2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pomocum ben listeye incelemeye çalıştım ama okuyamadım yazılar çok küçüktüü
burdan yazarak paylaşırsan daha iyi olur gibii

ya bu insanlar ne yapmaya çalışıyor iyi hoşta seni yaralıyorlar ,pomocum ne olur üzülme canımm inann zmaanı geldiğinde olacak,eşinn üzülüyormu oda çok istiyormu eğerkii o diretmiyorsa bebek konusunda bu kadar kafana takma dicem ama ben ne desem boş tabikii ,her insan anne olmak ister çünkü

çok güzell olmuşş canım çektii bende evdekilere yapayımm çingen pilavından
taze soğan çok yakışmıştır duygu,ben bayılırım taze soğanaa

şiştt pomo ağlamak yok,hiç birşeyin seni üzmesine izin verme,
baskülde kilo almış olarak gözükmen bile seni üzmesin bende detokstan sonra aldım bak yerimde saydım kaç haftadır toparlanamadım ama neden detoksun suçumu değil benimkii yılbaşında köye gidince fazla kaçırdımm,sobanın üzerinde göçmen ekmeğini ısıttım üzerinede margarin sürdüm tuz ve yaprak biber serptim yedimm,bide üstüne regl oldummu çıldırdım resmen,neyse atlattım şişliklerim gitti

Aa ne tesacuf bende konyaliyim ve konyamiz muhtesem bir sehirdir( tabi kisiden kisiye degisir) ama ben bir tasini dunyaya degismem

türkiyede en çok görmek isteğim şehir konya .bi türlü kısmet olmadı hatta bundan 2 buçuk sene evvel tura yazıldım iki günlük gideceğimiz günden önce kayınpederim vefat etti kısmet olmadı ,eşim işi gereği 30 kere falan gittti bana yine nasip olmadı heralde daha vaktine var diyip bekliyorum ama içimde daha görmeden sevgisi var konyanın ve mevlananın

sütüü bende çokk sıcak içerim iyice kaynayacak dumanı üstündeyken içerim ağzım yana yana yoksa içememm
birde kakao koyarım ben
Seni ikizler burcu seni saka bi yana cok normal biryandan batiyorsun biryandan cikmak istiyorsun
Hayatim napcan bunye iste ama tekrar diyorum elinde degil biliyorum ama senin normalde bizden fazla spor yapman lazim terlemen sart

gerçekten ikizler burcumu çünküü anladım hemne pomo ikizlermi dedim benim kızımda ikizler

pomo benim büyük kızım ikizler ve ondada var çok güzel kompozisyon yazar,şiir yazar
öğretmen şiir yazılacak diye ödev verse hiç internetten bulmaz hemen geçer yazar aklından öğretmen kaç kez okutur
hatta ingilizce şarkı yazdı ezberledi sonra baloda söyledii alkışlar koptuu
öğretmern okulda kaç kez okutmuşş

pomocum ben beğendim ama duygu daha iyi yorum yapıyor kıyafet konusundaa
benim huyumu biliyorsun kıyafete bakarken hemen zayıf halime göre değerlendiriyorumm sonra alırmıyım almazmıyım diyorum şöyle hayel ediyorumm ,zayıf olmuş olsaydım çok güzell cıvıl cıvıl bir elbise ben olsam alırdımm

pomocum tabiki seni çok da fazla anlayamam senin yaşadıklarını yaşamadım hemde bir tane çocuğum var bunu galiba yazmak istemedin diye ben yazdım ama sonuçta bende bu aşamaların birazından geçtim ve az çok neler hissedilebildiğini biliyorum .bana bile yoksa kısır mısın dendi neler neler ima ettiler insanların bakış açılarını çok iyi biliyorum malesef .ve bunların sonucunda sana hem destek olmak adına hemde gıyabında dua mahiyetinde bişeyler yazdım.ama galiba yanlış anlaşıldım .yazmış olduğun yorumun çok sert geldi bana .ben seni üzmek istemedim kusura bakma. bi daha bu konu hakkında tek bir yorumum olmıcak

çok pozitiğf bir mesaj sende allah'a emanetol

çok güzell olmuşş canım çektii bende evdekilere yapayımm çingen pilavından
taze soğan çok yakışmıştır duygu,ben bayılırım taze soğanaa

evetçokyakışıyorbayılıyorumtadına

Selam kızlar, banka işi uzadı, yemeği anca 1'de yiyebildim. Bugün beslenmem hiç iyi değil valla, sabah sigara böreği yedim, öğle karnıyarık ve pilav, akşama sadece çorba içeceğim artık. Midem ve karnım da pek iyi değil zaten bugün. Bir de bir sürü iş, proje ve toplantı planlaması, kafa olarak yoruldum galiba. Neyse akşam çorba iyi gelir kesin:))

SLM KIZLAR DIŞARI ÇIKTIM OĞLUMUN CEVİZİNİ BADEMİNİ ALAYIM DİYE AMAA SAHİLİN DAVETKAR DURUŞUNA DAYANAMADIM SAHİL YOLUNA GİRDİM ORDA OĞLANLa yürüdükOĞLANIN PEŞİNDEN KOŞTUM ASLINDADAHADA YÜRÜRDÜM AMA KUZEYİ BİLİYORUMDÖNÜŞTE KUCAK İSTİCEK ELİMDEKİLERLE ONLADÖNMEMÇOKZOR OLURDU NEYSE 5000 ADIM ATTIKTABİ YOKUŞ VE BAYA MERDİVENDEÇIKTIK

GÜNÜMÜ TOPARLAYA BİLİRİM AKŞAM BELLİ NE YİYECEĞİM OĞLUM EŞİM ÇOBAN KAVURMA VE PATATES YİCEK BENDE SADECE SALATA :))))

AÇ KARNINA:ELMA SİRKELİ BALLISUYUM

SABAH:2KAŞIK LOR PEYNİRİ İÇERSİNE YARIMDOMATES,YARIM SALATALIK,YARIM BİBER,DEREOTU,MAYDANOZ,TAZESOĞAN BOL PUL BİBERİLE 1 DİLİM KIZARMIŞ TAHILEKMEĞİ

ARA:KAHVEŞEKERSİZ BİRAZ SÜT İLE
ARA:5 BADEM SAHİLDE YÜRÜRKEN

ÖĞLEN: 1KAŞIK ISPANAK SARIMSAKLI YOĞURT İLE KÜÇÜK KASE MERCİMEKÇORBASI
YEMEKDEN SONRA OĞLUMU PROFİTEROL YEDİRİRKEN 2 KAŞIK BENDE YEDİM (en sevdiğim tatlıdan sadece 2kaşık)
ŞUAN SPOR SONRASI YASEMİNLİYEŞİLÇAYIMI İÇİYORUM
BİR ARA DAHA YAPARIM 3 BADEM 1 CEVİZ İLE

AKŞAM:KIRMIZILAHANA SALATASI AKŞAMI HAFİF GEÇİRCEM SALEP İÇECEĞİM ÇÜNKÜ )
YATMADAN YEŞİLÇAY,ELMASİRKELİ BALLI SUYUMU İÇERİM BİRŞEYLER YERSEM EKLERİM

bu arada sporumudayaptımm

pilates dvd1(karnım inanılmaz yanıyor şuan)
100 kere bacak arasındaçember sıkma
100 kere kolda çember sıkma
100 kere yarım mekik
sabah 50 ,öğlen 50 olmak üzere sıçrama hareketİ akşamda 50 kere yapcam inşallah
ve öğleden önce attığım 5000 binadım

bu arada dün pilates topuNU kaldırmadım koltukda tv izlerken yada netteyken ayağımınaltında bir ileri bir geri devamlıkullanıyorum farketmeden oturduğum yerden spor yapıyorum:)))

benden bukadar kızlarr..akşam yine uğrarım kavurma için hazırlıklara başlayımm

erce sen türkiyede değilmiydinn
ercecimm bir tanem yanlış anlamışsın ben okuyunca pomonun yazdıklarını sana karşı yazılmış değil etrafındaki yani arkadaş çevresinin öyle baktığını yazmış ,sen üzerine alınma canımm
pomonunn kesinlikle kırıcı bir yorum yapacağını düşünmüyorumm

neslicimm bazen olur beslenmede düzensizlikler yarın hemen toparlanırsın gerii

gnüne ve menüne bayıldımmm

merhabalar herkesee öncelikle allaha şükür güzel bir sınav atlattım sonrasında yarın 2 sınavım var ama çokta uykum var ama yemek yediğim içinde uyumak istemiyorum napcam kararsız kaldım öncelikle size günlük menümü yazıyım
sabah

bir kase baharatlı yoğurt yedim ve sebze çorbası içtim bağırsaklarım hareketlensin artık diye

öğlen
2 kase düğün çorbası bir tabak nohut yemeği yedim ( düğün çorbası da 151 kaloriymiş :S ) bulgur pilavı gözüme hoş gelmedi kuru gibiydi çok yemedim

akşam

1 kase yoğurt yaklaşık 300 gr kadar tavuk göğsü yedim gün içerisinde daha yarım litre su içtim şu saatten sonra bol su ve yeşilçaya adıyorum kendimi :)

slm sınavlarında başarılar dilerim bu arada aramıza hoşgeldin
cnm ben günün yetersiz buldum hele senin gibi genç biri için çokaz sabahı beğenmedimbence yetersiz ara öğün yok su tüketimi az gerçi içicem dedin neyse benim yorumum bukadar