2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkez iyidir inşallahhh

POMOCUM resmin çokgüzel çıkmış ama koyu rengi daha yakıştırdım sana beyaz hırka yerine hayal ettimde elbiseninboyukadar borda ince bi hırka yada vişneharikaolurmuş nedense teninegözlerine borda birşey hayal ettim

diyet listenle ilgili fikrimi söyledim zaten tekrar burdan yazmama gerek yok

Son düzenleme:

Haklısın Duygu, gözümde canlandı da güzel olur gerçekten ince ve uzun bir bordo hırka. Ben bu ara mor türü renklere taktım, o yüzden çok hoşuma gidiyor diğer renklerle kombin yapmak. Yeşil ve mor, mavi ve vişne çok güzel uyuyor.

bahsettiğim metabolizmayı çalıştıran çav tarifi:

Dörtte bir kahve kaşığı kadar biberiye
Dörtte bir kahve kaşığı kadar kekik
bir kahve kaşığı kadar mate
bir çay kaşığı kadar yeşil çay
Dörtte bir kahve kaşığı kadar funda yaprağı

Malzemelerin üzerine kaynar su dökülerek üzeri kapatılır.4-5 dakika demlenir. Süzülerek tüketilir. Sabah öğle ve akşam olmak üzere günde 3 fincan tüketilebilir

bunu geçtiğimiz günlerde ender saraçın programında izledim ve not aldım..

hayal etme duyum var galiba birşeyi hayal eidyorum hemen .dediğin renkler moda renkler zaten morveborda benim en sevdiğim renkdir moda olsun olmasın tercih ederim hep,bu aralar borda tayt arıyorum ama istediğimgibi bulamıyorumm

benimgibi göbekli olanlarapüf noktası:ben lwcdan hamile taytı kullanıyorum en küçük bedenini alıyorumgöbekli kişilerinyüksek bel giymesi lazım malesef taytlar hep göbek hizası yada düşük bel oluyor böyle rahat kullanamadığım için hamile taytıkullanıyorumfiyatıda gayet iyi kalınlığıda kışa uygun 20tl

naber nesli nasılsın?

İyiyim canım, dün regl ağrılarım vardı ama bugün geçti çok şükür. Pilates yapmayı planlıyorum ama kalıyor, bakalım bugün azimliyim:) Bu arada herkes çok zayıfladın deyip duruyor, çok mutlu oluyorum:)) Sen nasılsın? Kuziş nasıl?

hımiyi reglini iyi değerlendirbence pilates yap belin vucudun rahatlar birde tayt giymeni tavsiye ederim yaparken hem regl için daha iyiolur sıkı giysiler hemde pilatesde hareketlerini doğru görürsün rahat giysiler seç..

ben nasılım valla bilmiyorumnesli kış uykusuna yatmışgibiyim:))) kuzi düne göre biraz daha iyi ilkkez bukadar uzadı rahatsızlığı.
demek herkez zayıfladın diyor işte sporun sonuçları sıkılaşıyorsunverdiğinkglarda bunu destekliyor bence böylesöylemeleri çok normALinsanı mutluda ediyoryola devam biz senle şöyle 59 kg olsak bomba olcak

Son düzenleme:
Duygu, arkadaşlarda küçük beden kıyafet alma furyası var, ben de etkilendim, alayım bir küçük beden elbise diyorum. Sen yaptın mı öyle bir şey? Benim içine girmeyi hedeflediğim pantolonlarım var ama elbisem yok, o yüzden elbise alayım diye düşündüm.

Tamam canım, ben de spor yaparken tayt giymeyi seviyorum daha rahat oluyor ama benim taytlar ince ve düşük bel, aslında ben de yüksek bel istiyorum, LCW'ye bakayım ben de, bulurum belki. Evet bizim 59, hatta 58 olmamız lazım, sonra da tartıda 60 gördüğümüzde dellenip, aaa kilo almışım, hemen vermem lazım dememiz lazım:))

heryerde indirimvar şuan bencede güzel olabilir ama ben şahsen yazlık birşey almayı tercih etcem yaza hedefimigerçekleştirip güzelce giymek için aslında evde xsbir sürü giycek giysim varda giycek biri yok:)))))

lcw hamile bölümde bulursun ben geçen hafta aldım öyle diz yatağıda yapmıyor çok rahat yüksekb bel birde belinde lastiği var ayARLIYORSUN KENDİNE GÖRE O BÖLÜMÜ OLMASIDA SÜPERR OLUYOR
EVET BENDE 58 OLMAK İSTERİM AMA HELEBİ 64 AŞASINA İNEYİMDEE GERİSİ KOLAY:)))

Son düzenleme:

tşk ederim duygu, henüz sipariş vermedim. ama düşünüyorum

Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim eknek
2 lokma tereyagi ve bal
Balli bitki catyi
Ara yok

Oglen
1 kase mercimek corbasi
1 kucuk tabak turlu
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara 1fincan sekersiz turk kahvesi
1 ufak kostebek pasta
1 bardak karisik meyve suyu

Aksam henuz bisey yemedim ama 2 icli kofte yemegi dusunuyorum ekmeksiz

Bu arada su pek icmiyorum yani aklima gelmiyor bide aksam yesil cay karisimima basliycam ondanda 2 fincan icerim

Htc ben menündeki son arayı hiç beğenmedim. Cıss olması ya da tatlı olması değil sadece ama hazır ürünler tüketmişsin, köstebek pasta, karışık meyve suyu, hepsi bol kalorili, şekerli ve katkı maddeli şeyler, bunlardan uzak durmak lazım. Sadece kilo vermek değil, sağlıklı beslenmek te çok önemli.
Kahvaltın gayet güzel, zeytin Antep zeytini mi tuzlu zeytin mi? Antep zeytiniyse yani tuzsuzsa sorun değil ama normal zeytinse azaltmaya çalış. Benim eşim de zeytin çok sever, eskiden tuzu da çok severdi. Uzun bir süredir tuzlu yemiyor, o da yavaş yavaş zeytin sayısını azalttı, şimdi 3 tane yiyor kahvaltıda. Sen de 1 tane bile azaltsan kardır. Ballı bitki çayı demişsin, bitki çayına balı sen koyduysan tamam, hazırsa o da cıss. Öğlen yemeğin süper olmuş, çok beğendim. Son olarak akşam yemeği için planladığın içli köfteler haşlama mı, kızartma mı? Bir de haşlamaysa bir tane de bana yollasana

Selam kızlar, birazdan pilates yapmaya kalkacağım, önce bir foruma bakayım dedim, sessiz yine buralar. Pomocum nerelerdesin, iyi misin?
İzmir sallanmış biraz ama ben hiç hissetmedim, bazı yerlerde hissedilmiş. İş çıkışı LCW'ye baktım Duygu'nun önerdiği tayt için ama bulamadım, kadife gibi vardı ama düşük beldi, yüksek bel olan vardı ama ince geldi bana, belki de baktığım mağazada yoktu bilmiyorum.
Günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek içine
- 1 kk peynir
- 1 tk salça
- 1 tutam maydanozla yağsız tost
- 1 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase domates çorbası
- 2-3 kaşık pilav
- 2 kaşık taze bakla
- 4 kaşık mantarlı et sote
- 2 kaşık yoğurt
- 3 tane yaprak sarma

Ara:
- 3 tane kuru kayısı
- 2 tane kuru erik
- 5 tane badem

Akşam:
- 5 tane ızgara köfte (küçük)
- 4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
- 1 dilim tahıllı ekmek

Ara:
- 5 tane kuru erik

Artık bir şey yemem, pilatesten sonra yeşil çay içerim.

Canim son aramdaki kostebek pasta hazir degil komsumun el yapimi pastasi meyvesuyuda taze sikilmis meyve suyu yani hkatki maddesi yok zeytinde tuzlu zeytin bende dayanamiyorum zeytine illaki her sabah yiyicem uzak duramiyorum ama dedigin gibi azaltsam iyi olacak
Aksam planladigim gibi bir yemek olmadi icli kofte haslama idi sadece 3/4 unu yedim bir kasikta pirinc pilavindan aldim canim bisey istemedi sonra bir ufak dilim kek ile karisik meyve suyundan bir bardak daha ictim
Ahh yakin olsakta sana icli kofte gondersem kayinvalidem yapip buzluguma atti harika bi lezzet

Bugünkü menüm

Sabah: 1 bardak su kahvaltımı geç yaptığım için fazla oldu.

Az tereyağlı 1 yumurta, 3 tane yeşil zeytin, şekersiz çay, yarım kk peynir, 1 çay kaşığı tahin pekmez, 2 dilim ekmek

Saat 2 gibi: 5 tane sarma, 1 tane dolma, 1 çay bardağı yoğurt

Akşam: Etli patlıcan yemeği, 2 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata

Ara: şekersiz çay 1 tane ev yapımı havuçlu top