2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Neslicim düşünüyorumda nerde yanlış yazdığımı anlıyamadım canım
ben kimsenin giyimine karışan bir insan değilim demek istediğim yanlış anlaşıldı,

Sen Duyguyla benim yazıştığımız bir şey üzerinden yazınca yanlış anlaşıldı. Biz de o gün elbise falan bakıyorduk, opak çorap konusu orada geçti, sen de onu alıntılayınca yanlış anladım. Bazen mini etek giyenler için de bazı kadınlar böyle söylüyor, kadın halimle utandım falan diye, ben de bunu doğru bulmuyorum. Senin dediğin farklı bir şeymiş, bizzat gördüğün biri üzerinden söylemişsin. Ben bizim konuşmalarımızla da ilgili sandım, alınganlık yaptım sanırım, kusura bakma. Üzülmüştüm açıkçası, yani insanların açık giyinmesini ayıpladığını düşünmüştüm. Açıkladığın için teşekkür ederim.

leslie 4 yada 5 yaparken net olarak ne yazıyorsun biz bulduk ama 15 dakkalık çıktı ve yürüyüş gibiydi
lesliie 3 te 46 dakka durmadan var ama fazla yormuyor bizii

Yok canım ya, 15 dakika değil, 4 mil olan 50 dakika, 5 mil olan 70 dakika. "Leslie fast 4 mil" yazarsan çıkar sanırım ama youtube'da var mı bilmiyorum. Ben foruma katıldığımda bulup indirmiştim, böylece internete bağlı olmadan yapabiliyorum. 3 mil hafif kalıyor bana da. Link bulabilirsem koyarım buraya.

neslicim küçük kızım canım ben çektim ,çok sever poz vermesini bende hemen değerlendirdim
kapalı değilim açığım canım ben

Maşallah Karabiberim Allah bağışlasın, ne güzel bir kızın var senin, Allah hep güzelliklerini, mutluluklarını göstersin. Sen de güzel yakalamışsın fotoğrafı, tebrik ederim. Bu arada sen kaç yaşındaydın? Ben kapalısın diye hatırlıyorum, karıştırdım sanırım.

Neslicim kesinlikle kimsenin giyinmesini ayıplamamm canım,hatta hoşuma bile gider ben burda hep derim tayt giyipte üstüne buliz giyenlere bayılırım duygu bunu çok iyi bilir zayıflasam giymek istediğim kıyefetlerden biridir,benim demek istediğim farklıydı ,mesela senin giyimine bayıldım resmini gördüm ama alıntı yapamadım çünkü müsaiit değildim hatta sizin konuları tam okuyamadım bile ben ,bir kaç sayfa yazılmış kıyafetlerden bugün tek tek okudum sayfaları,
senin elbisenin altına giydiğin çorabıda çok sevdim ,
benim demek istediğim duygu opak çorap yazınca opak çoraba yorumumdu opak çorabın kalınları var ama bahsetmek istediğim çok ince çorabı giyip sonrada üstüne giydiği bulizin neresinde olduğunu bahsetmekti,sizin yorumunuzla benim yorum karıştıı
Nesli beni tanıyanlar bilir benim en son yapacağım şeydir birilerini kırmak ,

Anladım canım, olur böyle yanlış anlamalar arada, yüzyüze olsa olmayacak yanlış anlamalar olabiliyor yazışma sırasında, sen zaten çok güzel ifade etmişsin kendini, birbirimizi tanıdıkça yanlış anlamalar da azalır. Önemli olan sonuç, ben üzüldüğüme üzüldüm şimdi zaten:)) İnşallah istediğimiz kilolara ulaşıp, istediğimiz şekilde giyinelim hepimiz.

bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum 5 gün boyunca protein diyeti yapan var mı aramızda yani sadece tavuk kırmızı et veya balık seçerek 5 gün boşunca bol su ve yeşil çay eşliğinde tüketen bu hafta bunu uygulamak istiyorum hem 2 detoks arası yaklaşık 6 gündür proteinde yumurta dışında tüketmedim ayrıca sizce bunu uygulamaya yarınmı başlayayım yoksa bir gün ara vermelimiyim çook kararsızım çook

ben youtubeden bakmıştım uzun değildi,şimdi kızımla bulduk bakalımm yapacağızz

ben 34 yaşında 2 kız 1 erkek annesiyim neslicim
kapalı değilim canım ,bu bilgisayarda resmim yok kızımın laptopundan giriyorum eşimin bilgisayarında var
eğerki pomo kaydetmişti bilgisayarına eğer duruyorsa ona söylim koysun canımm
eskidende kiloluydum ve zayıfladım 2 halimlede vardı
amin neslicimm herkezin bebeğinin mutluğunu güzel kaderlerini göstersinn

Maşallah maşallah, yaşıtız seninle (gerçi ben artık 35 oldum) ama sende 3 çocuk var, ben hala çocuk için hazır değilim diyorum:)) Ben de kalktım Leslie fast 4 mil yaptım, bu epey yoruyor. Ben 5 mil de yapıyorum ama bu 4 mili yaparken ter içinde kalıyorum. Bunda Leslie'nin de kızı var videoda, yakışır yani sizin de anne kız yapmanız:)) Aslında kilolu ve zayıf halini görmek isterim, bakalım Pomoda varsa yüklesin, hem bize de motivasyon olur.

Canım benim, başta söyledik biz tek tip beslenme yapmıyoruz, yapılmasını da desteklemiyoruz. Kafanı takma böyle şeylere, kilo versen bile hızla geri alırsın. Sabah yap güzelce kahvaltını, süt falan da iç, ara öğünde meyve tarzı bir şey ye, öğlen yemek ne çıkıyorsa onu ye, makarna da pilav da yiyebilirsin, dengeli olsun sadece, abur cuburdan uzak dur, akşam da çorbanı iç bir tabak yemeğini ye, bununla birlikte en az yarım saat spor yap. Kilolarından da yavaş yavaş kalıcı olarak kurtulursun. Yazdıklarına bakıyorum, bilmem ne kürü, bilmem ne detoksu, ben kaç aydır forumdayım, sadece ayran detoksu yaptım, o da besleyici bir sürü şey içeriyor diye, onunla da çok kilo vermedim zaten, ben o kadar kiloyu normal beslenerek ve spor yaparak ta veriyorum. Uzak dur şu kısa süreli mucizevi beslenme kürlerinden, senin yaşın daha küçük. Böyle devam etmek istiyorsan forumda bir sürü topik var bu şekilde olan, biz onaylamıyoruz bunu, baştan da söyledik. Yok Dukanmış, yok karbonhidrat diyetiymiş, bunları yapmıyoruz biz. Senin yaşın zaten küçük, kendimizi de sorumlu hissediyoruz. Kusura bakma ama otura otura kilo verilmez, verdiklerini de fazlasıyla geri alırsın. Şimdi alışkanlık edinmezsin sporu ne zaman edineceksin? Bizler belki senin annen, teyzen yaşındayız, bizimle devam edeceksen şu tek tip diyet saçmalıklarını unut. Yazdıklarımızı oku, ben kaç kere yazdım 1 kg yağ yakmak için ne kadar kalori harcandığını, böyle diyetlerle yağ falan yakılmıyor, su ve kas kaybedersin. Gelişme çağındasın, senin için çok tehlikeli.

beni uyardığın için teşekkür ederim yazdıklarına hak veriyorum zaten aynı ay içerisinde 2 kez detoks yaptım önceki beslenmeme dönmek ( form ) olarak en iyisi .. akşamları az yiyerek vericem bir şey okudum karbonhidrat hiç alınmadığında kaslardaki glikojen yakılıyormuş daha sonra alınan karbonhidratta yerine döndüğünden kilo vermiş olmuyormuşsun o yüzden mi ben hızlı kilo aldım acaba :0
en iyisi dediğin gibi hadi Allahtan hayırlısı
ama yazın rahat bikini giymek istiyorummm verebilirmiyim dersin 17 kilo o zamana kadar

evet canım spor ozellıkle agırlık vermelıyım cok bosladım. tamam cok yogunum, yazın boyle degıldım sadece kendıme zaman ayırabılıyordum ama yıne de bahanesı olmamalı.

ben su an ıstesem de kosamam, malum ayagımdan dolayı. bazen ıse gec kaldıgımda 5dk kosuyorum durmadan. o bıle mucıze gıbı gelıyor o an.

bu hafta spor konusunda da kafamda planlar duzenlemeler var zaten.

canım benıım fırsatım olmadı. sen bu kucuk arkadasımı bılgılendırmıssın :))) yastan dolayı ben cok tereddutlu kaldım ne dıyım bılemedım ona. sen ıyı yonlendırmıssın kendı adıma tesekkur ederım

canım mmerhaba nasılsın

yenıden aramıza daha sıkı doneceksın gıbı gorunuyor buna sevındım valla. kılonu da beklıyorum lısteden cıkartmamıstık.

yanına arkadas gelmıs buna cok sevındım bır ay tatılı olur kesın. bır ay beraber spor yapmak cok guzel olacak bence. motıvasyonunu arttırır, onun sana eslık edıyor olması

Evet canim kac gundur kursada gidemiyorum nihayet tekrar basladim
Ama simdide kontrolum var onun stresi var ne olur dua edin benim icin sali gunu adanaya gidicem umarim bi sorun cikmaz :18:

hatıce dualarım senınle. ınsaallah sonucların guzel cıkar. bıze burdan guzel haberler verırsın ınsaallah.

oooooooo yıne spor konusunda cosmusuz bakıyorum da. valla tebrık ederım sen bu konuda harıka bır azım ve sıstemde devam edıyorsun.

hımmmmm anladım senın ıkı cocuk varmıs. yas aralıkları farklı olunca sorumlulukları da farklı tabıkı. ALLAH kolaylık versın ben ev ıs ve dıyetı bıle zor ıdare edıyorum valla.

senın yasın kactı unuttum da ???

hımmmm valla benım kafam kazan oldu. menulerımı gordun, bızım kılomuzdakı bırı ıcın 1900 kalorılık dıyet verıyor doktor. herseyden bolca var. ha ben halen oyle hepsını dolu dolu yemıyorum yıyemıyorum da zaten ama enazından kasık olculerını artırdım.

evet bugun cıssların baya olmus. spor yapabılme fırsatın da olmamıs

tamam canım var resımlerın eklerımmmmm