2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

fıstık ne oldu sana yıne yaaaaaaaaaaa

neslıcıgım canım

ıyılesmene cok sevındım.

topık sessızlesmıs evet. kuzıs hasta dıye duygu gelememıs.cesmı eskısı gıbı gırmıyor serao hasta. hatıceyı de gormedım ırem ugramıs gıtmıs baldamlasını goremedım ercenın babaannesı hastaydı..... ben desen oyle.

ben cok uzgunum bu konuda. cunku artık aksamları mısafır, hastalık, asırı yorgunluk olursa gırebılırım ısyerımde gırmeyecegım maalesef. cunku cok buyuk problemlerın alt sebebı olmaya basladı bu olay. gazete bıle okumak suc olmaya basladı.

canım tekrar burdan da soyleyeyeyım cok gecmıs olsun kuzıse. ınsaallah hemencık ıyılesır nazarımız mı oluyor bıdıga ya bılmıyorum kı.

saclar boyanmıs hem neslının hem senın. gule gule kullanın. resım merak ettım nasıl oldu acaba ıkınızınkı de :)))))

bana da bır el atın da yenılık yapayım havam degıssınnnnnnn :)))))))))

Geçmiş olsun canım yaa, devlet hastanesindeki kadını şikayet etsene, ne kadar terbiyesizlik bu, valla sabrına hayran kaldım, densiz karı... Daha da bir şey demiyorum. Hormon sonuçların seni çok üzmesin, geçen sefer iyi çıkmıştı, bu sefer daha kötü, demek ki bir dahakine yine iyi sonuçlar çıkabilir. Diğer tahlilleri yaptırman iyi olmuş, kilo verememenin arkasında başka şeyler de varmış demek ki. Pomocum diyetisyenin verdiği listeyi bana da yollar mısın, sakıncası yoksa ben de bir bakmak isterim. Senin kilondakine birine 1900 kalorilik diyet vermesi çok garip değil aslında, anladığım kadarıyla insülin direncini, kemik erimesini ve D vitamini eksikliğini dikkate alarak verdi diyet listesini değil mi?
İşyerindeki sıkıntıların için de geçmiş olsun, bazen insan kopsun inceldiği yerden diyor, senin de öyle olmuş. Aslında iyi de olmuş, böylece patronuna derdini anlatabilmişsin. Forumu çok kafana takma, akşamları bir ara girersin olur biter, çizelge için de ben arkadaşların hassas olacağına inanıyorum, olmadı biz de yardımcı oluruz bu konuda, için rahat olsun.

Canım, biz kendimiz boyadığımız için kolay, senin kuaföre gitmen lazım, ama bu durumda en kısa zamanda git bence, moral olsun sana. Sen beyaz tenlisin ve her renk güzel olur bence. Benim kızıl saçlarım beğenildi, pek hoşuma gitti. Bir de yüzümü daha canlı gösterdi sanki:) Sana da tavsiye ederim, sana da çok yakışır. En kısa zamanda resim de koyacağım, söz.

hımmmm tamam canım koy muhakkak.cok merak edıyorum ıkınızı de.

canım benı az cok tanıyorsun sıkayet ederdım ahtta canına okurdum da hepsının. sık sık gıdecegım o hastaneye. cırkef bırı gıbı gorunmek ıstemedım bır de sonucumu gec verır bır sorun cıkartır falan cekındım. yenıden ızın al ugras dur sonuc ıcın dıye sustum ama ınan nasıl sustum ben de sasırdım bır gun once patladıgınm ıcın regl de oldugum ıcın sakındım sanırım.

evet suprız sekılde dıger tahlıler cıktı aklımda hıc yoktu gtmeyecegım dıyordum hep hatırlarsanız cunku bugunku gıbı bır manyagın moralınmı bozmasını ıstemıyordum kılo verdıgım ıcın basım daha dık gorundum agızlarının payını verdım ama yıne de hem o kadın hem dıyetısyen canımı sıkdılar.

evet canım dıyet bunlara gore verılmıs.

Slm cnm yok uyumadi eli yanagimda uzandik cizgi film seyrediyoruz sen nasilsin

Ben iyiyim canım, sağolasın, muhtemelen midemi üşütmüştüm, dün dinlenip hafif birşeyler yiyince bugün iyi oldum, ben Kuzey de benim gibi iyileşmiştir diye düşünmüştüm, en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Iyi olmana sevindim kuzeyde bir an once duzelir umarim.pilatese basladinmi

Iyi olmana sevindim kuzeyde bir an once duzelir umarim.pilatese basladinmi

İnşallah canım, tüm pozitif enerjimi yolluyorum Kuzeye, yarına sapasağlam uyansın Pilates topumu şişirdim ama daha yapamadım, zaten önceki gün akşam elime geçti, sonra da hasta oldum, haftasonu siftah yaparım bir aksilik olmazsa.

kızlar ben cok yorgunum.

camasır asılacak katlanacak bulasık makınasını bosaltılacak yesıller yıkanacak hıcbır ıs yapmadım. cok yorulmusum ınanılmaz.

sabah bes bucuk gıbuı kalkıp hersyeı bıtırıp ıse gıtmeyı dusunuyorum.

hepınızı opuyorummmmmmmmmmmmmm

İyi geceler canım, bana diyet listeni göndermeni istemiştim ama kaynadı galiba.

Ben de sütümü hazırladım, içip erken yatmayı planlıyorum, iyi geceler, tatlı rüyalar hepimize...

iyi geceler hanımlar

Pomocum hoşgeldin gözlerim seni arar olmuştu. Hastanedeki kadın için şikayet kutularına yazı yaz. Korkma mecburen işini yapacak kimsenin özel hayatına yorum yapma hakkı yok. Detoks iyi geçti geçmesine ama 200 gr hop geri gelmiş ( bakalım pazartesi ne çıkacak.

Neslicim sana da geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah hafta sonu geldi dinlenirsen birşeyin kalmaz.7

Sabah: 1 bardak su, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 çatal yumurta, 5 fındık , 5 kuru üzüm

Ara: yarım açma

Öğle: 4 kaşık patates salatası, şekersiz çay, 1 kk peynir

Akşam: Yarım lavaş ekmeği köfte dürüm, 1 bardak ayran

40 dk yürüyüş yaptım. Akşam cısss vardı yarın daha hafif yemeliyim. Patates de uygun değil ama misafirliğe gittiğim yerde yapmışlardı kıramadım.

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , amerikada cok popüler bir yöntem, universite onay belgeleri varmis .

sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.