2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayy maşallahkuzunaaaa öp benim için

bizimkisi akşam oldumu saatini biliyor anne bayyışüt diyor:)))
ben yazın denedim 2 yaşındaydı hazır değildi kışında zorlamıyorum yaza inşallahh hatta bahara başlarımm inşallahh inşallah zorluk çıkarmaz bu sıpalar bizeee

öperim teyzesi, sen de yakışıklı oğlunu öp

inş ya bakalım ne serüvenler yaşayacağız. allah (cc) kısmet ederse yazarız buraya maceralarımızı, cinnetlerimizi....

Iyi geceler kizlar elbiseler cok guzelmis. Insallah uzerinizde de goruruz.

Sabah: 2 bardak su

4 dilim sucukla 1 yumurta domates salatalik 1 yesil zeytin sekersiz cay

Ara: bitki cayi 1 kurabiye

Ogle :1 buyuk kase mercimek corbasi 4 kasik yogurt 1 dilim cavdar ekmegi

Ara: 1 mandalina,1 kuru incir canim tatli istedi

Aksam: 1 tabak bulgur pilavi uzeride 2 kasik et haslanmis 1 kase yogurt

Aksam yemeginden sonra 1 bardak bitki cayi siyah cay 1 yemek kasigi antep fistigi 1 yemek kasigi kuru uzum 3-4 tane yer fistigi
2 litre su + 30 dk egzersiz

öperim teyzesi, sen de yakışıklı oğlunu öp

inş ya bakalım ne serüvenler yaşayacağız. allah (cc) kısmet ederse yazarız buraya maceralarımızı, cinnetlerimizi....

öperim seve sevee o ittesin ittemesin uyumayagitsekiyi olcakk
NE YAŞARSAK YAŞIYALIMKEYİFLİ Bİ SERÜVEN OLCAK O KESİN BİZSİZDEN YARIM YAŞ BÜYÜYÜZ GALİBA 31 AYLIKOLDUK BİZ BUGÜN HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLERİ YAŞICAZ GİBİ
NEYSEE ALLAH KIZINA SİZLERE BİZLERE HERKEZE RAHATLIK VERSİN

Arkadaşlar,

Benim bir kaç yılda bir birikmiş 5-6 kilomu bir çırpıda verdiğim bir yöntemim var; az uyumak ve akşam 18:00'den sonra birşey yememek (meyva ve şekersiz içeçekler hariç).

Sonuç hiç şaşmaz; siz de ayda minimum 4 kilo verebilirsiniz..

Normalde akşam 12 de yatıyordum ve gündüz 10 da kalkıyordum( e dolayısıyla karpuz yata yata büyür diye boşa dememişler),soora aile saadeti olsun,hep birlikte mutlulukla donatılmış sofraya artık eşim akşam sekizde mi gelir dokuzda mı gelir,o saatte tıka basa yiyordum.Bu da ikinci hatamdı.

Şimdi bir de Tibetin gençlik pınarının 5 hareketini yapıyorum, azıcık da vücut toparlansın diye. Süper oluyorum:)))( google dan videosuna bakabilirsiniz)

Sizde de işe yarayacağına eminim, metobolizmayı zaten benim yaptığım iki hata bozuyor.( Bu arada hamile kalacağım için veriyorum bu fazlalıkları-yemekten kısmadan- yoksa azıcık balık etli olmak bir sorun olmamalı bence)

Günaydın kızlaarrr, güzel bir haftasonu olsun hepimize. Yeni kalktım, çok iyi geldi fazla uyumak, baş ağrım da geçti, gece bere ile yattım valla:)) Kahvaltıdan sonra AVM'ye gideceğiz eşimle, ev için alışveriş yapmamız lazım, bugün Leslie de yapacağım:) Biraz ev işleri var, fazla kasmadan yavaş yavaş onları da yapmam lazım, ara ara gelirim foruma.

günaydın
hadibakalımkolay gelsinnn sanaa

canım ne yaptın sen aman ha bır donem benım de sınuzıtım vardı ıslak sac ve ruzgarlı havalar tam dusmanıdır bu hastalıgın dıkkat et bu konularda bıtkı cayı ve dınlenme fıkrı umarım ıyı gelmıstır sana.

ben de de tam tersı hersey benzer tonlarda hatta aynı tonlarda olmalıdır takntıdır resmen renk uyumu bende.

ben kuru fasulye nohut cocuklugumdan berı az severım hele kı ısyerımızde haftada 2-3 kez rahat yıyınce ıyıce bıktım desem yerıdır. yenı yenı azalttılar eskıden 5 gunde 3 kez baklıyat olurdu ıkı kez kuru fasulye bır kez nohut.

ya canım yemesen ıyıydı tabıkı ama bazen oluyor boyle. bugun spor yaparsın telafı edersın bence.

guzel haber vermıssın ne guzel. sevındım senın adına. hem normal hayatına donmen daha kjolay olacaktır hem de tam mutlusundur kızını ıyı gordugun ıcın.

hımmmmm menunde baklıyat varmıs sevındım. et yok yanı :)))))))) bak ben oglenlerı sık yıyorum oyuzden aksam yememe gerek kalmıyor ama sen baklıyata da agırlık ver canım. mesela guzel bır mercımek tarıfın vardı erıstelı. o cok guzeldı ondan yapsana bazen.

ben ondan epeydır yapmadım ama detoks ıcın hazırladıgım vardı onu yedık esımle gecen hafta. gayet de guzel oldu az yag ve baharat ıle. buzlukta bıraz daha var fazla haslamıstım. onu da cıkarıp hafta ıcı yemeyı dusunuyorum.

canım ben sadece yarım saat leslı yapabıldım cuınku cok ısım vardı aksam. pazar gunu bosa cıkmak ıcın, yemekler yaptım bıraz. gunluk yemek hazırlıgım, bulasık makınası, camasır makınası olayı derken gec oldu baya. bısıkletı yapacak olsaydım hıc zamanım kalmayacaktı uyku ıcın. kac gundur gec yatıyorum yorgun ve uykusuzum zaten.

sabah erken kalktım ama ıse gec geldım ona dogru geldım. mutfagı toparladım evı supurdum camasırları katladım falan.

aksama toz alırım, yesıllık yıkarım, wc banyo yıkarım, spor yapıp dus alırım ve bu sekılde pazar gunune ıs bırakmamıs olurum dıye dusunuyorum. eve temızlık aldıramıyorum ıkı uc haftadır, o bayan rahatsız da. utum var bırıkmıs, ona bır cozum bulmam lazım. baska bırını bulurum utu ıcın. temızlıgı nasılsa kendım hallettım.

dilvinelbise 59.90
tarçın renkli ve mavi renkli elbiseninortasında

elbıse secımlerıne bayıldım ben de. ayrıca sıtede elbıselerın hepsı cok guzel. ama zayıflasam bıle gıyemem bu boy. ama tarzlara bayıldım benım tarzım daha femınendır burdakılerın cogu tam benlıkmıs aslında.

canım ısın zor valla. uyku saatı, msıafır ve ıs duzenı bıle allak bullak edıyor kaldı kı cocuk ve elektrık olayı. hakıkaten cok bozmus duzenını. senın dısıplınlı oldugunu bılıyorum hatırlıyorum sartlar elvermeyınce cogumuz o dısıplını yakalayamadık zaten. 2 saat yururdum yorgun olsam bıle, ıs cıkısı yururdum. ama sımdı gunluk dısarda yurume ımkanım 15dk+ 15 dk oluyor dıyebılırım cunku her yer kar buz. ayrı bır odaya cekılıp leslı yapardım mesela esımın yanında rahat edemıyorum spor yaparken. ama sımdı kısın gıdemıyorum ayrı odaya. hepımızde var kısın etkısı.

sızın elektrıkler nıye yok haftasonu ?????

Duygu, sence Pomo'ya şöyle bir elbise nasıl olur? Ben yakışır diye düşünüyorum, böyle canlı bir mavi hoş olur sanki.

Yakası Taş İşlemeli Elbise 5 - Lacivert&Siyah - Kaiza

canım ben de bu elbıseler baktım farklı renklerı vardı hosuma gıttı ama oncelıkle tarzı bıraz fazla şık geldı. ama en cok da gogus bolgesı olayını ben de dusundum duygu gıbı. cok anlamam bu ıslerden ama bu elbıse daha buyuk gosterır dıye dusunebıldım demekkı dogru dusunmusum modacımız oyle dedı :)))))) yasasınnnnnn ben de ogrenmısım :))))))

evetçokda yakışır pomo yarın okuyunca tüh kaçırdım sohbeti dicek eminim pek seviyor süs den konuşmayı gerçi kim sevmezz ki ben bayılıyorum

yaaaaaaa ben o elbıseye bayıldım tam bılmıssınız benım tarzım benım :))))))

hangı sıtede var o elbıse. etek boyu daha uzun olur ben de alabılırım dısarda gıyebılırım olmadı evde gıyeyım :)))))) sapıttım zaten elbıse konusunda. sanırım bundan sonra hep elbıse gıyecegım ben :)))))))

duycugum ben de axess de var garantı bonus da. bonusdan yapıyorum genellıkle alısverıs. hesap kesım tarıhını beklıyorum termos falan alacagım hepsı burada com da. modanısadan da elbıse alacagım. beklıyorum oyle bayram cocugu gıbı :)))))

ya ben eskıden boyle degıldım tam renk takıntım susum pusum coktu da. hatta her kıyafete uygun oje surerdım aynı renk falan ama kıyafet cok almazdım sımdı sapıttım :)))) hakıkaten sohbetı kacırmısım. bır daha denk gelırsenız boyle, bana msj atın ben de geleyım. anında sohbet edınce daha keyıflı oluyor tabıkı.

evet canım benım gogusler kucuk olsa kesınlıkle daha ınce gorunurum gobek ve gogus bırbırınden uzak olunca cok farkedıyor. bel boslugu karın boslugu cıplakken de gıyımlıyken de daha bellı oluyor. ayrıca mesela cogu seyın bedenı olabılecekken, dugmeler kapanmıyor gogusten dolayı.

kucuk gostermek ıcın kucultucu ıc camasırı kullanıyorum ben. asırı bol da gıymıyorum asırı dar da. renk konusunda sadece elbıselerde koyu renk sectım onun dısında her rengı gıyıyorum.