- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.381
Tabi yollarım, bana özelden mail adresini yaz, yollayayım. Duygu da daha girmemiş sanırım. Ben Leslie yaptım bugün işten gelir gelmez, 5 mil yaptım ve çok fena yoruldum, ama spor yapmış olmanın mutluluğu var üstümde:)
Kızlar günümü toparlıyorum,
Sabah:
- Yarım simit içine
- 1 kk peynir
- 1 tk salça ile tost yaptım
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 tabak bezelye yemeği
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 4 çiçek haşlanmış brokoli
Akşam:
- Yarım ekmek (içi çıkarılmış) arası köfte (bol maydanozlu)
Ara:
- 5 tane kuru erik
- 4 tane kuru kayısı
İşten gelir gelmez Leslie 5 mil yaptım (70 dakika), dünden kalan köfteler vardı, eşim onları pişirdi ve ekmek arası yapmış, ben de yedim tabiÜstüne yine tatlı niyetine kuru meyve yedim. Leslie 5 mil yaptığım için, kalorisepetine girdiğimde ekmek arası önemsiz kaldı:)
yolladım nesli. senin adına sevindim spor yapmana
maşallah ya, menün çoook hoşuma gitti. köfte bence sporsuz bile önemsizmiş.
Sağol canım, ben de rahatsız olmadım zaten, fazla gelmedi yani, hatta biraz önce patlamış mısır da yedim. Leslie 5 mil çok kalori yaktırıyor, tavsiye ederim. Mesajını aldım, şimdi yollamaya çalışıyorum ama henüz ekleyemedi, boyut büyük olduğu için zor olabilir. Deneyeceğim bakalım.
afiyet olsun, leslie acıktırdı desene. inş. yükler.
ben de regl haftasında ılk kez bukadar az verdım. regl oldugum gun hemen 1 kılo gıtmıstı ama haftayı kapatırken 400 gram ıle kapatabıldım.
resımlerı sen ve senın gıbı dusunenler daha dogrusu hıssedenler ıcın paylasıyorum aslında bırazcık. bıraz daha ozguven lutfen karabıberım. anlastık mı. bak bana. eskı resımlerım arasındakı azıcık sıkılasma oranı bıle mutlu edıyor, guzel bır kıyafet gıydıgımde mutlu oluyorum 100 kılo olsam bıle. herzaman ozguven yuksek olmalı.
ınsulın dırencım cıktı, ıltıhaplı romatızmam halen aynıymıs gecen yıldan berı, bır de d vıtamını baya eksıkmıs. bunların hepsı kılo verme konusunda dırenc yaparmıs ve oyuzden dıyetımın buna gore degısmesını ıstedı endokrınolojı uzmanı. dıyetısten de boyle bır dıyet verdı. aksam yemegı saatlerı, gecekı aradakı ekmek ve genel olarak ekmek sayıları bana da fazla geldı. kendıme gore yenı bır plan yapacagım zaten.
ben hep boyle yapıyorum canım. cunku saat bes bucukta yıyorum genelde yemegı. yanı ısteyken yıyorum. esıme de eve gelınce yemeklerden ısıtıyorum. pazar gunu hazırlık yapmasam, evde yemek zorunda kalırım ve 8 de ancak yemek yerız. cunku 7 ye dogru evde olabılıyorum ancak.
guzel beslenıyorum da bazen cısslarım oluyor ne olumlu ne olumsuz yorum yapılmıyor gıbı gelıyor bu da benı olumsuz etkılıyor ısın gercegı.
ben de reglın son gunu profıterol yedım aksam.
ben saat dokuz bucukta yayınlayacagım cızelgeyı bundan sonra. o bıle gec oluyor ama goze alacagım okadarını. sabah benden daha gec uyandıgınızı dusunerek.
ıclı kofte ben de cok severım annem adana da uzun sure yasadıgımız ıcın cok guzel yapmayı ogrendı hatta ılk evlıyken bana gelmıstı akrabamımızın dugunu vardı tam ramazan ayına gırmek uzereyken hem mantı hem ıclı kofte hazırlamıstı bana. buzluktan cıkarıp, mısafırlere sundum cok havalı olmustu ozamanlar. ben de ıkı yıldır yemedım sanırım. annemlerı zaten 1,5 gun goruyorum bu sure ıcınde de zahmetlı yemekler ıle ugrasmasını ıstemedıgımden yeme fırsatım olmadı. restaurantlarda da haslamasını goremıyorum hepsı kızartma olunca, dısarda da yeme fırsatım olmadı.
Tultan, Nesli ye katılıyorum. az yıyerek kılo verılmedını en ıyı ben de gorduk lutfen benım yaptıgım hatayı yapma, benım dıyetısyenın verdıgı dıyet lıstesını ornek alabılırsın ekmeklerını azaltarak. sonucta aynı kılolardayız.
bol su, bol hareket, saglıklı ve olculu beslenme, hastalık varsa tedavısı... ancak boyle zayıflanıyor kesınlıkle.
içli köfte sevilmezmii bende çok severim hatta yapmasınıda öğrendim sonunda,ilk hamurun içine kıyma yerine açtıktan sonra tekrar hamurundan koparıp koyardım ,öyle böyle derken öğrendim sonra şimdi sık sık yaparım
herkese gunaydınnnnnnnnnnnn
menumu yazıp cıkıyorummmmmm kızlar. aksam erken uyumazsam gorurusurz aksam. olmadı yarın sabah.
dun
sabah:
bır bardak süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı tost ıcınde beyaz peynır
yarım domates
yarım salatalık
5-6 adet marul
ıse gelınce 500 ml sıcak su, acık sekersız cay.
ara: yarım nar
oglen: yemekten once 500 ml sıcak su.
patates yemegı ve cok kotu bır makarna vardı ogle yemegınde. 5 adet patatesınden yedım catal olarak. sadece cacık vardı ıse yarar. 3 kasık kadar da salata vardı ıse yarayan.
yanımda aksam ıcın getırdıgım yemek vardı onu yedım oglen olarak.
uc adet kofte. ( bır gun oncekı ıle aynı ıcerıgı-yapımı, pısırılısı ), 3 adet pısmıs mantar, 3 kasık tel sehrıye pılavı, bır su bardagı cacık, 3 kasık salata
ara: 500 ml sıcak su, acık sekersız cay, 2 cevız, 5 adet evde kurutulmus kayısı, ceyrek maydonoz, 3 marul
aksam: eve gıdınce esımle yedım yemegı. ama canım ıstemıyordu hem tok hıssettım hem basım agrıyordu esıme kabak yemegı ısıttım. kendım 1 demet roka, bır sıse meyvelı soda ve orta boydan kızarttıgım patatesı yedım. patatesı actıvry de bır tatlı kasıgından az yag ıle kızarttım.
ara: bır bardak süt, yarım portakal.
esım hastaydı onunla ılgılendım ve onun agrısı azalınca kendım de yorgun oldugum ıcın uykuya gectım hemen. gercı yıne uyuyamadım bu gunlerde uykuya dalamıyorum oysa ben yastıga kafamı koyar koymaz uyurdum.
Baldamlası, böyle de yüklemedi yaa. Dur bakalım, belki Duygu biliyordur, o da bana yollayacaktı, halledince yollarım.
hep bu kaçamkalr yüzünden gelmiyormu bu kilolarevet nesli çok güzel yazmışsın. ben de gaza geldim. evet ya maşallahın var, ayda 2 kg gibi bir kg veriyorsun ve kalıcı oluyor. ben diyete ilk başladığım zamanki gibi azmim olsun istiyorum ama olmuyor. fazla yiyorum, kaçamak yapıyorum. eskiden haftada bir kez yapardım. şimdi her gün yapıyorum nerdeyse....(
hissetmemen iyi olmuş duygucumgünaydın hanımlar herkeziyidirinşallah ,dün depremi hissetmedim görümcem hissetmiş banada KAyınvalide söyledi sorunyok yani
dün saat 9sıralarında mahallemizinelektirik kablolorında sorun çıktıelektiriklerkesildi ben gece telefondan bir ara girdimbirkaç mesajokudum neslicim hoşgeldinyazmışsın ama ben görmedim çünkühemen çıktım birde telefondan girince Altta kim var kim yok gözükmüyor o yüzden seni görmedim..
NESLİCİM BEN SANA DVD 1MAİL ATSAM SENDE BANA DVD 2 MAİL ATSAN SÜPER OLUR NE DERSİN???
[
Çok şükür bugün daha az işim var. En azından yetiştirmem gereken bi saat yok. :)
Bugün ki menümü yazayım kızlar.
Sabah
Tavuk suyu çorba 2 kepçe, 1 ince dilim beyaz ekmek (ama o kdr inceydi ki bakınca arkasını görünüyordu o derece)
Öğlen
1 kepçe ezogelin çorba, 1 porsiyon tavuk sote (1,5 ince dilim ekmek)
Akşam
Tavuk döner, salata, yoğurt
ercecim herzaman beklerizmerhaba arkadaşlar .uzun zamandır yazamadım sizlere herkes iyidir inşallah .ben iyiyim şükürler olsun .şu aralar buraya çok zaman ayıoramıyorum hergün bi koşturmaca oluyo .gelen giden akrabalar toplantılar derken günler geçiyo haa yediklerime dikkat ediyorum buraya menü yazamıyorum ama sporda yapıyorum suda içiyorum derken kilom artmıyo .ben bu kiloda mutlu olduğumu farkettim kızlar ve daha yoğun bi diyet yapmamaya karar verdim .yaza kadar bu kilomu muhafaza edmeyi istiyorum .umarım kilo almam .yani listeden çıkmak istiyorum pomocum .ama takipçiniz olucam buradan tamamen kopmak istemiyorum .bu arara kilom yine 69 lu bi rakam
hepinizi çook öpüyorum
Tabi yollarım, bana özelden mail adresini yaz, yollayayım. Duygu da daha girmemiş sanırım. Ben Leslie yaptım bugün işten gelir gelmez, 5 mil yaptım ve çok fena yoruldum, ama spor yapmış olmanın mutluluğu var üstümde:)
yürüme bandındamı yapıyormusun 5 millSağol canım, ben de rahatsız olmadım zaten, fazla gelmedi yani, hatta biraz önce patlamış mısır da yedim. Leslie 5 mil çok kalori yaktırıyor, tavsiye ederim. Mesajını aldım, şimdi yollamaya çalışıyorum ama henüz ekleyemedi, boyut büyük olduğu için zor olabilir. Deneyeceğim bakalım.
hep bu kaçamkalr yüzünden gelmiyormu bu kilolar
ben diyete başladığım hiç kaçamak yapmadan tam 5 kilo vermiştim bir ayda
şimdi yine sıkı tutuyorum sıfır kaçamağı hayatıma sokuyorum
hissetmemen iyi olmuş duygucum
dönerrr ekmeklimiydiii
ercecim herzaman bekleriz
seni çok iyi anlıyorum insan bazen toparlanamıyor diyete odaklanamıyor
yürüme bandındamı yapıyormusun 5 mill
Bende günümü toparlayayımm
sabah 9 gibi uyandım hemen 1 dilim ekmek ,peynir yarım domatesle kahvaltı yaptım,
sonra hemen evi düzleyip süpürdüm,toz aldım ,küçük kızı hazırlayıp doyurdum okula gitti
arkasından ablamız geldi oda birşeyler yedi ve bende kendime 2 köfte 1 dilim ekmek domatesle yemek hazırladım. çarşıya çıktık dersane sınavına girmişti final dersanesine sonuç almaya gittik
80 soruda 7 yanlış yapmış,
biraz dolaşıp koştur koştur eve geldik çok soğuktu
akşam için evdekilere yüksük çorbası pişirdim
kendimede buzluktan közlenmiş patlican çıkardım ,1 soğanla kavurdum 1 dilim ekmekle ve turpla yedim
sonra ilk defa farkettiğim birşeye çok sevindim
bizim televizyondan bilgisayara giriliyor ve youtubede giriliyor neden düşünemedim diyorum
internetten bulduğum spor hareketlerini açtım büyük ekranda kızlarla 46 dakka leslie yaptık
bundan sonra hergün leslie yapacağım
leptoptan yapmak zor oluyordu üşeniyordum açmaya bazen
ara olarakta 1 mandalina yedim,gün boyunca 2 tanede türk kahveside içmiştim
25 mayıs 2013te, 59 kiloyla bu işi kapanacaktır
artık kesinlikle kaçamağın bir lokması dahi ağzıma girmeyecek
Bende günümü toparlayayımm
sabah 9 gibi uyandım hemen 1 dilim ekmek ,peynir yarım domatesle kahvaltı yaptım,
sonra hemen evi düzleyip süpürdüm,toz aldım ,küçük kızı hazırlayıp doyurdum okula gitti
arkasından ablamız geldi oda birşeyler yedi ve bende kendime 2 köfte 1 dilim ekmek domatesle yemek hazırladım. çarşıya çıktık dersane sınavına girmişti final dersanesine sonuç almaya gittik
80 soruda 7 yanlış yapmış,
biraz dolaşıp koştur koştur eve geldik çok soğuktu
akşam için evdekilere yüksük çorbası pişirdim
kendimede buzluktan közlenmiş patlican çıkardım ,1 soğanla kavurdum 1 dilim ekmekle ve turpla yedim
sonra ilk defa farkettiğim birşeye çok sevindim
bizim televizyondan bilgisayara giriliyor ve youtubede giriliyor neden düşünemedim diyorum
internetten bulduğum spor hareketlerini açtım büyük ekranda kızlarla 46 dakka leslie yaptık
bundan sonra hergün leslie yapacağım
leptoptan yapmak zor oluyordu üşeniyordum açmaya bazen
ara olarakta 1 mandalina yedim,gün boyunca 2 tanede türk kahveside içmiştim
25 mayıs 2013te, 59 kiloyla bu işi kapanacaktır
artık kesinlikle kaçamağın bir lokması dahi ağzıma girmeyecek
İrem bugünü tavuk günü mü ilan ettinHer öğünde tavuk var. Ben iki öğün tavuk yiyince gıdaklayacağım yakında diyorum, senin ki üç öğün olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?