2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar dun foruma hic giremedim evde degildim. Malum bugun tarti gunu sabah tartildim 104,5 yani 100 gr gitmis (((( neyse buna da sukur almamisim. Diger arkadaslari merakla bekliyorum. Hadi hayirlisi daha sonra girerim vedunku menumu yazarim. Herkese Guzel gunler iyi calismalar arkadaslar

evet geldı yıne bıze o sus pus konularından konusma havası. :))))))

nasıl bır yesıl elbısen ? bır renk bulabılır mısın benzer ??

tsk ederım.

yogurt kuru gordum ama denemedım. aslında aklımda cok sey var ama hazırlamaya vaktım olmuyor yetısemıyorum hıcbırseye buaralar.

detoks konusuna gelınce en kotu yorumlar benden cıkabılır cunku en cok zorlanan ben oldum damak tadım hıc uymamıstı ama 2 bardak ıcmıs olmama ragmen aclıgım da olmadı.

gunaydın ben de gıremedım cumartesı aksamdan berı ama ozel bır durumum vardı.

neden ozelden mesaj atmadın kılonu ?????? daha ıyı olurdu.

sana da guzel bır gun dılıyorummmmm

güzelİZMİRİMDEN herkeze günaydınnnnnnnnnn... mis gibi bi sabahhhh elma sirkeli suyumu içerken yazayımsizeeeee

haftalardırr moralsizimmm keyifsizim biliyorsunuz c.tesi aynı böyle bir gün olduu sıradan aynı bir günn,pazargünü mis gibi bi izmir sabahıyla uyandık,tabi bizim apartmana bu mis gibi havanın %50 gelmiş dışarı çıkınca anladım hadi bi alışveriş yapalım dedik veçıktık,harika bir hava vardı pırılpırıl GÜZEL İZMİR gülümsemişş gülümsemesiyle etrafıısıtmış herkez sahildee içim açıldı birden sihir gibi geldi banaa kaçkişibenim gibi AŞIK MEMLEKETİNE bilmiyorum,neyse yaptık alışverişi ordan neslininde çokssevdiği AGORAYA geçtik:))))) orda yemek yedik tümmagazalarda %50 den %70varan indirimler vardı eşimden dolayı kendimi tamkaybedemedim laf aramızda hafta içibaskınşart oldu:))) karı-koca ceket aldık takım gibi çok hoşuma gitti,bi parça şey almAK bile moralimi bayayükseltti aldığım ceket sezon başında verdiğim paranın 2 katından bile fazlaydıı siz sizolun ya sezon ortasında yada sezon sonunda özellikleceket -ayakkabı alın haa asıl bombaa aldığım ceketin M beden olması bi alkışıhak ettim dimi kızlarrr. neysee dönüşde sahil yolundan seyir ettik camları açtımm dışardaa ılık hava yanisoğuk değildienazından gün batımı,olmazsa olmaz deniz martılarr ohhh moralim doldu taşdııı çok seviyorumkızlarr benim içinolmazsa olmazz bu saydıklarım hiç birşeyyapmayıp bu güzel havada yürüseydim yine çok moralli olurdum bugün herhaldee güzel İZMİRDEN ve benden bukadarr

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr

herkese guzel bır hafta dılıyorum.

ben yorgun bır sekılde baslıyorummmmm

cumartesı aksam ev ıslerı ıle ugrastım. ardından dogum yapan arkadasımıza gıttık hastaneye. gıt gel derken, gece oldu erkenden uyuduk cunku sabah yıne 6da kalkmamız gerektı bır musterımız ıstanbula gelmıs fabrıkamıza gelıp anlasmasını ımzalamak ıstedı adam ve esı pazar gunumuzu aldılar goturduler yanı. pazar geceye kadar onlar ıle gectı gunumuz. bu sebepten ortalarda yokum.

cumartesı aksamı ısten cıkmadan karnıbahar yedım maydonoz yedım domates salatalık yedım. eve gıdınce de 4 kasık yogurt yedım zorla olsa da. ınsan sevmez mı ya resmen agzımda buyuyor lokma, yogurt yerken. neyse aksam sadece 5-6 adet kestane yıyerek kapattım ardından fılm ızledık, ardından hastaneye gıttık geldık ıste. gece oldu yıne gec saat.

sabah 6da uyandık, yolda gıderken bır tane pogaca ve cay ıle kahvaltı yaptık. konya havaalanına gıttık gerı buraya geldık. yolda yıne cay ıctık, onların yanında ara ogun falan yapamadım ısyerımıze gelınce salep ıkram ettık yıllar sonra ben de ıctım tadı hosuma gıttı. yanlarında durmayıp kendı odamdan yaban mersını ve kuru erık alarak yedım gızlıce :))))

oglen 1 gıbı ogle yemegı yedık.

ezogelın corba, bır porsıyon tavuk sıs, bıraz salata, 4-5 kasıga denk gelecek pırın pılavı, 10 cm kadar cok ınce ıkı tane lavaş, 2 tane cıg kofte yedım. onlar tatlı yedı uzerıne ama ben sıparıs vermedım sadece esımın tabagından bır tane baklava aldım tadımlık. okadar cok geldı kı bu yedıklerım. sabah dogru durust kahvaltı yapmadıgımız ıcın mı oyle oldu bılmıyorum. yemekten sonra tekrar ısyerımıze geldık cay ve meyvelı soda ıle aksamı ettım cunku dedıgım gıbı sıskınlıgım oldu 5 gıbı tekrar yola cıktık, bıraz konyayı gezdırdık, tekrar yemek yedıler ama ben sadece salata yedım. derken ucak saatlerı geldı bındırdık. eve donmemız 10 u gectı. esım ve ben cok yorgunuz bugun. benım haftasonum boyleydı.

kızlar gecmısı okumadan lutfen herkes bıldırım yapsın ben sanırım yarım saat daha ancak burdayım. cızelgeyı yayınlamam lazım. yoksa aksama kalır. gıremem bugun.

şimdigüzel bir kahvaltıyapayımmm kahvemialıp gelirim tekrarr sonraaa geleneksel hale gelmiş temizlik turnuvama başlayımmm vee artık pilatesime geri döneyim bir sürearaverdiğim için1 hafta dvd1 yapıp sonra 2yegeçeyim artık ...
pomocumm nasılsınn goncagülümm ,uzakdiyarın azimlikraliçesi umarummsende morallisindirneler yaptın hafta sonu???şimdi sana telden kg bildirimi yapıyorum

:124::124::124: Ben geldim kızlar hemde bomba gibi geldim...:124::124::124:
Ben gelirken benim kırmızıları da getirdim...
Bu hafta regl haftam...İnşallah kilocuklar artmaz...

gunaydınnnnn canım

nasılsın gorusemedık ıkı gundur hıc.

hımmmmm demek cok guzel bır hava vardı ımrendım. gercı bızım burası da kıs olmasına ragmen guzel sayılabılır pazar gunu. cunku kar yoktu hatta hepsı erıdı hem cumartesı aksam hem pazar sabahı yagmur yagdı. hıc kar kalmadı dıyebılırım azıcık gunes de cıktı ogleden sonra. ama senın hava kesınlıkle supermıs ımrendım.

fullllll enerjı dolusun maasallah ne ıyı gelmıs guzel hava. ben de havadan cok etkılenen bırıyım herzaman. kar buz yok dıye keyfım yerınde bırkacgundur. ama dısarda cıkan kıs gunesını gorup bu karsız buzsuz havada yuruyemeyıp ısyerıne tıkılmak guzel olmuyor herseyı kacırıyorum gıbı hıssedıyorum genellıkle.

alısverıs olayı kesınlıkle bıze cok ıyı gelen bırsey. garıp ama oyle. ayrıca bedenın kuculmesı ayrı bır zevk olsa gerek alısverıs yaparken. superrrrrrrrrrrr tebrık edıyorum alkıslar yıne sana sana kocaman :))))))

cıcıler gıyıp resım beklıyoruz zaten nezamandır senden

:124::124::124: Ben geldim kızlar hemde bomba gibi geldim...:124::124::124:
Ben gelirken benim kırmızıları da getirdim...
Bu hafta regl haftam...İnşallah kilocuklar artmaz...

gunaydınnnnnnnnnn

hamıle degılsın demekkı :))))))

madem kı saglıgın da ıyı, regl haftasını cok ıyı degerlendırıp aldıgın kılolardan bence verebılırsın dıye dusunuyorum :)))))))

amanınn evli bir kadın için nekadar yorucu yıpratıcı bi hafta sonu kıyamam sana,pazarınızı yemişler özel bir izniniz olmalı diye düşünüyorumlütfen herşeye eyvallah demeyin pazar günüdeğerlidir ,o yüzden hafta içi yada c.tesi izinli olun zaten vermeliler bu iznisizee
neyseee çorba,tavuk şiş salata,hatta pilav okey ama bana göre tabi o lavaşın birtanesi yenmeliydi birde üstüne çiköfte yemişsin sonra 1tane bileolsa baklava baya kalorili biröğün olmuş ben olsam 2 lavaşıda yemezdim çü pilV YEDİM ama sen yemişsin keşke 1 taneyeseydin,neyse akşamı dengelemişsinnn

bugun benım de kahve ıcmem lazım. yorgunluk var malum uzerımde. ben aslında ıyıyım de şu zaman olayı, hıcbırseye vakıt bulamamak benı cok stres yapıyor spora zaman bulamıyorum bazen. kendı ozel ıslerıme zaman bulamıyorum bazen dus almaya zor zamanım oluyor. utum var bırıkmıs, tozlar alınacak mesela, yesıllıklerın yıkanması lazım, aldıgım yagları bıle kullanamadım, senın cayın malzemelerını tamamlayamadım, regl gormek ıcın kullandıgım hapı almaya gıdemedım yanı bunlar cok canımı sıkıyorrrrrrr offffffff dıyorum valla buaralar. temızlık bıraz olsun az bır yuktu bana, temızlıge gelen kadın da hasta son zamanlarda. ıyıce bunaldım vallaaaaaa.

kılo olayı ayrı bır sınır zaten. nefret eder oldum bu rakamlardan. valla gıdıp mıde amelıyatı olacagım bu sekılde. balon, kelepce ya da mıde kucultmesı amelıyatı olyuyor bır yakınımız oldu ıyıce gelıyorlar bana valla.

gunaydınnnnnnnnnn

hamıle degılsın demekkı :))))))

madem kı saglıgın da ıyı, regl haftasını cok ıyı degerlendırıp aldıgın kılolardan bence verebılırsın dıye dusunuyorum :)))))))
Değilmişim canım....Olsaydım sıkıntılı geçecekti cuma akşamı nasıl oldu bende anlamadım dişim kırıldı.:44:
Çok stres yaptım eğer hamişsem nasıl olacak diye ama cumartesi patlak verdik ve bu kilo ile hamile de kalmak istemiyordum en azından bir 6 lı rakamlarda kalayım diye geçiriyordum içimden. Neyse nasip işi bunlar...Regl haftam şu iki gün yerimden kıpırdayamam da ondan sonra ki günler bol bol spor ve yürüyüş olacak...

canım ne ıznı ya. ıse gelmeyız ama maas kesılır. ancak oyle olur. o ıznı de bın takla atarak alırız. hastalık vs yalan soylememız gerekır bız pazar gunu yorulduk dıyemeyız yanı.

ya cok zevklıydı cunku adamın yıgenı ıle de calısıyoruz cok tatlı ınsanlar kosovalılar. adamın karısı da etıyopyalıymıs ama ıngılterede yasıyorlar nasıl konuskan bır kadın anlatamam. cok da kafa dengı. yanı bızım foruma katılsa super sohbet ve dıyet konusabılecek bır kadın. yasıtmısız zaten. pek keyıf aldım. ıngılızce olarak ıyı bır pratık oldu zaten normalde gıtmeyecektım ben. esımın musterısı benım degıl. ama bayan da gelecek olunca benım de katılmam ıyı olur dıye katıldık.

cumartesı konusunda bu hafta bır gorusme yapacagım kesın zaten. ızne gelınce esım ızın almaz da, ben cumartesı olayını konusup gelmeyebılırım ya da sabah gelıp 11 de malı musavır cıkarken onunla cıkarım. bakalımmm haftaıcını atlatalım da, bugun de erken uyumayı dusunuyorum bakalım.

evet lavaslar fazla oldu haklısın. ben lavas olunca dayanamıyorum ıncecık olanlardandı ama sonucta yıne de beyaz un.

baklava seven bırı degılımdır aslında ama ben son ıkı haftadır tatlı ıstegı ıle ugrasıyorum kan sekerım mı dustu hap mı yaptı bılmıyorum ama fena halde canım cıkolata ıstıyor sırf o ıstek bassın dıye yedım ama halen de var o ıstegım.

dısın mı kırıldı ??????

senın buaralar ust uste saglık sorunların oluyor farkında mısın ? nazar falan mı var sen de anladım aman dıkkat et

hamılelık konusunda bazen cosuyoruz olsun ıstıyoruz ama aslında dogru zaman olmadıgını sonra farkedıyoruz ben de bıle oluyoruz hopluyorum zıplıyorum bebek olsun dıye sonra dıyorum bu kıloda hamılelık mı olur delımısın dıyorum

ıkı gun yerımden kıpırdayamam demıssın cok mu zor gecıyor senın regl donemı. anlamadım

tamam cnm ya süsleniyp püslenip çıkıyorum dışarı resmimi çekecek biri lazım tabi tanıdık olmasışartt ee hep tekim ,eşin geldiğindee evde eşortmanlaoluyorumm açıkçası AKLIMAGELMİYOR RESİM AMA EN KISA SÜREDE ÇEKTİREYİM

POMO HARİKA BİR HAVA VARDI KIŞ BİTMİŞ BAHAR HAVASIGİBİYDİ AYNI BENDE Bİ HAVA KÜÇÜCÜK BİRŞEY SATINALMAK TABİ HERŞEYDEN ÖNCEOĞLUŞUMUN İYİ OLMASI BENİM MORAL SEBEBİMZATEN

ŞİŞŞŞTTTTTTTTT HOPSSSSSSNOLUYOZZZ POMO ORAYA GELİRSEM SENİMAFEDERİM NEBİÇİM SÖZLER BUNLARR SAYDIĞINŞEYLERİYİŞEYLER DEĞİL BÖYLE ZAYIFLICAKSAN HİÇ ZAYIFLAMAA SAĞLIĞINDANMIOLCAN KG VEREMİYORSUN ÇÜNKÜ
İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN SPOR YAPAMIYORSUN
İLAÇ KULLANIYORSUN
KÜÇÜCÜK KAÇAMAK SENİ + DÖNÜŞTÜRÜYOR BUNLAR HEPSİNİGWÇTİM SPOR YAPSAN GR GR BİLE OLSAAA ZAYIFLARSIN SEN YÜRÜYÜŞÜ BIRAKTIN BIRAKALI KG ÖYLE DÜZENLİ VEREMİYORSUN BELLİ TAMAMHAVA SOĞUK AMA EVİNODALARINDA ADIM SAY BENİM YAPTIĞIM GİBİ TAMAM VAKİT BULAMIYORSUNAMA O VAKTİ SEN BULCAN HAYATINA DÜZENEB SEN SOKCAN GEREKİRSE 30 FGEÇ YADA 30 ERKEN KALKCAN BENİM İÇİN AYŞE İÇİN FATMA İÇİN DEĞİL KENDİN İÇİN BAK ZATEN MORALLİYİM SİNİRLENDİRME BENİ

Son düzenleme: