2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar günümü toparlıyorum,
Sabah:
- Yarım simit içine
- 1 kk peynir
- 1 tk salça ile tost yaptım
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 tabak bezelye yemeği
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 4 çiçek haşlanmış brokoli

Akşam:
- Yarım ekmek (içi çıkarılmış) arası köfte (bol maydanozlu)

Ara:
- 5 tane kuru erik
- 4 tane kuru kayısı

İşten gelir gelmez Leslie 5 mil yaptım (70 dakika), dünden kalan köfteler vardı, eşim onları pişirdi ve ekmek arası yapmış, ben de yedim tabi Üstüne yine tatlı niyetine kuru meyve yedim. Leslie 5 mil yaptığım için, kalorisepetine girdiğimde ekmek arası önemsiz kaldı:)

yolladım nesli. senin adına sevindim spor yapmana

maşallah ya, menün çoook hoşuma gitti. köfte bence sporsuz bile önemsizmiş.

yolladım nesli. senin adına sevindim spor yapmana

maşallah ya, menün çoook hoşuma gitti. köfte bence sporsuz bile önemsizmiş.

Sağol canım, ben de rahatsız olmadım zaten, fazla gelmedi yani, hatta biraz önce patlamış mısır da yedim. Leslie 5 mil çok kalori yaktırıyor, tavsiye ederim. Mesajını aldım, şimdi yollamaya çalışıyorum ama henüz ekleyemedi, boyut büyük olduğu için zor olabilir. Deneyeceğim bakalım.

afiyet olsun, leslie acıktırdı desene. inş. yükler.

doktor kontrolunde olmuş dietin takip altında olur en azından,
iltihaplı romatizmamı varmış sende canım çok geçmiş olsun,
herzaman bekliyoruz senden güzel resimler,gerçekten güzel motive ediyor bizleri

merhaba kızlar daha önce yazmıştım sizlere ama bir türlü kilo verme girişiminde bulunamamıştım. Bugün itibari ile sporuma başladım ve öğünlerimi azalttım yarıya indirdim , gerçekten kendimi mutlu hissediyorum

pomo bundan sonra daha sıkı tutmam gerekiyor diyetimi,yılbaşında dikkat edemedim sonrada regl geldi ve hemen kilolar geldi,bugün daha inmiş gibi şişkinliğim
ben ev hanımı olduğum halde zorlanıyorum yemek konusunda,çalışanlara daha zor olur hergün ne yemek yapacağını bulmak,o saatten sonra yetiştirmek en güzeli önceden hazırlayıp dolaba koymak,iyi düşünmüşsün
sabahları kalkıyorum erken ama nasıl olmuşsa unutmuşum tartı günü olduğunu saat kurmaşsam olmaz sana mahcup olmak istemem çünküüü bizler için nelere katlanıyorsun

içli köfte sevilmezmii bende çok severim hatta yapmasınıda öğrendim sonunda,ilk hamurun içine kıyma yerine açtıktan sonra tekrar hamurundan koparıp koyardım ,öyle böyle derken öğrendim sonra şimdi sık sık yaparım

Ben de yapmıştım içliköfte, çok lezzetli bir şey yaaa. Ben de yapsam diyorum ama çok uğraştırıcı. Kayınvalidem yakın olsa yaptırırdım valla. Acaba kalorisi ne kadar ki?

Baldamlası, böyle de yüklemedi yaa. Dur bakalım, belki Duygu biliyordur, o da bana yollayacaktı, halledince yollarım.

pomocum menüne baktım cız olmamış, diyebileceğim hiç bişey yok güzel beslenmişsin fazladan birşeyde göremedim birde spor olsa sen ayda 5 kilo kesin verirsin

Son düzenleme:
hep bu kaçamkalr yüzünden gelmiyormu bu kilolar
ben diyete başladığım hiç kaçamak yapmadan tam 5 kilo vermiştim bir ayda
şimdi yine sıkı tutuyorum sıfır kaçamağı hayatıma sokuyorum

hissetmemen iyi olmuş duygucum

dönerrr ekmeklimiydiii
ercecim herzaman bekleriz
seni çok iyi anlıyorum insan bazen toparlanamıyor diyete odaklanamıyor

yürüme bandındamı yapıyormusun 5 mill

Yok Karabiberim, Leslie 5 mil yapıyorum. Bende yürüme bandı falan yok, pek te sevmiyorum zaten, Leslie'yi çok sevdim ben, hem yürüyüş, hem koşu, hem dans gibi, çok keyifle yapıyorum. Bugün biraz yorgun hissediyorum yalnız, muhtemelen regl nedeniyle. Bitse de kurtulsam yaa.

Bende günümü toparlayayımm
sabah 9 gibi uyandım hemen 1 dilim ekmek ,peynir yarım domatesle kahvaltı yaptım,
sonra hemen evi düzleyip süpürdüm,toz aldım ,küçük kızı hazırlayıp doyurdum okula gitti
arkasından ablamız geldi oda birşeyler yedi ve bende kendime 2 köfte 1 dilim ekmek domatesle yemek hazırladım. çarşıya çıktık dersane sınavına girmişti final dersanesine sonuç almaya gittik
80 soruda 7 yanlış yapmış,
biraz dolaşıp koştur koştur eve geldik çok soğuktu
akşam için evdekilere yüksük çorbası pişirdim
kendimede buzluktan közlenmiş patlican çıkardım ,1 soğanla kavurdum 1 dilim ekmekle ve turpla yedim
sonra ilk defa farkettiğim birşeye çok sevindim
bizim televizyondan bilgisayara giriliyor ve youtubede giriliyor neden düşünemedim diyorum
internetten bulduğum spor hareketlerini açtım büyük ekranda kızlarla 46 dakka leslie yaptık
bundan sonra hergün leslie yapacağım
leptoptan yapmak zor oluyordu üşeniyordum açmaya bazen
ara olarakta 1 mandalina yedim,gün boyunca 2 tanede türk kahveside içmiştim
25 mayıs 2013te, 59 kiloyla bu işi kapanacaktır
artık kesinlikle kaçamağın bir lokması dahi ağzıma girmeyecek

Yaşasın Leslie İçinde koşu olanları yapmanı öneririm, onlar hem çok kalori yaktırıyor, hem de metabolizmayı hızlandırıyormuş. Leslie fast 4 mil ve 5 mili öneririm. Kızlarla yapman ne hoş, çok keyifli olmuştur, ben de annemle Leslie yapmak isterdim:) Sen arada kaçamak yap, vücut alışsın ki sonra verdiklerini geri almayasın, zaten hergün Leslie yaparsan kaçamak falan kalmaz

maşallah günün çok güzel geçmiş (yediklerin)

bu azimle gidersin inş. sonra bana da bulaştır

İrem bugünü tavuk günü mü ilan ettin Her öğünde tavuk var. Ben iki öğün tavuk yiyince gıdaklayacağım yakında diyorum, senin ki üç öğün olmuş

yaaaaaaaaaaaaaaa aynı seyı ben de dusunerek yazacaktım. bır baktım sen yazmıssın. :)))))) yorumuna cok guldum zaten neslıcıgım :)))))))