2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygucum, öncelikle oğluşuna geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah. Ev için üzme kendini, artık geri sayım nasıl olsa, biliyorum üzülmemek kızmamak elde değil ama yapacak bir şey yoksa Polyanna olmak gerekiyor bazen.
Gerçekten sinyalleşmiş gibi ikimizde saçımızı boyamışız, güle güle kullanalım:) Ben her aynaya baktığımda değişik geliyor ama hoşuma da gidiyor:) Uzun saç konusunda haklısın, ben de birazcık uzatmak istiyorum zaten o yüzden.
Bugün süt, patates gibi şeyler yiyorum, dün akşama ve sabaha göre daha iyiyim, yarın işe giderim muhtemelen.

cesaret isteyen bir renk cesminazın da dediği gibi neslicimm

pomocum sondaki resim çok güzel ışıltıları harikaymışş ama böyle yapan kouaför bulunurmu acaba
yoksa bende denemek isterdimm
ama ben zaytıflayınca mavi siyaha boyatmayı düşünüyorum
menümüde yazayım
Sabah:
- 1 dilim çavdar ekmek
- 1 kk peynir
- 3 tane yeşil zeytin
- 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Ara:
- 1 mandalina

Öğle:
-3 kaşık ıspanıklı yumurta
-2 sivri biber
-1 dilim ekmek

Ara
-1 muz

Akşam:
- 3 köfte
- 1 dilim ekmek

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 portakal

hayırlı olsun güle güle kullan canımm

tebrik ederim tultancım

İyi akşamlar arkadaşlar
bende grip olacak gibiyimm boğazım başım ağrıyor,dün büyük kızınn boğazı çok kötü şişmiş ses gitmiş doktora götürdüm bugün daha iyi ama ondan geçti herhalde banada
duygucum kuzeye çok geçmiş olsun

kızlar herkese iyi akşamlar.. ben yine bu ara yemek yememe moduma geçtim, anlamıyorum ya boğazımdan geçmiyor. resmen tabaklardan 2 kaşık alıp bırakıyorum anlamadım kendimi. bide bugun okul çıkışı yürüyeyim dedim dönüşte resmen bayılıyodum migrenim tuttu yine. bi gireyim sizlere durumu yazayım dedim, ders çalışmam lazım kafamı da dik tutamıyorum off offff ..

neysee moral bozmak yok duygucum paşaya çok çok geçmiş olsun, umarım hemencecik iyileşiverir, pomo cugum sana da hayırlı olsun regl in, umarım bu dönemi güzel atlatırsın, başka da pek muhabbet olmamış galiba bugun. eğer unuttugum varsa affola herkese iyi gecelerrr

Eveeett bugün pek bir sakin topiğimiz, hepimizde var birşeyler, aman hasta falan olmayalım çabucak gitsin.. Ben de günümü toparlayayım, akşam yediklerim fazla oldu ama eşimin sayesinde oldu biraz,

Sabah:
- 1 kase sıcak süt içine
- 1 yk bal
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 2 ceviz

Öğle:
- 2.5 tane haşlanmış patates
- 1 kk peynir

Ara:
- 10 tane badem

Akşam:
- 100 gr civarı ızgara kırmızı et
- 1 kaşık mantar (az yağda sade)
- 4 yaprak roka
- 1 dilim tahıllı ekmek

Ara:
- 4 tane kuru erik
- 1 büyük kase patlamış mısır (az yağda)
- 8 tane kestane

2 lt civarı da su içtim.

selam kizlar buradaki kizlardan pomomu duygumu karabiberimi ve ercemi yakla$ik bir yildi taniyorum :) diger topikten, $imdi hepsi burada toplanmi$, bende kendi kendime bir$eyler yapmaya çali$tim ve sonunda pes ettim ve malesef 1 ayda 3 kiloya yakin aldim ve $u an aynalardan kaçiyorum kendimden igreniyorum resmen...kilo almamin sebebi yeni i$imde ya$adigim stresten dolayi ak$am eve gelince tutan tatli krizlerim ve malesef masa ba$i çali$mam, birde buna ak$am geç saatlerde eve aç olarak gelmem...bilen bilir ben hareketli biriyimdir fakat i$te sürekli oturdugum için hemen kilo aldim...

beni araniza alirmisiniz kizlar? ama ben sadece gece girebilirim gündüz i$teyim bilgisayarda ne yaparsam yapayim silinmiyor bu yüzden hiçbir siteye giremiyorum, ama gerçekten $u an çok bunaldim agliyorum halime,

yeme düzenim tamamen bozuldu, kahvalti saat 6.30 da ögle yemegi 12.30 ila 13 arasi ba$liyor, ve ak$am yemegi 7 ile 8.30 arasi oluyor ve malesef i$e yeni ba$ladigim için patron veya diger i$ arkada$larim yanimda oldugu için ara ögünüm yok, en fazla kahve içebiliyorum birkaç kere...gün boyu tatli yemiyorum çogu zaman, ama ak$am olunca gözüm $ekerden ba$ka bir$ey görmüyor...

bana bi el atsaniz? nolurrrr kizlarrrrr

Şekerler ballar günaydın. O kadar yoğunum ki size tarif edemem. Bir dakika boş kalıp siteye girme şansım olmuyor.
Bugünde o şekilde olacak sabahtan hemen yazayım dedim iki kelime bişiler.
Beni mazur görün haftaya düzenli olarak geleceğim.

Günaydın Kızlar. Ben günden güne daha da iyileşiyorum. Şimdi sadece öksürük ve ses kesilmesi var. Birde ağzım vu burnumda yaralar çıktı. Uçuk tarzında.

Mrb, ben her türlü diyeti denedim nerdeyse, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 13 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özcyacılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama istersiniz charmbeautyform | güzelliğin sırlarını keşfet bi siteden de bilgi bulabilirsiniz.

Günaydın kızlar, dün dinlenmek çok iyi geldi, bugün iyiyim çok şükür. Sabah pek giren olmamış, Pomo, Duygu nerelerdesiniz kızlar? Pomocum bir sorun yoktur umarım, doktora gidecektin galiba bugün değil mi, şimdi hatırladım, güzel sonuçlar alırsın umarım, kolay gelsin. Duygu, Kuzey daha iyidir inşallah, sen de toparlamışsındır kendini umarım.
Kahvaltımda maydanozlu yağsız tost ve sütlü neskafe klasiği vardı. Dün hiç hareket yoktu, bakayım belki bugün Leslie yaparım. Ben de birkaç gün içinde regl olacağım, inşallah değerlendirebilirim.

Kızlar nerelerdesiniz? Kimsecikler yok, yine kaybetmeyelim motivasyonumuzu lütfen İyi toparlamıştık yaa.

Ben günümü toparlayayım,

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost

Öğle:
- 1 kase terbiyeli şehriye çorbası
- 4-5 kaşık barbunya yemeği
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 fincan orta Türk Kahvesi

Akşam:
- 100 gr kadar yağsız tavuk (sote)
- 1 tane yufka ekmek
- 1 kase salata

Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 5 tane kuru erik
- 10 tane badem

2. Ara:
- 1 bitter çikolatalı gofret
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Gofreti eşim almış, regl öncesi dönemde olduğum için de dayanamadım ve yedim, 160 kaloriymiş
Şu ana kadarki adım sayım 4000, ya Leslie ile ya evin içinde adım atarak 10000 yapacağım yatana kadar. Şu ana kadar 1.5 lt kadar su içtim, o da en az 2 lt olur.

merhaba kızlar,

persembe aksamdan berı ortalarda yokum bılıyorum sagolsun duygucuk aradı haberlestık neslıcık msj yazmıs haberlestık. kısaca basıma gelenlerı anlatmaya calısayım.

persembe gunu menumu guncelleyemeyecegım cunku ne yedım ınanın hatırlamıyorum kacamagım yoktu onu bılın. aksam eve gelınce ıkı uc cıcek karnınahar yedım az yogurt ıle. bu onu hatırlıyorıum. maydonoz yedım bolca. herzamankınden cok su ıctım onları hatırlıyorum. cok kotu bır gun gecırdım ıstıfa edecektım buyuk patronum vazgecırdı. cok buyuk haksızlıklar yasamaya basladım ısyerımde. geldıgımden berı vardır da buaralar daha cok zoruma gıder oldu benden tecrubesız elemana benden ıkı yuz tl dusuk maas vererek ıse baslatıyorlar, ofıste tek bayan kaldım, ıyı bır arkadastan oldum, ıs yogunlugu daha fazla oldu, 50 ulkeye ıhracat yapıyoruz ama sekreterımız yok, yerınde olmayan arkadasların yerıne onların dahılılerını bakmaktan not almaktan gına geldı artık, herkes telefon elınde dısarda gezerken, sıgara elınde dısarda gezerken sorun olmuyor ben yarım saat dısarı cıktım dıye laf uydum. ustelık ogle aramı bıle on dk kuıllandıgımı dusunecek olursam ve ustelık buyuk patron bu ogle arası dısında bana dısarıya cıkmak ıcın zaten buyuk patron ızın vermıstı falan ama kucuk patron oglu moralımı ınanılmaz bozdu o gun ogleden sonra. zaten esımı de sıkıstırıp duruyormus sureklı sıtelerde gezıyor dıyormus buarada mıllet mac ızlıyor onlara laf yok. resmen sınır krızı gecırdım haksızlık oluyor sureklı dıye. aglayarak buyuk patronun yanına gıttım ıstıfa edecegım falan dedım herseyı anlattım benı ıstemıyor kı benım yaptıgım hersey goze batıyor dedım benı esım gucenır dıye tutuyorsanız tutmayın dedım ya da o cıkartmak ıstıyor ama sız cıkartmıyorsanız ben gıdeyım dedım. yok kızım oyle sey falan dedı gozlerı doldu oyle gorunce bır saat konustuk sanırım bebegımı kendım buyutecem ayrılıyorum demedıkce gıtmek yok dedı ben senden memnunum dedım falan cok konustuk. gercekten ıstıfa edecektım sımdıye kadar cok nıyetlenmısımdır ama en cıddı adımım o gun oldu. ama ısıme yaradı patron ızın bıle verecektı ben kullanmadım baska zaman kullanayım dedım. o gun sans yuzume de guldu ıs acısından cok ıyı baglantılarım oldu. herkese kapak olacak. bundan sonra pazartesı sabahı dısında onlıne olmayacagım kızlar. boyle aksam ya da gece yazacagım. ısyerımde herseyın baslangıc sebebplerınden bırı bu forum olarak ortaya cıkıyor gıbı.ıse herzamankınden daha cok asılıp gosterecegım o adama. oyuzden pazartesı sabahı herkese dokuza kadar bıldırım yapsın lutfen ya da yapamayız durumu varsa cızelge yapma ısını baskasına devredeyım cunku benım en gec 10 da cıkmam lazım. bu pazartesı olayı bıle sıkıntı olabılır ama okadarını goze alıyorum ıste. ya bana bu konuda yardımcı olun ya da baskasına devredeyım ben cızelge ısını.

yanı dun aksam ne spor yaptım ne bırsey. olayın şoku ve orgunlugu ıle erken uyudum.

bugun de ayrı bır vukuatlı gectı.

bu sabah ac karnına ozel hastanee gıttım hormon tahlılerım ıcın. dogum kontrol ısteyecektım vermedı zaten hormon hapın var ıkısı cakısır kotu etkısı olur dedı. malum olur da hamılelık olursa, bu kıloda hamıle kalmak ıstemıyorum. yumurtalık kuculmus, cok sasırdı 85 olunca hemen tup bebek yap dedı moralımı bozdu. hormon degerlerım de bıraz yukselmıs sen strese mı gırdın ne oldu dedı. ıkı yıldır aynı olan rakamları gecen ay hatta daha ıyı yapomıstık dedı bu ay yukselmıs ılk kez dedı. regl olamadım, stres, hastalık derken patlamıs benım sıstem demekkı.

ınanılmaz bır kosusturmacam oldu bugun. toplam 3 saat yurumusumdur ama nasıl bır kosusturmaca anlatamam. neyse ordan cıktım devlet hastanesıne gıttım kemık taramam yapıldı kemık erımesı ıcın. orda basladılar moralımı bozmaya. bekleyen hastaların hepsı 60 yasında kadınlar. tek ben varım genc. elımdekı fısı alan memur sasırdı hastan nerde dedı hasta benım dedım en genc senı gordum ılk kez dedı zaten cokerttı benı. neyse ıcerıye gırdım bu kez de kılo ve boy olarak. sabah tartıldım 103. 8 geldım dedım sısman kısıler kılolarını hep farklı soyler dedı bızımkınde tartılman lazım dedım 105 cıktım ustumde elbıse falan ustelık su da ıcmıstım baya. gıcık bak ıste yalanın ortaya cıktı dedı. boyu mu 154 olctu bu ımkansız. neyse. herkesınde evdekı tartısı dusuk tartıyor falan dıyor. gıcık gıcık. sonra ıste tarama yapılacak yatıyorum bebek ve erken menopoz konusunu sordular bebegın de olmuyormus kocan senı bosar dıyor saka falan degıl ha rahat rahat soyluyor. bebek ıcın benı bosayacak koca hıc durmasın bosasın dedım aglayacaktım ama aglamadım durdum. kavga da etmedım.

neyse sonuclara gelecek olursam yumurtalıklarım kuculmus hormon tahlıllerım bıraz yuksek cıktı doktorun bırı 85 de tup bebek dıyor bırı sakın yapma dıyor cunku hamılelık sekerın falan hersey rısk olur dıyor. ıltıhaplı romatızmam yıne cıktı. kortızon vermesı gerekırmıs ıkı uc ay ama ne ben ne doktorum ıstemedı gecıcı bır hap verdı ve her ay kan tahlılı yapacak. ayagımdakı agrılar boynumdakı agrılanın sebebı buymus. hatta kılo vermeyı bıle zorlastırırmıs kan da ıtlıhap oldugu ıcın sureklı. kemık erımem gecen yılkı ıle aynı cıkmıs rısk varmıs ama hapa gerek yokmus her yıl tarama yapılacakmıs cunku zayıfladıkca hızlanırmıs erıme. bu da ılgınc ıste. sırtımdakı ben de sorun yokmus her yıl kontrol edecekmıs sadece kasıntısı ıcın krem verdı. fızık tedavı doktoru kılo vermenız zor oluyorsa endokrınolojıye bır gorun dıye ısrar ettı ben de gıttım kollarım delık desık oldu 12 tup kan verdım kan vermem cok zordur benım damarlarımı bulamazlar cok ınceymıs neyse onu da hallettık. 2099 yılında konya tıp da yapılan tum tetıklerıme ulastık bır tanıdık aracılıgı ıle onları da verdım doktora. ıstedı eskı seylerı. haklıymıssın hastalıgın yok engelleyıcı. ama bak sımdı ne cıktı dedı d vıtamını cok eksıkmıs bu da dırenc yaparmıs. her ay ıgne olacagım. bol gunes ve dvıtamını de alacagım gunes nasıl olacak bılmıyorum malum sureklı masa basındayım.neyse bır de hap verdı sureklı kullanacagım her ay bu doktora gorunecegım cunku ınsulın dırencım cıktı bu cok cok engellermıs kılo vermeyı. yanı ozetle ınsulın dırencı , d vıtamını eksıklıgı ve ıltıhaplı romatızmanın etkılerı oluyormus zor kılo vermeme. buna uygun dıyet verelım dedı ama dıyetısyen manyagın tekı cıktı bılgılı olmamı bıle hazmedı.bır dıyet verdı duyguya gonderecegım konustuk bırazcık. derleme bırsey hazırlayacagız cunku gunluk 7 dılım ekmek yazmıs vs vs 1900 kalorılık dıyet. gıcıgın tekı cıktı zaten kadın. doktorlarımın hepsı erkek ama seker gıbı ınsanlar. bayan doktorlardan ve ozellıkle bayan memurlardan nefret edıyorum hastanedekıler hep boyle ya.

bende son haberler bunlar kızlar aklımda kalanlar.

ogunlere gelecek olursam on ıkı bucuga kadar actım. onıkıbucukta yemek yedım tam ıkı saat sonra tekrar tahlıl ıstedıklerı ıcın.

oglen tavuklu salata yedım ama ıkı porsıyon aldım cok acıkmıstım.

aksam cok tok hıssettım elım kadar balık yedım ızgarada somon. meyvelı soda ve 10 adet roka.

su an portakal yedım su ıcerım buıraz mtfakta ıslerım var onları da yapıp 11 de yatarım cok yoruldum bugun.

ooooooo cok guzel haber cok sevındım. ben bu hafta detoks dusunmuyorum canım bıraz kendıne gelsın vucudum haplarım var onlara alısmam ıcın olceklerını falan az tutarak bır sey hazırladı doktor zaten. ama haftaya kesın yapacagım cunku gıcık oldugum bırıne daha fazla kılo verdıgımı soylemem lazım. haftasonuna dogru detoks yapmıs olmam lazım bırı var da. uzak bır akrabam. face de sınır ettı benı gecen. basarını tebrık edıyorum gec kalmıs olsan da demıs gerızekalı.

hımmmm canım uzuldum ya. hava degısıklıgındendır bence o. aman dıkkat et ılerlemesım. bugun nasılsın pekı ??????

sagol canım cok uzucu seyler yasadım ama regl olmak bu haftanın tek guzel seyı dıyebılırım

Hepsi güzel görünüyor, sana da yakışır bence. Ama bu renkler koyu saça açıcı uygulamadan olmaz bence. Ama kuaföre sormak lazım tabi.

canım buranın en ıyı kuaforu bunlar. guzel yaparlar dıye dusunuyorum ama sızlerın tam fıkır ve onayınızı almak ıstıyorum tam da yenılıge ıhtıyacım varken bu gunlerde, bıoya ıyı gelecektır bana bence.