2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sukur bırseyler yemıssın. sevındım canım.

bugun ben de uc gunden sonra aktıvıye yaptım ıc kısımlar cok sukur agrımadı cok. gecıyor cok sevındım.

demek yarın aktıvıte. kacın duygu gelıyor 15000 adım yurur bızım kız valla yıne :))))))))

ben senı cok ıyı anlıyorum kızları tanımasaydım bu yolda yuruyemezdım devam edemezdım. hastalanma suremız tahmını aynıymıs ıkımızın.

hastalıgına uzulmk yok umutlu olmak var. ınsanlar kanserı yenıyor. benım kardesım mesela. umudumuzu ve mucadelemızı kaybetmememız lazım.

o kıloları hep beraber asacagız bız resımlerımızı paylasmıstık aylar sonra tekrar yenı resımler paylasacagız oncesı-sonrası yapacagız yanı :))))))

yavas ılerlesek de moralını bozmak yok yasaklıyorum sana :)))))))))

ben senı cok ıyı anlıyorum kızları tanımasaydım bu yolda yuruyemezdım devam edemezdım. hastalanma suremız tahmını aynıymıs ıkımızın.

hastalıgına uzulmk yok umutlu olmak var. ınsanlar kanserı yenıyor. benım kardesım mesela. umudumuzu ve mucadelemızı kaybetmememız lazım.

o kıloları hep beraber asacagız bız resımlerımızı paylasmıstık aylar sonra tekrar yenı resımler paylasacagız oncesı-sonrası yapacagız yanı :))))))

yavas ılerlesek de moralını bozmak yok yasaklıyorum sana :)))))))))

ayyyyyyyyy şaka maka derken o gun geldı cattı :))))))) ALLAH heyecanını daım kılsın canım. hep boyle mutlu olmanı dılerım.

sana cok kolay gelsınnnnnnnnnnnnn

haberlerını ve resımlerını beklıyor olacagız :))))))))

sana da aynı sarkıyı soyluyorum :)))))) git gule gule gel gule gule. cok bekletme bızııııııııııı

ayyyyyyyyy şaka maka derken o gun geldı cattı :))))))) ALLAH heyecanını daım kılsın canım. hep boyle mutlu olmanı dılerım.

sana cok kolay gelsınnnnnnnnnnnnn

haberlerını ve resımlerını beklıyor olacagız :))))))))

sana da aynı sarkıyı soyluyorum :)))))) git gule gule gel gule gule. cok bekletme bızııııııııııı

patates yememıssın tebrık ederım senı patates guzelı :)))))))))

maydonoz super olmus ben de yenıden basladım yemege hem dere otu hem maydonoz..

tatlı nekadar yedın aman dıkkat et canım.

evet sanırım benım vucut cok alıstı. bu kotu oldu ıste. sureklı spor yapamazsam ne olacak. tırnagım batıyor yıne. daha once operasyon gecırdım kacıyorum sırf ıkı uc hafta hareket edemem dıye ama mesela zorunlu hale gelırse ve operasyon olursa, ben gerı kılo mu alacagım yanı. bu ne kotu yaaaaaaaaaa

odem konusunda bıktım zaten. enaz ıkı hafta odem yaopıypr hapa ılk baslayınca ve ben ayın 2 sınde yenı hapıma basladım.

ya kacırmak demeyım de bugunku menulerın bırbırıne gırmıs hangısı sabah hangısı oglen gıbı olmus. lutfen boyle yapma. bızım menulerı ınceledın mı ??????

sabah:

sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
yarım demet dere otu
bır buyuk bardak acık sekersız cay

ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır elma, bir yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne.

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı, suyundan almadım. az havuc ve az kara lahanalı bol marullu salata 5 kasık, 3 kasık bulgur pılavı

ara: bır sekerlı turk kahvesı, bır tam nar, 4-5 tane evde kurutulmus kayısı, 500 ml su

aksam: 4 catal yesıl mercımek, bır kucuk domates, 5 catal patlıcan kırmızıbıber sogan sarımsalık sogus salata cok az yag ve cok az tuz vardı. 5-6 yaprak roka.

ıs cıkısı arkadasımla evım sensın ı ızlemey gıttık. dokuz bucuk gıbı de spor yaptım 3-4 gun aradan sonra. her gun 2 saat yururdum ya onceden. esım artık dısarda yuruyuse ızın vermıyor bısıklet aldık dıyor. bısıklet gercekten zevklı ama yuruyus cok baskaydı.

buarada yarım saat surdum bısıkletı sanırım 20 dk kondısyon kısmı 10 dk elıptık kısmı yanı ayaktadır. tırnagım yenıden batıyor oyuzden elıptık yaparken daha cok agrıyor bu canımı cok sıkıyor bır de 100 kalorı harcadım yarım saatte şapur şupur terledım anlamadım bu ısın.

kızlar ben aranızda cok sık olamayacagım. cunku patronumdan uyarı oldum. canım cok sıkkın bu duruma. muhasebecı sekreter falan olsam sorun olmaz da satıs personelı olunca her dk nakıt demek oluyormus oyle demıs. gazete bıle zaman ayırmayın demıs.

herkese ıyı geceler. sabah kısacık aranızda olurum opuldunuz

ya ben suyu cogu zaman 500 ml bır anda ıcıyorum ama ((((((

canım oyle cıkolata ıstemıyor sıvı cıkolata gıbı profıterolunkı gıbı yanı. oyuzden sute koyuyorum nesquık ama sık yapmayayım barı.

listeye aldım bunlarıı ben genelde dizi izliyodum da:9 19 yaşındayım ben.

öğle:
1 peynirli poğaca
2 bardak cay

ara:
1 kahve

akşam:
fettucini yedimm valla dayanamayıp ama kreması çok azdıı :)

poğaça da katı yağ var, uzak durmaya çalış...

[1] lipton bitki çayları 1 adet 0
[2] Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40
[3] yufka ekmek 0.25 100 gr 38
[4] İçli Köfte (haşlanmış) 1 ADET 150
[5] Zeytinyağlı Ispanak 0.10 PORSİYON 21.2
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Tarhana 10 GRAM 32.9
[8] Meyveli Soda 1 ADET 46
[9] Nohutlu Pilav 0.25 PORSİYON 95.5
[10] Yeşil Mercimek Yemeği 0.25 porsiyon 65
[11] Dost Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 92.2
[12] Elma 1 ADET 60
[13] Nar 0.5 adet 52.5
[14] Reçel 3 YEMEK KAŞIĞI 210
[15] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1.5 10 GRAM 87
[16] yesil cay 1 adet 0
[17] Maydanoz 20 gr 8
[18] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[19] Domates 1 ADET 14
[20] Yufka 100 GRAM 152
[21] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[22] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 1347.3 kal.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, yatmadan önce geldim yine. Bugün kokteyl vardı, o yüzden garip bir yemek oldu. Yemeksepeti'ne olabildiğince uygun şekilde girdim. Bu arada dışarı çıkıp epey yürüdük, toplam 12000 adım ve 8 km oldu:) Aşağıya tüm gün menümü kopyalıyorum, hepinize iyi geceler.

[1] Yürümek (Asfalt) 75 dak 432.6
[2] Mandalina 2 ADET 100
[3] Badem 8 gr (adet) 45.6
[4] Sulu Köfte 0.3 PORSİYON 76.8
[5] Fırında Patates 0.3 PORSİYON 78.9
[6] Mantar Sote 0.5 PORSİYON 49
[7] Kırmızı Şarap 1 KADEH 100
[8] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2
[9] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[10] Kuru Pasta 2 ADET 150
[11] Ayva Tatlısı 0.3 PORSİYON 69
[12] Kabak Tatlısı 30 GRAM 33
[13] Ezogelin Çorbası 1 PORSİYON 140
[14] Domates 0.5 ADET 7
[15] Roka 30 GRAM 9.3
[16] Maydanoz 30 gr 12
[17] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[18] Balık Izgara (ızgara balık) 1 PORSİYON 200
[19] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2
[20] Kuru Pasta 2 ADET 150
[21] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[22] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[23] Maydanoz 10 gr 4
[24] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[25] Domates 0.5 ADET 7
[26] yumurta 1 adet 80
[27] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[28] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[29] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1147 kal.

valla canım eğer mumkunse suyu bardakla içmeye çalış, öyle olunca 500 ml bi anda olmaz da 2 kereye falan bölünür daha saglıklı olur sanırım.

bende bugunumu toparlayım da yatayım kızlar :

kahvaltı ( 09.00)

domates, salatalık, beyaz peynir

1 tane parmak kadar sosis

1 top kepek ekmegi

2 açık çay

ara öğün ( 11.30 )

1 avuçtan biraz fazla kuru erik

6 7 badem

öğle yemegi ( 13.30 )

6 tane kepekli eti form

200 ml yoğurt ( bi türlü öğlen ne yesem bulamadım, bunları yedim bende )

ara öğün ( 15.30)

20 gr cevizli sucuk

akşam yemegi (18.00)

1 kepçe ezogelin çorbası

3 yk arnavut ciğeri

1 yk bulgur pilavı

2 yk yoğurt

marul + havuç salata

ara öğün (20.30)

bi arkadaşımın evine gitmiştik orda 1 şekerli turk kahvesi içtim, ve 1 tane mandalina yedim. ordan dönüşte de yurda kadar yürüdük. 70 dk sürüyodu yol.

kalori sepetine girince de bugun girenler çıkanlar hepsi birlikte 901 kalori çıktı

ohh bee sonunda yeniden yürümeye başladım devamı da gelir inşalahh

bende menümü yazayım
sabah:
1 yumurta
1 kb peynir
4 zeytin
maydanoz
domates
1 dilim tahıllı ekmek
2 fincan çay

ara:
1 çay 1 avuç ay çekirdeği

öğle 1 dilim tahıllı ekmeği kızarttım üstüne tereyağı sürdüm canm çekti:)

akşam
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 bardak kola

ara
2 bardak çay
bir kocaman kase patlamış mısır

(menüm diet menüsünden biraz çıktı bugün ama şöyle bir durum var akşam yemeğimi istifar ettim kuzu eti vardı içinde omu koktu anlamadım o yüzdem mısır yedim )
bide hürremi izlerken çeyrek ekmeğin arasına peynir koydum yedim acık çok açç hissettim bugün anlamadım

valla cnm o kadr yüklenemem birazyüklendimdiye ayağımğrıdı bir süre ara verdimhatta şimdimaksat hareket olsundiye yapcammm cnmmm

pomocum diyet nasıl gidiyor.ben seni takip ediyorum arada tatlım.

sanırım daha once konustuk ama hatırlayamadım. dıyet guzel gıdıyor. yolum uzun. yaz ortasına kadar dıyette olacagım. ardından koruma donemı baslayacak 5-6 ay. anlayacagın bır bucuk yıllık bır seruvenın ıcındeyım.

kılo veremedım haftalar oluyor ama verebıldıgım de oluyor. ama mutluyum memnunum.

evet kola,cekırdek falan var. :)))))

hamıle mısın yoksa suna ??? :)))))))

ya da stresten de olmus olabılır. bana olur streslıyken mıde bulantısı.