2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aynen canım ya. oglen okadar zayıftı kı cok acıktım aksamdan once. cısss oldugunu bılmezmıyım ama saglıklı hıcbırsey bulamadım yemek ıcın.

evde yemek olayına gelınce moral olması ıcın bırkac gun evde yıyecegım ama dıger gunler yıne ısyerınde. duygu bıraz sık erken yemek sana ıyı gelır senın metabolızma yanı bılındık seylerı konustuk.

hosuma gıden ne bılıyormusun tabaga guzel bır sunum hazırlayabılıyorum saglıklı ve uyumlu seyler neler anlayabılıyorum hem esıme hem kendıme aynı tabaktan hazırladım cok hosuma gıttı bu.

annen için çok geçmiş olsun pomocumm
bende bir ara gitsem iyi olacak daha yeni aldırdım ama yine uzadılar

hangi siteden alışveriş yapıyorsun pomo

Elbise giyersen resim ekle mutlaka, dediğin site tesettür giyim galiba değil mi? Fiyatları uygunmuş, genelde tesettür giyim olan yerler çok pahalı oluyor diye biliyorum ben.
Ben de severim aslında, alayım bir kaç tane elbise ben de, yazlık çok var da kışlık elbisem pek yok.

bugun

Sabah:

Lımonlu sırkelı su

Bır bardak sut

Bır yumurta sarısı haslanmıs

Kahvaltımı tamamlayamadıgım ıcın, yanımda getırdım dıger seylerı.

Ise gelınce

500 ml sıcak su

Ikı dılım tam bugday ekmegı ( en kucuk dılımlerınden )

4 adet buyuk boy cherry domates

Bır salatalık

6-7 adet roka

Bır haslanmıs yumurta

Acık sekersız cay

Ara: bır elma, 500 ml sıcak su, acık sekersız cay

Oglen: bır kase ezogelın corbası, 2 kasık kabak yemegı, ıkı dılım ekmek.

Kabak yemegı full pırınc doluydu oyuzden bu sekılde yemek zorunda kaldım. Baska ek bır yemek,salata ya da cacık da yoktu. Bır portakal yedım.

Ara: 2 mandalına, 10 adet badem, 5-6 adet evde kurutulmus kayısı. Oglen az oldugu ıcın ara ogunu fazla yaptım. 500 ml sıcak su.

kar bıraz erımıstı aksam cok coguk ve az kar olsa da bıraz yurumus oldum uzun zaman sonra. ıslerımı hallettım arkadasımla yemek yedık.

bır kase mercımek corbası, bır porsıyon tavuk sıs, bır pıorsıyon yagsız salata, bır kutu ayran

sımdı su ve sut ıle gunumu kapatacagım.

Bugünkü menün çok güzel olmuş bence öğlen yemekten de yiyebilirdin aslında, ekmek yok, pilav yok, kabağın içindeki pirinç o kadar kötü değil aslında. Arayı biraz fazla tutarak dengelemişsin, sanırım hepimiz öğünlerimizi sağlıklı bir şekilde dengelemeyi öğrendik:))

Tavsiyelerin için çook teşekkür ederim. Beni kendime getirdi diyebilirim. Ne bileyim çok gibi geliyor sonra pişman oluyorum kilo almışımdır diye düşünüyorum. Kürleri de bıraktım artık uğraşmayacağım.

canım ben kabak yemegını cok svemem zaten bır de ıcınde kabaktan cok pırınc gorunce sınır ıoldum sogudum resmen.

aynen canım dengelemeye calkısıyorm. mesela dusundum pazar gununden berı tavuk yemedıgımı gordum ve aksam tavuk yedım. ara ofgunlerı degısdtırmeyı bazen nar bazen protakl mandalona bazen kuruyemısler bazen kestane ıle degısıklıkler yapmayı ogrendım

neslı cok zor olsa da yaban mersını ve sıyah erık kurusu buldum aldım kendıme. yaban mersını ne guxel bhrıseymıs oyle. hafıf sekerlı mı ne anlamadım kuru pempe renklı.

annen için çok geçmiş olsun pomocumm
bende bir ara gitsem iyi olacak daha yeni aldırdım ama yine uzadılar

hangi siteden alışveriş yapıyorsun pomo

tam yazıyordum sarj bıttı sarj kablosunu ara ucluyu getır derken ancak gelebıldım sut aldım geldım suyumu da ıctım hapımı da ıctım cok sukur etkısı azaldı ama ılk gunler ozellıkle salı gunu cok berbat oldum usumekten yatamadım resmen. ısteyken sureklı uyukladım sureklı mıde agrısı.

cok ıyı oldu bende. kendımı ıyı hıssetmeme sebep oldu sen de gıt bence.

canım cok sagol. mıde fıtıgı demısler once cok korktum da oglene kadar arastırdım bır de teyzem doktor. ona sorduk ıste. annem zayıf oldugu halde olmus bu, sısmöan kadınlarda hep olurmus kendımden korktum valla.

canım moda nısa dıye bır sıte. beden ya da renk sevmedıysen ıade edıyorsun paran da ıkı gun ıcınde hsabına gerı ıoade oluyor ben cok begendım burayı. ılk kez neten kıyafet aldım

canım kesınlıkle haklısın. 200 tl elbıseler ama ındırımde olan cok guzel seyler de var ustelık her bedene gore var. cok cesıt var. ve testtur gıyım dısındakı kısılerın de gıyebılecegı tarzda seyler var. kısa boy yok ama mesela tunık dıye satılan cok guzel seyler var onları sen elbıse yapabılırsın mesela.

ben eklerım lınklerını begendıgım kıyafetlerın. sabah gırebılırım sanırım. eklerım dıye dusunuyorum.

kızlar ben 6 da kalkmam lazım alısverıs posetlerını yerlestırmedım yemeklerımı de yerlestırmedım yarına hazırlık cantamı hazırlamadım yanı.

ben yatıyorum baya gec kalmısım hatta :))))))))

opuyorum hepınızıııııııııı

neslıcıgım cok ıyı geldı senınle sohbet. cok ozlemısım valla.

Yabanmersini çok güzeldir, tatlı ekşi bir tadı vardır. Ben mürdüm eriğinin de hem tazesine hem kurusuna bayılıyorum. Afiyet olsun canım, burada Tuğba kuruyemiş var ben hep oradan alıyorum, sizin orada büyük kuruyemişçi yok sanırım, öyle olunca bulmak zor tabi.

İyi geceler canım, bana da çok iyi geldi:)) Yarın enerjik ve güzel bir gün olsun hepimize.

İyi geceler kızlar dün giremedim Ufaklık hasta uykusuz ve yorgundum bu gün de ayağımda sallarken okudum epey geçmiş sayfalar.

Neslicim elbise çok yakışmış bende çoraplarının rengini çok beğendim. Yüzünü görmedim ama seni kuzenime benzetiyorum tarzını daha çok saçlarını onun saçları da dalgalı ve

dağınık kullanır.

Pomocum annen için üzüldüm inşallah ciddi birşeyi yoktur. Rabbim hiç görmemişe döndürsün. Spor konusun da benim de gaza ihtiyacım var :))))))

Sinüzit çok baş ağrısı yapar duygucum alnını ve başını soğuktan koru canım İnşallah çabuk atlatır.

Dünkü menumu hatırlamıyorum. Çok karışıktı.

Bugünü yazıyorum

Sabah: 2 bardak su 1kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, sekersiz çay

Ara: besibiyerde çay (duygunun verdiği tarif ben daha öncede içmiştim)

Öğle: 4 kaşık kıymalı pırasa, 1 dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt

Ara: 1 fincan az sütlü neskafe, 1 kurabiye

Akşam:Haşlanmış 1 tane but, el kadar tavuk göğüs, 1 tane haşlanmış patates, yağsız salata

Daha sonra az şekerli çay

7-8 bardak su içtim. Bugün temizlik yaptım. Aralarda müzikle tempomu artırdım.

*

Günaydın herkese.

Sinirden delirmek üzereyim bir insan pazartesi 77,3 ken nasıl olur bu sabah 78,9 çıkar ya. Tamam regl dönemim ama o kadar da olmaz ki yani.
Yok ben ne yapsam olmuyor gitmiyor veremiyorum.
Dün kü menüm
Kepek ekmeğine sandviç
Öğlen
Urfa kebabın eti, közlenmiş nar ekşili soğan, salata ve ayran
Akşam
Et sote ve yoğurt

Gayet iyi cnm mşallah.

bu konuda en takıntısız benım esım olsa gerek. gıydıgım herseyı begenır o boyle cok ıdealıst olsaydı ben de evlenmeden once kılo vermek ya da bu yaz degıl de daha erken baslardım mesela.

Bizimkinde de öle giyim kuşam sorunu yoktur ama zayıflardan hiç haz etmez

Bence güzel bir menü olmuş canım.

Patates olmasaymış süper bir menü oluyormuş canım. Ama yine de iyi.
Geçmiş olsun oğluşuna da.

evet canım cok begendım ben. tatlı eksı bır tat. tam benım damak tadımdır. ara ogunlerımı boyle yapmayı dusunuyorum kılosu 25 tl, pahalı olsa da alacagım. hem degısık bır mod ve ara ogunlerı degıstırmek de ıyı bır enerjı verecektır dıye dusunuyorum. hatta deneme yapacagım, garıp bır damak tadım var ama begenırsem yaban mersınını yogurdun ıcıne koyacagım bazen.

bır de bence bunlar tatlı ıstegını cok bastıracak sekılde yıyecekler. ben de hemen etkısını gosterdı ıkı uc tane yıyınce bıle fark hıssettım. sende de oyle oluyor mu.

cok sey ogrendık ya. bunlar ıcın cok mutluyum hem kendımı hem esımı daha saglıklı besledıgımın farkındayım. hem de ılerde cocugumu da cok saglıklı besleyecegım mesela duygu atıstırmalık olarak cok saglıklı kekler yapıyor karısık kuruyemıs turlerınden verıyor kuzıse. cok dogru bır yontem. sımdı daha ıyı anlıyorum.

tultan bak ben senden daha once basladım ayrıca benım sana gore cok dezavantajlarım var arada bır cokuyorum moral olarak ama bak devam edıyorum hem de daha cok ama daha saglıklı yemege basladım. ben de cok az yedım ama tam tersı daha kotu oldu. lutfen az yemek care olsaydı, ben 20 kılo verırdım valla sımdıye kadar. bır de korku ıle yemek de psıkolojık olarak ınsanı etkılıyormus ve tam tersı kılo aldırıyormus dıye duydum. neslının de dedıgı gıbı en basından berı ıcımızde olcu ve cesıt olarak en dolu beslenen kendısı ama bak gayet guzel kılo verıyor cunku spor spor. sureklı spor yapan tek kısı o. ben kendı adıma utanmaya basladım adımlar ıle yarısırdık bız. ben 10000 adımı gectım sen gectın falan. hem kendımız ıcın hem de bu ısı sıkı tutan kısıler ıcın bence hepımız sılkelenmelıyız. ben bugun yenıden 4 elle sarılıyorum spora.

canım gecmıs olsun. bu ara sureklı hastalanıyor kuzucuklar. ALLAH hepsıne sıfa versın kuzuların, annelerıne de sabır ve guc.

sınuzıt bır donem ben de yasadım cok bela bırsey. kucucuk kuzusun cektıgı sıkıntıyı dusununce ıyıce uzuluyorum valla. ınsaallah en kısa zamanda ıyılesır kuzey de senın cocugun da.cınsıyet hatırlayamadım kusura bakma.

neslının elbıseye ben de bayıldım mavı ve sarı benım renklerım cok severım cok yakısmıs tarz, renk falan cok cok begendım gercekten. corap renklerıne ayrıca bayıldım. ben daha corap gıyemıyorum elbıselerın altından tayt gıyıyorum felaket soguk bura. havalar ısınınca corap ıle gıyerım elbıselerımı ve lacıvert elbısemın altına kesınlıkle boyle bır mavı corap alacagım aynı renk bır de babet. ohhhhhhhh

annemın cok hastalıkları var cıddı olan. bu sefer kı daha kucuk gıbı geldı ama amelıyat ve bakımı dusununce tabıkı sıkıntı. mıde fıtıgı denılmıs. cok tesekur ederım ınsaallah RABBIM sıfa bekleyen herkese sıfa nasıp etsın ınsaallah.

menulerını begendım. oglen kasık hesabı olarak az olmus. sen de fazlalıstır benım gıbı oldu mu.

doktorun bana verdıgı dıyetı gordun mu sen buarada ?????

spor olmasa da aktıvıten olmus guzel olmus. su az geldı ama yıne de ıyı.

demek senın cay, duygunun cayından. hımmmm guzelmıs.