- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.641
ortalama 1,75 üzerinde dir o bayanlar birde opak simsiyah bi çorap tayt gibi oluyor zaten sorunolmzz beğendiğimi beğenmene sevindim
Kızlar bugün epey dolu bir kahvaltı yaptım, sonra eşimle ev için alışverişe çıktık, salep te aldım, içtim bile. İçinde şeker ve katkı maddeleri var ama her zaman içmiyoruz sonuçta, iyi geldi bana. Simit aldı eşim, marketten dönünce simitle ikinci kahvaltı gibi oldu, çok kuru kuru geldiği için ben yanında yoğurtlu kereviz salatası yedim, 1 kase de maydanoz yedim. Acayip tok hissediyorum, birazdan kalkıp Leslie yapacağım. Pilatesin 1. DVD'sini bulamadım bir türlü, eşime söyledim şimdi o bakıyor, muhtemelen bulur, yarın da pilates yaparım böylece. Akşam için somon almıştık ama yiyecek gibi değilim, yarın yaparım artık onu, bugün kestane, meyve gibi şeyler yeriz yeter. Bugün çok şükür regl bitti, tartıda da 300 gram farketti, sanırım iyi değerlendiremedim regl dönemini, pazartesiye ne olur göreceğiz artık.
gerçi pomo türbanlı olduğu için bu elbiseyi tercih etmez ama özelhayatında kullanabilir bence kilo sorunu olan bayanlar bu tarz elbise giyebilir vucut hatlarını belli etmiyor ama zayıf gösteriyor
Eki Görüntüle 602460
tultan menulerın halen az. ozellıkle oglenı cok az buldum.
bır de neden sadece gece gırıyorsun. gun ıcınde zamanın oluyor mu. senın ve benım daha cok onlıne olmamız lazım motıvasyonumuzun hep yuksek kalması ıcın.
şahsen bunu yaptınızmı bilmiyorum ama bu beni aşırı doyurdu yani bilmiyorum böyle diyetmi olur miğdemde koca bir kase salatlıklı mercimekli bulgurlu nohutlu ( ve ben baharata bayılırım ) baharatlı ayran var ki şunuda söyleyim tadıdan bayıldım mesela bir öğünde fazla kaçırdığınızda mutlaka diğer öğün tüketebilirsiniz hem doyurucu hemde tadına bayıldım doğrusu :)
umarım bende almam geriyanlış ne yapmış olabilirsiniz ki eğer tuz tükettiyseniz belki ödem oluşmuştur diye düşündüm tabiki eminim benden kat kat tecrübelisinizdir
ayrıca söylemeden edemiycem ben diyet dışındada ekmek yemiyorum yani çocukluğumdan yemem alıştırmamış sağolsun annembir tek baharatlı yoğurda doğrayıp yemeği severim yada tostta :)
Ben bu detoksu ilk yaptığımda hiç kaçamak yapmadım. 1900 verdim 400 gr geri döndü. Ha birde regl döneminde yaptım. İkinci yaptığımda çok kaçamak yaptım ve ikinci günü
biraz tuz koydum midem bulanmıştı. 1200 gr verdim 600 gr geri döndü. Çok da geri dönmedi ama yapmayı düşünmüyorum.
duygucum bazıları opak çorap giyecem diye çok abartıyor sanki tayt giymişler gibi çorabı giyip tam kalça altına gelecek şekilde kazak giyerlermiş
çoraptanda o bacakları resmen gözüküyor kalçasına kadar
kendilerini çokmuu güzel olduk sanıyor bu bayanlar bazen bayanlığımla ben utanıyorum giyimlerinden,resmen içi meydanda
şahsen bunu yaptınızmı bilmiyorum ama bu beni aşırı doyurdu yani bilmiyorum böyle diyetmi olur miğdemde koca bir kase salatlıklı mercimekli bulgurlu nohutlu ( ve ben baharata bayılırım ) baharatlı ayran var ki şunuda söyleyim tadıdan bayıldım mesela bir öğünde fazla kaçırdığınızda mutlaka diğer öğün tüketebilirsiniz hem doyurucu hemde tadına bayıldım doğrusu :)
umarım bende almam geriyanlış ne yapmış olabilirsiniz ki eğer tuz tükettiyseniz belki ödem oluşmuştur diye düşündüm tabiki eminim benden kat kat tecrübelisinizdir
ayrıca söylemeden edemiycem ben diyet dışındada ekmek yemiyorum yani çocukluğumdan yemem alıştırmamış sağolsun annembir tek baharatlı yoğurda doğrayıp yemeği severim yada tostta :)
aramıza hoşgeldin
benim büyük kızımda kahvaltı dışında ekmeğe kesinlikle dokunmuyor
kızıyorum bazen yesin diye yemeklerle ama sevmiyor
şubat 2 de tam 18 olcam allah kısmet ederse :) lise son sınıf öğrencisiyim
18 yaşındayım diyorum rahatlıkla sabah tartıldığıma göre de 65.1 olmuşummmmm ayy çok mutluyum çünkü dün değil önceki 2 günlük lapa detoksunu yaptım detoksa başlamadan önce yani 3 gün önce 66.7 idim
pirinç lapası da
haşlanmış birincin içine yağ tuz yok baharatladım bir güzel içerisinede 1 domates doğrayım günde üç öğün yedim onun dışında su ve yeşil çay fakat lapanın ikinci gününde okulda öğlen şinitsel yedim ona rağmen gitti biraz ödemim ama bu detoksuda yapmayı çok istiyodum çünkü regl başındayım benim miğdem işiyo bu dönemde ve 3 4 ay da bir olmak üzere aşırı sancı çekiyorum o aylardan birindeysem diye hafif yemeye çalıştım bu detoksu ( ayranlı çorba ) yapıyorum
o 7 kiloyu vermeden önce benim üst katta arkadaşım var onunla her akşam paket paket fıstıklı çikolata yiyorduk olurya istediğimiz kiloya gelirsek bir kaçamak olarak ülkerin antep fıstıklı çikolatası diyorum başka bir şey demiyorum çok yiyorduk jelibonlar ülker çikolatalı gofret filan ama yalan olmasın cips miş çekirdekmiş tüketmiyorum yada kolada içmem kolay kolay
onları bir anda kestim
sabahları bir haşlanmış yumurta domates ve beyaz peynir ( yağsız değil benim süt ürünlerinde yağsıza karşı antipatim var :) ) ve akşam mesela annem güzel bir yemek yaptıysa ondan bir kaç çatal yedim çünkü akşam yakılmıyor ama insanın nefsi kalmasıda kötü çünkü ben kendimi sıkıp sıkıp diyeti bırakınca çok yemekten çok aldım öyle akıllandım o yüzden temkinliydim
aralarda bir meyve yedim genellikle bir avuç yaban mersini
öğlen yemeklerinde bir buçuk 2 kase çorba içtim eğer hamutlu patetesli makarnalı günse yani sebze yoksa sebze var çorbanın yarısı ve sebze yemeği yedim
bizim okul da arada çıkan menüde köfteli yemek makarna çorba cacık o durumlarda yarım kase çorba yarım kase cacık ve sadece köftelerimi yedim
hamburger günlerinde sadece içindeki eti yedim ketçap mayonezi özellikle bıçakla sıyırdım
akşamları da önceleri bir bardak kefir ( çok doyurucu tavsiye ederim ) kefirin zayıflatma özelliğide varmış ama bunu yemekle değil yemeğin kendisi olarak tüketmek lazım mış yemeğin üstüne kilo aldırıyomuş mesela bir ara öğün olabilir :)
yatana kadarda yeşil çay ve su abartısız aynı bu şekilde yaptım ve gözle görünür incelmemin yanı sıra anlattığım gibi kıyafetlerimin içine girdim pantolunun 2 tane gömleğimin içine girdim
şunuda söyleyim bu süreçte ağzıma en ufak bir kaçamak bile bir lokma ekmek yada bir lokma börek hatta makarna bile yemedim
çorbanın içindeki şehriyeleri bile elimden geldiğince ayıkladım arada kaçanlar varsa allah affetsin
Kızlar, bugün haftasonu nedeniyle garip bir beslenme oldu, akşam yemeği olarak büyük bir kase patlamış mısır yedim, bir de meyve yiyip günü kapatacağım. Sporumu yaptım. Leslie'nin daha önce yapmadığım bir videosunu yaptım, içinde bant kullanılan bölümler vardı, bende de bant yoktu ama pilates malzemeleri içinde olduğu için yapabildim, çok hoşuma gitti, her zamanki hareketler var içinde, koşu da var, bir de ekstradan bantla streç hareketleri var, kasları güzel çalıştırıyor. Tavsiye ederim. Adı, "Leslie 4 Really Big Miles" 1 saat sürüyor, ben çok sevdim. Zaten dönüşümlü olarak 4 ve 5 yapıyordum, şimdi bunu da yapacağım aralarda.
Çok güzel yaa:) Nasıl güzel bir fotoğraf buKarabiber kim bu? Sen kapalıydın bildiğim kadarıyla, kızın değildir herhalde değil mi
sana hayran kaldım vallahaa,
lapa diyetini önceki kilo vermemde herhafta 2 gün bende yapardım
Ben yazım tarzından çok rahatsız oldum Karabiber, söylemeden geçemeyeceğim. Başkasının giyimi seni neden rahatsız ediyor anlayamadım, isteyen yerleri süpürür etekleriyle, isteyen süper mini giyer, kime ne...
Cuma akşamı annemler bize geldi,cumartesi günü tekire kara gitmek için
Cumartesi sabahı,2 kızımı da sıva gönderdim sabah 8 buçukta dersane sınavı vardı
onlar gelince kahvaltı yaptık ,ve hazırlıkları yapıp tekir yaylasına gittik,
adanadan 1 saat uzak bir yer,kar yağmıştı park olan bir yer bulduk ve çocuklar karda oynamaya başladılar
mangal yapıldı 2 adet tavuk baget yedim
öğlen donmaya başladık ,4 gibi eve geldik,
adanama şükrettim diğer şehirler gibii çok soğuk olmadığı içinn
bugünde,sabah eşimi işe kızımı dersaneye gönderdim
hemen 1 dilim ekmekle kahvaltı yapıp uyudum
10 gibii annem uyandırdı,onlara kahvaltı hazırladım onlar kahvaltı yaparken türk kahvesi yaptım kendime
sonra evi süpürdüm toz aldım ve mutfağın balkonunu yıkadım
fırında patates tavası yaptım akşam yemeği için
annemler büyük kızı başka dersane sınavına götürdü
4 dersaneden sınav kartı almıştım bugün sondu
kendimede ıspanak haşladım
menüme gelince
sabah,
-1dilim ekmek
-1 dilim peynir
-1 domates
ara
-kahve
öğlen
-3 köfte
-1 dilim ekmek
-salata
ara
-1 elma
akşam
-4 kaşık yoğurtlu ıspanak
- 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?