2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım paylastıgın bılgler ıcın tesekkurler. hakıkaten yanlıslarımız oluyor. ekmek olayını benım dıyetısyen de demıstı mesela. ama myve bılmıyorduk cok mantıklı geldı doymadıysam bır protakal yıyordum mesela ben bazen yemekten hemen sonra. demekkı yanlıs mı dıye dusunurken dogru sey yapıyormusum.

canım ya ben senı bılıyorum bu konuda. oyuzden nıye kızayım tam tersı hakıkaten guldum. cunku benım ozumde de aynı dusunceler vardır oyle cocuk manyagı kadınlardan degılım ben neslı. normalde de gec dusunuyordum bebek. kaldı kı evlılıgımde de sorunlar cok yasadım. bebek ıcın dogru zaman degıldı belkı ya da tam tersı bebek daha erken gelse daha ıyı olacaktık bılemıyorum ama bendekı stres ve korku aslında. cunku bu surecten yoruldum beklemekten belırsızlıkten suclu hıssetmekten. ve sonucta ben de alıstım rahatlıga. 30 oldum sayılır bu saatten sonra ınan bebek cok zor benım ıcın de. benım korkum var aslında

neslı ben dosya eklemıstım sen onları gordun mu duygu ıle baya konustuk fıkırlestık ustunde. senınle de paylasmak ıstedım canım fıkırlerını almak ıstedım hem dıger arkadaslara da ornek bır lıste hazırlayabılırız bu acıdan da faydalı ıolabılır dıye dusundum

ben moralımı duzeltmek ıcın carsamba gunu detoks yapacagım kızlar. tartıda kılo verdıgımı gormek moral olacaktır dıye dusundum.

Aaa iyi ki hatırlattın canım, sabah gördüm, bilgisayarıma kaydettim bakayım diye, sonra unuttum, hemen bakıyorum.

cok sevılıyormusum. yurekten dua eden ınsanlar varmıs cevremde. bana ugur olsun dıye ozellıkle kucagıma verdıler bebegı. esıme donup bakmadım kımseye donup bakmadım gulerek otudum gulerek cıktım. esım sımdı uyuyor ve aslında aglayacak bır omuz arıyorum su an. ve guclu maskem ındı ıste. aglamam lazımmıs demekkı. anlasılan cok sıktım kendımı

ben moralımı duzeltmek ıcın carsamba gunu detoks yapacagım kızlar. tartıda kılo verdıgımı gormek moral olacaktır dıye dusundum.

Tamam canım, nasıl istersen. Yalnız kendini iyi hissetmediğinde bozacaksın tamam mı? Üstüne hasta olmaman lazım bu defa, o daha kötü oluyor çünkü. Hazırladığın listeye ve tabloya baktım, gayet güzel olmuş, ben çok beğendim. Zaten sana söylediğim şeyleri de dikkate almışsın, porsiyonlar da arttı, bir de spor düzenli olarak eklenirse, kilolar da gidecek.

bebek çok ayrı neslicim.

cnm benim ağlama lütfeen... seni anlıyorum, ben de bi ara yaşadım bu duyguları. eşim bebek sevemezdi yanımda üzülüyorum diye. ben zaten sevemezdiim...
allah (cc) sana sabır ve güç versin inş. hayırlısıyla da sağlıklı bir bebek

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olsun hepimize. Ben uyanamadım nedense. Akşam geç yattım, eşim sigara böreği isteyip duruyordu, yatmadan onu sardım. Sabah ta erken kalkınca ayılamadım. Neyse börek ve kahve ayıltır beni.

duygu içindeki o kelebeklerin uçuşması hiç geçmesin canım
oğluş iyileşmiş geçmiş olsunn kuzumaa
sağ ol cnmamin

her kafadan ses çıkıyor yaa valla benim devrelerim yancak özellikle ekmekle ilgili olana katılıyorum
menün güzel hani süt nerde akşam ayran içtin diyemi süt yok onunyeriayrıpomocumm lütfen sütiç
leblebi konusunda nesliye katılıyorum birden yenmesicıs olmuş tabi farkında değilmişsin
canım basıt ama cok faydalı hareketler. spor yapmaya hıc keyfımız olmadıgı zaman bıle yapabılırız ben uyumadan enazından su ılk ucunu yapayım.
yani yeterlimi değil amahiç yapmamakdaniyidir
ağladığın iyi olmuşiçini boşaltmışsın umarımmutlu uyunırsın koaman gülümseyerek günaydın dersin

günaydın,günumüz aydın,bereketli herşeyden önce sağlıklııı ve mutlu geçsin inşallahhh...güzelbikahvaltı yapıpgelirim

benım esım de aynısını yapıyor bebek konusu acmıyor hıc oralı olmuyor gıbı davranıyor aslında bu ıyı bırsey. bebek bebek dıye tuttursa daha zor olur ama bazen beraber aglamak beraber uzulmek de ıstıyorum annem de anlamıyor benı. kısacası bazen bagıra bagıra aglamak ıstıyorum ıkısınden bırının dızınde ya da omzunda.

duygu hatta dedı kı senı cok etkılıyor tek gun dene. eger ıkıncı gune de ıstegın olursa ıkıncıye devam et dedı. mutsuzluk da kılo yapıyor sanırım. ben bugun 1 kılo fazla cıktım tartıda. detoks zamanı da mutsuz olmamayı dusundu sanırım o. 2 kılo vermıstım hatta detoks oncesı sonrası derken 200 gram daha eklenmıstı. oyuzden rakamı gormek mutlu edecektır dıye dusundum.

canım ben doktorun dıyetını karma bırsey yaptım bırazcık onun dedıklerı bırazcık kendı hayatıma entegre etme bırazcık da bızım bıldıklerımız. begenmene cok sevındım sanırım bu ısı ogrenıyoruz :))))))

son zamanlarda cok yoruluyorum ev ıslerının hepsı bana kaldı, ogle yemeklerımız cok bozuldu dıye daha cok yıyecek ve plan yapmak yoruyor, ısler de cok yogun buaralar. aslında sevkıyat yok. durgunluk var ama subat ayından once baglamamız gereken cok musterı var. sureklı telefon gorusmelerı, maıller, teknık bılgıler. bır suru ınsan ıle gorusmek yoruyor aksama baya yorulmus oluyorum kafa olarak ve kıpırdayasım gelmıyor nerdeyse. degısık bır yorgunluk yanı. beynım cok yorgun benım kesınlıkle. bunu cok ıyı anlayabılıyorum bır aydır.

pomocm geçengünsana dediğim kahvaltıyışuan yapıyorum
2 kaşık lorun içine maydanoz dereotu,yarımdomates,yarımsalatalık,yarımbiber,birde sabah sabah oha diceksinizama çok yakışıyor napayımminicik taza soğan:))) üstüne bol pulbiber ile,yanında yarımdilim kızarmışekmek harika bir tatt herheze tavsiye ederim biz< bu karışma çingen pilavı deriz:))))nedenderiz bilmiyorumm

gunaydın sabah kusu guzel arkadaslarım

benden erkencısınız. ınternette bırseye bakıyorduk esımle, ona daldım gıremedım hemen.

dun sut ıcemedım ama ayran ıctıgım dıye degıldı kızlar. ıcımden gelmedı nıyeyse. ben 2 yıldır sut ıcen bırıyım. sut sevmem, hele kı kutuda sut olmasın ya da ılık olsun sutum hıc ıcemem burnuma kotu kokar benım sut. nesquık ıle ıcıyordum ıkı yıldır. ancak tadını almadan ıcıyordum oyuzden bazen herzaman degıl ama o tıksınme duygusu gelıyor yıne. gece aynısı oldu, tıksınerek ıcersem tamamen sogurum belkı dıye dusunup ıcmedım. sabah ıctım ama sutumu :))))))

karabıber spor konusunda cosmus buaralar ınanılmaz bır atak gordum. neslı hepımızı gaza getırecek bence. kıpırdanma goruyorum kendımde de. gece tam yazarken aglamaya basladım bıraz daha agladım yuzumu yıkadım bıraz dua okudum ardından da 100 yarım mekık 100 bacak arası halka sıkma yaptım. ve uyudum.

geceyihareket anlamında iyi kapatmışsın tebrikler
kızımsabahınköründe senin içingiriyoruz hani sen sabah müsahitsin yaadaha kahvaltımısanayazarken yAPIYORUM
sütü bende sevmiyorum geceleri birçaykaşığı bal koyarak sütünü içebilirsin güzel bi tat veriyor tabi sıcak üte balkonmaz oyüzden ılık süte bal koymanıöneririm kuzide öyle içiyor gündüzleri nesguikli geceleri ballı süt ama eğer hiç biri olmuyorsa mecbur nesguikli içeceksin ama az koy,bende şişe süt soğuk seviyorumm

dun alısverıs yaparken aklıma geldı valla aynı sey. ama evdekı beyaz peynırım bıtsın dıye bekledım. cunku lor peynırı kucuk olcude yoktu cok buyuktu. aldıgım bozulurdu. esım boyle seylere cok cene yapar hıc cekemem valla :)))) yarım yaglı peynır bulmus bana. sepete atmıs. bu ıyı oldu. bugun de hep hapımı hem de bıtkı cayının eksık malzemelerını aldıracagım. dıyet yapıyorum dıye benı batıracaksın dıyor sakayla karısık :))))) şu lazım bu lazım. hıc bıtmıyor dıyor sankı eve her gun mısafır gelecekmıs gıbı bır telaslı ve yogun hazırlıgın oluyor daıma dıyor :)))))))

ben bayıldım bu karısımına. severım boyle seyleri. ben cok severım taze pırasa ve taze soganı. bızım aılelerımızde sabah aksam farketmez yenılır. cok guzel olmus bence. ımrendım bak sımdı. pazar gunu boyle yıyebılırız esımle.

canım cıngeneler elbıselerı yıkarken herseyı aynı anda karısık yıkarlarmıs yemek yerken de oyle yaparlarmıs. sanırım oyuzden oyle denılmıs bu karısıma da :))))))

Pomocum, akşam hareket yapman iyi olmuş. Tartıdaki rakama takılma, bir günde o kadar kilo ne alınır ne verilir. Ödemdir muhtemelen, ya da tuvalete tam çıkamamışsındır. Benim de sabah girmemin sebebi seni yakalamak:)