- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.701
ben sizin şu işyerinizin birtürlüanlamıyorum allah sabır versin ne diyim,canım ne ıznı ya. ıse gelmeyız ama maas kesılır. Ancak oyle olur. O ıznı de bın takla atarak alırız. Hastalık vs yalan soylememız gerekır bız pazar gunu yorulduk dıyemeyız yanı.
Ya cok zevklıydı cunku adamın yıgenı ıle de calısıyoruz cok tatlı ınsanlar kosovalılar. Adamın karısı da etıyopyalıymıs ama ıngılterede yasıyorlar nasıl konuskan bır kadın anlatamam. Cok da kafa dengı. Yanı bızım foruma katılsa super sohbet ve dıyet konusabılecek bır kadın. Yasıtmısız zaten. Pek keyıf aldım. ıngılızce olarak ıyı bır pratık oldu zaten normalde gıtmeyecektım ben. Esımın musterısı benım degıl. Ama bayan da gelecek olunca benım de katılmam ıyı olur dıye katıldık.
Cumartesı konusunda bu hafta bır gorusme yapacagım kesın zaten. ızne gelınce esım ızın almaz da, ben cumartesı olayını konusup gelmeyebılırım ya da sabah gelıp 11 de malı musavır cıkarken onunla cıkarım. Bakalımmm haftaıcını atlatalım da, bugun de erken uyumayı dusunuyorum bakalım.
Evet lavaslar fazla oldu haklısın. Ben lavas olunca dayanamıyorum ıncecık olanlardandı ama sonucta yıne de beyaz un.
Baklava seven bırı degılımdır aslında ama ben son ıkı haftadır tatlı ıstegı ıle ugrasıyorum kan sekerım mı dustu hap mı yaptı bılmıyorum ama fena halde canım cıkolata ıstıyor sırf o ıstek bassın dıye yedım ama halen de var o ıstegım.
tamam cnm ya süsleniyp püslenip çıkıyorum dışarı resmimi çekecek biri lazım tabi tanıdık olmasışartt ee hep tekim ,eşin geldiğindee evde eşortmanlaoluyorumm açıkçası AKLIMAGELMİYOR RESİM AMA EN KISA SÜREDE ÇEKTİREYİM
POMO HARİKA BİR HAVA VARDI KIŞ BİTMİŞ BAHAR HAVASIGİBİYDİ AYNI BENDE Bİ HAVA KÜÇÜCÜK BİRŞEY SATINALMAK TABİ HERŞEYDEN ÖNCEOĞLUŞUMUN İYİ OLMASI BENİM MORAL SEBEBİMZATEN
ŞİŞŞŞTTTTTTTTT HOPSSSSSSNOLUYOZZZ POMO ORAYA GELİRSEM SENİMAFEDERİM NEBİÇİM SÖZLER BUNLARR SAYDIĞINŞEYLERİYİŞEYLER DEĞİL BÖYLE ZAYIFLICAKSAN HİÇ ZAYIFLAMAA SAĞLIĞINDANMIOLCAN KG VEREMİYORSUN ÇÜNÜK SAYDINN
İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN SPOR YAPAMIYORSUN
İLAÇ KULLANIYORSUN
KÜÇÜCÜK KAÇAMAK SENİ + DÖNÜŞTÜRÜYOR BUNLAR HEPSİNİGWÇTİM SPOR YAPSAN GR GR BİLE OLSAAA ZAYIFLARSIN SEN YÜRÜYÜŞÜ BIRAKTIN BIRAKALI KG ÖYLE DÜZENLİ VEREMİYORSUN BELLİ TAMAMHAVA SOĞUK AMA EVİNODALARINDA ADIM SAY BENİM YAPTIĞIM GİBİ TAMAM VAKİT BULAMIYORSUNAMA O VAKTİ SEN BULCAN HAYATINA DÜZENEB SEN SOKCAN GEREKİRSE 30 FGEÇ YADA 30 ERKEN KALKCAN BENİM İÇİN AYŞE İÇİN FATMA İÇİN DEĞİL KENDİN İÇİN BAK ZATEN MORALLİYİM SİNİRLENDİRME BENİ
100 gr gitmesi bile çok iyi tultancım,kesinlikle üzülmeGunaydin kizlar dun foruma hic giremedim evde degildim. Malum bugun tarti gunu sabah tartildim 104,5 yani 100 gr gitmis(((( neyse buna da sukur almamisim. Diger arkadaslari merakla bekliyorum. Hadi hayirlisi daha sonra girerim vedunku menumu yazarim. Herkese Guzel gunler iyi calismalar arkadaslar
paylaştığın elbiselere baktım pomocum ama ben 1 tanesinii görebildim,diğerleri açılmadı bende sayfadaki resimleri inceledim,çok güzel indirimleri var,sen paylaş böyle hatta bildiğiniz başka adresler varmııevet geldı yıne bıze o sus pus konularından konusma havası. :))))))
nasıl bır yesıl elbısen ? bır renk bulabılır mısın benzer ??
teşekkürler canımmgunaydın canım
ben de tam resmını eklıyordum ıstemıssınız de.
pomocum mesajı daha 100 olmamış o yüzden atamazgunaydın ben de gıremedım cumartesı aksamdan berı ama ozel bır durumum vardı.
neden ozelden mesaj atmadın kılonu ?????? daha ıyı olurdu.
sana da guzel bır gun dılıyorummmmm
çok güzel anlatmışsın duygucum,bütün enerjini hissettim bendegüzelİZMİRİMDEN herkeze günaydınnnnnnnnnn... mis gibi bi sabahhhh elma sirkeli suyumu içerken yazayımsizeeeee
haftalardırr moralsizimmm keyifsizim biliyorsunuz c.tesi aynı böyle bir gün olduu sıradan aynı bir günn,pazargünü mis gibi bi izmir sabahıyla uyandık,tabi bizim apartmana bu mis gibi havanın %50 gelmiş dışarı çıkınca anladım hadi bi alışveriş yapalım dedik veçıktık,harika bir hava vardı pırılpırıl GÜZEL İZMİR gülümsemişş gülümsemesiyle etrafıısıtmış herkez sahildee içim açıldı birden sihir gibi geldi banaa kaçkişibenim gibi AŞIK MEMLEKETİNE bilmiyorum,neyse yaptık alışverişi ordan neslininde çokssevdiği AGORAYA geçtik:))))) orda yemek yedik tümmagazalarda %50 den %70varan indirimler vardı eşimden dolayı kendimi tamkaybedemedim laf aramızda hafta içibaskınşart oldu:))) karı-koca ceket aldık takım gibi çok hoşuma gitti,bi parça şey almAK bile moralimi bayayükseltti aldığım ceket sezon başında verdiğim paranın 2 katından bile fazlaydıı siz sizolun ya sezon ortasında yada sezon sonunda özellikleceket -ayakkabı alın haa asıl bombaa aldığım ceketin M beden olması bi alkışıhak ettim dimi kızlarrr. neysee dönüşde sahil yolundan seyir ettik camları açtımm dışardaa ılık hava yanisoğuk değildienazından gün batımı,olmazsa olmaz deniz martılarr ohhh moralim doldu taşdııı çok seviyorumkızlarr benim içinolmazsa olmazz bu saydıklarım hiç birşeyyapmayıp bu güzel havada yürüseydim yine çok moralli olurdum bugün herhaldee güzel İZMİRDEN ve benden bukadarr
ŞİŞŞŞTTTTTTTTT HOPSSSSSSNOLUYOZZZ POMO ORAYA GELİRSEM SENİMAFEDERİM NEBİÇİM SÖZLER BUNLARR SAYDIĞINŞEYLERİYİŞEYLER DEĞİL BÖYLE ZAYIFLICAKSAN HİÇ ZAYIFLAMAA SAĞLIĞINDANMIOLCAN KG VEREMİYORSUN ÇÜNKÜ
İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN SPOR YAPAMIYORSUN
İLAÇ KULLANIYORSUN
KÜÇÜCÜK KAÇAMAK SENİ + DÖNÜŞTÜRÜYOR BUNLAR HEPSİNİGWÇTİM SPOR YAPSAN GR GR BİLE OLSAAA ZAYIFLARSIN SEN YÜRÜYÜŞÜ BIRAKTIN BIRAKALI KG ÖYLE DÜZENLİ VEREMİYORSUN BELLİ TAMAMHAVA SOĞUK AMA EVİNODALARINDA ADIM SAY BENİM YAPTIĞIM GİBİ TAMAM VAKİT BULAMIYORSUNAMA O VAKTİ SEN BULCAN HAYATINA DÜZENEB SEN SOKCAN GEREKİRSE 30 FGEÇ YADA 30 ERKEN KALKCAN BENİM İÇİN AYŞE İÇİN FATMA İÇİN DEĞİL KENDİN İÇİN BAK ZATEN MORALLİYİM SİNİRLENDİRME BENİ
aaaaaa dogru canım ya unuttuk kuzısı. Sunıtızı nasıl oldu ıyılesıyor sanırım artık ıyıce. Hımmmmmm bak bu cok guzel bır haber. Hava guzel kuzıs ıyı sen bomba gıbı oldun tabıkı. Ben de bayılırım oyle havalara, kısın bıtımındekı bahar havaları hafıf serın ama guneslı. Su an mesela soguk olsa da gunesı gorebılmek kıs gunesı falan ben de cok severım bugun keske yuruyebılseydım.
ben sizin şu işyerinizin birtürlüanlamıyorum allah sabır versin ne diyim,
baklavadünyanınern güzel tatlılarından biri iyi yapmış yemekle cnm benlavaşa takıldım dediğimgibi akşamada bana menü yazsaydın fırçayı fena atardım slata yemilşsin neyseki umarum o salata soslu değildir
100 gr gitmesi bile çok iyi tultancım,kesinlikle üzülme
şunu kafamıza koyabilsek grlar birleşip 1 kilo olarak gidecek ve biz 1 kilodan kurtulacağız
paylaştığın elbiselere baktım pomocum ama ben 1 tanesinii görebildim,diğerleri açılmadı bende sayfadaki resimleri inceledim,çok güzel indirimleri var,sen paylaş böyle hatta bildiğiniz başka adresler varmıı
teşekkürler canımm
kızımın bilgisayarında yok,facebokk kopyala yapayım dedim olmadı beceremedim
neslicim kilolu resimdeki bacaklarıma bak lütfen ne kadar kalın,ozamanlar ayakkabımı vuramıyordumm eşim eğilir vururdu,bana öyle bir hırs gelmiştiki 57 kiloya indim,bu kilolarda hamilelikte geldi hiç dikkat etmedimm
pomocum mesajı daha 100 olmamış o yüzden atamaz
birde sen daha önce sormuştun
yazıların yanında gülme smilleri nerden çıkıyor diye
alıntı yaptığımızda yazı yazarken alt tarafta şekiller çıkıyor hangisini istiyorsan onun üstüne tıkla
çok güzel anlatmışsın duygucum,bütün enerjini hissettim bende
bugün burasıda güneşli,1 haftadan fazla çok soğuktu odadan odaya geçmek zordu,
bu havaları çok güzel değerlendirelim yaza kadar
montun hayırlı olsun güle güle giy
Evet dişim kırıldı anlamadım eşim kabak çekirdeği getirmiş.İki tane alayım dedim. Küt diye bir ses geldi.Ve sonuç dişim kırılmış.İşte bu akşam bir dişçiye gideceğim. Bakalım ne diyecek.Nazara inanırım çabukta alırım. Bunu annem hep der küçükken çok çabuk alırmışım nazarı. Hatta hocaya götürmüşler yıldızı çok sönük demiş hoca. Öyle birşey hissettiğiniz an hemen okuyun demiş. Evden çıkarken okuyorum. Genellikle başörtülüyken daha çabuk alıyorum nazarı tescilledim şu geçen iki sene botunca. Söylemesi ayıptır gözlerim ortaya çıkıyor başörtülüyken bu da dikkati çekiyor anladığım kadarıyla. Akşam yatmadan mutlaka eşime okuttururum. Alıştım artık ama bazen kriz gibi de ututyor baş ağrısı.dısın mı kırıldı ??????
senın buaralar ust uste saglık sorunların oluyor farkında mısın ? nazar falan mı var sen de anladım aman dıkkat et
hamılelık konusunda bazen cosuyoruz olsun ıstıyoruz ama aslında dogru zaman olmadıgını sonra farkedıyoruz ben de bıle oluyoruz hopluyorum zıplıyorum bebek olsun dıye sonra dıyorum bu kıloda hamılelık mı olur delımısın dıyorum
ıkı gun yerımden kıpırdayamam demıssın cok mu zor gecıyor senın regl donemı. anlamadım
İREM SELAM DÖNEMDÖNEM +LAR ÇOK NORMAL TUZUMU FAZLA KAÇIRDIN?SUYUAZMI İÇTİN?REGLİNMİ GELİYOR BUNLAR +DA ETGEN CNMM LİSTEDE OLUP OLMAMAKK SANA KALMIŞ ELBET AMAMENÜ YAZMAK DİĞER KİŞİLERİN MENÜSÜNÜ GÖRMEK AKTİVİTESİNİ GÖRMEK İNSANA MORAL VERİYOR KARAR YİNEDE SENİNGünaydın kızlar.
Ben bir süre izninizle listeye girmek istemiyorum. Sıkıldım gel git kilo verme olayından.
Geçen haftaya göre 1,6 kilo fazla çıktım. Hemde dikkatli beslendiğim halde.
Çok canım sıkkın bu yüzden. Bir süre dikkatli besleneceğim kilo vermek amacı taşımadan.
Vücut savunmaya mı geçiyor ne oluyor anlamadım.
SAĞ OL CNMM ,ÖYLE Bİ ANLATMIŞIMKİ ENERJİMİİ HİSSETTİRMİŞİM NE GÜZEL ,BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM GÜZEL Bİ TEMİZLİK SONRA SPOR100 gr gitmesi bile tultancım
paylaştığın elbiselere baktım pomocum ama ben 1 tanesinii görebildim,diğerleri açılmadı bende sayfadaki resimleri inceledim,çok güzel indirimleri var,sen paylaş böyle hatta bildiğiniz başka adresler varmıı
teşekkürler canımm
kızımın bilgisayarında yok,facebokk kopyala yapayım dedim olmadı beceremedim
neslicim kilolu resimdeki bacaklarıma bak lütfen ne kadar kalın,ozamanlar ayakkabımı vuramıyordumm eşim eğilir vururdu,bana öyle bir hırs gelmiştiki 57 kiloya indim,bu kilolarda hamilelikte geldi hiç dikkat etmedimm
pomocum mesajı daha 100 olmamış o yüzden atamaz
birde sen daha önce sormuştun
yazıların yanında gülme smilleri nerden çıkıyor diye
alıntı yaptığımızda yazı yazarken alt tarafta şekiller çıkıyor hangisini istiyorsan onun üstüne tıkla
çok güzel anlatmışsın duygucum,bütün enerjini hissettim bende
bugün burasıda güneşli,1 haftadan fazla çok soğuktu odadan odaya geçmek zordu,
bu havaları çok güzel değerlendirelim yaza kadar
montun hayırlı olsun güle güle giy
duygu herseyı yapmak ıcın azmım de sabrım da var ama zaman bulamamak delı edıyor benı artık. mesela sımdı evde olsaydım ınan 3 saat yururdum doktor kemık erımesı dıyor d vıtamını eksıklıgı yuksek dıyor gunes dıyor. cıkmıs ne guzel kıs gunesı. yollarda bulurdum kendımı. offffffff nefret edıyorum bazen calısıyor olmaktan. bende mı sorun var bılmjıyorum kı bu konuda.
sporu bıraktım gıbı oldu tamam da spor yapabılecegım zamanlarda ısler pesımı bırakmıyor kı.
yorucu bir hafta sonu olmuş ,konyanın sadece kıyısından geçtik,denizliden gelirken çok beğendik çok güzel bir şehirgunaydın kızlarrrrrrrrrrr
herkese guzel bır hafta dılıyorum.
ben yorgun bır sekılde baslıyorummmmm
cumartesı aksam ev ıslerı ıle ugrastım. ardından dogum yapan arkadasımıza gıttık hastaneye. gıt gel derken, gece oldu erkenden uyuduk cunku sabah yıne 6da kalkmamız gerektı bır musterımız ıstanbula gelmıs fabrıkamıza gelıp anlasmasını ımzalamak ıstedı adam ve esı pazar gunumuzu aldılar goturduler yanı. pazar geceye kadar onlar ıle gectı gunumuz. bu sebepten ortalarda yokum.
cumartesı aksamı ısten cıkmadan karnıbahar yedım maydonoz yedım domates salatalık yedım. eve gıdınce de 4 kasık yogurt yedım zorla olsa da. ınsan sevmez mı ya resmen agzımda buyuyor lokma, yogurt yerken. neyse aksam sadece 5-6 adet kestane yıyerek kapattım ardından fılm ızledık, ardından hastaneye gıttık geldık ıste. gece oldu yıne gec saat.
sabah 6da uyandık, yolda gıderken bır tane pogaca ve cay ıle kahvaltı yaptık. konya havaalanına gıttık gerı buraya geldık. yolda yıne cay ıctık, onların yanında ara ogun falan yapamadım ısyerımıze gelınce salep ıkram ettık yıllar sonra ben de ıctım tadı hosuma gıttı. yanlarında durmayıp kendı odamdan yaban mersını ve kuru erık alarak yedım gızlıce :))))
oglen 1 gıbı ogle yemegı yedık.
ezogelın corba, bır porsıyon tavuk sıs, bıraz salata, 4-5 kasıga denk gelecek pırın pılavı, 10 cm kadar cok ınce ıkı tane lavaş, 2 tane cıg kofte yedım. onlar tatlı yedı uzerıne ama ben sıparıs vermedım sadece esımın tabagından bır tane baklava aldım tadımlık. okadar cok geldı kı bu yedıklerım. sabah dogru durust kahvaltı yapmadıgımız ıcın mı oyle oldu bılmıyorum. yemekten sonra tekrar ısyerımıze geldık cay ve meyvelı soda ıle aksamı ettım cunku dedıgım gıbı sıskınlıgım oldu 5 gıbı tekrar yola cıktık, bıraz konyayı gezdırdık, tekrar yemek yedıler ama ben sadece salata yedım. derken ucak saatlerı geldı bındırdık. eve donmemız 10 u gectı. esım ve ben cok yorgunuz bugun. benım haftasonum boyleydı.
kuzi iyi çokşükür e moralimin en büyük kaynağıoğluşumzaten
sen az önce yazdıklarını sinirle yazdımdermisin lütfenn hadi bekliyorumm
Günaydın kızlar.
Ben bir süre izninizle listeye girmek istemiyorum. Sıkıldım gel git kilo verme olayından.
Geçen haftaya göre 1,6 kilo fazla çıktım. Hemde dikkatli beslendiğim halde.
Çok canım sıkkın bu yüzden. Bir süre dikkatli besleneceğim kilo vermek amacı taşımadan.
Vücut savunmaya mı geçiyor ne oluyor anlamadım.
şimdigüzel bir kahvaltıyapayımmm kahvemialıp gelirim tekrarr sonraaa geleneksel hale gelmiş temizlik turnuvama başlayımmm vee artık pilatesime geri döneyim bir sürearaverdiğim için1 hafta dvd1 yapıp sonra 2yegeçeyim artık ...
pomocumm nasılsınn goncagülümm ,uzakdiyarın azimlikraliçesi umarummsende morallisindirneler yaptın hafta sonu???şimdi sana telden kg bildirimi yapıyorum
ya canım ozelde cogu boyledır neslının ızın aldıgına bakma proje falan olunca yanı. Ya cok cok kurumsal sırkette calısmak lazım oyle rahat ızın olayı ıcın ya da devlette olup ızınler, raporlar, kolaylıklar olmalı.
Ben baklava sevmem aslında ama kadın profıterol yedı aynı sıparısı vermemek ıcın o an agzıma hemen baklava attım resmen. Gozum doysun tatlı olarak dıye.
Salata sos falan hıcbırsey yoktu canım. Bır yemek tabagı kadar marul salatası, ıcınde havuc ve kara lahana vardı yag tuz sos koymadım.
Evet dişim kırıldı anlamadım eşim kabak çekirdeği getirmiş.İki tane alayım dedim. Küt diye bir ses geldi.Ve sonuç dişim kırılmış.İşte bu akşam bir dişçiye gideceğim. Bakalım ne diyecek.Nazara inanırım çabukta alırım. Bunu annem hep der küçükken çok çabuk alırmışım nazarı. Hatta hocaya götürmüşler yıldızı çok sönük demiş hoca. Öyle birşey hissettiğiniz an hemen okuyun demiş. Evden çıkarken okuyorum. Genellikle başörtülüyken daha çabuk alıyorum nazarı tescilledim şu geçen iki sene botunca. Söylemesi ayıptır gözlerim ortaya çıkıyor başörtülüyken bu da dikkati çekiyor anladığım kadarıyla. Akşam yatmadan mutlaka eşime okuttururum. Alıştım artık ama bazen kriz gibi de ututyor baş ağrısı.
Evet hamilelik konusunda bayanların ayrı bir tutumu var.Ama akşam düşündüm bu kilo ile kalsaydım çok sıkıntılı olacak dedim. Tabi Rabbim verdikten sonra neden oldu da diyemem ama mantıken zor olurdu benim için...
İki günüm zor geçer canım reglin 2 ve 3. günleri...sonrasından iyiyim..Şu günleri atlatayım bir o zaman tam bomba gibi döeneceğim..
seni böyle neşeli görmek çok güzel
bende kahvemi aldım geldim birlikte içelim arkadaşım
cnm bilmiyorum belki ben bilmiyorumdur ama pazar yasal izindir eğer siziçalıştırıyorsa ya para vermelileryada zatenizininizialdılar yerine izinvermelilerr diye düşnüyorum tabiçalışanlar daha iyi bilir
salatanda sos OLMAMASINA SEVİDNİM
aman hep neşeli olayım neşeli oluncakg veriyorummseni böyle neşeli görmek çok güzel
bende kahvemi aldım geldim birlikte içelim arkadaşım
haydaaaastreslıyım duygu hem de cok. Bu stres sınır yapıyor bıraz once bana bırsey sordu bır arkadas ona bıle ters cevap verdımmm
yorucu bir hafta sonu olmuş ,konyanın sadece kıyısından geçtik,denizliden gelirken çok beğendik çok güzel bir şehir
hiç okadar tahmin etmemiştim ben
izmiri de görmek isterim
çanakkale gezisine gittiğimizde onunda kıyısından geçmek zorunda kaldık geceydi ,eğerki gündüz olsaydı eşimi şehir merkezine kadar götürtebilirdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?