- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
slm hanımlar
bugünkü menümü toparlayımmm
kahvaltı evdebiber salçası ve kuzeyin peynirivardı minik ekmeğeonları sürdüm
öğlen kısır
akşam az sonra yicem musakka,domatesli makarna,cacık
su 1.5 lt oldu yatasaya kadar 2lt olur
aktivite yok bugün dinlendinn inşallah yarın yapcamm
Canim cok sagol yanimda birilerinin oldugunu bilmek guc veriyor bana ben bundan 3 yil once hastalandim daha yeni 30 yasima girmi stim doguman sonra 6 ay diyet yapip 68 kiloya ulasmistim derken bu hastalik geldi is bankasinda servis yetkili yardimcisi olarak calisiyirdum veee malulen emekli oldum
Simdi cok sukur Rabbime iyiyim ama kilolar moral bozuyo tabii bide bunun ustine tiroid hormonuda cslismayinca
Ama simdi sizinle birlikte bu kilolardan kurtulucam RAbbimin izniyke
Canim cok sagol yanimda birilerinin oldugunu bilmek guc veriyor bana ben bundan 3 yil once hastalandim daha yeni 30 yasima girmi stim doguman sonra 6 ay diyet yapip 68 kiloya ulasmistim derken bu hastalik geldi is bankasinda servis yetkili yardimcisi olarak calisiyirdum veee malulen emekli oldum
Simdi cok sukur Rabbime iyiyim ama kilolar moral bozuyo tabii bide bunun ustine tiroid hormonuda cslismayinca
Ama simdi sizinle birlikte bu kilolardan kurtulucam RAbbimin izniyke
mrb kızlar okudumm bütün yazılanları bri türlü yazamadım ya cuma akşam gidiyoruz biz iskenderuna heyecandan 2 gecedir uyuyamıyorum saat 4 übuluyor uyumam sabahta uyanamıyorum 12 yi buluyor kalkamam ay ne zormuş bu işler yarın valizlerimihazırlayacammm
mrb kızlar okudumm bütün yazılanları bri türlü yazamadım ya cuma akşam gidiyoruz biz iskenderuna heyecandan 2 gecedir uyuyamıyorum saat 4 übuluyor uyumam sabahta uyanamıyorum 12 yi buluyor kalkamam ay ne zormuş bu işler yarın valizlerimihazırlayacammm
bendekurufasulye pilav yapıyorum akşama canımm piştioldukkk
Merhaba arkadaşlar ben de yemekten sonra odaya kaçtım, hem yazdıklarınıza baktım, hem kalorisepetine yediklerimi girdim. Kahvaltı ve öğle yemeğini güzel atlattım, pilav ve patates yok:) Yalnız burada sadece beyaz ekmek ve kepekli ekmek var. Kepekli ekmek yiyorum ben de. Bir de hazır yıkanmış ayıklanmış maydanozu bulunca ondan bolca alıyorum tabağıma:)) Öğleden önceki kahve molasında 1 tatlı 1 tuzlu kuru pasta yedim, öğlen de tatlıya hayır diyemedim, az kabak tatlısı ve az ayva tatlısı yedim. Akşam girdiğimde kalrileriyle beraber tüm gün menümü yazarım. Bu arada şu ana kadar 1.5 litre su içtim:)
Pomocum vücut harekete alışınca hep istiyor ne yazık ki, sen de o yüzden hemen kilo almış gibi görünüyorsundur ama ödemdir o bence, gider merak etme.
Duygu toparla kendini şekerim, bak vücudun korumaya alacak kendini, yediklerini depolamaya kalkışacak. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye geri dön:)
Çeşmi gözün için geçmiş olsun canım, sen de kendine dikkat et.
Fdm sana da geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Bu kadar kaçaklık yeter, gidip toplantıya katılayım, görüşmek üzere..
ya kacırmak demeyım de bugunku menulerın bırbırıne gırmıs hangısı sabah hangısı oglen gıbı olmus. lutfen boyle yapma. bızım menulerı ınceledın mı ??????Bugunku menum
Sabah 7.00 2 bardak su
Kahvalti yok
Saat 10.00 gibi yarim simit buyuklugunde ispanakli borek
2 kahke
2 fincan sekersiz cay ve bir ufak dolma(
Oglen saat 13.00
Salata
1 kase yogurt
Yaklasik 3 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Saat.15.00 bir menegic kahvesi(sutlu)
Yaninda incir
Halen aksam yemegi yemedim ama menude bol salata ve bir kase corba var
Bugun biraz kacirdim sanirim
Ha bide 1 bardak yesil cay ve sirkeli balli su
canım sen hemen bu zevkim de gitti diye bakma olaya. hergun yerine 2 güne 1 falan iç mesela. bence canımızın isteklerine de abartmamak koşuluyla biraz kulak vermek lazım, yoksa direncimiz kırılır. o yuzden sen arada canın istedigi zaman kullan yine. bak mesela migrosta gördüğüm bi çikolata var benim, coco pops un, 25 kr a satılıyor ve bi tanesi 66 kaloriymiş. tamamen çikolatalı gevrekten yapılan lezzetli de bişey hem, onu bi dene istersen, ben canm çikolata istedigi zaman ondan yiyordum.
valla bi anda içmenin böbreklere zararı oldugunu biliyorum ama tam ayrıntısını bilmiyorum malesef canım. bardak bardak içmek zararlı deildir ama sanmıyorum. sonuçta 200 ml bi bardak ondan bişey olmaz da bi anda 500 ml yada 1 lt sakıncalı diye okumuştum. Allah korusun böbrek ağrısı fena bişeydir, bende genetik olarak var da seni de uyarmak istedim canım.
iyiyim bende şükür gözüm baya baya geçti, eski lenslerimdem sipariş etmiştim o da geldi, şimdi bi sıkıntım yok gibi. aman bi daha da olmasın, kana susamış vampir gibi geziniyodum ortalıkta gözümün içindeki damarlar belliydi valla çok feciydi
süt tozlarındaki yağ beni de mahvediyo valla. sade içmeye çalışıyorum ama o da bazen tat vermiyor, 2si 1 arada içiyorum bu sefer de süt tozundaki yağ.. off offf
bu arada fdm ciğim çok geçmiş olsun. daha tam soğumadı havalar burda ama soğuyunca benim faranj,t başlar yine, insan ne bişey yiyebiliyo, ne içebiliyo anlıyorum sneiçok dikkat et kendine, en yakın zamanda tamamen geçer umarım
listeye aldım bunlarıı ben genelde dizi izliyodum da:9 19 yaşındayım ben.
öğle:
1 peynirli poğaca
2 bardak cay
ara:
1 kahve
akşam:
fettucini yedimm valla dayanamayıp ama kreması çok azdıı :)
ya ben suyu cogu zaman 500 ml bır anda ıcıyorum ama((((((
canım oyle cıkolata ıstemıyor sıvı cıkolata gıbı profıterolunkı gıbı yanı. oyuzden sute koyuyorum nesquık ama sık yapmayayım barı.
sukur bırseyler yemıssın. sevındım canım.
bugun ben de uc gunden sonra aktıvıye yaptım ıc kısımlar cok sukur agrımadı cok. gecıyor cok sevındım.
demek yarın aktıvıte. kacın duygu gelıyor 15000 adım yurur bızım kız valla yıne :))))))))
valla cnm o kadr yüklenemem birazyüklendimdiye ayağımğrıdı bir süre ara verdimhatta şimdimaksat hareket olsundiye yapcammm cnmmm
pomocum diyet nasıl gidiyor.ben seni takip ediyorum arada tatlım.
bende menümü yazayım
sabah:
1 yumurta
1 kb peynir
4 zeytin
maydanoz
domates
1 dilim tahıllı ekmek
2 fincan çay
ara:
1 çay 1 avuç ay çekirdeği
öğle 1 dilim tahıllı ekmeği kızarttım üstüne tereyağı sürdüm canm çekti:)
akşam
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 bardak kola
ara
2 bardak çay
bir kocaman kase patlamış mısır
(menüm diet menüsünden biraz çıktı bugün ama şöyle bir durum var akşam yemeğimi istifar ettim kuzu eti vardı içinde omu koktu anlamadım o yüzdem mısır yedim )
bide hürremi izlerken çeyrek ekmeğin arasına peynir koydum yedim acık çok açç hissettim bugün anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?