2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben sizin şu işyerinizin birtürlüanlamıyorum allah sabır versin ne diyim,
baklavadünyanınern güzel tatlılarından biri iyi yapmış yemekle cnm benlavaşa takıldım dediğimgibi akşamada bana menü yazsaydın fırçayı fena atardım slata yemilşsin neyseki umarum o salata soslu değildir

aaaaaa dogru canım ya unuttuk kuzısı. sunıtızı nasıl oldu ıyılesıyor sanırım artık ıyıce. hımmmmmm bak bu cok guzel bır haber. hava guzel kuzıs ıyı sen bomba gıbı oldun tabıkı. ben de bayılırım oyle havalara, kısın bıtımındekı bahar havaları hafıf serın ama guneslı. su an mesela soguk olsa da gunesı gorebılmek kıs gunesı falan ben de cok severım bugun keske yuruyebılseydım.

Günaydın kızlar.
Ben bir süre izninizle listeye girmek istemiyorum. Sıkıldım gel git kilo verme olayından.
Geçen haftaya göre 1,6 kilo fazla çıktım. Hemde dikkatli beslendiğim halde.
Çok canım sıkkın bu yüzden. Bir süre dikkatli besleneceğim kilo vermek amacı taşımadan.
Vücut savunmaya mı geçiyor ne oluyor anlamadım.

100 gr gitmesi bile çok iyi tultancım,kesinlikle üzülme
şunu kafamıza koyabilsek grlar birleşip 1 kilo olarak gidecek ve biz 1 kilodan kurtulacağız
evet geldı yıne bıze o sus pus konularından konusma havası. :))))))

nasıl bır yesıl elbısen ? bır renk bulabılır mısın benzer ??
paylaştığın elbiselere baktım pomocum ama ben 1 tanesinii görebildim,diğerleri açılmadı bende sayfadaki resimleri inceledim,çok güzel indirimleri var,sen paylaş böyle hatta bildiğiniz başka adresler varmıı

gunaydın canım

ben de tam resmını eklıyordum ıstemıssınız de.
teşekkürler canımm
kızımın bilgisayarında yok,facebokk kopyala yapayım dedim olmadı beceremedim
neslicim kilolu resimdeki bacaklarıma bak lütfen ne kadar kalın,ozamanlar ayakkabımı vuramıyordumm eşim eğilir vururdu,bana öyle bir hırs gelmiştiki 57 kiloya indim,bu kilolarda hamilelikte geldi hiç dikkat etmedimm
gunaydın ben de gıremedım cumartesı aksamdan berı ama ozel bır durumum vardı.

neden ozelden mesaj atmadın kılonu ?????? daha ıyı olurdu.

sana da guzel bır gun dılıyorummmmm
pomocum mesajı daha 100 olmamış o yüzden atamaz
birde sen daha önce sormuştun
yazıların yanında gülme smilleri nerden çıkıyor diye
alıntı yaptığımızda yazı yazarken alt tarafta şekiller çıkıyor hangisini istiyorsan onun üstüne tıkla
çok güzel anlatmışsın duygucum,bütün enerjini hissettim bende
bugün burasıda güneşli,1 haftadan fazla çok soğuktu odadan odaya geçmek zordu,
bu havaları çok güzel değerlendirelim yaza kadar
montun hayırlı olsun güle güle giy

Son düzenleme:

duygu herseyı yapmak ıcın azmım de sabrım da var ama zaman bulamamak delı edıyor benı artık. mesela sımdı evde olsaydım ınan 3 saat yururdum doktor kemık erımesı dıyor d vıtamını eksıklıgı yuksek dıyor gunes dıyor. cıkmıs ne guzel kıs gunesı. yollarda bulurdum kendımı. offffffff nefret edıyorum bazen calısıyor olmaktan. bende mı sorun var bılmjıyorum kı bu konuda.

sporu bıraktım gıbı oldu tamam da spor yapabılecegım zamanlarda ısler pesımı bırakmıyor kı.

kuzi iyi çokşükür e moralimin en büyük kaynağıoğluşumzaten

sen az önce yazdıklarını sinirle yazdımdermisin lütfenn hadi bekliyorumm

ya canım ozelde cogu boyledır neslının ızın aldıgına bakma proje falan olunca yanı. ya cok cok kurumsal sırkette calısmak lazım oyle rahat ızın olayı ıcın ya da devlette olup ızınler, raporlar, kolaylıklar olmalı.

ben baklava sevmem aslında ama kadın profıterol yedı aynı sıparısı vermemek ıcın o an agzıma hemen baklava attım resmen. gozum doysun tatlı olarak dıye.

salata sos falan hıcbırsey yoktu canım. bır yemek tabagı kadar marul salatası, ıcınde havuc ve kara lahana vardı yag tuz sos koymadım.

bendekı resımlerın bunlarmıs sadece. esıne sarıldıgın bır resmın var face de o sıyah elbıselı halını de cok begendım ben. sen de onu eklerın. sen kac kıloydun da ayakkabılarını baglayamıyordun onu anlamadım. ben 100 kıloyken bıle olmadı boyle bırsey. kafam karıstı bak sımdı :)))))))))

eklerım elbıse. bır suru sıtede var aslında ama boyları bana uygun degıldı ama cok daha guzel şık seyler buldum gecen baska bır sıtede. unutmazsam eklerım ben gıyemem ama sen alabılırsın ıdeal boydalar fıyat da uygun. hangı sıteydı unuttum eklerım bırara.

ben elbıse manyagı oldum bulup bulup eklerım merak etme :)))))))

Evet dişim kırıldı anlamadım eşim kabak çekirdeği getirmiş.İki tane alayım dedim. Küt diye bir ses geldi.Ve sonuç dişim kırılmış.İşte bu akşam bir dişçiye gideceğim. Bakalım ne diyecek.Nazara inanırım çabukta alırım. Bunu annem hep der küçükken çok çabuk alırmışım nazarı. Hatta hocaya götürmüşler yıldızı çok sönük demiş hoca. Öyle birşey hissettiğiniz an hemen okuyun demiş. Evden çıkarken okuyorum. Genellikle başörtülüyken daha çabuk alıyorum nazarı tescilledim şu geçen iki sene botunca. Söylemesi ayıptır gözlerim ortaya çıkıyor başörtülüyken bu da dikkati çekiyor anladığım kadarıyla. Akşam yatmadan mutlaka eşime okuttururum. Alıştım artık ama bazen kriz gibi de ututyor baş ağrısı.
Evet hamilelik konusunda bayanların ayrı bir tutumu var.Ama akşam düşündüm bu kilo ile kalsaydım çok sıkıntılı olacak dedim. Tabi Rabbim verdikten sonra neden oldu da diyemem ama mantıken zor olurdu benim için...
İki günüm zor geçer canım reglin 2 ve 3. günleri...sonrasından iyiyim..Şu günleri atlatayım bir o zaman tam bomba gibi döeneceğim..

İREM SELAM DÖNEMDÖNEM +LAR ÇOK NORMAL TUZUMU FAZLA KAÇIRDIN?SUYUAZMI İÇTİN?REGLİNMİ GELİYOR BUNLAR +DA ETGEN CNMM LİSTEDE OLUP OLMAMAKK SANA KALMIŞ ELBET AMAMENÜ YAZMAK DİĞER KİŞİLERİN MENÜSÜNÜ GÖRMEK AKTİVİTESİNİ GÖRMEK İNSANA MORAL VERİYOR KARAR YİNEDE SENİN

SAĞ OL CNMM ,ÖYLE Bİ ANLATMIŞIMKİ ENERJİMİİ HİSSETTİRMİŞİM NE GÜZEL ,BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM GÜZEL Bİ TEMİZLİK SONRA SPOR

AHH POMO İNAN SEN ORDAN Yazıyon ben burdan kahroluyorum çok üzlüyorum bu çaresizliğine,sen eminim evde olsan çokgüzel zayıflardın senin tek eksiğin hAREKETSİZLİK,AMA İŞTE DİĞER TARAFDAN EKMEK Prası,aslında siziniş vereniniz çokzalim biraz insaflı olsaa anlAYIŞLI OLURLARDI BAZI KONULARDA NEYSE SIKMICAN KENDİNİ ONLAR DEĞİŞMEYECEĞİNE GÖREE SEN PORGRAMLI OLCAN ÖNCE ŞU BİR KAÇ GÜN İYİCE DİNLEN SONRA Bİ AKTİVİTE PROGRAMI YAP BİRYERDENB BAŞLA KUZUM

yorucu bir hafta sonu olmuş ,konyanın sadece kıyısından geçtik,denizliden gelirken çok beğendik çok güzel bir şehir
hiç okadar tahmin etmemiştim ben
izmiri de görmek isterim
çanakkale gezisine gittiğimizde onunda kıyısından geçmek zorunda kaldık geceydi ,eğerki gündüz olsaydı eşimi şehir merkezine kadar götürtebilirdimmm

gunaydın ırem

lıstede olmak daha motıve edecektır ama yıne de sen bılırsın.

seni böyle neşeli görmek çok güzel
bende kahvemi aldım geldim birlikte içelim arkadaşım

cnm bilmiyorum belki ben bilmiyorumdur ama pazar yasal izindir eğer siziçalıştırıyorsa ya para vermelileryada zatenizininizialdılar yerine izinvermelilerr diye düşnüyorum tabiçalışanlar daha iyi bilir

salatanda sos OLMAMASINA SEVİDNİM

Son düzenleme:

hımmmmmm anladım canım. aman dıkkat et nazara ben de asırı ınanırım cok cekerım ben de. sık sık oku, esınle kendınle ılgılı maddı manevı seylerı cok anlatma derler mesela. ayyyy esım sunu yaptı şöyle ıyı bırsey soyledı vs vs. bunu da yenı duydum mesela.

gozlerın renklı mı ??? basortuluyken ben de cabuk cekıyorum renk dırekt alıyor sanırım turbandakı. dıkkat yuze gelıyor yuz ve goz guzellıgı gıbı seyı de daha cok gosterıyor turban bu da gercek.

bu hafta sılkelensek ıyı olacak neslı cok guzel spor yapıyor hıcbırımızı sısteme oturtamadık o guzel oturttu bu hafta bız de her gun yapmaya calısalım bence.

canım ben hep sossuz yıyorum salatayı. sadece msaıfırm varken az yag nar eksısı ve tuz oluyor onun dısındakı tum salatalar ısyerımde ve dısarda yedıklerım yanı hep sossuz.

yasal ızın de canım ben yasal ıznımı kullandım tatıl yapayım desen olmaz ıste. ısıne gelıyorsa der adamlar.vs vs aman kapatalım bu konuyu. valla ısten ayrılacagım bıraz da konusursam :))))))

cok yorucu oldu canım cok. tamam eglendım guzel oldu da cok yorulduk ıkımız de. ozellıkle esım cok yoruldu.

konya guzel bır sehır cok gelıstı esım konyalı. arada sırada gıdıyoruz.

ızmır benım hep ıstedıgım bır seydır gordugum farklı sehırler oldu ama ızmır nasıp olmadı kısmetse kendıme odul verecegım ızmır gezısı baharda.

canakkale de cok ıstıyorum ve esımle benım yıllardır bıtmeyen karadenız turu ıstegımız vardır kısmet bakalım bu yıl planlar yaptık umarım yapabılırız