2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım yazmakta cekınmene gerek yok. ben farkında degıldım ama gerıldım. cunku bunlar en sık gorustugumuz ınsanlar. hem komsum hem esı bızımle calısıyor benım en eskı tanıdıklarımdır aynı mahalledeyız falan.

ama bebek ustune tuz bıber olmustur ben zamansızlıktan ve kılo verememekten dolayı boyle cınlıyım ben kendımı bılıyorum.

bende sizleri özledim nesli üstümdeki kara bulutları dağıttım sonunda şükür .evet fotoğraf en kısa zamanda yükletiyim kızıma teşekkü-r ederim

merhaba pomocum .çok iyiyim .dün ballı tarçınlı çörekotu kürüne başladım sanki iştahımı kesiyo bu karışım
ayy özür dilerim canım ben listeden çıktım diye kilo bildirimi yapmadım
bugünden itibaren spora başlıyoruz havada miss gibi ohh özlemiştim dışarda yürüyüşü ..

deme öylee enb iyisi ikimiz için hatta herkez için verimli olsun ama verelimde istersensen benden fazla ver yeterkiverelimmm

günaydıınnnnn
bugün harika bi hava var dışarda nasılsınız kızlar
günaydın beniyiyim sendneiyisin bellii
pomocum, bunun boyutu küçük sanki, yetmeyebilir bir porsiyon yemek koymaya.
hımm oda var dimi pomo sen evden getğirdiğini hem öğlen hem akşam içinmi getircen

anladım canım. bunu begendınız. ıkı tane alacagım zaten bırı ayran bırı corba ıcın.

yemek kabı hosuma gıttı ama kucuk dıyor neslı.

sız bana yemek ıcın de bır cozum bulun cunku herseyı yazdan berı soguk yıyorum yanı baya zorlayıcı ve sıkıcı olmaya basladı. sıcak yıyeyım, daha once aklıma gelmemıs nedense almak. ama yemegım sıcak olursa, ısyerınde yerken okadar sıkıntı cekmıyor olurum dıye dusundum. artılar eksıler dusunuyorum motıvasyonumu artırmak ıcın. bonusun da hesap kesım tarıhı gelmıs :))))) alayım bırseyler. zaten ekstreye bır baktım hep kıyafet ayakkabı taksıtlerı valla. cok abartmısım ben son zamanlarda. esım normalde kızardı da bu kez kızmadı nasıl olduysa :))))))

evet duygu çocuk olunca zor oluyor. sağlıklı olsunlar da.... ben de eşim old zamanlar gidebiliyorum spora

çıkmam gerek, pomocum benim kg 60, fark -200

canım bunu detaylı konusuruz. oglen bazen kuru baklıyat falan guzel yemek oluyor ozamanlar getırdıgım yemegı sadece aksam yıyecegım kalanı gerı goturecegım ama baktım kı yemegı begenmıyorum ya da cesıt olarak cok zayıf malum bunu cok sık yasıyorum tek corba ıcmek zorunda kaldıgım gunler oldu. ona gore bır denge ve plan yapacagım bakalım.

herkesten fazla sıkıntı cekıp kılo verememek sınır edıyor benı ıste. az yemek, sısman olmak, dıyet yapmak, spor yapmak falan degıl. dezavantajlarımdan sıkıldım yanı. cunku benı cok zorluyorlar cok engellıyorlar haplara hastalıklara mı sıkılayım bu ımkansızlıklarıma.

cok bunaldım cok. carw cozum bulamıyorum kafayı yemezsem ıyıdır.

sayfayı her yenilediğinde ekran boyu kadar reklam giriyo gözüme ne alıntı yapabildim ne sayfaları doğru düzgün okuyabildim şurada iki dakka sohbet edicem 50 kere reklama tıkladım sinir oldummmm
aklımda kaldığı kadar sohbete gireyim bari
çizelgemiz açıklanmış herkesi tebrik ederim ama nesliyi ayrıca kutlarım
duygucum yeni cicilerini iyi günlerde giy mutlu günlerde inşallahhh ayrıca m bedene kocaman bi alkış benden bide nazar boncuğu
pomocum bebek konusunda bende çok stres yaptım ilk zamanlarda hemen olur zannettim ama işte takdiri ilahi RABBİM bazılarına çifter çifter nasip ediyo bazılarına hiç vermiyo imtihan dünyası RABBİM hayırlı zamnada hayırlı evlatlar versin cümlemize .ben bebek istediğimde çevremde hiç hamile yok sonraki aylar sanki herkes bewni bekliyomuş gibi hamile kaldı hatta bazıları şu an ikinciye hamile .Allahım herkesi anneliği tattırsın

sağ ol cnmm daha iyileri güzelleri senin olsunnn

bende 1.5 yıl bekledim zor geçrekden zor kenardan teselli etmeylee olmucak birşey biliyorum ama şunu anladım herşeyinvakti olduğunu vakti zamanıgeldimi kendiliğinden oluyor,pomocum bi kg vermeye başal tip bebekle çifter bebeğin olcak bak gör biri kız biri erkek ben inanıyorum aslındakg vermeye daha fazla asılmanlazım bu sebepden kg vermen için çok güzel sebep herşeyden öne duanın gücü çok dua ett inşallah olur rabbimisteyen herkezxenasip etsinnn inşallah

Kızlarmüsadenizle ben çıkıyorum işlerimi bitireyimbir anönce,bugün pilatesimi yapcaminşallah herkeze çok keyifli bir gün diliyorum ara ara uğrarımmm

okulda cocuklar için 3 parca yemek termosu kabı gittigidiyor'da 71234038

limitini bilmiyorum ama güzel gözüküyor gitti gidiyrda bir sürü varr incele istersen

cnm birde buürünüalırsan ekstra ayran ve çorba için termos almazsın çünkü3 ayrı gözü var hem sıcakmuhafazahem soğuk ürün açıklamasında

400 gramlık 2 adet
1 litrelik 1 adet iç ünite mevcuttur
diyor

sen 2 tane 400 gr olanı biriniçorba diğerine ayran koyarsın 1lt olan kısma yemeğini koyarsın diye düşündümne dersin

Kızlarmüsadenizle ben çıkıyorum işlerimi bitireyimbir anönce,bugün pilatesimi yapcaminşallah herkeze çok keyifli bir gün diliyorum ara ara uğrarımmm

Ben de çıkıyorum, Duygucum kolay gelsin sana, iyi temizlikler ve iyi sporlar. Ben de öğleden sonra ara ara girerim.

Yemek molasıverdim işimin%75 bitti 2 set çamaşır ,köşe buçak süpürmek,banyo wc duşakabinovalama,mutfak toplama ,çarşafları değiştirme derken şimdijulyen doğradığım bir kabağı, minicik zeytinyağında soteledim aldente kıvamında sarımsaklı yoğurtladım yiyorum afiyetle kalan işlerim yerleri silmek toz almak sonra oğlanıuyutup pilatesyapmayıplanlıyorum benden böyle hanımlarr

nesli banda güzel aşıladı dün ve bu akşamada spor işi tamam benimm
dünkü yaptığımız çok zordu yordu beni 1 saat 16 dakkaydı ama ben 40 dakka dayanabildim
bugün az önce kızım okuldan geldi yemeğini yedi 46 dakka lesliie yaptık

Ooooo maşallah maşallah:)) Ben de ev temizliği konusunda birşeyler yapmalıyım ama dursun bakalım şimdilik:)) Öğleden önce dışarda işlerim vardı, Allahım bu nasıl bir hava, İzmir'de resmen bahar var, birazdan yine çıkacağım ve Konak tarafına gideceğim, annemin sigortasıyla ilgili SGK müdürlüğüne gitmem gerekiyordu, erteleyip duruyordum ama havayı böyle görünce tam zamanı dedim:)) Duygucum bırak işi falan, gel buluşalım konakta, %75 temizlik çok iyi bir rakam bence, 64 kg'ı beklemeyelim, hazır M beden olmuşsun, hem sohbet eder, hem yürürüz de kordonda biraz

ben de kahve mı aldımmmmm sımdı
ohh hepimize sefa olsunn
aman hep neşeli olayım neşeli oluncakg veriyorumm
içelimcanımm oh sefamızzolsun

haydaaaa
duygu bende senin gibiyim birşeyler ters gitsinn hemen çozutuyorumm

Harika düşünmüşsün moral için izmire gitmeyi duygularlada buluşunca bak o gezinin tadına pomo
çanakkaleye gitmeyi eşim evlendiğimizden beri çok istedi,çocuklarında aklı erince gitmek çok iyi oldu,insanın tüyleri diken diken oluyor,insan geçmişe gidiyor ,