- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.661
canım ya tabiki kimsenin nasıl giyindiği beni ilgilendirmez ,ben kötü birşey yazmak istemedim ,ogün dışarda yürüyüşe gittiğimde ki kadının giyiminden bahsettim bildiğin benim çocuğuma muz çorap diye giydirdiğim çorabın üstüne giydiği bulizin kalçasının altında olduğundan bahsettim,çok kötü duruyordu ,hatta herkez birbirine bile gösterdi kadını,masada oturan gençlerin birbirini dürtüp onu gösterdiklerini gördüm,tabikii beni ilgilendirmez herkez kendine yakışanı bilir ,
Neslicim düşünüyorumda nerde yanlış yazdığımı anlıyamadım canım
ben kimsenin giyimine karışan bir insan değilim demek istediğim yanlış anlaşıldı,
leslie 4 yada 5 yaparken net olarak ne yazıyorsun biz bulduk ama 15 dakkalık çıktı ve yürüyüş gibiydi
lesliie 3 te 46 dakka durmadan var ama fazla yormuyor bizii
neslicim küçük kızım canım ben çektim ,çok sever poz vermesini bende hemen değerlendirdim
kapalı değilim açığım canım ben
Sen Duyguyla benim yazıştığımız bir şey üzerinden yazınca yanlış anlaşıldı. Biz de o gün elbise falan bakıyorduk, opak çorap konusu orada geçti, sen de onu alıntılayınca yanlış anladım. Bazen mini etek giyenler için de bazı kadınlar böyle söylüyor, kadın halimle utandım falan diye, ben de bunu doğru bulmuyorum. Senin dediğin farklı bir şeymiş, bizzat gördüğün biri üzerinden söylemişsin. Ben bizim konuşmalarımızla da ilgili sandım, alınganlık yaptım sanırım, kusura bakma. Üzülmüştüm açıkçası, yani insanların açık giyinmesini ayıpladığını düşünmüştüm. Açıkladığın için teşekkür ederim.
Neslicim kesinlikle kimsenin giyinmesini ayıplamamm canım,hatta hoşuma bile gider ben burda hep derim tayt giyipte üstüne buliz giyenlere bayılırım duygu bunu çok iyi bilir zayıflasam giymek istediğim kıyefetlerden biridir,benim demek istediğim farklıydı ,mesela senin giyimine bayıldım resmini gördüm ama alıntı yapamadım çünkü müsaiit değildim hatta sizin konuları tam okuyamadım bile ben ,bir kaç sayfa yazılmış kıyafetlerden bugün tek tek okudum sayfaları,
senin elbisenin altına giydiğin çorabıda çok sevdim ,
benim demek istediğim duygu opak çorap yazınca opak çoraba yorumumdu opak çorabın kalınları var ama bahsetmek istediğim çok ince çorabı giyip sonrada üstüne giydiği bulizin neresinde olduğunu bahsetmekti,sizin yorumunuzla benim yorum karıştıı
Nesli beni tanıyanlar bilir benim en son yapacağım şeydir birilerini kırmak ,
ben youtubeden bakmıştım uzun değildi,şimdi kızımla bulduk bakalımm yapacağızzYok canım ya, 15 dakika değil, 4 mil olan 50 dakika, 5 mil olan 70 dakika. "Leslie fast 4 mil" yazarsan çıkar sanırım ama youtube'da var mı bilmiyorum. Ben foruma katıldığımda bulup indirmiştim, böylece internete bağlı olmadan yapabiliyorum. 3 mil hafif kalıyor bana da. Link bulabilirsem koyarım buraya.
Maşallah Karabiberim Allah bağışlasın, ne güzel bir kızın var senin, Allah hep güzelliklerini, mutluluklarını göstersin. Sen de güzel yakalamışsın fotoğrafı, tebrik ederim. Bu arada sen kaç yaşındaydın? Ben kapalısın diye hatırlıyorum, karıştırdım sanırım.
ben youtubeden bakmıştım uzun değildi,şimdi kızımla bulduk bakalımm yapacağızz
ben 34 yaşında 2 kız 1 erkek annesiyim neslicim
kapalı değilim canım ,bu bilgisayarda resmim yok kızımın laptopundan giriyorum eşimin bilgisayarında var
eğerki pomo kaydetmişti bilgisayarına eğer duruyorsa ona söylim koysun canımm
eskidende kiloluydum ve zayıfladım 2 halimlede vardı
amin neslicimm herkezin bebeğinin mutluğunu güzel kaderlerini göstersinn
bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum 5 gün boyunca protein diyeti yapan var mı aramızda yani sadece tavuk kırmızı et veya balık seçerek 5 gün boşunca bol su ve yeşil çay eşliğinde tüketen bu hafta bunu uygulamak istiyorum hem 2 detoks arası yaklaşık 6 gündür proteinde yumurta dışında tüketmedim ayrıca sizce bunu uygulamaya yarınmı başlayayım yoksa bir gün ara vermelimiyim çook kararsızım çook
Canım benim, başta söyledik biz tek tip beslenme yapmıyoruz, yapılmasını da desteklemiyoruz. Kafanı takma böyle şeylere, kilo versen bile hızla geri alırsın. Sabah yap güzelce kahvaltını, süt falan da iç, ara öğünde meyve tarzı bir şey ye, öğlen yemek ne çıkıyorsa onu ye, makarna da pilav da yiyebilirsin, dengeli olsun sadece, abur cuburdan uzak dur, akşam da çorbanı iç bir tabak yemeğini ye, bununla birlikte en az yarım saat spor yap. Kilolarından da yavaş yavaş kalıcı olarak kurtulursun. Yazdıklarına bakıyorum, bilmem ne kürü, bilmem ne detoksu, ben kaç aydır forumdayım, sadece ayran detoksu yaptım, o da besleyici bir sürü şey içeriyor diye, onunla da çok kilo vermedim zaten, ben o kadar kiloyu normal beslenerek ve spor yaparak ta veriyorum. Uzak dur şu kısa süreli mucizevi beslenme kürlerinden, senin yaşın daha küçük. Böyle devam etmek istiyorsan forumda bir sürü topik var bu şekilde olan, biz onaylamıyoruz bunu, baştan da söyledik. Yok Dukanmış, yok karbonhidrat diyetiymiş, bunları yapmıyoruz biz. Senin yaşın zaten küçük, kendimizi de sorumlu hissediyoruz. Kusura bakma ama otura otura kilo verilmez, verdiklerini de fazlasıyla geri alırsın. Şimdi alışkanlık edinmezsin sporu ne zaman edineceksin? Bizler belki senin annen, teyzen yaşındayız, bizimle devam edeceksen şu tek tip diyet saçmalıklarını unut. Yazdıklarımızı oku, ben kaç kere yazdım 1 kg yağ yakmak için ne kadar kalori harcandığını, böyle diyetlerle yağ falan yakılmıyor, su ve kas kaybedersin. Gelişme çağındasın, senin için çok tehlikeli.
Bence bir süre dene böyle, ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Hergün yarım saat spor da yaparsan daha ne olsun:)) Sen koşu olanları yapma zaten, hiç gerek yok. Bir de en baştan onları yaparsan vücut alışır, sonra artırman gerekir. En güzeli her gün yarım saat kesintisiz spor, Leslie olur, bisiklet olur, yürümek olur, hepsi uygun bence. Sonra 100 kg altına düştüğünde biraz artırırsın süreyi. Bence koşma tarzı şeyleri 75-80 kg olduğunda düşün en erken.
Yok yok normal, gayet tok tutuyor, bazılarımız yaparken bitirememişti o yüzden. Kilo verdiriyor ama ilginç bir şekilde. Tabi gidenin hepsi yağ değil, ama tartıda azalma görmek moral oluyor. Sen bunu yap ama böyle şeylere fazla sarma. Yaşın küçük daha, senin metabolizman çok hızlıdır şimdi, kafana da koymuşsun kilo vermeyi, bence verebilirsin de. Ama kilo verirken ihtiyacın olan besinlerden uzak kalmaman lazım, daha boyun da uzar senin, kilo vermeye takıp, tek tip beslenirsen gelişimin olumsuz etkilenir. Hergün, süt, yoğurt, peynir gibi şeyler, et, sebze, karbonhidrat yemen lazım, sadece dengelemeyi, abartmadan yemeği ve yediklerini yakmayı öğrenmen lazım. O yüzden mutlaka ama mutlaka spor yapmalısın. Ben evde Leslie yapıyorum, her zaman dışarda yürüme veya spor salonuna gitme şansımız olmayabiliyor. Sana da tavsiye ederim, internette bulabilirsin videolarını. Yüzmeye gidebilirsin imkanın varsa. Ama mutlaka spor yapman lazım, bu aynı zamanda kas ve kemik gelişimin için de çok faydalı.
merhaba dostlar nasılsınız ,ben iyiyim geçmişi okuyacağım şimdi .
şu an kahvemle keyf yapıyorum birazdan lesli 3 mil yapıcam
eltimin kızı ünide okuyo sömestr tatiline eve geldi okulda spor salonuna gitmiş biraz yediklerine dikkat etmiş 3 buçuk kilo vermiş ama görünüşte daha fazla çok güzel görünüyo .okula gidene kadar spor hocasının öğrettiği hareketleri hergün bir saat birlikte yapıcaz çok heveslendim onu görünce
şu an regl dönemim bir haftadır tartıya çıkmadım yarın tartılcam kilomu merak ediyorum .menü yazmıyorum herşeyden yiyorum abartmadan .bide yarın bal tarçın çörekotu kürüne başlamayı düşünüyorum hayırlısı Allahtan
Evet canim kac gundur kursada gidemiyorum nihayet tekrar basladim
Ama simdide kontrolum var onun stresi var ne olur dua edin benim icin sali gunu adanaya gidicem umarim bi sorun cikmaz :18:
Kızlar, bugün haftasonu nedeniyle garip bir beslenme oldu, akşam yemeği olarak büyük bir kase patlamış mısır yedim, bir de meyve yiyip günü kapatacağım. Sporumu yaptım. Leslie'nin daha önce yapmadığım bir videosunu yaptım, içinde bant kullanılan bölümler vardı, bende de bant yoktu ama pilates malzemeleri içinde olduğu için yapabildim, çok hoşuma gitti, her zamanki hareketler var içinde, koşu da var, bir de ekstradan bantla streç hareketleri var, kasları güzel çalıştırıyor. Tavsiye ederim. Adı, "Leslie 4 Really Big Miles" 1 saat sürüyor, ben çok sevdim. Zaten dönüşümlü olarak 4 ve 5 yapıyordum, şimdi bunu da yapacağım aralarda.
Gün içinde giremiyorum. Sabah kalkıyorum eşim ve kızım gönderiyorum. Sonra oğlum uyanıyor kahvaltı yapıyoruz. Bulaşık evi toplamak derken kızım öğle yemeğine geliyor.
Kızım tekrar okula gittikten sonra oğlumu uyutuyorum. Temizlik günüyse temizlik yapıyorum yoksa akşam yemeği telaşı başlıyor, kızım okuldan geliyor ödev yapıyoruz sonra
akşam yemeği yiyoruz. mutfağı toparlarken çayımı demliyorum. Çocukları uyutuyorum saat geç oluyor. Kışın günlerin bereketi yok. Hafta sonu da kayınvalidemlerde geçiyor.
Fırsat buldukça 15 dk telefondan giriyorum yazılarınızı okuyorum menülerimi akşam yazıyorum. Sohbetlerinize katılmak isterim aslında özel mesaj atma hakkımı kullanmaya
başlasam belki daha iyi iletişim kurabiliriz.
Öğle az olmadı aslında geçen gün dr Ayça Kaya çıkmıştı tv de 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit diye söyledi. Kase de büyüktü. Ben de başka yemek yemedim. Kalori
sepetinde hesapladım o gün yediklerimi 1500 kaloriydi yanlış hatırlamıyorsam.
iyi geceler kızlar
Sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 tane yeşil zeytin, şekersiz çay, 2 dilim ekmek, 2 çay kaşığı reçel
Öğle:1 dilim peynir, 1 dilim ekmek kadar ev çöreği, 1 kk kek, 1,5 kk sütlü tatlı, şekersiz çay (misafirlikteydim)
Akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık etli pırasa, 3 kaşık yoğurt
Akşam 1 yemek kaşığı antep fıstığı (bugün cısslar çok oldu) şekersiz çay 15 dk yürüyüş çok soğuktu eve döndüm hemen.
Hepimizin pazarı güzel geçsin haftaya bomba gibi başlayalım.
ben youtubeden bakmıştım uzun değildi,şimdi kızımla bulduk bakalımm yapacağızz
ben 34 yaşında 2 kız 1 erkek annesiyim neslicim
kapalı değilim canım ,bu bilgisayarda resmim yok kızımın laptopundan giriyorum eşimin bilgisayarında var
eğerki pomo kaydetmişti bilgisayarına eğer duruyorsa ona söylim koysun canımm
eskidende kiloluydum ve zayıfladım 2 halimlede vardı
amin neslicimm herkezin bebeğinin mutluğunu güzel kaderlerini göstersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?