- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.501
Günaydın herkese.
Sinirden delirmek üzereyim bir insan pazartesi 77,3 ken nasıl olur bu sabah 78,9 çıkar ya. Tamam regl dönemim ama o kadar da olmaz ki yani.
Yok ben ne yapsam olmuyor gitmiyor veremiyorum.
Dün kü menüm
Kepek ekmeğine sandviç
Öğlen
Urfa kebabın eti, közlenmiş nar ekşili soğan, salata ve ayran
Akşam
Et sote ve yoğurt
Gayet iyi cnm mşallah.
Bizimkinde de öle giyim kuşam sorunu yoktur ama zayıflardan hiç haz etmez
Bence güzel bir menü olmuş canım.
Patates olmasaymış süper bir menü oluyormuş canım. Ama yine de iyi.
Geçmiş olsun oğluşuna da.
sağ ol cnm benim,sen nasılsın nasıl gidiyor?geçmiş olsun duygucum canımm yaa kıyamam
yemek konusunda pek fikir veremem ama şöle bişey duymuştum ,kesinlkle abur cubur vermeyin bu çocuk eninde sonunda acıkacak ve yiyecek .bide bazı çocuklar çok az yemek yer ne yaparsak yapalım yemezler
benim kızım bebekken yoğurt ve peynir asla yemedi hatta ben verdikçe öğürürdü .o kadar heves ederdim yediremezdim doktorumuz hiç verme demişti o zamanlar sadece süt içirdim .şimdi yoğurta ve peynire bayılıyo hatta en kaliteli peynirden istiyo bebekken beni sinir ederdi .
bide ben sebzelere isim vererek yedidirdim kızıma ,mesala ıspanağın kuzeni ,marulun ananesi ,falan böle oyunlarla yedirdim ama tabi bazı çocuklarda ne yaparsan yap yemiyo Allah kolaylık versin canım
yokya gözüalışır merak etme sen istediğin kg düş benceİnsanın kendini iyi hissettiği kiloda kalması lazım bence, bir de boy aynı olsa da bazılarına kilo yakışıyor, bazısına zayıflık. Önemli olan sağlıklı bir kiloda olmak. Sen de 69 kg'da kalabilirsen, normal BKİ aralığında olursun zaten. Ben de kendimi iyi hissediyorum bu kiloda ama 60 kg altına inmek istiyorum, beğenmezsem kilo almak kolay nasıl olsa:))
çok sağ ol cnmcanım ya sımdı cok uzuldum hem kuzıse kıyamam hastalıgı ılerlemıs hem de sen bugun bana okadar zaman ayırdın dıye vıcdan azabı duydum bak sımdı. kuzıs okadar hastayken, benım bunalım halımle ugrastın yaaaaaa
bugun gec oldu ama yarın ararım ınsaallah guzel haberler verırsın canım. benım yakınlarımda sık sık gorustugum kucuk cocuklu ınsan yıok gorumcelerımı nadır goruyorum arkadasım da yok kucuk cocuklu. pek duyumlarım yok yanı canım yemek konusunda nasıl tavsıyede bulunayım bılemedım annelık duygularım kabarıktır ama bu konularda cok zayıfımdır ben neslıye hayran kaldım valla. cok mantıklı onerılerde bulunmus. her nekadar annelık bana uzak dese de harıka bır anne olur bence. cok bılgılı ve bılınclı sımdıden
canım duygusumun bırıcık oglusuna cok cok gecmıs olsun hemencık sıfa bulur ınsaallah tatlı melegımız
bizim mutahit kaçtı öyle olunca ruhsatıyok binanın sanayi elektirği kullanıyoruz herkez idarelikullanmak zorunda ben 2.5 yşındaki bebeğimle idare ediyorum ama diğer insanlarr çok bencilce davranıyor böyle oluncadaelektrikkesliyor zırt pırtcanım neden bukadar sık elektrık kesılmeye basladı sızın orda
bende anlamadımm kalıpdanmı acaba:))) hayır 90kg daykenanlarımda şimdi 6lırakamlardayımBenim de büyüdü önceden 38 giyerdim, şimdi 39 giyiyorum. Kilolardan mı doğumdan mı bilmiyorum.
inşallah canımmİyi geceler kızlar dün giremedim Ufaklık hasta uykusuz ve yorgundum bu gün de ayağımda sallarken okudum epey geçmiş sayfalar.
Neslicim elbise çok yakışmış bende çoraplarının rengini çok beğendim. Yüzünü görmedim ama seni kuzenime benzetiyorum tarzını daha çok saçlarını onun saçları da dalgalı ve
dağınık kullanır.
Pomocum annen için üzüldüm inşallah ciddi birşeyi yoktur. Rabbim hiç görmemişe döndürsün. Spor konusun da benim de gaza ihtiyacım var :))))))
Sinüzit çok baş ağrısı yapar duygucum alnını ve başını soğuktan koru canım İnşallah çabuk atlatır.
Dünkü menumu hatırlamıyorum. Çok karışıktı.
Bugünü yazıyorum
Sabah: 2 bardak su 1kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, sekersiz çay
Ara: besibiyerde çay (duygunun verdiği tarif ben daha öncede içmiştim)
Öğle: 4 kaşık kıymalı pırasa, 1 dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt
Ara: 1 fincan az sütlü neskafe, 1 kurabiye
Akşam:Haşlanmış 1 tane but, el kadar tavuk göğüs, 1 tane haşlanmış patates, yağsız salata
Daha sonra az şekerli çay
7-8 bardak su içtim. Bugün temizlik yaptım. Aralarda müzikle tempomu artırdım.
*
resimlere bakmadım bakınca yorum yaparım bonusmu kullanıyorsun benimde hesap kesimimi bugün:)))gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım kızlar.
ben dun aksam resmen donma tehlıkesı yasadım ınanılmaz bır soguktu -20 de ben manyak gıbı sokaklardaydım ıslerımı bıtırıp eve gelmem 10u buldu. ama ıyı oldu. cunku kaslarımı aldırdım ınsana benzedım :)))) petrol yesılı turbanım yoktu elbısemı gıyememıstım turbanımı aldım. kart odemelerımızı yaptım, aktardan almam gereken seylerın bır kısmını buldum, yarım yaglı yogurt ve yarım yaglı sutum aldım eve alısverıs yaptım. degısıklık oldu arkadasımla yemek de yedık kafa dagıtmak ıcın ıyı oldu.
aksama sıze resım eklerım sanırım.
Üst Kısmı Şifon Kısa Elbise 8354 - Petrol - Jarka
Yanları Drapeli Kısa Elbise 4924 - Siyah - Kaiza
Üst Kısmı Şifon Kısa Elbise 8354 - Siyah - Jarka
bugun kartımın kesım gunu. sıparıs verecegım kesılır kesılmez. bunları dusunuyorum. boy olarak bana uzun oluyor bu model. o acıdan da ıyı.
bugunku gıydıgım de su elbıse.
Dantel Süslü İkili Elbise 8409 - Petrol - Jarka
ben de daha uzun ve daha dar duruyor. bukadar salaş degıl. tesadufen kendıme benzer tonda hırka almısım 3-4 hafta once. onu da gıydım uzerıne. cok ıyı oldu. bu mevsım ıcın bıraz ınce sadece. onu farkettım :))))))
canımmmmmmm hosgeldın
oglene dogru senı arayacaktım. denk geldık guzel oldu. cıkmak uzereyken yakaladın benı.
nasılsın canım, kuzey nasıl aksamdan berı
1 ve 3 göğüslerini iri gösterir 1 rengi güzel AMA göğüslerin için tehlikeli,ben model olarak YANLARI DRAPELİ OLANI BEĞENDİM RENKDE YAKIŞIR ASLINDa DRAPE TEHLİKELİ BİR MODELDİR İRİ GÖTERİR AMA BUNLARINDRAPE DEDİĞİ DRAPEDEĞİL MODELİ ÖYLE YAPMAYAÇALIŞMIŞLAR O YÜZDEN TEHLİKELİ DEĞİL, SON MODEL SLAŞMODEL RAHAT GÜZEL MODELBENİM GÖZÜMDE TEK SIKINTI BÖYLE SLAŞ Bİ GİYSİYE DANTEL DETAYI YAPMALARIgunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım kızlar.
ben dun aksam resmen donma tehlıkesı yasadım ınanılmaz bır soguktu -20 de ben manyak gıbı sokaklardaydım ıslerımı bıtırıp eve gelmem 10u buldu. ama ıyı oldu. cunku kaslarımı aldırdım ınsana benzedım :)))) petrol yesılı turbanım yoktu elbısemı gıyememıstım turbanımı aldım. kart odemelerımızı yaptım, aktardan almam gereken seylerın bır kısmını buldum, yarım yaglı yogurt ve yarım yaglı sutum aldım eve alısverıs yaptım. degısıklık oldu arkadasımla yemek de yedık kafa dagıtmak ıcın ıyı oldu.
aksama sıze resım eklerım sanırım.
Üst Kısmı Şifon Kısa Elbise 8354 - Petrol - Jarka
Yanları Drapeli Kısa Elbise 4924 - Siyah - Kaiza
Üst Kısmı Şifon Kısa Elbise 8354 - Siyah - Jarka
bugun kartımın kesım gunu. sıparıs verecegım kesılır kesılmez. bunları dusunuyorum. boy olarak bana uzun oluyor bu model. o acıdan da ıyı.
bugunku gıydıgım de su elbıse.
Dantel Süslü İkili Elbise 8409 - Petrol - Jarka
ben de daha uzun ve daha dar duruyor. bukadar salaş degıl. tesadufen kendıme benzer tonda hırka almısım 3-4 hafta once. onu da gıydım uzerıne. cok ıyı oldu. bu mevsım ıcın bıraz ınce sadece. onu farkettım :))))))
vayyy harikasınnn cnm yaa gayet güzel bi alışveriş olmuşşduygu,
yaglardan bır kısmını bulabıldım. Zaten ıcınden eleme yapmıstım hepsını almayacaktım 4 cesıt alabıldım su an. Bırkac eksıgım daha var.
Badem yagı, hınt yagı, kakao yagı ve lavanta yagını aldım. Yagı en guzel ıslak vucut emer dıyen oluyor ama bız spor yapmadan once sursek daha dogru mu oluyor kafam karıstı bu konuda.
Cayları alamadım aktar buyuk degıldı. Tek acık yerdı avm ıcınde entel bır tarz bırseydı. Cayları bır kacgun ıcınde bır arkadasa aldıracagım gunduz dısarı cıkabılecek bırıne yanı.
Ara ogunler ıcın yaban mersını ve kuru erık aldım buarada. Domates sosu aldım denemek ıcın. Koftenın ıcıne koyacagım sulu yemek tarzı yaparken. Yarım yaglı yogurt yarım yaglı sut aldım. Ama yarım yaglı peynır bulamadım mıgrosda vardır ama sogukta gıdemedım oraya.brokolı aldım, yesıl bıber aldım bunlar lazımdı bana. Dun kendım ıcın ugrastım aslında :)))))))
kepek ekmegı aldım ayrıca. Doktor kepek ekmegı yazmıstı sanırım daha lıflıymıs. Bır hafta cavdar bır hafta kepek yıyeyım dıyorum bundan sonra.
tatlım ben senı arayayım oldu mu. Okudum ama cevaplayamadım. Patron geldı cunku.
Pomocum protein bende hep ama hep olumlu etkiler yaptı. Acaba diyorum spor yapmamak mı yaramıyor. Çünkü geçen kilo verme deneyimimde her gün yarım saat koşu yaptım ve vucut buna mı alıştı acaba diyorum.
Haftaya düzenli sporuda eklicem bakalım. Yine bir sonuç alamazsam doktora gitmeyi düşünüyorum. Bir problem mi var neden veremiyorum neden alıyorum diye.
vayyy harikasınnn cnm yaa gayet güzel bi alışveriş olmuşş
yağları spordan önce kullann şu sreç filmler varya ya onla sar sürdükden sonraa yada bi tülbenletle sıkısıkı sar ve korsegiy yada taytgiy sporunu yap sonrasında bir süre dahakalsınn işgüç yap fiansonragüzel bi duş alırsun ve sana kesinlikle güzelbikeseöneririm kan dolaşımını hızlandırmak için etligördüğün heryerini böylehızlı hızlıkeseb yap ,ha spordan sonra çokterlersenhemen yıkan ama terlemezsen fazla, bir müddet dursun birşeylerleoyalan vucudunısı kaybetmesin
sorun yok tatlımkolay gelsin
1 ve 3 göğüslerini iri gösterir 1 rengi güzel AMA göğüslerin için tehlikeli,ben model olarak YANLARI DRAPELİ OLANI BEĞENDİM RENKDE YAKIŞIR ASLINDa DRAPE TEHLİKELİ BİR MODELDİR İRİ GÖTERİR AMA BUNLARINDRAPE DEDİĞİ DRAPEDEĞİL MODELİ ÖYLE YAPMAYAÇALIŞMIŞLAR O YÜZDEN TEHLİKELİ DEĞİL, SON MODEL SLAŞMODEL RAHAT GÜZEL MODELBENİM GÖZÜMDE TEK SIKINTI BÖYLE SLAŞ Bİ GİYSİYE DANTEL DETAYI YAPMALARI
kızlar, eşime işyerinde fotoğrafımı çektirdim, az önce de bilgisayara aktardım. Saçımın rengi çok belli değil maalesef, kapalı mekanda olduğu için. Başka zaman dışarda da çektiririm, bugün geç çıktık, hava kararmıştı, o yüzden olmadı. Bu elbisenin kalça kısmı oturuyordu aslında, üstü hafifçe bol duruyordu ama artık her tarafı bol duruyor:))
Eki Görüntüle 601388 Eki Görüntüle 601387
yaaa iştee benim gibi sinirli birine bunlar fazla geliyor iştee:)))ben geldım yıne kısacık kalacagım :))))))
canım bıdıgın daha ıyı olmasına cok sevındım.
Sen nasılsın ?
Elektrık hakıkaten can sıkıcı bır durum olmus. Ev olayına cok kızmanın sebeplerı arasında bu da var tabıkı. Tek oda olayı, ısınma olayı, elektrık kesıntılerı falan derken bu ev olayının gecıkmesı daha da canını sıkıyordur halıyle.
o isteğin hiç sönmesinnnevet canım baya bır hazırlık yaptım. ıyı oldu..
Hımmmmmm anladım canım nasıl kullanacagımı. Ok bugun deneyeyım dıyorum spor yapacagım bugun. Baya ıstek var ıcımde.
hayatım detayla çok önemli mesela enine çizgi giyme dikine çizgitercih et puantiye kullanma gibi gibi şeyler iştehımmmm ben bu detayları hıc dusunmemıstım ya. Ne alırken dusundum ne su an secerken. Bedenı, modelı ve fıyatına gore baktım. Neyse alınca, gerı ıade olayı rahat. Bır kez dener bakarım, begenmezsem gerı gonderırım bu salas olanı cok begenemedım nıyeyse. Ama esım rengını cok sevdım dıyınce gerı ıade etmedım ama bu mevsım ıcın bıraz ınce oldu mesela. Ayrıca uzerıne hırka gıyıyorum modelını tamamen kapatıyor. Ama renk olarak cok guzel. Neyseeee.
Gecenkı lacıvert elbısem en ıyı secımımdı su ana kadarkı tum elbıselerımın arasında. Sıyahı da var ama alamadım cunku beden bıtmıs. Ben sıteyı gec kesfettım ben bakmaya basladıgımda cogu modelın bedenı bıtmıstı.
afiyet olsun gayet güzelbugun:
Ac karnına sırkelı lımonlu su
bır bardak sut
ısyerıne gelınce kahvaltıma devam ettım.
ıkı dılım tam bugday ekmegı arasına bır bucuk yumurtadan omlet.
Cok buyuk bır yesıl bıber
orta boy domates
bır kuru erık
6-7 adet yaban mersını
acık sekersız cay
ara ogun olarak maydonoz, mandalına ve su yapacagım.
neslinin resmine yorumyapıyordumcanım sen yogunsun sanırım. Ben cıkayım
opuyorum senı ve tatlı oglunuuuuuuu
hımmmmmm bılemıyorum valla. bence de bır doktora gıt. bende yıllarca bır sorun yok denılıyodu kılom ıcın ama bak ıkı uc yıl ıcınde ınsulın dırencı baslamıs mesela ve belkı de son yılların kılosu sadece bu sebepten bıle olmus olabılır
evet canım cok begendım ben. tatlı eksı bır tat. tam benım damak tadımdır. ara ogunlerımı boyle yapmayı dusunuyorum kılosu 25 tl, pahalı olsa da alacagım. hem degısık bır mod ve ara ogunlerı degıstırmek de ıyı bır enerjı verecektır dıye dusunuyorum. hatta deneme yapacagım, garıp bır damak tadım var ama begenırsem yaban mersınını yogurdun ıcıne koyacagım bazen.
bır de bence bunlar tatlı ıstegını cok bastıracak sekılde yıyecekler. ben de hemen etkısını gosterdı ıkı uc tane yıyınce bıle fark hıssettım. sende de oyle oluyor mu.
cok sey ogrendık ya. bunlar ıcın cok mutluyum hem kendımı hem esımı daha saglıklı besledıgımın farkındayım. hem de ılerde cocugumu da cok saglıklı besleyecegım mesela duygu atıstırmalık olarak cok saglıklı kekler yapıyor karısık kuruyemıs turlerınden verıyor kuzıse. cok dogru bır yontem. sımdı daha ıyı anlıyorum.
farklıgünlerdemiçeklidin çorapınrenbgi bi resimde yeşil bi resimde mavi gibi geldi
neyse elbisenin renkgeçişini sevdim özellikle üstteki rengi sanada çokyakışmış elbise ama ben bu elbiseye böyle duşdan sonra sık bi tarakla geriye doğru taranmış yada yana sıkıtaranmış üstüne sprey yada jole sürünmüş bi saç hayal ettim koyu göz makyajı bolrimelli kirpik saydam dudaklarr dur saç örneği yükleyim;
Eki Görüntüle 601713
Eki Görüntüle 601714
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?