- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.321
günaydın kızlar herkez iyidir inşallahhh
POMOCUM resmin çokgüzel çıkmış ama koyu rengi daha yakıştırdım sana ama hayal ettimde bu elbisenin üstüne elbiseninboyukadar borda ince bi hırka yada vişneharikaolurmuş nedense teninegözlerine borda birşey hayal ettim
diyet listenle ilgili fikrimi söyledim zaten tekrar burdan yazmama gerek yok
Haklısın Duygu, gözümde canlandı da güzel olur gerçekten ince ve uzun bir bordo hırka. Ben bu ara mor türü renklere taktım, o yüzden çok hoşuma gidiyor diğer renklerle kombin yapmak. Yeşil ve mor, mavi ve vişne çok güzel uyuyor.
naber nesli nasılsın?
İyiyim canım, dün regl ağrılarım vardı ama bugün geçti çok şükür. Pilates yapmayı planlıyorum ama kalıyor, bakalım bugün azimliyim:) Bu arada herkes çok zayıfladın deyip duruyor, çok mutlu oluyorum:)) Sen nasılsın? Kuziş nasıl?
hımiyi reglini iyi değerlendirbence pilates yap belin vucudun rahatlar birde tayt giymeni tavsiye ederim yaparken hem regl için daha iyiolur sıkı giysiler hemde pilatesde hareketlerini doğru görürsün rahat giysiler seç..
ben nasılım valla bilmiyorumnesli kış uykusuna yatmışgibiyim:))) kuzi düne göre biraz daha iyi ilkkez bukadar uzadı rahatsızlığı.
demek herkez zayıfladın diyor işte sporun sonuçları sıkılaşıyorsunverdiğinkglarda bunu destekliyor bence böylesöylemeleri çok normALinsanı mutluda ediyoryola devam biz senle şöyle 59 kg olsak bomba olcak
heryerde indirimvar şuan bencede güzel olabilir ama ben şahsen yazlık birşey almayı tercih etcem yaza hedefimigerçekleştirip güzelce giymek için aslında evde xsbir sürü giycek giysim varda giycek biri yok:)))))Duygu, arkadaşlarda küçük beden kıyafet alma furyası var, ben de etkilendim, alayım bir küçük beden elbise diyorum. Sen yaptın mı öyle bir şey? Benim içine girmeyi hedeflediğim pantolonlarım var ama elbisem yok, o yüzden elbise alayım diye düşündüm.
Tamam canım, ben de spor yaparken tayt giymeyi seviyorum daha rahat oluyor ama benim taytlar ince ve düşük bel, aslında ben de yüksek bel istiyorum, LCW'ye bakayım ben de, bulurum belki. Evet bizim 59, hatta 58 olmamız lazım, sonra da tartıda 60 gördüğümüzde dellenip, aaa kilo almışım, hemen vermem lazım dememiz lazım:))
hatıce esıne kafayı takıyorsun baska seye kafayı takıuyorsun dıyelım ama hıcbırseyın senın motıvenı dusurmesıne ızın verme. ben sana bır sıralasam, eve kendımı kapatıp hayata küsmem gerekır durumu ortaya cıkar ama ben her sabah kalkıp herzamankınden daha ozenlı gıyınmeye calısarak ıse gelıyorum cunku motıvasyonumu dusurursem, dıyetten de uzaklasacagımı bılıyorum
sadece bırkerelıgıne mahsus dedıgını yapalım, bıldırımı haftaya yap. ama bu hafta daha sık burda olman sartıyla ve aksamları muhakkak spor gorelım lıstende. bunlar senın cezan olsun :))))))) cunku benı beklettın sen dahıl baska arkadaslar da yaptı gec kalanlar ıcın ceza olsun boyle :))
Tamam canim oyle olsun spor konusunda insallah diyelim kizim hasta olunca inan yerimden bile kalkmak zor geliyor aslinda bu benim karakterimle ilgili ben boyleseyler olunca yani hastalik tartisma vs gibi seyler olunca resmen dunyaya küsüyorum ve o durum duzelinceye kadar hep sikintili bir tip oluyorum :26:
Ama elimden geleni yapicam insallah
kesinlikle dvd 1den başlamaklazım pilates görüldüğü kadar kolay birşey değil bir ters harekette ALLAH korusunbelinizde boynunuzda ciddi rahatsızlıklar gösterebilir,dvd kg durumuna göre 1 ay yapılması taraftarıyım tabi sürekli yapcaksanız hareketlere,duruşa,nefese iyicehakim olmanız lazım birde dvd ebrunun yaptığını biebir yapamaya bilirsiniz yani ebru aynı hareketi 4 kere yapıyrsa eğer siz zorlanıyorsanız 2 kere yapın zamanla 4 yaparsınız benden izlenimler böyle haa dvd1, 1 ay sonunda hala daha zorlanarak yapıyorsanız bu süreyi hareketleri kolay yapasayakadar uzatabilirsiniz..
egedenizinde 6.2 büyüküğünde deprem oldu ALLAH korusun yaaa
egedenizinde 6.2 büyüküğünde deprem oldu ALLAH korusun yaaa
Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim eknek
2 lokma tereyagi ve bal
Balli bitki catyi
Ara yok
Oglen
1 kase mercimek corbasi
1 kucuk tabak turlu
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara 1fincan sekersiz turk kahvesi
1 ufak kostebek pasta
1 bardak karisik meyve suyu
Aksam henuz bisey yemedim ama 2 icli kofte yemegi dusunuyorum ekmeksiz
Bu arada su pek icmiyorum yani aklima gelmiyor bide aksam yesil cay karisimima basliycam ondanda 2 fincan icerim
Htc ben menündeki son arayı hiç beğenmedim. Cıss olması ya da tatlı olması değil sadece ama hazır ürünler tüketmişsin, köstebek pasta, karışık meyve suyu, hepsi bol kalorili, şekerli ve katkı maddeli şeyler, bunlardan uzak durmak lazım. Sadece kilo vermek değil, sağlıklı beslenmek te çok önemli.
Kahvaltın gayet güzel, zeytin Antep zeytini mi tuzlu zeytin mi? Antep zeytiniyse yani tuzsuzsa sorun değil ama normal zeytinse azaltmaya çalış. Benim eşim de zeytin çok sever, eskiden tuzu da çok severdi. Uzun bir süredir tuzlu yemiyor, o da yavaş yavaş zeytin sayısını azalttı, şimdi 3 tane yiyor kahvaltıda. Sen de 1 tane bile azaltsan kardır. Ballı bitki çayı demişsin, bitki çayına balı sen koyduysan tamam, hazırsa o da cıss. Öğlen yemeğin süper olmuş, çok beğendim. Son olarak akşam yemeği için planladığın içli köfteler haşlama mı, kızartma mı? Bir de haşlamaysa bir tane de bana yollasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?