- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
günaydınnnnnn günler aydın keyifli birgün olur inşallah,açım evde kahvaltılık birşey yokk offffffffff.
canım baktın mı bilmiyorum ama bu nesquik in kalorisine bi bak istersen, o baya şekerli bişey ya zararı olmasın sana :44:
bende şimdi bugunumu yazayım haydı bakalım
kahvaltı (8.00)
domates, salatalık
1 ince dilim kaşar
10 gr krem peynir
1.5 top kepek ekmegi
ara öğün (10.30)
1 elma
öğle yemegi (13.00)
1 sade poğaça
200 ml ayran
ara öğün (15.00)
20 gr cevizli sucuk (80 kalori civarıymış )
6 7 adet badem
akşam yemegi (18.30)
1 kase bugdaylı bi çorba
1 kabak, 1 biber dolması (üstüne 1 yk yoğurt)
2 yk kısır ( her zaman imkanım olmadıgı için kısır yemeye çıkınca dayanamadım yedim)
ara öğün (21.30)
1 bardak çikolatalı nescafe (55 kaloriymiş )
1 şekerli türk kahvesi ( uykumun açılması lazımdı ondan ikisinden de içtim )
3 lt ye yakın su içtim bugun daha da içerim. yeşil çayımı da şimdi içiyorum tamamdır
herkese iyi gecelerrrrrr
pomoooo yine herzamanki gibii harikasınn canımmm
listen güzel olmuşş
bu aralarr düzenim çok bozulduuu ,kızımın ayağı kırıldı okulda ,oğlan hastaydı o düzeldii bir yandan kışlık temizlik yapıyorumm hergün 1 oda temizliyorummm
bu aralar duygunun sayfasını diğer sayfaları takip edemedimm
ama şimdii yine eskisii gibii azimlenme zamanı geldii benimm içinn
birde basküül bozulduu şu işleri bir halledeyim baskülde alayımm eğerkii boşyer olursaa birde burda yazayımm canımm
şimdi geçmişi bir okuyayımm
Merhaba kızlar, uzun bir yolculuktan sonra Antalya'ya vardık, otele yerleştik. Yeme düzeni çok kötü oldu ama yapacak bir şey yoktu. Yine de yediklerimi toparlamaya çalışıp yazacağım şimdi, yarı uyuklar bir şekilde yazılanları okudum, sayfalar hızlı ilerlemiş bugün:)
Sabah :
- 2 dilim tam tahıılı ekmek içine salça, peynir ve domatesle yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
Ara:
- 10 tane badem
Yemek gecikince bir ara daha yaptım,
-Yarım yağlı üçgen peynir
- 3-4 tane ince çubuk kraker
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- Tavuk şiş ızgara (3'te 2'sini yedim)
- 3 kaşık bulgur pilavı
Sonrasında yoldaydık, otele vardığımızda yemek bitmişti, topluyorlardı, ne bulduysak ondan aldık ve çok acıkmıştım.
Akşam:
- 3-4 yaprak roka
- 1 avuç maydanoz
- yarım salatalık
- 2 kaşık ton balıklı makarna salatası
- 1 tane mini kepekli sandviç
- 1 tane mini kruvasan sandviç
- Tatlı kek gibi bir şey vardı, 2 çatal ondan aldım
- 1 parça çikolata
Spor veya yürüyüş hak getire tabiBugün yolculuk nedeniyle hoşgöreceğiz artık, yarın dikkatli olacağım:) Şimdi hemen uyuyorum kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
menün güzel ama sana bir taktik vereyim ara yiyecekler kilo vermene engel oluyor illa arayapacaksan kuru meyve yiyebilirsin mesela patates olmaz o ana yemek menüsüne koy tabi hedef kilona ulaştıkça daha serbest yiyebilirsin ama emin ol ben bile azcık fazla yiyim hemen hoooop 800 gramgeliyor günlükkk
ben de gıdecegım bakalım. ben guney kore versıyonunu ızledım.
pomooo kore filminin adını soyler misinnn:) kore dizisi filmi hic farketmez hepsini çok seviyorum vallaa
.
günaydınn kızlarrr :)
kahvaltı:
1 domates (14)
1 salatalık (11)
1 haşlanmış yumurta (80)
1 haşlanmış patates (60)
5 zeytin (50)
1 dilim ekmek (50)- çok küçük bi dilimdi.
çay yapcak vaktim yoktu 3 bardak su içtiiiim :) sabah 6da yaptım kahaltıyı hala acıkmadıımm baya doyurucuyduu :)
yani kahvaltımm: 265 kaloriydi.
şimdi okuldayım ara içinde 1 elma veya 1 meyveli yoğurt düşünüyorum. :)
pikiii canım dediğini dikkate alıcam bugun sabah bir tane patates yedimm ana öğün oldugu için sorun olmaz heralde dimi? :)
canım buaralar sureklı cıkolata cekıyor canım. cok uzun zamandır tatlı nıyetıne bırsey yemıyorum. gecen pazar sutlu dondurma yemıstım ama o da kesmedı regl haftamda. cıkolata ıstedıgımı bastırsın dıye ıcmıstım ama cok sekerlı olabılecegını dusunmemıstım. cısssss mı yaaaaaaa bu.(((((((
sabah:
sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
yarım demet dere otu
bır buyuk bardak acık sekersız cay
ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır elma
( ara henuz baslamadım, planım bu sadece )
ben cıkıyorum kızlar. tekrar gelırım.
duygu cızelge ıcın yardımın lazım. bugun evdeysen bana yardım eder mısın ? ben excel olarqak hazırladım jpg olarak yayınladım burda. sızınkıler gıbı yapamadım yanı.
bır de kurallara bakar mısın ? eksık olan bırsey var mı ?
benm de çok bilgim yoktu ama kalori sepetinden baktım şimdi, şöyle hesaplayabiliriz mesela, 1 bardaK süt 200 ml dimi, onun kalorisi : 136 , nesquik inde 100 gr ı 350 kaloriymiş, 20 gr koyuyor olsan 70 kalori eder, yani toplamda 200 kalori gibi bişey. sadece onu içersen ara öğün için ideal olabilir, ama içinde şeker var, çok o ayrıntılarından anlamıyorum malesef. ama canın çekiyorsa o kadar da sakıncalı deildir heralde. zaten o kadar da istedigimizi yemezsek, sıkılır ve uzaklaşırız diyetten
canım ben ne zamandır sana diyecegim ama hep unutuyorum. mesela su 1 lt yazmışsın ya onu bi kere de mi tüketiyorsun yoksa elinin altında şişe oluyor da ara ara mı içiyorsun ?
geçen nerde okudum hatırlamıyorum ama bi yerde görmüştüm, bir anda içilen su zararlıymış, aralıklı olarak içmek gerekiyormuş da onu bi söyleyim sana dedim
bu arada herkese günaydııınnnnnnnnnnn
kızlar herkese merhabalr... sabah sayfaları okuyup çıkmıştım.. boğazların o kadar kötü ağryoki izin alıp eve geldim ve akşam da veli toplantımız var maalesef.. inşallah biraz toparlanırım akşama kadar..
şimdiye kadar yediklerim
sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
peynir zeytin
ara
1 elma
1 avuç fındık
öğle
1 tabak haşlanmış karnıbahar yoğurtlu
1 dilim ekmek
akşama kuru fasülye pişiriyorum yanına pilav ve salata yaparım.. abartmadan yerim tabi.. ekmek yemicem akşam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?