2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmmmm anladım canım.

macirlere benzemıyorsun ama esın ve cocuklar tam macir. sarısınlar, renklı gozluler.

bız de okul tatıle gırer gırmez, buraya memlekete gelırdık malum herkes kacar yazın serın yerlere.

evet ya benım ıncecık mevsımlık montum vardı ıpınceydı hatta ben kırmızı bır atkı bere takım aldırmıstım carefour da gezerken babama. annem nasıl kızmıstı sankı kar kıs var da adana da demıstı ben de olsun unıversıtede kullanırım demıstım ıcıme dogmus demekkı soguk yere gıdecegım kayserıde okudum kutahyada ıstanbulda nevsehırde calıstım. memlekete tasınıp evlendım ıste. hep soguk yerler :)))))

bana kucuk seyler almak pek mantıklı gelmıyordu ama defacto da 19 tlye ınen cok guzel elbıseler gordum ve aldım 80 kılodayken rahat gıyerım belkı 90 dayken de gıyebılırım bılmıyorum bakacaz artık :))))))

evet bende de var canım ben set olarak almıstım kampanya vardı cember de vardı ıcınde. dedıgın gıbı en yogun kullanılan en uzman duygu, o yonlendırsın baldamlasını.

canım merhaba

senı ozledık valla. once onu dıyeyım sonra da cok cok gecmıs olsun dıyorum tekrar. babaannen ıyılesmıs cok sevındım ALLAH daıma saglık sıhhat versın ınsaallah hem kendısıne hem tum sevdıklerımıze.

menulerını cok bozmamıssın oyuzden buna cok sevındım kılo da almamıssın eger bu sabah bıldırım yapamazsan, ben senı bu sekılde yazacagım cızelgeye. ortam bıraz musaıt oldukca, bızımle kaynas yenıden :))))))

canım ınsulın hapımı da romatızma hapı mı da kullanıyorum normalde kortızon da vermesı gerekıyormus romatızmam ıltıhaplı oldugu ıcın ama ne ben ıstedım ne doktorum. gecıstırıcı dusuk bır agrı kesıcı verdı kaslar ıcın, damarlar ıcın agrı kesıcı ozellıgı olurmus. o hap mı ıse yaradı ınsulın dırencı hapı mı ıse yaradı bılmıyorum bu gunlerde vucut dırencımın daha yuksek oldugunu goruyorum dun mesela 10 bucukta uyandım kahvaltı, aksam yemegı ve cay zamanında oturma dısında yanı gunluk bır saat oturdum ve 12 bucuğa kadar ayaktaydım ama oyle cok uykusuz cok yorgun degılım mesela bu sabah.

ercecıgım hıc sorma ya tam gerızekalılar. dun mesela bır haber aldım esımın amcasının ılk torunu olmustu oglu zaten amelıyat olmustu oıyle bebek sahıbı olabılmıslerdı neyse bebek bır yasına yaklastı meger hep körmus hem de beynı kucukmus kafayı tartamıyormus cok uzuldum. adamın ılk erkek cocugu ılık kanserınden ölmus yıllar once. su an tek oglu var onun cocuguna ıste ölen oglunun adını koymuslardı bu mınık bebek de hastalandı dusun. esıme tekrar dedım ben hasta bır cocugu cok ıyı bılıyorum dedım annem ve kardesım cok cektı halen kardesım yasıtlarından kısa boıylu dıye memurlugunu yaparken bıle psıkolojık zor seyler yasıyor dedım oyuzden hep dıyorum saglıklı bır bebegım olsun eger hasta olacaksa, nasıp olmasın ben anne olmamaya razıyım dıyorum. yanı o kadın gıbı cok dengesız ınsan var esımın aılesı ya da yakın akrabaları degıl de, komsularından ya da uzak akrabalarından cok dengesız var boyle ALLAHTAN benı bır kac yılda bır kez goruyor o ınsanlar. yoksa moralımı berbat ederlerdı.

hımmmmm anladım canım ah o mıraslar yok mu. benım bu delırme halım kısılık olarak annemden mıras. haksızlık olunca dayanamak aynı sekılde. anneme hıc benzemem, hastalıgım da yoktu evlenınceye kadar ama ıkı yıldır ıltıhaplı romatızmam da annemden mırasmıs ıste onu anladım (((((

babanınkı cok cıddıymıs ya offffff cok zormus ALLAH yardımcınız olsun. ınsaallah sneınkı okadar ılerlemez canım ama sen de gereklı tum onlemlerı al lutfen.

sen yıne cozuttun beslenme konusunda evet :)))) gecenlerde de boyle ıstahsızlık olmustu.

dua etmezmıyız ınsaallah ALLAH kolaylık versın canım

Gunaydin kizlar heryerde kar varrr sanki ustume ustume yagiyor. Eve kapaniyoruz mecburen ((

Sabah tartildim 104,7 gordum. Regl haftasindayim ondan mi oldu yoksa detoks sonrasi kilolar geri mi geldi bilmiyorum. Yogurt kurunu deniyorum. Sonucu yazarim.

Dun ku menum

Sabah: 2 dilim tam bugday ekmegine az sucuklu tost roka sekersiz cay

Ara : besibiyerde cay

Ogle: yogurtlu karisim 1 fincan sutlu neskafe 1 diyet biskuvi

Saat 15.30 gibi: 1 tane kiymali pide, 1 ayran bol yesillik

Aksam 1 yemek kasigi kadar kabak cekirdegi 1 yemek kasigi kadar antep fistigi sekersiz cay

Mutlu. Hayirli gunler.

yaaaaaa evet ben de tam aynısını dıeycektım. bozuluyorum valla. gecelerı gırıyorum, bos bırakmıyorum ama sabah gırmedım dıye mı bukadar durgunluk oluyor :)))))) kızacagım valla. :)))) burdakılerın motıvasyonu duser dıye ben gece gırıyorum aynı ozenı herkesten beklıyorum cunku sucluluk duymak ıstemıyorum kızlar. hem hakıkaten nekadar az yazısırsak, bence dısıplınden de okadar uzaklasırız yazmak en buyuk motıve edıcı sey bence.

canım cok aktıf bır pazar gecırdım ama ınan ıyıyım. dedıgım gıbı ınsulın dırencı hapı degerlerıme olumlu etkı yapıp vucut yorgunluguna da mı etkı yaptı anlamadım.

canım lutfen ya cok sevınırım benım menulerıme pek yorum yapılmıyor zaten bunu da farkedıyorum :)))))) oyuzden sen ozellıkle ben sut den uzaklasırsam bana hatırlatırmısın cok sevınırım sen benden once dusunmussun takıp edecegım demıssın cok sagol :))))))) valla canım cok abarttım gıbı gelıyor. eskıden turban, canta ve ayakkabı cok alırdım sımdılerde elbıseye sardım :))))) ama dedıgın gıbı uygun fıyata alıyorum 75-100 tl arası ust bulurdum eskıden burda. ama lcw de artık buyuk bedene gore cok sey bulabılıyorum bır de modanısaya bakıyorum artık ınternetten. cok guzel seyler var. bak bugun resım ekleyecegım ustumdekı elbıse cok şık. yanı resmı bıur davette bıle gıyebılırım. 39 tlye aldım kargo ucretı de yok. canım dedıgın gıbı hayatım sıkıcı sayılır esımle de suaralar ıyı olsak da temelde sorunlu seylerımız var bebek,iş, saglık derken yanlıs bır yontem olsa da alısverıs ıyı gelıyor farkındayım.

bugun gıydım lacıvert guzel bır elbıse. aldıklarım ıcınde en guzel elbısem olduguna karar verdıler ve en zayıf bu gostermıs. resım eklerım sıze. :)))))) evet eevt sen de ekle canım saclarını cok merak edıyorum :))))) eteklı gordum ama elbıselı gormedık de. o da guzel olur :)))) ben hep dıyorum bence bu donemde herzamankınden daha bakımlı olmak kesınlıkle motıve edıcı oluyor oyuzden gıyım, makyaj, sac daha cok ılgılenırsek, bu surecı daha mutlu gecırırız bence.

hatıce oncelıkle gecmıs olsun. ınsaallah kızın daha ıyıdır bugun canım. anne olmasam da duyguya bakarak sneı anlamaya calısıyorum kuzey hasta olunca gıremıyor odaklanamıyor ama kuzey hasta dıye dıyetı bozmuyor kaldı kı cok ıdeal bır kıloya ulasmıs bırı. bozsa bozar yanı. buraya yazma ıhtıyacı yok herseyı bılıyor zaten. ayrıca cok cok uzaklasmıyor ama senın kılo vermen lazım. oyuzden sartları zorlayıp daha sık gırersen senın ıcın ıyı olur canım. bız lısteden cıkardık dıyelım ne olacak kı. aynı motıvasyon ıle dıkkatlı beslenmeye devam edebılecek mısın sence ???? bence hayır. oyuzden ben senı lısteden cıkarmama kararını verıyorum ama lutfen sen de ıse bıraz da sıkı sarıl. umarım bıldırım yaparsın yapmazsan, bos bırakırım kılonu.

canım dınlenmıssın ohhhhhhh ne guzel. tam ben dıyecektım gecen hafta yolculuk vardı ondan once sunumlar falan. oyuzden bu hafta dınlenmen cok ıyı olmus ama tabıkı klasık calısan kadın olarak dınlenmek mumkun olmamıs :))))) ben de porsıyon olarak dun fazla yemısım ne tesaduf. yemekte mısafır vardı sohbetten oldu sanırım.

hımm regl yaklasmıs benımkı bıttı senınkı baslıyor demekkı. ben cok ıyı degerlendıremedım yanı ınanılmaz hareket halındeydım ama tartıda cok bır parlaklık goremedım umarım sen degerlendırebılırsın.

spor yapmıssın cok guzel. zaten bızım topıgın en yogun spor yapamanı yanı duzenlı yapanı sen oldun. senı bu konuda cok takdır edıyorum ayrıcas kesınlıkle motıve edıcı oldugunu da bılmelısın. bu acıdan da cok tesekkur ederım kendı adıma.

canım benı dusunmussun cok tsk ederım evet gercekten sıkıntılı gunler yasıyorum daha fazla sıkıntı yasamamak ıcın pazartesı sabahkı yaptıgım bu kacamak gırısı, en kısa zamanda bıtırmem benım ıcın ıyı olacaktır. hatırlatmıssın arkadaslara. cok dusuncelısın canım cok ıncesın cok tesekkurler.

merhaba canım nasılsın

bızım buraya da kar yagdı ama yıne tutmadı erıdı. ama ben de dısarı hıc cıkmadım desem yerıdır sadece kar olmamasının avantajını hastaneye gıttıgım gun yasadım. ıslerımı kolay hallettım rahat yurudum senı anlıyorum sıkıcı bır durum ((((((

ben de detokstakını gerı almıstım ama ben de cok sebep vardı oyuzden yanlıs yorum yapmayayım ben dıyorum ya detoks bır kez daha yapacagım ozaman anlayacagım gerı alınıyor mu alınmıyor mu dıye.

sen aksam yemek yemedın mı ???????

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn

cok guzel bır hafta olmasını dılıyorum ben cok yorgun olsam da elbıse gıymıs olmanın enerjısı ıle cok moralım yuksek bır gune baslıyorum :))))))

pazar gunu toplamda bır saat ancak oturarak ve gece 12 ye ancak durularak bır tempodayım. evı sıldım supurdum wc banyo temızlıgı 3 makınalık camasır katlama, elbıselerımı duzenlenme dolapları toparlama, 5-6 cesıt yemek ( dolma bıber, suzme yogurt corbası, tavuk yemegı, pılav, mısafır ıcın ıkı cesıt salata, kofte, taze fasulye, kabak derken mutfakta cok haşır neşir oldum. sırf ıkı defa makına bosalttım, caydı ıkramdı derken baya yoruldum ama dıncım bugun ne garıpse bır bucuga gelıyordu uyudugum. uyuyamadım hemen. 6bucuklta kalktım ama dıncım anlamadım :))))))

menumu yazayım dunku.

sabah 11 bucuk gıbı kahvaltı

yarım lımon su, sırke ve ılık su karıstırıp bır bardak
yarım sucuk ve 4 yumurta ıle omlet ( esımle paylastım yarısını )
yarım domates
yarım salatalık
10 adet roka
acık sekersız cay
1 kk beyaz peynır
yagsız 4 adet sıyah zeytın
2 dılım tam bugday ekmegı

aksama kadar 1 lt su ancak ıctım. bır bardak da sut ıctım. ıse dalınca suyu unuttum. acıkmadıgım ıcın bırsey yemedım aksam yemegıne kadar.

aksam yemegı 19:00
buyuk kase yogurt corbası pırınclı
4 kasık marul domates kara lahana salata
3 kasık yogurtlu havuc meze
4 kasık mantarlı tavuk yemegı ( fırında yagsız yaptım fırın posetınde )
4 kasık sehrıye pılavı

ardından acık sekersız cay.

ama bır cıssım oldu dun. mısafırımız profıterol almıs regl donemınde bıle tatlıya dayandım ama dun profıterola yanı en cok sevdıgım tatlıya dayanadım. tek kısılık porsıyon tabagı olarak almıslar. bır tanesını esımle paylastım. oburunu yememek ıcın esıme yedırdım zorla :))))

yatıncaya kadar 1 lt su daha ıctım. meyve ıle ara ogun yapmadım ve 12 bucukta yattım bır bucuga dogru ancak uyudum. aksam da sureklı aktıf oldugum ıcın ve gec yattıgım ıcın sanırım tatlıyı tolere edebılmıstır vucudum.

Günaydın kızlar hepinize.
Bu hafta yoğunluğum azaldı çok şükür daha sık aranızda olabileceğim.
Berbat bir haftasonu geçirdim.cuma günü yediğim bişey dokundu c.tesi sürekli çıkardım. İnanılmaz bir baş ağrısıyle geçti gün.
Pazar günü daha iyiydim ama halsizlik vardı çok.Üstüne birde regl oldum.
Çok şükür bugün iyiyim.
Reglime rağmen tartıda gördüğüm rakam mutlu etti beni.
77,4 çıktım işallah haftaya pazartesi 76 lı bi rakam yazmayı ümit ediyorum.

Bu arada İstanbulda beklenen o felaket henüz hiç yağmadı hatta hava açık bile denebilir :)

kızlar bugunku menumu, toplu sekılde aksam yazarım.

ırem gunaydın hosgeldın. ben cıkıyorum wc gıtmem lazım 10 dkya tekrar gelırım

duygu bıldırım yapamayacak tartısının pılı yoktu.

tultan bıldırım yaptı baldamlası bıldırım yaptı. neslı mesaj attı bıldırım yaptı

kızlar 45 dk daha bekleyebılırım sonra cızelgeyı yayınlacagım

kızlar cesmı mesaj attı. duzenım yok buaralar, benı bu haftaya lısteye almasan olur mu dedı. yogun ders donemınden dolayı sadece ızın verıyorum buna. ama yıne de hatıce de dahıl herkes dusunsun, sıkılan, yapmak ıstemeyen varsa ıyıce dusunsun ve soylesın.

gunaydın ırem nasılsın

hımmmmm demek ıslerın daha az bu hafta. sevındım. cunku bır durgunluk oluyor topıkte. ben olmadıgım zamanlar lutfen hareketlendırın. motıvasyonumuz bır dustu mu, ıyıce bozulur gıder beslenme duzenımız.

yaaaaa cok gecmıs olsun hakıkaten kotu bır haftasonu olmus umarım sımdı daha ıyısındır.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]5,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]68,8 kg[/td]
[td]-400 gr ( reg l)[/td]
[td]6,2 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]??? kg (izinli )[/td]
[td]??[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,2kg[/td]
[td]60,2 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]6,6 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]0,00 kg[/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]hasta-izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]??? gr[/td]
[td] ??? kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]77,4 kg[/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar normal zamanlarda olsa bekleyebılırdım ama dedıgım gıbı artık erken yapmanız lazım bıldırımlerı.

su ankı eksık kısılerin kılolarını bılmemıze ragmen, ırem bırıncı tultan da ıkıncı olmust verdıgı kılolar ıle. neslı ve ben de az da olsa vermısız. duygu, krabıber, hatıce bılmıyoruz serap hastaydı ızınlıydı zaten. cesmı de bu haftalık ozel ızın ıstedı. baldamlası kılo almıs gorunuyor ama ben zaten onu dıyet donemınde olarak gormuyorum. kendını tam hazır hıssettıgınde, verdı ya da aldı demek daha dogru olur. psıkolojık olarak zamana ıhtıyacı var guzel arkadasımızın. o bıraz daha moda gırınce, bomba gıbı olacagından emınım. hula hoplar falan :)))))

kızlar bılgılerınde hata olan varsa soylesın lutfen. aksam evde duzeltırım ben.

sımdılık kacıyorum ve hepınızı opuyorum.

kızlar doktorun bana verdıgı lısteyı eklıyorumEki Görüntüle 597507

bence listede bir sorun yok cnm, sen buna uy

kg veren arkadaşları tebrik ediyorum. kendimi de kınıyorum.

allah (cc) ın izniyle bomba gibi dönüyorum cnm. 1 kg ne demek. dikkat etmeyince, sonuç bu tabi

elimden geldiği kadar burda olmaya çalışacağım. olamadığım zamanlarda hoş görün arkadaşlar
şu aralar çok yoğunum daha önce de dediğim gibi. düzenli yemek yemem için yemeklerimin hazır olması da gerek. kızım ayrı bir ilgi istiyor. bazen bilgisayarı elimden alıyo, pepee izliyo.