2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de model olarak çok beğendim, renkleri de güzel ama Duygu'ya katılıyorum, bu kız zayıf, acaba büyük bedeni nasıl olur canlandıramadım. Alıp, beğenmezsen iade edebilirsin gerçi. Ay ben de elbise mi giysem bugün, özendim şimdi. Neyse kahvemi bitireyim de giyinip çıkayım zaten, geç kaldım aslında.

kesınlıklekatılıyorum sana. buyuk beden kıyafet dıyorlar ama en fazla 42 bedne oluyor gıyen kısı hatta 40. oysakı o elbıseyı alan 50 beden kısı bıle olabılıyor.

bu renklı desenlı tarz benım tarzım degıl pek. sadece cıcılı bıcılı dıye merak ettım yakısır mı dıye.

obur ekledıklerımı daha cok begendım. okadın 170 boy rahat vardır gıydıgı elbıseler daha uzun olur kaprı boya yakın olur bot ıle rahat gıyerım ıkıncı urunu 10 tlye alıyormussun

bak yolladığın ilk 2 modele baktım kadının bedeninne daha bakmadan sanki daha 42-44 bedenler için uygun dedim tak 44bedenmiş kadın
neyse bu model hayat kurtarısı kenaalrın koyu renk olması ortarengin açık olmASI OLDUĞUNDAN DAHA İNCE GÖZÜKMEK İÇİN ÇOKUYGUN AMA EN FAZLA 44 BEDENİÇİN UYGUN BULDUM
TABİSEN BANA BAKMA SEN BEĞENDİYSEN AL RENK ANLAMINDA İKİ RENGİDE SEVERİMMM VİZON VE BORDO

Ben de LAR ELBİSE SİYAH diyor ya onu beğendim, aksesuarla renklendirilebilir, kesimi falan hoşmuş. Bir de son elbisenin modeli değişik ve hoş geldi bana. Ama son elbise büyük bedene uygun mu bilemedim, ben bu tarz elbiseleri zayıf ve uzun boylu olanlara yakıştırıyorum, Duygu senin fikrin nedir?

canım farketmez olur mu gecen yıl ustum doluydu tek oda yakıyormus ama yıne ısı olurdu yanı. karsı daırem dolyu oturma odamım yan duvarı onların oturma odasının yan duvarı oluyordu. altım hep bostu zaten ama bu kıs tamamen bos gıbı oldu dolsun ya ınsaallah hem tasınmak zorunda da kalmam ev alıncaya kadar ya da bebek oluncaya kadar oturalım dıyoruz bebek olunca bu ev kucuk olur zaten.

ya benım de eskı evım genıs ferah ve daha bol gunes alan bır evdı. ooooo senın ev komsulardan dolayı da sıcak oluyormus ne guzel. benım eskı evde dogalgazlıydı yıne ama alttan ısıtmalıydı yerler sıcacık olurdu bu yıl neyse de gecen yıl su ankı evdekı ılk kısımızdı ve salonda oturmak zorunda kaldık orası ısınmıyordu cunku kımse salonunu yakmıyormus resmen donduk. oturma odamı gorumceme vermıstım bırazcık o da ılık olurdu bız salonda cok usumustuk bu yıl daha rahatız tabıkı.

demek kıskancsın ha. tam cadaloz kaynana olacak senden :))))))

evet bak yasakladım kendımeç elbıse bakıyorum nasıl fıkır ama :)))))) psıkopat oldum sureklı kıyafet,esya bakıyorum ıs dısında :)))) ben eskıden boyle degıldım yaaaa.

ben de bıtmıyor kı bebek. teyzeme gıtmem lazım torunu oldu. bana cok emegı oldu teyzemın. gıtmezsem ayıp olur. bu hafta sonu ya da gelecek hafta gıdecegım sanırım :))))))

ama kendıme yasaklıyorummmmmmmmmmmm :)))))))) tıppppp oyunu oynamam lazım :)))))

evet sen de gıy hadı elbıse gıyyyyyyyyyyyy :))))))))))))

duyguyu elbıse ıle gormeyı cok ıstıyorum guzel bır makyaj, fonlu saclar falan. senı hıc boyle gormedım merak edıyorum :)))))))

kızlar ben cıkayım artık. sızden ayrılmak ıstemıyorum ama calısayım artık saat baya olmus :)))))))))

tesekkur ederım guzel sohbetınız ıcın. en gec aksam gorusuruz spordan sonra yazarım :))))))))) ıkınıze de harıka bır gun dılıyorum hava guzel burda benım de havam geldı :)))))))

renkler konusunda haklısınız beden konusunda da. ben almayacagım zaten hemen. beden aralıklarına bakmadım model konusunda ve renk konusunda ogrenmek ıcın sordum sıze.

yasakladımmmmmmmmmmmmmmm

ya inanmıyorum yorumu yaptım yolladım yukarda yazını gördüm:)))) ben devamına daha bakmadımm larakadar baktım dahaa lar güzelde basen kısmı kafamda soru işareti bıraktı eğer pomonun basensorunu varsa elbise yukarı çıkcak ve orantısız görüntü olck çünkü bedener sınırlı mesela daha büyük beden olsa bir beden büyük alsın basen kısmını ellemesin üst bedeni bir tık daraltın derdim böylece üst beden oturcak slt bedende basen sorun olmucak

Günaydın Kızlar...
Bu hafta biraz sıkı geçecek not haftamız. Pek topiğe giremeyebilirim bilginiz olsun.
Öğünlerimi yazarım ama...
nasılsınız bu arada?

Lar elbiseyi beğendim amabasanlerinnasıl basenkonusunda tekıldım

kalcam buyuk ama sarkık degıldır dıktır yanı. ayrıca kılomu dusununce ıyı bıle denılır ısyerımızde baska bır bayan var mesela benden 20 kılo zayıf ama onun kalcası da buyuk basensel seklı de genıs. zayıflayınca guzel bır kalcam olur yanı :)))) oyle genıs basenlı bır tarzım yok annem oyledır ona cekmemısım.

BENİM ELBİSEM YOKKİ:))))) YAZLIK VARDAKIŞLIK YOKHAYIRGİYCEK YERİMDE YOK TÜM HAFTA EVDEYİM ARADAHAFTA SONU ÇIKIYORUZZ AMA GİYCEK ORTAM YOK ÇALIŞSAM ALIRDIM AMA DURUN GÜZEL Bİ ELBİSE YAKALRSAM ALAYIM SIRF SİZİN İÇİN:))))

HADİ SANa kolay gelsin güzellik bende bugün çamaşır asıp dışarıçıkayım diyorum ama havayı anlamıyorum karşımda apartman var güneşli değilmi nesli sen söyle hava nasıl

oo süperr o zaman bu elbise okeydir detaylarla renklendirirsin bu tip elbiseyi çokda yakışır eminimmm

bende çıkıyorum kızlarrçamaşırımı asayım giyinip çıkayın öğle yemeğine kadar, yemekde tekrar girerim duygu kaçar

Canım, hava dünkü kadar güzel değil ama açık görünüyor, ben de daha çıkmadım, camdan dışarı bakarak yorumladım.
Elbise al tabi, ben de çok merak ediyorum. Eşine çektirirsin fotoğrafını, biz de görürüz hem.

ay bitti diye gittim yıkamaya devam erdiyor makina :)) dünkü havayıkaçırdım desene neyse yinede çıkayım havalar soğucakmış yinee heryerde kar bizde ayaz((

slm kızlar ilk girdiğimde varsınız diye sevindim sayfaları okuyuncaya kadar kimsecikler kalmadı. Elbiseler güzel ama kumaşları polyester üzerine yapışır. Giydikçe de tüylenme de

yapar. Daha çok pamuklu elbiseler almaya çalış. Pomocum her şeyi zamana bırak üzülmeni istemiyorum okuyorum yazılarını yazacak çok şey var ama yazamıyorum. belki ilerde

telefonda görüşürüz. Özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmamış daha. Nesli ve Duygu güzel havanın İzmirin tadını çıkarın ben çok arıyorum güzel egenin havasını Sivas

çok soğuk alışamadım bir türlü. Neyse ki 1 hafta sonra memleketime gidicem inşallah :))))))) Çok mutluyum. Bana iyi gelir diye düşünüyorum. Şimdi çıkıyorum menümü

yazmakiçin gece girerim. Hepinize güzel günler diliyorum

allaha emanet olun...

tultann ilk katıldığında daha istekliydin sanki bu aralar biraz hevesin kaçmış gibii farkettim ne olur vaz geçmeyelimm ,yavaş olsun ama gitsin şu kilolar bizden

ben hep derım ya karabıberın resımlerı bana ılham vermıstır dıye :))))) bak dedıgım kadar var degıl mı :)))))))

bu konuda hassasiyetinii bildiğim için pomocum bir şey yazmıyorum senin üzülmene kıyamam,
Kesinlikle, kilolu ve zayıf hali ne kadar farklı. Gerçi ben kendimde bile hissediyorum fark artık, 10 kg'dan sonra asıl fark eder muhtemelen.
ben bile zayıf halime bakıp bu benmiyimm diyorum,kendimin ablası gibiyim
ben diyete başladığımda 92 kiloydum şimdi 77 buçuk ,bende bile çok farketti,şöyle 69 olsaydım bir
oooooooo alısverıs cılgınlıgı baslıyor bakıyorum da M bedenlere kavusuldukca maasallah guzel arkadaslarıma gule gule gıyın ıkınız de M beden aldınız bu hafta ohhhhhhhhhhhhh,,
inşallah bizlerde alacağız pomocum
günler uzamaya başladı pomocum bundan sonra herşey daha düzenli olurr,ondan sonra yürüyüşleride hayatına koymaya başlarsınn canım
canım basıt ama cok faydalı hareketler. spor yapmaya hıc keyfımız olmadıgı zaman bıle yapabılırız ben uyumadan enazından su ılk ucunu yapayım.
pomocum bugün ilk defa ev işinden ödün verdimm
sabah kalktım hemen ortalığı toplayacaktım,dedim kendi kendime yapıyorum hergün aynı ev kime zararı var banaa
sen dur dedim ev işlerine ,hemen açtım lesliie saat 10 da yaptım 46 dakka
akşamda yürürüm artıkdışarda,birazdan yapmaya başlarım ev işini

neslii çok güldümm nasıl tatlı anlatmışsın en önemliside iadesi yokk
bazen oğlan yaramazlık yaptımı bende diyorumm şunu evlatlık versem ama sadece anneme tabikii 1 günlüğünee kafa dinleyecek kadar