- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.201
kızlar herkese iyi akşamlar.. ben yine bu ara yemek yememe moduma geçtim, anlamıyorum ya boğazımdan geçmiyor. resmen tabaklardan 2 kaşık alıp bırakıyorum anlamadım kendimi. bide bugun okul çıkışı yürüyeyim dedim dönüşte resmen bayılıyodum migrenim tuttu yine. bi gireyim sizlere durumu yazayım dedim, ders çalışmam lazım kafamı da dik tutamıyorum off offff ..
neysee moral bozmak yokduygucum paşaya çok çok geçmiş olsun, umarım hemencecik iyileşiverir, pomo cugum sana da hayırlı olsun regl in, umarım bu dönemi güzel atlatırsın, başka da pek muhabbet olmamış galiba bugun. eğer unuttugum varsa affola herkese iyi gecelerrr
selam kızlar herkez iyidir umarım benim keyfimyok dün öğlen evimizin mart onunda teslim edilceğini öğrendimsnirlerim tavan yaptı,daha onun gerginliği geçmeden paşamın gece burnu tıkandı uyumadıuyutmadı,nezle olmuş öğlende istifra etti miniğimşimdi yanımda uyuyor keyfim yok anlayacağınız
dün akşam saçlarımı boyadım kendi başıma çok beğendim rengini bir kerede daha boyarsam tam renk oturcak
evet 2 boyamada renk daha istediğin gibi olur ,yap tabi dweniye deniye bulcan yakışını,ben sarı,kızıl,kahve,herşeyi kullandım bi doğal rengimi aralarında ışıltı çok yakışıyor kumralınüstüne çikoltakhve boyadığımda güzel oluyor,amaasıl bakır renkleri çok yakıştı bana dore bakır,kahve bakır
biz senle herşeyi aynıyapıyoruz yaaa sinyalleşiyormuyuz ne neyse güle güle kullan 1-2 yıkamada daha harika olur renk fotoda belli olursa resim paylaşrsan seviniriz bu arada sana uzunsaçda çokyakışıyor tabi çok uzun değil omuzundan aşa
çok iyi bi kuaföre gitmenşart saç için araştırma henüz yapamadım dün öğlen ev ile ilgili haber bugünoğluşunhastaolması
geçmiş olsun cnm hafif şeyler ye mutlaka umarım düzelirsin
POMOCUM, regl olmuşsun gözünaydın çokiyi değerlendir,iş arkadaşın içinde üzüldüm umarım iyi bir iş bulur sana kolay gelsinn yorma kendini,
merhaba kızlar,
persembe aksamdan berı ortalarda yokum bılıyorum sagolsun duygucuk aradı haberlestık neslıcık msj yazmıs haberlestık. kısaca basıma gelenlerı anlatmaya calısayım.
persembe gunu menumu guncelleyemeyecegım cunku ne yedım ınanın hatırlamıyorum kacamagım yoktu onu bılın. aksam eve gelınce ıkı uc cıcek karnınahar yedım az yogurt ıle. bu onu hatırlıyorıum. maydonoz yedım bolca. herzamankınden cok su ıctım onları hatırlıyorum. cok kotu bır gun gecırdım ıstıfa edecektım buyuk patronum vazgecırdı. cok buyuk haksızlıklar yasamaya basladım ısyerımde. geldıgımden berı vardır da buaralar daha cok zoruma gıder oldu benden tecrubesız elemana benden ıkı yuz tl dusuk maas vererek ıse baslatıyorlar, ofıste tek bayan kaldım, ıyı bır arkadastan oldum, ıs yogunlugu daha fazla oldu, 50 ulkeye ıhracat yapıyoruz ama sekreterımız yok, yerınde olmayan arkadasların yerıne onların dahılılerını bakmaktan not almaktan gına geldı artık, herkes telefon elınde dısarda gezerken, sıgara elınde dısarda gezerken sorun olmuyor ben yarım saat dısarı cıktım dıye laf uydum. ustelık ogle aramı bıle on dk kuıllandıgımı dusunecek olursam ve ustelık buyuk patron bu ogle arası dısında bana dısarıya cıkmak ıcın zaten buyuk patron ızın vermıstı falan ama kucuk patron oglu moralımı ınanılmaz bozdu o gun ogleden sonra. zaten esımı de sıkıstırıp duruyormus sureklı sıtelerde gezıyor dıyormus buarada mıllet mac ızlıyor onlara laf yok. resmen sınır krızı gecırdım haksızlık oluyor sureklı dıye. aglayarak buyuk patronun yanına gıttım ıstıfa edecegım falan dedım herseyı anlattım benı ıstemıyor kı benım yaptıgım hersey goze batıyor dedım benı esım gucenır dıye tutuyorsanız tutmayın dedım ya da o cıkartmak ıstıyor ama sız cıkartmıyorsanız ben gıdeyım dedım. yok kızım oyle sey falan dedı gozlerı doldu oyle gorunce bır saat konustuk sanırım bebegımı kendım buyutecem ayrılıyorum demedıkce gıtmek yok dedı ben senden memnunum dedım falan cok konustuk. gercekten ıstıfa edecektım sımdıye kadar cok nıyetlenmısımdır ama en cıddı adımım o gun oldu. ama ısıme yaradı patron ızın bıle verecektı ben kullanmadım baska zaman kullanayım dedım. o gun sans yuzume de guldu ıs acısından cok ıyı baglantılarım oldu. herkese kapak olacak. bundan sonra pazartesı sabahı dısında onlıne olmayacagım kızlar. boyle aksam ya da gece yazacagım. ısyerımde herseyın baslangıc sebebplerınden bırı bu forum olarak ortaya cıkıyor gıbı.ıse herzamankınden daha cok asılıp gosterecegım o adama. oyuzden pazartesı sabahı herkese dokuza kadar bıldırım yapsın lutfen ya da yapamayız durumu varsa cızelge yapma ısını baskasına devredeyım cunku benım en gec 10 da cıkmam lazım. bu pazartesı olayı bıle sıkıntı olabılır ama okadarını goze alıyorum ıste. ya bana bu konuda yardımcı olun ya da baskasına devredeyım ben cızelge ısını.
yanı dun aksam ne spor yaptım ne bırsey. olayın şoku ve orgunlugu ıle erken uyudum.
bugun de ayrı bır vukuatlı gectı.
bu sabah ac karnına ozel hastanee gıttım hormon tahlılerım ıcın. dogum kontrol ısteyecektım vermedı zaten hormon hapın var ıkısı cakısır kotu etkısı olur dedı. malum olur da hamılelık olursa, bu kıloda hamıle kalmak ıstemıyorum. yumurtalık kuculmus, cok sasırdı 85 olunca hemen tup bebek yap dedı moralımı bozdu. hormon degerlerım de bıraz yukselmıs sen strese mı gırdın ne oldu dedı. ıkı yıldır aynı olan rakamları gecen ay hatta daha ıyı yapomıstık dedı bu ay yukselmıs ılk kez dedı. regl olamadım, stres, hastalık derken patlamıs benım sıstem demekkı.
ınanılmaz bır kosusturmacam oldu bugun. toplam 3 saat yurumusumdur ama nasıl bır kosusturmaca anlatamam. neyse ordan cıktım devlet hastanesıne gıttım kemık taramam yapıldı kemık erımesı ıcın. orda basladılar moralımı bozmaya. bekleyen hastaların hepsı 60 yasında kadınlar. tek ben varım genc. elımdekı fısı alan memur sasırdı hastan nerde dedı hasta benım dedım en genc senı gordum ılk kez dedı zaten cokerttı benı. neyse ıcerıye gırdım bu kez de kılo ve boy olarak. sabah tartıldım 103. 8 geldım dedım sısman kısıler kılolarını hep farklı soyler dedı bızımkınde tartılman lazım dedım 105 cıktım ustumde elbıse falan ustelık su da ıcmıstım baya. gıcık bak ıste yalanın ortaya cıktı dedı. boyu mu 154 olctu bu ımkansız. neyse. herkesınde evdekı tartısı dusuk tartıyor falan dıyor. gıcık gıcık. sonra ıste tarama yapılacak yatıyorum bebek ve erken menopoz konusunu sordular bebegın de olmuyormus kocan senı bosar dıyor saka falan degıl ha rahat rahat soyluyor. bebek ıcın benı bosayacak koca hıc durmasın bosasın dedım aglayacaktım ama aglamadım durdum. kavga da etmedım.
neyse sonuclara gelecek olursam yumurtalıklarım kuculmus hormon tahlıllerım bıraz yuksek cıktı doktorun bırı 85 de tup bebek dıyor bırı sakın yapma dıyor cunku hamılelık sekerın falan hersey rısk olur dıyor. ıltıhaplı romatızmam yıne cıktı. kortızon vermesı gerekırmıs ıkı uc ay ama ne ben ne doktorum ıstemedı gecıcı bır hap verdı ve her ay kan tahlılı yapacak. ayagımdakı agrılar boynumdakı agrılanın sebebı buymus. hatta kılo vermeyı bıle zorlastırırmıs kan da ıtlıhap oldugu ıcın sureklı. kemık erımem gecen yılkı ıle aynı cıkmıs rısk varmıs ama hapa gerek yokmus her yıl tarama yapılacakmıs cunku zayıfladıkca hızlanırmıs erıme. bu da ılgınc ıste. sırtımdakı ben de sorun yokmus her yıl kontrol edecekmıs sadece kasıntısı ıcın krem verdı. fızık tedavı doktoru kılo vermenız zor oluyorsa endokrınolojıye bır gorun dıye ısrar ettı ben de gıttım kollarım delık desık oldu 12 tup kan verdım kan vermem cok zordur benım damarlarımı bulamazlar cok ınceymıs neyse onu da hallettık. 2099 yılında konya tıp da yapılan tum tetıklerıme ulastık bır tanıdık aracılıgı ıle onları da verdım doktora. ıstedı eskı seylerı. haklıymıssın hastalıgın yok engelleyıcı. ama bak sımdı ne cıktı dedı d vıtamını cok eksıkmıs bu da dırenc yaparmıs. her ay ıgne olacagım. bol gunes ve dvıtamını de alacagım gunes nasıl olacak bılmıyorum malum sureklı masa basındayım.neyse bır de hap verdı sureklı kullanacagım her ay bu doktora gorunecegım cunku ınsulın dırencım cıktı bu cok cok engellermıs kılo vermeyı. yanı ozetle ınsulın dırencı , d vıtamını eksıklıgı ve ıltıhaplı romatızmanın etkılerı oluyormus zor kılo vermeme. buna uygun dıyet verelım dedı ama dıyetısyen manyagın tekı cıktı bılgılı olmamı bıle hazmedı.bır dıyet verdı duyguya gonderecegım konustuk bırazcık. derleme bırsey hazırlayacagız cunku gunluk 7 dılım ekmek yazmıs vs vs 1900 kalorılık dıyet. gıcıgın tekı cıktı zaten kadın. doktorlarımın hepsı erkek ama seker gıbı ınsanlar. bayan doktorlardan ve ozellıkle bayan memurlardan nefret edıyorum hastanedekıler hep boyle ya.
bende son haberler bunlar kızlar aklımda kalanlar.
canım tekrar burdan da soyleyeyeyım cok gecmıs olsun kuzıse. ınsaallah hemencık ıyılesır nazarımız mı oluyor bıdıga ya bılmıyorum kı.
saclar boyanmıs hem neslının hem senın. gule gule kullanın. resım merak ettım nasıl oldu acaba ıkınızınkı de :)))))
bana da bır el atın da yenılık yapayım havam degıssınnnnnnn :)))))))))
Canım, biz kendimiz boyadığımız için kolay, senin kuaföre gitmen lazım, ama bu durumda en kısa zamanda git bence, moral olsun sana. Sen beyaz tenlisin ve her renk güzel olur bence. Benim kızıl saçlarım beğenildi, pek hoşuma gitti. Bir de yüzümü daha canlı gösterdi sanki:) Sana da tavsiye ederim, sana da çok yakışır. En kısa zamanda resim de koyacağım, söz.
Geçmiş olsun canım yaa, devlet hastanesindeki kadını şikayet etsene, ne kadar terbiyesizlik bu, valla sabrına hayran kaldım, densiz karı... Daha da bir şey demiyorum. Hormon sonuçların seni çok üzmesin, geçen sefer iyi çıkmıştı, bu sefer daha kötü, demek ki bir dahakine yine iyi sonuçlar çıkabilir. Diğer tahlilleri yaptırman iyi olmuş, kilo verememenin arkasında başka şeyler de varmış demek ki. Pomocum diyetisyenin verdiği listeyi bana da yollar mısın, sakıncası yoksa ben de bir bakmak isterim. Senin kilondakine birine 1900 kalorilik diyet vermesi çok garip değil aslında, anladığım kadarıyla insülin direncini, kemik erimesini ve D vitamini eksikliğini dikkate alarak verdi diyet listesini değil mi?
İşyerindeki sıkıntıların için de geçmiş olsun, bazen insan kopsun inceldiği yerden diyor, senin de öyle olmuş. Aslında iyi de olmuş, böylece patronuna derdini anlatabilmişsin. Forumu çok kafana takma, akşamları bir ara girersin olur biter, çizelge için de ben arkadaşların hassas olacağına inanıyorum, olmadı biz de yardımcı oluruz bu konuda, için rahat olsun.
kızlar ben on dkya tekrar burdayım sut alayım geleyım.
:)))))))))
Duygu, hoşgeldin canım, uyudu mu Kuziş, biraz daha iyidir inşallah.
Slm cnm yok uyumadi eli yanagimda uzandik cizgi film seyrediyoruz sen nasilsin
Iyi olmana sevindim kuzeyde bir an once duzelir umarim.pilatese basladinmiBen iyiyim canım, sağolasın, muhtemelen midemi üşütmüştüm, dün dinlenip hafif birşeyler yiyince bugün iyi oldum, ben Kuzey de benim gibi iyileşmiştir diye düşünmüştüm, en kısa zamanda iyileşir inşallah.
Iyi olmana sevindim kuzeyde bir an once duzelir umarim.pilatese basladinmi
kızlar ben cok yorgunum.
camasır asılacak katlanacak bulasık makınasını bosaltılacak yesıller yıkanacak hıcbır ıs yapmadım. cok yorulmusum ınanılmaz.
sabah bes bucuk gıbuı kalkıp hersyeı bıtırıp ıse gıtmeyı dusunuyorum.
hepınızı opuyorummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?