2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam cnm kapatalım sen işine bakk

evet farkındayım canım onunda eşim huy olarak çok iyidir evde işlerde yardım etmede de üstüne yoktur . bir iki kere arkadaş ortamında da oldu adamla eve geldik ve birbirimize girdik.Ortada hiç birşey yokken yani..
Gözlerim renkli değil ama göz yapımın güzel olduğun söylerler kirpikler uzundur kaşlar çizilmiş gibi.türbanlıyken gözler ortaya çıkıyor...ve dikkatler sende oluyor test ettim çünkü.
silkelenme konusunda haklısın bu akşam sancıda olsa spora ağırlık vermem lazım..güzel bir sonuç alırız inşallah gelecek haftaya kadar..

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td]+100 gr[/td]
[td]17 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]5,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,8 kg[/td]
[td]68,4 kg[/td]
[td] -400 gr [/td]
[td]6,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]??? kg (izinli )[/td]
[td]??[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,2kg[/td]
[td]60,2 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]6,6 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]2,9 kg (hasta +regl ) [/td]
[td]2,2 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td] 1,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

canım ben evde olsam sımdıye cok farklı olacaktı bılıyorum ıs stresı zamansızlık bana ıyı gelmıyor kılo vermemı engellıyor resmen bunlar. ve dedıgın gıbı bebek falan da gerdı benı. ben farkında degıldım sen dıyınceye kadar ama mesela bugun de gormeye gıdecegız hedıye ıle evlerıne. herkesın boy boy cocukları var bır de ustune yenı bebeklerı oluyor tedavısız zahmetsız.

ben bıldırımı yaptım cıkıyorum havam ıyıce bozuldu zaten. moralını bozdugum ıcın cok cok ozur dılerım.

kızlar ben cıkıyorum kılo veren herkesı tebrık edıyorum ben sabıt kalmısım bu hafta.

bu hafta daha guzel kılolar vermemızı dılıyorum.

neslıyı ıstıkrarından dolayı tekrar tebrık edıyorum her hafta 400-500 gr muhakkak gıdıyor ve totale bakınca cok guzel bır rakam verdıgını gormekten mutlu oluyorum.

cızlegedekı yanlıslık eksıklık varsa, aksam duzeltırım kızlar. hepınızı opuyorum. aksam zıyarete gıdecegım, ardından gelıp spor yaparım ve yazarım buraya. kendınıze ıyı bakınnnnnn

yani burdan yazmadım ama madem buraya yazdın çocuk ziyaretiseni yıpratıyor asıl moralsizliğin kökü ordan geliyor devamlı yorulman evdeki işlerin çok olması yapamamanyani birşeye zaman ayıramaman ,kgda gelgitler yaşaman seni ypratıyor ne diyim mesajdada yazdın herşeyyoluna gircek biraz sabır,niye özür dilyorsunkibenim canımsıkkın olsa sen benle üzülmezmsin bu böyle bireyy

kg verenleri başdada nesliyi bende tebrik ediyorum bak kafa kafayagidiyoruz bu tatlı bi çekişme yapcak aramızda ben çok sevinidimm bu sonuça:)))

Günaydın kızlaarrr, bol güneşli, bol enerjik bir hafta olsun hepimize:)) Duygu enerjin taşmış gülüm maşallah maşallah, bayılıyorum bu hallerine:)) Hepimize bulaşsın:)) M Beden ceket için . Sana özendim valla, haftasonu biz yayılıp kaldık, cumartesi alışveriş yaptık ama eve zor attık kendimizi. Malum benim kalabalıkla aram iyi olduğu için:))) Herkes kahve demiş, ben de eksik kalmayayım dedim, kahvemi ve tostumu aldım geldim. Bugün öğleden önce dışarda işlerim var, o yüzden geç çıkacağım. Yazdıklarınızı hızla okudum. Şimdi hem klasik yağsız, maydanozlu tostumu yiyip, kahvemi içip hem buraya yazacağım:)

inşallahhh ..
Valla enerjim kuzinin sağlık durumuveizmirin hava durumunabağla oldu:))))bende kahvemi içiyorum şuan,az sonra temizlik olimpiyatlarına başlıcaminşallah bende peynirli maydanozlu tost yaptım ,sanada afiyet olsunn

Kızlar tablo açıklanmış ve ben 1. olmuşum, inanamadım valla. Üstelik te regl dönemimdi, iyi değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Neyse sağlık olsun, haftaya çok güzel rakamlar vermiş olalım ve lütfen ben 1. olmayayım. Çünkü benim 1. olmam benim başarım değil, siz az verdiğiniz için böyle. Hele Pomo, Tultan sizlerin çok daha fazla vereceğini umuyorum haftaya. Duygu ile tatlı rekabet devam ediyor, ama bu enerji ile haftaya beni geçeceği kesin:)) Ben haftaya 67'li bir rakam görmek istiyorum, hadi bakalım Duygu meydan okuyorum:))
Pomocum çok yorulmuşsun, kıyamam sana, dinlenmeye de vaktin yok. Bebek görmeye bugün gitmeseniz olmaz mıydı, hani 1 gün ara verseydin en azından, dün de yorucu olmuş, bugün de iş çıkışı gideceksiniz. Ben de Duygu'ya katılıyorum bu bebek görme işi sana iyi gelmiyor, etrafında da ne çok doğum yapan var yaa, o da ayrı mesele. Bu hafta spor planlamana çok sevindim, haftaya da meyvelerini alacağını düşünüyorum.

Duygucum, Kuzişin iyi olmasına çok sevindim, çoookk geçmiş olsun, bir daha da uğramasın sinüzit falan. İzmir'de hava gerçekten süper, şöyle işi gücü bırakıp, kordonda turlamak vardı da:)) İzmir'den diğer şehirlerdeki arkadaşlara enerji yollayalım bolca, özellikle Pomoya, o enerjiyle de hergün spor yapsın inşallah.

o farkında bile değil amayaramıyorçocukgörmek onaneyseee umarım yarın full enerjiliolur

seninle rekabet benimotive ediyor ben 2 haftadır spor yapmıyorum sadece dikkat ediyorum +100 gr almışım regl haftamdayım o yüzden moralbozmuyorum zaten + olsam moral bozmam çünkü istersem zorda olsa verebilirim biliyorum.

bende sevindim cnmm çok sağ ol,izmir çok güzel aman maşallahh valla aslında ben çokdan diplamamıalırdım kg serüvenimdee ben yürümeyi severim ama çocuk faktörü iştee yazın babasına bırakırdım amakışınn olmuyor işteeneysee pomoya ben enerji yolladım varmnak üzeredir

Canım, az önce diyecektim unuttum 1.liğin şaşkınlığından:)) Senin sadece 100 gram almış olman büyük başarı, spor olmadan sadece dikkat ederek, gayet güzel korumuşsun, üstüne bir de regl dönemi demek, eyvah eyvah haftaya hiç şansım yok desene:))

sen dıger haftalarda da bırıncı ya da ıkıncı olmustun unuttun mu :))))) ben spor konusunda ıstıkrarına bayılıyorum valla tebrık edıyorum canı gonulde.

bana gelınce benım o eskı kılo vermeler bıttı gıttı gıbı oldu baksana 400 gram verırsem zıl takıyorum. nerde o 1-2 kılo veren ben. sabıtlendım kaldım su rakamlara belkı de 3aydan fazladır.

bugun kalabalık da gıdeyım geleyım dıyorum sakınken daha zor olur bugun evlerı kalabalık olur bır de ben catlak herkese guclu gorunecegım ya, oyuzden tam tersı kacmıyorum boyle olaylardan. kıme neyı ıspat edıyorsam ıcın acıyorsa kanatmanın ne anlamı var degıl mı yok ama ben ıllakı takmıyorum havalarında olacagım. normalde boyle degılımdır de bebek konusunda pek bır kuyrugum dık gorunmeye calısıyorum.

ya canım etrafımda akraba yok arkadas yok. sosyal bır cevrem yok benım oyle ama maasallah 4-5 yıldır posa hamıle ve dogumlar ıle gecıyor. nısanlıyken ya da ılk evlıyken boyle degıldı buaralar herkes dogum offfffff uc dort yıldır sorma yanı.

spor yapacagım canım muhakkak. pazar gunu elımden uctu dıye cok canım sıkıldı zaten. hava soguktu ama gunes vardıkar buz erıdı hıc yoktu ne guzel yururdum ben. ıslerımı de hallederdım bır suru ısım var dısarda yapılması gereken ama gunduz gereken. esımı ıkna edersem bugun oglenden sonra ızın alayım patronlardan olmadı yarın.