- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.241
canım benım sagolasın o senın guzel gozlerının gordugudur ben sana hep dıyorum degıl mı bak nekadar kıloluyum ama kendıme guvenırım dıye bunu bıraz yuzum saglıyor aslında :))))))) ama bak ınan ben karakter olarak da oyleyım ozguvenım vardır benım tum olumsuzluklarıma ragmen.
ben sana daha once de demıstım 3 bucuk saat uzaklıktayız demıstım benım ısyerım hatta nıgde-adana yoluna donen karayolu uzerınde. adanaya gelmeyı cok ıstıyorum halen yakın arkadaslarım var ama adanayı da bahara erteledım sıcakta cekemem valla orayı. yıllardır alıstım serın havaya hem artık turbanlıyım cok daha fazla zorlanırım eskıden bıle zorlanırdım adanada sımdı cehennem olur bana tam.
canım ben sabahları yazıyordum ıkı saatrahat. bazen oglen gelıyordum bazen aksam uzerı. aktıf olamazsam rahatsız olacagımı bılıyorum baksana bır sayfa ılerlemıs sayfa ben dun gece gırdım en son. dogru durust hareket olmamıs gercı bugun cumartesıydı onun da etkısı vardır.
Pomocum güzel cicilerini iyi günlerde kullan canım,çok güzel kıyafetler almışsın,giyim tarzına bayıldım,işte ben bu uyumu sağlıyamıyorum kilolu olunca sanki hep anneanne kıyafetlerine gidiyor elim nedense senigörüncebir kez daha hayran kaldım sana.
Bende büyük kızıma dahaçok alıyorum nasıl desem,kendimde yapamadıklarımı onda yapmayaçalışıyorum gibi,ne beğensemhemen S beden alıyorum bu güzelolur derken bende çok abartıyorum alışveriş işini bazen ,zayıflarsam sana yok kıyafet diyorumm,bana anneeeeeeeee zayıflamasanmı diyor hemen
Burda televole diye mağaza varbaraj yolunu bilirsin evime yakın yürüyüş yaparken oraya mutlaka uğruyorum,herhafta yeni kıyafetler geliyor en azınan farklı tarzda ,meşhur çakmak caddesindeki mağazaları bilirsin orda okadarçok çeşit yoktur televolede olduğu kadar,neyse kızıma uygun olanlardan alıyorum onun yaşına uygunlardan ona uygunda küpe alıyorum minik minik ,
Ahhhh zayıfolsam şunu kendime alırım diyorum bana uygunları görünce ,ama ben xxl almak istemediğim için hep erteliyorum dolabımı açsam düzgün birane kıyafetim yok hep eşofman tarzı iyiniyorum,
Senin özgüven doluolman çok hoşuma gitti
Artık kızıma lcw den almıyorum,inan orda bir badi 30 tl iken ben ordan 30 tl ye 3 tane ,kıyafet alıyorum,
Pomocum önemli olan kalplerimizin bir olması,ne olurrahatsız olma canım ,akşamları yazarsın biz yine okuruz senin güzel yorumlarını,
Daha önce yazdığını görmemişim demekki,çünkü bazen yazıları kaçırabiliyorum uzun sayfalar yazıldığında,
nerde yaşadığına baktım nasıl sevindim bu kadar yakınmıyız dedim,
annemelr çamardını bilirmisin yazları giderler taaaaa ekimde gelirler ,adananın sıcağından kaçarlar ,bende 15 günlüğüne giderdim yanlarına ,eşim izin verse çocukları yazın oraya gönderirim kalsınlar serin serin ama izin vermiyor çocukları göndermeme,ya bende gidecem ya da çocuklar yanımızda olacak,illaki onların gittiği yerde bende olmalıyım anneme çok güvenirim benden güzel bakar ,ama eşime anlatamıyorum,
sen annesin gözünden sakınırsın kimse senin gibi bakamaz deyipizin vermiyor kızlarda benimle yanıyorlar adanada
adananın kışıçok güzeldir soğuklar daha yeni geldi geçen hafta çok güzeldi mesela,haklısın serin yere alışınca adananın sıcağı hiççekilmez
eğerki adanaya yolun düüşerse görüşmek isterim.hem bak havalr serinleyince gelecekmişsinn ben ozamana kadar zayıflıyayım
benim listem de 1600 kalorilikti cnm. ben ilk ay hem spor hem de listeme uyarak 4200 gr verdim ve maşallah şu ara yediklerime dikkat etmememe rağmen geri almadım. sadece kızım izin verdiği sürece 1 saat spor yapmaya çalışıyorum. bana kalırsa bir de o listeye uy bakalım. listeni merakla bekliyorum. evet cnm, bahsettiğim kişi 100 ün üzerinde iken kendiliğinden hamile kaldı ve bebek 3. ayına girmişti sanırım kalbi durdu. kg dan kaynaklanabilir. zaten 100 ün üzerinde hamile kalmak zormuş. kalınmaz değil ama.... bunun doğuma kadar alınacağı kg da var zaten. ben 61-62 kg arasındayken zayıfla dedi doktorlar. pko dan tabi ama.
dilerim hayırlısı ile allah (cc) ikinize de en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp büyütecek bebekler nasip etsin....
doktorlara şu ara benden daha fazla sinir olan yoktur sanırım. annemin vefat etmesinde (her ne kadar vadesi yetmiş olsa da) sorumlu olanlar, pislikler....
cnm lcw den almıyorum demişsin nerden alıyorsun, anlayamadım. ben de kızıma hep lcw den aldım diyebilirim. ama ben indirimde ve internetten alıyordum. abartmışım, şu aralar hiçbirşey almıyorum
ben de mersindeyim, bana da gelin :))
Pomocum önemli olan kalplerimizin bir olması,ne olurrahatsız olma canım ,akşamları yazarsın biz yine okuruz senin güzel yorumlarını,
Daha önce yazdığını görmemişim demekki,çünkü bazen yazıları kaçırabiliyorum uzun sayfalar yazıldığında,
nerde yaşadığına baktım nasıl sevindim bu kadar yakınmıyız dedim,
annemelr çamardını bilirmisin yazları giderler taaaaa ekimde gelirler ,adananın sıcağından kaçarlar ,bende 15 günlüğüne giderdim yanlarına ,eşim izin verse çocukları yazın oraya gönderirim kalsınlar serin serin ama izin vermiyor çocukları göndermeme,ya bende gidecem ya da çocuklar yanımızda olacak,illaki onların gittiği yerde bende olmalıyım anneme çok güvenirim benden güzel bakar ,ama eşime anlatamıyorum,
sen annesin gözünden sakınırsın kimse senin gibi bakamaz deyipizin vermiyor kızlarda benimle yanıyorlar adanada
adananın kışıçok güzeldir soğuklar daha yeni geldi geçen hafta çok güzeldi mesela,haklısın serin yere alışınca adananın sıcağı hiççekilmez
eğerki adanaya yolun düüşerse görüşmek isterim.hem bak havalr serinleyince gelecekmişsinn ben ozamana kadar zayıflıyayım
doktorlara şu ara benden daha fazla sinir olan yoktur sanırım. annemin vefat etmesinde (her ne kadar vadesi yetmiş olsa da) sorumlu olanlar, pislikler....
cnm lcw den almıyorum demişsin nerden alıyorsun, anlayamadım. ben de kızıma hep lcw den aldım diyebilirim. ama ben indirimde ve internetten alıyordum. abartmışım, şu aralar hiçbirşey almıyorum
ben de mersindeyim, bana da gelin :))
Geçmiş olsun canım, bu ara kara bulutlar dolaşıyor üzerimizde, tez zamanda gider inşallah. Migren de çok bela bir şey, hele o baş ağrısıyla çalışmak ta zordur, Allah kolaylık versin. Projelerin de yetişir, sıkma canını, yalnız yine iştahın kesilmiş, en azından vücudun ihtiyacı olan besinleri almaya çalış, süt iç, meyve ye, mümkünse sabah kahvaltıda yumurta ye. Yeterli protein ve vitamin alamazsan o projelerin yetişmesi daha zor olur.
valla oyle oldu canım ya. o kosturmaca, kotu sonuclar derdı arasında bır de manyak ınsanlar ıle ugrasmak tam oldu yanı. amın canım. boyle ınsanlar ısınden alınsın ınsaallah cok var boyle manyaklar hastanede.
ınsaallah dedıgın gıbı olur. ummadıgım sekılde rahatsızlıklarım cıktı yenı. hormon tahlılerım de herzamankınden daha kotuydu ama yıne de kendımı uzmemeye calısıyorum dun duygu tetıkte bekledı resmen. eve gıtmemı. uzun uzun konustuk esımle bıle tam konusmamıstım hastaneden sonra. anneme zaten anlatmadım kesın benı sınır edecek bır tepkı verır telefonda dıye. duygu sagolsun hem dınledı hem moral verdı ardından forumda neslıyle de konustuk bırazcık. hepınız sagolun kızlar. saglık olarak ALLAH sukur cok berbat seyler degıl yasadıklarım ama zor seyler yasıyorum herkesın duasına guzel dıleklerıne ıhtıyacım var
canım yaaa cok uzuldum hem mıgren hem bırsuru odev. ALLAH yardımcın olsun
tamam sen hallet de odevlerı. onemlı olan o. sadece az yemek ısını sevmedım bak ben vucuduma gore az beslenmısım ve oyuzden kılo almısım ya da verememısım ıdeal bvelkı tek sebep buydu belkı de ınsulın dırencımdı bılmıyorum ama az yeme dıyorum sadece :)))))))
Ben birşey sormak istiyorum kızlar ,59 kilo olan bir bayan gömleklerde kaç beden giyer bilen varmı ,bugün yürüyüşte yine mağazaların olduğu tarafa doğru yürüdüm,mağazalara bakarken yine bir gömlek beğendim kendime ,onuda alıp koymak istiyorum kendime yoksa gaza gelemicem, o gömlekleri gördükçe nasıl zayıflamadım diye kızıyorum.öncekini L beden almıştım L beden de 40 numara yapıyor 38 değil yani,
sizce L bedenmi alayım yoksa M ,mi alayım
böyle eğendikçe alacağım artık kendime birşeyler zayıfladığımdada elimde kıyafetler olmuş olacak inşallah
evet ben de indirdim dvd 1 diyo. ama diğerleri yok. ben de sipariş vereyim diyorum da hangisini aldınız, memnun mu aceba duygu. sen daha kullanmamışsın ama kalite olarak nasıl nesli
Baldamlası ben büyük kızıma sadece ordan almıyorum 13-14 yaş grubuna göre fazla çeşit bulamıyorum yoksa 9 yaşındaki kızıma ordan alıyorum ,2 yaşındaki oğlumada ordan alıyorum,
13 yaşına geldiklerinde pek seçenek kalmıyor lcw
mesela 9 yaş grubu kız çocuk kıyafetlerine bayılıyorum yoksa
kızım 13 yaşında ama uzun boylu birazda hafif etli butlu olunca s giyiyor ,s benden kıyefete geçince bende butik tarzı yerden almaya başladım,aldıklarımda 10 tl gibibirşey ,hem çeşitiçok oldu kıyefet sorunu kalmadı,dersanaye gidiyor bende kıyafet işini böyle hallettim
birgün resimlerini paylaşayım
senin kızın kaç yaşında
benim dediğim mağazayı takip etmek gerekiyor ,onun yaş grubuna uygun bulunca hemen alıyorum
Aslında biraz küçük bir şeyler almak motive edici olur gerçekten, ben de mi alsam:) Benim kilo alma serüvenim çok eski değil, o yüzden olmayan ve içine girmeyi hedeflediğim kıyafetlerim var, bir kısmını verdim ama bazılarına kıyamadım, yine de ben de alayım küçük beden. Canım, 59 kilo için beden sormuşsun ama boy ve vücut yapısı da önemli, ben 58-59 kg civarında S veya M beden giyiyordum. Boyum 1.68, inşallah fikir vermiştir.
Daha kullanmadığım için bir şey demem doğru olmaz, ama bantlarını çok sevdim, top ta güzel görünüyor. Ben set olarak aldım, Delta marka içinde pilates matı, 3 tane farklı sertlikte bant, bir küçük ve bir büyük top var, bir de şişirme pompası var. Ben bir de ayrı olarak halka aldım, Duygu'da da Pomo'da da var bildiğim kadarıyla. Ben de DVD-1'i indirdim, önce onu epey yapmak lazım bence, ama dediğim gibi en sağlıklı yorumlar Duygu'dan gelecektir.
Biz kozanlıyız selanikmacirleri derler ya onlardanız canım,evet canım bukadar yakınız bır de bılıyorsun ben adanada buyudum oyuzden gelmem gıtmem sorun olmaz cok ozledım cok uzun zaman oldu gelme nıyetım var.
bılırım canım cok duydum. nıgde yakın bana bılıyorsun adanadayken de cok duydum orayı. sız aslen nıgdelı mısınız adana da nıgdelı cok olur da.
canım bazı erkekler cok tıtız cok kuralcı oluyor esın hem polıs onun da verdıgı bırsey vardır her an tetıkte her an suphe ıcındedır okadar kotu olay goruyor kı cocuklara bırsey olacagını dusunuyordur o hep. uzerıne gıtme, huy ıste. .
kıslar daha da sogumus artık degıl mı oyle duyuyorum eskıden bız montsuz kıs gecırırdık ama sımdılerde soguk oluyormus ıklımler degısıyor bız dız boyu kar gormemız gerekırken uc kez kar gorduk mesela bu yıl. o da yerde bırıkmedı yanı.
adanaya gelecek olursam sana onceden haber ederım muhakkak gorusuruz ıkımız de daha guzelken bulusalım :))))))))) ok ama once ızmıre gıdecegım baharda :))))))
Aslında biraz küçük bir şeyler almak motive edici olur gerçekten, ben de mi alsam:) Benim kilo alma serüvenim çok eski değil, o yüzden olmayan ve içine girmeyi hedeflediğim kıyafetlerim var, bir kısmını verdim ama bazılarına kıyamadım, yine de ben de alayım küçük beden. Canım, 59 kilo için beden sormuşsun ama boy ve vücut yapısı da önemli, ben 58-59 kg civarında S veya M beden giyiyordum. Boyum 1.68, inşallah fikir vermiştir.
Daha kullanmadığım için bir şey demem doğru olmaz, ama bantlarını çok sevdim, top ta güzel görünüyor. Ben set olarak aldım, Delta marka içinde pilates matı, 3 tane farklı sertlikte bant, bir küçük ve bir büyük top var, bir de şişirme pompası var. Ben bir de ayrı olarak halka aldım, Duygu'da da Pomo'da da var bildiğim kadarıyla. Ben de DVD-1'i indirdim, önce onu epey yapmak lazım bence, ama dediğim gibi en sağlıklı yorumlar Duygu'dan gelecektir.
benim kız martta 2 yi bitirecek kısmetse daha minnak teyzesi.
hangi mağaza, adana da mı??? evet ya küçüklerin cicileri daha güzel, çeşit de çok
Delta T3 Ultra-Deluxe Dura-Strong Turkuaz Pilates Seti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
bunu sipariş vermeyi düşünüyorum nesli.görüntü olarak sordum kalitesi nasıl diye. az çok kendini belli ediyordur cnm. çemberi de sonra alırım diyorum ama...
duygu, çember nasıl, alayım mı???
alırsam çemberi de şunu alırım sanırım
Delta Dura-Strong Deluxe Pilates Egzersiz Çemberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?