- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.521
batik'i bende beğeniyorum evetelbise rengin çokgüzel uyumlusunbayaAynen katılıyorum canım, ben söylemiştim daha önce, tatlı isteğini bastırıyor diye:)) Sende de aynısı olmuş çok sevindim. Evet pahalı bir şey maalesef ama arada değişiklik lazım. Sıkılıyoruz aynı şeyleri yemekten.
Teşekkür ederim Duygucum, elbiseyi Batik'ten almıştım, ben de severek giyiyorum. Dediğim gibi alt kısmın biraz daha dar olması gerekiyor aslında, belki sonra bir kemer ayarlarım ama şimdilik böyle de hoşuma gitti. Fotoğraflar aynı gün, yani dün çekildi. Elbiseli olan işyerinde ofisimde, sonra dışarda çekilecektim saç rengim belli olsun diye ama hava kararmıştı, ben de eşime hadi bir de paltoyla çek dedim, paltolu olan da evin girişinde ikisi de kapalı mekan oldu. Çorap rengi mavi, çok hoş bir mavi, elbisenin üst tarafındaki maviye yakın bir renk.
Saçlar süper ama benim saçlar kısa, bir de hayatta o kadar düz durmazlar:)) Anca kuaför yapabilir o şekilde, evde imkansız. Ama ben de beğendim:)) Ben kıvırcıklarımla idare etmeyi öğrendim, eskiden olsa çok özenirdim ama...
Bu arada sen istediğin kiloya in, eşin alışır demişsin, aynen katılıyorum. Önemli olan benim rahat hissettiğim kiloda olmam, o yüzden daha 10 kg var vereceğim, yavaş yavaş gözü alışır nasılsa:))
Selam kızlar, sabah toplantı vardı, anca girdim, işler yine yoğunlaşacak gibi görünüyor. Sabah maydanozlu yağsız tost yedim, arada sade neskafe içtim, öğle yemeğinde de Levrek ızgara yedim. yanında 4-5 dilim patates, salata vardı. Bir de önden iki çatal olacak miktarda paçanga böreği, bugün felaket tatlı yemek istiyorum. Ortalıkta da yiyecek birşey yok, yarım paket form bisküvi vardı birazdan onu yiyeyim bari, aranıyorum resmen. Regl de bitmedi gitti, sinir oldum artık, kilo da değişmiyor, gramı gramına aynı gösteriyor, bitse de ne olacak görsem.
batik'i bende beğeniyorum evetelbise rengin çokgüzel uyumlusunbaya
kıvırcık saçların yakışıyor sana oayrı da benimgözümehemen başka birşey canlandı saçlarınla ilgilipaylaşmakistedimsende beğenmişsin aklında olsun değişiklik istersen bir gün denee ve mutlaka resimle
tatlı konusunda varsa hurma ye yada tarçınlısüt iç,varsa şuan salepiçsene tatlı isteğinib en az zararla bastırırsın
Ayy salep ne güzel olurdu ama yok kiİşyerindeyim, bulabildiğim tek şey form yulaflı bisküvi.
çay ocağı yokmu yada marketttekkulanımlıkoluyor eğeryoksa sen olası tatlı krizlerin için marketten stokla birazdatarçın çekmecende bulundur akşam eve giderkenmarketten tikveşlininkutuda satılan salebinden al yemekden sonramis gibi içersin
canım gecmıs olsun. bu ara sureklı hastalanıyor kuzucuklar. ALLAH hepsıne sıfa versın kuzuların, annelerıne de sabır ve guc.
sınuzıt bır donem ben de yasadım cok bela bırsey. kucucuk kuzusun cektıgı sıkıntıyı dusununce ıyıce uzuluyorum valla. ınsaallah en kısa zamanda ıyılesır kuzey de senın cocugun da.cınsıyet hatırlayamadım kusura bakma.
neslının elbıseye ben de bayıldım mavı ve sarı benım renklerım cok severım cok yakısmıs tarz, renk falan cok cok begendım gercekten. corap renklerıne ayrıca bayıldım. ben daha corap gıyemıyorum elbıselerın altından tayt gıyıyorum felaket soguk bura. havalar ısınınca corap ıle gıyerım elbıselerımı ve lacıvert elbısemın altına kesınlıkle boyle bır mavı corap alacagım aynı renk bır de babet. ohhhhhhhh
annemın cok hastalıkları var cıddı olan. bu sefer kı daha kucuk gıbı geldı ama amelıyat ve bakımı dusununce tabıkı sıkıntı. mıde fıtıgı denılmıs. cok tesekur ederım ınsaallah RABBIM sıfa bekleyen herkese sıfa nasıp etsın ınsaallah.
menulerını begendım. oglen kasık hesabı olarak az olmus. sen de fazlalıstır benım gıbı oldu mu.
doktorun bana verdıgı dıyetı gordun mu sen buarada ?????
spor olmasa da aktıvıten olmus guzel olmus. su az geldı ama yıne de ıyı.
demek senın cay, duygunun cayından. hımmmm guzelmıs.
elbette yardımcı olurum nesli ben kişiyi yüzü fiziği ten renginegöre hemen hayal ederim mesela senin kombini beğendim hemen saç hayali kurdum yani bi elbiseyi beğenme önemli değilonunsenin fiziğinde tenine iyigitcekmi ben o kırılma noktasını iyihesaplıyorum nerem orantılı nerem orantasızsa orayı kapatmak için doğrutercih yaparım,mesela geçen hafta tayt aldım göbek sorunum var hamile taytıaldım o gibi,ee babadan teksilci anne gelinlik tasarımcı biraz bulaştı galiba ben alışveriş etmekden çok incelemeyi severimDuygu, Pomoya yaptığın elbise yorumlarına bayıldım. Ben de severim dikkat etmeyi uyum yakalamayı falan ama sen baya baya modacı gibi önerilerde bulunmuşsun. Ben de internetten elbise bakıyorum alıp motive olayım diye, almadan sana danışacağım haberin olsun:)
Oyy alayım valla, çok iyi fikir, salepe bayılırım ben.
elbette yardımcı olurum nesli ben kişiyi yüzü fiziği ten renginegöre hemen hayal ederim mesela senin kombini beğendim hemen saç hayali kurdum yani bi elbiseyi beğenme önemli değilonunsenin fiziğinde tenine iyigitcekmi ben o kırılma noktasını iyihesaplıyorum nerem orantılı nerem orantasızsa orayı kapatmak için doğrutercih yaparım,mesela geçen hafta tayt aldım göbek sorunum var hamile taytıaldım o gibi,ee babadan teksilci anne gelinlik tasarımcı biraz bulaştı galiba ben alışveriş etmekden çok incelemeyi severim
hımm benimdecnm çekti hemen eşimi arıyorum
Senin menünü inceledim. Bu listeyle hedef kaç kilo onu merak ediyorum. Fazlalaştırdım bakalım ne olacak bu gün regl oldum. Regl dönemin de özel bişeyler yapıyor
musunuz? Burası o kadar soğuk ki -13/-20 ev doğalgazlı ısınmıyor. Spor yapmaya başlıyorum tam terlemişken çocuklardan biri geliyor ya su, oyuncak vs istiyor. Terim
soğuyor, öksürük geri geliyor. Gündüz uyursa yapabiliyorum yoksa hiç başlamıyorum. Spor yapmasam da çocukların peşindeyim gündüzleri hareketli geçiyor.
Bu karışık çayı daha önce içtiğimde faydasını gördüm şişkinliği azaltıyor. Yağ yakımını hızlandırıyor.
Duygu, Pomoya yaptığın elbise yorumlarına bayıldım. Ben de severim dikkat etmeyi uyum yakalamayı falan ama sen baya baya modacı gibi önerilerde bulunmuşsun. Ben de internetten elbise bakıyorum alıp motive olayım diye, almadan sana danışacağım haberin olsun:)
Selam kızlar, sabah toplantı vardı, anca girdim, işler yine yoğunlaşacak gibi görünüyor. Sabah maydanozlu yağsız tost yedim, arada sade neskafe içtim, öğle yemeğinde de Levrek ızgara yedim. yanında 4-5 dilim patates, salata vardı. Bir de önden iki çatal olacak miktarda paçanga böreği, bugün felaket tatlı yemek istiyorum. Ortalıkta da yiyecek birşey yok, yarım paket form bisküvi vardı birazdan onu yiyeyim bari, aranıyorum resmen. Regl de bitmedi gitti, sinir oldum artık, kilo da değişmiyor, gramı gramına aynı gösteriyor, bitse de ne olacak görsem.
yaaa iştee benim gibi sinirli birine bunlar fazla geliyor iştee:)))
ya yılı bekledim ayı bekleyemiyorum ben boğa burcuyum yani venüsümbu soğuk havalarda bana yaramıyor:))
o isteğin hiç sönmesinnn
hayatım detayla çok önemli mesela enine çizgi giyme dikine çizgitercih et puantiye kullanma gibi gibi şeyler işte
afiyet olsun gayet güzel
neslinin resmine yorumyapıyordum
serap dogru bır karar vermıssın ılacları bırakarak. hamıle degılsen, yenıden ek tedavı alırsın. kıloları da verırsın hıc endıse etme. hamıle kalırsan hakıkaten buyuk basarı olur tek ılıskı ve hamılelı. benım yumurtlama gunum bvellı degıl cunku dogal yolla regl olmuyorum oyuzden boyle şak dıye hesaplayıp o gun beraber olup hamıle kalabılenlere vayyyyyy dıyorum yan :))). aynı seyı arkadasım da denedı ve oldu.
bence hemen doktora gıt enazından sonucu hemen ogren ben bıle cok merak etmeye basladım :)))))))
korkunu anlıyorum ben de bır donem esımden asırı uzaklasmıstım bazen hastalıklar bazen tartısmalar bazen ıklım bızı cok etkıleyebılıyor
cnm benimyazlık hamile taytımoldugu için aradaki farkı görüyorum tabi sana ince gelebiliri ben sana taytın numarasınıyazayım sengittiğinde onagöre bakarsınDoğru ya senin gelinliğini annen dikmişti değil mi, e olacak o kadar modacılık o zaman:) Biz de faydalanalım bu yeteneğinden:)) Ya bir yerde yazmıştım, ben baktım ama bulamadım o hamile taytından, yani yüksek bel buldum ama sen kalın demiştin, bana ince geldi, ya kalmamıştı, ya da bana ince geldi.
sağ ol cnmm,aslında ben uyumsuzluğun uyumunudaha çok severim yani çanta ayakkabı takım yapma işte başdan aşa aynı renk olayını sevmem bazı konularda klsikçiyimdir mesela bi küpemvar her giysime aynıküpeyi takarım onun gibiIyi aksamlar kizlar
Kizim biraz iyi oldu cok sukur eee oyle olunca benim moralimde yukseldi
Duygucum elbise yorumlarina bayildim bende cok dikkat ederim boyle seylere yani uyum olmazsa olmazimdir sac makyaj hersey uyumlu olmali
Ama nesliye cok yakismis elbise zaten elbise biraz salas olunca daha hos duruyor
Selam kızlar, bugün fena yağmur var buralarda, markete uğrayıp salep alacaktım ama uğrayamadım. Yemek yaptım, kuru fasulye pilav var menüde:) Birazdan yiyeceğiz, şimdi bir girip bakayım dedim yemekten önce, bugün başım ağrıyor nedense, Leslie yapmayı planlıyorum ama geç saatte yaparım artık. Önce yediklerimi sindireyim biraz:) Pomocum sen de yapacaksın değil mi bugün Leslie?
Akşam yemeğimi yedim, üstüne tatlı isteğimi bastırsın diye bolca kuru kayısı ve kuru erik yedim ama kesmedi, dolapta çikolata buldum ve ona saldırdımçok sinir oldum ama krize girdim resmen. Bir de felaket başım ağrıyor, neden böyle oldu anlamadım, sinüzit mi tekrar onu da bilmiyorum, tez zamanda gitsin benden yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?