2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

malesefcnm olmaz göğüsleri iri ve orda renk ve çizgi olarak göğsü vurgulayan bir yapısı var bizim var olanı saklamamız lazım

Doğru ya, göğüs problemi vardı, peki büyük göğüsleri küçük göstermek için ne yapılıyor? Küçükleri büyük göstermek için dolgulu sütyen yetiyor da büyüklerde iş daha zor.

takım bende sevmem daha öncede yazdım zıt renklerin uyumunabayılırım meselakalemyüksek bel sigaret dediğimiz kumaş pantalon üstüne bedene oturan gömlek onunüstüne bedene sımsıkı oturan ama giysinin sadeleğinideğiştircek bi ceket güzel büyük bi el çantası yada zarf şeklinde portföy çanta plartformsuz önü sivri ve çivi tapuk ayakkabı saçlar mutlaka toplu olmalı koyu renk bol rimelli farsız göz makyajı burda ruj ve ceketi patlatıyoruz yani ön planaçıkarıyoruz şahsen cidid bi kurmda çalışsam böyle bi kombinle giderdim

Son düzenleme:

önüdetaysız düz inen ve koyu renkde giysiler seçmeklazım kumaş seçimide önemli tabi sımsıkısarmamalı jarse gibi,elastik olan kumaşlar olmamalı

önüdetaysız düz inen ve koyu renkde giysiler seçmeklazım kumaş seçimide önemli tabi sımsıkısarmamalı jarse gibi,elastik olan kumaşlar olmamalı

Hımm haklısın, kumaş ta çok önemli, benim saten elbisem var ve kilo alınca kötü duruyor, zayıflayınca onu da giyerim, sen kumaş deyince aklıma geldi:)

gerçi pomo türbanlı olduğu için bu elbiseyi tercih etmez ama özelhayatında kullanabilir bence kilo sorunu olan bayanlar bu tarz elbise giyebilir vucut hatlarını belli etmiyor ama zayıf gösteriyor

Çok güzelmiş gerçekten, yaka kesimi ve etek uçları harika, bence de Pomo evde giyebilir bu tarz bir elbise, çok ta yakışır.

Çok güzelmiş gerçekten, yaka kesimi ve etek uçları harika, bence de Pomo evde giyebilir bu tarz bir elbise, çok ta yakışır.

evetçokda yakışır pomo yarın okuyunca tüh kaçırdım sohbeti dicek eminim pek seviyor süs den konuşmayı gerçi kim sevmezz ki ben bayılıyorum

evetçokda yakışır pomo yarın okuyunca tüh kaçırdım sohbeti dicek eminim pek seviyor süs den konuşmayı gerçi kim sevmezz ki ben bayılıyorum

Aynen, kadınların hassas noktası bu konular:)) Pomoyla da tekrarlarız bir ara. Baksana baş ağrımı bile unuttum resmen konu elbise, süs, moda olunca:))

sabah kalktım cnm birşey istemiyor aşırı şişim. 5 aylık hamileyken böyleydi karnım. (son iki hap kaldı reglim yakın)
1 bardak su
1 bardak limonlu su
1 çay b. yarım yağlı süt ile t kahvesi

öğlen
1 yumurta ile 7 dilim sucuk.
çok az yufka ekmek
2 kupa çay

diyetisyene gitim, spora gittim, geldim ve.

yarım yeşil elma
1 küçük mandalina

akşam
1 tabak et suyu ile pişmiş nohut yemeği yedim.
1 tane etimek
3 kaşık yoğurt

3 dilim nar
yarım yeşil elma
2 adet ceviz

az önce de 1 çay bard yarım yağlı süt ile t kahvesi

Duygucum, çok güzel bir sohbet oldu, çok mutlu oldum, bunu tekrarlayalım, hatta 64 kg olup buluştuğumuzda mağaza gezelim:)) Ben yavaş yavaş yatmayı düşünüyorum, inşallah sabaha bomba gibi kalkarım ve bol hareketli bir gün olur..

menün güzel akşamneden etimek yedinn onun dışında gayet güzel

benim içinde çok keyifliydi valla ilk buluşmamız da pek onlara zaman kalacağına düşünmüyorum ohbetkoyuolcak ama 2.buluşma moda üzerine olsun:)))

iyigeceler keyifli uykularr yarın bombab ol patla spora:))) hadi baş başş

menün güzel akşamneden etimek yedinn onun dışında gayet güzel

normalde pilav yerdim nohut yemeğinin yanında ama yoktu cnm, yufkayı da ıslatmaya üşendim. çok soğuuuuuk.
yemeğe de karabiberi fazla kaçırdım ekelerken... acı olmuş acıyı bastırsın istedim :))

ay şuan kendi kendime gülüyorum benim oğlan odanın ortasında gözlerini dikmiş bana bakıyor bende nesliyle yazışıyorum sonra baktımoğlana sonra bilgisayara baktımsonra tekrar baktımkendi kendime diyorum oğlan niye bana bakıyor sonra aramızdaki diyolog

anneeeeeeeeeeeee
efendim oğlum
kaka yaptımm,bez nedee????
(ben olası vermedim günde bir kere öğlen yaparız o hakkıkullandık) neyse
gitti odaya
anne bez neeede
eeee eeee odasında oğlum
yok annee nedeeee
sonra bi baktım yapmış gerçekden aferim dedim yazainşallah wc eğitimizi tamamlıcaz neysee devamı şöyle olduu
kuzey hadi gel yatalımm
ittemiyommmmmmmmm uyumucamm

aybaya dillendi bi çocukk bu aralar popüler cümlemiz ittemiyomm çorba,uyumak ittemiyomuş sıpa aramızda ciiddibi diyologolduğunda bu cümleyi söyleyince gülüyorum oda beni ciddiye almıyor heyy ALLAHIM yaa

ayy çok tatlı oluyorlar ya maşallah.
benim kız da uyumuyor şimdi, uyuyacak gibi süt detir anne dedi, sütünü de içti

annee gucuu gucuu diyo. kucağıma gelecekmiş.

kakasını söylemesi çok güzel maşallah. ben de havalar ısınsın başlayacağım

ben bi ara 2 hafta kadar denedim duygu tam 18 aylıktı. ve bayağı bir de öğrenmişti. sabah kalktığımda bi kaç kez bezini de kupkuru buldum üstelik. ama sonradan unuttu sanki, ben de tekrar bağladım bezini. ayıptır söylemesi şimdi ben wc ye gidince arkamdan gelir sifonu çekerim by by, göyüşüyüüz der. öğretirken sifonu birlikte çekerdik, by by yaptırırdım :))))