- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.441
kızlar ınsanın ayagı sonradan büyürmu benim 38di şimdi 39 bazen 40 oluyor sizin kaç ayak numaranız?
bizim yaptığımız 3 mill,46 dakkasürdü ama yürüyüş şekilde yana doğru git gel şeklindeydiYok Karabiberim, Leslie 5 mil yapıyorum. Bende yürüme bandı falan yok, pek te sevmiyorum zaten, Leslie'yi çok sevdim ben, hem yürüyüş, hem koşu, hem dans gibi, çok keyifle yapıyorum. Bugün biraz yorgun hissediyorum yalnız, muhtemelen regl nedeniyle. Bitse de kurtulsam yaa.
leslie fast 4 mil yazdım youtube bulamadım güzel birşey sen hangisini yapıyorsun ve kaç dakka sürüyor,onada bakayım neslicimYaşasın Leslieİçinde koşu olanları yapmanı öneririm, onlar hem çok kalori yaktırıyor, hem de metabolizmayı hızlandırıyormuş. Leslie fast 4 mil ve 5 mili öneririm. Kızlarla yapman ne hoş, çok keyifli olmuştur, ben de annemle Leslie yapmak isterdim:) Sen arada kaçamak yap, vücut alışsın ki sonra verdiklerini geri almayasın, zaten hergün Leslie yaparsan kaçamak falan kalmaz
maşallah günün çok güzel geçmiş (yediklerin)
bu azimle gidersin inş. sonra bana da bulaştır
annem adanayken ogrendı. bana da hem ıcını hem dısını hazırlayarak buzluguma atmıstı bırkez. dısını ınce yapabılıyorum el becerım var. oyle tek tek hazırlayıp mısafırlerıme ıkram etmıstım. ama ılk hazırlarken ırmık oranı falan zor. guzel bır dıs malzeme hazırlamayı bılmıyorum ama annemı daha sık gorseydım coktan ogrenmıstım 4 ayda 2 gun ancak goruyorum.
karabıber sen de 3 cocuk var oyuzden zor tabıkı. ama ınan cocuksuz olsam ve evde olsam, ben ucardım valla. zaman bol, ben nereye yetısecegımı sasırıyorum aksam mısafır mı agırlayayım dınleneyeyım mı tv de bır sey mı ızleyeyım dus mu alayım spor mu yapayım camasır mı katlayayım . cumartesım de yok benım ve ustelık 7 ye dogru evde oluyorum ve her gun 6yı gecerken kalkıyorum. bu onceden hazırlık yapmak cok ıyı. dıyette olmayan bırı ıcın bıle guzel bır alıskanlık. cunku gelır gelmez yemegı ısıtıp yıyebılıyor mesela esım. ben evde yıyeceksem benım ıcın de erken saatte yemek yemıs oluyorum yoksa 8ı rahat bulur gecer hatta yemek ısı. .
karabıber, benım de spor konusunda modum dusuk. kendıme cok kızıyorum ıkımız de sılkelenmelıyız bence.
bizim yaptığımız 3 mill,46 dakkasürdü ama yürüyüş şekilde yana doğru git gel şeklindeydi
banada çok keyifli geldi leslie yapmak
leslie fast 4 mil yazdım youtube bulamadım güzel birşey sen hangisini yapıyorsun ve kaç dakka sürüyor,onada bakayım neslicim
pomocum hamurundada çok birşey yok canım ben 2 su bardağı bulgur koyarsam 1 su bardağınıda irmik koyarım ,ıslarım sonrada 1yumurta kırarım 1 yemek kaşığı salçayla yarım saat yoğururumm
yada gö kararı katı veririrm
bazen hamuru böyle yapıp top top paketleyip dolaba atıyorum,çıkarıp sonra sarmısaklı köfte,yada topalak çorbası şeklinde döker pişiririm
topalak çorbasını antepli komşumdan öğrendim nesli kayınvalidenler biliyordur yaptımı size
bamamlasııııııııııııııııı herkeze bulaşşsın bu iştahhhh inşallah
pomocum 2 gündür spor yapmaya başladım nesli beni fena gaza getirdi
dün kızlarımla 3 mil yaptık,4 hatta 5 milleride varmış onları youtubeden araştırıyorum daha zorlu olanları bulayım hemen onlarıda yapacağım
leslie yapmayı bende çok sevdim ,46 dakka sürüyor
şuan kızım açmış beni çağırıyor yine
büyük kızım kilosunu kafasına çok takıyor aslında fazla yok ama 13 yaşında 46 kilo ,50 olmaktan çok korkuyor
faceboka yeni resmini koydum son resim ona bak canım kilosunu aslında pek yok ama anlamıyor
pomo 2 gündür diyet ve spor konusunda eskiye göre daha iyiyim,elim kesinlikle kaçamağa gitmiyor 1 yudumdam birşey olmaz olayını çıkardım
soyanın günlüğü aklıma geldi kadın 4 ayda sıfır kaçamak yapmadan 80 kilodan 58 kiloya indi,neden bende ve sizlerde vermeyelim değilmii
soya arık pek uğramıyor çalışmaya başladı fırsatı yok
onun günlüğü baştan sona okunmalı herkese tavsiye ediyorum,hayran kaldım ona 4 ayda bütün kilolarından kurtuldu
ben ıyı spor yapıyordum karabıber. her gun 2 saat yuruyordum. yuruyus kesıldı, ardından ayak amelıyatım oldu bır ay hıc spor yapmadım, ardından kıs geldı karanlık dıye sokakta yuruyemedım. bısıklete ve ender sarac hareketlerıne alısıyor gıbıydım ama modum dustu ıyıce 5-6 gundur. cok ıyı spor yaparken de veremedım ben oyle her ayda 5 kılo. ve benı dusuren bu oldu sanırım. cunku eylul ortasından berı dıkkat edıyorum ehrseye. yıyecek hazırla, getır, ısyerınde gızlı saklı ye, ama meger ınsulın dırencım falan varmıs. zor kılo verırmısım bundan sonra ne olacak onu da bılmıyorum ama herkesın verebılecegı o aylık 5 kıloları verememıs olmak benı cok yıprattı. onu farkedıyorum bu gunlerde. 15 kılo rahat vermıs olmam gerekırken, verdıgım kılo ortada.
hep bu kaçamkalr yüzünden gelmiyormu bu kilolar
ben diyete başladığım hiç kaçamak yapmadan tam 5 kilo vermiştim bir ayda
şimdi yine sıkı tutuyorum sıfır kaçamağı hayatıma sokuyorum
hissetmemen iyi olmuş duygucum
dönerrr ekmeklimiydiii
ercecim herzaman bekleriz
seni çok iyi anlıyorum insan bazen toparlanamıyor diyete odaklanamıyor
teşekkür ederim karabiberim .zaten fırsat buldukça girip hem yorumlarınızı hem kilolarınızı takip edicem bu aralar biraz canımda sıkkın gerçöekten diyetten uzaklaştım .kızının başarısını tebrik ederim maşallah kuzuya
yürüme bandındamı yapıyormusun 5 mill
ercecıgım zorlama ıle olmaz zaten bu ıs. sen mutluysan bızım dıyebılecegımız brısey olmaz. mutsuz ve zorlama ıle dıyet olmaz zaten. madem kı beslenme seklını kontrol edıyor spor yapıyor kılonu koruyorsun, ozaman dogru yolu secmıssın demektır umarım bu sekılde devam edebılırsın. modun duserse, yenıuden katıl aramıza, burası motıve edecektır. ayrıca ara sıra lutfen gır, kendını ozletme.
oğlanı doktor götürdüm ilkkez uzadı bu kadar sinüzüt olmuş antibiyotikler şuruplar bunları denicem hemen buhar makinasını çıkardım umarım işe yarar birde küçük çocuğuolanlar oğlum baskıyla yemek yiyor açıkçası biraz sert konuşuyorum öyle yediriyorum ,yani ben öyle bi kasde çorba yada yemek elime alıp bitsin diye çocuğa baskı yapan annelerden değilim gayet sağlıklılezzetlişeyler yapmaya özen gösteriyorum yani 2-3 kAŞIK ondan biraz ekmek ayran içseiçim rahat etcek zaten mideleri küçük e vitaminide alcak ama benim sıpa onuda yapmıyor,köfte ve kuru şeyleri yine yiyor ama nereye kadar sulu şöylerde yemesi lazım diye düşnüyorum hergün köftemi yapcam neyse öğlen biraz yiyor (baskımla) ama akşambabasını görünce kesinlikle sözümüdinlemiyor yemiyor böyle sertolmakda hoşuma gitmiyor çocuğu korkutmakda istemiyorum böyle bi durum içirisindeyimaçıkçası ,bazı şeylerinüstüste gelmesi beni çok etkiliyor modum çok düşük bunlar geçici biliyorum ama gelişme çağında kesinlikle aburcubur vermiyorum artık kendim kurabiye kekyapıyorum yada aburxcubur saatiolarak biraz kuru üzüm ceviz karıştırıp veriyorum yiyor neyseki ama yemek yemiyor kendi haline bırakıyorum olmuyor,bir sürü yol denedimolmuyor
Biz de eşimle tanıştığımızda 64-65 kg civarıydım, o benim 58-59 kg hallerimi hiç bilmiyor yani, tereddüt te ediyorum beğenmezse diye aslında:)) Malum Antepli ne de olsa, o da etli butlu seviyor:) Başta kilo vermek istememi bile garip buluyordu, sen kilolu değilsin deyip duruyordu, şimdi de hala kilo verecek misin diyor:))
demekki erkekler genellkle hafif kilolu seviyo .hatta kayınvalidem ben zayıfkken köye gidince azcık kilo alıpta gel şu köye milletin gelinleri ne güzel yanakları ışıl ışıl derdi öle sinir olurdum
benimkide zayıflamamı hiçç istemiyo .zayıf halim çok çirkindi benim çünki hemen yüzüm çöküyo
oğlanı doktor götürdüm ilkkez uzadı bu kadar sinüzüt olmuş antibiyotikler şuruplar bunları denicem hemen buhar makinasını çıkardım umarım işe yarar birde küçük çocuğuolanlar oğlum baskıyla yemek yiyor açıkçası biraz sert konuşuyorum öyle yediriyorum ,yani ben öyle bi kasde çorba yada yemek elime alıp bitsin diye çocuğa baskı yapan annelerden değilim gayet sağlıklılezzetlişeyler yapmaya özen gösteriyorum yani 2-3 kAŞIK ondan biraz ekmek ayran içseiçim rahat etcek zaten mideleri küçük e vitaminide alcak ama benim sıpa onuda yapmıyor,köfte ve kuru şeyleri yine yiyor ama nereye kadar sulu şöylerde yemesi lazım diye düşnüyorum hergün köftemi yapcam neyse öğlen biraz yiyor (baskımla) ama akşambabasını görünce kesinlikle sözümüdinlemiyor yemiyor böyle sertolmakda hoşuma gitmiyor çocuğu korkutmakda istemiyorum böyle bi durum içirisindeyimaçıkçası ,bazı şeylerinüstüste gelmesi beni çok etkiliyor modum çok düşük bunlar geçici biliyorum ama gelişme çağında kesinlikle aburcubur vermiyorum artık kendim kurabiye kekyapıyorum yada aburxcubur saatiolarak biraz kuru üzüm ceviz karıştırıp veriyorum yiyor neyseki ama yemek yemiyor kendi haline bırakıyorum olmuyor,bir sürü yol denedimolmuyor
ohh be geldii sinir edici bir durumki günde kaç kez kesiliyor böyle sinir oluyorum neysee sabırr diyorum herkezemerhabaa şuan neslicim sıkıştırdım videoyu mail bölümünde yükleniyor umarım olur olduğunda mesaj atarım sanaa
Korunuyordum üç ay dikkat et dedi doktor.Korunuyordum derken ilişkiden korkar oldum kürtajdan sonra. Olmuyordu aramızda birşey. doktora gittiğimde 2 yumurtan var dedi. Yumurtanın çatladığı gün beraberlik oldu..Utandım şimdi..Eğer hamiş kalırsam 12 den vurmuş gibi birşey olacak.Tek o gündü ilişki..
sol kasığımda uyuşma var diğer hamilelikte de aynısı olmuştu. Lavaboya çıkma sıklaştı. Ya üşüttüm ondan dolayı diyebiliyorum ya da hamiişlik var. Bilmiyorum kafamda soru işareti kalmasın diye ilaçları antibiyotiği falan kestim..
evet pomocum bu aralar biraz ara vericem hem sizlerin modunu düşürmek istemem hemde eşim böle çok güzelsin annem yeter artık diyete ara ver diyo laf aramoızda bende böle mutluyum ama buradan kopmak istemiyorum seninde değidiğin gibi .buradaki herkesi sohbeti çok seviyorumm
pomocum 2 gündür spor yapmaya başladım nesli beni fena gaza getirdi
dün kızlarımla 3 mil yaptık,4 hatta 5 milleride varmış onları youtubeden araştırıyorum daha zorlu olanları bulayım hemen onlarıda yapacağım
leslie yapmayı bende çok sevdim ,46 dakka sürüyor
şuan kızım açmış beni çağırıyor yine
büyük kızım kilosunu kafasına çok takıyor aslında fazla yok ama 13 yaşında 46 kilo ,50 olmaktan çok korkuyor
faceboka yeni resmini koydum son resim ona bak canım kilosunu aslında pek yok ama anlamıyor
pomo 2 gündür diyet ve spor konusunda eskiye göre daha iyiyim,elim kesinlikle kaçamağa gitmiyor 1 yudumdam birşey olmaz olayını çıkardım
soyanın günlüğü aklıma geldi kadın 4 ayda sıfır kaçamak yapmadan 80 kilodan 58 kiloya indi,neden bende ve sizlerde vermeyelim değilmii
soya arık pek uğramıyor çalışmaya başladı fırsatı yok
onun günlüğü baştan sona okunmalı herkese tavsiye ediyorum,hayran kaldım ona 4 ayda bütün kilolarından kurtuldu
bizim yaptığımız 3 mill,46 dakkasürdü ama yürüyüş şekilde yana doğru git gel şeklindeydi
banada çok keyifli geldi leslie yapmak
leslie fast 4 mil yazdım youtube bulamadım güzel birşey sen hangisini yapıyorsun ve kaç dakka sürüyor,onada bakayım neslicim
pomocum hamurundada çok birşey yok canım ben 2 su bardağı bulgur koyarsam 1 su bardağınıda irmik koyarım ,ıslarım sonrada 1yumurta kırarım 1 yemek kaşığı salçayla yarım saat yoğururumm
yada gö kararı katı veririrm
bazen hamuru böyle yapıp top top paketleyip dolaba atıyorum,çıkarıp sonra sarmısaklı köfte,yada topalak çorbası şeklinde döker pişiririm
topalak çorbasını antepli komşumdan öğrendim nesli kayınvalidenler biliyordur yaptımı size
bamamlasııııııııııııııııı herkeze bulaşşsın bu iştahhhh inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?