2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ortalama 1,75 üzerinde dir o bayanlar birde opak simsiyah bi çorap tayt gibi oluyor zaten sorunolmzz beğendiğimi beğenmene sevindim

duygucum bazıları opak çorap giyecem diye çok abartıyor sanki tayt giymişler gibi çorabı giyip tam kalça altına gelecek şekilde kazak giyerlermiş
çoraptanda o bacakları resmen gözüküyor kalçasına kadar
kendilerini çokmuu güzel olduk sanıyor bu bayanlar bazen bayanlığımla ben utanıyorum giyimlerinden,resmen içi meydanda

you tube a ebru şallı pilates dvd 1 yazınca çıkıyor cnm. diğerlerinin linki var mı sende

Ebru Salli Pilates 2008 tek parca - YouTube

bu elbisede tam benim tarzımmış çünkü kısa değil
benim eşim ne kısa elbiseye ne askılı giyinmeme izin vermiyor

Gün içinde giremiyorum. Sabah kalkıyorum eşim ve kızım gönderiyorum. Sonra oğlum uyanıyor kahvaltı yapıyoruz. Bulaşık evi toplamak derken kızım öğle yemeğine geliyor.

Kızım tekrar okula gittikten sonra oğlumu uyutuyorum. Temizlik günüyse temizlik yapıyorum yoksa akşam yemeği telaşı başlıyor, kızım okuldan geliyor ödev yapıyoruz sonra

akşam yemeği yiyoruz. mutfağı toparlarken çayımı demliyorum. Çocukları uyutuyorum saat geç oluyor. Kışın günlerin bereketi yok. Hafta sonu da kayınvalidemlerde geçiyor.

Fırsat buldukça 15 dk telefondan giriyorum yazılarınızı okuyorum menülerimi akşam yazıyorum. Sohbetlerinize katılmak isterim aslında özel mesaj atma hakkımı kullanmaya

başlasam belki daha iyi iletişim kurabiliriz.

Öğle az olmadı aslında geçen gün dr Ayça Kaya çıkmıştı tv de 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit diye söyledi. Kase de büyüktü. Ben de başka yemek yemedim. Kalori

sepetinde hesapladım o gün yediklerimi 1500 kaloriydi yanlış hatırlamıyorsam.

Ben bu detoksu ilk yaptığımda hiç kaçamak yapmadım. 1900 verdim 400 gr geri döndü. Ha birde regl döneminde yaptım. İkinci yaptığımda çok kaçamak yaptım ve ikinci günü

biraz tuz koydum midem bulanmıştı. 1200 gr verdim 600 gr geri döndü. Çok da geri dönmedi ama yapmayı düşünmüyorum.

iyi geceler kızlar

Sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 tane yeşil zeytin, şekersiz çay, 2 dilim ekmek, 2 çay kaşığı reçel

Öğle:1 dilim peynir, 1 dilim ekmek kadar ev çöreği, 1 kk kek, 1,5 kk sütlü tatlı, şekersiz çay (misafirlikteydim)

Akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık etli pırasa, 3 kaşık yoğurt

Akşam 1 yemek kaşığı antep fıstığı (bugün cısslar çok oldu) şekersiz çay 15 dk yürüyüş çok soğuktu eve döndüm hemen.

Hepimizin pazarı güzel geçsin haftaya bomba gibi başlayalım.

bende 10 saat 10 da

1 haşlanmış yumurta 1 domates biraz peynir yedim sonra her iki saatte bir bu detoksu yedim son kasem saat gece 10 daydı :S

amaaaaa 700 gr vermişiiimmmm <3 <3 :):)

bu günde aynı şeyleri yapıcam fakat 11 gibi kahvaltı yapıcam o yüzden biraz geç kalktım malum pazar :)

bizde bir alet var üst komşumdan ödünç aldım sandalye gibi oturuyosun sırttan destekliyo mekik için çok kolay oluyo kalori yakıyomudur bilmem 30 ar tanede 2 şer set sabah öğlen akşam yaptım onun dışında bütün gün kk daydım bide ders çalıştım oturdum yani oturduğum yerden vermek bu olsa gerek haha

Ben yazım tarzından çok rahatsız oldum Karabiber, söylemeden geçemeyeceğim. Başkasının giyimi seni neden rahatsız ediyor anlayamadım, isteyen yerleri süpürür etekleriyle, isteyen süper mini giyer, kime ne...

aramıza hoşgeldin
benim büyük kızımda kahvaltı dışında ekmeğe kesinlikle dokunmuyor
kızıyorum bazen yesin diye yemeklerle ama sevmiyor

aramıza hoşgeldin
benim büyük kızımda kahvaltı dışında ekmeğe kesinlikle dokunmuyor
kızıyorum bazen yesin diye yemeklerle ama sevmiyor

çook teşekkür ederimm :))

evet bende alışamadım bir türlü arkadaşlarım çok garip bakıyolar sen nasıl kilo alıyosun o zaman diye
kız arkadaşlarım ekmeği kesip kilo veriyo ben kilo vermek için ekmek mi yesem

sana hayran kaldım vallahaa,
lapa diyetini önceki kilo vermemde herhafta 2 gün bende yapardım

leslie 4 yada 5 yaparken net olarak ne yazıyorsun biz bulduk ama 15 dakkalık çıktı ve yürüyüş gibiydi
lesliie 3 te 46 dakka durmadan var ama fazla yormuyor bizii

Çok güzel yaa:) Nasıl güzel bir fotoğraf bu Karabiber kim bu? Sen kapalıydın bildiğim kadarıyla, kızın değildir herhalde değil mi

neslicim küçük kızım canım ben çektim ,çok sever poz vermesini bende hemen değerlendirdim
kapalı değilim açığım canım ben

sana hayran kaldım vallahaa,
lapa diyetini önceki kilo vermemde herhafta 2 gün bende yapardım

çok teşekkür ederim ilerde anlattığımda bende annem gibi genç kızdan kalem gibiydim diyebilmek istiyorum

şu ayrınlı detoksu çok tuttum ama çünkü annemin boyu bendende kısa 1.55 genç kızken 36 giyiyomuş hatta 34 kotları bile var bana hamile kaldığında 68 kiloyla doğum yapmış sonra her gece yatağın baş ucuna babamdan gizli bir kilo baklava koyup gece kalkıp kalkıp onu yiyomuş ve 82 kiloya çıkmış kısacık boyuyla sonra bir gün camdan bakıyomuş bir kadın geçmiş incecik böyle soluk bir kot üstünde hoş bir kazak oturmuş ağlamış morali bozulmuş sonra hırs yapmış sabah öğlen akşam sadece ayran yapıp içmiş başka hiç bişey yok çok miğdesi bulanırsada sadece 1 lokma peynir ekmek öyle öyle hatırlıyorum annem 36 beden giydi bir ara da saldı yine kendini demem o ya çok özeniyorum anneme maşallah cami yıkılsa mihrabı yerinde kalır diye boşuna dememişler :))

bu arada her hafta lapa detoksunu haytığında hep güzel sonuçlar aldınmı ve metebolizmanda yavaşlama farkettin mi çünkü ayda 1 kez diyorda :)

birde şu leslie plates mi platesse yapamıyorum çok sıkılıyorum ben yaa siz nasıl yapıyosunuz

bisiklet olsa saatlerce yada yüzme yürüyüş ama gel görkü oturup ayağımı bacağımı kaldırmak çok sıkıyo beni

canım ya tabiki kimsenin nasıl giyindiği beni ilgilendirmez ,ben kötü birşey yazmak istemedim ,ogün dışarda yürüyüşe gittiğimde ki kadının giyiminden bahsettim bildiğin benim çocuğuma muz çorap diye giydirdiğim çorabın üstüne giydiği bulizin kalçasının altında olduğundan bahsettim,çok kötü duruyordu ,hatta herkez birbirine bile gösterdi kadını,masada oturan gençlerin birbirini dürtüp onu gösterdiklerini gördüm,tabikii beni ilgilendirmez herkez kendine yakışanı bilir ,

Neslicim düşünüyorumda nerde yanlış yazdığımı anlıyamadım canım
ben kimsenin giyimine karışan bir insan değilim demek istediğim yanlış anlaşıldı,

Cuma akşamı annemler bize geldi,cumartesi günü tekire kara gitmek için
Cumartesi sabahı,2 kızımı da sıva gönderdim sabah 8 buçukta dersane sınavı vardı
onlar gelince kahvaltı yaptık ,ve hazırlıkları yapıp tekir yaylasına gittik,
adanadan 1 saat uzak bir yer,kar yağmıştı park olan bir yer bulduk ve çocuklar karda oynamaya başladılar
mangal yapıldı 2 adet tavuk baget yedim
öğlen donmaya başladık ,4 gibi eve geldik,
adanama şükrettim diğer şehirler gibii çok soğuk olmadığı içinn
bugünde,sabah eşimi işe kızımı dersaneye gönderdim
hemen 1 dilim ekmekle kahvaltı yapıp uyudum
10 gibii annem uyandırdı,onlara kahvaltı hazırladım onlar kahvaltı yaparken türk kahvesi yaptım kendime
sonra evi süpürdüm toz aldım ve mutfağın balkonunu yıkadım
fırında patates tavası yaptım akşam yemeği için
annemler büyük kızı başka dersane sınavına götürdü
4 dersaneden sınav kartı almıştım bugün sondu
kendimede ıspanak haşladım

menüme gelince
sabah,
-1dilim ekmek
-1 dilim peynir
-1 domates

ara
-kahve

öğlen
-3 köfte
-1 dilim ekmek
-salata

ara
-1 elma

akşam
-4 kaşık yoğurtlu ıspanak
- 1 dilim ekmek

nede güzel eğlenmişsiniz :) tebrik ederim çok sağlıklı beslenmişsin hemde hareketlerle yakabilmişsin :)