2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bendekurufasulye pilav yapıyorum akşama canımm piştioldukkk

Merhaba arkadaşlar ben de yemekten sonra odaya kaçtım, hem yazdıklarınıza baktım, hem kalorisepetine yediklerimi girdim. Kahvaltı ve öğle yemeğini güzel atlattım, pilav ve patates yok:) Yalnız burada sadece beyaz ekmek ve kepekli ekmek var. Kepekli ekmek yiyorum ben de. Bir de hazır yıkanmış ayıklanmış maydanozu bulunca ondan bolca alıyorum tabağıma:)) Öğleden önceki kahve molasında 1 tatlı 1 tuzlu kuru pasta yedim, öğlen de tatlıya hayır diyemedim, az kabak tatlısı ve az ayva tatlısı yedim. Akşam girdiğimde kalrileriyle beraber tüm gün menümü yazarım. Bu arada şu ana kadar 1.5 litre su içtim:)
Pomocum vücut harekete alışınca hep istiyor ne yazık ki, sen de o yüzden hemen kilo almış gibi görünüyorsundur ama ödemdir o bence, gider merak etme.
Duygu toparla kendini şekerim, bak vücudun korumaya alacak kendini, yediklerini depolamaya kalkışacak. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye geri dön:)
Çeşmi gözün için geçmiş olsun canım, sen de kendine dikkat et.
Fdm sana da geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Bu kadar kaçaklık yeter, gidip toplantıya katılayım, görüşmek üzere..

nesli, benim için kalori sepetinden kopyalar mısın yediklerini

ben iki gündür diyet modundan uzaklaştım sanırım yaa....

sabah
klasik kahvaltım

ara
1 elma
1 çay bardağı çekirdek
3 yk incir reçeli (bu olmasa çok iyiydi ya)
1 tane nar ın suyu
3 yk yeşil mercimek çorbası

normalde sadece bir elma yerdim ve yemek saatine kadar acıkmazdım da.çorbayı kızıma ısıttım, çok az yedi kalanını da ben yedim kızım çekirdek istedi, ona verirken ben de dayanamadım yedim. (tabi normalde yediğime göre çok az yedim ama....)

biri bana yardım etsiiiiinnn.......

SAĞOL CANIM ÇOCUK GİBİYİMDİR AYNI BEN HEMEN HASTALANIRIM..şükür s uyu seven bi yapım var ama bugünlerde hastalk nedeniyle içesim gelmiyor hiç..bitki açyımı hergün içiyorum tani bi de hastalık için ayrı bitkilerden içiyorum.. adaçayı kekik gibi.. ama aktivite ev işi dışında sıfır maalesef..

bendekurufasulye pilav yapıyorum akşama canımm piştioldukkk
annaammm valla mı kız.. afiyet olsun şekerim size de

canım senin patatese dayanman bence bi rekordur.. şaka bi yana nesli bazı durumlarda insan kendine hakim olamıyo maalesef..tatlıyı yemen hiç gözüme batmıyo inanki..

mrb kızlar okudumm bütün yazılanları bri türlü yazamadım ya cuma akşam gidiyoruz biz iskenderuna heyecandan 2 gecedir uyuyamıyorum saat 4 übuluyor uyumam sabahta uyanamıyorum 12 yi buluyor kalkamam ay ne zormuş bu işler yarın valizlerimihazırlayacammm

canım evet ara öğün mantığının dışına çıkarak yemişsin maalesef..özellikle reçel beni de rahatsız etti..

canım sen hemen bu zevkim de gitti diye bakma olaya. hergun yerine 2 güne 1 falan iç mesela. bence canımızın isteklerine de abartmamak koşuluyla biraz kulak vermek lazım, yoksa direncimiz kırılır. o yuzden sen arada canın istedigi zaman kullan yine. bak mesela migrosta gördüğüm bi çikolata var benim, coco pops un, 25 kr a satılıyor ve bi tanesi 66 kaloriymiş. tamamen çikolatalı gevrekten yapılan lezzetli de bişey hem, onu bi dene istersen, ben canm çikolata istedigi zaman ondan yiyordum.

valla bi anda içmenin böbreklere zararı oldugunu biliyorum ama tam ayrıntısını bilmiyorum malesef canım. bardak bardak içmek zararlı deildir ama sanmıyorum. sonuçta 200 ml bi bardak ondan bişey olmaz da bi anda 500 ml yada 1 lt sakıncalı diye okumuştum. Allah korusun böbrek ağrısı fena bişeydir, bende genetik olarak var da seni de uyarmak istedim canım.

iyiyim bende şükür gözüm baya baya geçti, eski lenslerimdem sipariş etmiştim o da geldi, şimdi bi sıkıntım yok gibi. aman bi daha da olmasın, kana susamış vampir gibi geziniyodum ortalıkta gözümün içindeki damarlar belliydi valla çok feciydi

süt tozlarındaki yağ beni de mahvediyo valla. sade içmeye çalışıyorum ama o da bazen tat vermiyor, 2si 1 arada içiyorum bu sefer de süt tozundaki yağ.. off offf

bu arada fdm ciğim çok geçmiş olsun. daha tam soğumadı havalar burda ama soğuyunca benim faranj,t başlar yine, insan ne bişey yiyebiliyo, ne içebiliyo anlıyorum snei çok dikkat et kendine, en yakın zamanda tamamen geçer umarım

Canim cok sagol yanimda birilerinin oldugunu bilmek guc veriyor bana ben bundan 3 yil once hastalandim daha yeni 30 yasima girmi stim doguman sonra 6 ay diyet yapip 68 kiloya ulasmistim derken bu hastalik geldi is bankasinda servis yetkili yardimcisi olarak calisiyirdum veee malulen emekli oldum
Simdi cok sukur Rabbime iyiyim ama kilolar moral bozuyo tabii bide bunun ustine tiroid hormonuda cslismayinca
Ama simdi sizinle birlikte bu kilolardan kurtulucam RAbbimin izniyke

Son düzenleme:

recel olmamıs. brı cay kasıgı olsa hadı bır derece ama uc yemek kasıgı cok fazla. ayrıca toplamda yedıklerın ara oguıne gore cok olmus.

cekırdek cok cısssssssss :))))

son bır aydır benım de ıstahım acık aslında. ılk ay daha katıydım.

hımmmm anladım canım. ona gore onlemını alacaksın artık sen. eskıden ben de oyleydım ama ıkı yıldır cok sukur dogru durust grıp bıle olmuyorum. hatta dıyorum okadar cok hastalıgım oluyor kı, grıbe gerek kalmıyor anlasılan dıyorum :)))

ben gunde bır ıkı bardak ancak su ıcerdım. aklıma gelmezdı sımdı sevmeye basladım yavas yavas. bıtkı cayına da alısıyorum ama evdeyken ıcmedıgımı aklıma gelmedıgını farkettım. ben grıp olunca bıle ıhlamur ıcemeyen bırıydım bıtkı cayı hıc sevmezdım o yuzden gunluk ıcebılıyor olmam, gayet buyuk basarı.

slm hanımlar
bugünkü menümü toparlayımmm

kahvaltı evdebiber salçası ve kuzeyin peynirivardı minik ekmeğeonları sürdüm
öğlen kısır
akşam az sonra yicem musakka,domatesli makarna,cacık

su 1.5 lt oldu yatasaya kadar 2lt olur
aktivite yok bugün dinlendinn inşallah yarın yapcamm

Bugunku menum
Sabah 7.00 2 bardak su
Kahvalti yok
Saat 10.00 gibi yarim simit buyuklugunde ispanakli borek
2 kahke
2 fincan sekersiz cay ve bir ufak dolma (
Oglen saat 13.00
Salata
1 kase yogurt
Yaklasik 3 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Saat.15.00 bir menegic kahvesi(sutlu)
Yaninda incir
Halen aksam yemegi yemedim ama menude bol salata ve bir kase corba var
Bugun biraz kacirdim sanirim
Ha bide 1 bardak yesil cay ve sirkeli balli su

htcmtn (galiba böyle idi) yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun allah şifa versin güzel kilolar vereceğine eminim şimdiden:),
yediklerm
sabah
1 dlim tam buğday ekmek
dom,salata,maydonoz,peynir

ara 1 bardak yoğurt

öğlen domates çorbası, 1 su bard kadar makarna (yemekhanede 1 dilim pasta, patates kızartması vs de vardı yemedim) 3 dilim domates

ara 1 mandalin yarım elma

akşam
6 çatal pırasa , yarım dilim ekmek 3 kaşık yoğurt

2 erik biraz kayısı içi(bunlar bağırsaklarımı çalıştırıyor özellikle yiyorum)

1 bardak hayıt tohumu suyu, 1 bardak yeşil çay
şu ana kadar 2,5 litre su şimdi şekersiz çay içiyorum

pomo ben kamu kurumunda çalışıyorum bizde internet sadece 12.30-13.30 arası açık olur o kadar o yüzden yazabilirsem o saatte yazarım ya da evden çıkmadan yazmaya çalışırım :)

herkese iyi geceler,

htcmtn (galiba böyle idi) yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun allah şifa versin güzel kilolar vereceğine eminim şimdiden:),
yediklerm
sabah
1 dlim tam buğday ekmek
dom,salata,maydonoz,peynir

ara 1 bardak yoğurt

öğlen domates çorbası, 1 su bard kadar makarna (yemekhanede 1 dilim pasta, patates kızartması vs de vardı yemedim) 3 dilim domates

ara 1 mandalin yarım elma

akşam
6 çatal pırasa , yarım dilim ekmek 3 kaşık yoğurt

2 erik biraz kayısı içi(bunlar bağırsaklarımı çalıştırıyor özellikle yiyorum)

1 bardak hayıt tohumu suyu, 1 bardak yeşil çay
şu ana kadar 2,5 litre su şimdi şekersiz çay içiyorum

pomo ben kamu kurumunda çalışıyorum bizde internet sadece 12.30-13.30 arası açık olur o kadar o yüzden yazabilirsem o saatte yazarım ya da evden çıkmadan yazmaya çalışırım :)

herkese iyi geceler,

ay ne kadar az kalmış.. normaldir canım bu kadar heyecan yapman.. sağlıcakla gidin gelin inş..

ay biz de bu soğuk algınlıkları genetik çok hastalanırız..ben severim bitkiçaylarını yeşil çayı sevemedim pek onu da içiyoruz ama mecburen..

ay iyi bugün bişeyler girmiş midene duygu.. aktivite bende de sıfır hastalıktan dolayı..

listeye aldım bunlarıı ben genelde dizi izliyodum da:9 19 yaşındayım ben.

öğle:
1 peynirli poğaca
2 bardak cay

ara:
1 kahve

akşam:
fettucini yedimm valla dayanamayıp ama kreması çok azdıı :)

aksam yemegın hafıf guzel olmus. ama meyve turlerını yemek ıle beraber yemıyoruz mesela yemegın yanında kavun karpuz yemıyoruz.

su ve cay gayet guzel.

ben de ozel sektordeyım ama artık ben de aranızda sık olamayacagım. sabah sekıze kadar olurum bır de aksam bu saatlerde evdeyken. uyarı aldım bır dahakıne daha sıkıntı olur. zaten ıyı ses etmedıler aylardır forumdan cıkmıyorum tabırı caızse.

sana da ıyı geceler

listeye aldım bunlarıı ben genelde dizi izliyodum da:9 19 yaşındayım ben.

öğle:
1 peynirli poğaca
2 bardak cay

ara:
1 kahve

akşam:
fettucini yedimm valla dayanamayıp ama kreması çok azdıı :)

hımmmmmm sen cam cıtırsın. edbeıyat bolumunde mı okuyordun sen yanlıs mı hatırlıyorum yoksa.

peynırlı pogaca olmaz fıstık.

aksam da ne yedıgını anlamadım kusura bakma :)))))))))) kucuk bır sehırde yasıyorum burger kıng bıle yenı geldı buraya. :)))))) hatta cogu kısı waffle bılmıyor mesela burda