- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.621
detoks cogumuz yaptı ama yanlıs bırseylker yaptık kı cogumuz verdıgı kıloyu gerı aldı ben 2kılodan fazla verdım ama gerı aldım gerı alan arkadaslar da oldu ama duygu mesela almamıs yaptıgında.
Evet canim kac gundur kursada gidemiyorum nihayet tekrar basladimguzel haber vermıssın ne guzel. sevındım senın adına. hem normal hayatına donmen daha kjolay olacaktır hem de tam mutlusundur kızını ıyı gordugun ıcın.
şahsen bunu yaptınızmı bilmiyorum ama bu beni aşırı doyurdu yani bilmiyorum böyle diyetmi olur miğdemde koca bir kase salatlıklı mercimekli bulgurlu nohutlu ( ve ben baharata bayılırım ) baharatlı ayran var ki şunuda söyleyim tadıdan bayıldım mesela bir öğünde fazla kaçırdığınızda mutlaka diğer öğün tüketebilirsiniz hem doyurucu hemde tadına bayıldım doğrusu :)
umarım bende almam geriyanlış ne yapmış olabilirsiniz ki eğer tuz tükettiyseniz belki ödem oluşmuştur diye düşündüm tabiki eminim benden kat kat tecrübelisinizdir
ayrıca söylemeden edemiycem ben diyet dışındada ekmek yemiyorum yani çocukluğumdan yemem alıştırmamış sağolsun annembir tek baharatlı yoğurda doğrayıp yemeği severim yada tostta :)
kısacık zamanının içinde bana bu kadar detaylı mesaj yazdığın için çok teşekkür ederim her şeyden önce ilgiyle yaklaşmanız bile bu yola çıkmaya teşvik ediyor beni umarım daim oluruz
kilo çizelgesi içinde çok teşekkür ederim vaktini alıcam ama merakla bekliyorum :)
bildirimlerimi elimden geldiğince geciktirmem zaten ben mecburen 8 de uyandığım için okul nedeniyle 9 da çıkmış oluyorum o yüzden mecburen bildirimimi yapıcam ayrıca gün içerisinde tükettiklerimide her akşam buraya yazarım onun dışında umarım benide eskiler gibi kabullenebilirsin onun dışında 7 küsür kiloyu nasıl verdim emin ol bende şaşırdım ben geçen sene okul pantolonuda almıştım malum eteklerde basen felaket duruyo ki bizim şort etek arkasıda yok eteğin şort bildiğin kabak gibi her şey meydanda
yine üstüme cuk oturan hatta azıcık sıkan aldım pantolonu aldım 2 sebebi var birisi sıkarsa çok yemem kilo veririm umudu diğeride sınıf arkadaşım ordaydı bu bana dar geldi diyemedim
işte bu kiloyu verdikten sonra ki mengene gibi sıkıyodu bacağımı kapanmıyodu önü bildiğin kapanıyo hatta ilk aldığım gibi sıkmıyoda cuk oluyo üstüme su olsa 2 yada 3 kilo olsun ki 7 küsür kilo su sanmıyorum ki aldığımda sudur heralde ama ilkkez bu kadar verince moralim tavan yaptı anca adapte oldum
olculerımı bıraz artırdım canım farkettıysen. ve aksam ara da muhakkak yapıyorum uzun zamandır. yazın ben hıc bırsey yemıyor ıcmıyordum ama uzun zamandır hem meyve hem sut yapmaya calısıyorum en az yıyen bendım daıma. tamam sporum yogun degıl eskısı kadar, zaten rahatsızlıgım ım da cıktı ek olarak ama yıne de kılomu da dusunerek en yuksek kıloyu benım vermem gerekırken, cok uzun zamandır sabıtlendım kaldım. oyuzden hakıkaten şu kıtlık sınyalı verme olayından emın olmaya basladım ben cok az yedıgım ıcın veremedım belkı de.
benım leslıe en basıt olanı bılıyorsun kosmalı olanı yapamam dıye yuklenmedım ayagıma. ıyı geldı yarım saat. aslında bısıklet de surecektım ama ınan zaman bulamadım aksamları yetmıyor bana vakıt. 7de evde olursam sabah da 6 da kalkarsam 12de yatsam bıle yetmıyor gun. kaldı kı 12 de uyudugum ıcın hafta boyu sureklı yorgun oluyorum.
Valla altt a kim var kim yok gormuyorum telden giriyorum
öperim seve sevee o ittesin ittemesin uyumayagitsekiyi olcakk
NE YAŞARSAK YAŞIYALIMKEYİFLİ Bİ SERÜVEN OLCAK O KESİN BİZSİZDEN YARIM YAŞ BÜYÜYÜZ GALİBA 31 AYLIKOLDUK BİZ BUGÜN HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLERİ YAŞICAZ GİBİ
NEYSEE ALLAH KIZINA SİZLERE BİZLERE HERKEZE RAHATLIK VERSİN
canım ısın zor valla. uyku saatı, msıafır ve ıs duzenı bıle allak bullak edıyor kaldı kı cocuk ve elektrık olayı. hakıkaten cok bozmus duzenını. senın dısıplınlı oldugunu bılıyorum hatırlıyorum sartlar elvermeyınce cogumuz o dısıplını yakalayamadık zaten. 2 saat yururdum yorgun olsam bıle, ıs cıkısı yururdum. ama sımdı gunluk dısarda yurume ımkanım 15dk+ 15 dk oluyor dıyebılırım cunku her yer kar buz. ayrı bır odaya cekılıp leslı yapardım mesela esımın yanında rahat edemıyorum spor yaparken. ama sımdı kısın gıdemıyorum ayrı odaya. hepımızde var kısın etkısı.
sızın elektrıkler nıye yok haftasonu ?????
rıca ederım. ben dahıl bır cogumuz bırılerını vesılesı ıle basladık ve ılerledık. destek ve moral cok onemlı. ve bızı anlayabılen ınsanların olması cok onemlı ayrıca. oyuzden bence forumda bır suru basarılı dıyet grubu oluyor.
okul demıssın tam ben de onu soracaktım yasın kac ? tam olarak nasıl bır doyet yapıyorsun merak edıyorum oyuzden menulerını merak edıyorum cunku 20 gunde 7 kılo cok garıp geldı hem de 70 kılo bırı olarak.
sanırım topıgımızın en genc uyesı sen olacaksın oyuzden sımdı ıcımde sıkıntı oldu, bunu dusunmek lazım gelısım cagındaysan bızım gıbı beslenmen sıkıntı olabılır. sımdı cıkmam lazım daha detaylı yazarım.
ben ekmek cok seven bırıydım ama sabah menusu dısında ekmek yemıyorum artık ekmek ya da tuzdan almadım hasta oldum hem ıshal hem asırı grıp. sporu da bırakınca o donemde aldım dıger arkadaslar neden aldı hatırlamıyorum tam.
detoks konusunda bız sadece cok guzel dolu bır kahvaltı yapıp, her ıkı saatte bır detoksu ıctık corba gıbı. en zorlanan ben oldum cunku asırı baharatlı yapmısım ayrıca ben yogurt seven bırı degılım o tat da bırlesınce gunde 3 bardagı zor ıcerek zor bır ıkı detoks gunu gecırmıstım.
detoks malzemelerını pılav gıbı yapıp yemek cok saglıklı ve normal doyuru bır menu olabılıyor onden corba, detoks malzemelerını bıraz yag ve kırmızı bıber ıle kavurup, yogurt ve salata da olursa.
bu arada çook çook geçmiş olsun(
bir yoğurt kürü okudum forma her yemekten önce bir kase yoğurda birer çay kaşığı olmak üzere zeycefil zerdeçal ve tarçın katıp yemek günde 500 gr verdiriyomuş denedinizmi bilmiyorum ve tok tutma özelliği varmış ben bu gün yediğim her kaseye zereçal zencefil kekik ve nane serptimde yedim belki o da tok tutu beni
detoksta 1.5 litre ayran yapın yazıyodu ben sulandırmadım zaten salata filan sulu direk 1 litre ev yoğurduna malzemeleri kattım her iki saatte 6 da 3. kasemi yedim 2 şer kepçe olmak üzere ay patlıycak gibiyim ben bir hata mı yapıyorum afedersiniz çok mu yedim acaba lütfen biri bişi desin :S
Kızlar, eşime işyerinde fotoğrafımı çektirdim, az önce de bilgisayara aktardım. Saçımın rengi çok belli değil maalesef, kapalı mekanda olduğu için. Başka zaman dışarda da çektiririm, bugün geç çıktık, hava kararmıştı, o yüzden olmadı. Bu elbisenin kalça kısmı oturuyordu aslında, üstü hafifçe bol duruyordu ama artık her tarafı bol duruyor:))
Eki Görüntüle 601388 Eki Görüntüle 601387
canım dedıgım gıbı hguzel bır kılon var. daha asagısında olmak ya da olmamak sana baglı. nasıl mutluysan bence oyle devam etmelısın hayata. kımısı 80 de mutlu olur kımısı 50 de. psıkolojık hazır olmayınca zaten dıyet yapsan ne olur kı yanı. ama lutfen guzel beslenme, spor ve bızlerden kopma :))))))) senı ozlerızzzzzz
Duygu, sence Pomo'ya şöyle bir elbise nasıl olur? Ben yakışır diye düşünüyorum, böyle canlı bir mavi hoş olur sanki.
Yakası Taş İşlemeli Elbise 5 - Lacivert&Siyah - Kaiza
elbiselerden modadan konuşulmuş sohbetiniz güzelmiş doğrusu bilgilendik bizde teşekkürler
bu elbisenin yeşilini aldım .şifon böle uçuş uçuş ama içi seçmiyo tabiki tesettür için .kolları boğazı ve bel kemeri altın renkli sarı taşlarla süslü kuzenimin düğünü olacak yaza ben erken aldım ama bana kombinde yardım edin kızlar bi ara giyip resminide ekletirim benim kıza .şimdi bana eşarp ayakkabı ve çanta için fikir verin lütfen bi türlü kombinleyemedim kafamda .
böle pırıltılı şallar var siyah mı alsam elbisenin renginde mi alsam .çanta ayrı dert ayyy ilk defa bu kadar abiye bi elbise giycem geriliyorum
Yok yok normal, gayet tok tutuyor, bazılarımız yaparken bitirememişti o yüzden. Kilo verdiriyor ama ilginç bir şekilde. Tabi gidenin hepsi yağ değil, ama tartıda azalma görmek moral oluyor. Sen bunu yap ama böyle şeylere fazla sarma. Yaşın küçük daha, senin metabolizman çok hızlıdır şimdi, kafana da koymuşsun kilo vermeyi, bence verebilirsin de. Ama kilo verirken ihtiyacın olan besinlerden uzak kalmaman lazım, daha boyun da uzar senin, kilo vermeye takıp, tek tip beslenirsen gelişimin olumsuz etkilenir. Hergün, süt, yoğurt, peynir gibi şeyler, et, sebze, karbonhidrat yemen lazım, sadece dengelemeyi, abartmadan yemeği ve yediklerini yakmayı öğrenmen lazım. O yüzden mutlaka ama mutlaka spor yapmalısın. Ben evde Leslie yapıyorum, her zaman dışarda yürüme veya spor salonuna gitme şansımız olmayabiliyor. Sana da tavsiye ederim, internette bulabilirsin videolarını. Yüzmeye gidebilirsin imkanın varsa. Ama mutlaka spor yapman lazım, bu aynı zamanda kas ve kemik gelişimin için de çok faydalı.
Kızlar, bugün haftasonu nedeniyle garip bir beslenme oldu, akşam yemeği olarak büyük bir kase patlamış mısır yedim, bir de meyve yiyip günü kapatacağım. Sporumu yaptım. Leslie'nin daha önce yapmadığım bir videosunu yaptım, içinde bant kullanılan bölümler vardı, bende de bant yoktu ama pilates malzemeleri içinde olduğu için yapabildim, çok hoşuma gitti, her zamanki hareketler var içinde, koşu da var, bir de ekstradan bantla streç hareketleri var, kasları güzel çalıştırıyor. Tavsiye ederim. Adı, "Leslie 4 Really Big Miles" 1 saat sürüyor, ben çok sevdim. Zaten dönüşümlü olarak 4 ve 5 yapıyordum, şimdi bunu da yapacağım aralarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?