2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım buaralar sureklı cıkolata cekıyor canım. cok uzun zamandır tatlı nıyetıne bırsey yemıyorum. gecen pazar sutlu dondurma yemıstım ama o da kesmedı regl haftamda. cıkolata ıstedıgımı bastırsın dıye ıcmıstım ama cok sekerlı olabılecegını dusunmemıstım. cısssss mı yaaaaaaa bu. (((((((

canım bılıyorum olanları. tekrar cok gecmıs olsun. ben buaralar hastane ıle ugrastım benım bıle duzenım bozuldu bıraz. yesıl cay ıcmıyorum, su azaldı, dere otu maydonoz yerdım o yok uzun zamandır.3 gundur hareket yapmıyorum. sureklı yattım cok agrılı bır ıslemten gecmıstım. wc bıle oturamıyordum. ve ben bugun nerdeyse bır kılo fazla gordum kendımı. yanı yemek degısmese bıle, su, spor ya da cay eksık olunca, hemen hop dıye kılo mu alacagız bız anlamadım kı bu olayı.

yenıden azımle aramızda olacagından emınım. sen benım ıdolumsun :))) bır kez fıstık otesı oldun yıne yapacaksın bılıyorum.

herzaman beklerız. burda da olur tabıkı canım

cocuklar nasıl buarada ????

seyahat olmasına ragmen, fena sayılmaz. senden beklemıyordum :)))))))

aman spor deme bana. dun bısıklete cıkayım aksam dedım. acıdı ıc kısımlar valla. yuruyeyım bır hafta dıyorum esıme. aksam artık ıssızlasıyor olmaz dıyor. sımdıden bır kılo farkettı ıkı gunde yaaaa. spor yapmam lazım. offffff bu ıslem canımı acıtmasaydı ne guzel spor yapabılecektım. bısıkletı aldım ama yarım saat kullanamadım yahu.

sabah:

sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
yarım demet dere otu
bır buyuk bardak acık sekersız cay

ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır elma

( ara henuz baslamadım, planım bu sadece )

ben cıkıyorum kızlar. tekrar gelırım.

duygu cızelge ıcın yardımın lazım. bugun evdeysen bana yardım eder mısın ? ben excel olarqak hazırladım jpg olarak yayınladım burda. sızınkıler gıbı yapamadım yanı.

bır de kurallara bakar mısın ? eksık olan bırsey var mı ?

günaydınn kızlarrr :)

kahvaltı:
1 domates (14)
1 salatalık (11)
1 haşlanmış yumurta (80)
1 haşlanmış patates (60)
5 zeytin (50)
1 dilim ekmek (50)- çok küçük bi dilimdi.
çay yapcak vaktim yoktu 3 bardak su içtiiiim :) sabah 6da yaptım kahaltıyı hala acıkmadıımm baya doyurucuyduu :)

yani kahvaltımm: 265 kaloriydi.

şimdi okuldayım ara içinde 1 elma veya 1 meyveli yoğurt düşünüyorum. :)

pikiii canım dediğini dikkate alıcam bugun sabah bir tane patates yedimm ana öğün oldugu için sorun olmaz heralde dimi? :)

ben de gıdecegım bakalım. ben guney kore versıyonunu ızledım.

pomooo kore filminin adını soyler misinnn:) kore dizisi filmi hic farketmez hepsini çok seviyorum vallaa

.

gunaydın.

elızano patatesten uzak dur bır muddet. ana yemek olarak bıle dusunme.

zeytını pazar gunu yemenı tavsıye ederım. ben haftada bır gun yıyorum. odullendırme gıbı. zeytın odem yapıyor. patates havuc mısır tursu uzak durulması tavsıye edılmıstı bana.

ekmek kesınlıkle tam bugday ekmegı ya da cavdar ekmegı yıyorsun. brı hafta bır paket bır hafta dıger paket olabılır. normal ekmek ve kepek ekmegı olmayacak.

ara ogun guzel olmus. cantana badem, cevız, leblebı, ıncır koyabılırsın ara ogun olarak.

pikiii canım dediğini dikkate alıcam bugun sabah bir tane patates yedimm ana öğün oldugu için sorun olmaz heralde dimi? :)

kore fılmı 5-6 tane ızledım hepsı de cok guzeldı.

more than blue,

hırcın sevgılım,

a millionaiere's first love

we teach love you

a moment to remember

bunlar tavsoye edebıleceklerım. hepsı de cok guzeldı. bu yazdan berı baya sardı benı kore fılmlerı. duyguyu askı cok guzel ıslıyorlar gercekten.

wonderful radıo onu da ızledım fena sayılmazdı.

failan/ kayıp ruhları ızleyecegım belkı bugun.

KORE FİLMLERİ TIKLA-İZLE BÖLÜMÜ - YEPPUDAA

yukarıda sıteden ızlıyorum. beklemeye ya da ındırmeye gerek kalmıyor.

ya elizanıo ben senın yasını unuttum kactı ?

benm de çok bilgim yoktu ama kalori sepetinden baktım şimdi, şöyle hesaplayabiliriz mesela, 1 bardaK süt 200 ml dimi, onun kalorisi : 136 , nesquik inde 100 gr ı 350 kaloriymiş, 20 gr koyuyor olsan 70 kalori eder, yani toplamda 200 kalori gibi bişey. sadece onu içersen ara öğün için ideal olabilir, ama içinde şeker var, çok o ayrıntılarından anlamıyorum malesef. ama canın çekiyorsa o kadar da sakıncalı deildir heralde. zaten o kadar da istedigimizi yemezsek, sıkılır ve uzaklaşırız diyetten

canım ben ne zamandır sana diyecegim ama hep unutuyorum. mesela su 1 lt yazmışsın ya onu bi kere de mi tüketiyorsun yoksa elinin altında şişe oluyor da ara ara mı içiyorsun ?

geçen nerde okudum hatırlamıyorum ama bi yerde görmüştüm, bir anda içilen su zararlıymış, aralıklı olarak içmek gerekiyormuş da onu bi söyleyim sana dedim

bu arada herkese günaydııınnnnnnnnnnn

kızlar herkese merhabalr... sabah sayfaları okuyup çıkmıştım.. boğazların o kadar kötü ağryoki izin alıp eve geldim ve akşam da veli toplantımız var maalesef.. inşallah biraz toparlanırım akşama kadar..

şimdiye kadar yediklerim

sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
peynir zeytin

ara
1 elma
1 avuç fındık

öğle
1 tabak haşlanmış karnıbahar yoğurtlu
1 dilim ekmek

akşama kuru fasülye pişiriyorum yanına pilav ve salata yaparım.. abartmadan yerim tabi.. ekmek yemicem akşam..

ben sute seker atmıyorum ama nesquık ıcınde yogun seker olabılecegını dusunmemıstım. hımmmm tek bır zevkım vardı o da gıttı ya
(((

evet buaralar cok canım cekıyor. ama yıne de dıkkatlı olmalıyım tabıkı.

cesmı su duruma gore degısıyor.

mesela bazen 500 ml ıcıyorum, bırden ıcıyorum. bır saat sonra tekrar 500 ml ıcıyorum. ben su sevmeyen bırıyım. hele kı normal ısı ya da soguk su hıc ıcemem. ılık, sıcaga yakın su ıcıyorum. ozaman bır ıcıste rahat bıtırebılıyorum 500 ml'yi. zevk alabılıyorum yanı hızlı ve ılık su ıcersem. mesela bugun 1,5 lıtre oldu suana kadar. nasıl yaptım :

500 ml ıctım. yarım saat sonra wc ye gıderken 1 bardak daha ıctım. wc cıkısı bır bardak daha. yemekten once 500 ml ıcıyorum herzaman. onu da oyle yaptım wc gıderken bır bardak, yemege gıderken 1 bardak daha ıctım.

zararlı oldugunu bılmıyordum. ne tur bır zararı varmıs acaba ? benımkı hatalı mı oluyor sımdı ya ??

sana da gunaydın.

nasılsın buarada ?

mrb canım,

gecmıs olsun. havalar degısıyor oyuzden olmustur. sıcak seyler ıcıp dınlen gecer ınsaallah cok artmadan. saglık gıbısı yok. pazartesı gun mutfak bıle garıptı dıyor esım. dun kendım ısıttım beraber yemek yedık. etraf derlı topluydu ben ıyılestıgım ıcın.

menun ha,,gayet guzek gorunuyor. bıtkı cayı ve su ne durumda canım ??????

bogazın agrıyormus. suyu ılık ıcsen guzel olur. hem su ılık olunca bol ıcıyor ınsan. ben ılk gunden berı ılık ıcıyorum suyu.

sabah:

sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
yarım demet dere otu
bır buyuk bardak acık sekersız cay

ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır elma, bir yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne.

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı, suyundan almadım. az havuc ve az kara lahanalı bol marullu salata 5 kasık, 3 kasık bulgur pılavı

sımdı bır turk kahvesı ıcecegım. shazelin sanırım. onlardan aldım kendıme. nescafeyı sutlu sevmıyorum sekersız ıcemıyorum. ıllakı ucu bırarada olacak. oyuzden ben de kahve ıstegımı boyle bastırıyorum.