2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ınsanın ayagı sonradan büyürmu benim 38di şimdi 39 bazen 40 oluyor sizin kaç ayak numaranız?

kızlar ınsanın ayagı sonradan büyürmu benim 38di şimdi 39 bazen 40 oluyor sizin kaç ayak numaranız?

Canım, kilo alınca ayak numarası büyür ama sen kilo verdin, normale dönmesi lazım. Bir de hamilelikten sonra bazılarında 1-2 numara büyüme oluyor galiba. Benim Denizli'de bir arkadaşımın öyle olmuştu. Ben bir ara 39 giyiyordum ama şimdi 38, 60 kg altındayken 37-38 giyiyordum. Yani benim tecrübelerim de ayak numarasının değişebildiği yönünde.

bizim yaptığımız 3 mill,46 dakkasürdü ama yürüyüş şekilde yana doğru git gel şeklindeydi
banada çok keyifli geldi leslie yapmak

leslie fast 4 mil yazdım youtube bulamadım güzel birşey sen hangisini yapıyorsun ve kaç dakka sürüyor,onada bakayım neslicim
maşallah günün çok güzel geçmiş (yediklerin)

bu azimle gidersin inş. sonra bana da bulaştır

pomocum hamurundada çok birşey yok canım ben 2 su bardağı bulgur koyarsam 1 su bardağınıda irmik koyarım ,ıslarım sonrada 1yumurta kırarım 1 yemek kaşığı salçayla yarım saat yoğururumm
yada gö kararı katı veririrm
bazen hamuru böyle yapıp top top paketleyip dolaba atıyorum,çıkarıp sonra sarmısaklı köfte,yada topalak çorbası şeklinde döker pişiririm
topalak çorbasını antepli komşumdan öğrendim nesli kayınvalidenler biliyordur yaptımı size

bamamlasııııııııııııııııı herkeze bulaşşsın bu iştahhhh inşallah

pomocum 2 gündür spor yapmaya başladım nesli beni fena gaza getirdi
dün kızlarımla 3 mil yaptık,4 hatta 5 milleride varmış onları youtubeden araştırıyorum daha zorlu olanları bulayım hemen onlarıda yapacağım
leslie yapmayı bende çok sevdim ,46 dakka sürüyor
şuan kızım açmış beni çağırıyor yine
büyük kızım kilosunu kafasına çok takıyor aslında fazla yok ama 13 yaşında 46 kilo ,50 olmaktan çok korkuyor
faceboka yeni resmini koydum son resim ona bak canım kilosunu aslında pek yok ama anlamıyor
pomo 2 gündür diyet ve spor konusunda eskiye göre daha iyiyim,elim kesinlikle kaçamağa gitmiyor 1 yudumdam birşey olmaz olayını çıkardım
soyanın günlüğü aklıma geldi kadın 4 ayda sıfır kaçamak yapmadan 80 kilodan 58 kiloya indi,neden bende ve sizlerde vermeyelim değilmii
soya arık pek uğramıyor çalışmaya başladı fırsatı yok
onun günlüğü baştan sona okunmalı herkese tavsiye ediyorum,hayran kaldım ona 4 ayda bütün kilolarından kurtuldu

Leslie fast 4 mil ve Leslie 5 mil yapıyorum ben. Çok yorulmayayım dediğimde de Leslie fast 3 mil yapıyorum. Leslie fast 4 mil çok fena terletiyor, içinde çok koşu var, epey nefes nefese kalınıyor Lesli'ye tam uyulursa. Leslie 5 mil 70 dakika sürüyor, her milin sonuna doğru koşma oluyor.

Topalak çorbasını hiç duymadım da yemedim de. Yuvalama yaptı kayınvalidem, onu biliyorum ben, onda da minik minik bulgurlu köfteler oluyor, lebeniye çorbası biliyorum, bildiğimiz yoğurtlu çorbaya nohut ilave ediyorlar, alaca çorba biliyorum, o da çok lezzetli, ama topalak hiç duymadım.

Ayy çok mutlu oldum, seni gaza getirdiysem ne mutlu bana:)) Yaşasın spor, hatta anne kız yapılan spor:)) Biz de annemle uzun uzun yürürdük, ben annemi özledim yaaaa birkaç hafta sonra ayarlayıp gitmeyi düşünüyorum, o zamana kadar biraz daha kilo vereyim ki, annemin patatesli böreğinden yiyebileyim
Karabiberim, Pomoyu da gaza getirelim beraber spor konusunda, sen de bir el at, Leslie'yi pek sevmedi galiba, kar kış dışarda da yürüyemiyor, işyeri de hareketsiz, evde ne yapabilir acaba? Aklına bir şeyler geliyor mu? Aslında Duygu da bu konuda destek olur ama bu ara onun da modu düşük. Gerçi Duygu'nun uzun süreceğini sanmam.

pomo ben dikkat edemedim bunu kabul ediyorum yoksa yılbaşına 70 kilo olmayı hedefliyordum

evet pomocum bu aralar biraz ara vericem hem sizlerin modunu düşürmek istemem hemde eşim böle çok güzelsin annem yeter artık diyete ara ver diyo laf aramoızda bende böle mutluyum ama buradan kopmak istemiyorum seninde değidiğin gibi .buradaki herkesi sohbeti çok seviyorumm

geçmiş olsun duygucum canımm yaa kıyamam
yemek konusunda pek fikir veremem ama şöle bişey duymuştum ,kesinlkle abur cubur vermeyin bu çocuk eninde sonunda acıkacak ve yiyecek .bide bazı çocuklar çok az yemek yer ne yaparsak yapalım yemezler
benim kızım bebekken yoğurt ve peynir asla yemedi hatta ben verdikçe öğürürdü .o kadar heves ederdim yediremezdim doktorumuz hiç verme demişti o zamanlar sadece süt içirdim .şimdi yoğurta ve peynire bayılıyo hatta en kaliteli peynirden istiyo bebekken beni sinir ederdi .
bide ben sebzelere isim vererek yedidirdim kızıma ,mesala ıspanağın kuzeni ,marulun ananesi ,falan böle oyunlarla yedirdim ama tabi bazı çocuklarda ne yaparsan yap yemiyo Allah kolaylık versin canım

demekki erkekler genellkle hafif kilolu seviyo .hatta kayınvalidem ben zayıfkken köye gidince azcık kilo alıpta gel şu köye milletin gelinleri ne güzel yanakları ışıl ışıl derdi öle sinir olurdum
benimkide zayıflamamı hiçç istemiyo .zayıf halim çok çirkindi benim çünki hemen yüzüm çöküyo

ogün konusu geçtiği için paylaşayım dedim
pomo ve mersinli arkadaş vardı bamdamlasıydı herhalde 10 tl ye kızıma bugün aldım o dediğim mağazadan

Kızlar, eşime işyerinde fotoğrafımı çektirdim, az önce de bilgisayara aktardım. Saçımın rengi çok belli değil maalesef, kapalı mekanda olduğu için. Başka zaman dışarda da çektiririm, bugün geç çıktık, hava kararmıştı, o yüzden olmadı. Bu elbisenin kalça kısmı oturuyordu aslında, üstü hafifçe bol duruyordu ama artık her tarafı bol duruyor:))

İnsanın kendini iyi hissettiği kiloda kalması lazım bence, bir de boy aynı olsa da bazılarına kilo yakışıyor, bazısına zayıflık. Önemli olan sağlıklı bir kiloda olmak. Sen de 69 kg'da kalabilirsen, normal BKİ aralığında olursun zaten. Ben de kendimi iyi hissediyorum bu kiloda ama 60 kg altına inmek istiyorum, beğenmezsem kilo almak kolay nasıl olsa:))

Kızlar, yine sessiz buralar, ben günümü toparlayayım, belki yatmaya yakın süt içerim o kadar.

Sabah:
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1 kk kadar lor
- 1 haşlanmış yumurta
- 6 tane tuzsuz yeşil zeytin
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase tarhana çorbası
- 1 tane kuru patlıcan dolması ve 1 tane kuru biber dolması (küçük boyda)
- 5 tane lahana sarma (küçük boy)
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 5 tane badem

Akşam:
- 1 tabak domates soslu makarna (az yağlı, bol domates, biber ve sarımsaklı) (üzerine 1 kk kadar peynir ufaladım)

Ara:
- 5 tane kuru erik
- 4 tane kuru kayısı
- 15 tane badem

Kalorisepetine girdiğimde toplam aldığım kalori miktarı 1412. Bugün bankaya falan gittim, o sayede adım sayım biraz fazla oldu, toplam adım sayım 5600, 340 kaloriye denk geliyor, sanırım başka spor yapmasam da olur.

canım ya sımdı cok uzuldum hem kuzıse kıyamam hastalıgı ılerlemıs hem de sen bugun bana okadar zaman ayırdın dıye vıcdan azabı duydum bak sımdı. kuzıs okadar hastayken, benım bunalım halımle ugrastın yaaaaaa

bugun gec oldu ama yarın ararım ınsaallah guzel haberler verırsın canım. benım yakınlarımda sık sık gorustugum kucuk cocuklu ınsan yıok gorumcelerımı nadır goruyorum arkadasım da yok kucuk cocuklu. pek duyumlarım yok yanı canım yemek konusunda nasıl tavsıyede bulunayım bılemedım annelık duygularım kabarıktır ama bu konularda cok zayıfımdır ben neslıye hayran kaldım valla. cok mantıklı onerılerde bulunmus. her nekadar annelık bana uzak dese de harıka bır anne olur bence. cok bılgılı ve bılınclı sımdıden

canım duygusumun bırıcık oglusuna cok cok gecmıs olsun hemencık sıfa bulur ınsaallah tatlı melegımız

canım neden bukadar sık elektrık kesılmeye basladı sızın orda

serap dogru bır karar vermıssın ılacları bırakarak. hamıle degılsen, yenıden ek tedavı alırsın. kıloları da verırsın hıc endıse etme. hamıle kalırsan hakıkaten buyuk basarı olur tek ılıskı ve hamılelı. benım yumurtlama gunum bvellı degıl cunku dogal yolla regl olmuyorum oyuzden boyle şak dıye hesaplayıp o gun beraber olup hamıle kalabılenlere vayyyyyy dıyorum yan :))). aynı seyı arkadasım da denedı ve oldu.

bence hemen doktora gıt enazından sonucu hemen ogren ben bıle cok merak etmeye basladım :)))))))

korkunu anlıyorum ben de bır donem esımden asırı uzaklasmıstım bazen hastalıklar bazen tartısmalar bazen ıklım bızı cok etkıleyebılıyor

canım dedıgım gıbı hguzel bır kılon var. daha asagısında olmak ya da olmamak sana baglı. nasıl mutluysan bence oyle devam etmelısın hayata. kımısı 80 de mutlu olur kımısı 50 de. psıkolojık hazır olmayınca zaten dıyet yapsan ne olur kı yanı. ama lutfen guzel beslenme, spor ve bızlerden kopma :))))))) senı ozlerızzzzzz

ayyyyyy canım ne guzel. ben de bugun azıcık moda gırdım gıbı. aslında spor da kesın yapacaktım ama onu gecıyordu eve geldıgım. bırsuru ısım vardı bırıkmıs onları bıtırdım dısarda. arkadasla yemek yedık eve alısverıs yaptım acık aktar aradım heryerde, kaslarımı aldırdım vs vs derken saat gec oldu.

yarın yapacagım ama. duygu ıle de gunduz gorustuk neslı de cok ugrasıyor benım ıcın kac gundur. toparlanmam lazım. anneme cok uzuldum sabah. ama sımdılık korkutucu bırsey degılmıs sadece amelıyat olayı sıkıntılı. anneme bakmak ıcın ıkı hafta ızın almam gerekır cok buyuk problem olacak neyse o vakıt gelseın de bakalım ne olacak. ıkı uc hafta ıcınde laparoskopı sponucu cıkacak ona gore amelıyat zamanı bellı olacak

keske ben de o yaslarda kafama taksaydım, bugunlere gelmeyecektım.

canım ıradenı toparlamana cok sevındım sen bırkez basardın yıne basarabılırsın demıstım sureklı hatırlarsan. yıne dıyorummm

ben sanırım okudum. yıne okurum musaıt zamanda.

ben ugrassam yaparım bılıyorum. elım becerıklıdır ama hıc ugrasmadım neyse bırarar deneyebılırım sana tarıf sorarım yenıden.