın ıstıfası falan. toplantı 9 a ancak bıterdı ve ben ac kalırdım dıye korkarak bır portakal daha yedım toplantı ertelendı ve evde yedım aksam yemegımı.

aksam da ayrı bır felaket oldu. ozenerek yaptıgım yemek, kaynanamın kıymasından dolayı ıgrenc oldu hatta heba oldu koca bır tencere yemek. ıkı uc paket patlıcanım, ıkı uc paket sogus bıberım bosa gıttı. kurban bayramındakı kıymadan kullandım ama okadar yaglıymıs kı ıcınde resmen buyuk yag parcaları varmıs. kavururken bellı olmuyordu ama yemege baslayınca esım de ben de yıyemedık. bır tencere yemegı, ısyerınde kopege getırdım.

4 kasık nohutlu mercımeklı bulgurlu pılab yedım ( detoks ıcın hazırlanan sekılde ), az yag ve baharat ıle kavurdum fark olarak. 4 kasık da yogurt yedım. yarım sıse meyvelı soda.

benım dunum boyleydı ıste.

Degisiklik mutlu eder insani bugun guzel tepkiler almissindir mutlaka hayirli olsun

Gunaydun kizlar detoks bitti. Kacamak yapmama ragmen 1200 vermisim cok sevindim. Hic veremedigimi dusunuyordum. Aksam girerim tekrar misafirim gelecek. Herkese guzel bir gun diliyorum. Pomocum sende regl donemin bitmeden yapmaya calis firsatin olursa.

Günaydın arkadaşlar, benim bugün pek keyfim yok. Akşam saçımı boyarken üşüttüm galiba, ya da Antep'te oldu bilmiyorum ama akşam midem bulandı, karnım ağrıdı falan. Bugün de çok halsiz hissediyorum, kahvaltı olarak ballı sıcak süte ekmek ve ceviz doğradım, onu yedim. Bugün evdeyim, yatıp dinleneceğim.
Duygu yok bu sabah, hu huuu iyi misin canım, bir yaramazlık yoktur umarım.
Pomocum işyerindeki değişiklik kötü olmuş. Ama regl olmana çok sevindim, sonunda gelmiş, gözün aydın, hormon değerlerin de güzel çıkar inşallah.

Tebrikler canım, güzel vermişsin, kalıcı olsun inşallah.

Hepsi güzel görünüyor, sana da yakışır bence. Ama bu renkler koyu saça açıcı uygulamadan olmaz bence. Ama kuaföre sormak lazım tabi.

selam kızlar herkez iyidir umarım benim keyfimyok dün öğlen evimizin mart onunda teslim edilceğini öğrendimsnirlerim tavan yaptı,daha onun gerginliği geçmeden paşamın gece burnu tıkandı uyumadıuyutmadı,nezle olmuş öğlende istifra etti miniğimşimdi yanımda uyuyor keyfim yok anlayacağınız
dün akşam saçlarımı boyadım kendi başıma çok beğendim rengini bir kerede daha boyarsam tam renk oturcak

evet 2 boyamada renk daha istediğin gibi olur ,yap tabi dweniye deniye bulcan yakışını,ben sarı,kızıl,kahve,herşeyi kullandım bi doğal rengimi aralarında ışıltı çok yakışıyor kumralınüstüne çikoltakhve boyadığımda güzel oluyor,amaasıl bakır renkleri çok yakıştı bana dore bakır,kahve bakır
biz senle herşeyi aynıyapıyoruz yaaa sinyalleşiyormuyuz ne neyse güle güle kullan 1-2 yıkamada daha harika olur renk fotoda belli olursa resim paylaşrsan seviniriz bu arada sana uzunsaçda çokyakışıyor tabi çok uzun değil omuzundan aşa
çok iyi bi kuaföre gitmenşart saç için araştırma henüz yapamadım dün öğlen ev ile ilgili haber bugünoğluşunhastaolması

geçmiş olsun cnm hafif şeyler ye mutlaka umarım düzelirsin

POMOCUM, regl olmuşsun gözünaydın çokiyi değerlendir,iş arkadaşın içinde üzüldüm umarım iyi bir iş bulur sana kolay gelsinn yorma kendini,