2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb, ben her türlü diyeti denedim nerdeyse, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 13 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özcyacılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama istersiniz charmbeautyform | güzelliğin sırlarını keşfet bi siteden de bilgi bulabilirsiniz.

fıstık ne oldu sana yıne yaaaaaaaaaaa

canım neler gelmiş başına öyle 2 gün içerisinde, aman sana kötü davrananlar Allahından bulsun boşver sen hiç bozma moralini tahlillerin de yavaş yavaş düzelecek, sen de düzeleceksin hiç takma

ben de migren zateb var bir de bu ara tam teslim zamanı diye çok gerginim, kötü haberlerde aldım biliyorsun tutuyor işte arada. bir de projelerimden birinin teslimini ayın 16 sında zannediyodum 11 ine almışlar hepten panik oldum, sürekli ders çalışıyorum yani.

menu konusunda da pek yazmıyorum bu ara, doğru düzgün yemiyorum falan bi saçma bi düzenim oldu, zaten geç yatıyorum uyku düzenim yok, ayın 15 ine kadar biraz burayı ihmal edebilirim kızlar ama tatilde bomba gibi gelecegim söz bu arada kilo almam diye umuyorum ama bu kadar az yemeye vucudum ne tepki verir bilemeyecem. neyse kızlar hepinizi öptüm, mutlu haftasonları

Merhaba arkadaşlar
Ben şuan yürüyüşe çıkacağımı haber vermeye geldim ,hava soğuk bugün eğer çıkmazsam kalacak yürüyüş işim,hergün yarın çıkarım demekten bıktım ,

çok geçmiş olsun pomocum, bence de iyi sabretmişsin, densiz. sanane insanların özel hayatından.

çizelgeyi hiç kafana takma, bir şekilde halledilir. diyetisyenin verdiği liste neslinin dediği gibi sana uygundur bence. yediklerin senin bünyende biri için az olabilir, vücut da kıtlık sinyalleri gönderip hepsini bünyede topluyor olabilir. kesinlikle yanlış anlama cnm, daha önce bu tarz bir konuşmada yanlış anlaşılmıştım hatırlarsın. bana kalırsa biraz da o listeye göre beslen bakalım. seni çok sevdiğim bir insan var aynı şeyleri yaşıyorsunuz onun gibi görüyorum. sen iyi oldukça o iyi olmuş gibi geliyor bana. o da 100kg falan. ve bir tüp bebek olumsuz oldu. ikinciyi düşünüyorlar ama biraz kg vermesini söyledim önce. inan tepki verirsin diye yazmak istemedim ama... seni düşündüğümü bil...

nesli pilatesi nerden almıştım. ben de almaya karar verdim de. bir de duygu sana da soruyorum hangi videodan başlamak gerek

Ben pilates malzemelerini hepsiburada'dan aldım, Duygu da aynı siteden almıştı. Topu falan şişirdim ama daha yapamadım ben, Duygu da yazar zaten sana ama Ebru Şallı'nın ilk pilates CD'sinden yapıyor bildiğim kadarıyla.

Geçmiş olsun canım, bu ara kara bulutlar dolaşıyor üzerimizde, tez zamanda gider inşallah. Migren de çok bela bir şey, hele o baş ağrısıyla çalışmak ta zordur, Allah kolaylık versin. Projelerin de yetişir, sıkma canını, yalnız yine iştahın kesilmiş, en azından vücudun ihtiyacı olan besinleri almaya çalış, süt iç, meyve ye, mümkünse sabah kahvaltıda yumurta ye. Yeterli protein ve vitamin alamazsan o projelerin yetişmesi daha zor olur.

era3 arkadaşımız banlanmış reklam içeriklimesajlarından dolayı,şikayet etmekutucuğunu bulamadım yoksa ben şikayet edecektim onu,bütün mesajlarına baktım hepsi aynı mesaj

pomocum facebokta seni gördümbu konu hakkında yazı yazayım diyordum bir türlü fırsatım olmadı,çok çok güzel bayansın kilolu halinde bile bu kadar güzelken zayıf halinle dahada güzel olacaksın,yüzden resimlerine bayıldım,bu arada yakın memleketlerdeymişiz bi okadar onadaçok sevindim
canım sen canını hiç sıkma sabahları bizlerde gelemiyoruz,ben ancak akşamları fırsrt bulabiliyorum bilgisayaa girmeye ,diğer arkadaşlarda öyle sende akşamları alıntı yapıp yedilerini yazarsın canımm,yaza az kaldı bu sefer başaralım

Ben birşey sormak istiyorum kızlar ,59 kilo olan bir bayan gömleklerde kaç beden giyer bilen varmı ,bugün yürüyüşte yine mağazaların olduğu tarafa doğru yürüdüm,mağazalara bakarken yine bir gömlek beğendim kendime ,onuda alıp koymak istiyorum kendime yoksa gaza gelemicem, o gömlekleri gördükçe nasıl zayıflamadım diye kızıyorum.öncekini L beden almıştım L beden de 40 numara yapıyor 38 değil yani,
sizce L bedenmi alayım yoksa M ,mi alayım
böyle eğendikçe alacağım artık kendime birşeyler zayıfladığımdada elimde kıyafetler olmuş olacak inşallah

evet ben de indirdim dvd 1 diyo. ama diğerleri yok. ben de sipariş vereyim diyorum da hangisini aldınız, memnun mu aceba duygu. sen daha kullanmamışsın ama kalite olarak nasıl nesli

Son düzenleme:

canım mrb oncelıkle nasılsın adanalı guzel arkadasım

sana ozel ılgım var bılıyorsn buyudugum topragın ınsanısın.

cocuklar nasıl

ben sık olamıyorıum artık forumda. ancak aksamları gırmeye calısıyorum ısyerınde artık gırmıyorum pazartesı gunu bıldırım gunu oldugu ıcın sabah erken saatlerde olacagım ama onun dısında benı gunduzlerı gormenız mumkun olmayacak. sızler bana tam terapı oluyorsunuz ozellıkle o ıs yogunlugunda ama sorunlara sebep oldu forumda olmak oyuzden daha fazla sıkıntı olmasın dıye artık gırmıyorum.

beden sormussun ınan cevremde sosyal arkadasım azdır hanı onların bedenlerıne gore yorum yapayım dıyecegım. kendım de hıc o beden de olmadım :))))) oyuzden ben yardımcı olamayacagım.

alısverıs konusunda ben bu ay cok costum ozellıkle bır haftadır cok abarttım. lcwve rodıden 3 tane hırka aldım kıslık. ıkı tane elbıse aldım rodıden ustelık su an gıyemem baya darlar ama cok guzellerdı hem 19 tl ye dusmus hem de motıve eder dıye dusunup aldım kenara koydum 20 kılo verınce ancak gıyebılırım rahat. ama sımdılerde gıyebılecegım ıkı elbıse aldım modanısa dıye ınternette sıtesınden. ılk kez ınternetten kıyafet aldım tesuttur gıyıme uygun ama cok guzel elbıseler buldum ustelık beden sornum da olmadı bugun teslım aldım kargo da ucretsızmıs. elbıseler normalde 70-90 hatta 120 olan var ama 39 tlye ınmıs. resım eklerım gorursunuz haftaya. arkadasımın durumu ıyı degıl hem bebegıne ıkıncı kıyafet aldım hem kendısıne dogumdan sonra gıymesı ıcın sabahlıklı falan guzel bır pıjama aldım kendıme aldıklarım cok fazla oldu alısverıs eskıden yapmazdım ama ıkı yıldır abarttım aslında ıyı degıl bu. ılk defa bu kez rahatsız oldum hayatıma mutlu meust devam edeyım hıcbırsye benı uzmesın dıye kendımı motıve etmeye calısırken abartmaya basladım bunun farkındayım artık. mesela ıhtıyac seyler aldım tayt ve ıc camasırı. tamam rakam yuksek oldu ama enazından ıhtıyac yanı bunlar ama okadar esofman ve pıjama takımım varken yenı bır esofman takım almam hata oldu mesela. alıp da kullanmadıgım okadar cok canta oldu kı mesela. ayakkabılar oyle. ayakkabı canta artık durakladım ama bu kez kıyafete dustum dur demem lazım.

canım benım sagolasın o senın guzel gozlerının gordugudur ben sana hep dıyorum degıl mı bak nekadar kıloluyum ama kendıme guvenırım dıye bunu bıraz yuzum saglıyor aslında :))))))) ama bak ınan ben karakter olarak da oyleyım ozguvenım vardır benım tum olumsuzluklarıma ragmen.

ben sana daha once de demıstım 3 bucuk saat uzaklıktayız demıstım benım ısyerım hatta nıgde-adana yoluna donen karayolu uzerınde. adanaya gelmeyı cok ıstıyorum halen yakın arkadaslarım var ama adanayı da bahara erteledım sıcakta cekemem valla orayı. yıllardır alıstım serın havaya hem artık turbanlıyım cok daha fazla zorlanırım eskıden bıle zorlanırdım adanada sımdı cehennem olur bana tam.

canım ben sabahları yazıyordum ıkı saatrahat. bazen oglen gelıyordum bazen aksam uzerı. aktıf olamazsam rahatsız olacagımı bılıyorum baksana bır sayfa ılerlemıs sayfa ben dun gece gırdım en son. dogru durust hareket olmamıs gercı bugun cumartesıydı onun da etkısı vardır.

canım mrb nasılsın

valla nasıl sabrettım ben de ınan sasırıyorum bıraz yuz goz olmak ıstemedım hastane ortamında, bıraz sonuclarımı falan gecıktırmesın dıye sustum bıraz da ne bılıyım ben bır aydır okadar gergındım kı regl olunca daha sakın tepkıler verebıldım sanırım ıste o gun.

canım dıyetısyene gıcık olsam da kıtlık sınyalı verıyor olabılır dedıgın gıbı aynısını o da dedı ama gun boyu 7 dılım ekmek ıle de 1900 kalorılık bır dıyet yapamam. pazartesı gunu sıze hem kendı lıstemı eklerım hem benım gıbı ınsulın dırencı olanların kullandıgı Gİ diyetındekı ornek lıstelerı eklerım. neslı, duygu ve tum arkadaslar ıle fıkır paylasarak kendıme karma bır dıyet dusunuyorum hem bızım kendı mantıgımız hem bu toplam lıstelerın karması olarak. taramam lazım belgelerı, ısyerımde tararım pazartesı gunu ve eklerım.

pazartesı demısken umarım herkes guzel bır hafta gecırmıstır ben 1 kılodan fazla vermıstım regl oldugum gun hemen. ama tekrar +++ oldum yenı basladıgım haplar mı yaptı bılmıyorum. canım bıraz kılo verıp bebek dusun demende asla sakınca olmazdı cunku benım de amacım o kı zaten. doktorlarımdan bırı 85 kılo olunca tup bebek yap dedı durumun krıtık cunku dedı ama ben ona bıle ıtıraz ettım once ben saglıklı ve guzel bırı olacagım standarta bındırecegım kılomu, ardından hamılelık dıyorum hep.

Bugünkü menüm,
Sabah,
-1 dilim ekmek
-1 kiprit kutusu peynir
-1 domates
Ara,
-1 portakal
Öğlen,
-1 dilim ekmek
-4 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara,
1 türk kahvesi
Akşam,
-3 köfte
-Marul salatası
-1 dilim ekmek
Ara,
-kahve
-1 mandalina

valla oyle oldu canım ya. o kosturmaca, kotu sonuclar derdı arasında bır de manyak ınsanlar ıle ugrasmak tam oldu yanı. amın canım. boyle ınsanlar ısınden alınsın ınsaallah cok var boyle manyaklar hastanede.

ınsaallah dedıgın gıbı olur. ummadıgım sekılde rahatsızlıklarım cıktı yenı. hormon tahlılerım de herzamankınden daha kotuydu ama yıne de kendımı uzmemeye calısıyorum dun duygu tetıkte bekledı resmen. eve gıtmemı. uzun uzun konustuk esımle bıle tam konusmamıstım hastaneden sonra. anneme zaten anlatmadım kesın benı sınır edecek bır tepkı verır telefonda dıye. duygu sagolsun hem dınledı hem moral verdı ardından forumda neslıyle de konustuk bırazcık. hepınız sagolun kızlar. saglık olarak ALLAH sukur cok berbat seyler degıl yasadıklarım ama zor seyler yasıyorum herkesın duasına guzel dıleklerıne ıhtıyacım var

canım yaaa cok uzuldum hem mıgren hem bırsuru odev. ALLAH yardımcın olsun

tamam sen hallet de odevlerı. onemlı olan o. sadece az yemek ısını sevmedım bak ben vucuduma gore az beslenmısım ve oyuzden kılo almısım ya da verememısım ıdeal bvelkı tek sebep buydu belkı de ınsulın dırencımdı bılmıyorum ama az yeme dıyorum sadece :)))))))

hımmmmm yıne de 1 kılo vermene sevındım ben hep soyledım detoks detoks dıye ama bır de ınsulın dırencı falan rıtaya cıkınca ben bır muddet ertelemeyı dusunuyorum detoksu. cok bunalırsma kılo veremedıgımı gorup yanı, sıf moral olasun tartıdakı 2 kılo rakamı dıye yapabılırım onumuzdekı haftasonuna dogru ama bunun dısında uzun sure dusunmuyorum aslında.

sana daha fazla moral verebılmek motıvasyounu artırmak ısterdım ama sık gıremeyecegım ama lutfen pes etme ben gıremesem de arkadaslar var sakın kopma oldu mun kutfen.

Pomocum güzel cicilerini iyi günlerde kullan canım,çok güzel kıyafetler almışsın,giyim tarzına bayıldım,işte ben bu uyumu sağlıyamıyorum kilolu olunca sanki hep anneanne kıyafetlerine gidiyor elim nedense senigörüncebir kez daha hayran kaldım sana.
Bende büyük kızıma dahaçok alıyorum nasıl desem,kendimde yapamadıklarımı onda yapmayaçalışıyorum gibi,ne beğensemhemen S beden alıyorum bu güzelolur derken bende çok abartıyorum alışveriş işini bazen ,zayıflarsam sana yok kıyafet diyorumm,bana anneeeeeeeee zayıflamasanmı diyor hemen
Burda televole diye mağaza varbaraj yolunu bilirsin evime yakın yürüyüş yaparken oraya mutlaka uğruyorum,herhafta yeni kıyafetler geliyor en azınan farklı tarzda ,meşhur çakmak caddesindeki mağazaları bilirsin orda okadarçok çeşit yoktur televolede olduğu kadar,neyse kızıma uygun olanlardan alıyorum onun yaşına uygunlardan ona uygunda küpe alıyorum minik minik ,
Ahhhh zayıfolsam şunu kendime alırım diyorum bana uygunları görünce ,ama ben xxl almak istemediğim için hep erteliyorum dolabımı açsam düzgün birane kıyafetim yok hep eşofman tarzı iyiniyorum,
Senin özgüven doluolman çok hoşuma gitti
Artık kızıma lcw den almıyorum,inan orda bir badi 30 tl iken ben ordan 30 tl ye 3 tane ,kıyafet alıyorum,

benim listem de 1600 kalorilikti cnm. ben ilk ay hem spor hem de listeme uyarak 4200 gr verdim ve maşallah şu ara yediklerime dikkat etmememe rağmen geri almadım. sadece kızım izin verdiği sürece 1 saat spor yapmaya çalışıyorum. bana kalırsa bir de o listeye uy bakalım. listeni merakla bekliyorum. evet cnm, bahsettiğim kişi 100 ün üzerinde iken kendiliğinden hamile kaldı ve bebek 3. ayına girmişti sanırım kalbi durdu. kg dan kaynaklanabilir. zaten 100 ün üzerinde hamile kalmak zormuş. kalınmaz değil ama.... bunun doğuma kadar alınacağı kg da var zaten. ben 61-62 kg arasındayken zayıfla dedi doktorlar. pko dan tabi ama.

dilerim hayırlısı ile allah (cc) ikinize de en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp büyütecek bebekler nasip etsin....

ben de hem menumuı yazayım hem gunumu paylasayım.

sabah asırı erken uyanamadım tum ısler aksama kaldı halıyle. bu aksam bırazını yaptım yarın da yaparım yesıllıkler yıkanacak camasır var bırsuru katlanacak. bır de 4-5 cesıt yemek yapacagım haftalık. evı de supurecegım. temızlıge gelen bayana kadar ustunden yapmıs olayım.

bugun buraya kar yagdı haava yıne de asırı soguk oyuzden yarın dısarda yuruyemem ama bısıklet kullanacagım. ısyerımde baya yogun bır gun gecırdım bundan sonra daha yogun olacak gıbıyım.

sabah: tam bugday ekmegı bır dılım
bır domates bır salatalık
sekız adet roka
bır kk beyaz peynır
bır bardak süt

ara: yarım demet maydonoz, bır portakal, 500 ml sıcak su, acık sekersız cay

ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, 4 kasık yesıl mercımek yemegı, bır ca bardagı cacık, 4 kasık makarna

ara: acık sekersız cay , 500 ml sıcak su, yarım demet maydonoz, yarım portakal

aksam: avcun yarısı kadar ızgara somon, yarım sıse meyvelı soda, yarım demet roka, bır dılım tam bugday ekmegı, bır yumarta ceyrekten az sucuk yaptım. garıp bır sekılde canım yumurtalı sucuk ıstedı once bunu yedım sonra esımın ısrarı olan son kalan balıgı yedım somonu begenmedım lufer, levrek daha hosuma gıdıyordu hem yaglı bır balık hem de ne bılıyım sevmedım tadını. ama somon cok tavsıoye edılıyor tam aksıne.

aksam: bır nar yedım. 500 ml su

spor yapmadım ısyerımızı temızledık tum arkadaslar olark o terlettı baya. ve ıkı saattn fazla temızlık mutfak dolaplarını yerlestırme falan ugrastım. mutfagım dar oldugu ıcın tost makınam, rondom, activry falan cok zor yer buluyordum bulasık makınanım ustunde duruyordu arkadasımın onerısı ıle hepsı burada com da 4 lu ahsap ayakkabılık aldım 30tl degıldı ama okadar ısıme yaradı kı. aksma esımle kurduk cok kullanıslı oldu herkese tavsıye ederım

kızlar ıcım rahat etmedı yorgun oldugum halde gırdım bu gece. yarın gunduz de gırerım sanırım olmadı aksam yemekten sonra.

hepınızı opuyorummmmmmmm

doktorlara şu ara benden daha fazla sinir olan yoktur sanırım. annemin vefat etmesinde (her ne kadar vadesi yetmiş olsa da) sorumlu olanlar, pislikler....

cnm lcw den almıyorum demişsin nerden alıyorsun, anlayamadım. ben de kızıma hep lcw den aldım diyebilirim. ama ben indirimde ve internetten alıyordum. abartmışım, şu aralar hiçbirşey almıyorum