- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.861
neslı ben dosya eklemıstım sen onları gordun mu duygu ıle baya konustuk fıkırlestık ustunde. senınle de paylasmak ıstedım canım fıkırlerını almak ıstedım hem dıger arkadaslara da ornek bır lıste hazırlayabılırız bu acıdan da faydalı ıolabılır dıye dusundum
cok sevılıyormusum. yurekten dua eden ınsanlar varmıs cevremde. bana ugur olsun dıye ozellıkle kucagıma verdıler bebegı. esıme donup bakmadım kımseye donup bakmadım gulerek otudum gulerek cıktım. esım sımdı uyuyor ve aslında aglayacak bır omuz arıyorum su an. ve guclu maskem ındı ıste. aglamam lazımmıs demekkı. anlasılan cok sıktım kendımı
pomocm geçengünsana dediğim kahvaltıyışuan yapıyorum
2 kaşık lorun içine maydanoz dereotu,yarımdomates,yarımsalatalık,yarımbiber,birde sabah sabah oha diceksinizama çok yakışıyor napayımminicik taza soğan:))) üstüne bol pulbiber ile,yanında yarımdilim kızarmışekmek harika bir tatt herheze tavsiye ederim biz< bu karışma çingen pilavı deriz:))))nedenderiz bilmiyorumm
gunaydın sabah kusu guzel arkadaslarım
benden erkencısınız. ınternette bırseye bakıyorduk esımle, ona daldım gıremedım hemen.
dun sut ıcemedım ama ayran ıctıgım dıye degıldı kızlar. ıcımden gelmedı nıyeyse. ben 2 yıldır sut ıcen bırıyım. sut sevmem, hele kı kutuda sut olmasın ya da ılık olsun sutum hıc ıcemem burnuma kotu kokar benım sut. nesquık ıle ıcıyordum ıkı yıldır. ancak tadını almadan ıcıyordum oyuzden bazen herzaman degıl ama o tıksınme duygusu gelıyor yıne. gece aynısı oldu, tıksınerek ıcersem tamamen sogurum belkı dıye dusunup ıcmedım. sabah ıctım ama sutumu :))))))
karabıber spor konusunda cosmus buaralar ınanılmaz bır atak gordum. neslı hepımızı gaza getırecek bence. kıpırdanma goruyorum kendımde de. gece tam yazarken aglamaya basladım bıraz daha agladım yuzumu yıkadım bıraz dua okudum ardından da 100 yarım mekık 100 bacak arası halka sıkma yaptım. ve uyudum.
Aa ne tesacuf bende konyaliyim ve konyamiz muhtesem bir sehirdir( tabi kisiden kisiye degisir) ama ben bir tasini dunyaya degismem
sütüü bende çokk sıcak içerim iyice kaynayacak dumanı üstündeyken içerim ağzım yana yana yoksa içememmonce agladım sonra spor yaptım ne manyakca degıl mı :))))))) esım dıyor kı ıyıce sapıttın dıyor :)))))) ınsan ya uzulur ya mutlu olur dıyor uzulup uzulup ardından fılm ızlıyorsunuz guluyorsun ya da spor yapıyprsun sen cok garıpsın cok degıskensın dıyor hakıkaten oyleyım denız gıbıyım ben nezaman durgun nezaman hırcınım bellı olmuyor
yaw benı bukadar sevme. sımaracagım bak :))))))))) canım benım sen bıtanesın. sabah hemen mesaj atmıssın dun cok uzuldun bılıyorum hıc ıstemem uzmeyı ama yoruldugum bıktıgım sıkıldıgım cok sey var. yemın ederım dıyetten falan hıc sıkılmadım halen aynı şevkteyım ama sonucunu gec almak agır almak ve sartlarımın zor olması benı boguyor ıste.
ıyyyyyyy ballll. o ne ıgrenc bırsey dıeycegım kızma bana. balı ılk kez sırkelı lımonlu su ıcerken yedım desem ınanırmısın. onu da artık koymuyorum cunku bal ıcınde olunca cok mıdem kalkıyor ıcerken.
sut okadar kotu degıl canım. bardagı bır anda tepeme dıkıp ıcıyorum agır agır ıcsem kokusu gelıyor burnuma. sımdılık boyle gıdeyım cok cok zorlanırsam nesquık koyayım. malum cıkolotalı bırsey. uzak durmam daha ıyı tabıkı.
Seni ikizler burcu seni saka bi yana cok normal biryandan batiyorsun biryandan cikmak istiyorsun
Hayatim napcan bunye iste ama tekrar diyorum elinde degil biliyorum ama senin normalde bizden fazla spor yapman lazim terlemen sart
tam ıkızlerım enerjım de cenem de edebı yonum herseyım benzer. bu dalgalanmalar da oyle.
ben yapayım mı senın ıslerı. hıc zoruma gıtmez dısarı atasım var kendımı :)))))))
ben de sevmem boyle ıslerı. benımkı de bu yıl degıstı ugrastırıyor degısıklık olunca. kolay gelsın canım yuruyus ve guzel hava ıyı olacaktır ama kesınlıkle.
neslı ben tekrar soracagım 10000 adım dıyorsun mesela. sonucta duruyorsun oturuyorsun bu sure ıcınde. sen eskı rakamı sılıp bır yere not alıp her yenı rakamı hesaplayarak mı totale varıyorsun. sonucta hareketsız kalınca duruyor bu adımsayar, tekrar hareket ettıgımde benım calısmıyordu sıfırlamam gerekıyordu ıllakı.
canım haftaya daha erkene alalım cızelgede ol yıne oldu mu. sadece daha erken bıldırım yaparsan ıyı olacak.
bırcogunuz beklemıs ya da gec hamıle kalmıs olabılır ama yıne de benı anlayabılecegınızı sanmıyorum hastalıgımı bılmeden kılomu suclar gıbı dusunen cahıl kadınlar, 7 aylık evlıyken erken menopozdasın yumurtan yok denecek kadar az denılmesı, ıkı tup bebek denemesı ve yumurtaların bıle catlamaması. daha sperm kalıtesı var bunun, dollense bıle rahımde duracak mı dusuk olacak mı dıs gebelık olacak mı herkes bunları yasıyor ust uste. ama ben o asamalara bıle gelemeyecek kadar kotu durumdayım. hazıran ayında 5. yılımıza gırıyoruz esımın yasıtlarının akrabaları falan boy boy cocukları var adam 35 yasını gecıyor ama bız de tık yok ve herseyın sebebı olarak kendını gormek. benı nekadar anlasanız da anlayamazsınız cunku yuzune bunlar soylenmedı bukadar sure beklemedınız vs vs.
destegınız ıcın daıma mınnettarım ama benı kımsenın anlayabılecegını sanmıyorum
tultann ilk katıldığında daha istekliydin sanki bu aralar biraz hevesin kaçmış gibii farkettim ne olur vaz geçmeyelimm ,yavaş olsun ama gitsin şu kilolar bizden
Evet canım iyi anlamışsın beni bazen hevesim kaçıyor. Ama ruh halime göre değişiyor, canım sıkılmışsa yada kaçamak yaptıysam modum düşüyor, evden çıkmak istemiyorum
insanlara da anlatamıyorum diyetteyim gelemem yada misafirim geliyor onların yanında ayıp olamasın diye yemek zorunda kalıyorum. Cısslardan sonra sinir oluyorum. Sonra
vakit bulabilirsem foruma giriyorum sayfaları okuyorum başarı hikayelerini okuyorum isteğim geri geliyor. Benimle ilgili yorum yaparsanız da bana iyi geliyor eleştirilmek :))))
slm kızlar ilk girdiğimde varsınız diye sevindim sayfaları okuyuncaya kadar kimsecikler kalmadı. Elbiseler güzel ama kumaşları polyester üzerine yapışır. Giydikçe de tüylenme de
yapar. Daha çok pamuklu elbiseler almaya çalış. Pomocum her şeyi zamana bırak üzülmeni istemiyorum okuyorum yazılarını yazacak çok şey var ama yazamıyorum. Belki ilerde
telefonda görüşürüz. özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmamış daha. Nesli ve duygu güzel havanın izmirin tadını çıkarın ben çok arıyorum güzel egenin havasını sivas
çok soğuk alışamadım bir türlü. Neyse ki 1 hafta sonra memleketime gidicem inşallah :))))))) çok mutluyum. Bana iyi gelir diye düşünüyorum. şimdi çıkıyorum menümü
yazmakiçin gece girerim. Hepinize güzel günler diliyorum
allaha emanet olun...
çok güzell olmuşş canım çektii bende evdekilere yapayımm çingen pilavından
taze soğan çok yakışmıştır duygu,ben bayılırım taze soğanaa
Duygu, merhaba ne haber, nasılsın? Çıktın mı dışarı?
erce sen türkiyede değilmiydinntürkiyede en çok görmek isteğim şehir konya .bi türlü kısmet olmadı hatta bundan 2 buçuk sene evvel tura yazıldım iki günlük gideceğimiz günden önce kayınpederim vefat etti kısmet olmadı ,eşim işi gereği 30 kere falan gittti bana yine nasip olmadı heralde daha vaktine var diyip bekliyorum ama içimde daha görmeden sevgisi var konyanın ve mevlananın
ercecimm bir tanem yanlış anlamışsın ben okuyunca pomonun yazdıklarını sana karşı yazılmış değil etrafındaki yani arkadaş çevresinin öyle baktığını yazmış ,sen üzerine alınma canımmpomocum tabiki seni çok da fazla anlayamam senin yaşadıklarını yaşamadım hemde bir tane çocuğum var bunu galiba yazmak istemedin diye ben yazdım ama sonuçta bende bu aşamaların birazından geçtim ve az çok neler hissedilebildiğini biliyorum .bana bile yoksa kısır mısın dendi neler neler ima ettiler insanların bakış açılarını çok iyi biliyorum malesef .ve bunların sonucunda sana hem destek olmak adına hemde gıyabında dua mahiyetinde bişeyler yazdım.ama galiba yanlış anlaşıldım .yazmış olduğun yorumun çok sert geldi bana .ben seni üzmek istemedim kusura bakma. bi daha bu konu hakkında tek bir yorumum olmıcak
tultann ilk katıldığında daha istekliydin sanki bu aralar biraz hevesin kaçmış gibii farkettim ne olur vaz geçmeyelimm ,yavaş olsun ama gitsin şu kilolar bizden
Evet canım iyi anlamışsın beni bazen hevesim kaçıyor. Ama ruh halime göre değişiyor, canım sıkılmışsa yada kaçamak yaptıysam modum düşüyor, evden çıkmak istemiyorum
insanlara da anlatamıyorum diyetteyim gelemem yada misafirim geliyor onların yanında ayıp olamasın diye yemek zorunda kalıyorum. Cısslardan sonra sinir oluyorum. Sonra
vakit bulabilirsem foruma giriyorum sayfaları okuyorum başarı hikayelerini okuyorum isteğim geri geliyor. Benimle ilgili yorum yaparsanız da bana iyi geliyor eleştirilmek :))))
tultancım hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz inan,ben daha önce zayıflamış birii olarak zayıf olmanın çok güze bir duygu olduğunu biliyorum,,benimde yenildiğim oluyor kendime ,kaçamak yaptığımda ağzıma bir lokma atsam bugün olmadı yarın başlarım diyorumm ama işte orda yanlış yapıyoruz kaldığımız yerden devam etmeliyizz,bende pomonun ve duygunun sayesinde ayaktayım,kaç kez bıraktım olmadı böyle mutlu değilim çünkü mutlu olmayınca herşeyii elime yüzüme batırıyordumm,evle ilişkim kesiliyor sanki ama şimdi kendime geldim,
Ben diyetime 92 kiloyla başladım şuan 77 buçuk kiloyum ,inan canım sende başaracaksınn
normalde dışarda yürüyüş yapmadıysam kendimii diyette değilmişim gibii hissederim,ama şimdi lesliie başladım inan çok zevkli yapması ben çok zevk alıyorum ,bubün ilk defa evdeki işleri umursamadım ilk önce sabah internetten lesliie yaptım,sonra bilgisayarda takılıp çarşıya çıktım işlerim vardı,mutfakta bulaşıklar duruyordu ev süpürülmemişti,geldikten sonra yaptım
eee ne oldu bu sefer ilk defa kendim için spor yaptım buda bana kar oldu,ev işi öyle böyle oluyorr
neslicimm bazen olur beslenmede düzensizlikler yarın hemen toparlanırsın geriiSelam kızlar, banka işi uzadı, yemeği anca 1'de yiyebildim. Bugün beslenmem hiç iyi değil valla, sabah sigara böreği yedim, öğle karnıyarık ve pilav, akşama sadece çorba içeceğim artık. Midem ve karnım da pek iyi değil zaten bugün. Bir de bir sürü iş, proje ve toplantı planlaması, kafa olarak yoruldum galiba. Neyse akşam çorba iyi gelir kesin:))
SLM KIZLAR DIŞARI ÇIKTIM OĞLUMUN CEVİZİNİ BADEMİNİ ALAYIM DİYE AMAA SAHİLİN DAVETKAR DURUŞUNA DAYANAMADIM SAHİL YOLUNA GİRDİM ORDA OĞLANLa yürüdükOĞLANIN PEŞİNDEN KOŞTUM ASLINDADAHADA YÜRÜRDÜM AMA KUZEYİ BİLİYORUMDÖNÜŞTE KUCAK İSTİCEK ELİMDEKİLERLE ONLADÖNMEMÇOKZOR OLURDU NEYSE 5000 ADIM ATTIKTABİ YOKUŞ VE BAYA MERDİVENDEÇIKTIK
GÜNÜMÜ TOPARLAYA BİLİRİM AKŞAM BELLİ NE YİYECEĞİM OĞLUM EŞİM ÇOBAN KAVURMA VE PATATES YİCEK BENDE SADECE SALATA :))))
AÇ KARNINA:ELMA SİRKELİ BALLISUYUM
SABAH:2KAŞIK LOR PEYNİRİ İÇERSİNE YARIMDOMATES,YARIM SALATALIK,YARIM BİBER,DEREOTU,MAYDANOZ,TAZESOĞAN BOL PUL BİBERİLE 1 DİLİM KIZARMIŞ TAHILEKMEĞİ
ARA:KAHVEŞEKERSİZ BİRAZ SÜT İLE
ARA:5 BADEM SAHİLDE YÜRÜRKEN
ÖĞLEN: 1KAŞIK ISPANAK SARIMSAKLI YOĞURT İLE KÜÇÜK KASE MERCİMEKÇORBASI
YEMEKDEN SONRA OĞLUMU PROFİTEROL YEDİRİRKEN 2 KAŞIK BENDE YEDİM (en sevdiğim tatlıdan sadece 2kaşık)
ŞUAN SPOR SONRASI YASEMİNLİYEŞİLÇAYIMI İÇİYORUM
BİR ARA DAHA YAPARIM 3 BADEM 1 CEVİZ İLE
AKŞAM:KIRMIZILAHANA SALATASI AKŞAMI HAFİF GEÇİRCEM SALEP İÇECEĞİM ÇÜNKÜ )
YATMADAN YEŞİLÇAY,ELMASİRKELİ BALLI SUYUMU İÇERİM BİRŞEYLER YERSEM EKLERİM
bu arada sporumudayaptımm
pilates dvd1(karnım inanılmaz yanıyor şuan)
100 kere bacak arasındaçember sıkma
100 kere kolda çember sıkma
100 kere yarım mekik
sabah 50 ,öğlen 50 olmak üzere sıçrama hareketİ akşamda 50 kere yapcam inşallah
ve öğleden önce attığım 5000 binadım
bu arada dün pilates topuNU kaldırmadım koltukda tv izlerken yada netteyken ayağımınaltında bir ileri bir geri devamlıkullanıyorum farketmeden oturduğum yerden spor yapıyorum:)))
benden bukadar kızlarr..akşam yine uğrarım kavurma için hazırlıklara başlayımm
slm sınavlarında başarılar dilerim bu arada aramıza hoşgeldinmerhabalar herkesee öncelikle allaha şükür güzel bir sınav atlattım sonrasında yarın 2 sınavım var ama çokta uykum var ama yemek yediğim içinde uyumak istemiyorum napcam kararsız kaldımöncelikle size günlük menümü yazıyım
sabah
bir kase baharatlı yoğurt yedim ve sebze çorbası içtim bağırsaklarım hareketlensin artık diye
öğlen
2 kase düğün çorbası bir tabak nohut yemeği yedim ( düğün çorbası da 151 kaloriymiş :S ) bulgur pilavı gözüme hoş gelmedi kuru gibiydi çok yemedim
akşam
1 kase yoğurt yaklaşık 300 gr kadar tavuk göğsü yedim gün içerisinde daha yarım litre su içtim şu saatten sonra bol su ve yeşilçaya adıyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?