2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

batik'i bende beğeniyorum evetelbise rengin çokgüzel uyumlusunbaya
kıvırcık saçların yakışıyor sana oayrı da benimgözümehemen başka birşey canlandı saçlarınla ilgilipaylaşmakistedimsende beğenmişsin aklında olsun değişiklik istersen bir gün denee ve mutlaka resimle

tatlı konusunda varsa hurma ye yada tarçınlısüt iç,varsa şuan salepiçsene tatlı isteğinib en az zararla bastırırsın

Ayy salep ne güzel olurdu ama yok ki İşyerindeyim, bulabildiğim tek şey form yulaflı bisküvi.

Ayy salep ne güzel olurdu ama yok ki İşyerindeyim, bulabildiğim tek şey form yulaflı bisküvi.

çay ocağı yokmu yada marketttekkulanımlıkoluyor eğeryoksa sen olası tatlı krizlerin için marketten stokla birazdatarçın çekmecende bulundur akşam eve giderkenmarketten tikveşlininkutuda satılan salebinden al yemekden sonramis gibi içersin

Duygu, Pomoya yaptığın elbise yorumlarına bayıldım. Ben de severim dikkat etmeyi uyum yakalamayı falan ama sen baya baya modacı gibi önerilerde bulunmuşsun. Ben de internetten elbise bakıyorum alıp motive olayım diye, almadan sana danışacağım haberin olsun:)

Oyy alayım valla, çok iyi fikir, salepe bayılırım ben.

Senin menünü inceledim. Bu listeyle hedef kaç kilo onu merak ediyorum. Fazlalaştırdım bakalım ne olacak bu gün regl oldum. Regl dönemin de özel bişeyler yapıyor

musunuz? Burası o kadar soğuk ki -13/-20 ev doğalgazlı ısınmıyor. Spor yapmaya başlıyorum tam terlemişken çocuklardan biri geliyor ya su, oyuncak vs istiyor. Terim

soğuyor, öksürük geri geliyor. Gündüz uyursa yapabiliyorum yoksa hiç başlamıyorum. Spor yapmasam da çocukların peşindeyim gündüzleri hareketli geçiyor.

Bu karışık çayı daha önce içtiğimde faydasını gördüm şişkinliği azaltıyor. Yağ yakımını hızlandırıyor.

elbette yardımcı olurum nesli ben kişiyi yüzü fiziği ten renginegöre hemen hayal ederim mesela senin kombini beğendim hemen saç hayali kurdum yani bi elbiseyi beğenme önemli değilonunsenin fiziğinde tenine iyigitcekmi ben o kırılma noktasını iyihesaplıyorum nerem orantılı nerem orantasızsa orayı kapatmak için doğrutercih yaparım,mesela geçen hafta tayt aldım göbek sorunum var hamile taytıaldım o gibi,ee babadan teksilci anne gelinlik tasarımcı biraz bulaştı galiba ben alışveriş etmekden çok incelemeyi severim

Oyy alayım valla, çok iyi fikir, salepe bayılırım ben.

hımm benimdecnm çekti hemen eşimi arıyorum

Doğru ya senin gelinliğini annen dikmişti değil mi, e olacak o kadar modacılık o zaman:) Biz de faydalanalım bu yeteneğinden:)) Ya bir yerde yazmıştım, ben baktım ama bulamadım o hamile taytından, yani yüksek bel buldum ama sen kalın demiştin, bana ince geldi, ya kalmamıştı, ya da bana ince geldi.

bugün diyetisyene gittim. en son 12 kasımda gitmişim ve o zamandan bu yana 1100 gr gitmiş. o zaman üzerimdekilerle hafifti tabi. şimdi kapalı da olunca başımda şalım da vardı...

erken kalkamıyorum, kızım 12 gibi uyuyor. ben yatmaya 1 oluyor nerdeyse. sabah da kalkamıyorum. kalksam ne yapayım ki diyorum (üstelik hafta sonları elektrik yok) uyuyorum. düzen olmayınca diyet de olmuyor. sabah erken kalkayım dedim ama büyük ihtimal kalkmayacağım çünkü elektrikli soba kullanıyoruz üşümek istemiyorum. şu aralar soğuktan mutfağa bile geçmek istemiyorum zaten

sabah kalktım cnm birşey istemiyor aşırı şişim. 5 aylık hamileyken böyleydi karnım. (son iki hap kaldı reglim yakın)
1 bardak su
1 bardak limonlu su
1 çay b. yarım yağlı süt ile t kahvesi

öğlen
1 yumurta ile 7 dilim sucuk
çok az yufka ekmek
2 kupa çay

diyetisyene gitim, spora gittim, geldim ve

yarım yeşil elma
1 küçük mandalina

canım mesaı bıtımıne zor yetısmıstım benı de dınlemıyordu zaten kadın. pek de konusmuyordu hedef ne verdı bılmıyorum ınan.

herzamankınden daha bol su daha bol hareket ve maydonoz benım aklıma ılk gelen seyler.

senın ısın zormus canım ne dıyım bılmıyorum. kıs, zaten hepımızı olumsuz etkıledı bu anlamda. spor yapmak ıcın alan kısıtlıgı ve zaman darlıgı demek oldu kıs ayı.

cayı ben de ıcecegım ama malzemelerı alamadım dun. bırkac gun ıcınde bır arkadasıma rıca edecegım.

evet kesınlıkle. acayıp dıkkatlı ve bılgılı. bana gore o elbıselerın hepsı hos. ancak uzerımdeyken analız yapoabılırım ama duygu ben gıymeden yorum yapabıldu.

canım kolay gelsın demek senın ısler de yogunlastı benımkı gıbı. menuler guzel olmus tatlı ıcın de duyguya uyduysan super olmustur :))))

tamam canım daha dıkkat edecegım detaylara.

menuyu begenmene de ayrıca sevındım

Selam kızlar, bugün fena yağmur var buralarda, markete uğrayıp salep alacaktım ama uğrayamadım. Yemek yaptım, kuru fasulye pilav var menüde:) Birazdan yiyeceğiz, şimdi bir girip bakayım dedim yemekten önce, bugün başım ağrıyor nedense, Leslie yapmayı planlıyorum ama geç saatte yaparım artık. Önce yediklerimi sindireyim biraz:) Pomocum sen de yapacaksın değil mi bugün Leslie?

Valla bilmiyorum canım olursa bize de sürpriz olacak...Beklemediğim şey ama sanki hasta olacakmışım gibi geliyor. dün bir öğretmen arkadaş bugünde bir öğretmen arkadaş sende bir değişiklik var tenin değişti bir durumlar mı var dediler...Kafamı karıştırıyorlar...Neyse hakkımızdan hayırlısı olsun canım. Kilo aldım canım 73ü gördüm bugün keyfim hiç yok...pazartesiden itibaren dikkat etmeye başlayacağım...Kırmızılar gelmezse diyetisyene gitmeyi de düşünüyorum.Bu kilo ile hamişte kalmayı gözüm almıyor elbet vardır bana vereceği bir program...
Sizler nasılsınız napıyorsunuz? epey bir süre giremedim topiğe..

Iyi aksamlar kizlar
Kizim biraz iyi oldu cok sukur eee oyle olunca benim moralimde yukseldi
Duygucum elbise yorumlarina bayildim bende cok dikkat ederim boyle seylere yani uyum olmazsa olmazimdir sac makyaj hersey uyumlu olmali
Ama nesliye cok yakismis elbise zaten elbise biraz salas olunca daha hos duruyor

Akşam yemeğimi yedim, üstüne tatlı isteğimi bastırsın diye bolca kuru kayısı ve kuru erik yedim ama kesmedi, dolapta çikolata buldum ve ona saldırdım çok sinir oldum ama krize girdim resmen. Bir de felaket başım ağrıyor, neden böyle oldu anlamadım, sinüzit mi tekrar onu da bilmiyorum, tez zamanda gitsin benden yaaa..

cnm benimyazlık hamile taytımoldugu için aradaki farkı görüyorum tabi sana ince gelebiliri ben sana taytın numarasınıyazayım sengittiğinde onagöre bakarsın

sağ ol cnmm,aslında ben uyumsuzluğun uyumunudaha çok severim yani çanta ayakkabı takım yapma işte başdan aşa aynı renk olayını sevmem bazı konularda klsikçiyimdir mesela bi küpemvar her giysime aynıküpeyi takarım onun gibi

ayyy en sevdiğimyemek çocukluğumda beni mutlu edenşey
1- evde kurufasulye pilav ve taze ekmek varsa
2-birde kemal sunal filmi

ALLAHH o gün en mutlu günümolurdu

bu arada geçmiş olsun güzelbi bitkiçayı iç ayaklarını uzat hafif loş olsunışığın sakın bi film izleilaça gerekkalmadan toparlarsın inşallah

geçmişolsun baya şiddetli demek cnm ılık bi duş ışıksız bir ortam erken uyku paklar seni anlaşılan benilaca çok karşıyım yani kendi adıma heryolu denerim olmadıuyurum ilaç içmemeye özwn gösteririm.. tabi sen bana bakma gerekiyorsa iç