2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

esım de balık et sevıyormus daıma. ayrıca onda yuz guzellıgı takıntıdır oyuzden bence benım kılomu gormuyor bıle tanıdı tanıyalı. ısyerımıze 1,8 boyunda fıstık gıbı kız geldı yenı eleman. bız bayanlar olarak bayıldık kıza ama benım esım ve baska bır arkadas kesınlıkle begenmedı kesınlıkle tıpım degıl dıyorlar. bodur tavuk sevıyor erkeklerın bır kısmı anlasılan :))))))))

turbanımın rengı, elbıselerımın uyumu oluyor. esım benı turbanlı da gorunce zaten, dunyalar onun oluyor. oyuzden gobek,kalca gormuyor resmen adam :))))

senın menuler de guzel ama acaba cok proteın agırlıklı beslenmek mı sana yaramıyor bılmıyorum kı. beslenme seklını degıstırerek deneme yapsak ne dersın. cunku ınsan bır gunde kılo almaz kı bukadar. bukadar odem desek, o nıye olsun yanııııı. hakıkaten kafa karıstırıcı bır durum olmus

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız bakalım kızlar.

ben dun aksam resmen donma tehlıkesı yasadım ınanılmaz bır soguktu -20 de ben manyak gıbı sokaklardaydım ıslerımı bıtırıp eve gelmem 10u buldu. ama ıyı oldu. cunku kaslarımı aldırdım ınsana benzedım :)))) petrol yesılı turbanım yoktu elbısemı gıyememıstım turbanımı aldım. kart odemelerımızı yaptım, aktardan almam gereken seylerın bır kısmını buldum, yarım yaglı yogurt ve yarım yaglı sutum aldım eve alısverıs yaptım. degısıklık oldu arkadasımla yemek de yedık kafa dagıtmak ıcın ıyı oldu.

aksama sıze resım eklerım sanırım.

Üst Kısmı Şifon Kısa Elbise 8354 - Petrol - Jarka

Yanları Drapeli Kısa Elbise 4924 - Siyah - Kaiza

Üst Kısmı Şifon Kısa Elbise 8354 - Siyah - Jarka

bugun kartımın kesım gunu. sıparıs verecegım kesılır kesılmez. bunları dusunuyorum. boy olarak bana uzun oluyor bu model. o acıdan da ıyı.

bugunku gıydıgım de su elbıse.

Dantel Süslü İkili Elbise 8409 - Petrol - Jarka

ben de daha uzun ve daha dar duruyor. bukadar salaş degıl. tesadufen kendıme benzer tonda hırka almısım 3-4 hafta once. onu da gıydım uzerıne. cok ıyı oldu. bu mevsım ıcın bıraz ınce sadece. onu farkettım :))))))

canımmmmmmm hosgeldın

oglene dogru senı arayacaktım. denk geldık guzel oldu. cıkmak uzereyken yakaladın benı.

nasılsın canım, kuzey nasıl aksamdan berı

Pomocum protein bende hep ama hep olumlu etkiler yaptı. Acaba diyorum spor yapmamak mı yaramıyor. Çünkü geçen kilo verme deneyimimde her gün yarım saat koşu yaptım ve vucut buna mı alıştı acaba diyorum.
Haftaya düzenli sporuda eklicem bakalım. Yine bir sonuç alamazsam doktora gitmeyi düşünüyorum. Bir problem mi var neden veremiyorum neden alıyorum diye.

sağ ol cnm benim,sen nasılsın nasıl gidiyor?
yok vermiyorumaburcubur inşallah düzelir

yokya gözüalışır merak etme sen istediğin kg düş bence
çok sağ ol cnm
kuzeyuyhuyordu senle konuştuğumda sorun yok yani
canım neden bukadar sık elektrık kesılmeye basladı sızın orda
bizim mutahit kaçtı öyle olunca ruhsatıyok binanın sanayi elektirği kullanıyoruz herkez idarelikullanmak zorunda ben 2.5 yşındaki bebeğimle idare ediyorum ama diğer insanlarr çok bencilce davranıyor böyle oluncadaelektrikkesliyor zırt pırt
Benim de büyüdü önceden 38 giyerdim, şimdi 39 giyiyorum. Kilolardan mı doğumdan mı bilmiyorum.
bende anlamadımm kalıpdanmı acaba:))) hayır 90kg daykenanlarımda şimdi 6lırakamlardayım
inşallah canımm
resimlere bakmadım bakınca yorum yaparım bonusmu kullanıyorsun benimde hesap kesimimi bugün:)))
canımmmmmmm hosgeldın

oglene dogru senı arayacaktım. denk geldık guzel oldu. cıkmak uzereyken yakaladın benı.

nasılsın canım, kuzey nasıl aksamdan berı

slmcnmm kuzey iyi antibiyotikkullanmaya başldıkkeyfi yerindee

duygu,

yaglardan bır kısmını bulabıldım. zaten ıcınden eleme yapmıstım hepsını almayacaktım 4 cesıt alabıldım su an. bırkac eksıgım daha var.

badem yagı, hınt yagı, kakao yagı ve lavanta yagını aldım. yagı en guzel ıslak vucut emer dıyen oluyor ama bız spor yapmadan once sursek daha dogru mu oluyor kafam karıstı bu konuda.

cayları alamadım aktar buyuk degıldı. tek acık yerdı avm ıcınde entel bır tarz bırseydı. cayları bır kacgun ıcınde bır arkadasa aldıracagım gunduz dısarı cıkabılecek bırıne yanı.

ara ogunler ıcın yaban mersını ve kuru erık aldım buarada. domates sosu aldım denemek ıcın. koftenın ıcıne koyacagım sulu yemek tarzı yaparken. yarım yaglı yogurt yarım yaglı sut aldım. ama yarım yaglı peynır bulamadım mıgrosda vardır ama sogukta gıdemedım oraya.brokolı aldım, yesıl bıber aldım bunlar lazımdı bana. dun kendım ıcın ugrastım aslında :)))))))

kepek ekmegı aldım ayrıca. doktor kepek ekmegı yazmıstı sanırım daha lıflıymıs. bır hafta cavdar bır hafta kepek yıyeyım dıyorum bundan sonra.

1 ve 3 göğüslerini iri gösterir 1 rengi güzel AMA göğüslerin için tehlikeli,ben model olarak YANLARI DRAPELİ OLANI BEĞENDİM RENKDE YAKIŞIR ASLINDa DRAPE TEHLİKELİ BİR MODELDİR İRİ GÖTERİR AMA BUNLARINDRAPE DEDİĞİ DRAPEDEĞİL MODELİ ÖYLE YAPMAYAÇALIŞMIŞLAR O YÜZDEN TEHLİKELİ DEĞİL, SON MODEL SLAŞMODEL RAHAT GÜZEL MODELBENİM GÖZÜMDE TEK SIKINTI BÖYLE SLAŞ Bİ GİYSİYE DANTEL DETAYI YAPMALARI

Son düzenleme:
vayyy harikasınnn cnm yaa gayet güzel bi alışveriş olmuşş
yağları spordan önce kullann şu sreç filmler varya ya onla sar sürdükden sonraa yada bi tülbenletle sıkısıkı sar ve korsegiy yada taytgiy sporunu yap sonrasında bir süre dahakalsınn işgüç yap fiansonragüzel bi duş alırsun ve sana kesinlikle güzelbikeseöneririm kan dolaşımını hızlandırmak için etligördüğün heryerini böylehızlı hızlıkeseb yap ,ha spordan sonra çokterlersenhemen yıkan ama terlemezsen fazla, bir müddet dursun birşeylerleoyalan vucudunısı kaybetmesin
DOMATES SOSUDEDİĞİN DOĞRANMI DOMATES DİMİ,TAMAM İYİ YAPMIŞSINTARİFİMDEKİGİBİ ONUORTA ATAŞEAL İÇİNE SARIMSAK RENDELE YADA MİNİKMİNİKDOĞRA KEKİKÇOKYAKIŞIYOR KEKİKVE ZEVKİNE GÖRE BAHARAT 1 TATLIKAŞIĞI TEREYAĞ YADA 1 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİN YAĞDA EKDLEYEBİLİRSİNSONRAFIRINDA PİŞİRDİĞİNKÖFTELERİ İÇİNE AT BİRAZ TIKIRDASINLAR KISIKATEŞDE SOSU İÇİNEÇEKSİN AL SANA SULUKÖFTE GİBİ HEM SAĞLIKLI HEMDE DOYURTUCU DİP NOT EĞERR ETİN YAĞLIYSA SOSA DEDİĞİM ÖLÇÜLERİN YARISINI EKLE VEEPOMO ACI SEVİYORSAN BOL ACI BİBEREKLE ACIBİBER METABOLİZMAÇALIŞTIRIYOR
tatlım ben senı arayayım oldu mu. Okudum ama cevaplayamadım. Patron geldı cunku.

sorun yok tatlımkolay gelsin

Son düzenleme:

hımmmmmm bılemıyorum valla. bence de bır doktora gıt. bende yıllarca bır sorun yok denılıyodu kılom ıcın ama bak ıkı uc yıl ıcınde ınsulın dırencı baslamıs mesela ve belkı de son yılların kılosu sadece bu sebepten bıle olmus olabılır

ben geldım yıne kısacık kalacagım :))))))

canım bıdıgın daha ıyı olmasına cok sevındım.

sen nasılsın ?

elektrık hakıkaten can sıkıcı bır durum olmus. ev olayına cok kızmanın sebeplerı arasında bu da var tabıkı. tek oda olayı, ısınma olayı, elektrık kesıntılerı falan derken bu ev olayının gecıkmesı daha da canını sıkıyordur halıyle.

evet canım baya bır hazırlık yaptım. ıyı oldu..

hımmmmmm anladım canım nasıl kullanacagımı. ok bugun deneyeyım dıyorum spor yapacagım bugun. baya ıstek var ıcımde.

hımmmm ben bu detayları hıc dusunmemıstım ya. ne alırken dusundum ne su an secerken. bedenı, modelı ve fıyatına gore baktım. neyse alınca, gerı ıade olayı rahat. bır kez dener bakarım, begenmezsem gerı gonderırım bu salas olanı cok begenemedım nıyeyse. ama esım rengını cok sevdım dıyınce gerı ıade etmedım ama bu mevsım ıcın bıraz ınce oldu mesela. ayrıca uzerıne hırka gıyıyorum modelını tamamen kapatıyor. ama renk olarak cok guzel. neyseeee.

gecenkı lacıvert elbısem en ıyı secımımdı su ana kadarkı tum elbıselerımın arasında. sıyahı da var ama alamadım cunku beden bıtmıs. ben sıteyı gec kesfettım ben bakmaya basladıgımda cogu modelın bedenı bıtmıstı.

bugun:

ac karnına sırkelı lımonlu su
bır bardak sut

ısyerıne gelınce kahvaltıma devam ettım.

ıkı dılım tam bugday ekmegı arasına bır bucuk yumurtadan omlet.
cok buyuk bır yesıl bıber
orta boy domates
bır kuru erık
6-7 adet yaban mersını
acık sekersız cay

ara ogun olarak maydonoz, mandalına ve su yapacagım.

farklıgünlerdemiçeklidin çorapınrenbgi bi resimde yeşil bi resimde mavi gibi geldi

neyse elbisenin renkgeçişini sevdim özellikle üstteki rengi sanada çokyakışmış elbise ama ben bu elbiseye böyle duşdan sonra sık bi tarakla geriye doğru taranmış yada yana sıkıtaranmış üstüne sprey yada jole sürünmüş bi saç hayal ettim koyu göz makyajı bolrimelli kirpik saydam dudaklarr dur saç örneği yükleyim;

yaaa iştee benim gibi sinirli birine bunlar fazla geliyor iştee:)))
ya yılı bekledim ayı bekleyemiyorum ben boğa burcuyum yani venüsümbu soğuk havalarda bana yaramıyor:))

evet canım baya bır hazırlık yaptım. ıyı oldu..

Hımmmmmm anladım canım nasıl kullanacagımı. Ok bugun deneyeyım dıyorum spor yapacagım bugun. Baya ıstek var ıcımde.
o isteğin hiç sönmesinnn
hayatım detayla çok önemli mesela enine çizgi giyme dikine çizgitercih et puantiye kullanma gibi gibi şeyler işte
afiyet olsun gayet güzel
canım sen yogunsun sanırım. Ben cıkayım

opuyorum senı ve tatlı oglunuuuuuuu
neslinin resmine yorumyapıyordum

Olabilir cnm bakalım bi bikaç hafta spor da eklicem su içmeye vs dikkat edicem ona göre karar vericem artık.

Aynen katılıyorum canım, ben söylemiştim daha önce, tatlı isteğini bastırıyor diye:)) Sende de aynısı olmuş çok sevindim. Evet pahalı bir şey maalesef ama arada değişiklik lazım. Sıkılıyoruz aynı şeyleri yemekten.

Teşekkür ederim Duygucum, elbiseyi Batik'ten almıştım, ben de severek giyiyorum. Dediğim gibi alt kısmın biraz daha dar olması gerekiyor aslında, belki sonra bir kemer ayarlarım ama şimdilik böyle de hoşuma gitti. Fotoğraflar aynı gün, yani dün çekildi. Elbiseli olan işyerinde ofisimde, sonra dışarda çekilecektim saç rengim belli olsun diye ama hava kararmıştı, ben de eşime hadi bir de paltoyla çek dedim, paltolu olan da evin girişinde ikisi de kapalı mekan oldu. Çorap rengi mavi, çok hoş bir mavi, elbisenin üst tarafındaki maviye yakın bir renk.
Saçlar süper ama benim saçlar kısa, bir de hayatta o kadar düz durmazlar:)) Anca kuaför yapabilir o şekilde, evde imkansız. Ama ben de beğendim:)) Ben kıvırcıklarımla idare etmeyi öğrendim, eskiden olsa çok özenirdim ama...

Bu arada sen istediğin kiloya in, eşin alışır demişsin, aynen katılıyorum. Önemli olan benim rahat hissettiğim kiloda olmam, o yüzden daha 10 kg var vereceğim, yavaş yavaş gözü alışır nasılsa:))

Selam kızlar, sabah toplantı vardı, anca girdim, işler yine yoğunlaşacak gibi görünüyor. Sabah maydanozlu yağsız tost yedim, arada sade neskafe içtim, öğle yemeğinde de Levrek ızgara yedim. yanında 4-5 dilim patates, salata vardı. Bir de önden iki çatal olacak miktarda paçanga böreği, bugün felaket tatlı yemek istiyorum. Ortalıkta da yiyecek birşey yok, yarım paket form bisküvi vardı birazdan onu yiyeyim bari, aranıyorum resmen. Regl de bitmedi gitti, sinir oldum artık, kilo da değişmiyor, gramı gramına aynı gösteriyor, bitse de ne olacak görsem.