- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.161
Kızlar ben saçlarımı boyadım, tam istediğim renk değil ama ben beğendim:) Değişiklik hoşuma gitti. Ayrıca istediğim renge yakın bir renk, biraz açılırsa çok daha güzel olur diye düşünüyorum. Boyamadan önce kendi saçımın fotoğrafını çektim, ne olur ne olmaz ilerde kendi rengime dönmek istersem kuaföre gösterebileyim diye:))
hayırlı uğurlu olsun neslicimm, güzel günlerde kullan inşalahhh
Slm kizlar detoksun 2. gunundeyim hersey yolunda sabah tartildim. Kacamak yaptiysam da tartidaki rakam iyiydi. Yarin sabah tam sonucu yazarim. Pomonun paylastigi yogurt kurunu denemeyi dusunuyorum. Fayda gorenler var.
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam bugday ekmegi, domates, salatalik, roka, az peynir, sekersiz cay
Gunun geri kalaninda detoks corbasi yedim. Kucuk bir kacamak oldu ogleden sonra 1 isirik havuclu sekersiz az biskuvili cezerye,1 kk ispanakli borek
Aksam az sutlu neskafe
Iyi geceler
Kızlar ben saçlarımı boyadım, tam istediğim renk değil ama ben beğendim:) Değişiklik hoşuma gitti. Ayrıca istediğim renge yakın bir renk, biraz açılırsa çok daha güzel olur diye düşünüyorum. Boyamadan önce kendi saçımın fotoğrafını çektim, ne olur ne olmaz ilerde kendi rengime dönmek istersem kuaföre gösterebileyim diye:))
Selam kızlar, ben geldim ama kimsecikler yok. Ben boyayı aldım bile:) Tam düşündüğüm renk değil ama kızıl bir ton, denemek istiyorum. Duygu'nun da dediği gibi yavaş yavaş oturur. Çeşmi aslında ben de radikal renkler konusunda çekiniğimdir, genelde kahve tonları kullanmıştım, ara ara da kendi saçımı kullandım hep. Şimdi de kendi rengi ama bu pembe-mor tarzı bir renk denemek istiyorum, yaş oldu 35, artık yapmazsam sonra çok daha geç olacak, ben de yapayım bari dedim, saçlarım da kısa nasıl olsa:)
kapanmayı ve namazı çoktandır erteliyordum cnm, başladım çok şükür. diyeti de azar azar (inşallah) yaza kadar veririm diye düşünüyorum....
Bana çok enteresan geldi. Ben sıcak su hiç içemem çok midem bulanır. Ağzıma aldığım anda başlar zorla yutarım. Denemeye değer, içebilirsem.
Akşam yemeğimi de yemiş olarak günümü toparlayayım,
Sabah:
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 4-5 tane yeşil zeytin (Antep zeytini, hiç tuz yok)
- 1 haşlanmış yumurta
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
- 1 avuç kuru yabanmersini
Öğle:
- 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
- 2 kaşık türlü
- 2 kaşık pilav
Akşam:
- 1 kase mantar çorbası
- Fırında somon
- 2 dilim tahıllı ekmek
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 4 tane kuru kayısı
- 4 tane kuru erik
- 10 tane badem
Pomocum, sen mantar çorbası deyince canım istedi, marketten mantar aldım ve mantar çorbası yaptım:) Bugün biraz fazla kaçırmışım toplamda galiba, adım sayım şimdilik 6300, 10000 yaparım yatana kadar. Leslie yapmak istiyordum ama çok yorgun hissediyorum.
Gunaydun kizlar detoks bitti. Kacamak yapmama ragmen 1200 vermisim cok sevindim. Hic veremedigimi dusunuyordum. Aksam girerim tekrar misafirim gelecek. Herkese guzel bir gun diliyorum. Pomocum sende regl donemin bitmeden yapmaya calis firsatin olursa.
vayyyyyyyyyyyy hemen gıtmıs almıs boyamıs. en cesurumuz sensın demekkı :))))) benım kafa allak bullak oldu o konuda. oyuzden beklemedeyım.
duygu acık rengın, dogal renk olsun dıye su renkler de aklıma yattı.
Çikolata Kahve Saç Renkleri Küt Kesim Çikolata
Açık kahve saç rengi
http://hairstyles.thehairstyler.com/hairstyle_views/front_view_images/2092/original/Jennifer-Lopez.jpg için Google Görsel Sonuçları
ucuncuye bayıldım, saclarımda hafıf dalga oldugunu da dusunursek cok hosuma gıttı bu renk tonu.
Selam kızlar, ben geldim ama kimsecikler yok. Ben boyayı aldım bile:) Tam düşündüğüm renk değil ama kızıl bir ton, denemek istiyorum. Duygu'nun da dediği gibi yavaş yavaş oturur. Çeşmi aslında ben de radikal renkler konusunda çekiniğimdir, genelde kahve tonları kullanmıştım, ara ara da kendi saçımı kullandım hep. Şimdi de kendi rengi ama bu pembe-mor tarzı bir renk denemek istiyorum, yaş oldu 35, artık yapmazsam sonra çok daha geç olacak, ben de yapayım bari dedim, saçlarım da kısa nasıl olsa:)
biz senle herşeyi aynıyapıyoruz yaaa sinyalleşiyormuyuz ne neyse güle güle kullan 1-2 yıkamada daha harika olur renk fotoda belli olursa resim paylaşrsan seviniriz bu arada sana uzunsaçda çokyakışıyor tabi çok uzun değil omuzundan aşaKızlar ben saçlarımı boyadım, tam istediğim renk değil ama ben beğendim:) Değişiklik hoşuma gitti. Ayrıca istediğim renge yakın bir renk, biraz açılırsa çok daha güzel olur diye düşünüyorum. Boyamadan önce kendi saçımın fotoğrafını çektim, ne olur ne olmaz ilerde kendi rengime dönmek istersem kuaföre gösterebileyim diye:))
çok iyi bi kuaföre gitmenşart saç için araştırma henüz yapamadım dün öğlen ev ile ilgili haber bugünoğluşunhastaolmasıvayyyyyyyyyyyy hemen gıtmıs almıs boyamıs. en cesurumuz sensın demekkı :))))) benım kafa allak bullak oldu o konuda. oyuzden beklemedeyım.
duygu acık rengın, dogal renk olsun dıye su renkler de aklıma yattı.
Çikolata Kahve Saç Renkleri Küt Kesim Çikolata
Açık kahve saç rengi
http://hairstyles.thehairstyler.com/hairstyle_views/front_view_images/2092/original/Jennifer-Lopez.jpg için Google Görsel Sonuçları
ucuncuye bayıldım, saclarımda hafıf dalga oldugunu da dusunursek cok hosuma gıttı bu renk tonu.
Günaydın arkadaşlar, benim bugün pek keyfim yok. Akşam saçımı boyarken üşüttüm galiba, ya da Antep'te oldu bilmiyorum ama akşam midem bulandı, karnım ağrıdı falan. Bugün de çok halsiz hissediyorum, kahvaltı olarak ballı sıcak süte ekmek ve ceviz doğradım, onu yedim. Bugün evdeyim, yatıp dinleneceğim.
Duygu yok bu sabah, hu huuu iyi misin canım, bir yaramazlık yoktur umarım.
Pomocum işyerindeki değişiklik kötü olmuş. Ama regl olmana çok sevindim, sonunda gelmiş, gözün aydın, hormon değerlerin de güzel çıkar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?