2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Tayt için numara iyi olur gerçekten, çok sevinirim, ona göre bakarım.
Kurufasulye pilav ben de çok severim, bazı yemekler gerçekten insanı çocukluğuna götürüyor. Patates haşlaması da öyledir benim için, annem patates haşlardı öğle yemeğine bazen, soba yanar, haşlanmış patates, taze ve sıcak ekmek, bol yeşillik, patatesin üstüne reyhan ekilip yenir:))

Hiç sorma canım yaa, sabah ayılamadım o yüzden duş aldım ve öyle çıktım evden, sonra da az da olsa yağmur değdi ya kafama ondan oldu herhalde. Şimdi kafama bir bere geçirdim, uzattım ayaklarımı bilgisayarda takılıyorum. Spordan vazgeçtim bugün, tekrar terleyip duş almayayım. Erken yatarım, birazdan da yeşil çay yaparım kendime iyi gelir. İlaç konusunda ben de senin gibiyim, kolay kolay ilaç almam, evde ağrıkesici falan var ama başağrım ve beremle oturuyorum, ilaç içmiyorum.

Duygu, bu elbiseler hakkında fikir alabilir miyim, bu tarz modelleri seviyorum.

%90
People By Fabrika Elbise elbise - Morhipo

resimdeki renk güzel ama fuşya deniliyor ben pek fuşyaya benzetmedim amanha ışıkmekan olayını göz ardı etme bilmiyorum ama benim için çok fazla kadın kadın bi eksiklik var ama sen beğenmişsin ben spor şıklık seviyorum belki ondandır seninnerde giyceğinde önemli tabi

Fuşya bana yakışan bir renk ama elbisenin rengi farklı olabilir, haklısın. İnternetten almanın da böyle bir dezavantajı var, gerçi daha önce aldıklarımdan memnun kalmıştım. Bu elbise kadınsı evet, ben de spor tarz seviyorum ama arada bu tarz şeyler de gerekiyor. Yani günlük bir elbise olarak düşünmedim. Biraz daha özel zamanlarda giyilebilir diye düşündüm. Sen ne tarz elbise beğenirsin, varsa link koysana.

patate=sen zaten
tayt olayını yarın yazarım

ıslak saç çok tehlıkeli bu soğuklrda tekrar geçmiş olsun

Ben nedense deri detayları sende çokhayalediyorum bu elbisenin altına siyah ipli bir botyda kısa bir botin harika olur yeni aldığınmor botlarda güzel olur elbiseyi spor detaylarla spor şıklık daha ksik detaylarla kombinlersen daha kadınsışık durur diye düşünüyorum

dilvinelbise 59.90
tarçın renkli ve mavi renkli elbiseninortasında

Duygu, pes diyorum sana, bu kadar olur, kesinlikle benim tarzım, bayıldım resmen:)) Ben dış cep çok severim, yarım kol severim, bu elbise benim için fazla kısa ama inceldikten sonra opak bir çorapla süper olurdu:)) Bir de tabi bizde bu kadar kısa durmaz, malum bu kızlar manken.

Ben senin boy fotoğrafını çok görmediğim için sanırım, elbise konusunda hiç fikir yürütemiyorum, kendi tarzın olan, beğendiğin bir model var mı bunlar arasında?

ortalama 1,75 üzerinde dir o bayanlar birde opak simsiyah bi çorap tayt gibi oluyor zaten sorunolmzz beğendiğimi beğenmene sevindim

ben senin boy fotoğrafını çok görmediğim için sanırım, elbise konusunda hiç fikir yürütemiyorum, kendi tarzın olan, beğendiğin bir model var mı bunlar arasında?

inceledim aha şu dediğim olmadı ama kombinlerle olabilir dediğim tamolarak olmasada
lalapuna elbise sarıelbiseninyanında elinde bordo partföy var elbise tek başınagüzel değil ben olsam 42,90

böyle bir sürü orta bo uzunlukda gümüş renkli zincilerle süsLERDİM kolye kullanrdım kalınlığı bilek kalınlığında olcak
işaret parmağıma kocaman bir yüzük sımsıkı bi at kuyruğu yoğun göz makyajı yokgibiduran bi ruj ayakkabı için bord0 koyu bord0 yada siyah terciH ederdim çanta olarak siyah ne klasik ne spor ikisi arasında çapraz orta boy çanta

Son düzenleme:

Bu da beğendiğim elbiselerden biri, dediğin tarz bir kombinle süper olur hakikaten. Aslında senin bu sitelere danışmanlık hizmeti vermen lazım:)) süper satış yaparlar valla:))

Bu da beğendiğim elbiselerden biri, dediğin tarz bir kombinle süper olur hakikaten. Aslında senin bu sitelere danışmanlık hizmeti vermen lazım:)) süper satış yaparlar valla:))

:))) he valla güzelolur
tarzlarımız yakın ben sade detaylarla zengin elbise seviyorum spor şıklık bi ayakkabıyla sporbi ayakkabı makyajla şık olacak çok yönlüelbiseleri seviyorum

:))) he valla güzelolur
tarzlarımız yakın ben sade detaylarla zengin elbise seviyorum spor şıklık bi ayakkabıyla sporbi ayakkabı makyajla şık olacak çok yönlüelbiseleri seviyorum

Aynen:)) Ama ben çok elbise giymiyorum, daha çok pantolon veya etek tercih ediyorum, özellikle pantolon, gömlek ve ceket kombinlerini seviyorum. Takım hiç sevmem mesela, pantolon ve ceketin farklı, hatta zıt renklerde olmasını severim.