2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Neslicim senin menude cok guzel sanki diyetisyen eli degmis gibi olmus gayet dengeli cok begendim yoksa artik senin menulerimi takibe alsam diyede dusundum gizliden gizliden

Katkısızsa bir nebze masumlaştı, meyve suyu zaten masum bu durumda, afiyet olsun. İçli köfteyi ben de çok seviyorum, eşimle evliliğimizin ilk yıllarında yapmıştım bile:) Benim de kayınvalidem çok güzel yapar ama benim buzlukta yok Aslında haftasonu üşenmesem de yapsam olur, hem buzluğa da atarım

Tultan Allah aşkına, bu kahvaltının neresi fazla canım? Olması gerektiği gibi bir kahvaltı, tek fazlalık tahin pekmez, o da çok az zaten. Diğer öğünlerin gayet iyi. Lütfen çok az yiyerek zayıflarım diye düşünme, öyle olmuyor, olsa bile verdiğini fazlasıyla geri alıyorsun. Anlıyorum bir an önce kurtulmak istiyorsan kilolarından ama 1 ayda almadın ki 1 ayda veresin. Sağlıklı beslenerek ve hareketi artırarak kendiliğinden kilo vereceksin, hiç merak etme. Bunu yazmamın bir sebebi de çeşitli kürler, hızlı yöntemler denemen, ben bunları doğru bulmuyorum. Öyle şeylerle hiç vakit kaybetme bence, mümkün olduğunca hareketini artır, abur cuburdan uzak dur, sağlıklı menüler oluştur, kilolar gidecek merak etme.

Duygu, hoşgeldin canım. Ben pilates yapmak için kalktım, bugün adım sayım 5000 civarı olmuştu, hadi onu 10000 yapayım Leslie ile diye 2 mil Leslie yaptım, üstüne pilates yapmak için Ebru Şallı'nın videosunu açtım, Ebru lafa 1. DVD'ye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim, bu DVD'de biraz daha zorlu hareketler yapacağız deyince uyandım:)) Meğerse ben 1 diye 2'yi indirmişim, yapmadım tabi zorlu olur diye, var bunda da bir hayır, başlayamadım bir türlü pilatese. Şimdi arıyorum nette 1. DVD'yi, bulabilirsem kaydedicem. En azından 10000 adım atmış oldum, yanıma kar kaldı:))

1 hafta kadar rahatsın pomocum işten gelince yemek yapmamış olursun
donem donem oluyor o. benım de bır ay once oyleydı. ama ınan ne yapman gerektıgın konusunda bır yontemım ya da cozumum yok. kızlara soralım neler yapabılırız dıye

pomocum ben senin menülerine baktığımda çok güzel beslendiğini görüyorum,bu hafta regl haftamda olmamdan dolayı aklım tatlılarda kendimi zor tutuyorumm ama bir paket büsküvi yedim çok kötü oldum ydiketn sonra
inan unuttum canım aklıma geldiğinde koşarak geldim,aklıma geldiğinde 10 buçuktu hemen geldim ve seni beklettiğim için çok üzüldüm

inşallah neslicim oluruzzz

bu hafta herkez regl haftasında biran evvel kurtulsaydık reglden patlamak üzereyim,bugün oldum ama onun vermiş olduğu şişlik beni çok rahatsız ediyor
pomocum resmini gördüm herzamanki gibi yine çok şıksın
diyetisyene ne zaman gittin bu eski diyet listenmi yoksa yenimi aldın
listede ekmekler fazla geldi bana sadece

ben de regl haftasında ılk kez bukadar az verdım. regl oldugum gun hemen 1 kılo gıtmıstı ama haftayı kapatırken 400 gram ıle kapatabıldım.

resımlerı sen ve senın gıbı dusunenler daha dogrusu hıssedenler ıcın paylasıyorum aslında bırazcık. bıraz daha ozguven lutfen karabıberım. anlastık mı. bak bana. eskı resımlerım arasındakı azıcık sıkılasma oranı bıle mutlu edıyor, guzel bır kıyafet gıydıgımde mutlu oluyorum 100 kılo olsam bıle. herzaman ozguven yuksek olmalı.

ınsulın dırencım cıktı, ıltıhaplı romatızmam halen aynıymıs gecen yıldan berı, bır de d vıtamını baya eksıkmıs. bunların hepsı kılo verme konusunda dırenc yaparmıs ve oyuzden dıyetımın buna gore degısmesını ıstedı endokrınolojı uzmanı. dıyetısten de boyle bır dıyet verdı. aksam yemegı saatlerı, gecekı aradakı ekmek ve genel olarak ekmek sayıları bana da fazla geldı. kendıme gore yenı bır plan yapacagım zaten.

ben hep boyle yapıyorum canım. cunku saat bes bucukta yıyorum genelde yemegı. yanı ısteyken yıyorum. esıme de eve gelınce yemeklerden ısıtıyorum. pazar gunu hazırlık yapmasam, evde yemek zorunda kalırım ve 8 de ancak yemek yerız. cunku 7 ye dogru evde olabılıyorum ancak.

guzel beslenıyorum da bazen cısslarım oluyor ne olumlu ne olumsuz yorum yapılmıyor gıbı gelıyor bu da benı olumsuz etkılıyor ısın gercegı.

ben de reglın son gunu profıterol yedım aksam.

ben saat dokuz bucukta yayınlayacagım cızelgeyı bundan sonra. o bıle gec oluyor ama goze alacagım okadarını. sabah benden daha gec uyandıgınızı dusunerek.

ıclı kofte ben de cok severım annem adana da uzun sure yasadıgımız ıcın cok guzel yapmayı ogrendı hatta ılk evlıyken bana gelmıstı akrabamımızın dugunu vardı tam ramazan ayına gırmek uzereyken hem mantı hem ıclı kofte hazırlamıstı bana. buzluktan cıkarıp, mısafırlere sundum cok havalı olmustu ozamanlar. ben de ıkı yıldır yemedım sanırım. annemlerı zaten 1,5 gun goruyorum bu sure ıcınde de zahmetlı yemekler ıle ugrasmasını ıstemedıgımden yeme fırsatım olmadı. restaurantlarda da haslamasını goremıyorum hepsı kızartma olunca, dısarda da yeme fırsatım olmadı.

Tultan, Nesli ye katılıyorum. az yıyerek kılo verılmedını en ıyı ben de gorduk lutfen benım yaptıgım hatayı yapma, benım dıyetısyenın verdıgı dıyet lıstesını ornek alabılırsın ekmeklerını azaltarak. sonucta aynı kılolardayız.

bol su, bol hareket, saglıklı ve olculu beslenme, hastalık varsa tedavısı... ancak boyle zayıflanıyor kesınlıkle.

hakıkaten kendını gereksız yere paralamıssın. cok fazla oldu dedıgın menu de ne var ALLAH askına. hatta peynır az olmus. tereyag dıyeceksen, vucudun yaga da ıhtıyacı var. kaldı kı her gun ekmege tereyag sursen tamam bu olmaz derız de bır yumurtanın ıcındekı azıcık tereyag gercekten sorun olacak bırsey degıl.

oglen guzel olmus ama onden corba ve yanında salata olabılırdı gozume az geldı senınkı.

aksam nekadar yedın ? yıne az mı yedın ? bak bız uc-dort kasık yemek dıyorduk dıyetısten 8 kasık yazmıs bana. haaaa tamam ben tutup da 8 kasık yemeyecegım ama 5 kasık ıdeal olacak demekkı.

cok guldum ya sonunaaaaaaaaaaaaaa :))))))))

bana da bır tane yollayın bari :)))))

egedenizinde 6.2 büyüküğünde deprem oldu ALLAH korusun yaaa

canım bır hasar zıyan var mı ? duygu, neslı hersey yolunda mı ????? duygu senınle ogleden sonra konustuk nezaman olmus deprem ? neslı de gece mesaj yazmıstı. bu durumda her ıkınızde de bır sıkıntı yok sanırım. aıleler ve tanıdıklarda da yoktur ınsaallah

cok gecmıs olsun ALLAH korusun

canım ıyı olmana cok sevındım.

oooooooooo ne guzel bak. verdıgın kılo kucumsenecek bır kılo degıl. sıkılasmayı da dusunecek olursak tabıkı oyle dıyecekler :)))))) tam gaz yola devam :))))))))

canım evet bahsetmıstın. tsk ederım. not aldım ben de. yagları aldırmam lazım aktardan. bunları da aldırayım. ben cıkamam cok kar var. servıse zor yuruyorum korkulu gunlerım basladı malum benım. ama esıme yarın aldırmaya calısayım.

sen basladın mı bu caya ??*

canımmmmm tsk ederım. aslında acık renkler dusunuyorum ama bulamadım. bır tane petrol mavısı aldım farklı bır tarz. bugun gıyecektım ama o bıraz ınce geldı gozume. havalar cok soguk buaralar. oyuzden erteledım gıyme ısını. aynı renk hırka almıstım elbıseyı almadan once. etsaduf oldu cok uyumlu oldu. bırara gıyerım ve resım eklerım.

bu elbısenın uzerıne mavı hırka daha ıy oldu renk olarak ama o tam kalın kıslık bır hırka ve karın bolgesını de saran tunık bır tarzı var. elbısenın etek kısmı daha fazla gorununce, etek-hırka gıymısım gıbı oldu. ben beyaz ıle daha cok begendım. ben beyaz ve sıyah cok severım. sıyah hırkam var ama mevsımlık ınc. oyuzden beyazı gıydım. benım de mor, vısne kıyafetlerım vardır ama hırka tarzı yok.

evet canım lıste ıcın konusuruz ben dun kafamda derleme bırsey yaptım toparlayınca eklerım sanırım aksam ekleyebılırım

ya dogru durust konusmadı bıle. ben dıyetısyenı cok da takmıyorum kendımce ve tecrubelere uygun bırseyler planladım onu uygulayacagım lıstemı yazarım zaten.

evet duygu da oyle dedı. eskısı gıbı, oglen sebze yedıysen aksam et yersın dedı. ya da bılmıyorum yemek getırırım yanımda. ıslerımın yogunlugu, psıkolojıme gore yapacagım bunu. cunklu mesela dun guzel yemek yoktu aksam ıcın yanımda getırdıgım yemegı yedım. patron, yemegı begenmedın bak sen yanında kofte var dıye kofte mı yıyorsun dedı. saka bıle dese, cekındım yanı bu laftan. keske evde olsam, ozaman cok daha rahat olacagım. ıs cok yormaya basladı ıkı haftadır. kı bunlar ıyı gunler. subattan ıtıbaren ozellıkle mart-nısan-mayıs canım cıkacak. spora zaten zor alısan bırıyım, yorgunlugun da etkısıyle basına varamıyorum keske calısmıyor olsaydım demeye basladım bu gunlerde.

mısafırlık cok nadır olur benım. ıkı ayda bır belkı. ve ayda ıkı kez ancak mısafırım olur. ALLAHTAN boyle yanı. ıster ıstemez duzenı etkılıyor.