2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Pomocum önemli olan kalplerimizin bir olması,ne olurrahatsız olma canım ,akşamları yazarsın biz yine okuruz senin güzel yorumlarını,
Daha önce yazdığını görmemişim demekki,çünkü bazen yazıları kaçırabiliyorum uzun sayfalar yazıldığında,
nerde yaşadığına baktım nasıl sevindim bu kadar yakınmıyız dedim,
annemelr çamardını bilirmisin yazları giderler taaaaa ekimde gelirler ,adananın sıcağından kaçarlar ,bende 15 günlüğüne giderdim yanlarına ,eşim izin verse çocukları yazın oraya gönderirim kalsınlar serin serin ama izin vermiyor çocukları göndermeme,ya bende gidecem ya da çocuklar yanımızda olacak,illaki onların gittiği yerde bende olmalıyım anneme çok güvenirim benden güzel bakar ,ama eşime anlatamıyorum,
sen annesin gözünden sakınırsın kimse senin gibi bakamaz deyipizin vermiyor kızlarda benimle yanıyorlar adanada

adananın kışıçok güzeldir soğuklar daha yeni geldi geçen hafta çok güzeldi mesela,haklısın serin yere alışınca adananın sıcağı hiççekilmez
eğerki adanaya yolun düüşerse görüşmek isterim.hem bak havalr serinleyince gelecekmişsinn ben ozamana kadar zayıflıyayım

canım bak ben senın brı suru resmını gormus bırıyım gercekten cok guzelsın tam esmer guzelısın guzellıgının farkında ol lutfen. sen kendıne guvenmezsen ınan kac kılo olursan ol esının senı begenmedıgını dusunursun etrafındakılerın senı sısman gordujklerını hıssedersın fıstık gıbı hatunsun ıyı ısı olan hem de ıyı bır esın var maasallah reklam cocukları gıbı cocukların var. kendınle gurur duysana sen, azıcık kıbırlı gıbı olsana :)))))

abartma konusunda kendıme yenı abartıyorum ama kardeslerım gorumcelerım onların cocukları falan da cok alırım boyleyımdır hele kı durumu ıyı degılse daha cok alırım. bır tanıdıgıma bebej hedıyesı alırım oyle 5 lıralık brısey alıyım gecıstırıyım ıstemem. ben maddı sıkıntı cok cektım halen dolmus tasmıs bırı degılım ama bır ısım maasım varsa ınsanlara bır faydam olsun ısterım daıma. o arkadasıma pıjama takımı aldım durumu yok kadının. ucuncu cocugu daha once hep kaynana yanında koyde dogum yapmıs gecelık bıle almamıslar ucuncu cocugunda kadın mahrum olmasın ıstedım cok da severım cok ıyı bırıdır bana ablalılıgı cok oldu neyse baktım pıjama takımı sabahlıgı falan 80 tuttu ama aldım ınan. guzelce gıysın. el ıcıne cıkacak doguma gıdecek hastaneye.

canım yapma bunu. bak ben bıle kendıme buluyorum kıyafetler. ben ara ara resım ekleyeyım bak. ben bıle buluyorum gorursun sen kendını cok bırakmıssın kendını severek begenerek bu hayata devam etmelı ederken de ıdeal kıloya möutlu mesut sekılde ılerlemelıyız bence. yoksa dıyet de sısmanlık da kabus gıbı gorunur gozumuze.

canım adana gıyım konusunda harıkadır zaten. ben kucuk saattekı magazalardan bırınden 11 lıraya bluz almıstım bır dugun ıcın. buraya memleketımıze gelmıstık aynısını halam gelınıne hedıye almıs sorduk fıyatınuı 85 demıstı ıc anadoluda gıyım cok pahalıdır Allahtan buralara da avm tarxı yerler acıldı da cok ceıst ve uygun seyler bulabılıyoruz ben uc yıl once hıcbrısey bulamazdım ama uc yıldır lcw de cok sey bulurum bedenıme gore ustelık fıyat da uygun model de guzel. guzel hırkalar falan buluyorum elbıse bıle buldum.derıye benzer mont aldım mesela baharlık. yanı artık sıkıntım az. bu moda nısa magazası da ısıme cok yarayacak zayıfladıkca daha rahat olurum tabıkı.

ben de mersindeyim, bana da gelin :))

anladım canım ben hem kendı lıstemı hem o buldugum lıstelerı ekleyecegım demır eksıklıgı ve ınsulın dıencıne gore yapmıs benımkını. bakalım ınceleyelım beraber.

canım benım tedvaı ıle bıle olmuyor ama olmasın da zaten bu kıloda. bana da dedı doktor gebelık sekerı cıkar dedı dusuk dahıl tum rıskler kapında olur dedı.

ben 65 de dusunuyorum en az. cok cok saglıgım sıkıntıya gırerse 75 ama 75 den daha yukarınısın dusunmuyorum hamılelık ıcın

amın canım RABBIM ısteyen herkese versın. ne guzel dua etmıssın ALLAH razı olsun

canım haklısın ne dıyım. ben de okadar aldıgım ılaclar vs cok seye kızgınım ama doktor olarak cok sevdıgım ıyı doktorlar ıle de tanısmak nasıp oldu ınsaallah hep ıyıler ıle karsılasalım.

evet canım bukadar yakınız bır de bılıyorsun ben adanada buyudum oyuzden gelmem gıtmem sorun olmaz cok ozledım cok uzun zaman oldu gelme nıyetım var.

bılırım canım cok duydum. nıgde yakın bana bılıyorsun adanadayken de cok duydum orayı. sız aslen nıgdelı mısınız adana da nıgdelı cok olur da.

canım bazı erkekler cok tıtız cok kuralcı oluyor esın hem polıs onun da verdıgı bırsey vardır her an tetıkte her an suphe ıcındedır okadar kotu olay goruyor kı cocuklara bırsey olacagını dusunuyordur o hep. uzerıne gıtme, huy ıste. .

kıslar daha da sogumus artık degıl mı oyle duyuyorum eskıden bız montsuz kıs gecırırdık ama sımdılerde soguk oluyormus ıklımler degısıyor bız dız boyu kar gormemız gerekırken uc kez kar gorduk mesela bu yıl. o da yerde bırıkmedı yanı.

adanaya gelecek olursam sana onceden haber ederım muhakkak gorusuruz ıkımız de daha guzelken bulusalım :))))))))) ok ama once ızmıre gıdecegım baharda :))))))

kızlar ben cok yorgunum 6 bucukta uyandım aksam sadece yemek yerken oturdum ben kactım ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

Baldamlası ben büyük kızıma sadece ordan almıyorum 13-14 yaş grubuna göre fazla çeşit bulamıyorum yoksa 9 yaşındaki kızıma ordan alıyorum ,2 yaşındaki oğlumada ordan alıyorum,
13 yaşına geldiklerinde pek seçenek kalmıyor lcw
mesela 9 yaş grubu kız çocuk kıyafetlerine bayılıyorum yoksa
kızım 13 yaşında ama uzun boylu birazda hafif etli butlu olunca s giyiyor ,s benden kıyefete geçince bende butik tarzı yerden almaya başladım,aldıklarımda 10 tl gibibirşey ,hem çeşitiçok oldu kıyefet sorunu kalmadı,dersanaye gidiyor bende kıyafet işini böyle hallettim
birgün resimlerini paylaşayım
senin kızın kaç yaşında
benim dediğim mağazayı takip etmek gerekiyor ,onun yaş grubuna uygun bulunca hemen alıyorum

migren malesef babamdan kalma bana, onun evden ambulansa kadar yürüyemeyip sedyeyle indigini hatırlıyorum yani, umarım o kadar ilerlemez benmki meyve bolca yiyorum zaten canım, hatta nerdeyse sadece meyve yiyeniliyorum, bide tost yiyebiliyorum o kadar. anlamadım kendimi bu ara

meyve ve tostla geçirmem gereken bir 10 günüm var umarım ki hastalıgım da geçer artık, acayip bunaldım yani. dualarınızı eksik etmeyin benddn kızlarr

merhaba arkadaşlar
geçmişi biraz okudum bize güzel dileklerini dualarını gönderen herkese çook teşekkür ederim .babannem eve geldi iyi çok şükür .şu an annemde.bende hergün oraya gidiyorum yediklerrime dikkat ediyorum ama yinede diyet modunda olamıyorum bu aralar gelen giden derken menülerimide yazamıyorum.ama kilo da almamışım çok şükür

pomocum çok geçmiş olsun canım .hem işte hemde hastanede üzücü şeyler yaşamaışsın umarım şimdi iyisindir .patavatsız insanlar heryerde var heleki hastanedeki kadına çok sinir oldum ne haddine seninle evliliğinle ilg,ili yorum yapabiliyo işini yap yeter .neyse geçmiş gitmiş olsun .çizelgeyikafana yakma canım kendinide zora sokma ne zaman musait olursan o zaman olur

Aslında biraz küçük bir şeyler almak motive edici olur gerçekten, ben de mi alsam:) Benim kilo alma serüvenim çok eski değil, o yüzden olmayan ve içine girmeyi hedeflediğim kıyafetlerim var, bir kısmını verdim ama bazılarına kıyamadım, yine de ben de alayım küçük beden. Canım, 59 kilo için beden sormuşsun ama boy ve vücut yapısı da önemli, ben 58-59 kg civarında S veya M beden giyiyordum. Boyum 1.68, inşallah fikir vermiştir.

evet ben de indirdim dvd 1 diyo. ama diğerleri yok. ben de sipariş vereyim diyorum da hangisini aldınız, memnun mu aceba duygu. sen daha kullanmamışsın ama kalite olarak nasıl nesli

Daha kullanmadığım için bir şey demem doğru olmaz, ama bantlarını çok sevdim, top ta güzel görünüyor. Ben set olarak aldım, Delta marka içinde pilates matı, 3 tane farklı sertlikte bant, bir küçük ve bir büyük top var, bir de şişirme pompası var. Ben bir de ayrı olarak halka aldım, Duygu'da da Pomo'da da var bildiğim kadarıyla. Ben de DVD-1'i indirdim, önce onu epey yapmak lazım bence, ama dediğim gibi en sağlıklı yorumlar Duygu'dan gelecektir.

Pomocum sen girince sayfalar akmış yine maşallah, önce geçmişi okudum. İşin yoğun geçecek anlaşılan, bugün fazla yorma kendini bence, idare edecek kadar yap işlerini, sonra dinlen. Zaten bütün hafta çalışıyorsun yoğun bir şekilde. Listeni de pazartesi birlikte yorumlarız. Hiç merak etme. Ama şimdiden söyleyeyim, sonuçlarından sonra D vitamini eksikliği de çıktığı için süt konusunda takipçin olacağım.
Ben de bir ara çok alışveriş yapıyordum, biraz sıkıntılı dönemde olmandan kaynaklanıyor, iyi geliyorsa çok problem yok, sonuçta uygun fiyatlı şeyler alıyorsun, kendine fazla yüklenme. Fotoğraf ta yükle, güzel oluyor, motive edici oluyor. Ben de bu hafta işyerinde fotoğraf çekilip yüklemeyi düşünüyorum, elbise giymeyi planlıyorum:) Hem azıcık kız gibi görüneyim, hep maskülen nereye kadar:) hem de kızıl saçlarımı göstereyim size.

benim kız martta 2 yi bitirecek kısmetse daha minnak teyzesi.
hangi mağaza, adana da mı??? evet ya küçüklerin cicileri daha güzel, çeşit de çok

Delta T3 Ultra-Deluxe Dura-Strong Turkuaz Pilates Seti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

bunu sipariş vermeyi düşünüyorum nesli.görüntü olarak sordum kalitesi nasıl diye. az çok kendini belli ediyordur cnm. çemberi de sonra alırım diyorum ama...
duygu, çember nasıl, alayım mı???

alırsam çemberi de şunu alırım sanırım

Delta Dura-Strong Deluxe Pilates Egzersiz Çemberi

Son düzenleme:
Biz kozanlıyız selanikmacirleri derler ya onlardanız canım,
niğdeye bizimkiler sıcaktan kaçmak için gidiyorlar
eskiye nazaran soğuk geçiyor doğru kardeşimi bilirim dersaneye kışın odamont giymeden giderdi
inşallah canım kısmet olursa görüşürüzz

Iyi aksamlar kizlar oncelikle gecmisi okumadim onubelirteyim bu aralar kizim hasta bende cok halsizim o yuzden foruma giremiyorumaslina bakarsaniz sanirim ben bu isi beceremiyorum 1 gun giriyorum 5 gun giremiyorum foruma (( bilmiyorum ama isterseniz listeden cikarabilirsiniz beni cunku duzenli foruma giremiyorum diger arkadaslarin motivasyonunu bozmak istemem

Benimde kafam karıştı neslicim o yüzden sormuştum çünkü ben 57 kiloya kadar inmiştim ve eşimin yanına gideceğim zaman ,kendime elbise almıştım 57 kiloyken aldığım elbise S bedenmiş çokşaşırdım şimdi ben S bedenmi giymişm şaşırıyorum,sonra bir kaç elbiseme daha baktım 1 numara diyor,hiç L yok içlerinde
Neslicimçok beğendiğin birşey olursa ama çok pahalı olmasın bir iki tane al insan çok motive oluyor

Kızlar, haftasonunuz güzel geçmiştir umarım, biz eşimle bütün haftasonu evdeydik, dinlendik, pek güzel oldu. Geçen hafta şehir dışında olunca bu hafta ihtiyacımız vardı. Tabi aynı zamanda çamaşır da birikmişti, bolca ütü yaptım, çamaşır asıp katladım. Yemek olarak normalden fazla yedim, öyle cıss sayılacak bir şey yok ama porsiyonlarım fazlaydı, itiraf edeyim. Muhtemelen yarın regl olacağım, bugün davul gibiyim, tabi bu sabah tartıya yansır mı bilmiyorum. Bir de Antep'e gitmeden önce yapmıştım Leslie, bugün de yaparak tekrar düzenime döneyim dedim. Leslie 4 fast mil yaptım, acayip terledim. Pilates te yapmak istiyordum ama o da yarına artık, dönüşümlü yapayım diyorum.
Yarın Pomo'ya 9'dan önce bildirimlerimizi yapalım, malum Pomo işyerinde sıkıntılı bir dönem geçiriyor, ben de hatırlatmış olayım. İnşallah herkes süper kilolar vermiştir ve tatlı bir rekabet olur.

canım, neslı de soylemıs ben de duyguda da var. ben cember de dahıl bır kampanya denk gelmıstım yazın. hepsını komple aldım. bırkac kez kullandım gayet memnunum hem urun hem kullanımı hakkında en dogru bılgıyı duygu verır.