- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.421
Korunuyordum üç ay dikkat et dedi doktor.Korunuyordum derken ilişkiden korkar oldum kürtajdan sonra. Olmuyordu aramızda birşey. doktora gittiğimde 2 yumurtan var dedi. Yumurtanın çatladığı gün beraberlik oldu..Utandım şimdi..Eğer hamiş kalırsam 12 den vurmuş gibi birşey olacak.Tek o gündü ilişki..
sol kasığımda uyuşma var diğer hamilelikte de aynısı olmuştu. Lavaboya çıkma sıklaştı. Ya üşüttüm ondan dolayı diyebiliyorum ya da hamiişlik var. Bilmiyorum kafamda soru işareti kalmasın diye ilaçları antibiyotiği falan kestim..
4 günüm var canım ama ben ayın 20sine kadar bekleyeceğim tabi eğer gelmezse kırmızılar..Ondan sonra doktor yolu görünür bana.Hakkımızdan hayırlısı artık. Olacak olduktan sonra bahaneye bakıyor herşey...Ha ha ha, valla vardır bunda da hayır, iyi denk getirmişsiniz. İyi yapmışsın ilaçları bırakmakla, ne olur ne olmaz. Test yap bence, varsa, bir an önce öğrenmiş olursun.
oğlanı doktor götürdüm ilkkez uzadı bu kadar sinüzüt olmuş antibiyotikler şuruplar bunları denicem hemen buhar makinasını çıkardım umarım işe yarar birde küçük çocuğuolanlar oğlum baskıyla yemek yiyor açıkçası biraz sert konuşuyorum öyle yediriyorum ,yani ben öyle bi kasde çorba yada yemek elime alıp bitsin diye çocuğa baskı yapan annelerden değilim gayet sağlıklılezzetlişeyler yapmaya özen gösteriyorum yani 2-3 kAŞIK ondan biraz ekmek ayran içseiçim rahat etcek zaten mideleri küçük e vitaminide alcak ama benim sıpa onuda yapmıyor,köfte ve kuru şeyleri yine yiyor ama nereye kadar sulu şöylerde yemesi lazım diye düşnüyorum hergün köftemi yapcam neyse öğlen biraz yiyor (baskımla) ama akşambabasını görünce kesinlikle sözümüdinlemiyor yemiyor böyle sertolmakda hoşuma gitmiyor çocuğu korkutmakda istemiyorum böyle bi durum içirisindeyimaçıkçası ,bazı şeylerinüstüste gelmesi beni çok etkiliyor modum çok düşük bunlar geçici biliyorum ama gelişme çağında kesinlikle aburcubur vermiyorum artık kendim kurabiye kekyapıyorum yada aburxcubur saatiolarak biraz kuru üzüm ceviz karıştırıp veriyorum yiyor neyseki ama yemek yemiyor kendi haline bırakıyorum olmuyor,bir sürü yol denedimolmuyor
malesef neslicim olmuyor mecbur inidircezzz
Kolay gelsin canım, çok zor gerçekten. Yeme problemi kötü bir şey. Çocuklar nedense katı şeyleri daha çok seviyorlar. Ben et yemediğim dönemlerde sebze köftesi gibi bir şey yapıyordum, bir yerlerde okumuştum, anneler çocuklarına bu yolla sebze yediriyorlar falan diye. Belki öyle deneyebilirsin, ben de bilmiyorum. Sinüzit çok bela bir şey, kıyamam yaa, ben bile ne kadar uğraştım sinüzitle, Kuziş küçücük çocuk, Allah sağlık versin. Bir de yeme konusunda eşin de destek olsa iyi olur aslında, yani disiplin uygulayan taraf sadece senmişsin gibi görünmesin çocuğun gözünde bence. Tabi benim çocuğum olmadığı için, yazdıklarım okuduklarıma dayanıyor, eminim çocuğu olan ve bu sorunla karşılaşan anneler deneyimlerini de paylaşırlar.
bu çocukğu olma yada olmama değil her kadının daha minicikkenannelik duyguuverilmiştir seninde yazdıkların bunu gösteriyor gayet güzel şeyler yazmışsın
sebzeli köfteyi deniyorum aslında sorun oda değilde hadi bigün köfte birgün sebzeli köfte ya snra istiyorumki baklagilid yesin çok dğil 2 kAŞIK mercimekde yesin sulu yemek yesin mee pilav yemez taneli şeyleride sevmiyor enteresan bi çocuk:)
bba konusunda teşhis doğru kesinlikle kızma duygu tamam duygu modunda bende kızıyorum bebekler çocuklar çok akıllı olur kuzey babasının yüz verdiğini farkında hemen arkasına saklanıyor eşimi uyardığımda ee ben yeme demiyorumki diyor yanısorun yüz vermesinde mesela sahte gözyaşı döktüğünde ben yüz vermem babasıı oğlum gel noldu der şimdi anlmışsındır nasıl şımarttığını söylediğimde bunu eşime anlmıyor çocuğunda dengeleri alt üst oluyor
nesli eşlerin sözleri gerçekten çok etkili oluyor. Benim kilo almamda hep bu da etken olmuştur.
Eşim hiç kilo takıntılı değil hatta mümkünse kilolu olayım ister.
Bu da beni iyice gevşetiyor halbuki biraz laf sölese belki daha fazla azimgelecek ama işte adam etli butlu seviyor.
vaYYY resmi dört gözle beklicem ,duygu, bugün elbise giydim ve eşime fotoğrafımı çektirdim, akşama yükleyeceğim:) saçlarımın rengi belli olmuştur inşallah, aslında bir de dışarda çektireyim, orada belli olur. Bugün kırmızı paltom var onu giydim, çok hoşuma gitti. Kışın renkli şeyler giymek çok motive edici oluyor. Bir de bu paltonun önü zor kapanıyordu, hatta eşimle evliliğimizin ilk yılında almıştık, yeni aldığımda oturuyordu, bugün bir giydim bol geliyor. Aslında o zamanlar 64 kg idim ama spor yapmadığım için belki daha kalınmışım, çok hoşuma gitti. Eşim de zaten çok zayıfladın deyip duruyor, adam haklıymış, kilo olarak o kadar olmasa da sıkılaşmayla beraber, beni tanıdığından beri bu kadar ince olmamıştım:)
çok haklısın, bu konularda zaten genelde böyle oluyor, bir taraf disiplin uyguluyor, diğeri şımartıyor, şımarttığının farkında değil. çocuklar bizim düşündüğümüzden çok daha zeki, kesinlikle anlıyordur. Yemekte kuzey'e ayrı bir şeyler mi yapıyorsun, yoksa hep birlikte aynı şeyleri mi yiyorsunuz? Eşin de yemek ayırt eder mi? Erkek çocuk olduğu için babasını örnek alabilir, yani babasını yerken görürse o da yiyebilir diye düşünüyorum. Erkekler bu konuda iyi adam rolü oynamayı seviyorlar duygucum, bu da senin işini zorlaştırıyor. Eşinle yalnız olarak konuş, kuzeyin yanında senden yana taraf olsun. Yoksa büyüdükçe işiniz zorlaşır.
vaYYY resmi dört gözle beklicem ,
kimisi kg vermek için değil sıkılaşmakiçin spor yapar ne güzel emeklerinin meyvalarını topluyorsun
öyle ağır acılı şeyler yapmıyorum besleyici hepimizin yiyeceği şeyler yapıyorum biz ne yersek oda onu yer yani
eşimle konuştum bu bizim özel hayatımızda etkiliyor çünkü hep geriliyoruz bu yüzdenneyse bir kaç gün eşime ders vericem çünkü anlattım anlamıyor yada işine gelmiyor 2gündür kuzeyi ben yedirmiyorum akşamlarıkendi yeridmeye çalışıyor hatta yediremiyorr kendi anlıcak bu durumu
ben zayıfken düzenli spor yapıyordum zaten, yani sporu hiçbir zaman kilo vermek için düşünmedim, ta ki kilolu olana dek. Spor yapmanın en büyük dezavantajı, vücut hep istiyor. O yüzden hayat boyu yapamayacağın yoğunlukta sporu sırf zayıflamak için yapmak ta doğru değil. Ben 60 kiloyu geçtikten sonra spor da yapamadım ve yavaş yavaş 75'i buldum işte malum. 65 kg civarıyken üzerime oturan paltom, şimdi 68 kilodayım ve bol oluyor, tek açıklaması spor ve sıkılaşma sanırım. Bugün giydiğim elbise de bol oldu. Modeli bile değişik duıruyor:)
güzel bir çözüm olmuş bu:)) deneyerek öğrensin eşin:) ben de aslında birlikte yiyin, siz ne yiyorsanız ondan yesin diyecektim. Zaten öyle yapıyormuşsun. Masada kuzeye de servis açsan yiyemez mi kendisi? Denedin mi hiç? Bana yer gibi geliyor çünkü, belki kendisi yerse daha az sorun çıkarır.
NESLİCİM GÜZEL SOHBETİNE DOYUM OLMAZZ BEN ÇIKIYORUM ,HEPİMİZ ŞU KARABULUTLARI YOLLAYIP GÜZEL SOHBETLERR SPORLAR YARIŞLAR Yaptığımız günlerE DÖNSEK KEŞKEE neysee en kısa sürede eski düzenmize döneriz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?