- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.581
ayy çok tatlı oluyorlar ya maşallah.
benim kız da uyumuyor şimdi, uyuyacak gibi süt detir anne dedi, sütünü de içti
annee gucuu gucuu diyo. kucağıma gelecekmiş.
kakasını söylemesi çok güzel maşallah. ben de havalar ısınsın başlayacağım
ben bi ara 2 hafta kadar denedim duygu tam 18 aylıktı. ve bayağı bir de öğrenmişti. sabah kalktığımda bi kaç kez bezini de kupkuru buldum üstelik. ama sonradan unuttu sanki, ben de tekrar bağladım bezini. ayıptır söylemesi şimdi ben wc ye gidince arkamdan gelir sifonu çekerim by by, göyüşüyüüz der. öğretirken sifonu birlikte çekerdik, by by yaptırırdım :))))
ayy maşallahkuzunaaaa öp benim için
bizimkisi akşam oldumu saatini biliyor anne bayyışüt diyor:)))
ben yazın denedim 2 yaşındaydı hazır değildi kışında zorlamıyorum yaza inşallahh hatta bahara başlarımm inşallahh inşallah zorluk çıkarmaz bu sıpalar bizeee
öperim teyzesi, sen de yakışıklı oğlunu öp
inş ya bakalım ne serüvenler yaşayacağız. allah (cc) kısmet ederse yazarız buraya maceralarımızı, cinnetlerimizi....
Günaydın kızlaarrr, güzel bir haftasonu olsun hepimize. Yeni kalktım, çok iyi geldi fazla uyumak, baş ağrım da geçti, gece bere ile yattım valla:)) Kahvaltıdan sonra AVM'ye gideceğiz eşimle, ev için alışveriş yapmamız lazım, bugün Leslie de yapacağım:) Biraz ev işleri var, fazla kasmadan yavaş yavaş onları da yapmam lazım, ara ara gelirim foruma.
Ayy salep ne güzel olurdu ama yok kiİşyerindeyim, bulabildiğim tek şey form yulaflı bisküvi.
patate=sen zaten
tayt olayını yarın yazarım
ıslak saç çok tehlıkeli bu soğuklrda tekrar geçmiş olsun
Hiç sorma canım yaa, sabah ayılamadım o yüzden duş aldım ve öyle çıktım evden, sonra da az da olsa yağmur değdi ya kafama ondan oldu herhalde. Şimdi kafama bir bere geçirdim, uzattım ayaklarımı bilgisayarda takılıyorum. Spordan vazgeçtim bugün, tekrar terleyip duş almayayım. Erken yatarım, birazdan da yeşil çay yaparım kendime iyi gelir. İlaç konusunda ben de senin gibiyim, kolay kolay ilaç almam, evde ağrıkesici falan var ama başağrım ve beremle oturuyorum, ilaç içmiyorum.
cnm benimyazlık hamile taytımoldugu için aradaki farkı görüyorum tabi sana ince gelebiliri ben sana taytın numarasınıyazayım sengittiğinde onagöre bakarsın
sağ ol cnmm,aslında ben uyumsuzluğun uyumunudaha çok severim yani çanta ayakkabı takım yapma işte başdan aşa aynı renk olayını sevmem bazı konularda klsikçiyimdir mesela bi küpemvar her giysime aynıküpeyi takarım onun gibi
ayyy en sevdiğimyemek çocukluğumda beni mutlu edenşey
1- evde kurufasulye pilav ve taze ekmek varsa
2-birde kemal sunal filmi
ALLAHH o gün en mutlu günümolurdu
bu arada geçmiş olsun güzelbi bitkiçayı iç ayaklarını uzat hafif loş olsunışığın sakın bi film izleilaça gerekkalmadan toparlarsın inşallah
Akşam yemeğimi yedim, üstüne tatlı isteğimi bastırsın diye bolca kuru kayısı ve kuru erik yedim ama kesmedi, dolapta çikolata buldum ve ona saldırdımçok sinir oldum ama krize girdim resmen. Bir de felaket başım ağrıyor, neden böyle oldu anlamadım, sinüzit mi tekrar onu da bilmiyorum, tez zamanda gitsin benden yaaa..
Iyi aksamlar kizlar
Kizim biraz iyi oldu cok sukur eee oyle olunca benim moralimde yukseldi
Duygucum elbise yorumlarina bayildim bende cok dikkat ederim boyle seylere yani uyum olmazsa olmazimdir sac makyaj hersey uyumlu olmali
Ama nesliye cok yakismis elbise zaten elbise biraz salas olunca daha hos duruyor
Selam kızlar, bugün fena yağmur var buralarda, markete uğrayıp salep alacaktım ama uğrayamadım. Yemek yaptım, kuru fasulye pilav var menüde:) Birazdan yiyeceğiz, şimdi bir girip bakayım dedim yemekten önce, bugün başım ağrıyor nedense, Leslie yapmayı planlıyorum ama geç saatte yaparım artık. Önce yediklerimi sindireyim biraz:) Pomocum sen de yapacaksın değil mi bugün Leslie?
dilvinelbise 59.90
tarçın renkli ve mavi renkli elbiseninortasında
bugün diyetisyene gittim. en son 12 kasımda gitmişim ve o zamandan bu yana 1100 gr gitmiş. o zaman üzerimdekilerle hafifti tabi. şimdi kapalı da olunca başımda şalım da vardı...
erken kalkamıyorum, kızım 12 gibi uyuyor. ben yatmaya 1 oluyor nerdeyse. sabah da kalkamıyorum. kalksam ne yapayım ki diyorum (üstelik hafta sonları elektrik yok) uyuyorum. düzen olmayınca diyet de olmuyor. sabah erken kalkayım dedim ama büyük ihtimal kalkmayacağım çünkü elektrikli soba kullanıyoruz üşümek istemiyorum. şu aralar soğuktan mutfağa bile geçmek istemiyorum zaten
sabah kalktım cnm birşey istemiyor aşırı şişim. 5 aylık hamileyken böyleydi karnım. (son iki hap kaldı reglim yakın)
1 bardak su
1 bardak limonlu su
1 çay b. yarım yağlı süt ile t kahvesi
öğlen
1 yumurta ile 7 dilim sucuk
çok az yufka ekmek
2 kupa çay
diyetisyene gitim, spora gittim, geldim ve
yarım yeşil elma
1 küçük mandalina
Duygu, sence Pomo'ya şöyle bir elbise nasıl olur? Ben yakışır diye düşünüyorum, böyle canlı bir mavi hoş olur sanki.
Yakası Taş İşlemeli Elbise 5 - Lacivert&Siyah - Kaiza
evetçokda yakışır pomo yarın okuyunca tüh kaçırdım sohbeti dicek eminim pek seviyor süs den konuşmayı gerçi kim sevmezz ki ben bayılıyorum
Doğru ya, göğüs problemi vardı, peki büyük göğüsleri küçük göstermek için ne yapılıyor? Küçükleri büyük göstermek için dolgulu sütyen yetiyor da büyüklerde iş daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?