- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.821
geceyihareket anlamında iyi kapatmışsın tebrikler
kızımsabahınköründe senin içingiriyoruz hani sen sabah müsahitsin yaadaha kahvaltımısanayazarken yAPIYORUM
sütü bende sevmiyorum geceleri birçaykaşığı bal koyarak sütünü içebilirsin güzel bi tat veriyor tabi sıcak üte balkonmaz oyüzden ılık süte bal koymanıöneririm kuzide öyle içiyor gündüzleri nesguikli geceleri ballı süt ama eğer hiç biri olmuyorsa mecbur nesguikli içeceksin ama az koy,bende şişe süt soğuk seviyorumm
dun alısverıs yaparken aklıma geldı valla aynı sey. ama evdekı beyaz peynırım bıtsın dıye bekledım. cunku lor peynırı kucuk olcude yoktu cok buyuktu. aldıgım bozulurdu. esım boyle seylere cok cene yapar hıc cekemem valla :)))) yarım yaglı peynır bulmus bana. sepete atmıs. bu ıyı oldu. bugun de hep hapımı hem de bıtkı cayının eksık malzemelerını aldıracagım. dıyet yapıyorum dıye benı batıracaksın dıyor sakayla karısık :))))) şu lazım bu lazım. hıc bıtmıyor dıyor sankı eve her gun mısafır gelecekmıs gıbı bır telaslı ve yogun hazırlıgın oluyor daıma dıyor :)))))))
ben bayıldım bu karısımına. severım boyle seyleri. ben cok severım taze pırasa ve taze soganı. bızım aılelerımızde sabah aksam farketmez yenılır. cok guzel olmus bence. ımrendım bak sımdı. pazar gunu boyle yıyebılırız esımle.
canım cıngeneler elbıselerı yıkarken herseyı aynı anda karısık yıkarlarmıs yemek yerken de oyle yaparlarmıs. sanırım oyuzden oyle denılmıs bu karısıma da :))))))
Sogandir sarimsakdir cok seviyorum normalde zetin yagda dokulurde ben ekstra yag almayim dedim
Yinr elektrikler gitti telden yaziyorum
Pomocum, akşam hareket yapman iyi olmuş. Tartıdaki rakama takılma, bir günde o kadar kilo ne alınır ne verilir. Ödemdir muhtemelen, ya da tuvalete tam çıkamamışsındır. Benim de sabah girmemin sebebi seni yakalamak:)
Seni ikizler burcu seni saka bi yana cok normal biryandan batiyorsun biryandan cikmak istiyorsun
Hayatim napcan bunye iste ama tekrar diyorum elinde degil biliyorum ama senin normalde bizden fazla spor yapman lazim terlemen sart
Seni ikizler burcu seni saka bi yana cok normal biryandan batiyorsun biryandan cikmak istiyorsun
Hayatim napcan bunye iste ama tekrar diyorum elinde degil biliyorum ama senin normalde bizden fazla spor yapman lazim terlemen sart
Hakikaten Pomo tam ikizler burcu bence de:)) Spor konusunda senin de Pomoyu motive etmen çok iyi oldu, hep birlikte oturtacağız inşallah spor alışkanlığını. Bugün benim banka işim var ve hiç sevmiyorum bankaya gitmeyi falan, ooofff oofff sırf bu yüzden gergin hissediyorum bugün. Bizim maaş bankası değişti ama bir sürü sorun var şimdi, piyango da bana çıktı, kartım gelmedi falan, neyse işte, para işlerini de sevmiyorum, banka işlerini de..
gunaydın canım tekrar.
ya ben senın sporları gorunce resmen utanır oldum cunku harıka bır azım ve ıstıkrardasın bu konuda.
kılo ısıne gelınce hakıkaten anlamadım hapa henuz baslamadım hap ıctım odem oldu desem. ama ınsulın hapımın olcusu bu hafta arttı, haftaya bıraz daha artacak ve sonra hep aynı olcude devam edecek belkı de o hap yapmıstır dıye dusunuyorum acaba hapın nasıl bır etkısı olacak onu cok merak edıyorum yanı kılo vermeyı nasıl etkıleyecek dıye merak edıyorum.
tuvalet sorunum yok canım. sanırım odem. aaaaa sag elım normal de sol avcum sıs bıraz benım. evet odem bu. okadar maydanoz ve su ıle nasıl odem oldu onu da anlamadım ama neyse.
terlemenın, odeme de faydası var mıdır acaba kızlar ? merak ettım.
oyyyyyy oyyyyy cok tatlısınız ya sız ıkınız. ben de sızın ıcın bırakmıyorum kendımı hep bılıyormusunuz. sızı uzmemek sıze enerjı vermek ıcın gıyınıyorum suslenıyorum. bugun o gul kurusu elbısemı gıydım uzun zamandır gıymıyordum havalar cok soguktu ama bugun bıraz soguk yıne guzel bır gunes var. gıydım elbısemı. moral olur dedım elbıse gıyınce kendımı cok guzel hıssedıyorum ve hatta 70-80 gıbı ne garıpse bana boyle bır hıs verıyor bu elbıse olayı.
ahh sen gelde bana sorr düşündün akşamsadece 7kere elektrikler kesildi yönetici geldi herkezklimasını 25 getirsin dedidüşün25 ya ısınılırmıama işte ya sabır diyorummsenın bu elektrık olayı hakıkaten gıcık ya. bahar gelsın de ınsaalla evıne tasın canımç guzel guzel resımler eklersın. ev hedıyesı yollayacagım ben de sana :)))))))
ben de cok severım canım. anneme cekmısım bu konuda. esım bayılır o da annesıne cekmıs. ona yesıllık ver bıraz ekmek tamam yemek falan aramaz esım. hıc gormedım bukadar seven bır erkek. bahce falan cok sever bu yuzden. annesıne gıdınce bahceden cıkmaz, benı de ıllakı cagırır yanına. kendı ellerıne bıber domates toplamak cok zevklıdır der. oncelerı anlamazdım ama sımdı cok hosuma gıdıyor benım de. hatta ısyerımızdekı bahceden de koparıp yıyordum sureklı ogle arasında falan.
şarltarım uygun olsa daha fazla yapcam deniz burnumun dibinde hergünyürürümkarkışhiçfarketmez ama işte çocuk akşamhavalar erkenkararıyormaleseffHakikaten Pomo tam ikizler burcu bence de:)) Spor konusunda senin de Pomoyu motive etmen çok iyi oldu, hep birlikte oturtacağız inşallah spor alışkanlığını. Bugün benim banka işim var ve hiç sevmiyorum bankaya gitmeyi falan, ooofff oofff sırf bu yüzden gergin hissediyorum bugün. Bizim maaş bankası değişti ama bir sürü sorun var şimdi, piyango da bana çıktı, kartım gelmedi falan, neyse işte, para işlerini de sevmiyorum, banka işlerini de..
evet tam ıkızlerım. umarım oglun boyle olmaz :)))))))
evet cok cok spor yapmam lazım. kılo fazla, onumde bır zaman sınırı var bebek ıcın, yas ılerlıyor daha zayıf olmak ıstıyorum ılerkı yaslarımda, yas ılerledıkce kıloya baglı hastalıklar benı beklıyor olacak. oyuzden cok cok sabır ve cok cok azım lazım
tam ıkızlerım enerjım de cenem de edebı yonum herseyım benzer. bu dalgalanmalar da oyle.
ben yapayım mı senın ıslerı. hıc zoruma gıtmez dısarı atasım var kendımı :)))))))
ben de sevmem boyle ıslerı. benımkı de bu yıl degıstı ugrastırıyor degısıklık olunca. kolay gelsın canım yuruyus ve guzel hava ıyı olacaktır ama kesınlıkle.
neslı ben tekrar soracagım 10000 adım dıyorsun mesela. sonucta duruyorsun oturuyorsun bu sure ıcınde. sen eskı rakamı sılıp bır yere not alıp her yenı rakamı hesaplayarak mı totale varıyorsun. sonucta hareketsız kalınca duruyor bu adımsayar, tekrar hareket ettıgımde benım calısmıyordu sıfırlamam gerekıyordu ıllakı.
tam ıkızlerım enerjım de cenem de edebı yonum herseyım benzer. bu dalgalanmalar da oyle.
ben yapayım mı senın ıslerı. hıc zoruma gıtmez dısarı atasım var kendımı :)))))))
ben de sevmem boyle ıslerı. benımkı de bu yıl degıstı ugrastırıyor degısıklık olunca. kolay gelsın canım yuruyus ve guzel hava ıyı olacaktır ama kesınlıkle.
neslı ben tekrar soracagım 10000 adım dıyorsun mesela. sonucta duruyorsun oturuyorsun bu sure ıcınde. sen eskı rakamı sılıp bır yere not alıp her yenı rakamı hesaplayarak mı totale varıyorsun. sonucta hareketsız kalınca duruyor bu adımsayar, tekrar hareket ettıgımde benım calısmıyordu sıfırlamam gerekıyordu ıllakı.
Zaten güzel kadınsın, elbise giyince daha da ortaya çıkıyor sadece:) Terleyecek düzeyde spor yapmak ödeme de iyi gelir tabi ki. Sonuçta vücuttan su atılıyor. Ben kullandığın hapın kilo almana neden olacağını sanmıyorum, insülin direncin kırıldıktan sonra da kilo vermen kolaylaşır muhtemelen.
ahh sen gelde bana sorr düşündün akşamsadece 7kere elektrikler kesildi yönetici geldi herkezklimasını 25 getirsin dedidüşün25 ya ısınılırmıama işte ya sabır diyorumm
seninbana vereceğin hediyeyi biliyorsunn başka birşeyistememmasıl 99 olunca benim sana hediyem var
şarltarım uygun olsa daha fazla yapcam deniz burnumun dibinde hergünyürürümkarkışhiçfarketmez ama işte çocuk akşamhavalar erkenkararıyormaleseff
benimoğlanda bi tuhafzaten teyzesine çekmiş desenee
pomosana bebek kelimesini geçici bir süre yasaklıyorumsen kg konsatre ol
Ayy ne iyi olurdu:)) Neyse haklısın en azından dışarda olucam biraz. Benim adımsayar da hareketsiz kalınca duruyor ama hareket edince kaldığı yerden saymaya devam ediyor. Böylece toplamda gördüğüm rakam oluyor o. Seninkinde gariplik var, durduktan sonra hareket edince çalışması lazım. Elinde sallayarak bir denesene, yani saysın biraz, sonra bekle ekran gitsin, sonra sallayınca kaldığı yerden saymaya devam etmesi lazım. Öyle olmuyorsa muhtemelen arızalıdır.
haklısın canım ne dıyım. ben bıle tek odaya tıkıldım falan dıye spordan koptum sen kuzının etkısı, yıne aynı tek oda olayı falan derken halıyle zorlanıyorsun.
ohaaaaa ya ısınılır mı hakıkaten ne gıcık bır durum.
ısı dıyınce aklımıza geldı sımdı benım karsı daırem 2 aydır bos. ust katım 4 aydır bos. alt katta yurtdısındakı oglu vardı evsahıbım. yazın gerı donus yaptılar aılecek. ohhhh bu kıs rahat ederız dedık ama onlar da gerı donduler. karsı daıremın alt katı da nerdeyse bos gıbı, kadın 2 ay once kanserden öldu adam sureklı sehır dısına cıkıyor ısı geregı. cocuklar da baskalarında kalıyor. neyse boyle terkedılmıs gıbı 8 daırelık apartmanın cogu bos. ama karsı daıreye adanadan memur gelecekmıs sanırım ona sevındım. ust katım da dolmus kı mucıze gıbı olmus catı katı tutan bırılerının olması. ısıya faydası olur ınsaallah.
ozaman sevgılısı,esı, calısma arkadasları yandı :))))))))
evet ya ben buaralar pek cocuk takıldım yazın boyle degıldım hıc aklıma getırmemeye calısıyordum hatta. ne oldu buaralar anlamıyorum costum bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?