- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.741
yani burdan yazmadım ama madem buraya yazdın çocuk ziyaretiseni yıpratıyor asıl moralsizliğin kökü ordan geliyor devamlı yorulman evdeki işlerin çok olması yapamamanyani birşeye zaman ayıramaman ,kgda gelgitler yaşaman seni ypratıyor ne diyim mesajdada yazdın herşeyyoluna gircek biraz sabır,niye özür dilyorsunkibenim canımsıkkın olsa sen benle üzülmezmsin bu böyle bireyy
bende sizleri özledim nesli üstümdeki kara bulutları dağıttım sonunda şükür .evet fotoğraf en kısa zamanda yükletiyim kızıma teşekkü-r ederimErce özledik seni yaa:)) Gel böyle ara ara. Moda konusunda fikir veren taraf Duyguydu, o elbise hoş gerçekten, güle güle giy, fotoğraf ta bekleriz. Duygu kombin konusunda yardım eder sana, inanılmaz güzel modacı bakışı var, hayran kaldım ben.
canım mmerhaba nasılsın
yenıden aramıza daha sıkı doneceksın gıbı gorunuyor buna sevındım valla. kılonu da beklıyorum lısteden cıkartmamıstık.
yanına arkadas gelmıs buna cok sevındım bır ay tatılı olur kesın. bır ay beraber spor yapmak cok guzel olacak bence. motıvasyonunu arttırır, onun sana eslık edıyor olması
deme öylee enb iyisi ikimiz için hatta herkez için verimli olsun ama verelimde istersensen benden fazla ver yeterkiverelimmmcanım, az önce diyecektim unuttum 1.liğin şaşkınlığından:)) senin sadece 100 gram almış olman büyük başarı, spor olmadan sadece dikkat ederek, gayet güzel korumuşsun, üstüne bir de regl dönemi demek, eyvah eyvah haftaya hiç şansım yok desene:))
günaydın beniyiyim sendneiyisin belliigünaydıınnnnn
bugün harika bi hava var dışarda nasılsınız kızlar
hımm oda var dimi pomo sen evden getğirdiğini hem öğlen hem akşam içinmi getircenpomocum, bunun boyutu küçük sanki, yetmeyebilir bir porsiyon yemek koymaya.
BEN TERMOSDASAĞLIK AÇISINDAN İÇİNİN CAM OLMASINI TAVSİYE EDERİM İÇİ CAM OLMASI GÖRSEL OLARAK ÇANTANA SIĞDIRMA YER KAPLAMA AÇISINDAN BUNUN MODELİGÜZEL
Master CP-515 0,8lt Saplı Çelik Silindir Termos - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
SAKLAMA KABINA İSE BAYILDIM SICAK SICAK KOYARSIN MİS GİBİ YAA BEN BİLE ALSAM GÜZEL OLUR OĞLAN İÇİN
bende sevindim cnmm çok sağ ol,izmir çok güzel aman maşallahh valla aslında ben çokdan diplamamıalırdım kg serüvenimdee ben yürümeyi severim ama çocuk faktörü iştee yazın babasına bırakırdım amakışınn olmuyor işteeneysee pomoya ben enerji yolladım varmnak üzeredir
deme öylee enb iyisi ikimiz için hatta herkez için verimli olsun ama verelimde istersensen benden fazla ver yeterkiverelimmm
günaydın beniyiyim sendneiyisin bellii
hımm oda var dimi pomo sen evden getğirdiğini hem öğlen hem akşam içinmi getircen
Okulda Cocuklar İçin 3 Parca Yemek Termosu Kabı GittiGidiyor'da 71234038
LİMİTİNİ BİLMİYORUM AMA GÜZEL GÖZÜKÜYOR GİTTİ GİDİYRDA BİR SÜRÜ VARR İNCELE İSTERSEN
sayfayı her yenilediğinde ekran boyu kadar reklam giriyo gözüme ne alıntı yapabildim ne sayfaları doğru düzgün okuyabildim şurada iki dakka sohbet edicem 50 kere reklama tıkladım sinir oldummmm
Aklımda kaldığı kadar sohbete gireyim bari
çizelgemiz açıklanmış herkesi tebrik ederim ama nesliyi ayrıca kutlarım
Duygucum yeni cicilerini iyi günlerde giy mutlu günlerde inşallahhhayrıca m bedene kocaman bi alkış benden bide nazar boncuğu
Pomocum bebek konusunda bende çok stres yaptım ilk zamanlarda hemen olur zannettim ama işte takdiri ilahi rabbim bazılarına çifter çifter nasip ediyo bazılarına hiç vermiyo imtihan dünyası rabbim hayırlı zamnada hayırlı evlatlar versin cümlemize .ben bebek istediğimde çevremde hiç hamile yok sonraki aylar sanki herkes bewni bekliyomuş gibi hamile kaldı hatta bazıları şu an ikinciye hamile .allahım herkesi anneliği tattırsın
okulda cocuklar için 3 parca yemek termosu kabı gittigidiyor'da 71234038
limitini bilmiyorum ama güzel gözüküyor gitti gidiyrda bir sürü varr incele istersen
Kızlarmüsadenizle ben çıkıyorum işlerimi bitireyimbir anönce,bugün pilatesimi yapcaminşallah herkeze çok keyifli bir gün diliyorum ara ara uğrarımmm
hımmmmmm anladım canım. aman dıkkat et nazara ben de asırı ınanırım cok cekerım ben de. sık sık oku, esınle kendınle ılgılı maddı manevı seylerı cok anlatma derler mesela. ayyyy esım sunu yaptı şöyle ıyı bırsey soyledı vs vs. bunu da yenı duydum mesela.
gozlerın renklı mı ??? basortuluyken ben de cabuk cekıyorum renk dırekt alıyor sanırım turbandakı. dıkkat yuze gelıyor yuz ve goz guzellıgı gıbı seyı de daha cok gosterıyor turban bu da gercek.
bu hafta sılkelensek ıyı olacak neslı cok guzel spor yapıyor hıcbırımızı sısteme oturtamadık o guzel oturttu bu hafta bız de her gun yapmaya calısalım bence.
Yemek molasıverdim işimin%75 bitti 2 set çamaşır ,köşe buçak süpürmek,banyo wc duşakabinovalama,mutfak toplama ,çarşafları değiştirme derken şimdijulyen doğradığım bir kabağı, minicik zeytinyağında soteledim aldente kıvamında sarımsaklı yoğurtladım yiyorum afiyetle kalan işlerim yerleri silmek toz almak sonra oğlanıuyutup pilatesyapmayıplanlıyorum benden böyle hanımlarr
ohh hepimize sefa olsunnben de kahve mı aldımmmmm sımdı
duygu bende senin gibiyim birşeyler ters gitsinn hemen çozutuyorummaman hep neşeli olayım neşeli oluncakg veriyorumm
içelimcanımm oh sefamızzolsun
haydaaaa
cok yorucu oldu canım cok. tamam eglendım guzel oldu da cok yorulduk ıkımız de. ozellıkle esım cok yoruldu.
konya guzel bır sehır cok gelıstı esım konyalı. arada sırada gıdıyoruz.
ızmır benım hep ıstedıgım bır seydır gordugum farklı sehırler oldu ama ızmır nasıp olmadı kısmetse kendıme odul verecegım ızmır gezısı baharda.
canakkale de cok ıstıyorum ve esımle benım yıllardır bıtmeyen karadenız turu ıstegımız vardır kısmet bakalım bu yıl planlar yaptık umarım yapabılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?