- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.721
canım ben hep sossuz yıyorum salatayı. Sadece msaıfırm varken az yag nar eksısı ve tuz oluyor onun dısındakı tum salatalar ısyerımde ve dısarda yedıklerım yanı hep sossuz.
Yasal ızın de canım ben yasal ıznımı kullandım tatıl yapayım desen olmaz ıste. ısıne gelıyorsa der adamlar.vs vs aman kapatalım bu konuyu. Valla ısten ayrılacagım bıraz da konusursam :))))))
evet farkındayım canım onunda eşim huy olarak çok iyidir evde işlerde yardım etmede de üstüne yoktur . bir iki kere arkadaş ortamında da oldu adamla eve geldik ve birbirimize girdik.Ortada hiç birşey yokken yani..hımmmmmm anladım canım. aman dıkkat et nazara ben de asırı ınanırım cok cekerım ben de. sık sık oku, esınle kendınle ılgılı maddı manevı seylerı cok anlatma derler mesela. ayyyy esım sunu yaptı şöyle ıyı bırsey soyledı vs vs. bunu da yenı duydum mesela.
gozlerın renklı mı ??? basortuluyken ben de cabuk cekıyorum renk dırekt alıyor sanırım turbandakı. dıkkat yuze gelıyor yuz ve goz guzellıgı gıbı seyı de daha cok gosterıyor turban bu da gercek.
bu hafta sılkelensek ıyı olacak neslı cok guzel spor yapıyor hıcbırımızı sısteme oturtamadık o guzel oturttu bu hafta bız de her gun yapmaya calısalım bence.
AHH POMO İNAN SEN ORDAN Yazıyon ben burdan kahroluyorum çok üzlüyorum bu çaresizliğine,sen eminim evde olsan çokgüzel zayıflardın senin tek eksiğin hAREKETSİZLİK,AMA İŞTE DİĞER TARAFDAN EKMEK Prası,aslında siziniş vereniniz çokzalim biraz insaflı olsaa anlAYIŞLI OLURLARDI BAZI KONULARDA NEYSE SIKMICAN KENDİNİ ONLAR DEĞİŞMEYECEĞİNE GÖREE SEN PORGRAMLI OLCAN ÖNCE ŞU BİR KAÇ GÜN İYİCE DİNLEN SONRA Bİ AKTİVİTE PROGRAMI YAP BİRYERDENB BAŞLA KUZUM
canım ben evde olsam sımdıye cok farklı olacaktı bılıyorum ıs stresı zamansızlık bana ıyı gelmıyor kılo vermemı engellıyor resmen bunlar. Ve dedıgın gıbı bebek falan da gerdı benı. Ben farkında degıldım sen dıyınceye kadar ama mesela bugun de gormeye gıdecegız hedıye ıle evlerıne. Herkesın boy boy cocukları var bır de ustune yenı bebeklerı oluyor tedavısız zahmetsız.
Ben bıldırımı yaptım cıkıyorum havam ıyıce bozuldu zaten. Moralını bozdugum ıcın cok cok ozur dılerım.
kg verenleri başdada nesliyi bende tebrik ediyorum bak kafa kafayagidiyoruz bu tatlı bi çekişme yapcak aramızda ben çok sevinidimm bu sonuça:)))[table="width: 300, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]kişiler:[/td]
[td]başlangıç:[/td]
[td]geçen hafta:[/td]
[td]bu hafta:[/td]
[td]gelen/giden:[/td]
[td]toplam gelen/ giden:[/td]
[td]hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td]+100 gr[/td]
[td]17 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]5,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,8 kg[/td]
[td]68,4 kg[/td]
[td] -400 gr [/td]
[td]6,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]??? Kg (izinli )[/td]
[td]??[/td]
[td]?? Kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,2kg[/td]
[td]60,2 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]6,6 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]??? Kg[/td]
[td]??? Kg[/td]
[td]??? Kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]2,9 kg (hasta +regl ) [/td]
[td]2,2 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td] 1,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]?? Gr [/td]
[td]?? Gr[/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
günaydın kızlaarrr, bol güneşli, bol enerjik bir hafta olsun hepimize:)) duygu enerjin taşmış gülüm maşallah maşallah, bayılıyorum bu hallerine:)) hepimize bulaşsın:)) m beden ceket için . Sana özendim valla, haftasonu biz yayılıp kaldık, cumartesi alışveriş yaptık ama eve zor attık kendimizi. Malum benim kalabalıkla aram iyi olduğu için:))) Herkes kahve demiş, ben de eksik kalmayayım dedim, kahvemi ve tostumu aldım geldim. Bugün öğleden önce dışarda işlerim var, o yüzden geç çıkacağım. Yazdıklarınızı hızla okudum. şimdi hem klasik yağsız, maydanozlu tostumu yiyip, kahvemi içip hem buraya yazacağım:)
kızlar tablo açıklanmış ve ben 1. Olmuşum, inanamadım valla. üstelik te regl dönemimdi, iyi değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Neyse sağlık olsun, haftaya çok güzel rakamlar vermiş olalım ve lütfen ben 1. Olmayayım. çünkü benim 1. Olmam benim başarım değil, siz az verdiğiniz için böyle. Hele pomo, tultan sizlerin çok daha fazla vereceğini umuyorum haftaya. Duygu ile tatlı rekabet devam ediyor, ama bu enerji ile haftaya beni geçeceği kesin:)) ben haftaya 67'li bir rakam görmek istiyorum, hadi bakalım duygu meydan okuyorum:))
pomocum çok yorulmuşsun, kıyamam sana, dinlenmeye de vaktin yok. Bebek görmeye bugün gitmeseniz olmaz mıydı, hani 1 gün ara verseydin en azından, dün de yorucu olmuş, bugün de iş çıkışı gideceksiniz. Ben de duygu'ya katılıyorum bu bebek görme işi sana iyi gelmiyor, etrafında da ne çok doğum yapan var yaa, o da ayrı mesele. Bu hafta spor planlamana çok sevindim, haftaya da meyvelerini alacağını düşünüyorum.
duygucum, kuzişin iyi olmasına çok sevindim, çoookk geçmiş olsun, bir daha da uğramasın sinüzit falan. Izmir'de hava gerçekten süper, şöyle işi gücü bırakıp, kordonda turlamak vardı da:)) izmir'den diğer şehirlerdeki arkadaşlara enerji yollayalım bolca, özellikle pomoya, o enerjiyle de hergün spor yapsın inşallah.
o farkında bile değil amayaramıyorçocukgörmek onaneyseee umarım yarın full enerjiliolur
seninle rekabet benimotive ediyor ben 2 haftadır spor yapmıyorum sadece dikkat ediyorum +100 gr almışım regl haftamdayım o yüzden moralbozmuyorum zaten + olsam moral bozmam çünkü istersem zorda olsa verebilirim biliyorum.
bır baska sorum da yemegımı sıcak yıyebılmek ıcın.
bu ıse yarar mı ya da bıldıgınız baska bır urun var mı
Igloo Mega 0.60 Genie Yemek Termosu - Outdoor - Hepsiburada.com
Kızlar tablo açıklanmış ve ben 1. olmuşum, inanamadım valla. Üstelik te regl dönemimdi, iyi değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Neyse sağlık olsun, haftaya çok güzel rakamlar vermiş olalım ve lütfen ben 1. olmayayım. Çünkü benim 1. olmam benim başarım değil, siz az verdiğiniz için böyle. Hele Pomo, Tultan sizlerin çok daha fazla vereceğini umuyorum haftaya. Duygu ile tatlı rekabet devam ediyor, ama bu enerji ile haftaya beni geçeceği kesin:)) Ben haftaya 67'li bir rakam görmek istiyorum, hadi bakalım Duygu meydan okuyorum:))
Pomocum çok yorulmuşsun, kıyamam sana, dinlenmeye de vaktin yok. Bebek görmeye bugün gitmeseniz olmaz mıydı, hani 1 gün ara verseydin en azından, dün de yorucu olmuş, bugün de iş çıkışı gideceksiniz. Ben de Duygu'ya katılıyorum bu bebek görme işi sana iyi gelmiyor, etrafında da ne çok doğum yapan var yaa, o da ayrı mesele. Bu hafta spor planlamana çok sevindim, haftaya da meyvelerini alacağını düşünüyorum.
kızlar
hem ayran ıcın hem de corba ıcın termos alacagım. sızce hangısını alsam daha kullanıslı olur. ısyerıme corba ve ayran getırmek ıcın lazım da.
HYT Çelik Termos Gri 1,2 Lt. - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Master CP-515 0,8lt Saplı Çelik Silindir Termos - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?