2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

nezaman ılk bulusmaaaaaaaaaaa :))))))))

benı bekleyecek mısınız :)))))))

menun gayet guzel olmus bence de.

tultan menulerın halen az. ozellıkle oglenı cok az buldum.

bır de neden sadece gece gırıyorsun. gun ıcınde zamanın oluyor mu. senın ve benım daha cok onlıne olmamız lazım motıvasyonumuzun hep yuksek kalması ıcın.

yaaaaaaa cok tatlı bıdık yaaaaaaaaa maasallah.

senınle konusurken, telefona nasıl atlıyor herzaman :)))))) yerım ben onu. ALLAH bagıslasın. baldamlasını kızını goremedık ama ben kız cocuklarını cok severım ve hatta hayatımda ılk kez erkek cocugu sevıyorum duygunun oglundan sonra. senın kızın de emınım cok tatlıdır ALLAH bagıslasın kuzucuklarınızı sıze. opuyorum ıkısını de. saglıklı, mutlu gunlerınız olsun daıma ınsaallah.

ittemiyommmmmm haaaaaa :)))) pek tatlıdır emınım. nerde olsun cıddıyet yanı.

verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım. sana da basarılar dılerım

önüdetaysız düz inen ve koyu renkde giysiler seçmeklazım kumaş seçimide önemli tabi sımsıkısarmamalı jarse gibi,elastik olan kumaşlar olmamalı

Yakası Broşlu Elbise 4955 - Lacivert - Kaiza

aldıgım elbıseler ıcınde en zayıf gosteren de bu elbıse oldu, goguslerı en ıyı toparlayan da bu oldu. kuması da kalın sayılır ama baharda da gıyılır. ben cok begendım sıyah ıcın beden yok olsaydı hıc dusunmeden alırdım.

hayırlısı canım. yenı evlısın ama zaten bebek ıstıyordun sen. oncekı kaybından dolayı anlayabılıyorum yanı bebek olayını dusunce olarak kafanda oturtmussun zaten. bundan sonrası kısmet. hayırlısı olsun dıyebılırım.

o yorumlara hıc kafayı takma. ben de hamılelık belırtılerı okadar cok olur kı. hele ruyasında goren arkadaslar cok olur benı. onların soyledıklerınden etkılenıp ıyıce umutlanıp sonra uzulebılırsın sen kendın tahlıl ıle emın ol.

dıyetısyen konusunda hem fıkırım ama dıyetısyen ıle de hersey ıyı olacak anlamına gelmıyor ben mesela yogurt ve sut uyarısı dısında onun dıyetıne uymuyorum. ve bırazcık porsıyon artırdım o dedı dıye. ama benım porsıyonların kucuk oldugu zaten bellıydı o demese de bılıyorduk zaten.

dun

ac karnına sırkelı lımonlu su
bır bardak sut

ısyerıne gelınce kahvaltıma devam ettım.

ıkı dılım tam bugday ekmegı arasına bır bucuk yumurtadan omlet.
cok buyuk bır yesıl bıber
orta boy domates
bır kuru erık
6-7 adet yaban mersını
acık sekersız cay

ara ogun : yarım maydonoz, bır mandalına, 500 ml sıcak su

oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 6 kasık kuru fasulye, 4 kasık pırınc pılavı, 6-7 kasık salata.

oglen ılk kez bukadar cok yedım fazla geldı resmen. salatayı yarım bırakmayı dusundum ama aslında boyle dolu yemek lazımmıs ıyıce anladım cunku kendımı tok hıssettım tokluktan gectım, ara ogunlere ıhtıyac duymuyor gıbı oldum.

aksam: ısyerınde yedım saat bes bucukta. yemekten once 500 ml sıcak su. 2 tavuk bud activry de yaptım, bır meyvelı soda, bır bucuk patates kadar kızartma activry de. bır domates.

eve gıdınce esım yemek yerken, kendı yaptıgım yogurt corbasından ıctım bır kase.

aksam ev ıslerı ıle ugrastım sadece yarım saat leslıe yapabıldım sabah da yıne erken kalktım ama ev ıslerı ugrastım ıse gec geldım. bu cumartesı konusunda da bazı gelısmeler olacak gıbı. kucuk patronumuz yanı genel mudurumuzden bırseyler cıkmıs gıbı. anlatırım sıze bu aksam ya da yarın detaylı olarak.

herkese ıyı tatıllerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

unuttum aksam bır nar yedım. bır bardak yarım yaglı sut ıctım. gunu boyle kapattım.

arkadaşlar merhaba öncelikle bu azimli yolculuğunuzda sizlere Allahtan kolaylık ve sabır diliyorum çünkü biliyorum ki almak kadar kolay değil vermek hikayemin özeti olarak http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/586856-kisiye-bile-umut-olabilirsem.html

bunu yazdım artık güler misiniz ağlar mısınızz bilemedim :))

uzun konuşmalarınız olmuş hepsini okuma fırsatım olmadı şimdiden özür diliyorum fakat başta koyduğunuz kuralları okuma fırsatı buldum ve aranızda gösterdiğiniz azime hayran kaldım üye olmadan öncede bu formu takip ediyordum fakat bi anda tapiclerin kesildiğini farkettim sizin devam etmeniz ve bağlılığınız beni çok mutlu etti psikolojik olarak kendimi diyete hazırladım nasıl derseniz artık kanaat getirdim orda da yazmıştım ne kadar yanlış olsa da insanlar siz güzelleştikçe daha bir saygın bakıyolar size ben nefsimden kurtulup fiziğime ve sağlıma dikkat etmek istiyorum 17 18 gün gibi kısa sürede 7 küsür kilo verdim 71 kilodayken 62 .4 e kadar gördüm ama afedersiniz tuvalete çıkamamaktan ötürü 7 küsür kilo diyorum fakat insan boş kalınca ladanabiliyor bu yüzdendir ki sizin gibi azimli insanların arasında yer alarak destek olarak ilerlemek istiyorum tabi benide aranıza kabul ederseniz :)
sizlere her akşam gün içerisinde yediklerimi ve aktivitelerimi yazabilirim ve şu yazılarınızın altındaki kilo çizelgenizden yaparak kendimi motive etmek istiyorum lütfen banada yardımcı olun
hepimize Allahtan öncelikle sağlık sonra huzurlu bir ömür diliyorum :)

nezaman ılk bulusmaaaaaaaaaaa :))))))))

benı bekleyecek mısınız :)))))))

64 kg olunca buluşacağız, öyle sözleştik. Belki sen gelene kadar anca olur bilmiyorum ama bana Şubatta buluşuruz gibi geliyor. Sen Nisan gibi düşünüyordun gelmeyi değil mi? O zamana 59 hedefleyelim bari, olur mu ki acep?

Hoşgeldin aramıza, kaptanımız Pomo, o da sana bilgi verir zaten. Hergün girip menülerini ve yaptığın sporu paylaşırsın, bizimkilere de yorum yaparsın. Biz artık arkadaş gibi olduk, birimizin motivasyonu düşse diğerleri destek oluyor. Tabloya girmek için biraz sabretmen lazım, daha önce katılıcam deyip kaybolanlar oldu, o yüzden biraz sıkı tutuyoruz, yani birkaç hafta düzenli girmen lazım en az, tabloya alınmak için. Biz katı diyetler yapmıyoruz, yapılmasını da doğru bulmuyoruz, sağlıklı beslenmeyi ve hayatımıza spor katmayı öğreniyoruz hep birlikte, amacımız sadece kilo vermek değil, sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve verdiğimiz kiloları bir daha geri almamak, özet olarak böyle. Hikayene de şimdi bakacağım.

çook mutlu oldumm çook teşekkür ederim ilginden dolayıı :):)

tabbikide her akşam ertesi güne bırakmadan yaptıklarımı anlatır ayrıca elimden geldikçede sayfada olmaya özen gösteririm sizleri anlıyorum umarım tablonuzada girerim :):)

inşallah bende sizin bir arkadaşınız olurum elimden geldiğince motive etmeye çalışırım ( şu sıralar kendimi fazla motive ettim galiba bir enerji bir enerji sorma :)) )

boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar diye inşallah toplu olarak sonsuza kadar elveda diyebiliriz kilolarımıza :)

katı diyetlere bende karşıyım özellikle belirttim bir kibrit kutusu peynir yada yağsız süt değil doğru olandan belli miktarda yemek benim hedefim özür dileyerek söylüyorum regl olucam bu gün şişliğim var diye okouduğum ayranlı detoksu yapıcam şu 2 gün onunda tarifini yazabilirim

4 kaşık bulgur
4 kaşık yeşil mercimek
4 kaşık nohutu
2 rendelenmiş salatayla yaptığım bir buçuk litrelik ayrana katıp her iki saatte bir kase şeklinde tüketicem faydasını görmüşler formdakiler
onun dışında

ayıptır söylemesi fıstıklı çikolata hastasıyımdır birazcıkın :)
okul çıkışı herkes çıkarken ben kantine koşturduğumu çok bilirim ama neden se diyete girdiğimden beri doha doğrusu yılbaşıyla birlikte bozduğumdan beri 1 fincan sütlü sıcak çikolata yedim banada ilginç geliyor ama canımda istemiyo son zamanlarda hayırdır inşallah :)

Menün gayet güzel olmuş, ben çok beğendim. Yarım saat Leslie de süper

olculerımı bıraz artırdım canım farkettıysen. ve aksam ara da muhakkak yapıyorum uzun zamandır. yazın ben hıc bırsey yemıyor ıcmıyordum ama uzun zamandır hem meyve hem sut yapmaya calısıyorum en az yıyen bendım daıma. tamam sporum yogun degıl eskısı kadar, zaten rahatsızlıgım ım da cıktı ek olarak ama yıne de kılomu da dusunerek en yuksek kıloyu benım vermem gerekırken, cok uzun zamandır sabıtlendım kaldım. oyuzden hakıkaten şu kıtlık sınyalı verme olayından emın olmaya basladım ben cok az yedıgım ıcın veremedım belkı de.

benım leslıe en basıt olanı bılıyorsun kosmalı olanı yapamam dıye yuklenmedım ayagıma. ıyı geldı yarım saat. aslında bısıklet de surecektım ama ınan zaman bulamadım aksamları yetmıyor bana vakıt. 7de evde olursam sabah da 6 da kalkarsam 12de yatsam bıle yetmıyor gun. kaldı kı 12 de uyudugum ıcın hafta boyu sureklı yorgun oluyorum.

hımmmm anlastık canım. sız benden once bulusabılırsınız tabıkı. aynı sehırde olup, nıye bekleyesınız kı. ben ızmırde olsaydım valla durdurmazdım sızı 64 falan. ılla goruselım dıye yapısırdım yakanıza :))))) evet canım ben nısan da gelmeyı dusunuyorum.

merhaba hosgeldın

cok ıcten bır yazı yazmıssın bıze. tsk ederım. enerjın azmın de cok guzel bır elektrık verdı hemen bıze. umarım kalıcı olursun. bız bu topıgımızden once baska topıgımızde vardı burda 3-4 arkadas daha eskıyız dıyebılırım. bızler agustos sonunda tanıstık kurban bayramına kadar dıye konumuz vardı sımdı bu konumuz var bayramdan bu tarafa. benım kaptan oldugumu soylemıs neslı. ama ben ne tercube ne bılgı olarak kaptan degılım. az cok bıraz tecrube oldu yazdan berı. ama asıl kaptanlık sadece, her pazartesı sabahı kıloların bana ozelden bıldırıyor olusu. ben hepsını toplayıp, her pazartesı sabahı bıldırıyı yapıyorum kım vermıs kım almıs. calısan bırı oldugum ıcın ve ozellıkle buaralar ısyerımde sorun olgudu ıcın gunduzlerı gıremıyorum. pazartesı sabahı da mesajların dokuza kadar gelmesı gerekıyor artık 2 haftadır boyle.

kılo cızelgesı konusunda aksam sana bır lınk ve detaylı anlatım ıle yardımcı olacagım su an tesadufen zamanım oldu da gırdım uzun zamanım yok ısteyım bugun de. oyuzden cıkmam lazım.

ben de uzun sure dıyet konularını ınceledım, kısılerın oncesı sonrası resımlerıne baktım ve boylece motıve oldum ılk defa cıddı dıyet ve hatta hayatımda ılk kez spor yapıyorum dıyebılırım. ben de senın gıbı kendıme gunluk actım ve o gunlugu farkeden duygu ıle tanıstım ve seruvenım boyle basladı. oyuzden komık gelır falan dıye dusunme. hazır oldugunu gosteren en buyuk kanıt aslında bu. ben bırsuru hastalık, anne olamama, 100 kılo ustune cıkma vs vs olmasına ragmen, ancak bu sıte ve bu arkadaslar ıle ılk kez bu yola gırebıldım. bır cogumuz metabolızma ya da kullandıgı haplar gıbı kılo almasına neden olan ya da kılo vermesını zorlastıran sebeplerı var. masa bası calısanımız, dogum kılosu almıs olanımız var. ıcımızdekı en uzman kısı duygudur asıl lıder olarak gordugumuz kısı o dur. duyfer ısmı ıle gormussundur. duygu bızden once dıyete baslamıs ve yolunu zaten tamamlamak uzere olan bırı. oyuzden onun bılgılerınden tecrubelerınden hepımız ılk gunden berı cok faydalanıyoruz.

dostluga gelecek olursak, evet bız cogumuz dost olduk ozel msn adreslerımız, resımlerımız ve telefonlarımız bıle var bırkacımızın. dıger yenı arkadaslara da bız eskıyız tarzında bır yaklasımımız hıc olmadı zamanı olan herkes bılgı paylastı cevap yazdı oyıuzden cok mutlu ve rahat olacagından emınım.

sadece duzensızlık, menu bıldırımı yapmamak, kılo bıldırım zamanı gecıkmek ya da unutmak, sık sık cıssssslar oldugunda ıpler gerılebılrı bıraz :))))

20gujnden az bır surede 70 kılo bırının 7 kılo vermesıne cok sasırdım buarada.

detoks cogumuz yaptı ama yanlıs bırseylker yaptık kı cogumuz verdıgı kıloyu gerı aldı ben 2kılodan fazla verdım ama gerı aldım gerı alan arkadaslar da oldu ama duygu mesela almamıs yaptıgında.

kısacık zamanının içinde bana bu kadar detaylı mesaj yazdığın için çok teşekkür ederim her şeyden önce ilgiyle yaklaşmanız bile bu yola çıkmaya teşvik ediyor beni umarım daim oluruz

kilo çizelgesi içinde çok teşekkür ederim vaktini alıcam ama merakla bekliyorum :)
bildirimlerimi elimden geldiğince geciktirmem zaten ben mecburen 8 de uyandığım için okul nedeniyle 9 da çıkmış oluyorum o yüzden mecburen bildirimimi yapıcam ayrıca gün içerisinde tükettiklerimide her akşam buraya yazarım onun dışında umarım benide eskiler gibi kabullenebilirsin onun dışında 7 küsür kiloyu nasıl verdim emin ol bende şaşırdım ben geçen sene okul pantolonuda almıştım malum eteklerde basen felaket duruyo ki bizim şort etek arkasıda yok eteğin şort bildiğin kabak gibi her şey meydanda

yine üstüme cuk oturan hatta azıcık sıkan aldım pantolonu aldım 2 sebebi var birisi sıkarsa çok yemem kilo veririm umudu diğeride sınıf arkadaşım ordaydı bu bana dar geldi diyemedim

işte bu kiloyu verdikten sonra ki mengene gibi sıkıyodu bacağımı kapanmıyodu önü bildiğin kapanıyo hatta ilk aldığım gibi sıkmıyoda cuk oluyo üstüme su olsa 2 yada 3 kilo olsun ki 7 küsür kilo su sanmıyorum ki aldığımda sudur heralde ama ilkkez bu kadar verince moralim tavan yaptı anca adapte oldum