2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

detoks cogumuz yaptı ama yanlıs bırseylker yaptık kı cogumuz verdıgı kıloyu gerı aldı ben 2kılodan fazla verdım ama gerı aldım gerı alan arkadaslar da oldu ama duygu mesela almamıs yaptıgında.

şahsen bunu yaptınızmı bilmiyorum ama bu beni aşırı doyurdu yani bilmiyorum böyle diyetmi olur miğdemde koca bir kase salatlıklı mercimekli bulgurlu nohutlu ( ve ben baharata bayılırım ) baharatlı ayran var ki şunuda söyleyim tadıdan bayıldım mesela bir öğünde fazla kaçırdığınızda mutlaka diğer öğün tüketebilirsiniz hem doyurucu hemde tadına bayıldım doğrusu :)

umarım bende almam geri yanlış ne yapmış olabilirsiniz ki eğer tuz tükettiyseniz belki ödem oluşmuştur diye düşündüm tabiki eminim benden kat kat tecrübelisinizdir

ayrıca söylemeden edemiycem ben diyet dışındada ekmek yemiyorum yani çocukluğumdan yemem alıştırmamış sağolsun annem bir tek baharatlı yoğurda doğrayıp yemeği severim yada tostta :)

guzel haber vermıssın ne guzel. sevındım senın adına. hem normal hayatına donmen daha kjolay olacaktır hem de tam mutlusundur kızını ıyı gordugun ıcın.
Evet canim kac gundur kursada gidemiyorum nihayet tekrar basladim
Ama simdide kontrolum var onun stresi var ne olur dua edin benim icin sali gunu adanaya gidicem umarim bi sorun cikmaz :18:

ben ekmek cok seven bırıydım ama sabah menusu dısında ekmek yemıyorum artık ekmek ya da tuzdan almadım hasta oldum hem ıshal hem asırı grıp. sporu da bırakınca o donemde aldım dıger arkadaslar neden aldı hatırlamıyorum tam.

detoks konusunda bız sadece cok guzel dolu bır kahvaltı yapıp, her ıkı saatte bır detoksu ıctık corba gıbı. en zorlanan ben oldum cunku asırı baharatlı yapmısım ayrıca ben yogurt seven bırı degılım o tat da bırlesınce gunde 3 bardagı zor ıcerek zor bır ıkı detoks gunu gecırmıstım.

detoks malzemelerını pılav gıbı yapıp yemek cok saglıklı ve normal doyuru bır menu olabılıyor onden corba, detoks malzemelerını bıraz yag ve kırmızı bıber ıle kavurup, yogurt ve salata da olursa.

rıca ederım. ben dahıl bır cogumuz bırılerını vesılesı ıle basladık ve ılerledık. destek ve moral cok onemlı. ve bızı anlayabılen ınsanların olması cok onemlı ayrıca. oyuzden bence forumda bır suru basarılı dıyet grubu oluyor.

okul demıssın tam ben de onu soracaktım yasın kac ? tam olarak nasıl bır doyet yapıyorsun merak edıyorum oyuzden menulerını merak edıyorum cunku 20 gunde 7 kılo cok garıp geldı hem de 70 kılo bırı olarak.

sanırım topıgımızın en genc uyesı sen olacaksın oyuzden sımdı ıcımde sıkıntı oldu, bunu dusunmek lazım gelısım cagındaysan bızım gıbı beslenmen sıkıntı olabılır. sımdı cıkmam lazım daha detaylı yazarım.

Bence bir süre dene böyle, ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Hergün yarım saat spor da yaparsan daha ne olsun:)) Sen koşu olanları yapma zaten, hiç gerek yok. Bir de en baştan onları yaparsan vücut alışır, sonra artırman gerekir. En güzeli her gün yarım saat kesintisiz spor, Leslie olur, bisiklet olur, yürümek olur, hepsi uygun bence. Sonra 100 kg altına düştüğünde biraz artırırsın süreyi. Bence koşma tarzı şeyleri 75-80 kg olduğunda düşün en erken.

benim kızın doğum günü 9 mart duygu. umarım keyifli olur :))

alt ve üst yapı işleri var sanırım

Kızlar bugün epey dolu bir kahvaltı yaptım, sonra eşimle ev için alışverişe çıktık, salep te aldım, içtim bile. İçinde şeker ve katkı maddeleri var ama her zaman içmiyoruz sonuçta, iyi geldi bana. Simit aldı eşim, marketten dönünce simitle ikinci kahvaltı gibi oldu, çok kuru kuru geldiği için ben yanında yoğurtlu kereviz salatası yedim, 1 kase de maydanoz yedim. Acayip tok hissediyorum, birazdan kalkıp Leslie yapacağım. Pilatesin 1. DVD'sini bulamadım bir türlü, eşime söyledim şimdi o bakıyor, muhtemelen bulur, yarın da pilates yaparım böylece. Akşam için somon almıştık ama yiyecek gibi değilim, yarın yaparım artık onu, bugün kestane, meyve gibi şeyler yeriz yeter. Bugün çok şükür regl bitti, tartıda da 300 gram farketti, sanırım iyi değerlendiremedim regl dönemini, pazartesiye ne olur göreceğiz artık.

şubat 2 de tam 18 olcam allah kısmet ederse :) lise son sınıf öğrencisiyim

18 yaşındayım diyorum rahatlıkla sabah tartıldığıma göre de 65.1 olmuşummmmm ayy çok mutluyum çünkü dün değil önceki 2 günlük lapa detoksunu yaptım detoksa başlamadan önce yani 3 gün önce 66.7 idim

pirinç lapası da

haşlanmış birincin içine yağ tuz yok baharatladım bir güzel içerisinede 1 domates doğrayım günde üç öğün yedim onun dışında su ve yeşil çay fakat lapanın ikinci gününde okulda öğlen şinitsel yedim ona rağmen gitti biraz ödemim ama bu detoksuda yapmayı çok istiyodum çünkü regl başındayım benim miğdem işiyo bu dönemde ve 3 4 ay da bir olmak üzere aşırı sancı çekiyorum o aylardan birindeysem diye hafif yemeye çalıştım bu detoksu ( ayranlı çorba ) yapıyorum

o 7 kiloyu vermeden önce benim üst katta arkadaşım var onunla her akşam paket paket fıstıklı çikolata yiyorduk olurya istediğimiz kiloya gelirsek bir kaçamak olarak ülkerin antep fıstıklı çikolatası diyorum başka bir şey demiyorum çok yiyorduk jelibonlar ülker çikolatalı gofret filan ama yalan olmasın cips miş çekirdekmiş tüketmiyorum yada kolada içmem kolay kolay

onları bir anda kestim

sabahları bir haşlanmış yumurta domates ve beyaz peynir ( yağsız değil benim süt ürünlerinde yağsıza karşı antipatim var :) ) ve akşam mesela annem güzel bir yemek yaptıysa ondan bir kaç çatal yedim çünkü akşam yakılmıyor ama insanın nefsi kalmasıda kötü çünkü ben kendimi sıkıp sıkıp diyeti bırakınca çok yemekten çok aldım öyle akıllandım o yüzden temkinliydim

aralarda bir meyve yedim genellikle bir avuç yaban mersini

öğlen yemeklerinde bir buçuk 2 kase çorba içtim eğer hamutlu patetesli makarnalı günse yani sebze yoksa sebze var çorbanın yarısı ve sebze yemeği yedim
bizim okul da arada çıkan menüde köfteli yemek makarna çorba cacık o durumlarda yarım kase çorba yarım kase cacık ve sadece köftelerimi yedim

hamburger günlerinde sadece içindeki eti yedim ketçap mayonezi özellikle bıçakla sıyırdım

akşamları da önceleri bir bardak kefir ( çok doyurucu tavsiye ederim ) kefirin zayıflatma özelliğide varmış ama bunu yemekle değil yemeğin kendisi olarak tüketmek lazım mış yemeğin üstüne kilo aldırıyomuş mesela bir ara öğün olabilir :)

yatana kadarda yeşil çay ve su abartısız aynı bu şekilde yaptım ve gözle görünür incelmemin yanı sıra anlattığım gibi kıyafetlerimin içine girdim pantolunun 2 tane gömleğimin içine girdim

şunuda söyleyim bu süreçte ağzıma en ufak bir kaçamak bile bir lokma ekmek yada bir lokma börek hatta makarna bile yemedim

çorbanın içindeki şehriyeleri bile elimden geldiğince ayıkladım arada kaçanlar varsa allah affetsin

bu arada çook çook geçmiş olsun (

bir yoğurt kürü okudum forma her yemekten önce bir kase yoğurda birer çay kaşığı olmak üzere zeycefil zerdeçal ve tarçın katıp yemek günde 500 gr verdiriyomuş denedinizmi bilmiyorum ve tok tutma özelliği varmış ben bu gün yediğim her kaseye zereçal zencefil kekik ve nane serptimde yedim belki o da tok tutu beni

detoksta 1.5 litre ayran yapın yazıyodu ben sulandırmadım zaten salata filan sulu direk 1 litre ev yoğurduna malzemeleri kattım her iki saatte 6 da 3. kasemi yedim 2 şer kepçe olmak üzere ay patlıycak gibiyim ben bir hata mı yapıyorum afedersiniz çok mu yedim acaba lütfen biri bişi desin :S

Yok yok normal, gayet tok tutuyor, bazılarımız yaparken bitirememişti o yüzden. Kilo verdiriyor ama ilginç bir şekilde. Tabi gidenin hepsi yağ değil, ama tartıda azalma görmek moral oluyor. Sen bunu yap ama böyle şeylere fazla sarma. Yaşın küçük daha, senin metabolizman çok hızlıdır şimdi, kafana da koymuşsun kilo vermeyi, bence verebilirsin de. Ama kilo verirken ihtiyacın olan besinlerden uzak kalmaman lazım, daha boyun da uzar senin, kilo vermeye takıp, tek tip beslenirsen gelişimin olumsuz etkilenir. Hergün, süt, yoğurt, peynir gibi şeyler, et, sebze, karbonhidrat yemen lazım, sadece dengelemeyi, abartmadan yemeği ve yediklerini yakmayı öğrenmen lazım. O yüzden mutlaka ama mutlaka spor yapmalısın. Ben evde Leslie yapıyorum, her zaman dışarda yürüme veya spor salonuna gitme şansımız olmayabiliyor. Sana da tavsiye ederim, internette bulabilirsin videolarını. Yüzmeye gidebilirsin imkanın varsa. Ama mutlaka spor yapman lazım, bu aynı zamanda kas ve kemik gelişimin için de çok faydalı.

merhaba dostlar nasılsınız ,ben iyiyim geçmişi okuyacağım şimdi .
şu an kahvemle keyf yapıyorum birazdan lesli 3 mil yapıcam
eltimin kızı ünide okuyo sömestr tatiline eve geldi okulda spor salonuna gitmiş biraz yediklerine dikkat etmiş 3 buçuk kilo vermiş ama görünüşte daha fazla çok güzel görünüyo .okula gidene kadar spor hocasının öğrettiği hareketleri hergün bir saat birlikte yapıcaz çok heveslendim onu görünce
şu an regl dönemim bir haftadır tartıya çıkmadım yarın tartılcam kilomu merak ediyorum .menü yazmıyorum herşeyden yiyorum abartmadan .bide yarın bal tarçın çörekotu kürüne başlamayı düşünüyorum hayırlısı Allahtan

neslicim maşallah çok güzel olmuşsunn

evet pomocum kopamıyorum buradan bende sizleri özlerim sonra

Duygu, sence Pomo'ya şöyle bir elbise nasıl olur? Ben yakışır diye düşünüyorum, böyle canlı bir mavi hoş olur sanki.

Yakası Taş İşlemeli Elbise 5 - Lacivert&Siyah - Kaiza

elbiselerden modadan konuşulmuş sohbetiniz güzelmiş doğrusu bilgilendik bizde teşekkürler

bu elbisenin yeşilini aldım .şifon böle uçuş uçuş ama içi seçmiyo tabiki tesettür için .kolları boğazı ve bel kemeri altın renkli sarı taşlarla süslü kuzenimin düğünü olacak yaza ben erken aldım ama bana kombinde yardım edin kızlar bi ara giyip resminide ekletirim benim kıza .şimdi bana eşarp ayakkabı ve çanta için fikir verin lütfen bi türlü kombinleyemedim kafamda .
böle pırıltılı şallar var siyah mı alsam elbisenin renginde mi alsam .çanta ayrı dert ayyy ilk defa bu kadar abiye bi elbise giycem geriliyorum

Erce özledik seni yaa:)) Gel böyle ara ara. Moda konusunda fikir veren taraf Duyguydu, o elbise hoş gerçekten, güle güle giy, fotoğraf ta bekleriz. Duygu kombin konusunda yardım eder sana, inanılmaz güzel modacı bakışı var, hayran kaldım ben.

Kızlar, bugün haftasonu nedeniyle garip bir beslenme oldu, akşam yemeği olarak büyük bir kase patlamış mısır yedim, bir de meyve yiyip günü kapatacağım. Sporumu yaptım . Leslie'nin daha önce yapmadığım bir videosunu yaptım, içinde bant kullanılan bölümler vardı, bende de bant yoktu ama pilates malzemeleri içinde olduğu için yapabildim, çok hoşuma gitti, her zamanki hareketler var içinde, koşu da var, bir de ekstradan bantla streç hareketleri var, kasları güzel çalıştırıyor. Tavsiye ederim. Adı, "Leslie 4 Really Big Miles" 1 saat sürüyor, ben çok sevdim. Zaten dönüşümlü olarak 4 ve 5 yapıyordum, şimdi bunu da yapacağım aralarda.

saat 10 oldu sırf bitsin diye yiyorum artık midem mi küçüldü anlamadım ama patlıycak gibiyim eğer normal diyosanız vardır bir bildiğiniz :) umarım şu saatte yiyorum diye vericeğim kiloyu almam haha

ben yazın çok hareketli bir insanımdır yazlıktayken eve girdiğim söylenmez saatlerce bisiklet turu yaparız yüzerim yürüyüş bu yaz son ay baskette oynadım şu boyum biraz uzasın diye ama nerde
yazın rahat oluyorum da her kış 9 10 hatta 11 kilo alırım bu yüzden kalça bacak ve bel kısmımda çatlaklar var
çok teşekkür ederim beni düşünmüşsün gelişimim için önemli ama ben şu ipin ucunu bir kaçırınca gidiyo bende en iyi çare ipi baştan çekmek olarak görüyorum :S

yağsız ve tuzsuz patlamış mısırın zayıflattığını duymuştum kalorisi düşük olduğu ve mide de yer kapladığı için tok da tutuyormuş :))