- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
posta girişin dolmuş şekerim
kızlar herkese merhabalr... sabah sayfaları okuyup çıkmıştım.. boğazların o kadar kötü ağryoki izin alıp eve geldim ve akşam da veli toplantımız var maalesef.. inşallah biraz toparlanırım akşama kadar..
şimdiye kadar yediklerim
sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
peynir zeytin
ara
1 elma
1 avuç fındık
öğle
1 tabak haşlanmış karnıbahar yoğurtlu
1 dilim ekmek
akşama kuru fasülye pişiriyorum yanına pilav ve salata yaparım.. abartmadan yerim tabi.. ekmek yemicem akşam..
Merhaba arkadaşlar ben de yemekten sonra odaya kaçtım, hem yazdıklarınıza baktım, hem kalorisepetine yediklerimi girdim. Kahvaltı ve öğle yemeğini güzel atlattım, pilav ve patates yok:) Yalnız burada sadece beyaz ekmek ve kepekli ekmek var. Kepekli ekmek yiyorum ben de. Bir de hazır yıkanmış ayıklanmış maydanozu bulunca ondan bolca alıyorum tabağıma:)) Öğleden önceki kahve molasında 1 tatlı 1 tuzlu kuru pasta yedim, öğlen de tatlıya hayır diyemedim, az kabak tatlısı ve az ayva tatlısı yedim. Akşam girdiğimde kalrileriyle beraber tüm gün menümü yazarım. Bu arada şu ana kadar 1.5 litre su içtim:)
Pomocum vücut harekete alışınca hep istiyor ne yazık ki, sen de o yüzden hemen kilo almış gibi görünüyorsundur ama ödemdir o bence, gider merak etme.
Duygu toparla kendini şekerim, bak vücudun korumaya alacak kendini, yediklerini depolamaya kalkışacak. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye geri dön:)
Çeşmi gözün için geçmiş olsun canım, sen de kendine dikkat et.
Fdm sana da geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Bu kadar kaçaklık yeter, gidip toplantıya katılayım, görüşmek üzere..
SAĞOL CANIM ÇOCUK GİBİYİMDİR AYNI BEN HEMEN HASTALANIRIM..şükür s uyu seven bi yapım var ama bugünlerde hastalk nedeniyle içesim gelmiyor hiç..bitki açyımı hergün içiyorum tani bi de hastalık için ayrı bitkilerden içiyorum.. adaçayı kekik gibi.. ama aktivite ev işi dışında sıfır maalesef..mrb canım,
gecmıs olsun. havalar degısıyor oyuzden olmustur. sıcak seyler ıcıp dınlen gecer ınsaallah cok artmadan. saglık gıbısı yok. pazartesı gun mutfak bıle garıptı dıyor esım. dun kendım ısıttım beraber yemek yedık. etraf derlı topluydu ben ıyılestıgım ıcın.
menun ha,,gayet guzek gorunuyor. bıtkı cayı ve su ne durumda canım ??????
bogazın agrıyormus. suyu ılık ıcsen guzel olur. hem su ılık olunca bol ıcıyor ınsan. ben ılk gunden berı ılık ıcıyorum suyu.
annaammm valla mı kız.. afiyet olsun şekerim size debendekurufasulye pilav yapıyorum akşama canımm piştioldukkk
canım senin patatese dayanman bence bi rekordur.. şaka bi yana nesli bazı durumlarda insan kendine hakim olamıyo maalesef..tatlıyı yemen hiç gözüme batmıyo inanki..Merhaba arkadaşlar ben de yemekten sonra odaya kaçtım, hem yazdıklarınıza baktım, hem kalorisepetine yediklerimi girdim. Kahvaltı ve öğle yemeğini güzel atlattım, pilav ve patates yok:) Yalnız burada sadece beyaz ekmek ve kepekli ekmek var. Kepekli ekmek yiyorum ben de. Bir de hazır yıkanmış ayıklanmış maydanozu bulunca ondan bolca alıyorum tabağıma:)) Öğleden önceki kahve molasında 1 tatlı 1 tuzlu kuru pasta yedim, öğlen de tatlıya hayır diyemedim, az kabak tatlısı ve az ayva tatlısı yedim. Akşam girdiğimde kalrileriyle beraber tüm gün menümü yazarım. Bu arada şu ana kadar 1.5 litre su içtim:)
Pomocum vücut harekete alışınca hep istiyor ne yazık ki, sen de o yüzden hemen kilo almış gibi görünüyorsundur ama ödemdir o bence, gider merak etme.
Duygu toparla kendini şekerim, bak vücudun korumaya alacak kendini, yediklerini depolamaya kalkışacak. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye geri dön:)
Çeşmi gözün için geçmiş olsun canım, sen de kendine dikkat et.
Fdm sana da geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Bu kadar kaçaklık yeter, gidip toplantıya katılayım, görüşmek üzere..
canım evet ara öğün mantığının dışına çıkarak yemişsin maalesef..özellikle reçel beni de rahatsız etti..ben iki gündür diyet modundan uzaklaştım sanırım yaa....
sabah
klasik kahvaltım
ara
1 elma
1 çay bardağı çekirdek
3 yk incir reçeli (bu olmasa çok iyiydi ya)
1 tane nar ın suyu
3 yk yeşil mercimek çorbası
normalde sadece bir elma yerdim ve yemek saatine kadar acıkmazdım da.çorbayı kızıma ısıttım, çok az yedi kalanını da ben yedimkızım çekirdek istedi, ona verirken ben de dayanamadım yedim. (tabi normalde yediğime göre çok az yedim ama....)
biri bana yardım etsiiiiinnn.......
ben sute seker atmıyorum ama nesquık ıcınde yogun seker olabılecegını dusunmemıstım. hımmmm tek bır zevkım vardı o da gıttı ya
(((
evet buaralar cok canım cekıyor. ama yıne de dıkkatlı olmalıyım tabıkı.
cesmı su duruma gore degısıyor.
mesela bazen 500 ml ıcıyorum, bırden ıcıyorum. bır saat sonra tekrar 500 ml ıcıyorum. ben su sevmeyen bırıyım. hele kı normal ısı ya da soguk su hıc ıcemem. ılık, sıcaga yakın su ıcıyorum. ozaman bır ıcıste rahat bıtırebılıyorum 500 ml'yi. zevk alabılıyorum yanı hızlı ve ılık su ıcersem. mesela bugun 1,5 lıtre oldu suana kadar. nasıl yaptım :
500 ml ıctım. yarım saat sonra wc ye gıderken 1 bardak daha ıctım. wc cıkısı bır bardak daha. yemekten once 500 ml ıcıyorum herzaman. onu da oyle yaptım wc gıderken bır bardak, yemege gıderken 1 bardak daha ıctım.
zararlı oldugunu bılmıyordum. ne tur bır zararı varmıs acaba ? benımkı hatalı mı oluyor sımdı ya ??
sana da gunaydın.
nasılsın buarada ?
sabah:
sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
yarım demet dere otu
bır buyuk bardak acık sekersız cay
ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır elma, bir yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne.
ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı, suyundan almadım. az havuc ve az kara lahanalı bol marullu salata 5 kasık, 3 kasık bulgur pılavı
sımdı bır turk kahvesı ıcecegım. shazelin sanırım. onlardan aldım kendıme. nescafeyı sutlu sevmıyorum sekersız ıcemıyorum. ıllakı ucu bırarada olacak. oyuzden ben de kahve ıstegımı boyle bastırıyorum.
cok gecmıs olsun ben de erken menopozdayım. ıkı kez tup bebek gordum. apar topar yaptılar 8 aylık evlıydım ve 26 yasındaydım soyledıklerınle. ılaclar, duzenlı regl gorememe, yanlıs beslenme, hareketsız yasam, masa bası ıs derken bu hale geldım 85lerden.
ben 6 kılo verınce hormon tahlıllerım bıle ıyı cıktı. kırılan ayagım ıle dogru durust yurumezsken, 2 saat yuruyus yapabıldım.lutfen uzulme. zor da olsa kılo gıdıyor ve gıttıkce hastalıkların da degısecek goreceksın.
umudum var yazdım bak herzaman oyle olmak lazım, kendıne sımsıkı sarılıp bızımle ılerle bu yolda.
ben iki gündür diyet modundan uzaklaştım sanırım yaa....
sabah
klasik kahvaltım
ara
1 elma
1 çay bardağı çekirdek
3 yk incir reçeli (bu olmasa çok iyiydi ya)
1 tane nar ın suyu
3 yk yeşil mercimek çorbası
normalde sadece bir elma yerdim ve yemek saatine kadar acıkmazdım da.çorbayı kızıma ısıttım, çok az yedi kalanını da ben yedimkızım çekirdek istedi, ona verirken ben de dayanamadım yedim. (tabi normalde yediğime göre çok az yedim ama....)
biri bana yardım etsiiiiinnn.......
SAĞOL CANIM ÇOCUK GİBİYİMDİR AYNI BEN HEMEN HASTALANIRIM..şükür s uyu seven bi yapım var ama bugünlerde hastalk nedeniyle içesim gelmiyor hiç..bitki açyımı hergün içiyorum tani bi de hastalık için ayrı bitkilerden içiyorum.. adaçayı kekik gibi.. ama aktivite ev işi dışında sıfır maalesef..
annaammm valla mı kız.. afiyet olsun şekerim size de
canım senin patatese dayanman bence bi rekordur.. şaka bi yana nesli bazı durumlarda insan kendine hakim olamıyo maalesef..tatlıyı yemen hiç gözüme batmıyo inanki..
ay ne kadar az kalmış.. normaldir canım bu kadar heyecan yapman.. sağlıcakla gidin gelin inş..mrb kızlar okudumm bütün yazılanları bri türlü yazamadım ya cuma akşam gidiyoruz biz iskenderuna heyecandan 2 gecedir uyuyamıyorum saat 4 übuluyor uyumam sabahta uyanamıyorum 12 yi buluyor kalkamam ay ne zormuş bu işler yarın valizlerimihazırlayacammm
ay biz de bu soğuk algınlıkları genetik çok hastalanırız..ben severim bitkiçaylarını yeşil çayı sevemedim pek onu da içiyoruz ama mecburen..hımmmm anladım canım. ona gore onlemını alacaksın artık sen. eskıden ben de oyleydım ama ıkı yıldır cok sukur dogru durust grıp bıle olmuyorum. hatta dıyorum okadar cok hastalıgım oluyor kı, grıbe gerek kalmıyor anlasılan dıyorum :)))
ben gunde bır ıkı bardak ancak su ıcerdım. aklıma gelmezdı sımdı sevmeye basladım yavas yavas. bıtkı cayına da alısıyorum ama evdeyken ıcmedıgımı aklıma gelmedıgını farkettım. ben grıp olunca bıle ıhlamur ıcemeyen bırıydım bıtkı cayı hıc sevmezdım o yuzden gunluk ıcebılıyor olmam, gayet buyuk basarı.
slm hanımlar
bugünkü menümü toparlayımmm
kahvaltı evdebiber salçası ve kuzeyin peynirivardı minik ekmeğeonları sürdüm
öğlen kısır
akşam az sonra yicem musakka,domatesli makarna,cacık
su 1.5 lt oldu yatasaya kadar 2lt olur
aktivite yok bugün dinlendinn inşallah yarın yapcamm
kore fılmı 5-6 tane ızledım hepsı de cok guzeldı.
more than blue,
hırcın sevgılım,
a millionaiere's first love
we teach love you
a moment to remember
bunlar tavsoye edebıleceklerım. hepsı de cok guzeldı. bu yazdan berı baya sardı benı kore fılmlerı. duyguyu askı cok guzel ıslıyorlar gercekten.
wonderful radıo onu da ızledım fena sayılmazdı.
failan/ kayıp ruhları ızleyecegım belkı bugun.
KORE FİLMLERİ TIKLA-İZLE BÖLÜMÜ - YEPPUDAA
yukarıda sıteden ızlıyorum. beklemeye ya da ındırmeye gerek kalmıyor.
ya elizanıo ben senın yasını unuttum kactı ?
htcmtn (galiba böyle idi) yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun allah şifa versin güzel kilolar vereceğine eminim şimdiden:),
yediklerm
sabah
1 dlim tam buğday ekmek
dom,salata,maydonoz,peynir
ara 1 bardak yoğurt
öğlen domates çorbası, 1 su bard kadar makarna (yemekhanede 1 dilim pasta, patates kızartması vs de vardı yemedim) 3 dilim domates
ara 1 mandalin yarım elma
akşam
6 çatal pırasa , yarım dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
2 erik biraz kayısı içi(bunlar bağırsaklarımı çalıştırıyor özellikle yiyorum)
1 bardak hayıt tohumu suyu, 1 bardak yeşil çay
şu ana kadar 2,5 litre su şimdi şekersiz çay içiyorum
pomo ben kamu kurumunda çalışıyorum bizde internet sadece 12.30-13.30 arası açık olur o kadar o yüzden yazabilirsem o saatte yazarım ya da evden çıkmadan yazmaya çalışırım :)
herkese iyi geceler,
listeye aldım bunlarıı ben genelde dizi izliyodum da:9 19 yaşındayım ben.
öğle:
1 peynirli poğaca
2 bardak cay
ara:
1 kahve
akşam:
fettucini yedimm valla dayanamayıp ama kreması çok azdıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?