- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.261
Biz kozanlıyız selanikmacirleri derler ya onlardanız canım,
niğdeye bizimkiler sıcaktan kaçmak için gidiyorlar
eskiye nazaran soğuk geçiyor doğru kardeşimi bilirim dersaneye kışın odamont giymeden giderdi
inşallah canım kısmet olursa görüşürüzz
Aslında biraz küçük bir şeyler almak motive edici olur gerçekten, ben de mi alsam:) Benim kilo alma serüvenim çok eski değil, o yüzden olmayan ve içine girmeyi hedeflediğim kıyafetlerim var, bir kısmını verdim ama bazılarına kıyamadım, yine de ben de alayım küçük beden. Canım, 59 kilo için beden sormuşsun ama boy ve vücut yapısı da önemli, ben 58-59 kg civarında S veya M beden giyiyordum. Boyum 1.68, inşallah fikir vermiştir.
Daha kullanmadığım için bir şey demem doğru olmaz, ama bantlarını çok sevdim, top ta güzel görünüyor. Ben set olarak aldım, Delta marka içinde pilates matı, 3 tane farklı sertlikte bant, bir küçük ve bir büyük top var, bir de şişirme pompası var. Ben bir de ayrı olarak halka aldım, Duygu'da da Pomo'da da var bildiğim kadarıyla. Ben de DVD-1'i indirdim, önce onu epey yapmak lazım bence, ama dediğim gibi en sağlıklı yorumlar Duygu'dan gelecektir.
merhaba arkadaşlar
geçmişi biraz okudum bize güzel dileklerini dualarını gönderen herkese çook teşekkür ederim .babannem eve geldi iyi çok şükür .şu an annemde.bende hergün oraya gidiyorum yediklerrime dikkat ediyorum ama yinede diyet modunda olamıyorum bu aralar gelen giden derken menülerimide yazamıyorum.ama kilo da almamışım çok şükür
pomocum çok geçmiş olsun canım .hem işte hemde hastanede üzücü şeyler yaşamaışsın umarım şimdi iyisindir .patavatsız insanlar heryerde var heleki hastanedeki kadına çok sinir oldum ne haddine seninle evliliğinle ilg,ili yorum yapabiliyo işini yap yeter .neyse geçmiş gitmiş olsun .çizelgeyikafana yakma canım kendinide zora sokma ne zaman musait olursan o zaman olur
migren malesef babamdan kalma bana, onun evden ambulansa kadar yürüyemeyip sedyeyle indigini hatırlıyorum yani, umarım o kadar ilerlemez benmkimeyve bolca yiyorum zaten canım, hatta nerdeyse sadece meyve yiyeniliyorum, bide tost yiyebiliyorum o kadar. anlamadım kendimi bu ara
meyve ve tostla geçirmem gereken bir 10 günüm var umarım ki hastalıgım da geçer artık, acayip bunaldım yani. dualarınızı eksik etmeyin benddn kızlarr
Pomocum sen girince sayfalar akmış yine maşallah, önce geçmişi okudum. İşin yoğun geçecek anlaşılan, bugün fazla yorma kendini bence, idare edecek kadar yap işlerini, sonra dinlen. Zaten bütün hafta çalışıyorsun yoğun bir şekilde. Listeni de pazartesi birlikte yorumlarız. Hiç merak etme. Ama şimdiden söyleyeyim, sonuçlarından sonra D vitamini eksikliği de çıktığı için süt konusunda takipçin olacağım.
Ben de bir ara çok alışveriş yapıyordum, biraz sıkıntılı dönemde olmandan kaynaklanıyor, iyi geliyorsa çok problem yok, sonuçta uygun fiyatlı şeyler alıyorsun, kendine fazla yüklenme. Fotoğraf ta yükle, güzel oluyor, motive edici oluyor. Ben de bu hafta işyerinde fotoğraf çekilip yüklemeyi düşünüyorum, elbise giymeyi planlıyorum:) Hem azıcık kız gibi görüneyim, hep maskülen nereye kadar:) hem de kızıl saçlarımı göstereyim size.
Iyi aksamlar kizlar oncelikle gecmisi okumadim onubelirteyim bu aralar kizim hasta bende cok halsizim o yuzden foruma giremiyorumaslina bakarsaniz sanirim ben bu isi beceremiyorum 1 gun giriyorum 5 gun giremiyorum foruma(( bilmiyorum ama isterseniz listeden cikarabilirsiniz beni cunku duzenli foruma giremiyorum diger arkadaslarin motivasyonunu bozmak istemem
Kızlar, haftasonunuz güzel geçmiştir umarım, biz eşimle bütün haftasonu evdeydik, dinlendik, pek güzel oldu. Geçen hafta şehir dışında olunca bu hafta ihtiyacımız vardı. Tabi aynı zamanda çamaşır da birikmişti, bolca ütü yaptım, çamaşır asıp katladım. Yemek olarak normalden fazla yedim, öyle cıss sayılacak bir şey yok ama porsiyonlarım fazlaydı, itiraf edeyim. Muhtemelen yarın regl olacağım, bugün davul gibiyim, tabi bu sabah tartıya yansır mı bilmiyorum. Bir de Antep'e gitmeden önce yapmıştım Leslie, bugün de yaparak tekrar düzenime döneyim dedim. Leslie 4 fast mil yaptım, acayip terledim. Pilates te yapmak istiyordum ama o da yarına artık, dönüşümlü yapayım diyorum.
Yarın Pomo'ya 9'dan önce bildirimlerimizi yapalım, malum Pomo işyerinde sıkıntılı bir dönem geçiriyor, ben de hatırlatmış olayım. İnşallah herkes süper kilolar vermiştir ve tatlı bir rekabet olur.
Gunaydin kizlar heryerde kar varrr sanki ustume ustume yagiyor. Eve kapaniyoruz mecburen((
Sabah tartildim 104,7 gordum. Regl haftasindayim ondan mi oldu yoksa detoks sonrasi kilolar geri mi geldi bilmiyorum. Yogurt kurunu deniyorum. Sonucu yazarim.
Dun ku menum
Sabah: 2 dilim tam bugday ekmegine az sucuklu tost roka sekersiz cay
Ara : besibiyerde cay
Ogle: yogurtlu karisim 1 fincan sutlu neskafe 1 diyet biskuvi
Saat 15.30 gibi: 1 tane kiymali pide, 1 ayran bol yesillik
Aksam 1 yemek kasigi kadar kabak cekirdegi 1 yemek kasigi kadar antep fistigi sekersiz cay
Mutlu. Hayirli gunler.
Günaydın kızlar hepinize.
Bu hafta yoğunluğum azaldı çok şükür daha sık aranızda olabileceğim.
Berbat bir haftasonu geçirdim.cuma günü yediğim bişey dokundu c.tesi sürekli çıkardım. İnanılmaz bir baş ağrısıyle geçti gün.
Pazar günü daha iyiydim ama halsizlik vardı çok.Üstüne birde regl oldum.
Çok şükür bugün iyiyim.
Reglime rağmen tartıda gördüğüm rakam mutlu etti beni.
77,4 çıktım işallah haftaya pazartesi 76 lı bi rakam yazmayı ümit ediyorum.
Bu arada İstanbulda beklenen o felaket henüz hiç yağmadı hatta hava açık bile denebilir :)
kızlar doktorun bana verdıgı lısteyı eklıyorumEki Görüntüle 597507
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]5,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]68,8 kg[/td]
[td]-400 gr ( reg l)[/td]
[td]6,2 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]??? kg (izinli )[/td]
[td]??[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,2kg[/td]
[td]60,2 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]6,6 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]0,00 kg[/td]
[td]5,4 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]hasta-izinli[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]??? gr[/td]
[td] ??? kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]78,1 kg[/td]
[td]77,4 kg[/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar normal zamanlarda olsa bekleyebılırdım ama dedıgım gıbı artık erken yapmanız lazım bıldırımlerı.
su ankı eksık kısılerin kılolarını bılmemıze ragmen, ırem bırıncı tultan da ıkıncı olmust verdıgı kılolar ıle. neslı ve ben de az da olsa vermısız. duygu, krabıber, hatıce bılmıyoruz serap hastaydı ızınlıydı zaten. cesmı de bu haftalık ozel ızın ıstedı. baldamlası kılo almıs gorunuyor ama ben zaten onu dıyet donemınde olarak gormuyorum. kendını tam hazır hıssettıgınde, verdı ya da aldı demek daha dogru olur. psıkolojık olarak zamana ıhtıyacı var guzel arkadasımızın. o bıraz daha moda gırınce, bomba gıbı olacagından emınım. hula hoplar falan :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?