- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.181
selam kızlar herkez iyidir umarım benim keyfimyok dün öğlen evimizin mart onunda teslim edilceğini öğrendimsnirlerim tavan yaptı,daha onun gerginliği geçmeden paşamın gece burnu tıkandı uyumadıuyutmadı,nezle olmuş öğlende istifra etti miniğimşimdi yanımda uyuyor keyfim yok anlayacağınız
dün akşam saçlarımı boyadım kendi başıma çok beğendim rengini bir kerede daha boyarsam tam renk oturcak
evet 2 boyamada renk daha istediğin gibi olur ,yap tabi dweniye deniye bulcan yakışını,ben sarı,kızıl,kahve,herşeyi kullandım bi doğal rengimi aralarında ışıltı çok yakışıyor kumralınüstüne çikoltakhve boyadığımda güzel oluyor,amaasıl bakır renkleri çok yakıştı bana dore bakır,kahve bakır
biz senle herşeyi aynıyapıyoruz yaaa sinyalleşiyormuyuz ne neyse güle güle kullan 1-2 yıkamada daha harika olur renk fotoda belli olursa resim paylaşrsan seviniriz bu arada sana uzunsaçda çokyakışıyor tabi çok uzun değil omuzundan aşa
çok iyi bi kuaföre gitmenşart saç için araştırma henüz yapamadım dün öğlen ev ile ilgili haber bugünoğluşunhastaolması
geçmiş olsun cnm hafif şeyler ye mutlaka umarım düzelirsin
POMOCUM, regl olmuşsun gözünaydın çokiyi değerlendir,iş arkadaşın içinde üzüldüm umarım iyi bir iş bulur sana kolay gelsinn yorma kendini,
cesaret isteyen bir renk cesminazın da dediği gibi neslicimm
Çikolata Kahve Saç Renkleri Küt Kesim Çikolata
http://3.bp.blogspot.com/-yMPJzR-Zc1M/TufTKTHzzjI/AAAAAAAAA7I/Xc6seiP9lB4/s1600/4.jpg için Google Görsel Sonuçları
http://www.kervanyolculari.com/resimler/2012/08/a%25C3%25A7%25C4%25B1k-kahve-sa%25C3%25A7-rengi.jpg için Google Görsel Sonuçları
http://www.google.com.tr/imgres?q=ç...&tbnw=115&ndsp=36&ved=1t:429,r:68,s:100,i:208
son resımdekı gıbı dusunuyorum eger acık olacaksa. ama sacımı acmak ıcın cok acıcı kullanınlar. 3-4 seferde ancak olur gıbı dusundum bılmıyorum.
senın fıkrın ya da dusunce tarzın resım var mı ????
hayırlı olsun güle güle kullan canımmKızlar ben saçlarımı boyadım, tam istediğim renk değil ama ben beğendim:) Değişiklik hoşuma gitti. Ayrıca istediğim renge yakın bir renk, biraz açılırsa çok daha güzel olur diye düşünüyorum. Boyamadan önce kendi saçımın fotoğrafını çektim, ne olur ne olmaz ilerde kendi rengime dönmek istersem kuaföre gösterebileyim diye:))
Gunaydun kizlar detoks bitti. Kacamak yapmama ragmen 1200 vermisim cok sevindim. Hic veremedigimi dusunuyordum. Aksam girerim tekrar misafirim gelecek. Herkese guzel bir gun diliyorum. Pomocum sende regl donemin bitmeden yapmaya calis firsatin olursa.
Günaydın Kızlar. Ben günden güne daha da iyileşiyorum. Şimdi sadece öksürük ve ses kesilmesi var. Birde ağzım vu burnumda yaralar çıktı. Uçuk tarzında.
çok sağol canım...inşallah canım bomba gibi döneceğim..geçmiş olsun serap, bir an önce toparlanıp bomba gibi dön aramıza.
Gunaydun kizlar detoks bitti. Kacamak yapmama ragmen 1200 vermisim cok sevindim. Hic veremedigimi dusunuyordum. Aksam girerim tekrar misafirim gelecek. Herkese guzel bir gun diliyorum. Pomocum sende regl donemin bitmeden yapmaya calis firsatin olursa.
Günaydın arkadaşlar, benim bugün pek keyfim yok. Akşam saçımı boyarken üşüttüm galiba, ya da Antep'te oldu bilmiyorum ama akşam midem bulandı, karnım ağrıdı falan. Bugün de çok halsiz hissediyorum, kahvaltı olarak ballı sıcak süte ekmek ve ceviz doğradım, onu yedim. Bugün evdeyim, yatıp dinleneceğim.
Duygu yok bu sabah, hu huuu iyi misin canım, bir yaramazlık yoktur umarım.
Pomocum işyerindeki değişiklik kötü olmuş. Ama regl olmana çok sevindim, sonunda gelmiş, gözün aydın, hormon değerlerin de güzel çıkar inşallah.
Hepsi güzel görünüyor, sana da yakışır bence. Ama bu renkler koyu saça açıcı uygulamadan olmaz bence. Ama kuaföre sormak lazım tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?