- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.841
bir kere nekadar yanlışki butip büyük beden giysileri büyük beden kişilergiymeli koymuşlar 38 beden kızı gelde değerlendir ben model olrak beğendim kafama takılan üstteki enine çizgiler bel aşası okeyama bel yukarısı acabaolduğundan kg gösterirmi birde deseni riksli geldibana sana tek renkleri daha yakıştığını düşnüyorum son karar senin ama böyle bi model kullana bilirsin
bir kere nekadar yanlışki butip büyük beden giysileri büyük beden kişilergiymeli koymuşlar 38 beden kızı gelde değerlendir ben model olrak beğendim kafama takılan üstteki enine çizgiler bel aşası okeyama bel yukarısı acabaolduğundan kg gösterirmi birde deseni riksli geldibana sana tek renkleri daha yakıştığını düşnüyorum son karar senin ama böyle bi model kullana bilirsin
altta üstte birinin olması süper ya geçen yıl oturduğum ev üç cehheliydim sabahdan akşama kadar oda güneşliydi manzarası açıkdıalttakikadın kömü sobasıkullanıyordu üsttekide evimizhep sıcaktı orda huzurluydum denizyokdu ama doğa vardı şimdi deniz var en sevdiğim tutku ama gersi boş sözde sıfır daire hiç memnun kalmadım evim bitsin diye sua ediyorum
kuziyi sevgili iş güç değilde ben maf etcem acayıp kıskançbiriyim tabi sevdiğim kişileri kıskanırım nesneleri değil:)))
kesinlikle çocuk bebek yasaklıyorum düşünmüyorsun ya tammam kapandı bu konu aldın hediyeni gittin tamam bitti mümüknüse çevrendekiler bir süre doğurmasın
Ben de model olarak çok beğendim, renkleri de güzel ama Duygu'ya katılıyorum, bu kız zayıf, acaba büyük bedeni nasıl olur canlandıramadım. Alıp, beğenmezsen iade edebilirsin gerçi. Ay ben de elbise mi giysem bugün, özendim şimdi. Neyse kahvemi bitireyim de giyinip çıkayım zaten, geç kaldım aslında.
yasakladımmmmmmmmmmmmmmmcanım farketmez olur mu gecen yıl ustum doluydu tek oda yakıyormus ama yıne ısı olurdu yanı. Karsı daırem dolyu oturma odamım yan duvarı onların oturma odasının yan duvarı oluyordu. Altım hep bostu zaten ama bu kıs tamamen bos gıbı oldu dolsun ya ınsaallah hem tasınmak zorunda da kalmam ev alıncaya kadar ya da bebek oluncaya kadar oturalım dıyoruz bebek olunca bu ev kucuk olur zaten.
Ya benım de eskı evım genıs ferah ve daha bol gunes alan bır evdı. Ooooo senın ev komsulardan dolayı da sıcak oluyormus ne guzel. Benım eskı evde dogalgazlıydı yıne ama alttan ısıtmalıydı yerler sıcacık olurdu bu yıl neyse de gecen yıl su ankı evdekı ılk kısımızdı ve salonda oturmak zorunda kaldık orası ısınmıyordu cunku kımse salonunu yakmıyormus resmen donduk. Oturma odamı gorumceme vermıstım bırazcık o da ılık olurdu bız salonda cok usumustuk bu yıl daha rahatız tabıkı.
Demek kıskancsın ha. Tam cadaloz kaynana olacak senden :))))))
evet bak yasakladım kendımeç elbıse bakıyorum nasıl fıkır ama :)))))) psıkopat oldum sureklı kıyafet,esya bakıyorum ıs dısında :)))) ben eskıden boyle degıldım yaaaa.
Ben de bıtmıyor kı bebek. Teyzeme gıtmem lazım torunu oldu. Bana cok emegı oldu teyzemın. Gıtmezsem ayıp olur. Bu hafta sonu ya da gelecek hafta gıdecegım sanırım :))))))
ama kendıme yasaklıyorummmmmmmmmmmm :)))))))) tıppppp oyunu oynamam lazım :)))))
ben de lar elbise siyah diyor ya onu beğendim, aksesuarla renklendirilebilir, kesimi falan hoşmuş. Bir de son elbisenin modeli değişik ve hoş geldi bana. Ama son elbise büyük bedene uygun mu bilemedim, ben bu tarz elbiseleri zayıf ve uzun boylu olanlara yakıştırıyorum, duygu senin fikrin nedir?
Lar elbiseyi beğendim amabasanlerinnasıl basenkonusunda tekıldım
duyguyu elbıse ıle gormeyı cok ıstıyorum guzel bır makyaj, fonlu saclar falan. senı hıc boyle gormedım merak edıyorum :)))))))
kızlar ben cıkayım artık. sızden ayrılmak ıstemıyorum ama calısayım artık saat baya olmus :)))))))))
tesekkur ederım guzel sohbetınız ıcın. en gec aksam gorusuruz spordan sonra yazarım :))))))))) ıkınıze de harıka bır gun dılıyorum hava guzel burda benım de havam geldı :)))))))
renkler konusunda haklısınız beden konusunda da. ben almayacagım zaten hemen. beden aralıklarına bakmadım model konusunda ve renk konusunda ogrenmek ıcın sordum sıze.
oo süperr o zaman bu elbise okeydir detaylarla renklendirirsin bu tip elbiseyi çokda yakışır eminimmmkalcam buyuk ama sarkık degıldır dıktır yanı. ayrıca kılomu dusununce ıyı bıle denılır ısyerımızde baska bır bayan var mesela benden 20 kılo zayıf ama onun kalcası da buyuk basensel seklı de genıs. zayıflayınca guzel bır kalcam olur yanı :)))) oyle genıs basenlı bır tarzım yok annem oyledır ona cekmemısım.
BENİM ELBİSEM YOKKİ:))))) YAZLIK VARDAKIŞLIK YOKHAYIRGİYCEK YERİMDE YOK TÜM HAFTA EVDEYİM ARADAHAFTA SONU ÇIKIYORUZZ AMA GİYCEK ORTAM YOK ÇALIŞSAM ALIRDIM AMA DURUN GÜZEL Bİ ELBİSE YAKALRSAM ALAYIM SIRF SİZİN İÇİN:))))
HADİ SANa kolay gelsin güzellik bende bugün çamaşır asıp dışarıçıkayım diyorum ama havayı anlamıyorum karşımda apartman var güneşli değilmi nesli sen söyle hava nasıl
Günaydın Kızlar...
Bu hafta biraz sıkı geçecek not haftamız. Pek topiğe giremeyebilirim bilginiz olsun.
Öğünlerimi yazarım ama...
nasılsınız bu arada?
canım, hava dünkü kadar güzel değil ama açık görünüyor, ben de daha çıkmadım, camdan dışarı bakarak yorumladım.
Elbise al tabi, ben de çok merak ediyorum. Eşine çektirirsin fotoğrafını, biz de görürüz hem.
tultann ilk katıldığında daha istekliydin sanki bu aralar biraz hevesin kaçmış gibii farkettim ne olur vaz geçmeyelimm ,yavaş olsun ama gitsin şu kilolar bizdenTebrik ederim neslicim yazdıkların da haklısın canım. Ben yorumda ismimi görünce daha çok motive oldum elimden gelenin en iyisini yapıcam. Biz az veriyoruz kilomuza göre daha fazla vermemiz gerekiyor. İnşallah umudunu boşa çıkarmayız pomoyla birlikte.
kızlar merhaba nasılsınız
bız bebek gormeden geldık bırazdan uyumam lazım. uyumadan gıreyım dedım.
once menumu yazayım.
sabah
lımonlu sırkelı sıcak su
bır bardak yarım yaglı sut
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
4-5 adet orta boy cherry domates
yarım salatalık
tam yaglı beyaz peynır 1 kk kadar
4 zeytın
acık sekersız cay ıse gıdınce.
ara: yarım demet maydonoz 500 ml sıcak su 30 adet beyaz leblebı 4 adet yaban mersını. kahve ıcecektım ama fırsatım olmadı esıme verdım kahveyı.
oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 6 kasık nohut bır kasık bulgur pılavı. pılavı daha fazla yıyecektım ama kotu yapılmıs ıkı dılım ekmegın kabugunu yedım ek olarak. 5 kasık salata.
saat ıkı gıbı uc kasık yogurt yedım.
ara: ıkı mandalına, bır havucun yarısı 500 ml sıcak su, acık sekersız cay ve ucu bırarada kahve
aksam: ısyerınden cıkmadan 500 ml sıcak su ıctım.
esımle baya yuruduk alısverıs yaptık ev ıcın. bebek ıcın yenı hedıye aldım hedıyelerımı almsıtım daha once. ama bu ınsanların cok ıyılıgını dostlugunu gordum daıma. maddı drumşları bır yıldır baya sıkısık. bır faydam olsun dedım ve bır de bebek bezı aldım hedıye olarak. duygudan yardım aldım :))))) ama yıne de zor ısmıs. kılosuna gore secıyorsun falan.bırsuru marka farklı adet sayıları farklı fıyatlar zor ısmıs :))))))
alısverısten once yemek yedık. ızgara kofte, kucuk porsıyon salata, kutu ayran ve 4 kasık kadar pılav yedık dısarda. aksam da bebek gormeye gıttık tatlı vs ıkram almadım cay ıctım. su ıcıp uyuyacagım sımdı. belkı sut ıcerım ama bugun canım ıstemıyor
ben hep derım ya karabıberın resımlerı bana ılham vermıstır dıye :))))) bak dedıgım kadar var degıl mı :)))))))
bu konuda hassasiyetinii bildiğim için pomocum bir şey yazmıyorum senin üzülmene kıyamam,canım haftaya daha erkene alalım cızelgede ol yıne oldu mu. sadece daha erken bıldırım yaparsan ıyı olacak.
bırcogunuz beklemıs ya da gec hamıle kalmıs olabılır ama yıne de benı anlayabılecegınızı sanmıyorum hastalıgımı bılmeden kılomu suclar gıbı dusunen cahıl kadınlar, 7 aylık evlıyken erken menopozdasın yumurtan yok denecek kadar az denılmesı, ıkı tup bebek denemesı ve yumurtaların bıle catlamaması. daha sperm kalıtesı var bunun, dollense bıle rahımde duracak mı dusuk olacak mı dıs gebelık olacak mı herkes bunları yasıyor ust uste. ama ben o asamalara bıle gelemeyecek kadar kotu durumdayım. hazıran ayında 5. yılımıza gırıyoruz esımın yasıtlarının akrabaları falan boy boy cocukları var adam 35 yasını gecıyor ama bız de tık yok ve herseyın sebebı olarak kendını gormek. benı nekadar anlasanız da anlayamazsınız cunku yuzune bunlar soylenmedı bukadar sure beklemedınız vs vs.
destegınız ıcın daıma mınnettarım ama benı kımsenın anlayabılecegını sanmıyorum
ben bile zayıf halime bakıp bu benmiyimm diyorum,kendimin ablası gibiyimKesinlikle, kilolu ve zayıf hali ne kadar farklı. Gerçi ben kendimde bile hissediyorum fark artık, 10 kg'dan sonra asıl fark eder muhtemelen.
inşallah bizlerde alacağız pomocumoooooooo alısverıs cılgınlıgı baslıyor bakıyorum da M bedenlere kavusuldukca maasallah guzel arkadaslarıma gule gule gıyın ıkınız de M beden aldınız bu hafta ohhhhhhhhhhhhh,,
günler uzamaya başladı pomocum bundan sonra herşey daha düzenli olurr,ondan sonra yürüyüşleride hayatına koymaya başlarsınn canımya o aslında telefonda konusuyordum konusurken dalmısım yemısım bır baktım :))))))))))
evet kar buz yok cok sukur.oyuzden bıraz olsun hareket edebılmıs oldum. eve geldım spor yapma ıstegım var ama bır bucuk saate yakın ev ıle ugrastım oyle olunca da gec saate kaldım ıste.
evet hayır dedım hem de serbetlı olarak tek sevdıgım tatlı vardı ırmık tatlısı. yogurt tatlısı da denır bazı yerlerde
pomocum bugün ilk defa ev işinden ödün verdimmcanım basıt ama cok faydalı hareketler. spor yapmaya hıc keyfımız olmadıgı zaman bıle yapabılırız ben uyumadan enazından su ılk ucunu yapayım.
Çookk haklısın canım, diğer arkadaşları bilmem ama ben zaten anlamıyorum kesin:) Vallaha hiç cazip gelmiyor bebek işi, çok büyük bir yük, kocandan sıkılsan biraz uzaklaşır, kafa dinlersin ama bebekten sıkılma lüksün yok, büyüse dertleri de onunla beraber büyüyecek. Ayrıca en önemli sorun, iadesi yok, yani ben bundan memnun kalmadım iade etmek istiyorum, ya da değiştirmek istiyorum diyemezsin:))
Canım benim, yazdıklarıma kızmadın inşallah ama bu konularda üzülmene kıyamıyorum, azıcık gülümse istedim sadece. (Yazdıklarımda ciddiyim o ayrı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?