- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.761
nesli banda güzel aşıladı dün ve bu akşamada spor işi tamam benimm
dünkü yaptığımız çok zordu yordu beni 1 saat 16 dakkaydı ama ben 40 dakka dayanabildim
bugün az önce kızım okuldan geldi yemeğini yedi 46 dakka lesliie yaptık
duygu ıle paylasmıstım ama araya bırseyler gırdı ve burda paylasamadım kendım ıcın gecen hafta plan yaptım.
Eki Görüntüle 603942 Eki Görüntüle 603943
Yaşasın spor:)) Karabiber kilolu ve zayıf hallerin inanılmaz farklı senin, kilo verince bildiğin genç kızsın sen:))Kesinlikle kilo almaman lazım, çok beğendim ben Bu arada akşam 4 mil olanı mı yaptınız? O çok fena yoruyor, gerçi 5 mil olan da öyle. İçinde koşu olanlar çok yorucu, dönüşümlü yapmakta fayda var, bir gün koşu olan bir gün yürüme olan şeklinde. Ben bugün şimdiden 3500 adım attım, sahil tarafında işlerimi halledip yürürüm biraz ve eve varmadan 10000 adım yapmış olurum.
ah be hayatım temizlik sorundeğil de oğlan fakötürü uyku saati şuan esniyorooooo maşallah maşallah:)) ben de ev temizliği konusunda birşeyler yapmalıyım ama dursun bakalım şimdilik:)) öğleden önce dışarda işlerim vardı, allahım bu nasıl bir hava, izmir'de resmen bahar var, birazdan yine çıkacağım ve konak tarafına gideceğim, annemin sigortasıyla ilgili sgk müdürlüğüne gitmem gerekiyordu, erteleyip duruyordum ama havayı böyle görünce tam zamanı dedim:)) duygucum bırak işi falan, gel buluşalım konakta, %75 temizlik çok iyi bir rakam bence, 64 kg'ı beklemeyelim, hazır m beden olmuşsun, hem sohbet eder, hem yürürüz de kordonda biraz
cnm benim durumum değişik hatırlıyormusun geçen yıl hergün spor yapardımama hergünşimdi tek odaya tıkıldımoda küçük başka oda yok oğlanı burda uyutuyom spor kalıyor o benim moralimibozuyor,sonra hastaoldu havalar soğuk vss vss çok sebep var hemen moralimdüşüyor neyseki şuan yüksek moralim havada güzel içimde kelebekler var gibiohh hepimize sefa olsunn
duygu bende senin gibiyim birşeyler ters gitsinn hemen çozutuyorumm
harika düşünmüşsün moral için izmire gitmeyi duygularlada buluşunca bak o gezinin tadına pomo
çanakkaleye gitmeyi eşim evlendiğimizden beri çok istedi,çocuklarında aklı erince gitmek çok iyi oldu,insanın tüyleri diken diken oluyor,insan geçmişe gidiyor ,
kızlar, ben çıkıyorum. Anca giderim. Duygu, teklifimde ciddiyim, kahveler benden, gel buluşalım, gelmeye karar verirsen telefonum yanımda, haberleşip buluşalım.
sayfayı her yenilediğinde ekran boyu kadar reklam giriyo gözüme ne alıntı yapabildim ne sayfaları doğru düzgün okuyabildim şurada iki dakka sohbet edicem 50 kere reklama tıkladım sinir oldummmm
aklımda kaldığı kadar sohbete gireyim bari
çizelgemiz açıklanmış herkesi tebrik ederim ama nesliyi ayrıca kutlarım
duygucum yeni cicilerini iyi günlerde giy mutlu günlerde inşallahhhayrıca m bedene kocaman bi alkış benden bide nazar boncuğu
pomocum bebek konusunda bende çok stres yaptım ilk zamanlarda hemen olur zannettim ama işte takdiri ilahi RABBİM bazılarına çifter çifter nasip ediyo bazılarına hiç vermiyo imtihan dünyası RABBİM hayırlı zamnada hayırlı evlatlar versin cümlemize .ben bebek istediğimde çevremde hiç hamile yok sonraki aylar sanki herkes bewni bekliyomuş gibi hamile kaldı hatta bazıları şu an ikinciye hamile .Allahım herkesi anneliği tattırsın
sağ ol cnmm daha iyileri güzelleri senin olsunnn
bende 1.5 yıl bekledim zor geçrekden zor kenardan teselli etmeylee olmucak birşey biliyorum ama şunu anladım herşeyinvakti olduğunu vakti zamanıgeldimi kendiliğinden oluyor,pomocum bi kg vermeye başal tip bebekle çifter bebeğin olcak bak gör biri kız biri erkek ben inanıyorum aslındakg vermeye daha fazla asılmanlazım bu sebepden kg vermen için çok güzel sebep herşeyden öne duanın gücü çok dua ett inşallah olur rabbimisteyen herkezxenasip etsinnn inşallah
nesli banda güzel aşıladı dün ve bu akşamada spor işi tamam benimm
dünkü yaptığımız çok zordu yordu beni 1 saat 16 dakkaydı ama ben 40 dakka dayanabildim
bugün az önce kızım okuldan geldi yemeğini yedi 46 dakka lesliie yaptık
HAFTALARSONUNDA PİLATESİME DÖNEMİNİNHUZURUYLA OHHH BE DİYORUM VEŞUAN YASEMİNLİ YEŞİLÇAYIMLA KEYİF YAPIYORUM
PİLATESİN ÜZERİNE HAZIR VUCUDUM SICAKKEN
100 YARIM MEKİK
100 KEZ AYAKDA ÇENBER SIKTIM GÖĞÜSVE KOL KASLARIM İÇİN
100 KEZ OTURURKEN İKİ BACAK ARAMA ALDIÜIM ÇEMBERİ SIKTIM İÇBACAK DIŞ BACAK KALÇAGÜZEL YAKTIM
VEE ASIL KALBİMİ TIKIRTIKIR ATTIRan HAREKETT AYAKTAYKEN AYAKLAR KAPALI KOLLAR HER İKİ YANDA AŞADI SONRA ZIPLIYORSUNUZ AYAKLARI AÇIK KOLLARDA YUKARDA AÇIK AYNI MAKAS GİBİ ARKA ARKAYA 50 KERE HİÇ DURMADN HIZLIHIZLI YAPTIMHAREKET BİTİMİNDE NEFES NEFESE KALDIM
ASLINDA SPORAVAKTI OLMAYANYÜRÜYÜŞ İÇİNHAVA SOĞUK DİYENLER İÇİN ÇOK KOLAY TÜM VUCUDU ÇALIŞTIRANBİ HAREKET,AAKLINA GELDİKÇE GÜCÜN YETTİĞİNCE YAPILA BİLİR BEN 50 YAPTIM AMA AKLIMA GELDİKÇE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUMMM..
EVET BENDE ÇOK Karamsardım boşverdiğim bir vakit evladım içime düştü çok şüküramin, inş. ben de yaşadım o duyguları
amin, inş. ben de yaklaşık 1.5 yıl bekledim duygu. dediğin gibi zamanı geldiğinde herşey oluyor ama insanoğlu işte sabretmeyi bilmiyoruz. hiç olmayacakmış gibi düşünüyoruz
spor ve yemek arasında 1 saat olacakmış karabiber, bilginize...
darısı diğer günlere. ben de sporuma gittim bugün. iki gündür gitmiyordum. aa akşam ebruya takılıyordum :))
ah be hayatım temizlik sorundeğil de oğlan fakötürü uyku saati şuan esniyorinşallahbirdahaki seferee benim için gezzz
cnm benim durumum değişik hatırlıyormusun geçen yıl hergün spor yapardımama hergünşimdi tek odaya tıkıldımoda küçük başka oda yok oğlanı burda uyutuyom spor kalıyor o benim moralimibozuyor,sonra hastaoldu havalar soğuk vss vss çok sebep var hemen moralimdüşüyor neyseki şuan yüksek moralim havada güzel içimde kelebekler var gibi
ayyiçimgittibak konağa 15 dk evim gel bizee kahveyiben yapayım
herkesin hafta sonu ne kadar yorucu geçmiş bende kendimi çok yorgun hissediyorum bütün gün bilgileri kafanıza almaya çalışmak zaten kolay değil
birde sizin işleriniz daha zor temizlikmiş çocukmuş allah sizede annemede yardım etsin
ben bu günkü listemi yazıp çıkmam lazım çünkü yarına fizik sınavım var allahım yardım ett(
sabah :
1 haşlanmış yumurta bir kase sebze çorbası 1 dilim ekmek ( karbonhidrat olsun diye yedim malum detoks yaptım bide korktum kastan eritmekten :S
öğlen :
etli patates yemeği vardı saman yolu kebabı adı ben sadece etlerini yedim yani 3 yemek kaşığı kadar .. almadım kızarmış patatesleri birde şehriyeli çorba içtim ayıklamadım şehriyeleride yedim
akşam :
1 kase mercimek çorbası bir kase yoğurt 3 parçada kabak tatlısı ( regl ım anca bu kadar tutabildim :S )
nasıl gidiyorum dengelimi sizce :)
cok yorucu oldu canım cok. tamam eglendım guzel oldu da cok yorulduk ıkımız de. ozellıkle esım cok yoruldu.
konya guzel bır sehır cok gelıstı esım konyalı. arada sırada gıdıyoruz.
ızmır benım hep ıstedıgım bır seydır gordugum farklı sehırler oldu ama ızmır nasıp olmadı kısmetse kendıme odul verecegım ızmır gezısı baharda.
canakkale de cok ıstıyorum ve esımle benım yıllardır bıtmeyen karadenız turu ıstegımız vardır kısmet bakalım bu yıl planlar yaptık umarım yapabılırız
evet cnmyürüyerek 15 dkBen de belki oğlanın uyku saatine vardır daha diye ümitlenmiştim. Duygucum, seni şimdi anlıyorum, hava nasıl bir enerji ve mutluluk verdi anlatamam:)) Bir kere daha şükrettim bu güzel şehirde yaşadığıma. İnsanları da güzel, şehir de güzel, İzmiirrr İzmiirrrYürüme ile mi 15 dk senin ev Konağa, çok yakınmış yaa, bak gelirdim bilseydim, bir dahaki sefere artık. Benim iş Konak SGK'da değil Basmane Garının oralardaymış, Konaktan önce Basmaneye yürüdüm, oradaki SGK da içerlerde bir yerde, öğrenmiş oldum ama işimi halledemedim, annemin bağlı olduğu yerde yani Denizlide çözülmesi gereken bir problemmiş. Sonra oradan Alsancağa ve Gül sokağa yürüdüm, sonra Mango'nun outlet mağazasına girdim, hazır hafta içi ve saat uygunken sakindir diye, yine çok sakin değildi ama gayet iyiydi, ben de ilk defa o mağazadan alışveriş yapabildim böylece. Genelde kalabalığı görünce kaçtığım için bir şey alamamıştım şimdiye kadar. Epeydir kot ceket almak istiyordum ama ya istediğim gibi bulamıyordum, ya da fiyatı uçuk kaçık oluyordu, burada 50 TL'ye tam istediğim gibi buldum, veee bana da M beden oldu:))
Ben karar verdim, arada bir gideceğim o taraflara, metroyla da çok kolay oluyor, çok keyif aldım. Duygucum, hava böyle güzel olduğu bir gün ayarlayıp buluşalım, Kuzeyin uyku saatini de ayarlayıp:)
Kızlar ben daha akşam yemeğimi yiyemedim, eşim hazırlıyor, ben geç geldim malum, o da biraz gecikmiş ama olsun motivasyonunu bozmayayaım hazır yemek yapıyor mis gibi:)) Fırında sebzeli et yapıyor, güzel görünüyordu, 1 tabak yerim ondan. Buna göre günümü toparlayayım,
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım tost
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 tane kuşbaşılı lahmacun (kıymalıya göre çok daha az yağlı)
- 1 demet maydanoz (biraz maydanoz alabilir miyim dedim, 1 demet getirdiler, ben de hepsini yedim:))
- 1 bardak ayran
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
- 1 dilim frambuazlı cheesecake(Bu da benim kaçamağım oldu ama Alsancak'a kadar gidip, yemeden dönmek olmazdı:))
Akşam:
- 1 tabak fırında sebzeli et
Şu ana kadarki adım sayım 14000Bacaklarım ağrıyor resmen:))
Sabah kahvaltısı güzel olmuş, öğle ve akşam az olmuş bence. 3 yemek kaşığı yemek çok az, 1 porsiyon 8 yemek kaşığı, artırman lazım porsiyonları, ara öğün de yapmamışsın. Akşam da az olmuş bence, tatlı hele hiç olmamış. Ben de bugün tatlı yedim ama öğleden sonra ara öğün olarak yedim, sen de mümkünse öyle yap, akşam eritmek daha zor. Regl olduğun için mazur görülebilir. Akşam evde çorba harici yemek yok muydu, keşke bir tabak ta normal yemek yeseydin, daha ders te çalışacaksın, enerjiye ihtiyacın var. Sen çalışma arasında meyve falan ye, bir de 1 bardak süt iç, içine 1 tatlı kaşığı bal da koyabilirsin. Mola verdiğinde de biraz hareket yap, bak Duygu'nun yazdığı hareketler var, zıplama hareketini yapabilirsin, ya da kulaklıklarını tak hareketli bir müzik koy ve yarım saat oyna:)) Hadi bakalım, iyi çalışmalar, güzel bir not alırsın umarım.
evet cnmyürüyerek 15 dk
gül sokağına nezaman gitsem bende uğrarım mango'ya en son çanta almıştım bendee ama genelde tarzını beğenmiyorum mangonunamaher seferinde bi ümittir diye uğruyorum,ceketini gle güle giy koy ceketi bende severim..
ahh şu hava yağmur geliyormuş malesef 5 günsonrada soğuk havaa neyseetadını çıkaralım çıkarabildiğimiz kadar,cnm ben anca haftasonu görüşebilirim çocuğu babasına bırakmam şart yoksa asla rahat edemem
bu arada m bedenolmak harika bir duyguu tebrik ederim senideee
14 bin adım harikaaa,franbuazlı chessekek ahh diyorum en sevdiğim tatlılardan biri cnmiyi yapmışsın 6lı rakamlarınkutlamasıolsun ..
dışardamaydanoz iyi cesaret etmişsin valla genel menüniyi
Yine telefondan giriyorum
Gunumuu toparrlayim
Ac karnina elma sirkeli suyum
Kahvalti:cavdar ekmeginde light peynirli maydanozli tost
Ara:kahve sekersiz biraz sut ile
Oglen:julyen kesilmis az sotelenmis kabak sarimsakli yogurt ile
Ara: yaseminli yesil cay
Ara:bir lokmacik peynirli ekmek
Aksam:azicik zeytin yaginda ispanak sarimsakli yogurt ile
Bir kase mercimek corbasi 1 dilim tahil ekmegi
10 tane fistik
Rezeneli yaseminli yesil cay
Aktivitimi yazmistim
Su ne kadar tukettim bilmiyorum ama fena degil
Yatmadan sirkeli suyumu icerim
Gunum her acidan guzeldi gordugunuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?